Nova vest
Tenis

Petak, 01.07.2022.

18:25

Novaku saopšten zanimljiv podatak: "Baš dugo igram tenis"

Novak Đoković je u 3. kolu Vimbldona nadigrao sunarodnika Miomira Kecmanovića u tri seta i plasirao se među 16 najboljih.

Izvor: SS

Autor: SS

Novaku saopšten zanimljiv podatak:
EPA-EFE/NEIL HALL

Srpskom teniseru bila je to 330. pobeda na grend slemovima u karijeri i o tome je obavešten u intervjuu posle meča na Centralnom terenu. Šta to za njega znači?

"Znači da igram dosta dugo tenis. Zbog toga sam veoma zahvalan, jer sam u poziciji da se nadmećem na najvećem nivou i da obezbedim još mnogo pobeda na grend slemovima. Ovaj turnir, Vimbldon, u našem sportu je nešto posebno", odgovorio je Đoković.

On se zahvalio publici na podršci, a potom kratko pričao o meču protiv Kecmanovića.

"Moram da kažem ponovo, hvala što ste došli i što ste nas bodrili obojicu, cenimo to", rekao je, pa nastavio:

"Počeo sam veoma dobro, snažno, sa dobrim intenzitetom i fokusom. Znam ga veoma dobro, treniramo zajedno, dolazimo iz Srbije. Drago mi je što igra dobro i nadam se da će imati još mnogo mečeva na Centralnom terenu ovde, ali i drugim turnirima".

Deluje da mu je forma u usponu.

"Iskreno, mislim da igram sve bolje i bolje kako turnir odmiče i to želim kao igrač, da svakog meča podižem nivo tenisa. To se dešava sada. Znam da mogu još bolje, i to od sebe uvek očekujem", zaključio je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve