- Komentari -
 1. Alkaraz je najebo, jer No7e odmara telo!
  (kokodakač, 13. septembar 2022 18:11)

  # Link komentara

 2. Mali je jos zelen tek mora da mnogo da radi i da se dokazuje,da bi dostigao ono što je Nole uradio.Vec ga sad dizu u nebesa,bilo je i mnogo vecih talenata od njega pa nisu nista uradili.Smanjite malo doživljaj.
  (Dragan, 12. septembar 2022 22:24)

  # Link komentara

 3. vazno da Srbija pobedi Zapad

  Bravo Miki, upravo tako. Mali je trenutno realno bolji od Noleta. Ali, ali sacekajmo prvi njihov mec. Onda mozemo suditi.
  Moja prognoza, Alkaraz dobija prvi set i onda gubi mec. Pa videcete
  (Mitrovica, 12. septembar 2022 22:16)

  # Link komentara

 4. Jedini razlog hejta prema Alkarasu je njegov potencijal. Opasnost da dobaci na nivo velike trojke. Ništa više. Jasno ko dan. Kakva njegova umišljenost, bla bla... On je jako fer igrač, mnogo gotivniji od Nadala.
  (Predator, 12. septembar 2022 10:29)

  # Link komentara

 5. Pa eto Sinner će sigurno voditi ljute bitke sa Alkarasom, a ni ovaj Ruud nije uopšte loš. Lepa nova generacija da smeni veliku trojku.
  (Misa, 12. septembar 2022 09:57)

  # Link komentara

 6. Mikii,običan si manipulator,licemer i sujetan čovek.Hitno mi se javi dok nije ili je već kasno.
  (Suspicious minds, 12. septembar 2022 09:44)

  # Link komentara

 7. Boze dragi ovaj internet je zaista pozornica za budale..ovaj napisa dve tacke o Nolovcima i sve rece o sebi i svojoj mrznji koju pokusava da pripise drugima..sto bo croati rekli nije bio logor nego prihvatiliste. Ali sta da se radi svet je odavno postao lose mesto i poligon satanizma... za bolesne bolnice, za lude ludnice, a za budsle..pa internet. A Karlitu svaka cast i srecno na dalje.
  (Opanak, 12. septembar 2022 09:41)

  # Link komentara

 8. Ovaj dečko će osvojiti preko 20 grand slamova, svi rekordi velike trojke će biti ugroženi. Ne vidim igrača koji će mu moći parirati, barem zasada.
  (Topnik, 12. septembar 2022 08:41)

  # Link komentara

 9. Mikii u epizodi:"Jedna lasta men' se čini proljeće".
  (TLN, 12. septembar 2022 08:27)

  # Link komentara

 10. Posto vidim da mnogima nije jasno otkud ova mrznja u komentarima prema Alkarasu, evo da vam pomognem, posto ovu zaglupljenu nolomaniju poznajem u dusu, sto se kaze. Dva su razloga netrpeljivosti prema mladom Spancu.

  1. Vec je postao velika zvezda i miljenik Zapada. Pa protiv Tiafoa je imao vecu podrsku sa tribina usred Amerike. Znate li na kojeg tenisera to nolomane podseca? Znate. Dobar deo nolomanije je rusofilskog opredeljenja i otuda ta mrznja prema Zapadu i njihovom novom "predstavniku".

  2. Daleko vazniji razlog - Djokovic. Oni vrlo dobro znaju koliko je Alkaras opasan i da ce i te kako biti kost u grlu njihovog ljubimca naredne sezone, verovatno kljucne po pitanju definitivnog zvanja GOAT-a, sto je njima od ekstremnog znacaja. Zasto? Ne zbog samog Djokovica, vec zbog Zapada. Oni Djokoviceve uspehe gledaju kao sredstvo za potkusurivanje sa "zapadnim zlocincima" koji su nam krivi sto zivimo ovako kako zivimo. Ni slucajno za to nisu krivi nasi politicari ili mi sami, Amerika je. Pa kad vide ovog malog koliko je brz, jak, kakve rakete salje sa obe strane terena, koliko je vec sada mocan i u glavi, pa ova titula i zvanje najboljeg na svetu koliko ce mu samopozdanja uliti... A vec je gazio Nola... Shvatate li sada koliko je to opasan protivnik? Briga nolovce sto je tenis dobio novi dijamant, novi dragulj, njima je vazno da Srbija pobedi Zapad, pa makar i u njihovim snovima.
  (Mikii, 12. septembar 2022 06:36)

  # Link komentara

 11. Budući GOAT ljudi moji!!
  (Aragorn, 12. septembar 2022 06:16)

  # Link komentara