- Komentari -

Federer: Ne planira se osam titula

Rodžer Federer ističe da nije ni razmišljao o osmoj tituli na Vimbldonu jer je pre svega bio srećan zbog učestvovanja na turniru.

AK
Pošaljite komentar
 1. "Da sam ga video kako hramlje ili kako se drži za nešto zbog bola, počeo bih da razmišljam da mu šaljem drop-šotove da ga proverim, a onda bih želeo još više, jer se tako radi. Moraš da ga povrediš, tamo gde ga već boli" - Fer plej izjava godine otkriva pravi karakter viteza od Vimbldona.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mikac, 16. jul 2017 22:06) # Link komentara

  Nego ce da im salje srca!?

  Tako se to radi, protivnik kad je ranjiv, tad ga treba
  dotuci do kraja, a ne lupati inventar u pauzi i na kraju meca.

  Jedan je Federer, teniski Bog!
  (Hahaha, 17. jul 2017 07:53)

  # Link komentara

 2. pssssst genius at work!
  (elvir, 17. jul 2017 01:58)

  # Link komentara

 3. U životu se ništa ne planira unapred jer može da se ostvari a možda ne. Svaka čast Rodžeru! Niko nije pomislio da će ovakva pauza od prošle godine doneti da uzme četri najveća turnira.
  (Poštovanje!", 17. jul 2017 01:27)

  # Link komentara

 4. Ostali svi izranjavani,izmrcvareni,raspadaju se,a on imao jedan kvar kolena,oporavio se i opet gura lepršavo,lagano kao što je Mocart sipao note.Bili smo pristrasni,navijali za našeg,činio nam se prepotentan i hladan,ali kakav da bude?Ćuti i radi taj posao najbolje jer ima talenat i mozak.
  (waso, 17. jul 2017 00:50)

  # Link komentara

 5. @mikac

  Ma da Novak i ostali koriste to maksimalno, kada vide da ne moze da odigra neki udarac zbog povrede. Nemoj samo moralisati molim te.
  (Nikola, 17. jul 2017 00:45)

  # Link komentara

 6. @Ivan
  Marej ga ne moze pobediti na Vimbldonu bez obzira na formu u kojoj je. Ne moze ni Nadal, nije mogao na AO, nije mogao u IW i Majamiju, sigurno ne bi mogao ni na WB koji je za Nadala najproblematicniji GS i to odavno.
  Nolo ovakvog Federera ne bi pobedio. Bez obzira na formu u kojoj je. Kada je Federer u idealnoj fizickoj formi, kada ne zuri jer se boji da ne mec ne ode u 5 setova, onda je nepobediv. Svih ovih godina Federer je zurio i gresio jer je znao da fizicki ne moze da izdrzi 5 setova na maksimalnom nivou, zbog slabije fizicke forme prouzrokovane godinama i povredama. Sada je situacija promenjena. On pravi pauze tokom sezone, promenio je stil igre i ne boji se dugih meceva sto smo videli na AO.
  (?, 17. jul 2017 00:17)

  # Link komentara

 7. Lav je Lav! Ne verujem u horoskop, ali.... kralj je dzungle!
  (prle, 17. jul 2017 00:14)

  # Link komentara

 8. Ako kralj Istburna pročita ovo, ima sve da pršti!
  (kabo verde, 16. jul 2017 23:14)

  # Link komentara

 9. Ovo bi trebalo promovisati za udžbenik o motivaciji!
  (znalkos, 16. jul 2017 23:13)

  # Link komentara

 10. Jasno je da Rodžer Federer zaista previše voli posao s kojim se bavi. To mu niko ne može osporiti, jasno je. Voli svoj posao i želi dalje, još dalje, još dalje, još jedna titula, pa još jedna. Za sada mu odlično ide i u skoro pa 36 punih godina i nema razloga da prestane da se bavi tenisom kada mu super ide i uživa u tome i on i njegovi navijači. Ove godine mu se posebno sve otvorilo, konkurencija koju je preslišao na Vimbldonu počev od 1.kola pa sve do finala i finala mu jednostavno NIJE DORASLA, jednostavno se poigravao sa svima njima. Nije igrao ni protiv jednog od velikih imena sa kojima je u proteklih deceniju i po imao epske mečeve i jednostavno rutinski je osvojio ovaj Vimbldon. U slučaju da se ova situacija prenese i na narednu sezonu na Vimbldonu budite uvereni da će opet rutinski bez izgubljenog seta ponoviti ovaj uspeh. Bez Noleta, Rafe i Marija u punoj formi, nema igrača koji ga može pobediti na Vimbldonu, naročito u finalu.
  (Ivan, 16. jul 2017 23:01)

  # Link komentara

 11. Bravo maestro! I posle velikog dela prave reci... Respect!
  (trastam, 16. jul 2017 22:14)

  # Link komentara

 12. "Da sam ga video kako hramlje ili kako se drži za nešto zbog bola, počeo bih da razmišljam da mu šaljem drop-šotove da ga proverim, a onda bih želeo još više, jer se tako radi. Moraš da ga povrediš, tamo gde ga već boli" - Fer plej izjava godine otkriva pravi karakter viteza od Vimbldona.
  (mikac, 16. jul 2017 22:06)

  # Link komentara

 13. Novace, sta se desilo? Slusas li dedu?
  (Fat, 16. jul 2017 21:35)

  # Link komentara