Nova vest
Vaterpolo

Petak, 29.03.2019.

21:15

Partizan nadigrao Hrvate za opstanak u regionalnoj ligi

Vaterpolisti Partizana pobedili su Solaris iz Šibenika na svom terenu rezultatom 13:9 i izborili opstanak u prvom rangu regionalnog šampionata.

Izvor: LN

Autor: LN

Partizan nadigrao Hrvate za opstanak u regionalnoj ligi
Foto: Starsport

Partizanovi vaterpolisti su došli do pobede posle nerešenog rezultata u prvom duelu dvomeča i opstali u Regionalnoj A1 ligi.

Crno-beli su regularni deo prvenstva završili na pretposlednjem mestu, pa su se za opstanak borili sa drugoplasiranom ekipom iz nižeg ranga, Solarisom.

Crno-bele je u borbi za opstanak bodrilo nekoliko stotina navijača na tribinama bazena na Banjici.

Partizanova četa je odlično otpočela duel došla do početne prednosti od 3:0. Solaris se tek u drugoj četvrtini upisao na semaforu, ali su tim golom uspeli da smanje rezultat na 5:1.

Domaćin je odlično igrao i u trećoj četvrtini, pa je pred ulazak u poslednjih osam minuta imao prednost od 10:30. Gosti iz Šibenika su do kraja utakmice uspeli samo da umanje prednost rivala.

Drugi srpski predstavnik u Jadranskoj ligi Crvena zvezda, uspeo je da još ranije obezbedi opstanak, ali ne i da se plasira u plej-of.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu