Nova vest
Tenis

Sreda, 25.08.2010.

23:58

Ana, Marija i Karolina spremne za US Open

Ana Ivanović, Marija Šarapova i Karolina Voznijacki važe za najlepše teniserke današnjice, ako je suditi prema brojnim anketama što sportskih što modnih časopisa. Poznati proizvođači sportske opreme, čiji su tri teniserke modeli trude se pred svaki veliki turnir da lansiraju novu kolekciju u kojima će igrati mečeve.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Najviše pažnje od tri pomenute igračice privlači Ruskinja Marija Šarapova, koja naročito zanimljive kreacije nosi baš na Otvorenom prvenstvu SAD. Trostruka Gren slem šampionka želela je da liči na Odri Hepbern pa je 2006. godine, kada je i osvojila trofej, nosila malu crnu haljinu inspirisanu filmom "Doručak kod Tifanija". Godinu kasnije bila je još elegantnija u crvenoj i beloj haljini sa crnim kristalima. Kompanija Nike čiji je Šarapova promoter, otkrila je pre nekoliko nedelja kako izgleda ovogodišnja kreacija. Zelena, sa crnim detaljima i dugmićima, čini se da je 'najsportskija' od svih dosadašnjih.

Ana Ivanović pokušava da se vrati u teniski vrh, a videćemo da li će joj vesela ružičasta haljina doneti sreću. Srpska teniserka već godinama reklamira Adidasovu opremu pa je tako i na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu SAD.

Stela Mekartni je najpre kreirala odeću za Mariju Kirilenko. Međutim, Ruskinja izgledom podseća na svoju zemljakinju Anu Kurnjikovu, ali nažalost ni ona ne pruža blistave partije baš kao ni njena prethodnica. Stoga je kćerka slavnog Pola Mekartija odlučila da se posveti Karolini Voznijacki, devojci koja je prošle godine igrala u finalu US Opena i konstatno je među prvih deset igračica sveta.

Mlada Dankinja je, kažu stručnjaci, budućnost ženskog tenisa, a osim pehara, Karolina osvaja i titule najlepše teniserke. Stela Mekarti, koja ima svoju liniju u okviru Adidasa, pripremila je za Voznijacki elegantnu malu crnu haljinu, kao i crnu suknjicu i žutu majicu. Poznata dizajnerka i danska teniserka će upravo na turniru u Njujorku obeležiti godišnjicu uspešne saradnje.

Nema sumnje da će, osim Ane Ivanović, Marije Šarapove i Karoline Voznijacki, zablistati još neke teniserke poput naše Jelene Janković i Amerikanke Venus Vilijams, ali i da će svakako nedostajati uvek originalna Serena Vilijams koja zbog povrede neće učestvovati na US Openu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve