Nova vest
Tenis

Sreda, 21.08.2019.

00:58

B92.net u "Velikoj jabuci" na US Openu

Kraj teniskog leta donosi nam poslednji Grend slem sezone, US Open u Njujorku.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

B92.net  u
Photo by Mike Stobe/Getty Images for USTA

Od Melburna do Londona prisustvovali smo turnirima koji su doneli sijaset uzbuđenja, ali ne i nešto novo po pitanju šampiona.

Novak Đoković je osvojio Australijan Open i Vimbldon, Rafael Nadal je odbranio svoje carstvo na Rolan Garosu, ostalo je samo još pitanje, kome će pehar iz Njujorka završiti u rukama?

Novak Đoković brani trofej osvojen prošle godine protiv Huana Martina del Potra, u pohodu je na svoju četvrtu titulu na ovom turniru i 17. Grend slem u karijeri koji bi ga približio Rafi Nadalu i Rodžeru Federeru.

Dakle, pitanje je, Novak ili neko od druge dvojice iz velike trojke? Ili, možda neko iz mlađe garde? Mogu li Rusi da iznenade, Hačanov, Rubljev ili dečko u formi, Danil Medvedev?

Mnogo pitanja, ali odgovor ćemo dobiti u dve uzbudljive nedelje takmičenja.

Kao i do sada, B92 će biti na licu mesta i pratiti sve što se dešava na turniru u Velikoj jabuci.

Naš novinar Zoran Kecman izveštavaće vas o svemu sa turnira, uz dnevni blog Kec u Njujorku, a takođe biće tu standardne rubrike Vesti, Junak dana, Liveblog, O turniru i Legende, dok razne zanimljivosti o turniru i u vezi njega možete pratiti u rubrici Pogled s Kvinsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu