Nova vest
Tenis

Utorak, 28.06.2022.

12:07

I Beretini se povukao zbog korone!

Italijanski teniser Mateo Beretini neće moći da nastavi učešće na Vimbldonu.

Izvor: SS

Autor: SS

I Beretini se povukao zbog korone!
Foto: Profimedia

Kako je saopštio putem Instagrama, on je takođe testiran na koronavirus i neće moći da igra u nastavku trećeg grend slema u sezoni.

"Srce mi se slama jer objavljujem da moram da odustanem od Vimbldona jer sam pozitivan na koronavirus. Imam simptome gripa i izolovan sam već nekoliko dana. Uprkos tome što simptomi nisu bili ozbiljniji, odlučio sam da se ponovo testiram ovog jutra i zaštitim zdravlje i sigurnost svih učesnika i onih koji su vezani za ovaj turnir", objavio je Beretini.

"Nemam reči da opišem koliko sam razočaran. San je završen za ovu godinu, ali vratiću se još jači. Hvala vam na podršci", dodao je Italijan.

Prethodno je pozitivan na koronavirus bio i Marin Čilić, a koji je pre nekoliko dana trenirao zajedno sa Novakom Đokovićem, čime je i njega ugrozio.

Ostaje samo da se nadamo da ovo neće biti početak lavine širenja koronavirusa među teniserima i nastavak otkazivanja učešća sa turnira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d