Sreda, 12.07.2017.

20:25

"Operacija? Isto je da li me sekli ili trovali pilulama"

Najbolji srpski teniser Novak Đoković morao je da preda četvrtfinale Vimbldona zbog povrede lakta, a srpskim medijima otkrio je da postoji mogućnost operacije.

Izvor: B92

"Operacija? Isto je da li me sekli ili trovali pilulama" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

115 Komentari

Sortiraj po:

dajte i njemu pare

pre 6 godina

A znao je da prozove ove sto predali u 1.kolo što došli sa povredama? Sada je gle čuda otkrio da je i on došao sa povredom koju KAO vuče čak godinu ipo dana, a koliko juče je bio fit i spreman za "nove pobede" čak mu se i glad za pobedama vratila. Ali čim je preko mreže koliko - toliko ozbiljan (ako za Berdiha to može da se kaze) teniser, odmah je izvuko alibi koji je za svaki slučaj pripremio u prethodnom meču. Ali pre će biti da je Federer i taj čuveni h2h kriv za ovu blamažu, pa se vi i dalje držite toga, a držite se i svih teorija zavere, mrze ga jer je Srbin I ostale gluposti.

hm

pre 6 godina

Ako se ne varam Ivanisevica je slican problem kostao karijere. Dok si mlad jos nekako i ide, ali kako vreme prolazi, a ti mlatis sve vise, problem postaje sve veci.

Petar

pre 6 godina

Taman je poceo da igra kako treba i ponovo maler. Koliko li je Berdih los kada onako izmrcvarenog Djokovica jedva dobi u prvom setu? Stvarno mi ga je bas zao, ali ima jos vremena da nas jos bar par puta obraduje kad vec ne moze ova frigidna drzava.

zgtom

pre 6 godina

Prije 18 g imao sam problem sa teniskim laktom i ukoliko je upala tetive u pitanju preporučam akupunkturu sa 3 mjeseca tretmana nastavio sam igrati tenis. Naravno Novak je profi ali postoje i bolje akupnkture nego što sam ja išao. Stvar je u otpuštanju ili opuštanju napetosti u predjelu lakta i podlatice svih tetiva, mišića, kostiju itd, a to akupunktura izvrsno radi.

Dragan

pre 6 godina

Losa vest za Novaka.Svi vi sto pisete gluposti, necu da nabrajam nikoga, je velika sramota, i kako uzimate za pravo da kritikujete jednog od tri najbolja tenisera danasnjice.Novak treba prvo da razmisli o svome zdravlju, a tenis sto se mene tice, moze sutra da okaci reket i kaze dosta.Sve je osvojio sto je zeleo i bio 5 godina najbolji teniser sveta, zar je to malo.Iskreno receno, mislm da se Novak previse istrosio, pogotovo one nezaboravne 2015, gdje.je igrao svako finale.Novak nije masina, on je samo veliki borac, tako da mu treba odati svako proznanje na sve ono sto je ostvario.Nikada vise Srbija nece imati ovakvog tenisera.Neznam koga ce te onda uzeti da komentarisete.Veliki pozdrav za Novaka, koji mi je dao dosta radosti i veselja na njegovim sjajnim mecevima.Legenda je bio i ostao, za sva vremena.Pozdrav iz Amerike, tacnije iz ARIZONE.

vernazza

pre 6 godina

Strašno je ako postoji i najmanja povreda, a kamoli potreba za konstantnim uzimanjem medikamenata i, u krajnjem slučaju, operacijom. A posebno je strašno, kada je u pitanju neko kome se karijera "poništava" zbog takvog razvoja događaja .

Novak je LEGENDA tenisa! Može od sad pa nadalje samo rekreativno da igra, on će ostati POJAM u jednoj teniskoj eri, da o domaćem tenisu i ne govorim.
Pamet u glavu, što manje hemije(lekova), mani se popularnosti , uživaj i igraj se, biće pobeda !
Srećno!

mile

pre 6 godina

Dok gube svi se zale na povrede.Provjerite bilo ciji mec sta je neko predao povreda , a za tri dana opet igra. Neverujem vise nikome, sem organizatorima za dvno namestanje. pod hitno uvesti novi sistem i nove organizatore. Svaka cast Cilicu mislim da je ovo najbolji mec u njegovoj karijeri.

Sale

pre 6 godina

Toliko para a okruzen ljudima koji ne umeju da ti pomognu.
Postoji uspesno resenje za Novaka.
U Americi se to radi sa teskim povredama ruku pitchera u baseballu koji trpe mnogo jaci sok na ruku i lakat od tenisera pa i posle operacije ostaju uspesni.
Radi se o cuvenoj metodi koja se zove po 1 baseball igracu koji je prvi operisan na taj nacin.

Evo i linkova za sve koje zanima:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ulnar_collateral_ligament_reconstruction

A evo i liste poznatih pitchera iz MLB-a koji su imali ovakvu operaciju a uspesno nastavili svoje karijere u MLB-u:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_baseball_players_who_underwent_Tommy_John_surgery

Dejan

pre 6 godina

Kaka vas koji ste "najpametniji" nije sramota vaše "pameti" , verovatno zato što je kontra.
Uzmi Nole pauzu do kraja godine i od sledeće se vrati najjači.
Uvek uz tebe !!!

Aleksandar

pre 6 godina

"Tako su se uverili da je ona prava pravcata princeza, jer je kroz dvadeset dušeka i dvadeset perina od paperja osetila zrno graška. Toliko nežan nije mogao biti niko, sem prave pravcate princeze" H.K.Anderson

milojko

pre 6 godina

Posle 70% uspešnog prvog servisa kaže da mu je najveći problem pri serviranju. Mislim da mu je najveći problem bio Berdih, čovek se preporodio.

samo da kažem...

pre 6 godina

Ovo je već ozbiljna stvar. Ko se nije povređivao ne razume, ali ja jesam, pa mu verujem. Godinama već vučem povredu tetive i mogu da vam kažem da mi i život posle toga uopšte nije isti. Moram mnogo više da se pazim, obrćam pažnju na svaki pokret, jer pogrešan ugao pod kojim pokrećem ruku uvek izazove bol, i pored nekoliko godina od povrede. Operaciju nisam imao jer su lekari rekli da još nema potrebe za tim. Ali boli me, rekoh... pa mora da boli, navikni se, i posle operacije bi te isto bolelo, operacija je lek za one koji više ne mogu da izdrže od bolova, da im smanji bolove, ali kao što rekoh, nikad više kao kad je bilo zdravo. To je za mene bio kraj karijere u sportu, amaterske, pa mi nije bilo previše žao. Profesionalni sportisti, kojima treba još uspeha ili para, moraju da trpe bolove, da se ne lažemo, ali Novak je već ostvario sve što je mogao, i ako nastavi, samo će upropastiti zdravlje. Bilo je lepo dok je trajalo. Želim mu sreću u privatnom životu i da se posveti porodici, ima života i osim tenisa!

Meister Jakob

pre 6 godina

Kako to može biti isto?
Pilule samo zamaskiraju problem, bol i povreda ne nestaju, samo si nadrogiran pa ne osjetiš.
Dok operacija bi trebala ukloniti problem a ne simptom.
Bio sam u toj situaciji, nakon kome sam trpio neizdržive bolove, kljukao sam se sa opioidnim analgeticima koji izazivaju duplo jaču ovisnost od heroina, imao 5 operacija i potreba za analgeticima je polako nestala, jedva sam se "skinuo" stvarno izazivaju opaku ovisnost!

Jox

pre 6 godina

Uvek znam sta pisem i pricam. Uvek stojim iza svojih reci. Rekla sam da treba da se razvede, zelim mu dobro...decu nikad ne pominjem.
(anica, 12. jul 2017 23:43)

Daleko ti lepa kuca!

svasta

pre 6 godina

Ali ono : ostao bez krune zbog povrede lakta. Pa stara dobra Noletova taktika. Primenjivao je jos u decjim danima: kad ne ide predaje se mec zbog povrede. I tako onda nije izgubio. Vec vidjeno kod Noleta

VUK

pre 6 godina

@anica...kakve veze ima brak sa povredom ? Šta se dešava sa tobom ? Kako mu nije Jelena smetala da uzme sve te titule tolike godine? Toliko si staromodna da veruješ da potpis na parčetu papira može da promeni odnos dvoje ljudi koji godinama žive zajedno !? Ako zaista si toliki fan...prati malo kretanje Novaka..odeš lepo na Kopaonik i upoznaš čoveka ...videćeš da on nema potrebe za savetima o odlukama u vezi privatnog života. Stvarno misliš da roditelj koji je razveden i rastrzan oko brige o deci , može da se bavi vrhunskim sportom? Novak ima telo kakvo ima...zdravlje je tako kako je..nije u pitanju samo lakat..toliki zdravstveni problemi kroz celu karijeru. Telo se umorilo. Budi kao njegov navijač ponosna na ono što je osvojio . Nije kao Federer. Pa šta ? On je naš šampion. Nisi ni ti Monika Beluči , al si naša Anica. Tako je ..kako je. Prihvati ljude i Novaka onakve kakvi jesu..ako ne možeš..uvek imaš Rođu i ženu u njega..uživaj u savršenstvu..to još malo vremena što imaju u takmičarskom svetu.

Ni minus ni plus

pre 6 godina

Pa ne da nije isto nego su dva sveta. Prvo ako ce operacija resiti problem, resice ga za duzi period ili zauvek. Lekovima se uglavnim samo maskira situacija i olaksava trenutna situacija te se na kraju sve svede na operativno lecenje. Da ne govorim sto ti lekovi koje koristi posle duze upotrebe mogu da ostave posledice na druge organe, npr na zeludac. Dalje ovo je aktuelni problem, ne bi se reklo da je to bio glavni problem na prethodnim turnirima. Svakako mu zelim brz oporavak ali se ne bi reklo da je shvatio sta mu strucnjaci sa kojima je govorio pricaju, ili mu pak oni pricaju pogresno...

stefan

pre 6 godina

Novak ide na porodiljsko..ovo je samo farsa..kakav lakat..uskoro treba zena da mu se porodi..a njemu se ne igra..pa ako on nije odmarao od tenisera ja ne znam ko jeste..sve je ovo farsa..

Kralj Beljo

pre 6 godina

Pozdravlja se lijevom rukom... Bas losa gluma. Samo imbecil moze da povjeruje da je to taj nivo povrede ruke da mora da se pozdravlja lijevom.

Pedja

pre 6 godina

To je "povreda" koja se aktivira prema potrebi. Do dolaska na olimpijadu nismo znali za povredu, kad ga je Delpo izbacio ispostavilo se da je u pitanju "povreda", a Beker otkrio da nije trenirao. Sa ovakvim pristupom tenisu sigurno nije spreman za Federera. Ovako ce da taljiga do kraja karijere. Mekinro je lepo to objasnio.

Jeremy

pre 6 godina

Tolike miliona evra od sponzora treba opravdati, samo nisi ni oni glupi, on je rekao odavno da ceka bebu I nece igrati US open, to je prvi razlog a drugi je Federer koji bi ga razbio.

Džoni

pre 6 godina

Daj pustite čoveka neka radi šta mu je volja. Ako će da odmara, ako će da operiše to on najbolje zna i to je njegova stvar, jasno je da smo svi koji za njega navijamo razočarani što je morao da preda, ali je isto tako bilo očigledno da će to uraditi jer je lopticu udarao kao JJ i pri udarcima pravio bolne grimase. Neka se oporavi da bude fit pa onda u boj. Pojedinci ovde su više razočarani njegovom predajom nego on sam. Sigurno da mu nije lako da tako nešto uradi u borbi za polufinale GS i to Vimbldona.

vonjko

pre 6 godina

cuj odmor... teniski lakat batice se kod tebe kao profesionalca resava iskljucivo operacijom i rehabilitacinom (za vreme koje ces morati da se odmaras)... ja sam imao dve operacije u kolenu i par PRP inekcija u kuku (koji je pocepan jer sam se predugo "odmarao" zbog kolena) ... ne bi bio ni prvi ni poslednji sportista koji je operisao povredu .. sve u svemu, kao sto neko rece - ili noz ili penzija

tor

pre 6 godina

Nije ti ništa ne loži narod.Ono srpski rečeno:Boli me lakat! Pre godinu dana si mlatio sve redom,a ti pričaš o laktu.Volim što si celu godinu iskulirao Federera i nisi mu dao da te stigne u pobedama.Danas si ispao dasa,šmeker kada si razgovarao sa novinarima.Vrati nam se za master u Parizu i počisti Federera s poda.Do tad će on već uveliko biti 1 na listi.Nadam se da će tad moći da se igra pošteno.
(sasho, 12. jul 2017 23:39)

Ko bar malo prati tenis zna koliko dugo je Novak vukao ovu povredu, ali zbog zelje da sto duze ostane na broju jedan i uzme RG igrao je pod blokadom.

Goran

pre 6 godina

Ima jedna bezbolna metoda lecenja za Novaka koji ne zahteva hirursku intervenciju niti pilule a zove se penzija. Vrlo je delotvorna, deluje na citav organizam, pomaze da neko ostane upamcen kao sampion a ne kao vreca za udaranje. Treba pitati Borga, Mekinroa i Samprasa.

Ikac Jagodinac

pre 6 godina

@Anica
vidi ... jedno vreme si mi bila simpa sa komentarima , ali sada ... smaraš brate !!! U sve se razumeš , mislim , gde se koristi lopta ... loptica ... a , verujem da nisi ni jedan servis pokušala da uradiš . O "frljanju" na koš , nema ni govora , ali tu si da daš komentar ... Opusti se , brate ... sestro ... mesi kolače ... učlani se u stranku ...

Okle da znam?

pre 6 godina

Ovdje ima ozbiljnih mrzitelja Novaka Djokovica, covjeka koji se bavi sportom i pokusava da siri ljubav iako mu steti (kao sto steti inace u zivotu, - sto si bolji prema ljusima to su ljudi gori prema tebi). Mislim da bi se sa tim mrziteljima trebalno ozbiljno pozabaviti.

nahrani svinje

pre 6 godina

daj bre smara vise ovaj Djokovic, raspada se na terenu vec godinu dana, non stop neke kontraverze, sada priznaje i da ima hronicnu upalu podlaktice, zena, deca, zasicenje, ne igra mu se, hladnokrvnost,brate ubio je u pojam, on je tu da prebacuje loptu preko mreze i za to je masno i debelo placen, koga zanimaju vise njegovi razlozi, izgubis- pruzis ruku i cestitas, povredjen si- uzmes period oporavka i saniranja, ne igra ti se, ne izadjes i kazes pozlilo ti, deluje vise tupavao sve sto se dogadja oko njega!!

TenisDr

pre 6 godina

Ako je u pitanju upala tetive ili tzv teniski lakat, to je stvarno losa vest, narocito sto verujem da je kod profesionalca, kao sto je Novak, u pitanju ozbiljan oblik ove povrede. Lek su ili stereoidi - koji donose samo privremeno olaksanje tj. maskiraju problem ali ne lece, ili duuug odmor bez reketa i nada da ce za godinu dana telo samo zarasti ili operacija - pri kojoj se zapravo struze oziljno tkivo sa tetive i eventualno koriguje sama tetiva - koja je rizicna, moze da dovede do smanjene pokretljivosti i kraja karijere i posle koje sledi dug oporavak - tetive zbog svoje prirode i slabe prokrvljenosti dugo zarastaju. U svakom slucaju losa vest.

I sad mi je jasno zasto je fd sada krio ovu info. Povreda je takva da ako protivnici znaju za nju, znaju i koji pokreti/udarci izazivaju bol, i kako da je eksploatisu. Sto se mene tice, dovoljno je bilo od njega, neka ode u zasluzenu penziju i uziva u zivotu.

Goja

pre 6 godina

Odavno se nisam ovako smorio...brz oporavak brate da se vratis jaci nego ikad...pauziraj sve dok se totalno ne oporavis...ispred tebe je jos 5 godina vrhunskog tenisa...samo da nam sto pre ozdravis pa uz nasu veliku podrsku navijaca idemo korak po korak slem po slem do najveceg u istoriji! Srecno burazeru!!!
(cetnici sever, 12. jul 2017 20:32)

Otisao je Federer i previse daleko(slobodno mu upisite cifru 19),tako da to slem po slem nije od neke vajde.

Zola

pre 6 godina

Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put.  
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica.  
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega. 
(?, 12. jul 2017 21:34) 

I pored svega sto si izbaljezgario, NOLO kao sto kazes i nek ostane u senci Federera, on je osvojio "samo" 12 GS , za sad, a ti ces i dalje biti samo anonimus zavidni kao sto dam nik govori o tebi, ???
(NebaCar, 12. jul 2017 22:02)

Sine moj,12 GS u odnosu na 19 i jest samo,cak sta-vise 12 u odnosu na 19 najblaze receno izgledo smesno.

Goja

pre 6 godina

Ma kakva povreda kakvi bakraci.
Decko je sve zivo osvojio,presao igricu,al bukvalno(aj ok taj Sinsinati),realno ne da mu se trenirati,decko ima u glavi:"sve zivo sam osvojio,koja svrha sad to sve ponavljati",i realno s'jedne strane to je sasvim normalno i razumljivo,dok s'druge strane nije razumljivo jer decko je realno bio u finoj poziciji da obori sve rekorde,i postane najbolji svih vremena.
Znaci zakljucak je da ovaj pad koji traje evo vec godinu ipo dana s'jedne strane sasvim normalan,dok s'druge strane taj pad nije normalan jer je decko imao otvoren put ka tome da bude GOAT,al bukvaknon GOAT.
Na zalost svih Novakovih navijaca,Novak je valjda sam sebi rekao:"dosta je,sve sam osvojio,nemam vise kome sta dokazivati,daj da uzivam u drugim stvarima".
Pa otud i ne cudi ona proslogodisnja Novakova izjava :"tenis mi vise nije na prvom mestu".

Da kazem

pre 6 godina

Toliko ste se smejali Nadalu, toliko ste likovali kad je Marey ispao..Djoković vas spustio na zemlju i tako ste fino tresnuli da vam je za nauk (mada vam nema pomoci) da podsmevanje i likovanje može da se vrati dok ste rekli keks. Bravo za sve što vam sada sipaju so na otvorenu ranu jer ste to (i više ) zaslužili.

sasho

pre 6 godina

Nije ti ništa ne loži narod.Ono srpski rečeno:Boli me lakat!
Pre godinu dana si mlatio sve redom,a ti pričaš o laktu.Volim što si celu godinu iskulirao Federera i nisi mu dao da te stigne u pobedama.Danas si ispao dasa,šmeker kada si razgovarao sa novinarima.Vrati nam se za master u Parizu i počisti Federera s poda.Do tad će on već uveliko biti 1 na listi.Nadam se da će tad moći da se igra pošteno.

3pr

pre 6 godina

"da li neko reže i seče oruđem za operacije ili se trujem pilulama, isto mi dođe. "

s obzirom na to koliko placas te medicinske strucnjake oko sebe, trebalo bi da ti objasne da nije isto! ne treba ti nikakva diploma da to zakljucis i sam..

Vladimir

pre 6 godina

Novak sigurno vuce neku povredu ali mislim da povreda nije razlog predaje. Moje je misljenje da se Novak ne osjeca dobro psihicki. Cak tako i izgleda. Potpuno je iscrpljen i to se vidjelo u zadnja dva meca. On nije mogao da dise, noge ga nisu nosile, nije imao snage. To je bilo ocigledno. Stvari su, po Novaka, krenule niz brdo poslje one izjave Dzona Mekenroa da je Nole mozda teniski Tajger Vuds i da je mozda i Noletu zena problem. Novakov odgovor nije bio bas ostar, bio je veoma diplomatski. Pitanje je kako mu je supruga na sve to reagovala. Ubjedjen sam da ga je to skrenulo sa pravog puta, a bio je na dobrom putu. Pod velikim je pritiskom a emotivac je. Lakse je reci boli me ruka nego tuzan sam i nije mi nidocega. I ja ponekad kazem na poslu da me bole ledja a mene ustvari boli dusa. Svi smo samo ljudi i ovo je samo moje misljenje. Noleta volim ko da mi je rod i zelim mu sve najbolje.

vragolan

pre 6 godina

" utorak, 4. april 2017.  |  Piše: FoNet Piše: S. D. Piše:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković oporavio se od povrede lakta, zbog koje je propustio masters u Majamiju, i kaže da je potpuno spreman za četvrtfinalčni duel Dejvis kupa protiv Španije, koji se za vikend igra u dvorani "Aleksandar Nikolić". Imao sam tri treninga od dolaska u Beograd i ne osećam nikakve tegobe. Nema bolova i nadam se da će sve biti u redu, rekao je Đoković."

Nevorovatno je kako je brzo zalecio tako "gadnu" povredu. Mada s obzirom kako je mlatio reketom po betonu posle poraza od Kirijosa, mije mi izgledao da ima bilo kakvih tegoba.
Ne sumnjam da ce i ovi povredu kao i sve ranije Nole sanirati za samo par dana. Djavo je to.

загор

pre 6 godina

ако је у питању тениски лакат, а то је ситуација када се тетива полако одваја од кости и то место је још и упаљено, мислим да постоје две солуције: 1. операција, 2. крај каријере. то не може само да зарасте, тј. тетива (завршетак мишића) не може више сам од себе да се залепи за кост. нисам стручњак, али тако ми остало у сећању.
П.с. не знам чему страх (готово сујеверни) од операције. врхунски нба кошаркаши су имали по неколико операција због повреда сваки. алан ајверсон је сав изоперисан био.

anica

pre 6 godina

Nole, glavu gore, meni je u svemu ovome bitnije tvoj pristup igri, bez obzira i na tu povredu na predaju i sansu za novi slem, bice jos turnira, verujem u tebe. Nikada ti niko nije udelio kritiku bez osnova, na ovom turniru se video zar za borbom, tracak nade za tvoje navijace da se vracas prioritetno tvojoj profesiji. Na tebi je da se oporavis, bol u laktu-los servis, jasno je...mislim da bi realno bilo ocekivati Australia open 2018. Odmori, ako treba kako kazes na duge staze, moras tezim putem, ali cuvaj zdravlje...i otkaci se negativnih ljudi. Moze moze, ne moze.. molim lepo, ali budi iskren prema sebi.
Protiv povrede se ne moze, koci sve, apsolutno ne zelim sebi dopustiti nijednom da ti zamerim tenis, i nista u vezi istog, hvala Bogu primetno je da polako izlazis iz sporednih problema.
Svako dobro ti zelim od srca!

Zigzag

pre 6 godina

cilic vec treci gs zaredom prolazi dalje od djokovica....ili je cilic novi top 3 igrac ili je nole pao na razinu jednog davida ferrera u najboljim danima....

anica

pre 6 godina

Bote, tvoja netrpeljivost prema Novaku ti ne dozvoljava da pozdravis 19.slem tvog pulena. Zamisli bote koliko je to bolesno, koliko si zastranio, pises komentare u kome napadas Novaka, nebuloze a znas kakav je igrac plus vidis Goat listu . Zbog cega se bote smejes povredi, da li se tako smejes i kad vidis nekoga da padne na ulici, da place? Moras bote biti covek, sport je nesto drugo...navija se, nekad pecne, sve je to normalno, davati nekad i laznu nadu hrabriti se, ali mrzeti nekoga samo zato sto je drugi na Goat listi, jedan od najboljih tenisera u istoriji..neshvatljivo. Nije tebi lako druze.

Zoran

pre 6 godina

Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put.
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica.
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega.
(?, 12. jul 2017 21:34)

Ima vas nekoliko nikogovića koji ste dosadili više sa tim "NOLO". Mislim, postalo je degutantno! Očito da su vam mozgovi veličine kikirikija čim niste u stanju da smislite nešto novo, originalno, duhovito...

Inače, sam komentar ti je gomila baljezgarija. Pogotovo kada se uzme u obzir sledeće:

Novak Đoković vs Rodžer Fderer H2H 23:22 (plus predaja Federera bez razloga, kao bio malo umoran, u finalu završnog mastersa 2014). I kuriozitet: 2:1 NA TRAVI!!!

NebaCar

pre 6 godina

Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put. 
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica. 
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega.
(?, 12. jul 2017 21:34)

I pored svega sto si izbaljezgario, NOLO kao sto kazes i nek ostane u senci Federera, on je osvojio "samo" 12 GS , za sad, a ti ces i dalje biti samo anonimus zavidni kao sto dam nik govori o tebi, ???

Madjo

pre 6 godina

A gde si do sada da sve to kažeš, nego si čekao godinu ipo dana? Kako je bilo moguće odigrati sa takvom povredom kako je ti opisuješ onakav meč protiv jakog Gulbisa? Pa onako igrati protiv Tima u Rimu, pa protiv Mareja u Dohi, protiv Nišikorija u polufinalu Londona. U tim mečevima si razbio protivnike, sravnio ih sa zemljom. Bilo je još tu mečeva koji su bili mnogo jaki za vreme te navodne povrede. Nema nikakve povrede, ona je izmišljena kao i Nadalova povreda kolena u drugoj polovini 2012. godine. Posle onakve povrede se niko ne bi mogao vratiti tenisu, a Nadal je uzeo već sledeće godine mesto br. 1 igrajući dopingovan, lečeći se matičnim ćelijama i slično. Pitanje je, šta si ti uradio, pa ti sada zabranjuju da igraš, pa nam uz to plasiraš još i ove traljave neistine i poluistine? Ne može se povreda dobiti od neigranja tenisa.

Filip Mihajlovic

pre 6 godina

@@mix
Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put.
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica.
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega.
(?, 12. jul 2017 21:34)

Jos samo da nam kazes ko je ili sta je to NOLO?

Бата Стојковић

pre 6 godina

Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put.  
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica.  
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega. 
(?, 12. jul 2017 21:34)
 Е тај Ноло је за само недељу дана стрпао толико новца у свој џеп да ти са твојим мозгићем не можеш ни да замислиш да зарадиш за цео свој живот а камо ли да то и стварно урадиш. Ето прилике да једном од 5 најбољих тенисера икада, и другог на GOAT листи, одмах из Федерера ти тако безначајан држиш лекцију. Браво, како невероватно постигнуће!

mix

pre 6 godina

@marko
E svasta cu ovde da procitam.Namerno predao mec,uplasio se Federera.Prvo nije znao da ce biti Federer 100%,a drugo,ne pamtim kada ga je Federer poslednji put dobio.Trece i najvaznije,nije igrao celendzer,pa da ga bas briga,nego se borio za polufinale najceceg turnira u tenisu.Ziva nam i zdrav bio Nole,sto se mene zice,vise nista ne moras da osvojis.Federer nikada nece vezati sva 4 GSa,i to ce mu biti najveca zal u zivotu.

Nikola

pre 6 godina

Energija kao sto svi znamo skladisti se u misicima.Ako covek nema misicnu masu onda telo crpi energiju iz delova tela koji nisu predvidjeni za skladi energije,a to su zglobovi,laktovi,kolena,ramena...Zbog toga dolazi da hronicnog bola u tim delovima tela.A poslednjih godinu,godinu ipo
videli smo da se Novak cesto hvata za ramena,za laktove koji su mu i najvise optereceni u njegovom poslu.Nikakve povrede tu zasad nema,ali moglo bi je biti ako ne promeni nesto, pre svega u svojoj ishrani.Odmor ce mu dobro doci,ali bez ozbiljne misicne mase kakvu je i pre imao,taj hronicni bol ce mu se opet vracati.

Babe

pre 6 godina

(marko, 12. jul 2017 20:33)

Znao je da će igrati protiv Ferera u polufinalu još na početku turnira. Da nije možda očekivao da će Feder ispasti ranije pa ajde i ja da probam pa da vidim šta će se desiti. Pišete ljudi koješta.

323

pre 6 godina

Posebno je izmislio povredu od Berdiha koga je drao za uzinu. Cak je pobedjivao i kada je protivnik vodio sa dva seta prednosti. E sada izmislja jer je ovaj imao prvi set prednosti? Koliko glupih , cinicnih i zlobnih ljudi ima i to se stancuju u sve vecem broju .Tuzno.

Nikola

pre 6 godina

Upala pripoja tetiva lakta (teniski lakat) je prilično mučno i bolno stanje. Znam iz iskustva i najiskrenije želim brz oporavak Novaku.
Zdravlje nek je broj 1 svima!

?

pre 6 godina

@mix
Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put.
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica.
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega.

igor

pre 6 godina

Cudna i kontradiktorna izjava Novaka...najpre je najavljivao posle Garosa, da ce mozda cak i Vimbldon preskociti. Na kraju prijavljuje, navodno povredjen nebitan turnir u Istuburnu i time samo pogorsava navodnu povredu. Dalje, danas, prilikom predaje, nisam video ni trunku zaljenja od strane Novaka, a mogao je da uzme 13 gs, da se vrati na prvo mesto i izbrise sve ruzno sto se desava u poslednjih godinu dana. Ovako, agonija se nastavlja, u smislu da Novak ne moze godinu i nekoliko meseci da osvoji ozbiljan turnir. Covek koji nije izgubio ni set u poslednje dve nedelje na travi, sada spominje mogucnost operacije. Van pameti, i u to ne verujem, vise shvatam kao neko opravdanje. Zato verujem da ce Novak igrati Toronto i sve turnire do kraja, i uz Agasija i bez buraza u lozi, polako napredovati i vracati se..jos uvek se on nije oporavio od uticaja lmaza i veganske hrane, treba jos vremena..Zelim mu sve najbolje od srca i sledeca godina je njegova!!!

coki

pre 6 godina

"da me neko sece orudjem za operacije ili truje pilulama"...au,kako od finog,normalnog,obrazovanog mladog coveka dodje do lika koji misli da medicina ne leci nego samo verovanje u boga i gledanje u sunce?

Ivan NK

pre 6 godina

Najbolja opcija je da Novak napravi pauzu...u najboljem slucaju do US Opena, u najgorem do Aus Opena.
Takodje, bila bi pozeljna i pauza za Nikolin slajs :-)

dorcol

pre 6 godina

mislim da je pogresio sto je igrao Istborn ,mozda je tu naceo povredu ,sva tri puta kad je uzeo vimbldon nije igrao ni jedan mec na travi.

cetnici sever

pre 6 godina

Odavno se nisam ovako smorio...brz oporavak brate da se vratis jaci nego ikad...pauziraj sve dok se totalno ne oporavis...ispred tebe je jos 5 godina vrhunskog tenisa...samo da nam sto pre ozdravis pa uz nasu veliku podrsku navijaca idemo korak po korak slem po slem do najveceg u istoriji! Srecno burazeru!!!

doktor

pre 6 godina

Da prevedem sta je rekao? Neocekujte vise od mene rezultate! Eto to je rekao..Jer za velike titule treba pobediti velike momke,a on to nije u stanju..Ne veruje u lekove ,ne veruje u operacije ,pa u sta veruje? U molitve?

marko

pre 6 godina

Posle onog meča sa Manarinom, gde je tražio medicinski tajm aut, Višković ga je u intervjuu posle tog meča pitao "Novače zašto si tražio pomoć, o čemu se radi", rekao "ma ništa, šalio sam se malo sa njim, bio je tu u prolazu i rekoh da popričamo malo". Ne znam da li ima povredu ili laže. Koliko ga god volim, mislim da malo preuveličava. Znao je da ga čeka Federer u polufinalu, i onda je pao psihički, pa je ta "povreda" još više bolela i smetala mu. To najviše mrzim kod njega. Kao da je namerno predao. Nadam se da se varam.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Pojedi brokoli
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 12. jul 2017 20:35)

Mučeniče dokle ćeš više da se predstavljas tudjim imenom i kradeš tudji nick ?? A uz sve to i pises gluposti, dokle ?

Nikola

pre 6 godina

Ako je zaista povreda u pitanju, kako je moguće da je nije sanirao već godinu i po dana. Nešto tu ne štima ili Novak krije od javnosti pravu istinu. Nije mi jasno da od tolikih svetskih stručnjaka nije dobio odgovor šta treba činiti sa laktom. Koliko svi znamo, Novak je u poslednjih godinu dana dosta manje igrao i više je odmarao a povreda je i dalje prisutna? Voleo bi da Novak govori istinu i da ništa drugo nije po sredi. Ovako, postoje određene sumnje u celu priču.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Bratiška, samo nemoj da slušaš alternativce, ljubim te. Toliko si radio, borio se i u mogućnosti si da imaš sve žive i moguće tretmane, vrhunske hirurge i ortopede. Šta ti oni kažu k`o Božije je. Malo popusti te principe i spiritu osećaje i poslušaj struku i nauku. Imaš primer u Janku, godinama boli - ne boli, čekam, pratim, skeniram i priča se vrti u krug. Uvek si gledao ispred, dugoročno, tako moraš i sa povredom. Rešavaj to što pre, nek bude pauza kolika god ali se u sedlo vraćaš kao šerif. Podrška kao i uvek, šampione nema predaje!

Mujo

pre 6 godina

Nole nije trebao da igra turnir prije vimbeldona
.treba da kaze svojim navijacima sta misli

Sumljivo angazuje treneere za jedan turnir..sumljivo..ide u penziju nema volju za sport..pare ima

Kralj Beljo

pre 6 godina

Posle onog meča sa Manarinom, gde je tražio medicinski tajm aut, Višković ga je u intervjuu posle tog meča pitao "Novače zašto si tražio pomoć, o čemu se radi", rekao "ma ništa, šalio sam se malo sa njim, bio je tu u prolazu i rekoh da popričamo malo". Ne znam da li ima povredu ili laže. Koliko ga god volim, mislim da malo preuveličava. Znao je da ga čeka Federer u polufinalu, i onda je pao psihički, pa je ta "povreda" još više bolela i smetala mu. To najviše mrzim kod njega. Kao da je namerno predao. Nadam se da se varam.
(marko, 12. jul 2017 20:33)
Protiv Manarina masirano rame. Ne lakat.

cetnici sever

pre 6 godina

Odavno se nisam ovako smorio...brz oporavak brate da se vratis jaci nego ikad...pauziraj sve dok se totalno ne oporavis...ispred tebe je jos 5 godina vrhunskog tenisa...samo da nam sto pre ozdravis pa uz nasu veliku podrsku navijaca idemo korak po korak slem po slem do najveceg u istoriji! Srecno burazeru!!!

Nikola

pre 6 godina

Upala pripoja tetiva lakta (teniski lakat) je prilično mučno i bolno stanje. Znam iz iskustva i najiskrenije želim brz oporavak Novaku.
Zdravlje nek je broj 1 svima!

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Bratiška, samo nemoj da slušaš alternativce, ljubim te. Toliko si radio, borio se i u mogućnosti si da imaš sve žive i moguće tretmane, vrhunske hirurge i ortopede. Šta ti oni kažu k`o Božije je. Malo popusti te principe i spiritu osećaje i poslušaj struku i nauku. Imaš primer u Janku, godinama boli - ne boli, čekam, pratim, skeniram i priča se vrti u krug. Uvek si gledao ispred, dugoročno, tako moraš i sa povredom. Rešavaj to što pre, nek bude pauza kolika god ali se u sedlo vraćaš kao šerif. Podrška kao i uvek, šampione nema predaje!

3pr

pre 6 godina

"da li neko reže i seče oruđem za operacije ili se trujem pilulama, isto mi dođe. "

s obzirom na to koliko placas te medicinske strucnjake oko sebe, trebalo bi da ti objasne da nije isto! ne treba ti nikakva diploma da to zakljucis i sam..

NebaCar

pre 6 godina

Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put. 
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica. 
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega.
(?, 12. jul 2017 21:34)

I pored svega sto si izbaljezgario, NOLO kao sto kazes i nek ostane u senci Federera, on je osvojio "samo" 12 GS , za sad, a ti ces i dalje biti samo anonimus zavidni kao sto dam nik govori o tebi, ???

coki

pre 6 godina

"da me neko sece orudjem za operacije ili truje pilulama"...au,kako od finog,normalnog,obrazovanog mladog coveka dodje do lika koji misli da medicina ne leci nego samo verovanje u boga i gledanje u sunce?

Zoran

pre 6 godina

Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put.
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica.
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega.
(?, 12. jul 2017 21:34)

Ima vas nekoliko nikogovića koji ste dosadili više sa tim "NOLO". Mislim, postalo je degutantno! Očito da su vam mozgovi veličine kikirikija čim niste u stanju da smislite nešto novo, originalno, duhovito...

Inače, sam komentar ti je gomila baljezgarija. Pogotovo kada se uzme u obzir sledeće:

Novak Đoković vs Rodžer Fderer H2H 23:22 (plus predaja Federera bez razloga, kao bio malo umoran, u finalu završnog mastersa 2014). I kuriozitet: 2:1 NA TRAVI!!!

mix

pre 6 godina

@marko
E svasta cu ovde da procitam.Namerno predao mec,uplasio se Federera.Prvo nije znao da ce biti Federer 100%,a drugo,ne pamtim kada ga je Federer poslednji put dobio.Trece i najvaznije,nije igrao celendzer,pa da ga bas briga,nego se borio za polufinale najceceg turnira u tenisu.Ziva nam i zdrav bio Nole,sto se mene zice,vise nista ne moras da osvojis.Federer nikada nece vezati sva 4 GSa,i to ce mu biti najveca zal u zivotu.

Vladimir

pre 6 godina

Novak sigurno vuce neku povredu ali mislim da povreda nije razlog predaje. Moje je misljenje da se Novak ne osjeca dobro psihicki. Cak tako i izgleda. Potpuno je iscrpljen i to se vidjelo u zadnja dva meca. On nije mogao da dise, noge ga nisu nosile, nije imao snage. To je bilo ocigledno. Stvari su, po Novaka, krenule niz brdo poslje one izjave Dzona Mekenroa da je Nole mozda teniski Tajger Vuds i da je mozda i Noletu zena problem. Novakov odgovor nije bio bas ostar, bio je veoma diplomatski. Pitanje je kako mu je supruga na sve to reagovala. Ubjedjen sam da ga je to skrenulo sa pravog puta, a bio je na dobrom putu. Pod velikim je pritiskom a emotivac je. Lakse je reci boli me ruka nego tuzan sam i nije mi nidocega. I ja ponekad kazem na poslu da me bole ledja a mene ustvari boli dusa. Svi smo samo ljudi i ovo je samo moje misljenje. Noleta volim ko da mi je rod i zelim mu sve najbolje.

загор

pre 6 godina

ако је у питању тениски лакат, а то је ситуација када се тетива полако одваја од кости и то место је још и упаљено, мислим да постоје две солуције: 1. операција, 2. крај каријере. то не може само да зарасте, тј. тетива (завршетак мишића) не може више сам од себе да се залепи за кост. нисам стручњак, али тако ми остало у сећању.
П.с. не знам чему страх (готово сујеверни) од операције. врхунски нба кошаркаши су имали по неколико операција због повреда сваки. алан ајверсон је сав изоперисан био.

marko

pre 6 godina

Posle onog meča sa Manarinom, gde je tražio medicinski tajm aut, Višković ga je u intervjuu posle tog meča pitao "Novače zašto si tražio pomoć, o čemu se radi", rekao "ma ništa, šalio sam se malo sa njim, bio je tu u prolazu i rekoh da popričamo malo". Ne znam da li ima povredu ili laže. Koliko ga god volim, mislim da malo preuveličava. Znao je da ga čeka Federer u polufinalu, i onda je pao psihički, pa je ta "povreda" još više bolela i smetala mu. To najviše mrzim kod njega. Kao da je namerno predao. Nadam se da se varam.

Nikola

pre 6 godina

Ako je zaista povreda u pitanju, kako je moguće da je nije sanirao već godinu i po dana. Nešto tu ne štima ili Novak krije od javnosti pravu istinu. Nije mi jasno da od tolikih svetskih stručnjaka nije dobio odgovor šta treba činiti sa laktom. Koliko svi znamo, Novak je u poslednjih godinu dana dosta manje igrao i više je odmarao a povreda je i dalje prisutna? Voleo bi da Novak govori istinu i da ništa drugo nije po sredi. Ovako, postoje određene sumnje u celu priču.

doktor

pre 6 godina

Da prevedem sta je rekao? Neocekujte vise od mene rezultate! Eto to je rekao..Jer za velike titule treba pobediti velike momke,a on to nije u stanju..Ne veruje u lekove ,ne veruje u operacije ,pa u sta veruje? U molitve?

323

pre 6 godina

Posebno je izmislio povredu od Berdiha koga je drao za uzinu. Cak je pobedjivao i kada je protivnik vodio sa dva seta prednosti. E sada izmislja jer je ovaj imao prvi set prednosti? Koliko glupih , cinicnih i zlobnih ljudi ima i to se stancuju u sve vecem broju .Tuzno.

Kralj Beljo

pre 6 godina

Posle onog meča sa Manarinom, gde je tražio medicinski tajm aut, Višković ga je u intervjuu posle tog meča pitao "Novače zašto si tražio pomoć, o čemu se radi", rekao "ma ništa, šalio sam se malo sa njim, bio je tu u prolazu i rekoh da popričamo malo". Ne znam da li ima povredu ili laže. Koliko ga god volim, mislim da malo preuveličava. Znao je da ga čeka Federer u polufinalu, i onda je pao psihički, pa je ta "povreda" još više bolela i smetala mu. To najviše mrzim kod njega. Kao da je namerno predao. Nadam se da se varam.
(marko, 12. jul 2017 20:33)
Protiv Manarina masirano rame. Ne lakat.

Filip Mihajlovic

pre 6 godina

@@mix
Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put.
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica.
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega.
(?, 12. jul 2017 21:34)

Jos samo da nam kazes ko je ili sta je to NOLO?

Ivan NK

pre 6 godina

Najbolja opcija je da Novak napravi pauzu...u najboljem slucaju do US Opena, u najgorem do Aus Opena.
Takodje, bila bi pozeljna i pauza za Nikolin slajs :-)

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Pojedi brokoli
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 12. jul 2017 20:35)

Mučeniče dokle ćeš više da se predstavljas tudjim imenom i kradeš tudji nick ?? A uz sve to i pises gluposti, dokle ?

Da kazem

pre 6 godina

Toliko ste se smejali Nadalu, toliko ste likovali kad je Marey ispao..Djoković vas spustio na zemlju i tako ste fino tresnuli da vam je za nauk (mada vam nema pomoci) da podsmevanje i likovanje može da se vrati dok ste rekli keks. Bravo za sve što vam sada sipaju so na otvorenu ranu jer ste to (i više ) zaslužili.

Nikola

pre 6 godina

Energija kao sto svi znamo skladisti se u misicima.Ako covek nema misicnu masu onda telo crpi energiju iz delova tela koji nisu predvidjeni za skladi energije,a to su zglobovi,laktovi,kolena,ramena...Zbog toga dolazi da hronicnog bola u tim delovima tela.A poslednjih godinu,godinu ipo
videli smo da se Novak cesto hvata za ramena,za laktove koji su mu i najvise optereceni u njegovom poslu.Nikakve povrede tu zasad nema,ali moglo bi je biti ako ne promeni nesto, pre svega u svojoj ishrani.Odmor ce mu dobro doci,ali bez ozbiljne misicne mase kakvu je i pre imao,taj hronicni bol ce mu se opet vracati.

Бата Стојковић

pre 6 godina

Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put.  
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica.  
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega. 
(?, 12. jul 2017 21:34)
 Е тај Ноло је за само недељу дана стрпао толико новца у свој џеп да ти са твојим мозгићем не можеш ни да замислиш да зарадиш за цео свој живот а камо ли да то и стварно урадиш. Ето прилике да једном од 5 најбољих тенисера икада, и другог на GOAT листи, одмах из Федерера ти тако безначајан држиш лекцију. Браво, како невероватно постигнуће!

anica

pre 6 godina

Nole, glavu gore, meni je u svemu ovome bitnije tvoj pristup igri, bez obzira i na tu povredu na predaju i sansu za novi slem, bice jos turnira, verujem u tebe. Nikada ti niko nije udelio kritiku bez osnova, na ovom turniru se video zar za borbom, tracak nade za tvoje navijace da se vracas prioritetno tvojoj profesiji. Na tebi je da se oporavis, bol u laktu-los servis, jasno je...mislim da bi realno bilo ocekivati Australia open 2018. Odmori, ako treba kako kazes na duge staze, moras tezim putem, ali cuvaj zdravlje...i otkaci se negativnih ljudi. Moze moze, ne moze.. molim lepo, ali budi iskren prema sebi.
Protiv povrede se ne moze, koci sve, apsolutno ne zelim sebi dopustiti nijednom da ti zamerim tenis, i nista u vezi istog, hvala Bogu primetno je da polako izlazis iz sporednih problema.
Svako dobro ti zelim od srca!

vragolan

pre 6 godina

" utorak, 4. april 2017.  |  Piše: FoNet Piše: S. D. Piše:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković oporavio se od povrede lakta, zbog koje je propustio masters u Majamiju, i kaže da je potpuno spreman za četvrtfinalčni duel Dejvis kupa protiv Španije, koji se za vikend igra u dvorani "Aleksandar Nikolić". Imao sam tri treninga od dolaska u Beograd i ne osećam nikakve tegobe. Nema bolova i nadam se da će sve biti u redu, rekao je Đoković."

Nevorovatno je kako je brzo zalecio tako "gadnu" povredu. Mada s obzirom kako je mlatio reketom po betonu posle poraza od Kirijosa, mije mi izgledao da ima bilo kakvih tegoba.
Ne sumnjam da ce i ovi povredu kao i sve ranije Nole sanirati za samo par dana. Djavo je to.

Madjo

pre 6 godina

A gde si do sada da sve to kažeš, nego si čekao godinu ipo dana? Kako je bilo moguće odigrati sa takvom povredom kako je ti opisuješ onakav meč protiv jakog Gulbisa? Pa onako igrati protiv Tima u Rimu, pa protiv Mareja u Dohi, protiv Nišikorija u polufinalu Londona. U tim mečevima si razbio protivnike, sravnio ih sa zemljom. Bilo je još tu mečeva koji su bili mnogo jaki za vreme te navodne povrede. Nema nikakve povrede, ona je izmišljena kao i Nadalova povreda kolena u drugoj polovini 2012. godine. Posle onakve povrede se niko ne bi mogao vratiti tenisu, a Nadal je uzeo već sledeće godine mesto br. 1 igrajući dopingovan, lečeći se matičnim ćelijama i slično. Pitanje je, šta si ti uradio, pa ti sada zabranjuju da igraš, pa nam uz to plasiraš još i ove traljave neistine i poluistine? Ne može se povreda dobiti od neigranja tenisa.

sasho

pre 6 godina

Nije ti ništa ne loži narod.Ono srpski rečeno:Boli me lakat!
Pre godinu dana si mlatio sve redom,a ti pričaš o laktu.Volim što si celu godinu iskulirao Federera i nisi mu dao da te stigne u pobedama.Danas si ispao dasa,šmeker kada si razgovarao sa novinarima.Vrati nam se za master u Parizu i počisti Federera s poda.Do tad će on već uveliko biti 1 na listi.Nadam se da će tad moći da se igra pošteno.

Zigzag

pre 6 godina

cilic vec treci gs zaredom prolazi dalje od djokovica....ili je cilic novi top 3 igrac ili je nole pao na razinu jednog davida ferrera u najboljim danima....

igor

pre 6 godina

Cudna i kontradiktorna izjava Novaka...najpre je najavljivao posle Garosa, da ce mozda cak i Vimbldon preskociti. Na kraju prijavljuje, navodno povredjen nebitan turnir u Istuburnu i time samo pogorsava navodnu povredu. Dalje, danas, prilikom predaje, nisam video ni trunku zaljenja od strane Novaka, a mogao je da uzme 13 gs, da se vrati na prvo mesto i izbrise sve ruzno sto se desava u poslednjih godinu dana. Ovako, agonija se nastavlja, u smislu da Novak ne moze godinu i nekoliko meseci da osvoji ozbiljan turnir. Covek koji nije izgubio ni set u poslednje dve nedelje na travi, sada spominje mogucnost operacije. Van pameti, i u to ne verujem, vise shvatam kao neko opravdanje. Zato verujem da ce Novak igrati Toronto i sve turnire do kraja, i uz Agasija i bez buraza u lozi, polako napredovati i vracati se..jos uvek se on nije oporavio od uticaja lmaza i veganske hrane, treba jos vremena..Zelim mu sve najbolje od srca i sledeca godina je njegova!!!

?

pre 6 godina

@mix
Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put.
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica.
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega.

anica

pre 6 godina

Bote, tvoja netrpeljivost prema Novaku ti ne dozvoljava da pozdravis 19.slem tvog pulena. Zamisli bote koliko je to bolesno, koliko si zastranio, pises komentare u kome napadas Novaka, nebuloze a znas kakav je igrac plus vidis Goat listu . Zbog cega se bote smejes povredi, da li se tako smejes i kad vidis nekoga da padne na ulici, da place? Moras bote biti covek, sport je nesto drugo...navija se, nekad pecne, sve je to normalno, davati nekad i laznu nadu hrabriti se, ali mrzeti nekoga samo zato sto je drugi na Goat listi, jedan od najboljih tenisera u istoriji..neshvatljivo. Nije tebi lako druze.

Kralj Beljo

pre 6 godina

Pozdravlja se lijevom rukom... Bas losa gluma. Samo imbecil moze da povjeruje da je to taj nivo povrede ruke da mora da se pozdravlja lijevom.

Dragan

pre 6 godina

Losa vest za Novaka.Svi vi sto pisete gluposti, necu da nabrajam nikoga, je velika sramota, i kako uzimate za pravo da kritikujete jednog od tri najbolja tenisera danasnjice.Novak treba prvo da razmisli o svome zdravlju, a tenis sto se mene tice, moze sutra da okaci reket i kaze dosta.Sve je osvojio sto je zeleo i bio 5 godina najbolji teniser sveta, zar je to malo.Iskreno receno, mislm da se Novak previse istrosio, pogotovo one nezaboravne 2015, gdje.je igrao svako finale.Novak nije masina, on je samo veliki borac, tako da mu treba odati svako proznanje na sve ono sto je ostvario.Nikada vise Srbija nece imati ovakvog tenisera.Neznam koga ce te onda uzeti da komentarisete.Veliki pozdrav za Novaka, koji mi je dao dosta radosti i veselja na njegovim sjajnim mecevima.Legenda je bio i ostao, za sva vremena.Pozdrav iz Amerike, tacnije iz ARIZONE.

Mujo

pre 6 godina

Nole nije trebao da igra turnir prije vimbeldona
.treba da kaze svojim navijacima sta misli

Sumljivo angazuje treneere za jedan turnir..sumljivo..ide u penziju nema volju za sport..pare ima

nahrani svinje

pre 6 godina

daj bre smara vise ovaj Djokovic, raspada se na terenu vec godinu dana, non stop neke kontraverze, sada priznaje i da ima hronicnu upalu podlaktice, zena, deca, zasicenje, ne igra mu se, hladnokrvnost,brate ubio je u pojam, on je tu da prebacuje loptu preko mreze i za to je masno i debelo placen, koga zanimaju vise njegovi razlozi, izgubis- pruzis ruku i cestitas, povredjen si- uzmes period oporavka i saniranja, ne igra ti se, ne izadjes i kazes pozlilo ti, deluje vise tupavao sve sto se dogadja oko njega!!

Pedja

pre 6 godina

To je "povreda" koja se aktivira prema potrebi. Do dolaska na olimpijadu nismo znali za povredu, kad ga je Delpo izbacio ispostavilo se da je u pitanju "povreda", a Beker otkrio da nije trenirao. Sa ovakvim pristupom tenisu sigurno nije spreman za Federera. Ovako ce da taljiga do kraja karijere. Mekinro je lepo to objasnio.

stefan

pre 6 godina

Novak ide na porodiljsko..ovo je samo farsa..kakav lakat..uskoro treba zena da mu se porodi..a njemu se ne igra..pa ako on nije odmarao od tenisera ja ne znam ko jeste..sve je ovo farsa..

dajte i njemu pare

pre 6 godina

A znao je da prozove ove sto predali u 1.kolo što došli sa povredama? Sada je gle čuda otkrio da je i on došao sa povredom koju KAO vuče čak godinu ipo dana, a koliko juče je bio fit i spreman za "nove pobede" čak mu se i glad za pobedama vratila. Ali čim je preko mreže koliko - toliko ozbiljan (ako za Berdiha to može da se kaze) teniser, odmah je izvuko alibi koji je za svaki slučaj pripremio u prethodnom meču. Ali pre će biti da je Federer i taj čuveni h2h kriv za ovu blamažu, pa se vi i dalje držite toga, a držite se i svih teorija zavere, mrze ga jer je Srbin I ostale gluposti.

Babe

pre 6 godina

(marko, 12. jul 2017 20:33)

Znao je da će igrati protiv Ferera u polufinalu još na početku turnira. Da nije možda očekivao da će Feder ispasti ranije pa ajde i ja da probam pa da vidim šta će se desiti. Pišete ljudi koješta.

Meister Jakob

pre 6 godina

Kako to može biti isto?
Pilule samo zamaskiraju problem, bol i povreda ne nestaju, samo si nadrogiran pa ne osjetiš.
Dok operacija bi trebala ukloniti problem a ne simptom.
Bio sam u toj situaciji, nakon kome sam trpio neizdržive bolove, kljukao sam se sa opioidnim analgeticima koji izazivaju duplo jaču ovisnost od heroina, imao 5 operacija i potreba za analgeticima je polako nestala, jedva sam se "skinuo" stvarno izazivaju opaku ovisnost!

VUK

pre 6 godina

@anica...kakve veze ima brak sa povredom ? Šta se dešava sa tobom ? Kako mu nije Jelena smetala da uzme sve te titule tolike godine? Toliko si staromodna da veruješ da potpis na parčetu papira može da promeni odnos dvoje ljudi koji godinama žive zajedno !? Ako zaista si toliki fan...prati malo kretanje Novaka..odeš lepo na Kopaonik i upoznaš čoveka ...videćeš da on nema potrebe za savetima o odlukama u vezi privatnog života. Stvarno misliš da roditelj koji je razveden i rastrzan oko brige o deci , može da se bavi vrhunskim sportom? Novak ima telo kakvo ima...zdravlje je tako kako je..nije u pitanju samo lakat..toliki zdravstveni problemi kroz celu karijeru. Telo se umorilo. Budi kao njegov navijač ponosna na ono što je osvojio . Nije kao Federer. Pa šta ? On je naš šampion. Nisi ni ti Monika Beluči , al si naša Anica. Tako je ..kako je. Prihvati ljude i Novaka onakve kakvi jesu..ako ne možeš..uvek imaš Rođu i ženu u njega..uživaj u savršenstvu..to još malo vremena što imaju u takmičarskom svetu.

Jox

pre 6 godina

Uvek znam sta pisem i pricam. Uvek stojim iza svojih reci. Rekla sam da treba da se razvede, zelim mu dobro...decu nikad ne pominjem.
(anica, 12. jul 2017 23:43)

Daleko ti lepa kuca!

Aleksandar

pre 6 godina

"Tako su se uverili da je ona prava pravcata princeza, jer je kroz dvadeset dušeka i dvadeset perina od paperja osetila zrno graška. Toliko nežan nije mogao biti niko, sem prave pravcate princeze" H.K.Anderson

Jeremy

pre 6 godina

Tolike miliona evra od sponzora treba opravdati, samo nisi ni oni glupi, on je rekao odavno da ceka bebu I nece igrati US open, to je prvi razlog a drugi je Federer koji bi ga razbio.

svasta

pre 6 godina

Ali ono : ostao bez krune zbog povrede lakta. Pa stara dobra Noletova taktika. Primenjivao je jos u decjim danima: kad ne ide predaje se mec zbog povrede. I tako onda nije izgubio. Vec vidjeno kod Noleta

samo da kažem...

pre 6 godina

Ovo je već ozbiljna stvar. Ko se nije povređivao ne razume, ali ja jesam, pa mu verujem. Godinama već vučem povredu tetive i mogu da vam kažem da mi i život posle toga uopšte nije isti. Moram mnogo više da se pazim, obrćam pažnju na svaki pokret, jer pogrešan ugao pod kojim pokrećem ruku uvek izazove bol, i pored nekoliko godina od povrede. Operaciju nisam imao jer su lekari rekli da još nema potrebe za tim. Ali boli me, rekoh... pa mora da boli, navikni se, i posle operacije bi te isto bolelo, operacija je lek za one koji više ne mogu da izdrže od bolova, da im smanji bolove, ali kao što rekoh, nikad više kao kad je bilo zdravo. To je za mene bio kraj karijere u sportu, amaterske, pa mi nije bilo previše žao. Profesionalni sportisti, kojima treba još uspeha ili para, moraju da trpe bolove, da se ne lažemo, ali Novak je već ostvario sve što je mogao, i ako nastavi, samo će upropastiti zdravlje. Bilo je lepo dok je trajalo. Želim mu sreću u privatnom životu i da se posveti porodici, ima života i osim tenisa!

Dejan

pre 6 godina

Kaka vas koji ste "najpametniji" nije sramota vaše "pameti" , verovatno zato što je kontra.
Uzmi Nole pauzu do kraja godine i od sledeće se vrati najjači.
Uvek uz tebe !!!

Goran

pre 6 godina

Ima jedna bezbolna metoda lecenja za Novaka koji ne zahteva hirursku intervenciju niti pilule a zove se penzija. Vrlo je delotvorna, deluje na citav organizam, pomaze da neko ostane upamcen kao sampion a ne kao vreca za udaranje. Treba pitati Borga, Mekinroa i Samprasa.

vernazza

pre 6 godina

Strašno je ako postoji i najmanja povreda, a kamoli potreba za konstantnim uzimanjem medikamenata i, u krajnjem slučaju, operacijom. A posebno je strašno, kada je u pitanju neko kome se karijera "poništava" zbog takvog razvoja događaja .

Novak je LEGENDA tenisa! Može od sad pa nadalje samo rekreativno da igra, on će ostati POJAM u jednoj teniskoj eri, da o domaćem tenisu i ne govorim.
Pamet u glavu, što manje hemije(lekova), mani se popularnosti , uživaj i igraj se, biće pobeda !
Srećno!

dorcol

pre 6 godina

mislim da je pogresio sto je igrao Istborn ,mozda je tu naceo povredu ,sva tri puta kad je uzeo vimbldon nije igrao ni jedan mec na travi.

Ikac Jagodinac

pre 6 godina

@Anica
vidi ... jedno vreme si mi bila simpa sa komentarima , ali sada ... smaraš brate !!! U sve se razumeš , mislim , gde se koristi lopta ... loptica ... a , verujem da nisi ni jedan servis pokušala da uradiš . O "frljanju" na koš , nema ni govora , ali tu si da daš komentar ... Opusti se , brate ... sestro ... mesi kolače ... učlani se u stranku ...

vonjko

pre 6 godina

cuj odmor... teniski lakat batice se kod tebe kao profesionalca resava iskljucivo operacijom i rehabilitacinom (za vreme koje ces morati da se odmaras)... ja sam imao dve operacije u kolenu i par PRP inekcija u kuku (koji je pocepan jer sam se predugo "odmarao" zbog kolena) ... ne bi bio ni prvi ni poslednji sportista koji je operisao povredu .. sve u svemu, kao sto neko rece - ili noz ili penzija

milojko

pre 6 godina

Posle 70% uspešnog prvog servisa kaže da mu je najveći problem pri serviranju. Mislim da mu je najveći problem bio Berdih, čovek se preporodio.

Ni minus ni plus

pre 6 godina

Pa ne da nije isto nego su dva sveta. Prvo ako ce operacija resiti problem, resice ga za duzi period ili zauvek. Lekovima se uglavnim samo maskira situacija i olaksava trenutna situacija te se na kraju sve svede na operativno lecenje. Da ne govorim sto ti lekovi koje koristi posle duze upotrebe mogu da ostave posledice na druge organe, npr na zeludac. Dalje ovo je aktuelni problem, ne bi se reklo da je to bio glavni problem na prethodnim turnirima. Svakako mu zelim brz oporavak ali se ne bi reklo da je shvatio sta mu strucnjaci sa kojima je govorio pricaju, ili mu pak oni pricaju pogresno...

hm

pre 6 godina

Ako se ne varam Ivanisevica je slican problem kostao karijere. Dok si mlad jos nekako i ide, ali kako vreme prolazi, a ti mlatis sve vise, problem postaje sve veci.

Okle da znam?

pre 6 godina

Ovdje ima ozbiljnih mrzitelja Novaka Djokovica, covjeka koji se bavi sportom i pokusava da siri ljubav iako mu steti (kao sto steti inace u zivotu, - sto si bolji prema ljusima to su ljudi gori prema tebi). Mislim da bi se sa tim mrziteljima trebalno ozbiljno pozabaviti.

mile

pre 6 godina

Dok gube svi se zale na povrede.Provjerite bilo ciji mec sta je neko predao povreda , a za tri dana opet igra. Neverujem vise nikome, sem organizatorima za dvno namestanje. pod hitno uvesti novi sistem i nove organizatore. Svaka cast Cilicu mislim da je ovo najbolji mec u njegovoj karijeri.

Sale

pre 6 godina

Toliko para a okruzen ljudima koji ne umeju da ti pomognu.
Postoji uspesno resenje za Novaka.
U Americi se to radi sa teskim povredama ruku pitchera u baseballu koji trpe mnogo jaci sok na ruku i lakat od tenisera pa i posle operacije ostaju uspesni.
Radi se o cuvenoj metodi koja se zove po 1 baseball igracu koji je prvi operisan na taj nacin.

Evo i linkova za sve koje zanima:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ulnar_collateral_ligament_reconstruction

A evo i liste poznatih pitchera iz MLB-a koji su imali ovakvu operaciju a uspesno nastavili svoje karijere u MLB-u:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_baseball_players_who_underwent_Tommy_John_surgery

Goja

pre 6 godina

Odavno se nisam ovako smorio...brz oporavak brate da se vratis jaci nego ikad...pauziraj sve dok se totalno ne oporavis...ispred tebe je jos 5 godina vrhunskog tenisa...samo da nam sto pre ozdravis pa uz nasu veliku podrsku navijaca idemo korak po korak slem po slem do najveceg u istoriji! Srecno burazeru!!!
(cetnici sever, 12. jul 2017 20:32)

Otisao je Federer i previse daleko(slobodno mu upisite cifru 19),tako da to slem po slem nije od neke vajde.

Džoni

pre 6 godina

Daj pustite čoveka neka radi šta mu je volja. Ako će da odmara, ako će da operiše to on najbolje zna i to je njegova stvar, jasno je da smo svi koji za njega navijamo razočarani što je morao da preda, ali je isto tako bilo očigledno da će to uraditi jer je lopticu udarao kao JJ i pri udarcima pravio bolne grimase. Neka se oporavi da bude fit pa onda u boj. Pojedinci ovde su više razočarani njegovom predajom nego on sam. Sigurno da mu nije lako da tako nešto uradi u borbi za polufinale GS i to Vimbldona.

Zola

pre 6 godina

Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put.  
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica.  
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega. 
(?, 12. jul 2017 21:34) 

I pored svega sto si izbaljezgario, NOLO kao sto kazes i nek ostane u senci Federera, on je osvojio "samo" 12 GS , za sad, a ti ces i dalje biti samo anonimus zavidni kao sto dam nik govori o tebi, ???
(NebaCar, 12. jul 2017 22:02)

Sine moj,12 GS u odnosu na 19 i jest samo,cak sta-vise 12 u odnosu na 19 najblaze receno izgledo smesno.

Goja

pre 6 godina

Ma kakva povreda kakvi bakraci.
Decko je sve zivo osvojio,presao igricu,al bukvalno(aj ok taj Sinsinati),realno ne da mu se trenirati,decko ima u glavi:"sve zivo sam osvojio,koja svrha sad to sve ponavljati",i realno s'jedne strane to je sasvim normalno i razumljivo,dok s'druge strane nije razumljivo jer decko je realno bio u finoj poziciji da obori sve rekorde,i postane najbolji svih vremena.
Znaci zakljucak je da ovaj pad koji traje evo vec godinu ipo dana s'jedne strane sasvim normalan,dok s'druge strane taj pad nije normalan jer je decko imao otvoren put ka tome da bude GOAT,al bukvaknon GOAT.
Na zalost svih Novakovih navijaca,Novak je valjda sam sebi rekao:"dosta je,sve sam osvojio,nemam vise kome sta dokazivati,daj da uzivam u drugim stvarima".
Pa otud i ne cudi ona proslogodisnja Novakova izjava :"tenis mi vise nije na prvom mestu".

TenisDr

pre 6 godina

Ako je u pitanju upala tetive ili tzv teniski lakat, to je stvarno losa vest, narocito sto verujem da je kod profesionalca, kao sto je Novak, u pitanju ozbiljan oblik ove povrede. Lek su ili stereoidi - koji donose samo privremeno olaksanje tj. maskiraju problem ali ne lece, ili duuug odmor bez reketa i nada da ce za godinu dana telo samo zarasti ili operacija - pri kojoj se zapravo struze oziljno tkivo sa tetive i eventualno koriguje sama tetiva - koja je rizicna, moze da dovede do smanjene pokretljivosti i kraja karijere i posle koje sledi dug oporavak - tetive zbog svoje prirode i slabe prokrvljenosti dugo zarastaju. U svakom slucaju losa vest.

I sad mi je jasno zasto je fd sada krio ovu info. Povreda je takva da ako protivnici znaju za nju, znaju i koji pokreti/udarci izazivaju bol, i kako da je eksploatisu. Sto se mene tice, dovoljno je bilo od njega, neka ode u zasluzenu penziju i uziva u zivotu.

zgtom

pre 6 godina

Prije 18 g imao sam problem sa teniskim laktom i ukoliko je upala tetive u pitanju preporučam akupunkturu sa 3 mjeseca tretmana nastavio sam igrati tenis. Naravno Novak je profi ali postoje i bolje akupnkture nego što sam ja išao. Stvar je u otpuštanju ili opuštanju napetosti u predjelu lakta i podlatice svih tetiva, mišića, kostiju itd, a to akupunktura izvrsno radi.

tor

pre 6 godina

Nije ti ništa ne loži narod.Ono srpski rečeno:Boli me lakat! Pre godinu dana si mlatio sve redom,a ti pričaš o laktu.Volim što si celu godinu iskulirao Federera i nisi mu dao da te stigne u pobedama.Danas si ispao dasa,šmeker kada si razgovarao sa novinarima.Vrati nam se za master u Parizu i počisti Federera s poda.Do tad će on već uveliko biti 1 na listi.Nadam se da će tad moći da se igra pošteno.
(sasho, 12. jul 2017 23:39)

Ko bar malo prati tenis zna koliko dugo je Novak vukao ovu povredu, ali zbog zelje da sto duze ostane na broju jedan i uzme RG igrao je pod blokadom.

Petar

pre 6 godina

Taman je poceo da igra kako treba i ponovo maler. Koliko li je Berdih los kada onako izmrcvarenog Djokovica jedva dobi u prvom setu? Stvarno mi ga je bas zao, ali ima jos vremena da nas jos bar par puta obraduje kad vec ne moze ova frigidna drzava.

marko

pre 6 godina

Posle onog meča sa Manarinom, gde je tražio medicinski tajm aut, Višković ga je u intervjuu posle tog meča pitao "Novače zašto si tražio pomoć, o čemu se radi", rekao "ma ništa, šalio sam se malo sa njim, bio je tu u prolazu i rekoh da popričamo malo". Ne znam da li ima povredu ili laže. Koliko ga god volim, mislim da malo preuveličava. Znao je da ga čeka Federer u polufinalu, i onda je pao psihički, pa je ta "povreda" još više bolela i smetala mu. To najviše mrzim kod njega. Kao da je namerno predao. Nadam se da se varam.

coki

pre 6 godina

"da me neko sece orudjem za operacije ili truje pilulama"...au,kako od finog,normalnog,obrazovanog mladog coveka dodje do lika koji misli da medicina ne leci nego samo verovanje u boga i gledanje u sunce?

?

pre 6 godina

@mix
Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put.
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica.
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega.

Da kazem

pre 6 godina

Toliko ste se smejali Nadalu, toliko ste likovali kad je Marey ispao..Djoković vas spustio na zemlju i tako ste fino tresnuli da vam je za nauk (mada vam nema pomoci) da podsmevanje i likovanje može da se vrati dok ste rekli keks. Bravo za sve što vam sada sipaju so na otvorenu ranu jer ste to (i više ) zaslužili.

sasho

pre 6 godina

Nije ti ništa ne loži narod.Ono srpski rečeno:Boli me lakat!
Pre godinu dana si mlatio sve redom,a ti pričaš o laktu.Volim što si celu godinu iskulirao Federera i nisi mu dao da te stigne u pobedama.Danas si ispao dasa,šmeker kada si razgovarao sa novinarima.Vrati nam se za master u Parizu i počisti Federera s poda.Do tad će on već uveliko biti 1 na listi.Nadam se da će tad moći da se igra pošteno.

doktor

pre 6 godina

Da prevedem sta je rekao? Neocekujte vise od mene rezultate! Eto to je rekao..Jer za velike titule treba pobediti velike momke,a on to nije u stanju..Ne veruje u lekove ,ne veruje u operacije ,pa u sta veruje? U molitve?

mix

pre 6 godina

@marko
E svasta cu ovde da procitam.Namerno predao mec,uplasio se Federera.Prvo nije znao da ce biti Federer 100%,a drugo,ne pamtim kada ga je Federer poslednji put dobio.Trece i najvaznije,nije igrao celendzer,pa da ga bas briga,nego se borio za polufinale najceceg turnira u tenisu.Ziva nam i zdrav bio Nole,sto se mene zice,vise nista ne moras da osvojis.Federer nikada nece vezati sva 4 GSa,i to ce mu biti najveca zal u zivotu.

igor

pre 6 godina

Cudna i kontradiktorna izjava Novaka...najpre je najavljivao posle Garosa, da ce mozda cak i Vimbldon preskociti. Na kraju prijavljuje, navodno povredjen nebitan turnir u Istuburnu i time samo pogorsava navodnu povredu. Dalje, danas, prilikom predaje, nisam video ni trunku zaljenja od strane Novaka, a mogao je da uzme 13 gs, da se vrati na prvo mesto i izbrise sve ruzno sto se desava u poslednjih godinu dana. Ovako, agonija se nastavlja, u smislu da Novak ne moze godinu i nekoliko meseci da osvoji ozbiljan turnir. Covek koji nije izgubio ni set u poslednje dve nedelje na travi, sada spominje mogucnost operacije. Van pameti, i u to ne verujem, vise shvatam kao neko opravdanje. Zato verujem da ce Novak igrati Toronto i sve turnire do kraja, i uz Agasija i bez buraza u lozi, polako napredovati i vracati se..jos uvek se on nije oporavio od uticaja lmaza i veganske hrane, treba jos vremena..Zelim mu sve najbolje od srca i sledeca godina je njegova!!!

Бата Стојковић

pre 6 godina

Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put.  
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica.  
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega. 
(?, 12. jul 2017 21:34)
 Е тај Ноло је за само недељу дана стрпао толико новца у свој џеп да ти са твојим мозгићем не можеш ни да замислиш да зарадиш за цео свој живот а камо ли да то и стварно урадиш. Ето прилике да једном од 5 најбољих тенисера икада, и другог на GOAT листи, одмах из Федерера ти тако безначајан држиш лекцију. Браво, како невероватно постигнуће!

Zoran

pre 6 godina

Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put.
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica.
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega.
(?, 12. jul 2017 21:34)

Ima vas nekoliko nikogovića koji ste dosadili više sa tim "NOLO". Mislim, postalo je degutantno! Očito da su vam mozgovi veličine kikirikija čim niste u stanju da smislite nešto novo, originalno, duhovito...

Inače, sam komentar ti je gomila baljezgarija. Pogotovo kada se uzme u obzir sledeće:

Novak Đoković vs Rodžer Fderer H2H 23:22 (plus predaja Federera bez razloga, kao bio malo umoran, u finalu završnog mastersa 2014). I kuriozitet: 2:1 NA TRAVI!!!

Babe

pre 6 godina

(marko, 12. jul 2017 20:33)

Znao je da će igrati protiv Ferera u polufinalu još na početku turnira. Da nije možda očekivao da će Feder ispasti ranije pa ajde i ja da probam pa da vidim šta će se desiti. Pišete ljudi koješta.

vragolan

pre 6 godina

" utorak, 4. april 2017.  |  Piše: FoNet Piše: S. D. Piše:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković oporavio se od povrede lakta, zbog koje je propustio masters u Majamiju, i kaže da je potpuno spreman za četvrtfinalčni duel Dejvis kupa protiv Španije, koji se za vikend igra u dvorani "Aleksandar Nikolić". Imao sam tri treninga od dolaska u Beograd i ne osećam nikakve tegobe. Nema bolova i nadam se da će sve biti u redu, rekao je Đoković."

Nevorovatno je kako je brzo zalecio tako "gadnu" povredu. Mada s obzirom kako je mlatio reketom po betonu posle poraza od Kirijosa, mije mi izgledao da ima bilo kakvih tegoba.
Ne sumnjam da ce i ovi povredu kao i sve ranije Nole sanirati za samo par dana. Djavo je to.

anica

pre 6 godina

Bote, tvoja netrpeljivost prema Novaku ti ne dozvoljava da pozdravis 19.slem tvog pulena. Zamisli bote koliko je to bolesno, koliko si zastranio, pises komentare u kome napadas Novaka, nebuloze a znas kakav je igrac plus vidis Goat listu . Zbog cega se bote smejes povredi, da li se tako smejes i kad vidis nekoga da padne na ulici, da place? Moras bote biti covek, sport je nesto drugo...navija se, nekad pecne, sve je to normalno, davati nekad i laznu nadu hrabriti se, ali mrzeti nekoga samo zato sto je drugi na Goat listi, jedan od najboljih tenisera u istoriji..neshvatljivo. Nije tebi lako druze.

NebaCar

pre 6 godina

Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put. 
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica. 
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega.
(?, 12. jul 2017 21:34)

I pored svega sto si izbaljezgario, NOLO kao sto kazes i nek ostane u senci Federera, on je osvojio "samo" 12 GS , za sad, a ti ces i dalje biti samo anonimus zavidni kao sto dam nik govori o tebi, ???

cetnici sever

pre 6 godina

Odavno se nisam ovako smorio...brz oporavak brate da se vratis jaci nego ikad...pauziraj sve dok se totalno ne oporavis...ispred tebe je jos 5 godina vrhunskog tenisa...samo da nam sto pre ozdravis pa uz nasu veliku podrsku navijaca idemo korak po korak slem po slem do najveceg u istoriji! Srecno burazeru!!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Pojedi brokoli
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 12. jul 2017 20:35)

Mučeniče dokle ćeš više da se predstavljas tudjim imenom i kradeš tudji nick ?? A uz sve to i pises gluposti, dokle ?

Madjo

pre 6 godina

A gde si do sada da sve to kažeš, nego si čekao godinu ipo dana? Kako je bilo moguće odigrati sa takvom povredom kako je ti opisuješ onakav meč protiv jakog Gulbisa? Pa onako igrati protiv Tima u Rimu, pa protiv Mareja u Dohi, protiv Nišikorija u polufinalu Londona. U tim mečevima si razbio protivnike, sravnio ih sa zemljom. Bilo je još tu mečeva koji su bili mnogo jaki za vreme te navodne povrede. Nema nikakve povrede, ona je izmišljena kao i Nadalova povreda kolena u drugoj polovini 2012. godine. Posle onakve povrede se niko ne bi mogao vratiti tenisu, a Nadal je uzeo već sledeće godine mesto br. 1 igrajući dopingovan, lečeći se matičnim ćelijama i slično. Pitanje je, šta si ti uradio, pa ti sada zabranjuju da igraš, pa nam uz to plasiraš još i ove traljave neistine i poluistine? Ne može se povreda dobiti od neigranja tenisa.

dorcol

pre 6 godina

mislim da je pogresio sto je igrao Istborn ,mozda je tu naceo povredu ,sva tri puta kad je uzeo vimbldon nije igrao ni jedan mec na travi.

3pr

pre 6 godina

"da li neko reže i seče oruđem za operacije ili se trujem pilulama, isto mi dođe. "

s obzirom na to koliko placas te medicinske strucnjake oko sebe, trebalo bi da ti objasne da nije isto! ne treba ti nikakva diploma da to zakljucis i sam..

Mujo

pre 6 godina

Nole nije trebao da igra turnir prije vimbeldona
.treba da kaze svojim navijacima sta misli

Sumljivo angazuje treneere za jedan turnir..sumljivo..ide u penziju nema volju za sport..pare ima

Filip Mihajlovic

pre 6 godina

@@mix
Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put.
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica.
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega.
(?, 12. jul 2017 21:34)

Jos samo da nam kazes ko je ili sta je to NOLO?

323

pre 6 godina

Posebno je izmislio povredu od Berdiha koga je drao za uzinu. Cak je pobedjivao i kada je protivnik vodio sa dva seta prednosti. E sada izmislja jer je ovaj imao prvi set prednosti? Koliko glupih , cinicnih i zlobnih ljudi ima i to se stancuju u sve vecem broju .Tuzno.

Zigzag

pre 6 godina

cilic vec treci gs zaredom prolazi dalje od djokovica....ili je cilic novi top 3 igrac ili je nole pao na razinu jednog davida ferrera u najboljim danima....

Vladimir

pre 6 godina

Novak sigurno vuce neku povredu ali mislim da povreda nije razlog predaje. Moje je misljenje da se Novak ne osjeca dobro psihicki. Cak tako i izgleda. Potpuno je iscrpljen i to se vidjelo u zadnja dva meca. On nije mogao da dise, noge ga nisu nosile, nije imao snage. To je bilo ocigledno. Stvari su, po Novaka, krenule niz brdo poslje one izjave Dzona Mekenroa da je Nole mozda teniski Tajger Vuds i da je mozda i Noletu zena problem. Novakov odgovor nije bio bas ostar, bio je veoma diplomatski. Pitanje je kako mu je supruga na sve to reagovala. Ubjedjen sam da ga je to skrenulo sa pravog puta, a bio je na dobrom putu. Pod velikim je pritiskom a emotivac je. Lakse je reci boli me ruka nego tuzan sam i nije mi nidocega. I ja ponekad kazem na poslu da me bole ledja a mene ustvari boli dusa. Svi smo samo ljudi i ovo je samo moje misljenje. Noleta volim ko da mi je rod i zelim mu sve najbolje.

milojko

pre 6 godina

Posle 70% uspešnog prvog servisa kaže da mu je najveći problem pri serviranju. Mislim da mu je najveći problem bio Berdih, čovek se preporodio.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Bratiška, samo nemoj da slušaš alternativce, ljubim te. Toliko si radio, borio se i u mogućnosti si da imaš sve žive i moguće tretmane, vrhunske hirurge i ortopede. Šta ti oni kažu k`o Božije je. Malo popusti te principe i spiritu osećaje i poslušaj struku i nauku. Imaš primer u Janku, godinama boli - ne boli, čekam, pratim, skeniram i priča se vrti u krug. Uvek si gledao ispred, dugoročno, tako moraš i sa povredom. Rešavaj to što pre, nek bude pauza kolika god ali se u sedlo vraćaš kao šerif. Podrška kao i uvek, šampione nema predaje!

Nikola

pre 6 godina

Ako je zaista povreda u pitanju, kako je moguće da je nije sanirao već godinu i po dana. Nešto tu ne štima ili Novak krije od javnosti pravu istinu. Nije mi jasno da od tolikih svetskih stručnjaka nije dobio odgovor šta treba činiti sa laktom. Koliko svi znamo, Novak je u poslednjih godinu dana dosta manje igrao i više je odmarao a povreda je i dalje prisutna? Voleo bi da Novak govori istinu i da ništa drugo nije po sredi. Ovako, postoje određene sumnje u celu priču.

Nikola

pre 6 godina

Upala pripoja tetiva lakta (teniski lakat) je prilično mučno i bolno stanje. Znam iz iskustva i najiskrenije želim brz oporavak Novaku.
Zdravlje nek je broj 1 svima!

svasta

pre 6 godina

Ali ono : ostao bez krune zbog povrede lakta. Pa stara dobra Noletova taktika. Primenjivao je jos u decjim danima: kad ne ide predaje se mec zbog povrede. I tako onda nije izgubio. Vec vidjeno kod Noleta

anica

pre 6 godina

Nole, glavu gore, meni je u svemu ovome bitnije tvoj pristup igri, bez obzira i na tu povredu na predaju i sansu za novi slem, bice jos turnira, verujem u tebe. Nikada ti niko nije udelio kritiku bez osnova, na ovom turniru se video zar za borbom, tracak nade za tvoje navijace da se vracas prioritetno tvojoj profesiji. Na tebi je da se oporavis, bol u laktu-los servis, jasno je...mislim da bi realno bilo ocekivati Australia open 2018. Odmori, ako treba kako kazes na duge staze, moras tezim putem, ali cuvaj zdravlje...i otkaci se negativnih ljudi. Moze moze, ne moze.. molim lepo, ali budi iskren prema sebi.
Protiv povrede se ne moze, koci sve, apsolutno ne zelim sebi dopustiti nijednom da ti zamerim tenis, i nista u vezi istog, hvala Bogu primetno je da polako izlazis iz sporednih problema.
Svako dobro ti zelim od srca!

Aleksandar

pre 6 godina

"Tako su se uverili da je ona prava pravcata princeza, jer je kroz dvadeset dušeka i dvadeset perina od paperja osetila zrno graška. Toliko nežan nije mogao biti niko, sem prave pravcate princeze" H.K.Anderson

Kralj Beljo

pre 6 godina

Posle onog meča sa Manarinom, gde je tražio medicinski tajm aut, Višković ga je u intervjuu posle tog meča pitao "Novače zašto si tražio pomoć, o čemu se radi", rekao "ma ništa, šalio sam se malo sa njim, bio je tu u prolazu i rekoh da popričamo malo". Ne znam da li ima povredu ili laže. Koliko ga god volim, mislim da malo preuveličava. Znao je da ga čeka Federer u polufinalu, i onda je pao psihički, pa je ta "povreda" još više bolela i smetala mu. To najviše mrzim kod njega. Kao da je namerno predao. Nadam se da se varam.
(marko, 12. jul 2017 20:33)
Protiv Manarina masirano rame. Ne lakat.

Nikola

pre 6 godina

Energija kao sto svi znamo skladisti se u misicima.Ako covek nema misicnu masu onda telo crpi energiju iz delova tela koji nisu predvidjeni za skladi energije,a to su zglobovi,laktovi,kolena,ramena...Zbog toga dolazi da hronicnog bola u tim delovima tela.A poslednjih godinu,godinu ipo
videli smo da se Novak cesto hvata za ramena,za laktove koji su mu i najvise optereceni u njegovom poslu.Nikakve povrede tu zasad nema,ali moglo bi je biti ako ne promeni nesto, pre svega u svojoj ishrani.Odmor ce mu dobro doci,ali bez ozbiljne misicne mase kakvu je i pre imao,taj hronicni bol ce mu se opet vracati.

Dejan

pre 6 godina

Kaka vas koji ste "najpametniji" nije sramota vaše "pameti" , verovatno zato što je kontra.
Uzmi Nole pauzu do kraja godine i od sledeće se vrati najjači.
Uvek uz tebe !!!

Dragan

pre 6 godina

Losa vest za Novaka.Svi vi sto pisete gluposti, necu da nabrajam nikoga, je velika sramota, i kako uzimate za pravo da kritikujete jednog od tri najbolja tenisera danasnjice.Novak treba prvo da razmisli o svome zdravlju, a tenis sto se mene tice, moze sutra da okaci reket i kaze dosta.Sve je osvojio sto je zeleo i bio 5 godina najbolji teniser sveta, zar je to malo.Iskreno receno, mislm da se Novak previse istrosio, pogotovo one nezaboravne 2015, gdje.je igrao svako finale.Novak nije masina, on je samo veliki borac, tako da mu treba odati svako proznanje na sve ono sto je ostvario.Nikada vise Srbija nece imati ovakvog tenisera.Neznam koga ce te onda uzeti da komentarisete.Veliki pozdrav za Novaka, koji mi je dao dosta radosti i veselja na njegovim sjajnim mecevima.Legenda je bio i ostao, za sva vremena.Pozdrav iz Amerike, tacnije iz ARIZONE.

dajte i njemu pare

pre 6 godina

A znao je da prozove ove sto predali u 1.kolo što došli sa povredama? Sada je gle čuda otkrio da je i on došao sa povredom koju KAO vuče čak godinu ipo dana, a koliko juče je bio fit i spreman za "nove pobede" čak mu se i glad za pobedama vratila. Ali čim je preko mreže koliko - toliko ozbiljan (ako za Berdiha to može da se kaze) teniser, odmah je izvuko alibi koji je za svaki slučaj pripremio u prethodnom meču. Ali pre će biti da je Federer i taj čuveni h2h kriv za ovu blamažu, pa se vi i dalje držite toga, a držite se i svih teorija zavere, mrze ga jer je Srbin I ostale gluposti.

Petar

pre 6 godina

Taman je poceo da igra kako treba i ponovo maler. Koliko li je Berdih los kada onako izmrcvarenog Djokovica jedva dobi u prvom setu? Stvarno mi ga je bas zao, ali ima jos vremena da nas jos bar par puta obraduje kad vec ne moze ova frigidna drzava.

mile

pre 6 godina

Dok gube svi se zale na povrede.Provjerite bilo ciji mec sta je neko predao povreda , a za tri dana opet igra. Neverujem vise nikome, sem organizatorima za dvno namestanje. pod hitno uvesti novi sistem i nove organizatore. Svaka cast Cilicu mislim da je ovo najbolji mec u njegovoj karijeri.

загор

pre 6 godina

ако је у питању тениски лакат, а то је ситуација када се тетива полако одваја од кости и то место је још и упаљено, мислим да постоје две солуције: 1. операција, 2. крај каријере. то не може само да зарасте, тј. тетива (завршетак мишића) не може више сам од себе да се залепи за кост. нисам стручњак, али тако ми остало у сећању.
П.с. не знам чему страх (готово сујеверни) од операције. врхунски нба кошаркаши су имали по неколико операција због повреда сваки. алан ајверсон је сав изоперисан био.

Zola

pre 6 godina

Federer je dobio Noloa 2 meseca pre nego sto je Nolo njega dobio zadnji put.  
Znalo se 100% da ce Federer u polufinale jer je u trenutku Nolove predaje vec vodio 2-0 protiv Raonica.  
Nolo nikada, ali nikada, nece osvojiti onoliko GS koliko ce osvojiti RF, nece biti prvi koliko RF, nece imati titula na WB koliko RF, nece imati titula i rekorda koliko RF. I zato ce Nolo uvek ostati u senci najveceg, zato ga Nolo i izbegava, bezi od njega jer ne moze da podnese da je covek od 36 godina za 3 klase bolji od njega. 
(?, 12. jul 2017 21:34) 

I pored svega sto si izbaljezgario, NOLO kao sto kazes i nek ostane u senci Federera, on je osvojio "samo" 12 GS , za sad, a ti ces i dalje biti samo anonimus zavidni kao sto dam nik govori o tebi, ???
(NebaCar, 12. jul 2017 22:02)

Sine moj,12 GS u odnosu na 19 i jest samo,cak sta-vise 12 u odnosu na 19 najblaze receno izgledo smesno.

Kralj Beljo

pre 6 godina

Pozdravlja se lijevom rukom... Bas losa gluma. Samo imbecil moze da povjeruje da je to taj nivo povrede ruke da mora da se pozdravlja lijevom.

Jeremy

pre 6 godina

Tolike miliona evra od sponzora treba opravdati, samo nisi ni oni glupi, on je rekao odavno da ceka bebu I nece igrati US open, to je prvi razlog a drugi je Federer koji bi ga razbio.

Jox

pre 6 godina

Uvek znam sta pisem i pricam. Uvek stojim iza svojih reci. Rekla sam da treba da se razvede, zelim mu dobro...decu nikad ne pominjem.
(anica, 12. jul 2017 23:43)

Daleko ti lepa kuca!

Ivan NK

pre 6 godina

Najbolja opcija je da Novak napravi pauzu...u najboljem slucaju do US Opena, u najgorem do Aus Opena.
Takodje, bila bi pozeljna i pauza za Nikolin slajs :-)

stefan

pre 6 godina

Novak ide na porodiljsko..ovo je samo farsa..kakav lakat..uskoro treba zena da mu se porodi..a njemu se ne igra..pa ako on nije odmarao od tenisera ja ne znam ko jeste..sve je ovo farsa..

Pedja

pre 6 godina

To je "povreda" koja se aktivira prema potrebi. Do dolaska na olimpijadu nismo znali za povredu, kad ga je Delpo izbacio ispostavilo se da je u pitanju "povreda", a Beker otkrio da nije trenirao. Sa ovakvim pristupom tenisu sigurno nije spreman za Federera. Ovako ce da taljiga do kraja karijere. Mekinro je lepo to objasnio.

zgtom

pre 6 godina

Prije 18 g imao sam problem sa teniskim laktom i ukoliko je upala tetive u pitanju preporučam akupunkturu sa 3 mjeseca tretmana nastavio sam igrati tenis. Naravno Novak je profi ali postoje i bolje akupnkture nego što sam ja išao. Stvar je u otpuštanju ili opuštanju napetosti u predjelu lakta i podlatice svih tetiva, mišića, kostiju itd, a to akupunktura izvrsno radi.

Okle da znam?

pre 6 godina

Ovdje ima ozbiljnih mrzitelja Novaka Djokovica, covjeka koji se bavi sportom i pokusava da siri ljubav iako mu steti (kao sto steti inace u zivotu, - sto si bolji prema ljusima to su ljudi gori prema tebi). Mislim da bi se sa tim mrziteljima trebalno ozbiljno pozabaviti.

tor

pre 6 godina

Nije ti ništa ne loži narod.Ono srpski rečeno:Boli me lakat! Pre godinu dana si mlatio sve redom,a ti pričaš o laktu.Volim što si celu godinu iskulirao Federera i nisi mu dao da te stigne u pobedama.Danas si ispao dasa,šmeker kada si razgovarao sa novinarima.Vrati nam se za master u Parizu i počisti Federera s poda.Do tad će on već uveliko biti 1 na listi.Nadam se da će tad moći da se igra pošteno.
(sasho, 12. jul 2017 23:39)

Ko bar malo prati tenis zna koliko dugo je Novak vukao ovu povredu, ali zbog zelje da sto duze ostane na broju jedan i uzme RG igrao je pod blokadom.

VUK

pre 6 godina

@anica...kakve veze ima brak sa povredom ? Šta se dešava sa tobom ? Kako mu nije Jelena smetala da uzme sve te titule tolike godine? Toliko si staromodna da veruješ da potpis na parčetu papira može da promeni odnos dvoje ljudi koji godinama žive zajedno !? Ako zaista si toliki fan...prati malo kretanje Novaka..odeš lepo na Kopaonik i upoznaš čoveka ...videćeš da on nema potrebe za savetima o odlukama u vezi privatnog života. Stvarno misliš da roditelj koji je razveden i rastrzan oko brige o deci , može da se bavi vrhunskim sportom? Novak ima telo kakvo ima...zdravlje je tako kako je..nije u pitanju samo lakat..toliki zdravstveni problemi kroz celu karijeru. Telo se umorilo. Budi kao njegov navijač ponosna na ono što je osvojio . Nije kao Federer. Pa šta ? On je naš šampion. Nisi ni ti Monika Beluči , al si naša Anica. Tako je ..kako je. Prihvati ljude i Novaka onakve kakvi jesu..ako ne možeš..uvek imaš Rođu i ženu u njega..uživaj u savršenstvu..to još malo vremena što imaju u takmičarskom svetu.

vernazza

pre 6 godina

Strašno je ako postoji i najmanja povreda, a kamoli potreba za konstantnim uzimanjem medikamenata i, u krajnjem slučaju, operacijom. A posebno je strašno, kada je u pitanju neko kome se karijera "poništava" zbog takvog razvoja događaja .

Novak je LEGENDA tenisa! Može od sad pa nadalje samo rekreativno da igra, on će ostati POJAM u jednoj teniskoj eri, da o domaćem tenisu i ne govorim.
Pamet u glavu, što manje hemije(lekova), mani se popularnosti , uživaj i igraj se, biće pobeda !
Srećno!

Ikac Jagodinac

pre 6 godina

@Anica
vidi ... jedno vreme si mi bila simpa sa komentarima , ali sada ... smaraš brate !!! U sve se razumeš , mislim , gde se koristi lopta ... loptica ... a , verujem da nisi ni jedan servis pokušala da uradiš . O "frljanju" na koš , nema ni govora , ali tu si da daš komentar ... Opusti se , brate ... sestro ... mesi kolače ... učlani se u stranku ...

Goran

pre 6 godina

Ima jedna bezbolna metoda lecenja za Novaka koji ne zahteva hirursku intervenciju niti pilule a zove se penzija. Vrlo je delotvorna, deluje na citav organizam, pomaze da neko ostane upamcen kao sampion a ne kao vreca za udaranje. Treba pitati Borga, Mekinroa i Samprasa.

samo da kažem...

pre 6 godina

Ovo je već ozbiljna stvar. Ko se nije povređivao ne razume, ali ja jesam, pa mu verujem. Godinama već vučem povredu tetive i mogu da vam kažem da mi i život posle toga uopšte nije isti. Moram mnogo više da se pazim, obrćam pažnju na svaki pokret, jer pogrešan ugao pod kojim pokrećem ruku uvek izazove bol, i pored nekoliko godina od povrede. Operaciju nisam imao jer su lekari rekli da još nema potrebe za tim. Ali boli me, rekoh... pa mora da boli, navikni se, i posle operacije bi te isto bolelo, operacija je lek za one koji više ne mogu da izdrže od bolova, da im smanji bolove, ali kao što rekoh, nikad više kao kad je bilo zdravo. To je za mene bio kraj karijere u sportu, amaterske, pa mi nije bilo previše žao. Profesionalni sportisti, kojima treba još uspeha ili para, moraju da trpe bolove, da se ne lažemo, ali Novak je već ostvario sve što je mogao, i ako nastavi, samo će upropastiti zdravlje. Bilo je lepo dok je trajalo. Želim mu sreću u privatnom životu i da se posveti porodici, ima života i osim tenisa!

nahrani svinje

pre 6 godina

daj bre smara vise ovaj Djokovic, raspada se na terenu vec godinu dana, non stop neke kontraverze, sada priznaje i da ima hronicnu upalu podlaktice, zena, deca, zasicenje, ne igra mu se, hladnokrvnost,brate ubio je u pojam, on je tu da prebacuje loptu preko mreze i za to je masno i debelo placen, koga zanimaju vise njegovi razlozi, izgubis- pruzis ruku i cestitas, povredjen si- uzmes period oporavka i saniranja, ne igra ti se, ne izadjes i kazes pozlilo ti, deluje vise tupavao sve sto se dogadja oko njega!!

Goja

pre 6 godina

Ma kakva povreda kakvi bakraci.
Decko je sve zivo osvojio,presao igricu,al bukvalno(aj ok taj Sinsinati),realno ne da mu se trenirati,decko ima u glavi:"sve zivo sam osvojio,koja svrha sad to sve ponavljati",i realno s'jedne strane to je sasvim normalno i razumljivo,dok s'druge strane nije razumljivo jer decko je realno bio u finoj poziciji da obori sve rekorde,i postane najbolji svih vremena.
Znaci zakljucak je da ovaj pad koji traje evo vec godinu ipo dana s'jedne strane sasvim normalan,dok s'druge strane taj pad nije normalan jer je decko imao otvoren put ka tome da bude GOAT,al bukvaknon GOAT.
Na zalost svih Novakovih navijaca,Novak je valjda sam sebi rekao:"dosta je,sve sam osvojio,nemam vise kome sta dokazivati,daj da uzivam u drugim stvarima".
Pa otud i ne cudi ona proslogodisnja Novakova izjava :"tenis mi vise nije na prvom mestu".

Džoni

pre 6 godina

Daj pustite čoveka neka radi šta mu je volja. Ako će da odmara, ako će da operiše to on najbolje zna i to je njegova stvar, jasno je da smo svi koji za njega navijamo razočarani što je morao da preda, ali je isto tako bilo očigledno da će to uraditi jer je lopticu udarao kao JJ i pri udarcima pravio bolne grimase. Neka se oporavi da bude fit pa onda u boj. Pojedinci ovde su više razočarani njegovom predajom nego on sam. Sigurno da mu nije lako da tako nešto uradi u borbi za polufinale GS i to Vimbldona.

Ni minus ni plus

pre 6 godina

Pa ne da nije isto nego su dva sveta. Prvo ako ce operacija resiti problem, resice ga za duzi period ili zauvek. Lekovima se uglavnim samo maskira situacija i olaksava trenutna situacija te se na kraju sve svede na operativno lecenje. Da ne govorim sto ti lekovi koje koristi posle duze upotrebe mogu da ostave posledice na druge organe, npr na zeludac. Dalje ovo je aktuelni problem, ne bi se reklo da je to bio glavni problem na prethodnim turnirima. Svakako mu zelim brz oporavak ali se ne bi reklo da je shvatio sta mu strucnjaci sa kojima je govorio pricaju, ili mu pak oni pricaju pogresno...

Meister Jakob

pre 6 godina

Kako to može biti isto?
Pilule samo zamaskiraju problem, bol i povreda ne nestaju, samo si nadrogiran pa ne osjetiš.
Dok operacija bi trebala ukloniti problem a ne simptom.
Bio sam u toj situaciji, nakon kome sam trpio neizdržive bolove, kljukao sam se sa opioidnim analgeticima koji izazivaju duplo jaču ovisnost od heroina, imao 5 operacija i potreba za analgeticima je polako nestala, jedva sam se "skinuo" stvarno izazivaju opaku ovisnost!

Sale

pre 6 godina

Toliko para a okruzen ljudima koji ne umeju da ti pomognu.
Postoji uspesno resenje za Novaka.
U Americi se to radi sa teskim povredama ruku pitchera u baseballu koji trpe mnogo jaci sok na ruku i lakat od tenisera pa i posle operacije ostaju uspesni.
Radi se o cuvenoj metodi koja se zove po 1 baseball igracu koji je prvi operisan na taj nacin.

Evo i linkova za sve koje zanima:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ulnar_collateral_ligament_reconstruction

A evo i liste poznatih pitchera iz MLB-a koji su imali ovakvu operaciju a uspesno nastavili svoje karijere u MLB-u:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_baseball_players_who_underwent_Tommy_John_surgery

TenisDr

pre 6 godina

Ako je u pitanju upala tetive ili tzv teniski lakat, to je stvarno losa vest, narocito sto verujem da je kod profesionalca, kao sto je Novak, u pitanju ozbiljan oblik ove povrede. Lek su ili stereoidi - koji donose samo privremeno olaksanje tj. maskiraju problem ali ne lece, ili duuug odmor bez reketa i nada da ce za godinu dana telo samo zarasti ili operacija - pri kojoj se zapravo struze oziljno tkivo sa tetive i eventualno koriguje sama tetiva - koja je rizicna, moze da dovede do smanjene pokretljivosti i kraja karijere i posle koje sledi dug oporavak - tetive zbog svoje prirode i slabe prokrvljenosti dugo zarastaju. U svakom slucaju losa vest.

I sad mi je jasno zasto je fd sada krio ovu info. Povreda je takva da ako protivnici znaju za nju, znaju i koji pokreti/udarci izazivaju bol, i kako da je eksploatisu. Sto se mene tice, dovoljno je bilo od njega, neka ode u zasluzenu penziju i uziva u zivotu.

vonjko

pre 6 godina

cuj odmor... teniski lakat batice se kod tebe kao profesionalca resava iskljucivo operacijom i rehabilitacinom (za vreme koje ces morati da se odmaras)... ja sam imao dve operacije u kolenu i par PRP inekcija u kuku (koji je pocepan jer sam se predugo "odmarao" zbog kolena) ... ne bi bio ni prvi ni poslednji sportista koji je operisao povredu .. sve u svemu, kao sto neko rece - ili noz ili penzija

Goja

pre 6 godina

Odavno se nisam ovako smorio...brz oporavak brate da se vratis jaci nego ikad...pauziraj sve dok se totalno ne oporavis...ispred tebe je jos 5 godina vrhunskog tenisa...samo da nam sto pre ozdravis pa uz nasu veliku podrsku navijaca idemo korak po korak slem po slem do najveceg u istoriji! Srecno burazeru!!!
(cetnici sever, 12. jul 2017 20:32)

Otisao je Federer i previse daleko(slobodno mu upisite cifru 19),tako da to slem po slem nije od neke vajde.

hm

pre 6 godina

Ako se ne varam Ivanisevica je slican problem kostao karijere. Dok si mlad jos nekako i ide, ali kako vreme prolazi, a ti mlatis sve vise, problem postaje sve veci.