Nova vest
Tenis

Petak, 27.08.2010.

10:53

Ko je "odgovoran" za Federerov stil?

Poznata je činjenica da mnoge poznate ličnosti imaju stiliste, dok najbolje sportiste "oblače" kreativni umovi najvećih sportskih firmi. Ipak, ponekad se nađe i neko u svetu sporta ko svojim držanjem i stilom podseća više na holivudske zavodnike, nego na mladića koji se svakodnevno dobro znoji na terenima. Jedan od tih ljudi je i Rodžer Federer, čovek specifičnog, elegantno-boemskog stila, u kojem takođe često ima mesta i za urbane detalje koji obožavateljke bacaju u nesvest.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Stoga i ne čudi da Federer, inače miljenik žena, savete u vezi sa stilom dobija od najboljih. Švajcarac je nedavno priznao da nema stilistu, ali da je za njegov "šmekerski" izgleda zaslužna, ni manje, ni više, nego - Ana Vintur, urednica Voga.

"Često je pitam šta misli o onome što nosim ili šta bi mi najbolje stajalo. Doduše, često je njeno mišljenje drugačije od mišljenja javnosti. Primera radi, kada sam počeo da nosim roze majice, pitao sam je kako joj se sviđaju i rekla je da to nipošto ne bi trebalo da radim, dok je većina medija pozitivno reagovala na promenu imidža. U svakom slučaju, drago mi je da možemo lepo da se oblačimo na teniskim terenima. Mnogo se trudimo oko toga", rekao je Federer.

Iako voli da eksperimentiše sa bojama, kada je u pitanju skidanje, dolazi do sasvim drugačije situacije. Naime, kada je Serena Vilijams nedavno zatražila od Federera da se on i Nadal skinu i uporede svoje trbušne mišiće, Švajcarac je to odmah odbio, ali sa dobrim razlogom:

"Imam veoma dlakav stomak i to ne želite da vidite", rekao je Rodžer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve