- Komentari -
 1. Druže Gigi, odlično zapaažanje.
  Sport je mnogo više od samog treninga, kod nas se psihologija sporta zanemaruje i još mnogo toga. Pritisak u sportu je veliki remetilački faktor. Nije lako, a sportistima preporučujem da NIKADA NE ČITAJU komentare čitalaca raznih portala.
  (Zakkk, 6. avgust 2021 07:51)

  # Link komentara

 2. Ako moze Taekwondo da bude olimpijski sport moze i Karate.
  (ExTaekwondo, 5. avgust 2021 17:41)

  # Link komentara

 3. Nema mesta za jedan karate i možda još poneki sport ali ima mesta za 150 disciplina u plivanju ili disciplina povezanih sa vodom poput surfovanja koliko nacija uopšte može da surfuje? Ludilo.
  (Nebojša, 5. avgust 2021 17:31)

  # Link komentara

 4. Karateom se u Svetu bavi najviše ljudi posle fudbala i oni samo za ove OI uvrste karate a realno na OI ima puno u najmanju ruku "čudnih" sportova? Verovatno je problem sa karateom što postoji veliki broj stilova pa i okviru istog stila (kao što je na primer nama najbliži šotokan) ima veliki broj federacija. Kod nas je dominantan WKF i on je sada nosilac na OI, ali u mnogim zemljama su druge federacije dominantnije, kao što je na primer WUKF a i mnoge druge i ti takmičari neće biti u prilici da se takmiče na ovim OI jer je pod pokroviteljstvom WKF tako da ovi takmičari koji budu uzeli medalje na ovim OI ne mora da znači da su najkvalitetniji karatisti na svetu, jer na stotine hiljada jednakih a moguće i boljih od njih neće imati šansu da to pokažu?
  (Džoni, 5. avgust 2021 17:28)

  # Link komentara

 5. Bravo za detaljno objasnjenje nacina takmicenja i konkurencije! To su stvari koje ne pratimo svaki dan, koliko god da pratimo sport, a i često se pravila i načini takmičenja menjaju. Generalno su vam izvestavanja bila dobra, naročito raspored naših takmičara. Sledeći put bi mogli da nam predstavite isto ovako i druge sportiste u pojedinačnim sportovima. Srećno Jovani sutra, a i ostalima!
  (Ancolinjo, 5. avgust 2021 17:26)

  # Link komentara

 6. Svaki individualni takmičar koji je bio favorit za medalju, nije je osvojio (Nole tenis, Majdov džudo, Arunović streljaštvo, Španović atletika, Mate Nemeš rvanje itd). Oni koji su osvajali medalje su bili oni bez pritiska, a to su Sebić, Datunašvili, Mikec. Izuzetak su tekvondistkinje. Čak i basketaši su donekle podbacili jer su bili favoriti za zlato. Ovde ima posla za dobrog psihologa, pogotovo u džudou. Nadam se da Jovana neće podbaciti jer je ona po svemu sudeći jedan od top 3 favorita za zlato.
  (Gigi, 5. avgust 2021 17:08)

  # Link komentara

 7. Kakva glupost, izbacuju karate a tu su basket, skejtbording gde deca od 12 godina pobedjuju, penanje uz zid i ostale gluposti. Cekam sledece godine da uvrste klikere pa da mogu i klinci od 8 godina da osvoje medalju.
  (Cccccc, 5. avgust 2021 16:57)

  # Link komentara

 8. Sistem takmicenja svodi iznenadjenja na minimum. Ovde su sanse za medalju 99%. E sad, kog sjaja ce biti, to je vec druga stvar.
  (Kg, 5. avgust 2021 16:56)

  # Link komentara

 9. Srećno Jovana...
  (RG, 5. avgust 2021 16:52)

  # Link komentara