B92 Sport US Open 2007 Komentari

Broj komentara: 8

 1. Mislim da nije potrebno polemisati sta bi bilo kad bi bilo . Ali je cinjenica da je Monika Seles prekinula dominaciju Stefi Graf jer je u periodu april 1990 - april 1993 Monika osvojila osam gren slem titula a Stefi samo dve i to obe na Vimbldonu 1991 i 1992 s tim da Seles 1991 nije ucestvovala, da bi nakon aprila 1993 i tragicnog dogadjaja u Hamburgu Stefi osvojila sva 4 naredna gren slema. To dovoljno govori da je ona ipak iskoristila situaciju koja joj se iznenada ukazala. Mada se ne mogu osporiti njeni rezultati ali svejedno ove cinjenice ipak bacaju mrlju na njene uspehe a pogotovo njeno indiferentno drzanje posle Hamburga kao i Monikinog povratka na prvo mesto WTA liste.
  (makica, 28. septembar 2009 16:00)

  # Link komentara

 2. To što se desilo u Hamburgu '93. je nevidjena strahota i da se dogodilo u nekoj avganistanskoj trećoj ligi u fudbalu, a ne na teniskom turniru u sred Nemačke. Nema opravdanja za organizatore, što im je pokazala i Monika jer se nikada više nije pojavila u Hamburgu, a bila je razočarana i u Grafovu i njeno držanje kada je došla u bolnicu uz medijsku pompu. Kada se odlučivalo da li da se Monika posle oporavka vrati na prvo mesto, Grafova je glasala protiv. Toliko o njoj kao osobi, a kao teniserki, svi znaju da je bila neprikosnovena, ali samo dok se nije pojavila nova mala Mo. Zbog toga i zbog Hamburga, uvek će ostati mrlja na tvrdnji da je bila najbolja.
  (Ivona, 26. avgust 2008 22:46)

  # Link komentara

 3. Komentari tipa "pokazala bi njoj Monika da..." nisu u redu jer ne znamo sta bi bilo da nije bilo.

  Za Stefi Graf govore rezultati koje je postigla u sportu/tenisu.
  Pa je, izvolite, mrzite do smaka sveta!
  (konkretno, 25. avgust 2008 11:31)

  # Link komentara

 4. Prva dva komentara uopste nisu tacna.Stefica je prva posetila moniku u bolnici nakon ranjavanja.Nemica je jedna od najvecih sportista svih vremena.
  Ovi sto pisu ovakve komentare su totalni nepoznavaoci tenisa
  (bokson former player, 7. septembar 2007 05:52)

  # Link komentara

 5. Ova prvi komentar je stvarno zgrazavajuci, ali ovaj ni treci puno ne zaostaje kako sa kulturom tako ni sa povrsnim zakljuccima.


  Stoji da je Stefi velika, ali isto tako stoji da u zlatno doba Monike Seles nije mogla ni da pisne, kao sto stoji da se Seles ipak sramno ponela nakon sto je mala Mo izbodena nozem od strane psihopate koji je bio Stefin obozavatelj. Naravno, nije ona kriva sto je bila miljenica nekog bolesnika, ali kao ljudsko bice mogla je da preuzme mnogo vece breme odgovornosti prema tada mladoj Moniki.


  I zato realno, mozda je ona najbolja teniserka dvadesetog veka. Ali kada se govori o njenim uspesima neizbezna napomena treba da bude ime Monike Seles, koja je sa svojih 17-18 godina bila superiornija od Stefi, ali koja je pokazala i Stefin odnos prema svojim rivalkama, a koji ne moze da stoji na kontu velikih sportista.
  (kerov, 3. septembar 2007 15:43)

  # Link komentara

 6. Koliko bolestan covek moze da bude da bi napisao ono iz prva dva komentara?
  Verovatno su gospoda vatreno podrzavala Slobodana M. i njegova objasnjenja Srbima o velikoj zaveri.

  Najveca teniserka ikad. Ubedljivo.
  Ono sto je Edberg bio u muskoj konkurenciji - graciozna, uzvisena, iznad jeftinih prica kakvih je pun danasnji tenis.
  Zbog nje mi je cak i Jermen postao simpatican...
  (ao, rg, w, og, uso - 1988, 1. septembar 2007 10:56)

  # Link komentara

 7. Pa naravno da je bila 377 nedelja prva kada se neko pobrinuo da se najveca konkurentkinja za nekoliko godina eliminise sa svih turnira.

  Monika je bre za tebe bila zakon.
  Njen odnos prema onom sto se dogodilo Moniki u Hamburgu 1993 je bio blago receno sraman.
  STEFI = BLJAK
  (ewr, 1. septembar 2007 07:45)

  # Link komentara

 8. Njeno ponasanje neposredno nakon napada na Moniku u Hamburgu 1993 i svih godina kasnije je bilo sramno.
  Ajd' to jos i nekako mogu da shvatim gledano iz njenog ugla (imala kompleks jer je Monika tih godina rasturala ge god je stigla), ali nikada necu razumeti kako je nju tako ruznu i nosatu ozenio Agasi.
  (07:25, 1. septembar 2007 07:25)

  # Link komentara

pondeljak 26. februar 2024.

Vesti

Srbi na US Openu

Federer - Djokovic 7 (7):6 (4), 7 (7):6 (2), 6:4

Igrači

 • Muškarci
 • Žene
 • Država
Eurobasket 2007 na B92
Marketing Pišite nam Mobilni B92 Šta je to RSS?