Petak, 25.06.2021.

14:30

Švajcarac vidi Novakovu manu: Federer može do trofeja na Vimbldonu

Rodžer Federer se poslednjih godina muči na terenu, ali niko ne bi smeo da ga otpiše na Vimbldonu, gde je osam puta bio šampion.

Izvor: MS

Švajcarac vidi Novakovu manu: Federer može do trofeja na Vimbldonu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

176 Komentari

Sortiraj po:

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Radovan@

Uuuu druze bas ti je komentar nebulozan,tvrdnja da je Nole izgubio od Mareja zbog toga sto sto si naveo i da ce Federer isto tako ili slicno da osvoji Wimbldon su u ravni sa Dejvidom Ajkom,mislim ko Federera svrstava u favorite?Samo neki neozbiljni satlatani i totalni anonimusi dubl igraci,svi iople ozbiljni bivsi teniseri,strucnjaci apsolutno Noleta vide kao sampiona.Vidi jednostavno Nole nekoliko finala nije mogao da dobije iz prostog razloga sto su tada protivnici igrali ne 100 nego 200 posto i pogadjali sve zivo a Novak jednostavno nije bas imao svoj dan,to je finale koje spomenuo kao i finale RG protiv Wawrinke mozda jos neko nije ni bitno,ako vec mislis da zapad sabotira na neki nacin Noleta onda bi to uradio na konkretan nacin,ne bih zeleo da dajem primere nedao bog,a sto se tice RF,zivi bili pa videli,nece stici dalje drugog,treceg kola,ajde ja sam mu i ranije prognozirao osminu finala,pozzzz!.

Radovan

pre 2 godine

Sta je cilj ovakvih nebuloznih prica?Sanse da Federer osvoji WB su u domenu teorije.
(Darvin, 25. jun 2021 15:38)

I jesi i nisi u pravu. RF zaista ne može osvojiti W, ali ga vrlo lako može "osvojiti". Seti se prve Marejeve titule koja je kupljena tako što je Novakova fondacija sutradan imala u Londonu dobrotvornu veče na kojoj je prikupljen ogroman novac. Bojim se da se isto sprema i ove godine i u tom svetlu gledam ovo spinovanje koje traje već neko vreme, a koje ide samo u jednom pravcu, Federer može, svež je, uvek je favorit na W, oseća se prirodno, ne otpisujte ga nikad....
Ne zaboravite, veliki je novac u pitanju i svima odgovara da se veštači održava u životu trojna GOAT trka. I ATPu jer donosi veću pažnju i time veći novac, i Federerovim sponzorima jer je ogroman novac u pitanju na globalnom nivou, ali i Rafinim i Novakovim sponzorima. Nema ni Nke ni Lacoste ništa protiv da se priča produži još koju godinu.
Daj Bože da nisam u pravu i da Nole lagano osvoji. Ali ako jesam, ova godina je ta kad RF mora uzeti Wimblendon.

Milutin Šumadinac

pre 2 godine

Čitam komentare, i zaista ima lepih i duhovitih...na račun RF.
Tužno je šta je nekada vrhunski igrač dozvolio sebi, a zarad čega?
Novac?!
Sponzori!?
Pa ako je njemu to važnije od načina na koji će se povući, ko smo mi da ga veličamo, čovek je tu zbog jasnog razloga...
I verujem da će neki mlad igrač napraviti "iznenađenje" i počisti RF u 3-4 kolu sa makar jednim krompirom...a onda neka ga ponovo veličaju zaneseni i zavedeni.
Ni Novaku neće biti lako, to što je favorit otežava mu posao, a pritisak oko ovog GS je ogroman... držaćemo palčeve!

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Doticni gospodin je bio dubl igrac i to daleko od nekog vrhunskog,ima neke tri titule a na GS druga i treca kola sve ,znaci totalni anonimus ali bas ono hard core,tako da apsolutno ovu lakrdiju sto je izjavio necu uopste da komentarisem!.

Tenisko

pre 2 godine

Jel to u pitanju ovaj Iv Alegro:

https://www.tennisworldusa.org/tennis/news/Roger_Federer/81055/roger-federer-s-former-doubles-partner-accused-of-rape/

Dejan

pre 2 godine

Djokovic je psihicki unistio Nadalai Cicipasa. A pederer je prsko odavno. Sad Novak moze 2 tri godine da igra rekreativno i da pobedjuje neznalice ili ove bas mlade ali neiskusne. I jos ne bi me cudilo da Novak kos nekom mladom da 2 seta fore i onda ih samelje i sa njim je zavrsio jer taj ima da sumnja u sebe cim stane preko pita Djokovica. Ja mislim ako ga nesto ne zajebe usput da on moze da veze 8 grenslemova zaredom i da stigne do 30. Unistio je medvedeva u australiji sad cicipasa i beretinija mada je Beretini malo jaci. Tim prsko a zverev ce prsnuti ovi od 19 godina ipak me mogu nista. Taman kad Djoka ode u oenziju neki koji je rodjen poslec2000. Ce da osvoji nesto

Tkozla69

pre 2 godine

Naš Novak nema pojma, opet će da gricka travu, umesto da kao Fed lepo to smota i pripali.
Tako to rade pravi i večiti šampioni. 🌿🎾

Љуба без зуба

pre 2 godine

Славиша Шмигићу, знаш ли ти да у коментарима ставиш још неку тачку осим на крају???

Mihael

pre 2 godine

Možel neko da mi objasni zašto više nema terora na eursportu o finalnom meču RG? Do finala su pokazivali 10 put dnevno prošlogodišnje finale. Svaki dan prebacim na eurosport, nema nigdje reprize finala ove godine.Koji je to problem? Prošle godine pobedio Nadal godinu dana su to pokazivali. Evo sad Je Novak pobedijo nema nijedne reprize. Mislijo sam da je priča o englezima naduvana od strane srba ali sad tek vidim kolko ga očima ne mogu vidit. Onako polufinale i finale odigrano vrhunsko. Ja mislim da su čaki izbrisali snimak. Koja sramota nevidjena a od prošle godine su Nadala pokazivali čak i na AO što je neverovatno. Novak 9 puta pobedio AO i oni pokazuju finale od RG koje nema veze sa AO. . Ajde Novače lepo sad uzmi i Wimbldon pa onda nek pokazuju reprize iz 2018 godine. Možda tamo neki snimak nadju od Federera i Nadala

chupavi

pre 2 godine

"Ova podloga najviše mu odgovara. Federer se prirodno kreće vrlo dobro po travi, za razliku od mnogih drugih, pa tako i Đokoviću je potrebno vreme da uhvati ritam. Rodžer se oseća kod kuće"

Jel ovaj pogledao njegove meceve u Haleu hde se isto oseca kao kod kuce. Roger je bio toliko los i toliko je kasnio za svakom loptom da je bilo bas lose za gledanje.

Mozda je popravio formu, ali sta ce ako mu opet naleti neki klinac zeljan dokazivanja a mec udje u peti set?

deki

pre 2 godine

Neko ko osvoji 5 puta vimbldon nemislim da se ne nalazi isto tako dobro kao neko ko je osvojio 8 puta!! Ali nešto mora da se napiše da bi se rodzeru digao!!! Ali ne vredi, neće pa nece!!!!

nebitan srbin

pre 2 godine

Ja sam se trudio da budem ozbiljan ali ne vredi. Federeru je mesto u finalu ali protiv djokovica nema puno opcija. Federer jedino sto ima je znanje kako to da uradi ali kondocije i svezine nemaaaa. Gledao sam djokovica i mareja u finalu vimbldona i necu nikada zaboraviti kako mu je novak poklonio pobedu. Protiv federera djokovic sigurno nece imati takve simpatije.

Niti volim Zvezdu niti volim Partizan

pre 2 godine

Kao prvi, ko je ovaj Alegro? Alegro Bend, Sladja Alegro?
Kao drugo Federer nece doci do Novaka
Kao treće, on do Novaka moze doci samo ako plate ostalim igračima u Federerovom delu zreba da slabije igraju ili da odustaju
Kao četvrto zreo je za penziju
Kao peto, treći je najbolji teniser svih vremena, dzabe se blamira da bude drugi ili prvi, pobedjuju ga klinci i anonimusi
Kao sesto, bez dopinga ne bi ga bilo na terenu vec 5 godina
Kao sedmo, Novak mu je nasao slabu tačku jos 2011. Tri puta mu je pogadjao tu tačku a to je da na njegov servis i 2 meč lopte Novak se vrati i preokrene
Kao osmo, Novak mu je nocna mora, pogotovo od 2019
Kao deveto, zavrsio sam pisanje ovog komentara!!!

slaviša šmigič

pre 2 godine

Polufinale bi verovatno bila puna kapa za Federera teško može do finala iako ga niko nepodcenjuje zna igrati ali fali sad mnogo igračkih mečeva mada mislim da se Federer spremao za travu i to je bio razlog odustajanja u Parizu gde je shvatio da nema šanse niti snage,da istrči dugačke relije koji se igraju na pesku mada meni deluje da se i na betonu igraju dugački poeni dok to na travi nije moguče i zato je to jedini grend slem koji otvara šanse Federeru bilo na kojem drugom grand slamu pesak beton šanse su ravne nuli tu je moguče to je dokazao i Ivaniševič igraju se kratki poeni gde teško vidiš više od 4-5 udarca pre završetka sve je servis i dobar ritern kao i mnogo važno istrčavanje na mrežu posle servisa.Ivaniševič je uradio neverovatno čudo a takva čuda ili podvizi se nedešavaju svake godine pa ni decenije.

smeh

pre 2 godine

Izgleda da su Švajcarci došli do neke zaista loše droge pa tripuju da je 2010-ta godina u najmanju ruku. A možda i koja godina ranije.

absolute

pre 2 godine

kaže "federer se oseća kod kuće" pa kad samo o parama misli, neće da uključi bojler na skupu struju, zato se i oseća! Kupa se samo kad krene na Wimbldon

mlekadžija

pre 2 godine

Човек је у праву! Осваја Федерер овај В. супериорно као и раније. Нико као Највећи икада. Јел тако Јумко и остали?

Рајко Четник, клуб 311+

pre 2 godine

Молио бих оне који су прчитали вест да ми опишу о чему је јер када сам прочитао наслов почео сам да се смејем и тај смех ме још држи.
Унапред захвалан за информацију.

bane

pre 2 godine

Jedva čekam da gledam to finale Federera, ali da ga Sampras ovog puta pobedi. Mada, teško će protiv Rodika u polufinalu, dužan mu je mnogo.

Живодар

pre 2 godine

Манимо се предвиђања, ја Федерера не бих отписивао тек тако.
Наравно да има млађих, бољих, али лоптица је округла и низ могућих и немогућих фактора.
Могу само Новаку да пожелим добро здравље, одличну концентрацију, менталну снагу и мало среће.
Све остало је у његовим и Божијим рукама.

Nebojša

pre 2 godine

Federer se lakše prilagodi na travu tvrdi ovaj lik dok FedEx igra hale Novak igra neku egzibiciju ili čak dodje na turnir bez neke pripreme i osvoji ga pri tom odere baš Federera u finalu pred gomilom babuna u publici.

jcw

pre 2 godine

Ja kao veliki Federerov fan tvrdim da su ovo budalaštine. Ovo nije ni 5% onog Federera koji je 2019. tukao Rafu u polufinalu i stigao do meč lopte protiv Novaka u 5. setu. Čovek je imao 2 pperacije i pauzirao godinu i po dana. Slabo igra, sumnjam da može do finala.

466453

pre 2 godine

(donji dzep, 25. jun 2021 15:26)

Nije mu lako, morala se napraviti dobra strategija za razvijanje negativnih vibracija Aparthejda, imati majku i gen iz Južnoafričke republike je moralo pametno da se odradi. Pravljenjem škola za male crnce i bezbroj reportaža gde ih drži u naručju. No, zapadu ta slika odgovara, naivnost na Balkanu ima međutim jasne granice.

Kile

pre 2 godine

Pa šta je s ovim ljudima hahaha kakvo sviranje kurcu... da 40ogodišnjak dođe do finala na 3 dobijena seta je gotovo nezamislivo ma koliko dobar bio. Maksimum za Rođu je osmina/četvrtfinale. I to ako mu se posreći sa ždrijebom.

hghwymn

pre 2 godine

Činjenica je da je Novak ubedljivo najveći favorit, ali nemojte se iznenaditi ako Federer stigne do polufinala. Poslednje finale Vimbldona je je igrao upravo on, u 5 setova. A i po kladionicama je 4. favorit ;)

Kile

pre 2 godine

Pa šta je s ovim ljudima hahaha kakvo sviranje kurcu... da 40ogodišnjak dođe do finala na 3 dobijena seta je gotovo nezamislivo ma koliko dobar bio. Maksimum za Rođu je osmina/četvrtfinale. I to ako mu se posreći sa ždrijebom.

Bethoven

pre 2 godine

Kvote kladionica na pobednika Wimbledona:

Djokovic 1.80
Cicipas 8.00
Medvedev 8.50
Federer 10.00

Retko kada je neko bio tako veliki favorit za tutulu kao sada Novak Djokovic!

vrg

pre 2 godine

I ja mogu da smuvam Dženifer Lopez kaže moj prijatelj jer veruje u moje sposobnosti
(a, 25. jun 2021 14:42)

al da znas da u prirodi nije ista ko na slikama i u spotovima.

pierre woodman

pre 2 godine

Ovo volim kad ga dizu u nebesa i onda dodje stakhovski i otrese ga 3:1, na konferencini posle baletanu smetali reflektori ali prije svega nije igrao dovoljno dobro jer, jelte, nikad igrac nije bolji od njega nego on jednostavno nije igrao svoj tenis. Gazi boraniju breeee

Djido

pre 2 godine

Federer je najopasniji kad je otpisan, oprostit će se od tenisa titulom u Wimbledonu, kako i dolikuje velikom šampionu.
(Topnik, 25. jun 2021 14:46)

Tačno da bi dolikovalo, ali on nije veliki šampion!

буино голова

pre 2 godine

Ја се искрено јако бојим неке латинске намештаљке, да не буде као у Америци кад је она баба пала покошена као по сценарију. Мислим да АТП планира неку такву сличну забејанцију. Замислите како би им одговарало да Педерер освоји Вимблдон и објави пензију и оде у залазак сунца јашући на својој верној бедевији Мирци?

Sava

pre 2 godine

Ne znam zasto se ovakvi komentari uopste kod nas prenose. Iv Alegro je prijatelj i komentar daje gledajuci kroz ruzicaste naocare. Federer nece ni stici do Djokovica jer ce ispasti jos u prvoj nedelji turnira. Ljudi shvatite da je Federer produzio sponzorske ugovore pre 2 godine i sada otaljava posao prema sponzorima. Sa ovakvim ponasanjem samo srozava stecen ugled. Nadam se da Novak nece biti "prinudjen" da se ovako mrcvari sa 40 godina. Jos 2-3 sezone i dovidjenja dok si jos na vrhu, da te ljudi pamte kao sampiona a ne da gubis konstantno u prvom ili drugom kolu od malo poznatih igraca. Nije ovo trebalo Federeru.

gradjaninX

pre 2 godine

Federer moze i da rikne od infarkta...Mnogo Nostradamusa imate u sportu, a kladionicari trljaju ruke.Ne mislite valjda da ima po kladionica na svakih 100 metara zato sto vi koji se kladite dobijate? Presmesno. Samo im dajete pare, na svakih 1000 koje dobijete, 5000 ste izgubili.

Lozana

pre 2 godine

Pa sto onda namestiste da Federer ne pad na listi i kad ne igra, bolje da je pao i namedtio da igra prvo kolo sa Novakom. Imao bi najvece sanse jer Nole nije jos prilagodjen, a Feda kao riba u vodi.

Baltazar

pre 2 godine

Posle ove najave da je starac Fočo favorit i izjave "Federer se prirodno kreće vrlo dobro po travi, za razliku od mnogih drugih, pa tako i Đokoviću je potrebno vreme da uhvati ritam", samo još da nam objasni zašto se nije tako dobro prirodno kretao kada je Novak osvajao pet puta Vimbldon.

kvisko

pre 2 godine

Moze ako ga drugi puste ili se povuku sa terena pre meca sa dedom.
Treba biti realan, covek u 40-toj godini nije konkurentan u borbi sa ljudima u najvecoj snazi. Bar 10 tenisera mogu bez problema da pobede sadasnjeg Federera.

Srdjan

pre 2 godine

Obicno pravi prijatelji Vam kazu istinu, ovo mi se cini da ga malo laze, ali Boze zdravlja videcemo dokle ce ko da dogura
Za Novaka zivot dajem

donji dzep

pre 2 godine

Koja patetika.

Da l je moguce da su svi tako pristrasni kad je u pitanju Federer?

Koji ce biti izgovor ako izgubi pre polu finala ili ne daj boze cetvrt finala, da ne kazem osmina finala?!

Definitivno ce ostati teniser sa najvise paznje i fanova, ali ne i najbolji.

Ali da budemo iskreni, ako je i neko radio na tome, on i njegov tim jesu.

Poz

Bero Rakun

pre 2 godine

Znimljivo je da svi zivi vide manu na Novaku, i svi znaju kako da ga pobede.... ali samo do trenutka dok ne pocne susret, onda sva teoretska naglabanja padaju u vodu.

Mare

pre 2 godine

Federer ima sanse da bude sampion na Vimbldonu isto koliko i ja. Dajte bre, jeste on osvajao 8 puta ali u danima kada je igrao ozbiljan tenis. Danas je on druga prica, godine, operacija, dosli su mladji i to je to. Nema sanse on da dodje ni do polufinala. ja mu predvidjam ispadanje u prvoj nedelji turnira.

Xxx

pre 2 godine

"Ova podloga najviše mu odgovara. Federer se prirodno kreće vrlo dobro po travi, za razliku od mnogih drugih, pa tako i Đokoviću je potrebno vreme da uhvati ritam. Rodžer se oseća kod kuće", rekao je Alegro za švajcarske medije.
"S obzirom na kvalitet terena i sve što je pokazao na Rolan Garosu, Rodžer je jedan od favorita", dodao je Alegro.

Ako stigne do polufinala evo kljuceva od BMW-a. 2018 godina, 58.000 km presao, 190 konja, M-Paket! Prva ruka.

Djido

pre 2 godine

I ja imam šanse kod Charlize Theron ali neću istu da iskoristim. Hahahah
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. jun 2021 14:46)

Ne razumem zašto ne bi iskoristio Charlize Theron!? Ja bih, samo kad bih mogao.
(Nije lako kad si nepismen)

top lista nadrealista...

pre 2 godine

Rodjo jedino sto jos moze je, kao nas selektor, da odigra oprostajni mec na W, zaplace u jutarnjem i okaci reket o klin...

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Немојте претеривати! Прошло је његово време. Трофеј ће подићи Ноле или неко од млађих. Волео бих да Ноле освоји бар девет трофеја на Вимблдону, па да главни терен назову по њему.

Ivan

pre 2 godine

Ne znam zasto se ovakvi komentari uopste kod nas prenose. Iv Alegro je prijatelj i komentar daje gledajuci kroz ruzicaste naocare. Federer nece ni stici do Djokovica jer ce ispasti jos u prvoj nedelji turnira. Ljudi shvatite da je Federer produzio sponzorske ugovore pre 2 godine i sada otaljava posao prema sponzorima. Sa ovakvim ponasanjem samo srozava stecen ugled. Nadam se da Novak nece biti "prinudjen" da se ovako mrcvari sa 40 godina. Jos 2-3 sezone i dovidjenja dok si jos na vrhu, da te ljudi pamte kao sampiona a ne da gubis konstantno u prvom ili drugom kolu od malo poznatih igraca. Nije ovo trebalo Federeru.
(Sava, 25. jun 2021 15:18)

Nisam ljubitelj lika Federera, ali mislim da gresis ako mislis da ce poslednje sezone uticati na misljenje o njemu kao igracu. Mislis da iko pamti Jordan-ove igre za Washington Wizzards-e?

sinisa33

pre 2 godine

Uz dužno poštovanje prema Federeru kao jednom od najboljih tenisera ikad, trenutna forma je takva da sve preko osmine finala je apsolutna premija za njega. Nije problem da jedan meč odigra u vrhunskoj formi, već da igra nekoliko dana tako.

made in Serbia

pre 2 godine

Jedina šansa je da platite nekog pijanog švabu da ga gađa nožem! Nekada ste seljački napali Moniku! Ne volite kad vam Balkanac zavuče????

Legolas

pre 2 godine

Ma dedu ce da oplete neki "unuk",neki klinac kome još brčići nisu počeli da rastu.
Stariji bi rekli žutokljunac!
Deda neće znati da li je pošo ili je došo.

Sabre

pre 2 godine

Hahahahaha sve sto je pokazao? Sorry to burst your bubble sunshine, ali bezanje od Novaka nije nesto sto ce mu pomoci da osvoji Vimbldon.

Robert

pre 2 godine

Osecace se kao kod kuce kad izgubi vec u prvom kolu. Manarino je vrlo nezgodan na travnatoj podlozi. Mislim, i ja sam Federerov navijac, ali nisam operisan od objektivnosti. Navijanje i realnost uvek razdvajati.

Šou Biznis

pre 2 godine

Slazem se sa svima da Federer, generalno, nema sta da trazi ovde, ali me je iznenadio a RG gde je dosao do 1/8 finala! Na Wimldonu bi to trebalo biti korak, dva dalje ali se to nikad ne zna sa igracima u njegovim godinama....Ne bih bio iznenadjen da ga vidim u polufinalu z recimo...

Warrior Young

pre 2 godine

Navijao sam da Federer bude u Noletovom delu žreba, pa da ga Novak rašrafi u 1/4. Kako je većina nas znala da će biti u suprotnoj polovini? Kako smo znali da će Rafa biti u Noletovom delu na RG?
U svakom slučaju, ništa od ovogodišnjeg susreta. Feda neće proći 3. kolo.

Edgar

pre 2 godine

S obzirom na godine, Federeru je trava najbolja podloga, zbog klecavih kolena i lumbaga u slučaju pada.
Ako se dokopa finala sa Novakom što je ravno čudu biće to još jedan lep poraz Federera za kraj i dugo sećanje.

Upd

pre 2 godine

Covek odigrao jedan mec u 5 setova i raspao se ziv. Odustao od celog turnira, ovaj prica da moze da dobije Novaka koji svaki mec u 5 setova igra.... ako je normalan....

...

pre 2 godine

Kada je u pitanju Federer neki ljudi zive kao da je 2010.
Covek nije pobedio krstenog igraca dve godine, a ovaj prica kako je svez i kako je favorit?!

Meta

pre 2 godine

Ne bih imao ništa protiv da finala između Novaka i Rodžera ponovo dođe na ovom turniru. Epski bi bilo da još jednom izgubi u finalu Wimbledon-a od Novaka. Možda ovoga puta ne propusti šansu da se penzioniše nakon poraza od najvećeg ove igre.

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 2 godine

Federer se odmah adaptira a Novak ne. Pa da, nije ga Novak na istom tom turniru tukao kad god je stigao.
Sve dalje od 1/4 finala za Rogera snatram kao veliki uspeh.

Mikii

pre 2 godine

Koga lazes, Alegro? Pa vec Manarino u prvom kolu moze biti nepremostiva prepreka. To se sa cetrdesetogodisnjacima nikad ne zna. Kakav trofej, kakvi bakraci.

Matori Laki

pre 2 godine

I šta si još sanjao dobri i preposlušni Alegro? Imaš divne ali istovremeno i neverovatne, nerealne snove. Sanjaj i dalje, lepo je to.

Edgar

pre 2 godine

S obzirom na godine, Federeru je trava najbolja podloga, zbog klecavih kolena i lumbaga u slučaju pada.
Ako se dokopa finala sa Novakom što je ravno čudu biće to još jedan lep poraz Federera za kraj i dugo sećanje.

made in Serbia

pre 2 godine

Jedina šansa je da platite nekog pijanog švabu da ga gađa nožem! Nekada ste seljački napali Moniku! Ne volite kad vam Balkanac zavuče????

Mikii

pre 2 godine

Koga lazes, Alegro? Pa vec Manarino u prvom kolu moze biti nepremostiva prepreka. To se sa cetrdesetogodisnjacima nikad ne zna. Kakav trofej, kakvi bakraci.

Matori Laki

pre 2 godine

I šta si još sanjao dobri i preposlušni Alegro? Imaš divne ali istovremeno i neverovatne, nerealne snove. Sanjaj i dalje, lepo je to.

Xxx

pre 2 godine

"Ova podloga najviše mu odgovara. Federer se prirodno kreće vrlo dobro po travi, za razliku od mnogih drugih, pa tako i Đokoviću je potrebno vreme da uhvati ritam. Rodžer se oseća kod kuće", rekao je Alegro za švajcarske medije.
"S obzirom na kvalitet terena i sve što je pokazao na Rolan Garosu, Rodžer je jedan od favorita", dodao je Alegro.

Ako stigne do polufinala evo kljuceva od BMW-a. 2018 godina, 58.000 km presao, 190 konja, M-Paket! Prva ruka.

jcw

pre 2 godine

Ja kao veliki Federerov fan tvrdim da su ovo budalaštine. Ovo nije ni 5% onog Federera koji je 2019. tukao Rafu u polufinalu i stigao do meč lopte protiv Novaka u 5. setu. Čovek je imao 2 pperacije i pauzirao godinu i po dana. Slabo igra, sumnjam da može do finala.

Mihael

pre 2 godine

Možel neko da mi objasni zašto više nema terora na eursportu o finalnom meču RG? Do finala su pokazivali 10 put dnevno prošlogodišnje finale. Svaki dan prebacim na eurosport, nema nigdje reprize finala ove godine.Koji je to problem? Prošle godine pobedio Nadal godinu dana su to pokazivali. Evo sad Je Novak pobedijo nema nijedne reprize. Mislijo sam da je priča o englezima naduvana od strane srba ali sad tek vidim kolko ga očima ne mogu vidit. Onako polufinale i finale odigrano vrhunsko. Ja mislim da su čaki izbrisali snimak. Koja sramota nevidjena a od prošle godine su Nadala pokazivali čak i na AO što je neverovatno. Novak 9 puta pobedio AO i oni pokazuju finale od RG koje nema veze sa AO. . Ajde Novače lepo sad uzmi i Wimbldon pa onda nek pokazuju reprize iz 2018 godine. Možda tamo neki snimak nadju od Federera i Nadala

Baltazar

pre 2 godine

Posle ove najave da je starac Fočo favorit i izjave "Federer se prirodno kreće vrlo dobro po travi, za razliku od mnogih drugih, pa tako i Đokoviću je potrebno vreme da uhvati ritam", samo još da nam objasni zašto se nije tako dobro prirodno kretao kada je Novak osvajao pet puta Vimbldon.

Niti volim Zvezdu niti volim Partizan

pre 2 godine

Kao prvi, ko je ovaj Alegro? Alegro Bend, Sladja Alegro?
Kao drugo Federer nece doci do Novaka
Kao treće, on do Novaka moze doci samo ako plate ostalim igračima u Federerovom delu zreba da slabije igraju ili da odustaju
Kao četvrto zreo je za penziju
Kao peto, treći je najbolji teniser svih vremena, dzabe se blamira da bude drugi ili prvi, pobedjuju ga klinci i anonimusi
Kao sesto, bez dopinga ne bi ga bilo na terenu vec 5 godina
Kao sedmo, Novak mu je nasao slabu tačku jos 2011. Tri puta mu je pogadjao tu tačku a to je da na njegov servis i 2 meč lopte Novak se vrati i preokrene
Kao osmo, Novak mu je nocna mora, pogotovo od 2019
Kao deveto, zavrsio sam pisanje ovog komentara!!!

Рајко Четник, клуб 311+

pre 2 godine

Молио бих оне који су прчитали вест да ми опишу о чему је јер када сам прочитао наслов почео сам да се смејем и тај смех ме још држи.
Унапред захвалан за информацију.

Bethoven

pre 2 godine

Kvote kladionica na pobednika Wimbledona:

Djokovic 1.80
Cicipas 8.00
Medvedev 8.50
Federer 10.00

Retko kada je neko bio tako veliki favorit za tutulu kao sada Novak Djokovic!

smeh

pre 2 godine

Izgleda da su Švajcarci došli do neke zaista loše droge pa tripuju da je 2010-ta godina u najmanju ruku. A možda i koja godina ranije.

Живодар

pre 2 godine

Манимо се предвиђања, ја Федерера не бих отписивао тек тако.
Наравно да има млађих, бољих, али лоптица је округла и низ могућих и немогућих фактора.
Могу само Новаку да пожелим добро здравље, одличну концентрацију, менталну снагу и мало среће.
Све остало је у његовим и Божијим рукама.

deki

pre 2 godine

Neko ko osvoji 5 puta vimbldon nemislim da se ne nalazi isto tako dobro kao neko ko je osvojio 8 puta!! Ali nešto mora da se napiše da bi se rodzeru digao!!! Ali ne vredi, neće pa nece!!!!

Djido

pre 2 godine

Federer je najopasniji kad je otpisan, oprostit će se od tenisa titulom u Wimbledonu, kako i dolikuje velikom šampionu.
(Topnik, 25. jun 2021 14:46)

Tačno da bi dolikovalo, ali on nije veliki šampion!

nebitan srbin

pre 2 godine

Ja sam se trudio da budem ozbiljan ali ne vredi. Federeru je mesto u finalu ali protiv djokovica nema puno opcija. Federer jedino sto ima je znanje kako to da uradi ali kondocije i svezine nemaaaa. Gledao sam djokovica i mareja u finalu vimbldona i necu nikada zaboraviti kako mu je novak poklonio pobedu. Protiv federera djokovic sigurno nece imati takve simpatije.

chupavi

pre 2 godine

"Ova podloga najviše mu odgovara. Federer se prirodno kreće vrlo dobro po travi, za razliku od mnogih drugih, pa tako i Đokoviću je potrebno vreme da uhvati ritam. Rodžer se oseća kod kuće"

Jel ovaj pogledao njegove meceve u Haleu hde se isto oseca kao kod kuce. Roger je bio toliko los i toliko je kasnio za svakom loptom da je bilo bas lose za gledanje.

Mozda je popravio formu, ali sta ce ako mu opet naleti neki klinac zeljan dokazivanja a mec udje u peti set?

Kile

pre 2 godine

Pa šta je s ovim ljudima hahaha kakvo sviranje kurcu... da 40ogodišnjak dođe do finala na 3 dobijena seta je gotovo nezamislivo ma koliko dobar bio. Maksimum za Rođu je osmina/četvrtfinale. I to ako mu se posreći sa ždrijebom.

bane

pre 2 godine

Jedva čekam da gledam to finale Federera, ali da ga Sampras ovog puta pobedi. Mada, teško će protiv Rodika u polufinalu, dužan mu je mnogo.

Sava

pre 2 godine

Ne znam zasto se ovakvi komentari uopste kod nas prenose. Iv Alegro je prijatelj i komentar daje gledajuci kroz ruzicaste naocare. Federer nece ni stici do Djokovica jer ce ispasti jos u prvoj nedelji turnira. Ljudi shvatite da je Federer produzio sponzorske ugovore pre 2 godine i sada otaljava posao prema sponzorima. Sa ovakvim ponasanjem samo srozava stecen ugled. Nadam se da Novak nece biti "prinudjen" da se ovako mrcvari sa 40 godina. Jos 2-3 sezone i dovidjenja dok si jos na vrhu, da te ljudi pamte kao sampiona a ne da gubis konstantno u prvom ili drugom kolu od malo poznatih igraca. Nije ovo trebalo Federeru.

sinisa33

pre 2 godine

Uz dužno poštovanje prema Federeru kao jednom od najboljih tenisera ikad, trenutna forma je takva da sve preko osmine finala je apsolutna premija za njega. Nije problem da jedan meč odigra u vrhunskoj formi, već da igra nekoliko dana tako.

Nebojša

pre 2 godine

Federer se lakše prilagodi na travu tvrdi ovaj lik dok FedEx igra hale Novak igra neku egzibiciju ili čak dodje na turnir bez neke pripreme i osvoji ga pri tom odere baš Federera u finalu pred gomilom babuna u publici.

Tkozla69

pre 2 godine

Naš Novak nema pojma, opet će da gricka travu, umesto da kao Fed lepo to smota i pripali.
Tako to rade pravi i večiti šampioni. 🌿🎾

donji dzep

pre 2 godine

Koja patetika.

Da l je moguce da su svi tako pristrasni kad je u pitanju Federer?

Koji ce biti izgovor ako izgubi pre polu finala ili ne daj boze cetvrt finala, da ne kazem osmina finala?!

Definitivno ce ostati teniser sa najvise paznje i fanova, ali ne i najbolji.

Ali da budemo iskreni, ako je i neko radio na tome, on i njegov tim jesu.

Poz

Dejan

pre 2 godine

Djokovic je psihicki unistio Nadalai Cicipasa. A pederer je prsko odavno. Sad Novak moze 2 tri godine da igra rekreativno i da pobedjuje neznalice ili ove bas mlade ali neiskusne. I jos ne bi me cudilo da Novak kos nekom mladom da 2 seta fore i onda ih samelje i sa njim je zavrsio jer taj ima da sumnja u sebe cim stane preko pita Djokovica. Ja mislim ako ga nesto ne zajebe usput da on moze da veze 8 grenslemova zaredom i da stigne do 30. Unistio je medvedeva u australiji sad cicipasa i beretinija mada je Beretini malo jaci. Tim prsko a zverev ce prsnuti ovi od 19 godina ipak me mogu nista. Taman kad Djoka ode u oenziju neki koji je rodjen poslec2000. Ce da osvoji nesto

Bero Rakun

pre 2 godine

Znimljivo je da svi zivi vide manu na Novaku, i svi znaju kako da ga pobede.... ali samo do trenutka dok ne pocne susret, onda sva teoretska naglabanja padaju u vodu.

vrg

pre 2 godine

I ja mogu da smuvam Dženifer Lopez kaže moj prijatelj jer veruje u moje sposobnosti
(a, 25. jun 2021 14:42)

al da znas da u prirodi nije ista ko na slikama i u spotovima.

pierre woodman

pre 2 godine

Ovo volim kad ga dizu u nebesa i onda dodje stakhovski i otrese ga 3:1, na konferencini posle baletanu smetali reflektori ali prije svega nije igrao dovoljno dobro jer, jelte, nikad igrac nije bolji od njega nego on jednostavno nije igrao svoj tenis. Gazi boraniju breeee

Lozana

pre 2 godine

Pa sto onda namestiste da Federer ne pad na listi i kad ne igra, bolje da je pao i namedtio da igra prvo kolo sa Novakom. Imao bi najvece sanse jer Nole nije jos prilagodjen, a Feda kao riba u vodi.

буино голова

pre 2 godine

Ја се искрено јако бојим неке латинске намештаљке, да не буде као у Америци кад је она баба пала покошена као по сценарију. Мислим да АТП планира неку такву сличну забејанцију. Замислите како би им одговарало да Педерер освоји Вимблдон и објави пензију и оде у залазак сунца јашући на својој верној бедевији Мирци?

slaviša šmigič

pre 2 godine

Polufinale bi verovatno bila puna kapa za Federera teško može do finala iako ga niko nepodcenjuje zna igrati ali fali sad mnogo igračkih mečeva mada mislim da se Federer spremao za travu i to je bio razlog odustajanja u Parizu gde je shvatio da nema šanse niti snage,da istrči dugačke relije koji se igraju na pesku mada meni deluje da se i na betonu igraju dugački poeni dok to na travi nije moguče i zato je to jedini grend slem koji otvara šanse Federeru bilo na kojem drugom grand slamu pesak beton šanse su ravne nuli tu je moguče to je dokazao i Ivaniševič igraju se kratki poeni gde teško vidiš više od 4-5 udarca pre završetka sve je servis i dobar ritern kao i mnogo važno istrčavanje na mrežu posle servisa.Ivaniševič je uradio neverovatno čudo a takva čuda ili podvizi se nedešavaju svake godine pa ni decenije.

top lista nadrealista...

pre 2 godine

Rodjo jedino sto jos moze je, kao nas selektor, da odigra oprostajni mec na W, zaplace u jutarnjem i okaci reket o klin...

kvisko

pre 2 godine

Moze ako ga drugi puste ili se povuku sa terena pre meca sa dedom.
Treba biti realan, covek u 40-toj godini nije konkurentan u borbi sa ljudima u najvecoj snazi. Bar 10 tenisera mogu bez problema da pobede sadasnjeg Federera.

Kile

pre 2 godine

Pa šta je s ovim ljudima hahaha kakvo sviranje kurcu... da 40ogodišnjak dođe do finala na 3 dobijena seta je gotovo nezamislivo ma koliko dobar bio. Maksimum za Rođu je osmina/četvrtfinale. I to ako mu se posreći sa ždrijebom.

Љуба без зуба

pre 2 godine

Славиша Шмигићу, знаш ли ти да у коментарима ставиш још неку тачку осим на крају???

Milutin Šumadinac

pre 2 godine

Čitam komentare, i zaista ima lepih i duhovitih...na račun RF.
Tužno je šta je nekada vrhunski igrač dozvolio sebi, a zarad čega?
Novac?!
Sponzori!?
Pa ako je njemu to važnije od načina na koji će se povući, ko smo mi da ga veličamo, čovek je tu zbog jasnog razloga...
I verujem da će neki mlad igrač napraviti "iznenađenje" i počisti RF u 3-4 kolu sa makar jednim krompirom...a onda neka ga ponovo veličaju zaneseni i zavedeni.
Ni Novaku neće biti lako, to što je favorit otežava mu posao, a pritisak oko ovog GS je ogroman... držaćemo palčeve!

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Немојте претеривати! Прошло је његово време. Трофеј ће подићи Ноле или неко од млађих. Волео бих да Ноле освоји бар девет трофеја на Вимблдону, па да главни терен назову по њему.

Upd

pre 2 godine

Covek odigrao jedan mec u 5 setova i raspao se ziv. Odustao od celog turnira, ovaj prica da moze da dobije Novaka koji svaki mec u 5 setova igra.... ako je normalan....

Robert

pre 2 godine

Osecace se kao kod kuce kad izgubi vec u prvom kolu. Manarino je vrlo nezgodan na travnatoj podlozi. Mislim, i ja sam Federerov navijac, ali nisam operisan od objektivnosti. Navijanje i realnost uvek razdvajati.

...

pre 2 godine

Kada je u pitanju Federer neki ljudi zive kao da je 2010.
Covek nije pobedio krstenog igraca dve godine, a ovaj prica kako je svez i kako je favorit?!

Meta

pre 2 godine

Ne bih imao ništa protiv da finala između Novaka i Rodžera ponovo dođe na ovom turniru. Epski bi bilo da još jednom izgubi u finalu Wimbledon-a od Novaka. Možda ovoga puta ne propusti šansu da se penzioniše nakon poraza od najvećeg ove igre.

gradjaninX

pre 2 godine

Federer moze i da rikne od infarkta...Mnogo Nostradamusa imate u sportu, a kladionicari trljaju ruke.Ne mislite valjda da ima po kladionica na svakih 100 metara zato sto vi koji se kladite dobijate? Presmesno. Samo im dajete pare, na svakih 1000 koje dobijete, 5000 ste izgubili.

466453

pre 2 godine

(donji dzep, 25. jun 2021 15:26)

Nije mu lako, morala se napraviti dobra strategija za razvijanje negativnih vibracija Aparthejda, imati majku i gen iz Južnoafričke republike je moralo pametno da se odradi. Pravljenjem škola za male crnce i bezbroj reportaža gde ih drži u naručju. No, zapadu ta slika odgovara, naivnost na Balkanu ima međutim jasne granice.

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 2 godine

Federer se odmah adaptira a Novak ne. Pa da, nije ga Novak na istom tom turniru tukao kad god je stigao.
Sve dalje od 1/4 finala za Rogera snatram kao veliki uspeh.

Mare

pre 2 godine

Federer ima sanse da bude sampion na Vimbldonu isto koliko i ja. Dajte bre, jeste on osvajao 8 puta ali u danima kada je igrao ozbiljan tenis. Danas je on druga prica, godine, operacija, dosli su mladji i to je to. Nema sanse on da dodje ni do polufinala. ja mu predvidjam ispadanje u prvoj nedelji turnira.

Srdjan

pre 2 godine

Obicno pravi prijatelji Vam kazu istinu, ovo mi se cini da ga malo laze, ali Boze zdravlja videcemo dokle ce ko da dogura
Za Novaka zivot dajem

Ivan

pre 2 godine

Ne znam zasto se ovakvi komentari uopste kod nas prenose. Iv Alegro je prijatelj i komentar daje gledajuci kroz ruzicaste naocare. Federer nece ni stici do Djokovica jer ce ispasti jos u prvoj nedelji turnira. Ljudi shvatite da je Federer produzio sponzorske ugovore pre 2 godine i sada otaljava posao prema sponzorima. Sa ovakvim ponasanjem samo srozava stecen ugled. Nadam se da Novak nece biti "prinudjen" da se ovako mrcvari sa 40 godina. Jos 2-3 sezone i dovidjenja dok si jos na vrhu, da te ljudi pamte kao sampiona a ne da gubis konstantno u prvom ili drugom kolu od malo poznatih igraca. Nije ovo trebalo Federeru.
(Sava, 25. jun 2021 15:18)

Nisam ljubitelj lika Federera, ali mislim da gresis ako mislis da ce poslednje sezone uticati na misljenje o njemu kao igracu. Mislis da iko pamti Jordan-ove igre za Washington Wizzards-e?

Legolas

pre 2 godine

Ma dedu ce da oplete neki "unuk",neki klinac kome još brčići nisu počeli da rastu.
Stariji bi rekli žutokljunac!
Deda neće znati da li je pošo ili je došo.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Doticni gospodin je bio dubl igrac i to daleko od nekog vrhunskog,ima neke tri titule a na GS druga i treca kola sve ,znaci totalni anonimus ali bas ono hard core,tako da apsolutno ovu lakrdiju sto je izjavio necu uopste da komentarisem!.

Warrior Young

pre 2 godine

Navijao sam da Federer bude u Noletovom delu žreba, pa da ga Novak rašrafi u 1/4. Kako je većina nas znala da će biti u suprotnoj polovini? Kako smo znali da će Rafa biti u Noletovom delu na RG?
U svakom slučaju, ništa od ovogodišnjeg susreta. Feda neće proći 3. kolo.

hghwymn

pre 2 godine

Činjenica je da je Novak ubedljivo najveći favorit, ali nemojte se iznenaditi ako Federer stigne do polufinala. Poslednje finale Vimbldona je je igrao upravo on, u 5 setova. A i po kladionicama je 4. favorit ;)

Djido

pre 2 godine

I ja imam šanse kod Charlize Theron ali neću istu da iskoristim. Hahahah
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. jun 2021 14:46)

Ne razumem zašto ne bi iskoristio Charlize Theron!? Ja bih, samo kad bih mogao.
(Nije lako kad si nepismen)

mlekadžija

pre 2 godine

Човек је у праву! Осваја Федерер овај В. супериорно као и раније. Нико као Највећи икада. Јел тако Јумко и остали?

absolute

pre 2 godine

kaže "federer se oseća kod kuće" pa kad samo o parama misli, neće da uključi bojler na skupu struju, zato se i oseća! Kupa se samo kad krene na Wimbldon

Radovan

pre 2 godine

Sta je cilj ovakvih nebuloznih prica?Sanse da Federer osvoji WB su u domenu teorije.
(Darvin, 25. jun 2021 15:38)

I jesi i nisi u pravu. RF zaista ne može osvojiti W, ali ga vrlo lako može "osvojiti". Seti se prve Marejeve titule koja je kupljena tako što je Novakova fondacija sutradan imala u Londonu dobrotvornu veče na kojoj je prikupljen ogroman novac. Bojim se da se isto sprema i ove godine i u tom svetlu gledam ovo spinovanje koje traje već neko vreme, a koje ide samo u jednom pravcu, Federer može, svež je, uvek je favorit na W, oseća se prirodno, ne otpisujte ga nikad....
Ne zaboravite, veliki je novac u pitanju i svima odgovara da se veštači održava u životu trojna GOAT trka. I ATPu jer donosi veću pažnju i time veći novac, i Federerovim sponzorima jer je ogroman novac u pitanju na globalnom nivou, ali i Rafinim i Novakovim sponzorima. Nema ni Nke ni Lacoste ništa protiv da se priča produži još koju godinu.
Daj Bože da nisam u pravu i da Nole lagano osvoji. Ali ako jesam, ova godina je ta kad RF mora uzeti Wimblendon.

Sabre

pre 2 godine

Hahahahaha sve sto je pokazao? Sorry to burst your bubble sunshine, ali bezanje od Novaka nije nesto sto ce mu pomoci da osvoji Vimbldon.

Šou Biznis

pre 2 godine

Slazem se sa svima da Federer, generalno, nema sta da trazi ovde, ali me je iznenadio a RG gde je dosao do 1/8 finala! Na Wimldonu bi to trebalo biti korak, dva dalje ali se to nikad ne zna sa igracima u njegovim godinama....Ne bih bio iznenadjen da ga vidim u polufinalu z recimo...

Tenisko

pre 2 godine

Jel to u pitanju ovaj Iv Alegro:

https://www.tennisworldusa.org/tennis/news/Roger_Federer/81055/roger-federer-s-former-doubles-partner-accused-of-rape/

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Radovan@

Uuuu druze bas ti je komentar nebulozan,tvrdnja da je Nole izgubio od Mareja zbog toga sto sto si naveo i da ce Federer isto tako ili slicno da osvoji Wimbldon su u ravni sa Dejvidom Ajkom,mislim ko Federera svrstava u favorite?Samo neki neozbiljni satlatani i totalni anonimusi dubl igraci,svi iople ozbiljni bivsi teniseri,strucnjaci apsolutno Noleta vide kao sampiona.Vidi jednostavno Nole nekoliko finala nije mogao da dobije iz prostog razloga sto su tada protivnici igrali ne 100 nego 200 posto i pogadjali sve zivo a Novak jednostavno nije bas imao svoj dan,to je finale koje spomenuo kao i finale RG protiv Wawrinke mozda jos neko nije ni bitno,ako vec mislis da zapad sabotira na neki nacin Noleta onda bi to uradio na konkretan nacin,ne bih zeleo da dajem primere nedao bog,a sto se tice RF,zivi bili pa videli,nece stici dalje drugog,treceg kola,ajde ja sam mu i ranije prognozirao osminu finala,pozzzz!.

made in Serbia

pre 2 godine

Jedina šansa je da platite nekog pijanog švabu da ga gađa nožem! Nekada ste seljački napali Moniku! Ne volite kad vam Balkanac zavuče????

Edgar

pre 2 godine

S obzirom na godine, Federeru je trava najbolja podloga, zbog klecavih kolena i lumbaga u slučaju pada.
Ako se dokopa finala sa Novakom što je ravno čudu biće to još jedan lep poraz Federera za kraj i dugo sećanje.

mlekadžija

pre 2 godine

Човек је у праву! Осваја Федерер овај В. супериорно као и раније. Нико као Највећи икада. Јел тако Јумко и остали?

Mikii

pre 2 godine

Koga lazes, Alegro? Pa vec Manarino u prvom kolu moze biti nepremostiva prepreka. To se sa cetrdesetogodisnjacima nikad ne zna. Kakav trofej, kakvi bakraci.

Matori Laki

pre 2 godine

I šta si još sanjao dobri i preposlušni Alegro? Imaš divne ali istovremeno i neverovatne, nerealne snove. Sanjaj i dalje, lepo je to.

Xxx

pre 2 godine

"Ova podloga najviše mu odgovara. Federer se prirodno kreće vrlo dobro po travi, za razliku od mnogih drugih, pa tako i Đokoviću je potrebno vreme da uhvati ritam. Rodžer se oseća kod kuće", rekao je Alegro za švajcarske medije.
"S obzirom na kvalitet terena i sve što je pokazao na Rolan Garosu, Rodžer je jedan od favorita", dodao je Alegro.

Ako stigne do polufinala evo kljuceva od BMW-a. 2018 godina, 58.000 km presao, 190 konja, M-Paket! Prva ruka.

Radovan

pre 2 godine

Sta je cilj ovakvih nebuloznih prica?Sanse da Federer osvoji WB su u domenu teorije.
(Darvin, 25. jun 2021 15:38)

I jesi i nisi u pravu. RF zaista ne može osvojiti W, ali ga vrlo lako može "osvojiti". Seti se prve Marejeve titule koja je kupljena tako što je Novakova fondacija sutradan imala u Londonu dobrotvornu veče na kojoj je prikupljen ogroman novac. Bojim se da se isto sprema i ove godine i u tom svetlu gledam ovo spinovanje koje traje već neko vreme, a koje ide samo u jednom pravcu, Federer može, svež je, uvek je favorit na W, oseća se prirodno, ne otpisujte ga nikad....
Ne zaboravite, veliki je novac u pitanju i svima odgovara da se veštači održava u životu trojna GOAT trka. I ATPu jer donosi veću pažnju i time veći novac, i Federerovim sponzorima jer je ogroman novac u pitanju na globalnom nivou, ali i Rafinim i Novakovim sponzorima. Nema ni Nke ni Lacoste ništa protiv da se priča produži još koju godinu.
Daj Bože da nisam u pravu i da Nole lagano osvoji. Ali ako jesam, ova godina je ta kad RF mora uzeti Wimblendon.

jcw

pre 2 godine

Ja kao veliki Federerov fan tvrdim da su ovo budalaštine. Ovo nije ni 5% onog Federera koji je 2019. tukao Rafu u polufinalu i stigao do meč lopte protiv Novaka u 5. setu. Čovek je imao 2 pperacije i pauzirao godinu i po dana. Slabo igra, sumnjam da može do finala.

Baltazar

pre 2 godine

Posle ove najave da je starac Fočo favorit i izjave "Federer se prirodno kreće vrlo dobro po travi, za razliku od mnogih drugih, pa tako i Đokoviću je potrebno vreme da uhvati ritam", samo još da nam objasni zašto se nije tako dobro prirodno kretao kada je Novak osvajao pet puta Vimbldon.

absolute

pre 2 godine

kaže "federer se oseća kod kuće" pa kad samo o parama misli, neće da uključi bojler na skupu struju, zato se i oseća! Kupa se samo kad krene na Wimbldon

Mihael

pre 2 godine

Možel neko da mi objasni zašto više nema terora na eursportu o finalnom meču RG? Do finala su pokazivali 10 put dnevno prošlogodišnje finale. Svaki dan prebacim na eurosport, nema nigdje reprize finala ove godine.Koji je to problem? Prošle godine pobedio Nadal godinu dana su to pokazivali. Evo sad Je Novak pobedijo nema nijedne reprize. Mislijo sam da je priča o englezima naduvana od strane srba ali sad tek vidim kolko ga očima ne mogu vidit. Onako polufinale i finale odigrano vrhunsko. Ja mislim da su čaki izbrisali snimak. Koja sramota nevidjena a od prošle godine su Nadala pokazivali čak i na AO što je neverovatno. Novak 9 puta pobedio AO i oni pokazuju finale od RG koje nema veze sa AO. . Ajde Novače lepo sad uzmi i Wimbldon pa onda nek pokazuju reprize iz 2018 godine. Možda tamo neki snimak nadju od Federera i Nadala

Djido

pre 2 godine

Federer je najopasniji kad je otpisan, oprostit će se od tenisa titulom u Wimbledonu, kako i dolikuje velikom šampionu.
(Topnik, 25. jun 2021 14:46)

Tačno da bi dolikovalo, ali on nije veliki šampion!

Bethoven

pre 2 godine

Kvote kladionica na pobednika Wimbledona:

Djokovic 1.80
Cicipas 8.00
Medvedev 8.50
Federer 10.00

Retko kada je neko bio tako veliki favorit za tutulu kao sada Novak Djokovic!

smeh

pre 2 godine

Izgleda da su Švajcarci došli do neke zaista loše droge pa tripuju da je 2010-ta godina u najmanju ruku. A možda i koja godina ranije.

Niti volim Zvezdu niti volim Partizan

pre 2 godine

Kao prvi, ko je ovaj Alegro? Alegro Bend, Sladja Alegro?
Kao drugo Federer nece doci do Novaka
Kao treće, on do Novaka moze doci samo ako plate ostalim igračima u Federerovom delu zreba da slabije igraju ili da odustaju
Kao četvrto zreo je za penziju
Kao peto, treći je najbolji teniser svih vremena, dzabe se blamira da bude drugi ili prvi, pobedjuju ga klinci i anonimusi
Kao sesto, bez dopinga ne bi ga bilo na terenu vec 5 godina
Kao sedmo, Novak mu je nasao slabu tačku jos 2011. Tri puta mu je pogadjao tu tačku a to je da na njegov servis i 2 meč lopte Novak se vrati i preokrene
Kao osmo, Novak mu je nocna mora, pogotovo od 2019
Kao deveto, zavrsio sam pisanje ovog komentara!!!

deki

pre 2 godine

Neko ko osvoji 5 puta vimbldon nemislim da se ne nalazi isto tako dobro kao neko ko je osvojio 8 puta!! Ali nešto mora da se napiše da bi se rodzeru digao!!! Ali ne vredi, neće pa nece!!!!

Рајко Четник, клуб 311+

pre 2 godine

Молио бих оне који су прчитали вест да ми опишу о чему је јер када сам прочитао наслов почео сам да се смејем и тај смех ме још држи.
Унапред захвалан за информацију.

nebitan srbin

pre 2 godine

Ja sam se trudio da budem ozbiljan ali ne vredi. Federeru je mesto u finalu ali protiv djokovica nema puno opcija. Federer jedino sto ima je znanje kako to da uradi ali kondocije i svezine nemaaaa. Gledao sam djokovica i mareja u finalu vimbldona i necu nikada zaboraviti kako mu je novak poklonio pobedu. Protiv federera djokovic sigurno nece imati takve simpatije.

Dejan

pre 2 godine

Djokovic je psihicki unistio Nadalai Cicipasa. A pederer je prsko odavno. Sad Novak moze 2 tri godine da igra rekreativno i da pobedjuje neznalice ili ove bas mlade ali neiskusne. I jos ne bi me cudilo da Novak kos nekom mladom da 2 seta fore i onda ih samelje i sa njim je zavrsio jer taj ima da sumnja u sebe cim stane preko pita Djokovica. Ja mislim ako ga nesto ne zajebe usput da on moze da veze 8 grenslemova zaredom i da stigne do 30. Unistio je medvedeva u australiji sad cicipasa i beretinija mada je Beretini malo jaci. Tim prsko a zverev ce prsnuti ovi od 19 godina ipak me mogu nista. Taman kad Djoka ode u oenziju neki koji je rodjen poslec2000. Ce da osvoji nesto

Живодар

pre 2 godine

Манимо се предвиђања, ја Федерера не бих отписивао тек тако.
Наравно да има млађих, бољих, али лоптица је округла и низ могућих и немогућих фактора.
Могу само Новаку да пожелим добро здравље, одличну концентрацију, менталну снагу и мало среће.
Све остало је у његовим и Божијим рукама.

Ivan

pre 2 godine

Ne znam zasto se ovakvi komentari uopste kod nas prenose. Iv Alegro je prijatelj i komentar daje gledajuci kroz ruzicaste naocare. Federer nece ni stici do Djokovica jer ce ispasti jos u prvoj nedelji turnira. Ljudi shvatite da je Federer produzio sponzorske ugovore pre 2 godine i sada otaljava posao prema sponzorima. Sa ovakvim ponasanjem samo srozava stecen ugled. Nadam se da Novak nece biti "prinudjen" da se ovako mrcvari sa 40 godina. Jos 2-3 sezone i dovidjenja dok si jos na vrhu, da te ljudi pamte kao sampiona a ne da gubis konstantno u prvom ili drugom kolu od malo poznatih igraca. Nije ovo trebalo Federeru.
(Sava, 25. jun 2021 15:18)

Nisam ljubitelj lika Federera, ali mislim da gresis ako mislis da ce poslednje sezone uticati na misljenje o njemu kao igracu. Mislis da iko pamti Jordan-ove igre za Washington Wizzards-e?

Tkozla69

pre 2 godine

Naš Novak nema pojma, opet će da gricka travu, umesto da kao Fed lepo to smota i pripali.
Tako to rade pravi i večiti šampioni. 🌿🎾

Šou Biznis

pre 2 godine

Slazem se sa svima da Federer, generalno, nema sta da trazi ovde, ali me je iznenadio a RG gde je dosao do 1/8 finala! Na Wimldonu bi to trebalo biti korak, dva dalje ali se to nikad ne zna sa igracima u njegovim godinama....Ne bih bio iznenadjen da ga vidim u polufinalu z recimo...

Sabre

pre 2 godine

Hahahahaha sve sto je pokazao? Sorry to burst your bubble sunshine, ali bezanje od Novaka nije nesto sto ce mu pomoci da osvoji Vimbldon.

gradjaninX

pre 2 godine

Federer moze i da rikne od infarkta...Mnogo Nostradamusa imate u sportu, a kladionicari trljaju ruke.Ne mislite valjda da ima po kladionica na svakih 100 metara zato sto vi koji se kladite dobijate? Presmesno. Samo im dajete pare, na svakih 1000 koje dobijete, 5000 ste izgubili.

Sava

pre 2 godine

Ne znam zasto se ovakvi komentari uopste kod nas prenose. Iv Alegro je prijatelj i komentar daje gledajuci kroz ruzicaste naocare. Federer nece ni stici do Djokovica jer ce ispasti jos u prvoj nedelji turnira. Ljudi shvatite da je Federer produzio sponzorske ugovore pre 2 godine i sada otaljava posao prema sponzorima. Sa ovakvim ponasanjem samo srozava stecen ugled. Nadam se da Novak nece biti "prinudjen" da se ovako mrcvari sa 40 godina. Jos 2-3 sezone i dovidjenja dok si jos na vrhu, da te ljudi pamte kao sampiona a ne da gubis konstantno u prvom ili drugom kolu od malo poznatih igraca. Nije ovo trebalo Federeru.

466453

pre 2 godine

(donji dzep, 25. jun 2021 15:26)

Nije mu lako, morala se napraviti dobra strategija za razvijanje negativnih vibracija Aparthejda, imati majku i gen iz Južnoafričke republike je moralo pametno da se odradi. Pravljenjem škola za male crnce i bezbroj reportaža gde ih drži u naručju. No, zapadu ta slika odgovara, naivnost na Balkanu ima međutim jasne granice.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Polufinale bi verovatno bila puna kapa za Federera teško može do finala iako ga niko nepodcenjuje zna igrati ali fali sad mnogo igračkih mečeva mada mislim da se Federer spremao za travu i to je bio razlog odustajanja u Parizu gde je shvatio da nema šanse niti snage,da istrči dugačke relije koji se igraju na pesku mada meni deluje da se i na betonu igraju dugački poeni dok to na travi nije moguče i zato je to jedini grend slem koji otvara šanse Federeru bilo na kojem drugom grand slamu pesak beton šanse su ravne nuli tu je moguče to je dokazao i Ivaniševič igraju se kratki poeni gde teško vidiš više od 4-5 udarca pre završetka sve je servis i dobar ritern kao i mnogo važno istrčavanje na mrežu posle servisa.Ivaniševič je uradio neverovatno čudo a takva čuda ili podvizi se nedešavaju svake godine pa ni decenije.

chupavi

pre 2 godine

"Ova podloga najviše mu odgovara. Federer se prirodno kreće vrlo dobro po travi, za razliku od mnogih drugih, pa tako i Đokoviću je potrebno vreme da uhvati ritam. Rodžer se oseća kod kuće"

Jel ovaj pogledao njegove meceve u Haleu hde se isto oseca kao kod kuce. Roger je bio toliko los i toliko je kasnio za svakom loptom da je bilo bas lose za gledanje.

Mozda je popravio formu, ali sta ce ako mu opet naleti neki klinac zeljan dokazivanja a mec udje u peti set?

Mare

pre 2 godine

Federer ima sanse da bude sampion na Vimbldonu isto koliko i ja. Dajte bre, jeste on osvajao 8 puta ali u danima kada je igrao ozbiljan tenis. Danas je on druga prica, godine, operacija, dosli su mladji i to je to. Nema sanse on da dodje ni do polufinala. ja mu predvidjam ispadanje u prvoj nedelji turnira.

kvisko

pre 2 godine

Moze ako ga drugi puste ili se povuku sa terena pre meca sa dedom.
Treba biti realan, covek u 40-toj godini nije konkurentan u borbi sa ljudima u najvecoj snazi. Bar 10 tenisera mogu bez problema da pobede sadasnjeg Federera.

Kile

pre 2 godine

Pa šta je s ovim ljudima hahaha kakvo sviranje kurcu... da 40ogodišnjak dođe do finala na 3 dobijena seta je gotovo nezamislivo ma koliko dobar bio. Maksimum za Rođu je osmina/četvrtfinale. I to ako mu se posreći sa ždrijebom.

буино голова

pre 2 godine

Ја се искрено јако бојим неке латинске намештаљке, да не буде као у Америци кад је она баба пала покошена као по сценарију. Мислим да АТП планира неку такву сличну забејанцију. Замислите како би им одговарало да Педерер освоји Вимблдон и објави пензију и оде у залазак сунца јашући на својој верној бедевији Мирци?

Djido

pre 2 godine

I ja imam šanse kod Charlize Theron ali neću istu da iskoristim. Hahahah
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. jun 2021 14:46)

Ne razumem zašto ne bi iskoristio Charlize Theron!? Ja bih, samo kad bih mogao.
(Nije lako kad si nepismen)

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Doticni gospodin je bio dubl igrac i to daleko od nekog vrhunskog,ima neke tri titule a na GS druga i treca kola sve ,znaci totalni anonimus ali bas ono hard core,tako da apsolutno ovu lakrdiju sto je izjavio necu uopste da komentarisem!.

Milutin Šumadinac

pre 2 godine

Čitam komentare, i zaista ima lepih i duhovitih...na račun RF.
Tužno je šta je nekada vrhunski igrač dozvolio sebi, a zarad čega?
Novac?!
Sponzori!?
Pa ako je njemu to važnije od načina na koji će se povući, ko smo mi da ga veličamo, čovek je tu zbog jasnog razloga...
I verujem da će neki mlad igrač napraviti "iznenađenje" i počisti RF u 3-4 kolu sa makar jednim krompirom...a onda neka ga ponovo veličaju zaneseni i zavedeni.
Ni Novaku neće biti lako, to što je favorit otežava mu posao, a pritisak oko ovog GS je ogroman... držaćemo palčeve!

...

pre 2 godine

Kada je u pitanju Federer neki ljudi zive kao da je 2010.
Covek nije pobedio krstenog igraca dve godine, a ovaj prica kako je svez i kako je favorit?!

Legolas

pre 2 godine

Ma dedu ce da oplete neki "unuk",neki klinac kome još brčići nisu počeli da rastu.
Stariji bi rekli žutokljunac!
Deda neće znati da li je pošo ili je došo.

Warrior Young

pre 2 godine

Navijao sam da Federer bude u Noletovom delu žreba, pa da ga Novak rašrafi u 1/4. Kako je većina nas znala da će biti u suprotnoj polovini? Kako smo znali da će Rafa biti u Noletovom delu na RG?
U svakom slučaju, ništa od ovogodišnjeg susreta. Feda neće proći 3. kolo.

Srdjan

pre 2 godine

Obicno pravi prijatelji Vam kazu istinu, ovo mi se cini da ga malo laze, ali Boze zdravlja videcemo dokle ce ko da dogura
Za Novaka zivot dajem

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Немојте претеривати! Прошло је његово време. Трофеј ће подићи Ноле или неко од млађих. Волео бих да Ноле освоји бар девет трофеја на Вимблдону, па да главни терен назову по њему.

Lozana

pre 2 godine

Pa sto onda namestiste da Federer ne pad na listi i kad ne igra, bolje da je pao i namedtio da igra prvo kolo sa Novakom. Imao bi najvece sanse jer Nole nije jos prilagodjen, a Feda kao riba u vodi.

vrg

pre 2 godine

I ja mogu da smuvam Dženifer Lopez kaže moj prijatelj jer veruje u moje sposobnosti
(a, 25. jun 2021 14:42)

al da znas da u prirodi nije ista ko na slikama i u spotovima.

Kile

pre 2 godine

Pa šta je s ovim ljudima hahaha kakvo sviranje kurcu... da 40ogodišnjak dođe do finala na 3 dobijena seta je gotovo nezamislivo ma koliko dobar bio. Maksimum za Rođu je osmina/četvrtfinale. I to ako mu se posreći sa ždrijebom.

sinisa33

pre 2 godine

Uz dužno poštovanje prema Federeru kao jednom od najboljih tenisera ikad, trenutna forma je takva da sve preko osmine finala je apsolutna premija za njega. Nije problem da jedan meč odigra u vrhunskoj formi, već da igra nekoliko dana tako.

donji dzep

pre 2 godine

Koja patetika.

Da l je moguce da su svi tako pristrasni kad je u pitanju Federer?

Koji ce biti izgovor ako izgubi pre polu finala ili ne daj boze cetvrt finala, da ne kazem osmina finala?!

Definitivno ce ostati teniser sa najvise paznje i fanova, ali ne i najbolji.

Ali da budemo iskreni, ako je i neko radio na tome, on i njegov tim jesu.

Poz

bane

pre 2 godine

Jedva čekam da gledam to finale Federera, ali da ga Sampras ovog puta pobedi. Mada, teško će protiv Rodika u polufinalu, dužan mu je mnogo.

Tenisko

pre 2 godine

Jel to u pitanju ovaj Iv Alegro:

https://www.tennisworldusa.org/tennis/news/Roger_Federer/81055/roger-federer-s-former-doubles-partner-accused-of-rape/

Meta

pre 2 godine

Ne bih imao ništa protiv da finala između Novaka i Rodžera ponovo dođe na ovom turniru. Epski bi bilo da još jednom izgubi u finalu Wimbledon-a od Novaka. Možda ovoga puta ne propusti šansu da se penzioniše nakon poraza od najvećeg ove igre.

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 2 godine

Federer se odmah adaptira a Novak ne. Pa da, nije ga Novak na istom tom turniru tukao kad god je stigao.
Sve dalje od 1/4 finala za Rogera snatram kao veliki uspeh.

pierre woodman

pre 2 godine

Ovo volim kad ga dizu u nebesa i onda dodje stakhovski i otrese ga 3:1, na konferencini posle baletanu smetali reflektori ali prije svega nije igrao dovoljno dobro jer, jelte, nikad igrac nije bolji od njega nego on jednostavno nije igrao svoj tenis. Gazi boraniju breeee

hghwymn

pre 2 godine

Činjenica je da je Novak ubedljivo najveći favorit, ali nemojte se iznenaditi ako Federer stigne do polufinala. Poslednje finale Vimbldona je je igrao upravo on, u 5 setova. A i po kladionicama je 4. favorit ;)

Nebojša

pre 2 godine

Federer se lakše prilagodi na travu tvrdi ovaj lik dok FedEx igra hale Novak igra neku egzibiciju ili čak dodje na turnir bez neke pripreme i osvoji ga pri tom odere baš Federera u finalu pred gomilom babuna u publici.

Љуба без зуба

pre 2 godine

Славиша Шмигићу, знаш ли ти да у коментарима ставиш још неку тачку осим на крају???

Upd

pre 2 godine

Covek odigrao jedan mec u 5 setova i raspao se ziv. Odustao od celog turnira, ovaj prica da moze da dobije Novaka koji svaki mec u 5 setova igra.... ako je normalan....

Robert

pre 2 godine

Osecace se kao kod kuce kad izgubi vec u prvom kolu. Manarino je vrlo nezgodan na travnatoj podlozi. Mislim, i ja sam Federerov navijac, ali nisam operisan od objektivnosti. Navijanje i realnost uvek razdvajati.

Bero Rakun

pre 2 godine

Znimljivo je da svi zivi vide manu na Novaku, i svi znaju kako da ga pobede.... ali samo do trenutka dok ne pocne susret, onda sva teoretska naglabanja padaju u vodu.

top lista nadrealista...

pre 2 godine

Rodjo jedino sto jos moze je, kao nas selektor, da odigra oprostajni mec na W, zaplace u jutarnjem i okaci reket o klin...

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Radovan@

Uuuu druze bas ti je komentar nebulozan,tvrdnja da je Nole izgubio od Mareja zbog toga sto sto si naveo i da ce Federer isto tako ili slicno da osvoji Wimbldon su u ravni sa Dejvidom Ajkom,mislim ko Federera svrstava u favorite?Samo neki neozbiljni satlatani i totalni anonimusi dubl igraci,svi iople ozbiljni bivsi teniseri,strucnjaci apsolutno Noleta vide kao sampiona.Vidi jednostavno Nole nekoliko finala nije mogao da dobije iz prostog razloga sto su tada protivnici igrali ne 100 nego 200 posto i pogadjali sve zivo a Novak jednostavno nije bas imao svoj dan,to je finale koje spomenuo kao i finale RG protiv Wawrinke mozda jos neko nije ni bitno,ako vec mislis da zapad sabotira na neki nacin Noleta onda bi to uradio na konkretan nacin,ne bih zeleo da dajem primere nedao bog,a sto se tice RF,zivi bili pa videli,nece stici dalje drugog,treceg kola,ajde ja sam mu i ranije prognozirao osminu finala,pozzzz!.