Subota, 31.07.2021.

14:00

Đokovićevo izvinjenje ili naše hvala?

Novak Đoković nije uspeo da stigne do odličja, ali pitanje koje se postavlja jeste – može li mu se prebaciti zbog toga?

Izvor: B92

Ðokoviæevo izvinjenje ili naše hvala? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

160 Komentari

Sortiraj po:

Pedja

pre 2 godine

Moze mu se zameriti samo na ponasanju. On je na olimpijadi predtavlajo Srbiju, a ne sebe, tako da lomljenje reketa i ludovanje nije ok. Nije mi samo jasno kako to nije sankcionisano od naseg olimpiskog komiteta. Zamislite da neki drugi sportista nezadovoljan rezultataom pocne da lomi sve i ponasa se kao Djokovic. Sta be bili sa njim? Da li bi bio kaznjen?

Srkiboy

pre 2 godine

Moze! Precenio, nije slušao savete iskusnijih, ostavio partnerku na cedilu! Ova olimpijada su mu mrlja koja će ga pratiti do kraja.

Bla

pre 2 godine

Ko smo mi iz svojih fotelja da bilo kome šta zameramo. Glupost. Niko ne može sve živo da osvaja. Jedini problem je što deluje razočarano, i smoreno. I lično mislim da nije trebao da se troši na igranje u dublu. Da ga je stigla prevelika ambicija. Mislim da njemu zlato na Olimpijadi znači više nego nama, i da je sam sebe razočarao. Tu jedino mogu da dam svoje mišljenje, da je trebao da se skoncentriše više na svoju igru, da ne igra dubl, da mu pažnju manje odvlače te stvari po olimpijskom selu. Ali briga njega, i ne treba da ga briga, šta bilo ko misli. Može i na sledeću Olimpijadu, pa nek izvuče pouke iz ovog iskustva

Big Bang

pre 2 godine

Ово ће, бојим се обележити његову каријеру.
(Пера Перић, 1. avgust 2021 02:16)
GOAT tenisa i ovo ce obeleziti njegovu ksrijeru? Retko plitak komentar iz koga izbija mrznja i zavist. Moj predlog je da ne zamaras ti svoju kupusnu glavicu tako teskim pitanjima.

Big Bang

pre 2 godine

za sta hvala? za debakl? vise od deceniju u vrhu i ukupno jedna bedna bronza pre 13 godina. 3 puta gubi u polufinalu, 3 debakla za redom... sve govori. hrvatska juce osvojila vise medalja u tenisu nego mi sa tako 'velikim' djokovicem. kajem se sto sam ga svih ovih godina pratio i podrzavao.
(..., 31. jul 2021 14:04)
A ti prati sad hrvate i od.ebi u troskoku sa takvim analizama bez smisla. Kuzis?

Big Bang

pre 2 godine

Ostali teniseri, njegovi protivnici - oni nisu igrali na 35C i 85% vlaznosti.
Svetski smo sampioni u iznalazenju izgovora.
(Niko nema sto Srbin imade ;-), 31. jul 2021 15:46)
Niko nema ni Djokovica ali ni autosovinisticku marvu kao sto si ti. Ti ne razumes da je on izabrao da ode na OI sto mnogi nisu. Da je kratko pre toga pobedio 2GS i odigrao vise meceva nego svi ostali. Ali to tebi i marvi kao sto si ti ne vredi ni pricati. Vi ga mrzite sta god uradio i zelim vam svima da patite posle svake njegove pobede.

aKronononiM

pre 2 godine

Ni Nina, ni ti s takvim STRAŠNIM NIKOM, ne sanjajte preko tuđih leđa. Nina bez Noleta ne bi ni došla do polufinala, i svesna toga ništa nije ni zamerila Novaku.
(Bogoljub, 01. avgust 2021 06:10)

Pitam se kada bi situacija bila obrnuta? Sta bi bilo da je Nina otkacila Djokovica? Da li bi opet bili na strani Djokovica?

Bogoljub

pre 2 godine

Ma kakav bre Pariz.
Bronzu je osvojio u Pekingu i Srbi treba da budu s tim zadovoljni.
Što ogromna većina i jeste.
A nezasiti, oni kojima uvek neko treba nešto da osvaja i poklanja, nek pljunu u šake pa udarnički vežbaju 3 godine, i osvoje medalju kakvu žele.

Bogoljub

pre 2 godine

To šta je Nini uništio životni sportski san nema veze?? Kakva sebičnost.
(Devil, 01. avgust 2021 01:13)

Ni Nina, ni ti s takvim STRAŠNIM NIKOM, ne sanjajte preko tuđih leđa. Nina bez Noleta ne bi ni došla do polufinala, i svesna toga ništa nije ni zamerila Novaku.

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 2 godine

Hvala kralju za sve. Losa sreca za nas na OI pocela je ne plasmanom kosarkasa i onda se sve nastavilo. Nadam se da necemo proci lose u svim najpopularnijim sportovima.

Gružanin

pre 2 godine

@Nebojsa Berak 15:25

Ostali teniseri, njegovi protivnici - oni nisu igrali na 35C i 85% vlaznosti.
Svetski smo sampioni u iznalazenju izgovora.
(Niko nema sto Srbin imade ;-), 31. jul 2021 15:46)

Ne svetski smo šampioni u podcenjivanju svega što je naše i u tolerisanju idiota poput trebe.

Пера Перић

pre 2 godine

Да је покушао да одигра у дублу и одустао због "повреде", макар у другом гему, био би херој нације јер је играо четири дана по два меча....Овако остаје велико разочарање због његовог поступка без обзира на реалне разлоге.
Када схвати шта је урадио, а паметан је момак, биће касно...Ово ће, бојим се обележити његову каријеру.

Devil

pre 2 godine

Aj hvala bogu da smo mirni od tih Olimpiskih igara naredne 3 godine. Sad se fino moze posvetiti samo Slemovima, onome sto je stvarno i jedino bitno u tenisu. Na Gren Slemovima se postaje besmrtan, tu postajes teniska legenda!
(mika, 31. jul 2021 15:45)

To šta je Nini uništio životni sportski san nema veze?? Kakva sebičnost.

Big B

pre 2 godine

Za Novaka.
Davno je Nole napravio sve nas ma gde I ko god porekla bili veoma ponosne. Noletovi podvizi će odjekivati 1000-dama godina kasnije od kada se prašina na našim kostima slegne.
Nole ne igra samo Tenis. On istovremeno pokazuje isprobava nove granice, pomaže onima kome je najpotrebnije. Reklamira zdrav život.
Nole hvala za sve što si do sada uradio i za još mnogo toga što ćeš u budućnosti. Ti si postao institucija.
Svaka čast I Idemoooo!!!!!
Idemo dalje, glavu gore!

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

NIKOLA BERAK - EVO ODGOVORA NA TVOJ KOMENTAR I PITANJE ILI RAZMIŠLJANJE.

UŽivaj, ako ne znaš engleski tu je Google translate.

Andjela je podelila a evo ti direktno



https://www.tennis.com/news/articles/novak-djokovic-had-a-forgetful-friday-at-the-olympics-but-he-and-every-tennis-pl

danilo

pre 2 godine

Velik čovek i sportista Novak Djoković!
Ne treba da se izvinjava nama mi vidimo da kad su drugi odustajali od OI on nije i išao je da pokuša osvojiti medalju...
Ja mu od srca čestitam, jer veliko je njegovo srce koje kuca za zemlju Srbiju!

Eh

pre 2 godine

Ucvikao od Ešli Barti i predao meč.
Razmontirala bi ga na sastavne delove, kao i Vesnina juče.
Zato Belinda Benčić nije umorna, uzela zlato u singlu, a igra i finale dubla.
Respekt.

okiNL

pre 2 godine

Džabe mu i Wimbeldon i ostala takmičenja. Jeste možda najbolji teniser, ali je smrad od čoveka, jer je iz lične frustracije i egoizma uskratio onu devojku za medalju. Smrad.

Goksi

pre 2 godine

Busta pokazao da uso nije slucajan i da bi epilog verovatno bio isti. Video je to i Nolo tada pa je pogodio sudiju iz besa kao i danas sto je reket bacao. Pa sa Bustom se i na sljaci mucio. Bravo Busta.

Brka

pre 2 godine

Nema mu se zameriti ništa, dao je sve od sebe kao i uvek ali nije išlo. To je sport, nekada pobeđuješ a nekada gubiš.Problem je u tome što većina nas Novakove poraze teže doživljava od njega samog. Idemo dalje, biće još povoda za slavlje.

Nebojša Berak

pre 2 godine

Ne treba Novak da se izvinjava, a sto se mene tice jedno veliko hvala za svedo sada postignuto.
Pojam poraz ne postoji, ovo je ODMORIŠTE BUDUĆEG POBEDNIKA.
Izadjite vi na 35C i vlaga 85% pa onda kritikujte bilo koga sram vas bilo

dragan

pre 2 godine

i dalje Nole, najveći

Ne radi se o tome šta nas snadje
Niti o tome šta nas mimoiđe
I niti je važno čemu se radujemo
Nije ni kraj ako kome tugujemo
Ne radi se ni o tome čemu težimo
Ni o tome od čega bežimo
Ne radi se o tome čemu priđemo
Niti o tome od čega se krijemo
Nevažno je i čime se hrabrimo
I onda kad smo zbog nepravde dušu kidali
I onda kad smo od besmisla život mrzeli
Ma... nebitno je i šta nam se omaklo
Pusti priču kroz nas šta ga je proteklo
Lepoto, božija, važno je samo
šta je iz tebe,nakon svega, poteklo

Dermendziev

pre 2 godine

Ja mu vise ne verujem.Posle meca sa Nisikorijem rekao je da je spreman ko zapeta puska,a sada prijavljuje da je imao niz povreda i bolova.Sto je onda odlazio?Nikada nije znao sportski da izgubi.Precenio je sebe,nije trebalo u miksu.O njegovom ponasanju na terenu tokom njegove karijere necu govoriti.Nabija nam pritisag do granice sloga i infarkta.Hajde Novace saberi se i pobedi na US Open i budi konacno,potvrdi svoju zasluzenu trecu poziciju "najboljeg u istoriji",bez zlata nema mesta za prva dva mesta,pravila su surova bila ona pisana ili ne.

my way

pre 2 godine

Наше велико хвала и идемо даље. Не треба Ноле да буде сломљен, мени је драго да је учествовао на Олимпијским играма и требало би да буде и њему. Овако је покушао, суочио се са новом врстом паралишућег притиска у својој каријери који ће га чекати и на US Openu, с тим што ће му ово искуство помоћи да га превазиђе. Неће се после питати да ли би узео златни слем, као што би се сигурно и он и сви питали да је одустао од Олимпијских игара. Зато мајсторе, главу горе и идемо даље.

Katastrasno

pre 2 godine

Ovo je veliki debakl sad kad nije uzeo tozla nece nikad,njegova podloga onda bez glavnih konkurenata sve mu se otvorilo i na kraju jedna velika nula.
Iskreno opet mu hvala sto je prihvatio da igra al da se ne lazemo ono sto je pokazao je jedna velika O.

Fenomen

pre 2 godine

Veliki respekt za najvećeg sportistu Srbije, ali...najveći gubitnik Olimpijskih igara, previše se slikao u estradnom maniru, a manje mislio na tenis, nije se korektno poneo prema svojoj dubl partnerki kojoj bi bronza mnogo više značila nego njemu, i sad odjednom silne povrede...i da je tačno deluje kao jeftin izgovor za fijasko. Poseban utisak su oni performansi sa reketima...to ne dolikuje najboljem igraču na svetu i nije čudo što je toliko neomiljen.

ja

pre 2 godine

Veliko hvala, Novace. Odmori se, oporavi i spremi za US open i zavrsi ovu fenomenalnu sezonu Grand Slam-om. I zvanicno postani najbolji u istoriji. Ove tastature kriticare, ciji je najveci uspeh u zivotu sto imaju komp i pristup internetu, jednostavno posalji znas i sam gde treba :).

XXXL

pre 2 godine

Što se mene tiče, zbog osvojenog četvrtog mesta u singlu apsolutno ne treba nikome da se izvinjava. Pokušao je, dao sve od sebe, ali i juče i danas je poražen od boljih protivnika. Da li mu se treba zahvaliti? Da, ukoliko se tom prilikom treba zahvaliti i ostalim našim olimpijcima koji su bili u Tokiju, poput Dragane Tomašević, Čabe Silađija i drugih.

E sad, miks dubl. Da je danas sa Ninom izašao na teren i da su poraženi sa 6:0, 6:0, nikome ne bi dugovali izvinjenje jer su makar pokušali. Ali pošto je dotični predao meč bez borbe, a da pritom nije slomio ni ruku ni nogu (niti ima bilo kakvu povredu, da se ne lažemo, a setimo se da je Australijan Open navodno osvojio nakon pucanja mišića u trećem kolu)... Smatram da treba da se izvini Nini kojoj je oduzeo priliku da se bori za medalju, a zatim i svojoj državi čije ime i zastava bi stajali pored eventualno osvojene bronze. Predaja meča za medalju je sraman čin, pod uslovom da uzrok tome nije teža povreda i/ili viša sila.

Bokster

pre 2 godine

Ja mislim da mu dubl nije bio potreban. Ali lako je biti General nakon bitke...
Steta, bio je blizu da osvoji dve medalje. Na kraju nije nista dobijo, samo povredu.

Crni St

pre 2 godine

Po ko zna koji put se pokazalo da Novak nije ista osoba kad igra za svoj dzep i kad igra za svoju naciju,, inace za mene najveci svih vremena

Aleksandar

pre 2 godine

Nole je zaista jedan divan čovek koji me svojim delima oduševljava.
Svaka mu čast.
On ne mora više ni jedan meč u karijeri da pobedi on je za mene najveći sportista Srbije SVIH VREMENA. I ne samo to kao čovek i kao patriota je gromada !!
Planina !!

lol

pre 2 godine

Kome treba I zbog čega da se Novak izvinjava?
Uspio je ostvari što u sportu globalno niko nije!
A kad pogledam na ovom sajtu koliko se minusa I komentara ostrvilo na Novaka,stičem utisak da u redakciji sjedi neko ko daje minus ili plus po svojoj.volji.
Objaviti ili ne, pozdrav za Novaka iz CG!

munze

pre 2 godine

Svako ko se kvalifuje za Olimpijadu je izuzetan šampion, osoba koja je uložila enorman trud u sport kojim se bavi. Stoga hvala svima koji predstavljaju Srbiju na olimpijadi. O Novaku bi bilo sramota bilo šta komentarisati, jer je čovek veličina koja se retko sreće u bilo kojoj profesiji i neko ko u najboljem svetlu predstavlja Srbiju zadnjih 15 godina.
Hvala svim našim šampionima i puno sreće u budućnosti.

Niko nema sto Srbin imade ;-)

pre 2 godine

@Nebojsa Berak 15:25

Ostali teniseri, njegovi protivnici - oni nisu igrali na 35C i 85% vlaznosti.
Svetski smo sampioni u iznalazenju izgovora.

Zoran

pre 2 godine

Nole je najbolji teniser sveta koji igra pod zastavom Srbije . Tacka . On nije supermen i ne moze da osvaja sve sto mi zamislimo . U zelji da za Srbiju osvoji i Olimpijsko zlato , a posle dva uzastopna Gran Slema , Nole je puko i to je u sportu normalno . Hvala ti Nole .

Dermendziev

pre 2 godine

Ja mu vise ne verujem.Posle meca sa Nisikorijem rekao je da je spreman ko zapeta puska,a sada prijavljuje da je imao niz povreda i bolova.Sto je onda odlazio?Nikada nije znao sportski da izgubi.Precenio je sebe,nije trebalo u miksu.O njegovom ponasanju na terenu tokom njegove karijere necu govoriti.Nabija nam pritisag do granice sloga i infarkta.Hajde Novace saberi se i pobedi na US Open i budi konacno,potvrdi svoju zasluzenu trecu poziciju "najboljeg u istoriji",bez zlata nema mesta za prva dva mesta,pravila su surova bila ona pisana ili ne.

mika

pre 2 godine

Aj hvala bogu da smo mirni od tih Olimpiskih igara naredne 3 godine. Sad se fino moze posvetiti samo Slemovima, onome sto je stvarno i jedino bitno u tenisu. Na Gren Slemovima se postaje besmrtan, tu postajes teniska legenda!

Andjela

pre 2 godine

https://www.tennis.com/news/articles/novak-djokovic-had-a-forgetful-friday-at-the-olympics-but-he-and-every-tennis-pl
Savršen članak.

Dragan

pre 2 godine

Ja sam od vaterpolista cuo , pre nekoliko godina, a mozda i pre dvadeset i kusur godina da je najteze osvojiti medalju na olimpijskim igrama. Prosto verujem u to ....Nole , u svakom slucaju ,ti si mnooooogo dao za ovu zemlju. Naklon !

miro

pre 2 godine

....Hajde Novace saberi se i pobedi na US Open i budi konacno,potvrdi svoju zasluzenu trecu poziciju "najboljeg u istoriji",bez zlata nema mesta za prva dva mesta,pravila su surova bila ona pisana ili ne.
(Dermendziev, 31. jul 2021 15:41)

Hahahahahha opa, OI preko noci postadose najbitnije za GOATa, do juce najbitni bili Gren Slemovi i sedmice na prvom mjestu, sad odjednom OI postadose najbitnije ahahahahahhaah

Sil

pre 2 godine

Pa mi volimo Novaka samo kada pobedjuje,Srbi su postali kao Amerikanci,samo se uspeh pohvaljuje
Nije vazno sto nemoze nego mora,ovaj Novak na slikama iz Tokija je mnogo umoran i zalostan
Sta je Srbija njemu dala NISTA i NIKAD ? on stalno daje i voli SRBIJU
Pa pokazite kada se bude vratio u SRBIJU koliko ga volite i postujete,pokazite celom svetu kako ga volite i na koji nacin.

Simon

pre 2 godine

Novaku i sada i uvek samo veliko hvala sa moje strane i od moje porodice i šire familije... naravno da nema šta da se izvinjava. Miševi su dočekali, posle bolne i dugotrajne pauze, ovo da bi svaku vest o olimpijadi iskoristili da "nadoknade" sav nakupljeni jad i čemer. I baš im i ne ide što se mene tiče, mada ima stvarno kliničko ludačkih komentara.

Miloš

pre 2 godine

Ko god kritikuje Novaka, verovatno se nikada nije bavio sportom... Videlo se u mečevima koliko je motovisan, ali je izgoreo u želji da osvoji medalju. Na pola meča sa Zverevim ostao bez energije i to je bilo to od turnira.
Svakako, hvala mu na tome što nas je predstavljao.

Fedor

pre 2 godine

Kada vratis film kako je uvek natezanje kada su igre za Srbiju u pitanju. Koliko je samo retko imao ovakve ispade kao na Oi i u Dejvis kupu. Te hoce nece, te povrede, te neocekivani porazi. Ne treba vise da igra za Srbiju. Pa Nadal je najjaci kad za Spaniju igra.

Liverpool Man

pre 2 godine

Svaki covek ima svoje demone i Novak se cesto bori sa njima na terenu, sto zbog publike sto zbog svoje igre i protivnika. Izgoreo je od zelje da donese Srbiji dve medalje. Njemu niko ne sme nista da zameri. Mogao je kao sto rekoste vec da odmara i da se sprema za istorijski 21. GS i 4. u godini sto izgleda nerealno, a on je dosao u pakleni Japan i promenio treci put podlogu u nepunih mesec dana. Ono lomljenje reketa i bacanje istog samo dokazuje njegovu zelju da donese zlato i pokazuje da je i on covek i da na njega uticu emocije. Pa verujem da bi mnogi slomili sve zivo da igraju bar jedan takav mec a kamoli stotine takvih. Prosto je on takav, ne voli da trpi. Kad god je trpeo i cuvao emocije u sebi igrao je lose i bezvoljno. Nije bio svoj.

Lepa Lori

pre 2 godine

Nemamo mi šta prebaciti nemamo ni prava na to. Ali šta da radim, meni naši sportisti upropastiše ceo mesec. Ako Spanović i odbojkašice ne donesu zlato ko će mene utešiti? Ima da godinu dana fasujem neraspoloženje.

Bardami

pre 2 godine

Ne zanima me njegovo izvinjenje, jer jer je otprilike znao šta ga čeka i kako se oseća. Svi pričamo kako se on oseća i žalimo ga, a ko pita Ninu kako je njoj. Verovatno ne bi izrekla nikakvu kritiku, jer Djoković je institucija, pa ne bi ni smela, a verujem da bi mu "natrljala nos". Sramota! Kaže Nole, sve se dešava s razlogom", ma nemoj! Pa dešava se! Precenio si sebe, nisi poslušao razum glasa svoga tima i na kraju oduzeo i Nini njene snove. Ti si svoje odavno ostvario, pa i sad da prestaneš da igraš tenis.

Žikica-prva puška Srbije

pre 2 godine

Velika pođrška za cara Noleta!
-Doneo nam Dejvis kup i prvi ATP kup, razvalivši Nadala i Medvedeva
-Uzeo RG, na koji način!
—Uzeo WB, već iscrpljen.
Tokio na mišiće, malo je falilo, do 3-2,ali bilo je previše, osta bez energije.
Samo da se ne odrazi ovo na US i završni.
Idemooo... odmor pa...
SPARTAAAA

Bane

pre 2 godine

Olimpijski turnir - jedino takmičenje u tenisu na kom možeš da izgubiš dva meča. No1aku je to uspelo, dva puta. I po tome je jedan i jedini!
(Srđan, 31. jul 2021 14:34) # Link komentara

E zato si ti legenda našeg sporta, jer realno, nisi izgubio ni jedan meč na Olimpijadi. Zadivljujući uspeh.

NADA

pre 2 godine

sta da mu se zameri?Da li smo imali boljeg tenisera?Ne.Da li se borio bukvalno do poslednjeg atoma snage?Da.Da li su komentarisali da je alav sto ide na OL?Da.Noletu svako normalan ne moze nista zameriti.Ovo ce pamtiti dok je ziv sa tugom.Sad jos mi da solimo?Ljudi imajte duse birajte reci.Nole je velik i sigurno ce biti najveci teniser svih vremena.Sigurno da nece otici u penziju dok svoje ciljeve ne ostvari.Zelim mu sve najbolje kao sto bi pozelela clanovima svoje porodice.

Zoja

pre 2 godine

Iskreno me raduju njegove pobede i ne vidim ništa strašno u porazima, iz njih se uči. Nije problem što nije osvojio medalju, jaka stvar, prosto nije automat. Ali ako je vec bio povređen mogao je da odustane ili ranije ili samo od singla a da odigra dubl. To bi bilo sportski, džentlmenski i bio bi pravi heroj. Ovako sam razočarana.

anica velickovic

pre 2 godine

Nole ima sansu da osvoji 21.slem i veze 4 slema u sezoni, uz duzno postovanje...ovo je nebitno naspram toga. Bitnije je sto je ispao covek i otisao u Tokio a mogao je da ode na odmor, ima vec medalju. Veliki je Nole!!! Izvini ako sam te nekad uvredila, nije bilo namerno! Odmor pa napad na US open! Sve najbolje veliki covece.

Мм

pre 2 godine

Мислим да треба сви да будемо поносни на Новака. Професионалац који живи од тениса издвојио је време и жељу да наступа за Србију без неке материјалне користи. На жалост није успео.....још се и повредио. Можемо само да будемо поносни што један такав спортиста и пре свега човек је наступао на ОИ за Србију

Nole

pre 2 godine

Uzdali se
u samoživog, samoljubivog i frustriranog tenisera koji je izneverio državu, a i teniserku koja ni kriva ni dužna ispašta za posljedicu za koju je on iskljućivo kriv.

Unistio si Nini zivotnu sansu za medalju. Djokovicu sram te bilo.

Idemoooooooooooooooooooooo!!!

pre 2 godine

No1e, bio si i zauvek ces ostati svetski mega car!!! Tezak dan, nisi ti mogao da utices na vrme i vrucinu i vlagu, ali sutra vec pocinje oporavak. Siguran sam da ce ovo izazvati jos vecu zelju u tebi za pobedom na USO i kompletiranjem Grand Slam-a! OI su manje vazne, ali malkice ti je falilo i to da osvojis, jer da si juce odrzao svoj servis protiv Zvereva sutra bi sigurno odvalio rusa za zlato. Al dobro. Bice u Parizu! No worries.

Djoda

pre 2 godine

Zasto hvala? Za cetvrto mesto? Ne, hvala, ocekivao sam vise od GOATa, kao i svi. A kad neko ne ispuni ocekivanja onda mu se ne kaze hvala.
Nema on zasta ni da se izvinjava, osim Nini, jervono sto je njoj utadio je zabijanje nozacu ledja. Nama nema potrebe, ako je dao maksimum. A da nije ispunio ocekivanja, nije i to je cinjenica.
I prestanite vise sa ovim njanjavim pitanjima i tekstovima punim patetike.

Sima Matavulj

pre 2 godine

Hvala Novace od srca,hvala za sve a ovi maliciozni kreteni brzo ce biti ucutkani i to već na US ocenu..koliko si dominantan najbolji je dokaz da ti isti imaju jako malo prilika da njihove male duše komentarusu veličinu poput tebe...Živeo Novace SRBINE

$$$

pre 2 godine

Novak treba da se izvini Nini...Mi mozemo da kazemo hvala sto je predstavljao Srbiju...Isto tako, nije on isao samo da predstavlja Srbiju nego da napadne zlato i zlatni slem, dakle licni uspeh...

top lista nadrealista...

pre 2 godine

za sta hvala? za debakl? vise od deceniju u vrhu i ukupno jedna bedna bronza pre 13 godina. 3 puta gubi u polufinalu, 3 debakla za redom... sve govori. hrvatska juce osvojila vise medalja u tenisu nego mi sa tako 'velikim' djokovicem. kajem se sto sam ga svih ovih godina pratio i podrzavao.
(..., 31. jul 2021 14:04)

jadno...

Pera

pre 2 godine

Novak je bio, jeste i ostace najveci i nikakvi besmisleni i zluradi komentari mu nece naskoditi. Kao i mnogi drugi ocekivao sam mnogo vise, ali....zivot je ponekad surov i prema najvecima...idemo po 21. slem. Napred nole!!!

sasa jokic

pre 2 godine

Da je samo izgubio, nema veze, desava se!
Ali da na onakav nacin izda Ninu Stojanovic i Srbiju i preda mec za medalju, to je neoprostivo. I nema te kampanje, pa makar bila i Srdjanova, koja ce to promeniti.
Dok se borio za svoju medalju, nije bio povredjen, a kada je trebalo da igra i za druge, za svoju drzavu, odustao je i jos izmislio povredu.

Novak se hrani publikom

pre 2 godine

Nema on kome sta da se izvinjava. Sve sto je postigao, postigao je sam. Odluka da ode u Tokio je mnoge iznenadila. Spremaj se za US Open i zaboravi Olimpijadu ionako je najcudnija i najdosadnija u istoriji.

nesho

pre 2 godine

za sta hvala? za debakl? vise od deceniju u vrhu i ukupno jedna bedna bronza pre 13 godina. 3 puta gubi u polufinalu, 3 debakla za redom... sve govori. hrvatska juce osvojila vise medalja u tenisu nego mi sa tako 'velikim' djokovicem. kajem se sto sam ga svih ovih godina pratio i podrzavao.
(..., 31. jul 2021 14:04

Ne nego tebi hvala što si bilde.

Milan

pre 2 godine

Hvala mu.

Ovo nije kritika, ali dubl mu zaista nije trebao. Nole je izgleda malo poleteo nakon Vimbldona, priče o GOAT-u, zlatnom slemu itd. su mu malo izgleda ušle u glavu pa je krenuo da bude i guru. Jeste on najbolji i fizički još uvek najpripremljeniji, ali dodatnih sat-dva na terenu po onom vremenu u odnosu na ostale singl igrače je sigurno ostavilo traga. Ako je malo umorniji kasni na lopticu, a onda i em greši em izgleda da protivnik pogađa neke nemoguće vinere.

Marko

pre 2 godine

Novace, posle svega sto si uradio i kada vidim sve razloge i okolnosti pod kojima si dosao u Tokio, ovo cetvrto mjesto mi je drago isto kao da si osvojio zlato. Jer tvoje pozrtvovanje i zelja i motiv bili su jaci od svega. Ne samo da si dosao da igras vec si htjeo i Nini da doneses medalju. Nema rijeci kojima se tvoje srce moze opisat.
I sve ovo zajedno vece je od bilo kakve medalje. A ovo sto poljuvaju to su maloumnici i malodusnici koji su propali u svom zivotu pa im je onda drago i kad drugi izgubi. Na takve ne treba obracat paznju.
Iz Tokija se vracas veci nego sto si otisao. SVAKA CAST.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 2 godine

Poverujes jednom, poverujes drugi, pa i treci put, ali ovo milionito "odustajanje zbog povrede" kad su protivnici bolji (da ne pominjem ispaljivanje partnerke Nine) zaista nije dostojno jednog vrhunskog sportiste...

ja

pre 2 godine

Veliko hvala, Novace. Odmori se, oporavi i spremi za US open i zavrsi ovu fenomenalnu sezonu Grand Slam-om. I zvanicno postani najbolji u istoriji. Ove tastature kriticare, ciji je najveci uspeh u zivotu sto imaju komp i pristup internetu, jednostavno posalji znas i sam gde treba :).

mixmil

pre 2 godine

Hvala veliko Noletu za sve do sada sto je postigao, osvojice on jos dosta toga u buducnosti, zelim mu to.Jedan los dan ne moze da pobije sve sto je prethodno ucinjeno dobro,a ucinio je dosta toga.Podjite od sebe, kako biste se vi osecali da zbog jednog loseg vaseg dana, sve vase dobro nestane i dozivite napade.Pozdrav

Srđan

pre 2 godine

Olimpijski turnir - jedino takmičenje u tenisu na kom možeš da izgubiš dva meča. No1aku je to uspelo, dva puta. I po tome je jedan i jedini!

Pravda za narod

pre 2 godine

Dosao je da odigra za sebe da osvoji zlatni slem. Kada nije uspeo da udje u finale nije vise imao motiv da igra za svoju zemlju i osvoji bronzu.

realista

pre 2 godine

Браво за Нолета. Дао је све од себе. Увек је био велики и у добру и у злу. Напред Ноле, у нове победе. Сваки искрен човек може само да му захвали на свему што је урадио. Само они малициозни могу да му замере.

Zoran Kovacevic

pre 2 godine

Nole je nas ponos.Svaka cast za zelju, trud, bornost, patriotizam..Dao si sve od sebe.Da nije imao takav motiv da igra miks dubl I donese jos jednu medalju Srbiji uzeo bi zlato u singli sigurno. Takav sportista, borac, junak treba da bude uzor nasoj deci..Hvala ti junacino..

...

pre 2 godine

za sta hvala? za debakl? vise od deceniju u vrhu i ukupno jedna bedna bronza pre 13 godina. 3 puta gubi u polufinalu, 3 debakla za redom... sve govori. hrvatska juce osvojila vise medalja u tenisu nego mi sa tako 'velikim' djokovicem. kajem se sto sam ga svih ovih godina pratio i podrzavao.

kursumlija

pre 2 godine

svaka cast nole covek igrao celu sezonu na velikim turnirma i otisao da igra za srbiju pa i po dva meca na dan dok su neki uzivali na moru ostavisi nasu reprezentaciju i zemlju na cedilu kao jokic jase konja zeza se bogdanovic i jos par njih kada treba igrati za srbiju povredjeni trte mrte svaka cast nole kapa dole ponos nase srbije uvek i zauvek.

Daso

pre 2 godine

E ovako rodjaci. Djokovic je bio i ostao ljudska i sportska velicina. Omiljen u Hrvatskoj bio i ostao. Citam neke komentare i ne vjerujem. Zloba ili zloca. Taj covjek nije stroj. I on je covijek od krvi i mesa. Veliko srce i zelja da vam uzme dve medalje je nazalost pokvareno nemogucim vremenskim uvjetima za igru. Cak niti on ne moze dva meca dnevno. Puno je. I nije to htio za Tanzaniju nego za Srbiju. Dakle podrska i postovanje a ne zluradi komentari. Jer i bez Olimpijskog zlata on je najveci svih vremena . Za nas u Hrvatskoj .
Pozz

ХВАЛА НОЛЕ!

pre 2 godine

Хвала! Хвала! Хвала! Хвала на 20 ГС. Хвала и за оне ГС што ћеш тек освојити.
Хвала ти и што си омогућио гњидама да те пљују и лече своју безначајност.

blic

pre 2 godine

I tako malo po malo, Jokic i Djokovic postadose najveci neprijatelji i izdajnici Srbije. Eee mos misliti Jokic i Djokovic(dvojica najboljih srpskih sportista u istoriji), pa stvarno smo najgori narod. Djokovicu i Jokicu, moj savjet vam da vise nikad ne igrate za Srbiju, jednostavno Srbija vas ne zasluzuje!!

VUK

pre 2 godine

Samo sebi da se izvini. Olimpijski cirkus je trebalo da ostavi za tri godine. 4GS u godini je bio prioritet, prioriteta. On je profesionalac. Ovo nije 1914 i Cerska bitka , pa da se prebrojavamo ko je pobegao. Ima obavezu samo prema sebi i svojoj porodici. Maradona i Krojf kada su bankrotirali , niko iz njihovih zemalja ih nije pogledao. Bili su gladni i podstanari. Novak je najbolji profesionalni igrač u istoriji tenisa, ružno je da ga silimo da igranjem za Srbiju to kvari i ugrozi.

Владимир

pre 2 godine

На жалост моје слутње су се обистиниле и Бекер је био у праву, морам да признам да си сада испао магарац и направио стару " српска посла " причу ... За овај народ је довољно што најбољи носи нашу заставу .. и нама требају твоји турнири а не којекакве медаље

Marty

pre 2 godine

Hvala Novače za sve.
Nisi morao ni ići na Igre, ali si otišao iz ljubavi prema svojoj zemlji i narodu.
Nemam još uvek dece, ali kada ih budem imao pričaću im o tebi....
Pričaću im kako si se, kada je sve bilo protiv tebe, noseći težinu celog sveta i kolektivni bol jednog naroda, uzdigao i bio NAJVEĆI.
Čitav srpski narod je ponosan na tebe i divi se tvome delu!
Besmrtan si!

gpbg

pre 2 godine

@ uroš
Sta si ti batice postigao u tvom zivotu,osim sto se rugas najboljem teniseru sveta i svih vremena?Nisi ni svestan napora vremena koju ulaze da bi bi tu gde jeste.Voleo bih da te vidim da istrcis jedan termin recimo na malom fudbalu,i da vidim da nisi doziveo srcani udar

Ivan J

pre 2 godine

Od starta sam bio protivnik ideje da ide na OI. Oprostio sam se sa USO kad je otisao u Tokio. Vimbldon, Majorka, RG, Rim... Previse je nanizao

Sub013

pre 2 godine

Mozda je sudjeno da karijeru zavrsi zlatom iz Pariza. Hvala ti brate i glavu gore, nije ovo nista za tebe, volimo te i hvala do neba sto si covek i sto si uopste dolazio u Tokiju na nikad gore OI. Sad mali odmor, regeneracija i punjenje baterija pa se spremi kao nikad da ih pojedes sve na US openu, idemooooo!

Slobodan

pre 2 godine

Novaku i Srbiji treba da se izvinu oni koji su morali da prave sastave, odnosno koji su odobrili ovaj dubl. Zna se sta je je bio cilj- zlato u singlu. Mozda zbog ovog dubla nije cilj ostvaren. To ce pitanje stalno da se postavlja. Novak, iscrpljen nakon RG i W, nije mogao biti na 100% i samim tim ima igraca koji ga mogu dobiti. Pa i najbolji fudbaleri kad odu na SP znaju zakazati zbog premora. Zasto bi Novak bio izuzetak?

sasa jokic

pre 2 godine

Naravno da mu nista ne treba zameriti. Sve je to stvar zelje i mogucnosti. Jokic je lepo rekao da onako umoran ne moze da pomogne reprezentaciji.
Generalno da je Nole prosao Zvereva, mislim da bi izvukao maksimum iz sebe i uzeo zlato, ali bi time doveo USO u pitanje.

Keynes

pre 2 godine

Kome ova ziva legenda da se izvini? Hvala sto postojis majstorcino. Koliko god nam bilo tesko, a tebi najvise, sto nisi uzeo zlato, nekad nas porazi nateraju da se mobilisemo, vise usredsredimo. Kazu da je od pobede jedino poraz gori... Jer pobeda nas opusta, dovodi u stanje komfora. Sada potpuni fokus na US open i rastereceno. I da ne uzmes, pa sta?! Mozes misliti... Ali verujemo u tebe znamo da ces dati sve od sebe kao i uvek!

Kostarikanac

pre 2 godine

I kad mi kaze neko konkurencija danas slaba a ova dvojica protiv Noleta igrali atomski tenis. Spanac kao robot pogadja 4-5 puta aseve u uglice. Bukvalno bi ga Nole cak i dobio da nije onako ludacki pogadjao konstantno u glavnim poenima u zadnjem gemu. Cak 5 mec lopti je spasio ali sta vredi kad je ovaj kao masina servirao.

Nole je zagazio u 35.godinu zivota i jednostavno umor je ucinio svoje.

Nek osvoji jos koji GS naredne 2 godine i puna kapa. Bice sve vise poraza kako godine stizu i ne vidim razloga za nerviranje kada je vec realno najbolji svih vremena a i uvecace to sa jos nekim GS.

Nebojša

pre 2 godine

Mada sam često ljut na sportiste kad ne ostvare veliki rezultat, nema nikakve potrebe da pravdate Đokovića. Videlo se da je čovek dao sve od sebe, tako se namestilo. Tekstove da branite nekog od naroda sačuvajte za Jokića i njemu slične.

Balkan brale

pre 2 godine

..ne i odustajanje. A medalja za Srbiju ,da ne pominjem šta medalja znači mladoj kolegici..Loš karakter. Šampion nije uvek ko najbolje udara lopticu.

Beograd

pre 2 godine

AKO

"Ako možeš da sačuvaš svoju glavu kad svi oko tebe
gube svoje i okrivljuju te za to;
Ako možeš da veruješ sebi kad svi u tebe sumnjaju
i sam pridodaješ njihovim sumnjama;
……………
Ako možeš da se suočiš sa uspehom i neuspehom
i smatraš te dve varke kao da su potpuno iste;
…………….
Ako možeš da ispuniš jedan nezaboravni minut
sadržajem koji traje šezdeset sekundi –
tvoja je zemlja i sve što je na njoj,
i, iznad svega, bićeš Čovek, sine moj!"

VOLIMO TE!

Deki ns

pre 2 godine

A pazi nolomane. Ovo je dobar poraz jer ce igrati do 2024 i imati motiv. Koliko ste samo vi smesni. Ne brinite,nikada nece osvojiti zlato,imao je i do sada svaki put zelju ali tu titulu nece videti. Ako sada u ovoj presmesnoj konkurenciji nije uzeo.

Hrvat

pre 2 godine

Evo ja koji nisam Srbin navijao sam cijelim srcem za njega i jedino što mogu reći je kako mu na trudu i srčanosti svi trebamo čestitati! Bravo majstore! To je sport, a ti si na vrhu! Nakon ovakvih stvari jednostavno ideš dalje ne osvrćući se!!

Cile Mile

pre 2 godine

Njemu je najteže, ali je sam kriv. Nema potrebe da izmišlja povrede, više bi ga cenili i oni koji ga ne vole da je malo više iskren. Ovako se uvlači u mulj bez potrebe, već je najbolji.

Deki ns

pre 2 godine

Ne razumem nista. Kako je najspremniji sportista u istoriji fizicki i psihicki koji ce igrati do 40g ugrozio us open zbog umora? Kako su ga "lagani treninzi" u mixu toliko umorili? Pa zar nije dosao ovde sa pola snage da osvoji ovo? Da se proseta.

Milos

pre 2 godine

Hoce li i sad ko i prica sa Jokicem: "Necemo te pratiti na US Openu" ko sto i Jokica necete vise gledati u dresu Denvera. E jadnici jadni, ne zasluzuje vi ni Jokica i Djokovica. Mislim sta reci o naciji koja Jokica i Djokovica smatra izdajnicima. Najbolesnija smo nacija bez ikakve dileme!!

anica velickovic

pre 2 godine

Nole ima sansu da osvoji 21.slem i veze 4 slema u sezoni, uz duzno postovanje...ovo je nebitno naspram toga. Bitnije je sto je ispao covek i otisao u Tokio a mogao je da ode na odmor, ima vec medalju. Veliki je Nole!!! Izvini ako sam te nekad uvredila, nije bilo namerno! Odmor pa napad na US open! Sve najbolje veliki covece.

sasa jokic

pre 2 godine

Naravno da mu nista ne treba zameriti. Sve je to stvar zelje i mogucnosti. Jokic je lepo rekao da onako umoran ne moze da pomogne reprezentaciji.
Generalno da je Nole prosao Zvereva, mislim da bi izvukao maksimum iz sebe i uzeo zlato, ali bi time doveo USO u pitanje.

realista

pre 2 godine

Браво за Нолета. Дао је све од себе. Увек је био велики и у добру и у злу. Напред Ноле, у нове победе. Сваки искрен човек може само да му захвали на свему што је урадио. Само они малициозни могу да му замере.

Hrvat

pre 2 godine

Evo ja koji nisam Srbin navijao sam cijelim srcem za njega i jedino što mogu reći je kako mu na trudu i srčanosti svi trebamo čestitati! Bravo majstore! To je sport, a ti si na vrhu! Nakon ovakvih stvari jednostavno ideš dalje ne osvrćući se!!

Daso

pre 2 godine

E ovako rodjaci. Djokovic je bio i ostao ljudska i sportska velicina. Omiljen u Hrvatskoj bio i ostao. Citam neke komentare i ne vjerujem. Zloba ili zloca. Taj covjek nije stroj. I on je covijek od krvi i mesa. Veliko srce i zelja da vam uzme dve medalje je nazalost pokvareno nemogucim vremenskim uvjetima za igru. Cak niti on ne moze dva meca dnevno. Puno je. I nije to htio za Tanzaniju nego za Srbiju. Dakle podrska i postovanje a ne zluradi komentari. Jer i bez Olimpijskog zlata on je najveci svih vremena . Za nas u Hrvatskoj .
Pozz

sasa jokic

pre 2 godine

Da je samo izgubio, nema veze, desava se!
Ali da na onakav nacin izda Ninu Stojanovic i Srbiju i preda mec za medalju, to je neoprostivo. I nema te kampanje, pa makar bila i Srdjanova, koja ce to promeniti.
Dok se borio za svoju medalju, nije bio povredjen, a kada je trebalo da igra i za druge, za svoju drzavu, odustao je i jos izmislio povredu.

Žikica-prva puška Srbije

pre 2 godine

Velika pođrška za cara Noleta!
-Doneo nam Dejvis kup i prvi ATP kup, razvalivši Nadala i Medvedeva
-Uzeo RG, na koji način!
—Uzeo WB, već iscrpljen.
Tokio na mišiće, malo je falilo, do 3-2,ali bilo je previše, osta bez energije.
Samo da se ne odrazi ovo na US i završni.
Idemooo... odmor pa...
SPARTAAAA

miro

pre 2 godine

....Hajde Novace saberi se i pobedi na US Open i budi konacno,potvrdi svoju zasluzenu trecu poziciju "najboljeg u istoriji",bez zlata nema mesta za prva dva mesta,pravila su surova bila ona pisana ili ne.
(Dermendziev, 31. jul 2021 15:41)

Hahahahahha opa, OI preko noci postadose najbitnije za GOATa, do juce najbitni bili Gren Slemovi i sedmice na prvom mjestu, sad odjednom OI postadose najbitnije ahahahahahhaah

okiNL

pre 2 godine

Džabe mu i Wimbeldon i ostala takmičenja. Jeste možda najbolji teniser, ali je smrad od čoveka, jer je iz lične frustracije i egoizma uskratio onu devojku za medalju. Smrad.

...

pre 2 godine

za sta hvala? za debakl? vise od deceniju u vrhu i ukupno jedna bedna bronza pre 13 godina. 3 puta gubi u polufinalu, 3 debakla za redom... sve govori. hrvatska juce osvojila vise medalja u tenisu nego mi sa tako 'velikim' djokovicem. kajem se sto sam ga svih ovih godina pratio i podrzavao.

Beograd

pre 2 godine

AKO

"Ako možeš da sačuvaš svoju glavu kad svi oko tebe
gube svoje i okrivljuju te za to;
Ako možeš da veruješ sebi kad svi u tebe sumnjaju
i sam pridodaješ njihovim sumnjama;
……………
Ako možeš da se suočiš sa uspehom i neuspehom
i smatraš te dve varke kao da su potpuno iste;
…………….
Ako možeš da ispuniš jedan nezaboravni minut
sadržajem koji traje šezdeset sekundi –
tvoja je zemlja i sve što je na njoj,
i, iznad svega, bićeš Čovek, sine moj!"

VOLIMO TE!

VUK

pre 2 godine

Samo sebi da se izvini. Olimpijski cirkus je trebalo da ostavi za tri godine. 4GS u godini je bio prioritet, prioriteta. On je profesionalac. Ovo nije 1914 i Cerska bitka , pa da se prebrojavamo ko je pobegao. Ima obavezu samo prema sebi i svojoj porodici. Maradona i Krojf kada su bankrotirali , niko iz njihovih zemalja ih nije pogledao. Bili su gladni i podstanari. Novak je najbolji profesionalni igrač u istoriji tenisa, ružno je da ga silimo da igranjem za Srbiju to kvari i ugrozi.

mixmil

pre 2 godine

Hvala veliko Noletu za sve do sada sto je postigao, osvojice on jos dosta toga u buducnosti, zelim mu to.Jedan los dan ne moze da pobije sve sto je prethodno ucinjeno dobro,a ucinio je dosta toga.Podjite od sebe, kako biste se vi osecali da zbog jednog loseg vaseg dana, sve vase dobro nestane i dozivite napade.Pozdrav

Zoran

pre 2 godine

Nole je najbolji teniser sveta koji igra pod zastavom Srbije . Tacka . On nije supermen i ne moze da osvaja sve sto mi zamislimo . U zelji da za Srbiju osvoji i Olimpijsko zlato , a posle dva uzastopna Gran Slema , Nole je puko i to je u sportu normalno . Hvala ti Nole .

NADA

pre 2 godine

sta da mu se zameri?Da li smo imali boljeg tenisera?Ne.Da li se borio bukvalno do poslednjeg atoma snage?Da.Da li su komentarisali da je alav sto ide na OL?Da.Noletu svako normalan ne moze nista zameriti.Ovo ce pamtiti dok je ziv sa tugom.Sad jos mi da solimo?Ljudi imajte duse birajte reci.Nole je velik i sigurno ce biti najveci teniser svih vremena.Sigurno da nece otici u penziju dok svoje ciljeve ne ostvari.Zelim mu sve najbolje kao sto bi pozelela clanovima svoje porodice.

Kostarikanac

pre 2 godine

I kad mi kaze neko konkurencija danas slaba a ova dvojica protiv Noleta igrali atomski tenis. Spanac kao robot pogadja 4-5 puta aseve u uglice. Bukvalno bi ga Nole cak i dobio da nije onako ludacki pogadjao konstantno u glavnim poenima u zadnjem gemu. Cak 5 mec lopti je spasio ali sta vredi kad je ovaj kao masina servirao.

Nole je zagazio u 35.godinu zivota i jednostavno umor je ucinio svoje.

Nek osvoji jos koji GS naredne 2 godine i puna kapa. Bice sve vise poraza kako godine stizu i ne vidim razloga za nerviranje kada je vec realno najbolji svih vremena a i uvecace to sa jos nekim GS.

Niko nema sto Srbin imade ;-)

pre 2 godine

@Nebojsa Berak 15:25

Ostali teniseri, njegovi protivnici - oni nisu igrali na 35C i 85% vlaznosti.
Svetski smo sampioni u iznalazenju izgovora.

Djoda

pre 2 godine

Zasto hvala? Za cetvrto mesto? Ne, hvala, ocekivao sam vise od GOATa, kao i svi. A kad neko ne ispuni ocekivanja onda mu se ne kaze hvala.
Nema on zasta ni da se izvinjava, osim Nini, jervono sto je njoj utadio je zabijanje nozacu ledja. Nama nema potrebe, ako je dao maksimum. A da nije ispunio ocekivanja, nije i to je cinjenica.
I prestanite vise sa ovim njanjavim pitanjima i tekstovima punim patetike.

Bardami

pre 2 godine

Ne zanima me njegovo izvinjenje, jer jer je otprilike znao šta ga čeka i kako se oseća. Svi pričamo kako se on oseća i žalimo ga, a ko pita Ninu kako je njoj. Verovatno ne bi izrekla nikakvu kritiku, jer Djoković je institucija, pa ne bi ni smela, a verujem da bi mu "natrljala nos". Sramota! Kaže Nole, sve se dešava s razlogom", ma nemoj! Pa dešava se! Precenio si sebe, nisi poslušao razum glasa svoga tima i na kraju oduzeo i Nini njene snove. Ti si svoje odavno ostvario, pa i sad da prestaneš da igraš tenis.

danilo

pre 2 godine

Velik čovek i sportista Novak Djoković!
Ne treba da se izvinjava nama mi vidimo da kad su drugi odustajali od OI on nije i išao je da pokuša osvojiti medalju...
Ja mu od srca čestitam, jer veliko je njegovo srce koje kuca za zemlju Srbiju!

Nole

pre 2 godine

Uzdali se
u samoživog, samoljubivog i frustriranog tenisera koji je izneverio državu, a i teniserku koja ni kriva ni dužna ispašta za posljedicu za koju je on iskljućivo kriv.

Unistio si Nini zivotnu sansu za medalju. Djokovicu sram te bilo.

kursumlija

pre 2 godine

svaka cast nole covek igrao celu sezonu na velikim turnirma i otisao da igra za srbiju pa i po dva meca na dan dok su neki uzivali na moru ostavisi nasu reprezentaciju i zemlju na cedilu kao jokic jase konja zeza se bogdanovic i jos par njih kada treba igrati za srbiju povredjeni trte mrte svaka cast nole kapa dole ponos nase srbije uvek i zauvek.

Dermendziev

pre 2 godine

Ja mu vise ne verujem.Posle meca sa Nisikorijem rekao je da je spreman ko zapeta puska,a sada prijavljuje da je imao niz povreda i bolova.Sto je onda odlazio?Nikada nije znao sportski da izgubi.Precenio je sebe,nije trebalo u miksu.O njegovom ponasanju na terenu tokom njegove karijere necu govoriti.Nabija nam pritisag do granice sloga i infarkta.Hajde Novace saberi se i pobedi na US Open i budi konacno,potvrdi svoju zasluzenu trecu poziciju "najboljeg u istoriji",bez zlata nema mesta za prva dva mesta,pravila su surova bila ona pisana ili ne.

Nebojša Berak

pre 2 godine

Ne treba Novak da se izvinjava, a sto se mene tice jedno veliko hvala za svedo sada postignuto.
Pojam poraz ne postoji, ovo je ODMORIŠTE BUDUĆEG POBEDNIKA.
Izadjite vi na 35C i vlaga 85% pa onda kritikujte bilo koga sram vas bilo

mika

pre 2 godine

Aj hvala bogu da smo mirni od tih Olimpiskih igara naredne 3 godine. Sad se fino moze posvetiti samo Slemovima, onome sto je stvarno i jedino bitno u tenisu. Na Gren Slemovima se postaje besmrtan, tu postajes teniska legenda!

Novak se hrani publikom

pre 2 godine

Nema on kome sta da se izvinjava. Sve sto je postigao, postigao je sam. Odluka da ode u Tokio je mnoge iznenadila. Spremaj se za US Open i zaboravi Olimpijadu ionako je najcudnija i najdosadnija u istoriji.

Katastrasno

pre 2 godine

Ovo je veliki debakl sad kad nije uzeo tozla nece nikad,njegova podloga onda bez glavnih konkurenata sve mu se otvorilo i na kraju jedna velika nula.
Iskreno opet mu hvala sto je prihvatio da igra al da se ne lazemo ono sto je pokazao je jedna velika O.

Marty

pre 2 godine

Hvala Novače za sve.
Nisi morao ni ići na Igre, ali si otišao iz ljubavi prema svojoj zemlji i narodu.
Nemam još uvek dece, ali kada ih budem imao pričaću im o tebi....
Pričaću im kako si se, kada je sve bilo protiv tebe, noseći težinu celog sveta i kolektivni bol jednog naroda, uzdigao i bio NAJVEĆI.
Čitav srpski narod je ponosan na tebe i divi se tvome delu!
Besmrtan si!

Deki ns

pre 2 godine

A pazi nolomane. Ovo je dobar poraz jer ce igrati do 2024 i imati motiv. Koliko ste samo vi smesni. Ne brinite,nikada nece osvojiti zlato,imao je i do sada svaki put zelju ali tu titulu nece videti. Ako sada u ovoj presmesnoj konkurenciji nije uzeo.

Fedor

pre 2 godine

Kada vratis film kako je uvek natezanje kada su igre za Srbiju u pitanju. Koliko je samo retko imao ovakve ispade kao na Oi i u Dejvis kupu. Te hoce nece, te povrede, te neocekivani porazi. Ne treba vise da igra za Srbiju. Pa Nadal je najjaci kad za Spaniju igra.

Aleksandar

pre 2 godine

Nole je zaista jedan divan čovek koji me svojim delima oduševljava.
Svaka mu čast.
On ne mora više ni jedan meč u karijeri da pobedi on je za mene najveći sportista Srbije SVIH VREMENA. I ne samo to kao čovek i kao patriota je gromada !!
Planina !!

XXXL

pre 2 godine

Što se mene tiče, zbog osvojenog četvrtog mesta u singlu apsolutno ne treba nikome da se izvinjava. Pokušao je, dao sve od sebe, ali i juče i danas je poražen od boljih protivnika. Da li mu se treba zahvaliti? Da, ukoliko se tom prilikom treba zahvaliti i ostalim našim olimpijcima koji su bili u Tokiju, poput Dragane Tomašević, Čabe Silađija i drugih.

E sad, miks dubl. Da je danas sa Ninom izašao na teren i da su poraženi sa 6:0, 6:0, nikome ne bi dugovali izvinjenje jer su makar pokušali. Ali pošto je dotični predao meč bez borbe, a da pritom nije slomio ni ruku ni nogu (niti ima bilo kakvu povredu, da se ne lažemo, a setimo se da je Australijan Open navodno osvojio nakon pucanja mišića u trećem kolu)... Smatram da treba da se izvini Nini kojoj je oduzeo priliku da se bori za medalju, a zatim i svojoj državi čije ime i zastava bi stajali pored eventualno osvojene bronze. Predaja meča za medalju je sraman čin, pod uslovom da uzrok tome nije teža povreda i/ili viša sila.

Bokster

pre 2 godine

Ja mislim da mu dubl nije bio potreban. Ali lako je biti General nakon bitke...
Steta, bio je blizu da osvoji dve medalje. Na kraju nije nista dobijo, samo povredu.

Zoran Kovacevic

pre 2 godine

Nole je nas ponos.Svaka cast za zelju, trud, bornost, patriotizam..Dao si sve od sebe.Da nije imao takav motiv da igra miks dubl I donese jos jednu medalju Srbiji uzeo bi zlato u singli sigurno. Takav sportista, borac, junak treba da bude uzor nasoj deci..Hvala ti junacino..

gpbg

pre 2 godine

@ uroš
Sta si ti batice postigao u tvom zivotu,osim sto se rugas najboljem teniseru sveta i svih vremena?Nisi ni svestan napora vremena koju ulaze da bi bi tu gde jeste.Voleo bih da te vidim da istrcis jedan termin recimo na malom fudbalu,i da vidim da nisi doziveo srcani udar

Eh

pre 2 godine

Ucvikao od Ešli Barti i predao meč.
Razmontirala bi ga na sastavne delove, kao i Vesnina juče.
Zato Belinda Benčić nije umorna, uzela zlato u singlu, a igra i finale dubla.
Respekt.

Deki ns

pre 2 godine

Ne razumem nista. Kako je najspremniji sportista u istoriji fizicki i psihicki koji ce igrati do 40g ugrozio us open zbog umora? Kako su ga "lagani treninzi" u mixu toliko umorili? Pa zar nije dosao ovde sa pola snage da osvoji ovo? Da se proseta.

munze

pre 2 godine

Svako ko se kvalifuje za Olimpijadu je izuzetan šampion, osoba koja je uložila enorman trud u sport kojim se bavi. Stoga hvala svima koji predstavljaju Srbiju na olimpijadi. O Novaku bi bilo sramota bilo šta komentarisati, jer je čovek veličina koja se retko sreće u bilo kojoj profesiji i neko ko u najboljem svetlu predstavlja Srbiju zadnjih 15 godina.
Hvala svim našim šampionima i puno sreće u budućnosti.

Crni St

pre 2 godine

Po ko zna koji put se pokazalo da Novak nije ista osoba kad igra za svoj dzep i kad igra za svoju naciju,, inace za mene najveci svih vremena

Marko

pre 2 godine

Novace, posle svega sto si uradio i kada vidim sve razloge i okolnosti pod kojima si dosao u Tokio, ovo cetvrto mjesto mi je drago isto kao da si osvojio zlato. Jer tvoje pozrtvovanje i zelja i motiv bili su jaci od svega. Ne samo da si dosao da igras vec si htjeo i Nini da doneses medalju. Nema rijeci kojima se tvoje srce moze opisat.
I sve ovo zajedno vece je od bilo kakve medalje. A ovo sto poljuvaju to su maloumnici i malodusnici koji su propali u svom zivotu pa im je onda drago i kad drugi izgubi. Na takve ne treba obracat paznju.
Iz Tokija se vracas veci nego sto si otisao. SVAKA CAST.

Liverpool Man

pre 2 godine

Svaki covek ima svoje demone i Novak se cesto bori sa njima na terenu, sto zbog publike sto zbog svoje igre i protivnika. Izgoreo je od zelje da donese Srbiji dve medalje. Njemu niko ne sme nista da zameri. Mogao je kao sto rekoste vec da odmara i da se sprema za istorijski 21. GS i 4. u godini sto izgleda nerealno, a on je dosao u pakleni Japan i promenio treci put podlogu u nepunih mesec dana. Ono lomljenje reketa i bacanje istog samo dokazuje njegovu zelju da donese zlato i pokazuje da je i on covek i da na njega uticu emocije. Pa verujem da bi mnogi slomili sve zivo da igraju bar jedan takav mec a kamoli stotine takvih. Prosto je on takav, ne voli da trpi. Kad god je trpeo i cuvao emocije u sebi igrao je lose i bezvoljno. Nije bio svoj.

Simon

pre 2 godine

Novaku i sada i uvek samo veliko hvala sa moje strane i od moje porodice i šire familije... naravno da nema šta da se izvinjava. Miševi su dočekali, posle bolne i dugotrajne pauze, ovo da bi svaku vest o olimpijadi iskoristili da "nadoknade" sav nakupljeni jad i čemer. I baš im i ne ide što se mene tiče, mada ima stvarno kliničko ludačkih komentara.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 2 godine

Poverujes jednom, poverujes drugi, pa i treci put, ali ovo milionito "odustajanje zbog povrede" kad su protivnici bolji (da ne pominjem ispaljivanje partnerke Nine) zaista nije dostojno jednog vrhunskog sportiste...

nesho

pre 2 godine

za sta hvala? za debakl? vise od deceniju u vrhu i ukupno jedna bedna bronza pre 13 godina. 3 puta gubi u polufinalu, 3 debakla za redom... sve govori. hrvatska juce osvojila vise medalja u tenisu nego mi sa tako 'velikim' djokovicem. kajem se sto sam ga svih ovih godina pratio i podrzavao.
(..., 31. jul 2021 14:04

Ne nego tebi hvala što si bilde.

Milan

pre 2 godine

Hvala mu.

Ovo nije kritika, ali dubl mu zaista nije trebao. Nole je izgleda malo poleteo nakon Vimbldona, priče o GOAT-u, zlatnom slemu itd. su mu malo izgleda ušle u glavu pa je krenuo da bude i guru. Jeste on najbolji i fizički još uvek najpripremljeniji, ali dodatnih sat-dva na terenu po onom vremenu u odnosu na ostale singl igrače je sigurno ostavilo traga. Ako je malo umorniji kasni na lopticu, a onda i em greši em izgleda da protivnik pogađa neke nemoguće vinere.

Dermendziev

pre 2 godine

Ja mu vise ne verujem.Posle meca sa Nisikorijem rekao je da je spreman ko zapeta puska,a sada prijavljuje da je imao niz povreda i bolova.Sto je onda odlazio?Nikada nije znao sportski da izgubi.Precenio je sebe,nije trebalo u miksu.O njegovom ponasanju na terenu tokom njegove karijere necu govoriti.Nabija nam pritisag do granice sloga i infarkta.Hajde Novace saberi se i pobedi na US Open i budi konacno,potvrdi svoju zasluzenu trecu poziciju "najboljeg u istoriji",bez zlata nema mesta za prva dva mesta,pravila su surova bila ona pisana ili ne.

my way

pre 2 godine

Наше велико хвала и идемо даље. Не треба Ноле да буде сломљен, мени је драго да је учествовао на Олимпијским играма и требало би да буде и њему. Овако је покушао, суочио се са новом врстом паралишућег притиска у својој каријери који ће га чекати и на US Openu, с тим што ће му ово искуство помоћи да га превазиђе. Неће се после питати да ли би узео златни слем, као што би се сигурно и он и сви питали да је одустао од Олимпијских игара. Зато мајсторе, главу горе и идемо даље.

$$$

pre 2 godine

Novak treba da se izvini Nini...Mi mozemo da kazemo hvala sto je predstavljao Srbiju...Isto tako, nije on isao samo da predstavlja Srbiju nego da napadne zlato i zlatni slem, dakle licni uspeh...

Srđan

pre 2 godine

Olimpijski turnir - jedino takmičenje u tenisu na kom možeš da izgubiš dva meča. No1aku je to uspelo, dva puta. I po tome je jedan i jedini!

ja

pre 2 godine

Veliko hvala, Novace. Odmori se, oporavi i spremi za US open i zavrsi ovu fenomenalnu sezonu Grand Slam-om. I zvanicno postani najbolji u istoriji. Ove tastature kriticare, ciji je najveci uspeh u zivotu sto imaju komp i pristup internetu, jednostavno posalji znas i sam gde treba :).

Sima Matavulj

pre 2 godine

Hvala Novace od srca,hvala za sve a ovi maliciozni kreteni brzo ce biti ucutkani i to već na US ocenu..koliko si dominantan najbolji je dokaz da ti isti imaju jako malo prilika da njihove male duše komentarusu veličinu poput tebe...Živeo Novace SRBINE

lol

pre 2 godine

Kome treba I zbog čega da se Novak izvinjava?
Uspio je ostvari što u sportu globalno niko nije!
A kad pogledam na ovom sajtu koliko se minusa I komentara ostrvilo na Novaka,stičem utisak da u redakciji sjedi neko ko daje minus ili plus po svojoj.volji.
Objaviti ili ne, pozdrav za Novaka iz CG!

Balkan brale

pre 2 godine

..ne i odustajanje. A medalja za Srbiju ,da ne pominjem šta medalja znači mladoj kolegici..Loš karakter. Šampion nije uvek ko najbolje udara lopticu.

Sub013

pre 2 godine

Mozda je sudjeno da karijeru zavrsi zlatom iz Pariza. Hvala ti brate i glavu gore, nije ovo nista za tebe, volimo te i hvala do neba sto si covek i sto si uopste dolazio u Tokiju na nikad gore OI. Sad mali odmor, regeneracija i punjenje baterija pa se spremi kao nikad da ih pojedes sve na US openu, idemooooo!

ja

pre 2 godine

Veliko hvala, Novace. Odmori se, oporavi i spremi za US open i zavrsi ovu fenomenalnu sezonu Grand Slam-om. I zvanicno postani najbolji u istoriji. Ove tastature kriticare, ciji je najveci uspeh u zivotu sto imaju komp i pristup internetu, jednostavno posalji znas i sam gde treba :).

Brka

pre 2 godine

Nema mu se zameriti ništa, dao je sve od sebe kao i uvek ali nije išlo. To je sport, nekada pobeđuješ a nekada gubiš.Problem je u tome što većina nas Novakove poraze teže doživljava od njega samog. Idemo dalje, biće još povoda za slavlje.

Milos

pre 2 godine

Hoce li i sad ko i prica sa Jokicem: "Necemo te pratiti na US Openu" ko sto i Jokica necete vise gledati u dresu Denvera. E jadnici jadni, ne zasluzuje vi ni Jokica i Djokovica. Mislim sta reci o naciji koja Jokica i Djokovica smatra izdajnicima. Najbolesnija smo nacija bez ikakve dileme!!

Dragan

pre 2 godine

Ja sam od vaterpolista cuo , pre nekoliko godina, a mozda i pre dvadeset i kusur godina da je najteze osvojiti medalju na olimpijskim igrama. Prosto verujem u to ....Nole , u svakom slucaju ,ti si mnooooogo dao za ovu zemlju. Naklon !

Miloš

pre 2 godine

Ko god kritikuje Novaka, verovatno se nikada nije bavio sportom... Videlo se u mečevima koliko je motovisan, ali je izgoreo u želji da osvoji medalju. Na pola meča sa Zverevim ostao bez energije i to je bilo to od turnira.
Svakako, hvala mu na tome što nas je predstavljao.

Fenomen

pre 2 godine

Veliki respekt za najvećeg sportistu Srbije, ali...najveći gubitnik Olimpijskih igara, previše se slikao u estradnom maniru, a manje mislio na tenis, nije se korektno poneo prema svojoj dubl partnerki kojoj bi bronza mnogo više značila nego njemu, i sad odjednom silne povrede...i da je tačno deluje kao jeftin izgovor za fijasko. Poseban utisak su oni performansi sa reketima...to ne dolikuje najboljem igraču na svetu i nije čudo što je toliko neomiljen.

ХВАЛА НОЛЕ!

pre 2 godine

Хвала! Хвала! Хвала! Хвала на 20 ГС. Хвала и за оне ГС што ћеш тек освојити.
Хвала ти и што си омогућио гњидама да те пљују и лече своју безначајност.

Cile Mile

pre 2 godine

Njemu je najteže, ali je sam kriv. Nema potrebe da izmišlja povrede, više bi ga cenili i oni koji ga ne vole da je malo više iskren. Ovako se uvlači u mulj bez potrebe, već je najbolji.

Pravda za narod

pre 2 godine

Dosao je da odigra za sebe da osvoji zlatni slem. Kada nije uspeo da udje u finale nije vise imao motiv da igra za svoju zemlju i osvoji bronzu.

blic

pre 2 godine

I tako malo po malo, Jokic i Djokovic postadose najveci neprijatelji i izdajnici Srbije. Eee mos misliti Jokic i Djokovic(dvojica najboljih srpskih sportista u istoriji), pa stvarno smo najgori narod. Djokovicu i Jokicu, moj savjet vam da vise nikad ne igrate za Srbiju, jednostavno Srbija vas ne zasluzuje!!

Keynes

pre 2 godine

Kome ova ziva legenda da se izvini? Hvala sto postojis majstorcino. Koliko god nam bilo tesko, a tebi najvise, sto nisi uzeo zlato, nekad nas porazi nateraju da se mobilisemo, vise usredsredimo. Kazu da je od pobede jedino poraz gori... Jer pobeda nas opusta, dovodi u stanje komfora. Sada potpuni fokus na US open i rastereceno. I da ne uzmes, pa sta?! Mozes misliti... Ali verujemo u tebe znamo da ces dati sve od sebe kao i uvek!

Idemoooooooooooooooooooooo!!!

pre 2 godine

No1e, bio si i zauvek ces ostati svetski mega car!!! Tezak dan, nisi ti mogao da utices na vrme i vrucinu i vlagu, ali sutra vec pocinje oporavak. Siguran sam da ce ovo izazvati jos vecu zelju u tebi za pobedom na USO i kompletiranjem Grand Slam-a! OI su manje vazne, ali malkice ti je falilo i to da osvojis, jer da si juce odrzao svoj servis protiv Zvereva sutra bi sigurno odvalio rusa za zlato. Al dobro. Bice u Parizu! No worries.

Sil

pre 2 godine

Pa mi volimo Novaka samo kada pobedjuje,Srbi su postali kao Amerikanci,samo se uspeh pohvaljuje
Nije vazno sto nemoze nego mora,ovaj Novak na slikama iz Tokija je mnogo umoran i zalostan
Sta je Srbija njemu dala NISTA i NIKAD ? on stalno daje i voli SRBIJU
Pa pokazite kada se bude vratio u SRBIJU koliko ga volite i postujete,pokazite celom svetu kako ga volite i na koji nacin.

top lista nadrealista...

pre 2 godine

za sta hvala? za debakl? vise od deceniju u vrhu i ukupno jedna bedna bronza pre 13 godina. 3 puta gubi u polufinalu, 3 debakla za redom... sve govori. hrvatska juce osvojila vise medalja u tenisu nego mi sa tako 'velikim' djokovicem. kajem se sto sam ga svih ovih godina pratio i podrzavao.
(..., 31. jul 2021 14:04)

jadno...

Andjela

pre 2 godine

https://www.tennis.com/news/articles/novak-djokovic-had-a-forgetful-friday-at-the-olympics-but-he-and-every-tennis-pl
Savršen članak.

Bane

pre 2 godine

Olimpijski turnir - jedino takmičenje u tenisu na kom možeš da izgubiš dva meča. No1aku je to uspelo, dva puta. I po tome je jedan i jedini!
(Srđan, 31. jul 2021 14:34) # Link komentara

E zato si ti legenda našeg sporta, jer realno, nisi izgubio ni jedan meč na Olimpijadi. Zadivljujući uspeh.

Zoja

pre 2 godine

Iskreno me raduju njegove pobede i ne vidim ništa strašno u porazima, iz njih se uči. Nije problem što nije osvojio medalju, jaka stvar, prosto nije automat. Ali ako je vec bio povređen mogao je da odustane ili ranije ili samo od singla a da odigra dubl. To bi bilo sportski, džentlmenski i bio bi pravi heroj. Ovako sam razočarana.

Goksi

pre 2 godine

Busta pokazao da uso nije slucajan i da bi epilog verovatno bio isti. Video je to i Nolo tada pa je pogodio sudiju iz besa kao i danas sto je reket bacao. Pa sa Bustom se i na sljaci mucio. Bravo Busta.

Мм

pre 2 godine

Мислим да треба сви да будемо поносни на Новака. Професионалац који живи од тениса издвојио је време и жељу да наступа за Србију без неке материјалне користи. На жалост није успео.....још се и повредио. Можемо само да будемо поносни што један такав спортиста и пре свега човек је наступао на ОИ за Србију

Nebojša

pre 2 godine

Mada sam često ljut na sportiste kad ne ostvare veliki rezultat, nema nikakve potrebe da pravdate Đokovića. Videlo se da je čovek dao sve od sebe, tako se namestilo. Tekstove da branite nekog od naroda sačuvajte za Jokića i njemu slične.

dragan

pre 2 godine

i dalje Nole, najveći

Ne radi se o tome šta nas snadje
Niti o tome šta nas mimoiđe
I niti je važno čemu se radujemo
Nije ni kraj ako kome tugujemo
Ne radi se ni o tome čemu težimo
Ni o tome od čega bežimo
Ne radi se o tome čemu priđemo
Niti o tome od čega se krijemo
Nevažno je i čime se hrabrimo
I onda kad smo zbog nepravde dušu kidali
I onda kad smo od besmisla život mrzeli
Ma... nebitno je i šta nam se omaklo
Pusti priču kroz nas šta ga je proteklo
Lepoto, božija, važno je samo
šta je iz tebe,nakon svega, poteklo

Big Bang

pre 2 godine

za sta hvala? za debakl? vise od deceniju u vrhu i ukupno jedna bedna bronza pre 13 godina. 3 puta gubi u polufinalu, 3 debakla za redom... sve govori. hrvatska juce osvojila vise medalja u tenisu nego mi sa tako 'velikim' djokovicem. kajem se sto sam ga svih ovih godina pratio i podrzavao.
(..., 31. jul 2021 14:04)
A ti prati sad hrvate i od.ebi u troskoku sa takvim analizama bez smisla. Kuzis?

Pera

pre 2 godine

Novak je bio, jeste i ostace najveci i nikakvi besmisleni i zluradi komentari mu nece naskoditi. Kao i mnogi drugi ocekivao sam mnogo vise, ali....zivot je ponekad surov i prema najvecima...idemo po 21. slem. Napred nole!!!

Владимир

pre 2 godine

На жалост моје слутње су се обистиниле и Бекер је био у праву, морам да признам да си сада испао магарац и направио стару " српска посла " причу ... За овај народ је довољно што најбољи носи нашу заставу .. и нама требају твоји турнири а не којекакве медаље

Big Bang

pre 2 godine

Ostali teniseri, njegovi protivnici - oni nisu igrali na 35C i 85% vlaznosti.
Svetski smo sampioni u iznalazenju izgovora.
(Niko nema sto Srbin imade ;-), 31. jul 2021 15:46)
Niko nema ni Djokovica ali ni autosovinisticku marvu kao sto si ti. Ti ne razumes da je on izabrao da ode na OI sto mnogi nisu. Da je kratko pre toga pobedio 2GS i odigrao vise meceva nego svi ostali. Ali to tebi i marvi kao sto si ti ne vredi ni pricati. Vi ga mrzite sta god uradio i zelim vam svima da patite posle svake njegove pobede.

Lepa Lori

pre 2 godine

Nemamo mi šta prebaciti nemamo ni prava na to. Ali šta da radim, meni naši sportisti upropastiše ceo mesec. Ako Spanović i odbojkašice ne donesu zlato ko će mene utešiti? Ima da godinu dana fasujem neraspoloženje.

Big B

pre 2 godine

Za Novaka.
Davno je Nole napravio sve nas ma gde I ko god porekla bili veoma ponosne. Noletovi podvizi će odjekivati 1000-dama godina kasnije od kada se prašina na našim kostima slegne.
Nole ne igra samo Tenis. On istovremeno pokazuje isprobava nove granice, pomaže onima kome je najpotrebnije. Reklamira zdrav život.
Nole hvala za sve što si do sada uradio i za još mnogo toga što ćeš u budućnosti. Ti si postao institucija.
Svaka čast I Idemoooo!!!!!
Idemo dalje, glavu gore!

Big Bang

pre 2 godine

Ово ће, бојим се обележити његову каријеру.
(Пера Перић, 1. avgust 2021 02:16)
GOAT tenisa i ovo ce obeleziti njegovu ksrijeru? Retko plitak komentar iz koga izbija mrznja i zavist. Moj predlog je da ne zamaras ti svoju kupusnu glavicu tako teskim pitanjima.

Gružanin

pre 2 godine

@Nebojsa Berak 15:25

Ostali teniseri, njegovi protivnici - oni nisu igrali na 35C i 85% vlaznosti.
Svetski smo sampioni u iznalazenju izgovora.
(Niko nema sto Srbin imade ;-), 31. jul 2021 15:46)

Ne svetski smo šampioni u podcenjivanju svega što je naše i u tolerisanju idiota poput trebe.

Slobodan

pre 2 godine

Novaku i Srbiji treba da se izvinu oni koji su morali da prave sastave, odnosno koji su odobrili ovaj dubl. Zna se sta je je bio cilj- zlato u singlu. Mozda zbog ovog dubla nije cilj ostvaren. To ce pitanje stalno da se postavlja. Novak, iscrpljen nakon RG i W, nije mogao biti na 100% i samim tim ima igraca koji ga mogu dobiti. Pa i najbolji fudbaleri kad odu na SP znaju zakazati zbog premora. Zasto bi Novak bio izuzetak?

Bogoljub

pre 2 godine

Ma kakav bre Pariz.
Bronzu je osvojio u Pekingu i Srbi treba da budu s tim zadovoljni.
Što ogromna većina i jeste.
A nezasiti, oni kojima uvek neko treba nešto da osvaja i poklanja, nek pljunu u šake pa udarnički vežbaju 3 godine, i osvoje medalju kakvu žele.

Bogoljub

pre 2 godine

To šta je Nini uništio životni sportski san nema veze?? Kakva sebičnost.
(Devil, 01. avgust 2021 01:13)

Ni Nina, ni ti s takvim STRAŠNIM NIKOM, ne sanjajte preko tuđih leđa. Nina bez Noleta ne bi ni došla do polufinala, i svesna toga ništa nije ni zamerila Novaku.

Bla

pre 2 godine

Ko smo mi iz svojih fotelja da bilo kome šta zameramo. Glupost. Niko ne može sve živo da osvaja. Jedini problem je što deluje razočarano, i smoreno. I lično mislim da nije trebao da se troši na igranje u dublu. Da ga je stigla prevelika ambicija. Mislim da njemu zlato na Olimpijadi znači više nego nama, i da je sam sebe razočarao. Tu jedino mogu da dam svoje mišljenje, da je trebao da se skoncentriše više na svoju igru, da ne igra dubl, da mu pažnju manje odvlače te stvari po olimpijskom selu. Ali briga njega, i ne treba da ga briga, šta bilo ko misli. Može i na sledeću Olimpijadu, pa nek izvuče pouke iz ovog iskustva

Ivan J

pre 2 godine

Od starta sam bio protivnik ideje da ide na OI. Oprostio sam se sa USO kad je otisao u Tokio. Vimbldon, Majorka, RG, Rim... Previse je nanizao

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 2 godine

Hvala kralju za sve. Losa sreca za nas na OI pocela je ne plasmanom kosarkasa i onda se sve nastavilo. Nadam se da necemo proci lose u svim najpopularnijim sportovima.

Devil

pre 2 godine

Aj hvala bogu da smo mirni od tih Olimpiskih igara naredne 3 godine. Sad se fino moze posvetiti samo Slemovima, onome sto je stvarno i jedino bitno u tenisu. Na Gren Slemovima se postaje besmrtan, tu postajes teniska legenda!
(mika, 31. jul 2021 15:45)

To šta je Nini uništio životni sportski san nema veze?? Kakva sebičnost.

Пера Перић

pre 2 godine

Да је покушао да одигра у дублу и одустао због "повреде", макар у другом гему, био би херој нације јер је играо четири дана по два меча....Овако остаје велико разочарање због његовог поступка без обзира на реалне разлоге.
Када схвати шта је урадио, а паметан је момак, биће касно...Ово ће, бојим се обележити његову каријеру.

aKronononiM

pre 2 godine

Ni Nina, ni ti s takvim STRAŠNIM NIKOM, ne sanjajte preko tuđih leđa. Nina bez Noleta ne bi ni došla do polufinala, i svesna toga ništa nije ni zamerila Novaku.
(Bogoljub, 01. avgust 2021 06:10)

Pitam se kada bi situacija bila obrnuta? Sta bi bilo da je Nina otkacila Djokovica? Da li bi opet bili na strani Djokovica?

Srkiboy

pre 2 godine

Moze! Precenio, nije slušao savete iskusnijih, ostavio partnerku na cedilu! Ova olimpijada su mu mrlja koja će ga pratiti do kraja.

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

NIKOLA BERAK - EVO ODGOVORA NA TVOJ KOMENTAR I PITANJE ILI RAZMIŠLJANJE.

UŽivaj, ako ne znaš engleski tu je Google translate.

Andjela je podelila a evo ti direktno



https://www.tennis.com/news/articles/novak-djokovic-had-a-forgetful-friday-at-the-olympics-but-he-and-every-tennis-pl

Pedja

pre 2 godine

Moze mu se zameriti samo na ponasanju. On je na olimpijadi predtavlajo Srbiju, a ne sebe, tako da lomljenje reketa i ludovanje nije ok. Nije mi samo jasno kako to nije sankcionisano od naseg olimpiskog komiteta. Zamislite da neki drugi sportista nezadovoljan rezultataom pocne da lomi sve i ponasa se kao Djokovic. Sta be bili sa njim? Da li bi bio kaznjen?

...

pre 2 godine

za sta hvala? za debakl? vise od deceniju u vrhu i ukupno jedna bedna bronza pre 13 godina. 3 puta gubi u polufinalu, 3 debakla za redom... sve govori. hrvatska juce osvojila vise medalja u tenisu nego mi sa tako 'velikim' djokovicem. kajem se sto sam ga svih ovih godina pratio i podrzavao.

okiNL

pre 2 godine

Džabe mu i Wimbeldon i ostala takmičenja. Jeste možda najbolji teniser, ali je smrad od čoveka, jer je iz lične frustracije i egoizma uskratio onu devojku za medalju. Smrad.

sasa jokic

pre 2 godine

Da je samo izgubio, nema veze, desava se!
Ali da na onakav nacin izda Ninu Stojanovic i Srbiju i preda mec za medalju, to je neoprostivo. I nema te kampanje, pa makar bila i Srdjanova, koja ce to promeniti.
Dok se borio za svoju medalju, nije bio povredjen, a kada je trebalo da igra i za druge, za svoju drzavu, odustao je i jos izmislio povredu.

Dermendziev

pre 2 godine

Ja mu vise ne verujem.Posle meca sa Nisikorijem rekao je da je spreman ko zapeta puska,a sada prijavljuje da je imao niz povreda i bolova.Sto je onda odlazio?Nikada nije znao sportski da izgubi.Precenio je sebe,nije trebalo u miksu.O njegovom ponasanju na terenu tokom njegove karijere necu govoriti.Nabija nam pritisag do granice sloga i infarkta.Hajde Novace saberi se i pobedi na US Open i budi konacno,potvrdi svoju zasluzenu trecu poziciju "najboljeg u istoriji",bez zlata nema mesta za prva dva mesta,pravila su surova bila ona pisana ili ne.

anica velickovic

pre 2 godine

Nole ima sansu da osvoji 21.slem i veze 4 slema u sezoni, uz duzno postovanje...ovo je nebitno naspram toga. Bitnije je sto je ispao covek i otisao u Tokio a mogao je da ode na odmor, ima vec medalju. Veliki je Nole!!! Izvini ako sam te nekad uvredila, nije bilo namerno! Odmor pa napad na US open! Sve najbolje veliki covece.

Fedor

pre 2 godine

Kada vratis film kako je uvek natezanje kada su igre za Srbiju u pitanju. Koliko je samo retko imao ovakve ispade kao na Oi i u Dejvis kupu. Te hoce nece, te povrede, te neocekivani porazi. Ne treba vise da igra za Srbiju. Pa Nadal je najjaci kad za Spaniju igra.

Deki ns

pre 2 godine

A pazi nolomane. Ovo je dobar poraz jer ce igrati do 2024 i imati motiv. Koliko ste samo vi smesni. Ne brinite,nikada nece osvojiti zlato,imao je i do sada svaki put zelju ali tu titulu nece videti. Ako sada u ovoj presmesnoj konkurenciji nije uzeo.

Nole

pre 2 godine

Uzdali se
u samoživog, samoljubivog i frustriranog tenisera koji je izneverio državu, a i teniserku koja ni kriva ni dužna ispašta za posljedicu za koju je on iskljućivo kriv.

Unistio si Nini zivotnu sansu za medalju. Djokovicu sram te bilo.

Crni St

pre 2 godine

Po ko zna koji put se pokazalo da Novak nije ista osoba kad igra za svoj dzep i kad igra za svoju naciju,, inace za mene najveci svih vremena

Dermendziev

pre 2 godine

Ja mu vise ne verujem.Posle meca sa Nisikorijem rekao je da je spreman ko zapeta puska,a sada prijavljuje da je imao niz povreda i bolova.Sto je onda odlazio?Nikada nije znao sportski da izgubi.Precenio je sebe,nije trebalo u miksu.O njegovom ponasanju na terenu tokom njegove karijere necu govoriti.Nabija nam pritisag do granice sloga i infarkta.Hajde Novace saberi se i pobedi na US Open i budi konacno,potvrdi svoju zasluzenu trecu poziciju "najboljeg u istoriji",bez zlata nema mesta za prva dva mesta,pravila su surova bila ona pisana ili ne.

Bardami

pre 2 godine

Ne zanima me njegovo izvinjenje, jer jer je otprilike znao šta ga čeka i kako se oseća. Svi pričamo kako se on oseća i žalimo ga, a ko pita Ninu kako je njoj. Verovatno ne bi izrekla nikakvu kritiku, jer Djoković je institucija, pa ne bi ni smela, a verujem da bi mu "natrljala nos". Sramota! Kaže Nole, sve se dešava s razlogom", ma nemoj! Pa dešava se! Precenio si sebe, nisi poslušao razum glasa svoga tima i na kraju oduzeo i Nini njene snove. Ti si svoje odavno ostvario, pa i sad da prestaneš da igraš tenis.

Eh

pre 2 godine

Ucvikao od Ešli Barti i predao meč.
Razmontirala bi ga na sastavne delove, kao i Vesnina juče.
Zato Belinda Benčić nije umorna, uzela zlato u singlu, a igra i finale dubla.
Respekt.

Srđan

pre 2 godine

Olimpijski turnir - jedino takmičenje u tenisu na kom možeš da izgubiš dva meča. No1aku je to uspelo, dva puta. I po tome je jedan i jedini!

Violeta Markovic Ljubicica

pre 2 godine

Poverujes jednom, poverujes drugi, pa i treci put, ali ovo milionito "odustajanje zbog povrede" kad su protivnici bolji (da ne pominjem ispaljivanje partnerke Nine) zaista nije dostojno jednog vrhunskog sportiste...

Balkan brale

pre 2 godine

..ne i odustajanje. A medalja za Srbiju ,da ne pominjem šta medalja znači mladoj kolegici..Loš karakter. Šampion nije uvek ko najbolje udara lopticu.

sasa jokic

pre 2 godine

Naravno da mu nista ne treba zameriti. Sve je to stvar zelje i mogucnosti. Jokic je lepo rekao da onako umoran ne moze da pomogne reprezentaciji.
Generalno da je Nole prosao Zvereva, mislim da bi izvukao maksimum iz sebe i uzeo zlato, ali bi time doveo USO u pitanje.

Djoda

pre 2 godine

Zasto hvala? Za cetvrto mesto? Ne, hvala, ocekivao sam vise od GOATa, kao i svi. A kad neko ne ispuni ocekivanja onda mu se ne kaze hvala.
Nema on zasta ni da se izvinjava, osim Nini, jervono sto je njoj utadio je zabijanje nozacu ledja. Nama nema potrebe, ako je dao maksimum. A da nije ispunio ocekivanja, nije i to je cinjenica.
I prestanite vise sa ovim njanjavim pitanjima i tekstovima punim patetike.

Deki ns

pre 2 godine

Ne razumem nista. Kako je najspremniji sportista u istoriji fizicki i psihicki koji ce igrati do 40g ugrozio us open zbog umora? Kako su ga "lagani treninzi" u mixu toliko umorili? Pa zar nije dosao ovde sa pola snage da osvoji ovo? Da se proseta.

Niko nema sto Srbin imade ;-)

pre 2 godine

@Nebojsa Berak 15:25

Ostali teniseri, njegovi protivnici - oni nisu igrali na 35C i 85% vlaznosti.
Svetski smo sampioni u iznalazenju izgovora.

Goksi

pre 2 godine

Busta pokazao da uso nije slucajan i da bi epilog verovatno bio isti. Video je to i Nolo tada pa je pogodio sudiju iz besa kao i danas sto je reket bacao. Pa sa Bustom se i na sljaci mucio. Bravo Busta.

miro

pre 2 godine

....Hajde Novace saberi se i pobedi na US Open i budi konacno,potvrdi svoju zasluzenu trecu poziciju "najboljeg u istoriji",bez zlata nema mesta za prva dva mesta,pravila su surova bila ona pisana ili ne.
(Dermendziev, 31. jul 2021 15:41)

Hahahahahha opa, OI preko noci postadose najbitnije za GOATa, do juce najbitni bili Gren Slemovi i sedmice na prvom mjestu, sad odjednom OI postadose najbitnije ahahahahahhaah

$$$

pre 2 godine

Novak treba da se izvini Nini...Mi mozemo da kazemo hvala sto je predstavljao Srbiju...Isto tako, nije on isao samo da predstavlja Srbiju nego da napadne zlato i zlatni slem, dakle licni uspeh...

Cile Mile

pre 2 godine

Njemu je najteže, ali je sam kriv. Nema potrebe da izmišlja povrede, više bi ga cenili i oni koji ga ne vole da je malo više iskren. Ovako se uvlači u mulj bez potrebe, već je najbolji.

VUK

pre 2 godine

Samo sebi da se izvini. Olimpijski cirkus je trebalo da ostavi za tri godine. 4GS u godini je bio prioritet, prioriteta. On je profesionalac. Ovo nije 1914 i Cerska bitka , pa da se prebrojavamo ko je pobegao. Ima obavezu samo prema sebi i svojoj porodici. Maradona i Krojf kada su bankrotirali , niko iz njihovih zemalja ih nije pogledao. Bili su gladni i podstanari. Novak je najbolji profesionalni igrač u istoriji tenisa, ružno je da ga silimo da igranjem za Srbiju to kvari i ugrozi.

Lepa Lori

pre 2 godine

Nemamo mi šta prebaciti nemamo ni prava na to. Ali šta da radim, meni naši sportisti upropastiše ceo mesec. Ako Spanović i odbojkašice ne donesu zlato ko će mene utešiti? Ima da godinu dana fasujem neraspoloženje.

Katastrasno

pre 2 godine

Ovo je veliki debakl sad kad nije uzeo tozla nece nikad,njegova podloga onda bez glavnih konkurenata sve mu se otvorilo i na kraju jedna velika nula.
Iskreno opet mu hvala sto je prihvatio da igra al da se ne lazemo ono sto je pokazao je jedna velika O.

mika

pre 2 godine

Aj hvala bogu da smo mirni od tih Olimpiskih igara naredne 3 godine. Sad se fino moze posvetiti samo Slemovima, onome sto je stvarno i jedino bitno u tenisu. Na Gren Slemovima se postaje besmrtan, tu postajes teniska legenda!

Daso

pre 2 godine

E ovako rodjaci. Djokovic je bio i ostao ljudska i sportska velicina. Omiljen u Hrvatskoj bio i ostao. Citam neke komentare i ne vjerujem. Zloba ili zloca. Taj covjek nije stroj. I on je covijek od krvi i mesa. Veliko srce i zelja da vam uzme dve medalje je nazalost pokvareno nemogucim vremenskim uvjetima za igru. Cak niti on ne moze dva meca dnevno. Puno je. I nije to htio za Tanzaniju nego za Srbiju. Dakle podrska i postovanje a ne zluradi komentari. Jer i bez Olimpijskog zlata on je najveci svih vremena . Za nas u Hrvatskoj .
Pozz

XXXL

pre 2 godine

Što se mene tiče, zbog osvojenog četvrtog mesta u singlu apsolutno ne treba nikome da se izvinjava. Pokušao je, dao sve od sebe, ali i juče i danas je poražen od boljih protivnika. Da li mu se treba zahvaliti? Da, ukoliko se tom prilikom treba zahvaliti i ostalim našim olimpijcima koji su bili u Tokiju, poput Dragane Tomašević, Čabe Silađija i drugih.

E sad, miks dubl. Da je danas sa Ninom izašao na teren i da su poraženi sa 6:0, 6:0, nikome ne bi dugovali izvinjenje jer su makar pokušali. Ali pošto je dotični predao meč bez borbe, a da pritom nije slomio ni ruku ni nogu (niti ima bilo kakvu povredu, da se ne lažemo, a setimo se da je Australijan Open navodno osvojio nakon pucanja mišića u trećem kolu)... Smatram da treba da se izvini Nini kojoj je oduzeo priliku da se bori za medalju, a zatim i svojoj državi čije ime i zastava bi stajali pored eventualno osvojene bronze. Predaja meča za medalju je sraman čin, pod uslovom da uzrok tome nije teža povreda i/ili viša sila.

Aleksandar

pre 2 godine

Nole je zaista jedan divan čovek koji me svojim delima oduševljava.
Svaka mu čast.
On ne mora više ni jedan meč u karijeri da pobedi on je za mene najveći sportista Srbije SVIH VREMENA. I ne samo to kao čovek i kao patriota je gromada !!
Planina !!

Ivan J

pre 2 godine

Od starta sam bio protivnik ideje da ide na OI. Oprostio sam se sa USO kad je otisao u Tokio. Vimbldon, Majorka, RG, Rim... Previse je nanizao

Beograd

pre 2 godine

AKO

"Ako možeš da sačuvaš svoju glavu kad svi oko tebe
gube svoje i okrivljuju te za to;
Ako možeš da veruješ sebi kad svi u tebe sumnjaju
i sam pridodaješ njihovim sumnjama;
……………
Ako možeš da se suočiš sa uspehom i neuspehom
i smatraš te dve varke kao da su potpuno iste;
…………….
Ako možeš da ispuniš jedan nezaboravni minut
sadržajem koji traje šezdeset sekundi –
tvoja je zemlja i sve što je na njoj,
i, iznad svega, bićeš Čovek, sine moj!"

VOLIMO TE!

Žikica-prva puška Srbije

pre 2 godine

Velika pođrška za cara Noleta!
-Doneo nam Dejvis kup i prvi ATP kup, razvalivši Nadala i Medvedeva
-Uzeo RG, na koji način!
—Uzeo WB, već iscrpljen.
Tokio na mišiće, malo je falilo, do 3-2,ali bilo je previše, osta bez energije.
Samo da se ne odrazi ovo na US i završni.
Idemooo... odmor pa...
SPARTAAAA

danilo

pre 2 godine

Velik čovek i sportista Novak Djoković!
Ne treba da se izvinjava nama mi vidimo da kad su drugi odustajali od OI on nije i išao je da pokuša osvojiti medalju...
Ja mu od srca čestitam, jer veliko je njegovo srce koje kuca za zemlju Srbiju!

realista

pre 2 godine

Браво за Нолета. Дао је све од себе. Увек је био велики и у добру и у злу. Напред Ноле, у нове победе. Сваки искрен човек може само да му захвали на свему што је урадио. Само они малициозни могу да му замере.

Srkiboy

pre 2 godine

Moze! Precenio, nije slušao savete iskusnijih, ostavio partnerku na cedilu! Ova olimpijada su mu mrlja koja će ga pratiti do kraja.

Hrvat

pre 2 godine

Evo ja koji nisam Srbin navijao sam cijelim srcem za njega i jedino što mogu reći je kako mu na trudu i srčanosti svi trebamo čestitati! Bravo majstore! To je sport, a ti si na vrhu! Nakon ovakvih stvari jednostavno ideš dalje ne osvrćući se!!

Pravda za narod

pre 2 godine

Dosao je da odigra za sebe da osvoji zlatni slem. Kada nije uspeo da udje u finale nije vise imao motiv da igra za svoju zemlju i osvoji bronzu.

nesho

pre 2 godine

za sta hvala? za debakl? vise od deceniju u vrhu i ukupno jedna bedna bronza pre 13 godina. 3 puta gubi u polufinalu, 3 debakla za redom... sve govori. hrvatska juce osvojila vise medalja u tenisu nego mi sa tako 'velikim' djokovicem. kajem se sto sam ga svih ovih godina pratio i podrzavao.
(..., 31. jul 2021 14:04

Ne nego tebi hvala što si bilde.

gpbg

pre 2 godine

@ uroš
Sta si ti batice postigao u tvom zivotu,osim sto se rugas najboljem teniseru sveta i svih vremena?Nisi ni svestan napora vremena koju ulaze da bi bi tu gde jeste.Voleo bih da te vidim da istrcis jedan termin recimo na malom fudbalu,i da vidim da nisi doziveo srcani udar

Fenomen

pre 2 godine

Veliki respekt za najvećeg sportistu Srbije, ali...najveći gubitnik Olimpijskih igara, previše se slikao u estradnom maniru, a manje mislio na tenis, nije se korektno poneo prema svojoj dubl partnerki kojoj bi bronza mnogo više značila nego njemu, i sad odjednom silne povrede...i da je tačno deluje kao jeftin izgovor za fijasko. Poseban utisak su oni performansi sa reketima...to ne dolikuje najboljem igraču na svetu i nije čudo što je toliko neomiljen.

dragan

pre 2 godine

i dalje Nole, najveći

Ne radi se o tome šta nas snadje
Niti o tome šta nas mimoiđe
I niti je važno čemu se radujemo
Nije ni kraj ako kome tugujemo
Ne radi se ni o tome čemu težimo
Ni o tome od čega bežimo
Ne radi se o tome čemu priđemo
Niti o tome od čega se krijemo
Nevažno je i čime se hrabrimo
I onda kad smo zbog nepravde dušu kidali
I onda kad smo od besmisla život mrzeli
Ma... nebitno je i šta nam se omaklo
Pusti priču kroz nas šta ga je proteklo
Lepoto, božija, važno je samo
šta je iz tebe,nakon svega, poteklo

Nebojša Berak

pre 2 godine

Ne treba Novak da se izvinjava, a sto se mene tice jedno veliko hvala za svedo sada postignuto.
Pojam poraz ne postoji, ovo je ODMORIŠTE BUDUĆEG POBEDNIKA.
Izadjite vi na 35C i vlaga 85% pa onda kritikujte bilo koga sram vas bilo

mixmil

pre 2 godine

Hvala veliko Noletu za sve do sada sto je postigao, osvojice on jos dosta toga u buducnosti, zelim mu to.Jedan los dan ne moze da pobije sve sto je prethodno ucinjeno dobro,a ucinio je dosta toga.Podjite od sebe, kako biste se vi osecali da zbog jednog loseg vaseg dana, sve vase dobro nestane i dozivite napade.Pozdrav

Владимир

pre 2 godine

На жалост моје слутње су се обистиниле и Бекер је био у праву, морам да признам да си сада испао магарац и направио стару " српска посла " причу ... За овај народ је довољно што најбољи носи нашу заставу .. и нама требају твоји турнири а не којекакве медаље

Zoran

pre 2 godine

Nole je najbolji teniser sveta koji igra pod zastavom Srbije . Tacka . On nije supermen i ne moze da osvaja sve sto mi zamislimo . U zelji da za Srbiju osvoji i Olimpijsko zlato , a posle dva uzastopna Gran Slema , Nole je puko i to je u sportu normalno . Hvala ti Nole .

Kostarikanac

pre 2 godine

I kad mi kaze neko konkurencija danas slaba a ova dvojica protiv Noleta igrali atomski tenis. Spanac kao robot pogadja 4-5 puta aseve u uglice. Bukvalno bi ga Nole cak i dobio da nije onako ludacki pogadjao konstantno u glavnim poenima u zadnjem gemu. Cak 5 mec lopti je spasio ali sta vredi kad je ovaj kao masina servirao.

Nole je zagazio u 35.godinu zivota i jednostavno umor je ucinio svoje.

Nek osvoji jos koji GS naredne 2 godine i puna kapa. Bice sve vise poraza kako godine stizu i ne vidim razloga za nerviranje kada je vec realno najbolji svih vremena a i uvecace to sa jos nekim GS.

kursumlija

pre 2 godine

svaka cast nole covek igrao celu sezonu na velikim turnirma i otisao da igra za srbiju pa i po dva meca na dan dok su neki uzivali na moru ostavisi nasu reprezentaciju i zemlju na cedilu kao jokic jase konja zeza se bogdanovic i jos par njih kada treba igrati za srbiju povredjeni trte mrte svaka cast nole kapa dole ponos nase srbije uvek i zauvek.

blic

pre 2 godine

I tako malo po malo, Jokic i Djokovic postadose najveci neprijatelji i izdajnici Srbije. Eee mos misliti Jokic i Djokovic(dvojica najboljih srpskih sportista u istoriji), pa stvarno smo najgori narod. Djokovicu i Jokicu, moj savjet vam da vise nikad ne igrate za Srbiju, jednostavno Srbija vas ne zasluzuje!!

top lista nadrealista...

pre 2 godine

za sta hvala? za debakl? vise od deceniju u vrhu i ukupno jedna bedna bronza pre 13 godina. 3 puta gubi u polufinalu, 3 debakla za redom... sve govori. hrvatska juce osvojila vise medalja u tenisu nego mi sa tako 'velikim' djokovicem. kajem se sto sam ga svih ovih godina pratio i podrzavao.
(..., 31. jul 2021 14:04)

jadno...

munze

pre 2 godine

Svako ko se kvalifuje za Olimpijadu je izuzetan šampion, osoba koja je uložila enorman trud u sport kojim se bavi. Stoga hvala svima koji predstavljaju Srbiju na olimpijadi. O Novaku bi bilo sramota bilo šta komentarisati, jer je čovek veličina koja se retko sreće u bilo kojoj profesiji i neko ko u najboljem svetlu predstavlja Srbiju zadnjih 15 godina.
Hvala svim našim šampionima i puno sreće u budućnosti.

Marko

pre 2 godine

Novace, posle svega sto si uradio i kada vidim sve razloge i okolnosti pod kojima si dosao u Tokio, ovo cetvrto mjesto mi je drago isto kao da si osvojio zlato. Jer tvoje pozrtvovanje i zelja i motiv bili su jaci od svega. Ne samo da si dosao da igras vec si htjeo i Nini da doneses medalju. Nema rijeci kojima se tvoje srce moze opisat.
I sve ovo zajedno vece je od bilo kakve medalje. A ovo sto poljuvaju to su maloumnici i malodusnici koji su propali u svom zivotu pa im je onda drago i kad drugi izgubi. Na takve ne treba obracat paznju.
Iz Tokija se vracas veci nego sto si otisao. SVAKA CAST.

Novak se hrani publikom

pre 2 godine

Nema on kome sta da se izvinjava. Sve sto je postigao, postigao je sam. Odluka da ode u Tokio je mnoge iznenadila. Spremaj se za US Open i zaboravi Olimpijadu ionako je najcudnija i najdosadnija u istoriji.

Milos

pre 2 godine

Hoce li i sad ko i prica sa Jokicem: "Necemo te pratiti na US Openu" ko sto i Jokica necete vise gledati u dresu Denvera. E jadnici jadni, ne zasluzuje vi ni Jokica i Djokovica. Mislim sta reci o naciji koja Jokica i Djokovica smatra izdajnicima. Najbolesnija smo nacija bez ikakve dileme!!

lol

pre 2 godine

Kome treba I zbog čega da se Novak izvinjava?
Uspio je ostvari što u sportu globalno niko nije!
A kad pogledam na ovom sajtu koliko se minusa I komentara ostrvilo na Novaka,stičem utisak da u redakciji sjedi neko ko daje minus ili plus po svojoj.volji.
Objaviti ili ne, pozdrav za Novaka iz CG!

Zoran Kovacevic

pre 2 godine

Nole je nas ponos.Svaka cast za zelju, trud, bornost, patriotizam..Dao si sve od sebe.Da nije imao takav motiv da igra miks dubl I donese jos jednu medalju Srbiji uzeo bi zlato u singli sigurno. Takav sportista, borac, junak treba da bude uzor nasoj deci..Hvala ti junacino..

ja

pre 2 godine

Veliko hvala, Novace. Odmori se, oporavi i spremi za US open i zavrsi ovu fenomenalnu sezonu Grand Slam-om. I zvanicno postani najbolji u istoriji. Ove tastature kriticare, ciji je najveci uspeh u zivotu sto imaju komp i pristup internetu, jednostavno posalji znas i sam gde treba :).

Miloš

pre 2 godine

Ko god kritikuje Novaka, verovatno se nikada nije bavio sportom... Videlo se u mečevima koliko je motovisan, ali je izgoreo u želji da osvoji medalju. Na pola meča sa Zverevim ostao bez energije i to je bilo to od turnira.
Svakako, hvala mu na tome što nas je predstavljao.

my way

pre 2 godine

Наше велико хвала и идемо даље. Не треба Ноле да буде сломљен, мени је драго да је учествовао на Олимпијским играма и требало би да буде и њему. Овако је покушао, суочио се са новом врстом паралишућег притиска у својој каријери који ће га чекати и на US Openu, с тим што ће му ово искуство помоћи да га превазиђе. Неће се после питати да ли би узео златни слем, као што би се сигурно и он и сви питали да је одустао од Олимпијских игара. Зато мајсторе, главу горе и идемо даље.

Simon

pre 2 godine

Novaku i sada i uvek samo veliko hvala sa moje strane i od moje porodice i šire familije... naravno da nema šta da se izvinjava. Miševi su dočekali, posle bolne i dugotrajne pauze, ovo da bi svaku vest o olimpijadi iskoristili da "nadoknade" sav nakupljeni jad i čemer. I baš im i ne ide što se mene tiče, mada ima stvarno kliničko ludačkih komentara.

NADA

pre 2 godine

sta da mu se zameri?Da li smo imali boljeg tenisera?Ne.Da li se borio bukvalno do poslednjeg atoma snage?Da.Da li su komentarisali da je alav sto ide na OL?Da.Noletu svako normalan ne moze nista zameriti.Ovo ce pamtiti dok je ziv sa tugom.Sad jos mi da solimo?Ljudi imajte duse birajte reci.Nole je velik i sigurno ce biti najveci teniser svih vremena.Sigurno da nece otici u penziju dok svoje ciljeve ne ostvari.Zelim mu sve najbolje kao sto bi pozelela clanovima svoje porodice.

ХВАЛА НОЛЕ!

pre 2 godine

Хвала! Хвала! Хвала! Хвала на 20 ГС. Хвала и за оне ГС што ћеш тек освојити.
Хвала ти и што си омогућио гњидама да те пљују и лече своју безначајност.

Pera

pre 2 godine

Novak je bio, jeste i ostace najveci i nikakvi besmisleni i zluradi komentari mu nece naskoditi. Kao i mnogi drugi ocekivao sam mnogo vise, ali....zivot je ponekad surov i prema najvecima...idemo po 21. slem. Napred nole!!!

ja

pre 2 godine

Veliko hvala, Novace. Odmori se, oporavi i spremi za US open i zavrsi ovu fenomenalnu sezonu Grand Slam-om. I zvanicno postani najbolji u istoriji. Ove tastature kriticare, ciji je najveci uspeh u zivotu sto imaju komp i pristup internetu, jednostavno posalji znas i sam gde treba :).

Bane

pre 2 godine

Olimpijski turnir - jedino takmičenje u tenisu na kom možeš da izgubiš dva meča. No1aku je to uspelo, dva puta. I po tome je jedan i jedini!
(Srđan, 31. jul 2021 14:34) # Link komentara

E zato si ti legenda našeg sporta, jer realno, nisi izgubio ni jedan meč na Olimpijadi. Zadivljujući uspeh.

Devil

pre 2 godine

Aj hvala bogu da smo mirni od tih Olimpiskih igara naredne 3 godine. Sad se fino moze posvetiti samo Slemovima, onome sto je stvarno i jedino bitno u tenisu. Na Gren Slemovima se postaje besmrtan, tu postajes teniska legenda!
(mika, 31. jul 2021 15:45)

To šta je Nini uništio životni sportski san nema veze?? Kakva sebičnost.

Пера Перић

pre 2 godine

Да је покушао да одигра у дублу и одустао због "повреде", макар у другом гему, био би херој нације јер је играо четири дана по два меча....Овако остаје велико разочарање због његовог поступка без обзира на реалне разлоге.
Када схвати шта је урадио, а паметан је момак, биће касно...Ово ће, бојим се обележити његову каријеру.

Keynes

pre 2 godine

Kome ova ziva legenda da se izvini? Hvala sto postojis majstorcino. Koliko god nam bilo tesko, a tebi najvise, sto nisi uzeo zlato, nekad nas porazi nateraju da se mobilisemo, vise usredsredimo. Kazu da je od pobede jedino poraz gori... Jer pobeda nas opusta, dovodi u stanje komfora. Sada potpuni fokus na US open i rastereceno. I da ne uzmes, pa sta?! Mozes misliti... Ali verujemo u tebe znamo da ces dati sve od sebe kao i uvek!

Brka

pre 2 godine

Nema mu se zameriti ništa, dao je sve od sebe kao i uvek ali nije išlo. To je sport, nekada pobeđuješ a nekada gubiš.Problem je u tome što većina nas Novakove poraze teže doživljava od njega samog. Idemo dalje, biće još povoda za slavlje.

Andjela

pre 2 godine

https://www.tennis.com/news/articles/novak-djokovic-had-a-forgetful-friday-at-the-olympics-but-he-and-every-tennis-pl
Savršen članak.

Big Bang

pre 2 godine

za sta hvala? za debakl? vise od deceniju u vrhu i ukupno jedna bedna bronza pre 13 godina. 3 puta gubi u polufinalu, 3 debakla za redom... sve govori. hrvatska juce osvojila vise medalja u tenisu nego mi sa tako 'velikim' djokovicem. kajem se sto sam ga svih ovih godina pratio i podrzavao.
(..., 31. jul 2021 14:04)
A ti prati sad hrvate i od.ebi u troskoku sa takvim analizama bez smisla. Kuzis?

Liverpool Man

pre 2 godine

Svaki covek ima svoje demone i Novak se cesto bori sa njima na terenu, sto zbog publike sto zbog svoje igre i protivnika. Izgoreo je od zelje da donese Srbiji dve medalje. Njemu niko ne sme nista da zameri. Mogao je kao sto rekoste vec da odmara i da se sprema za istorijski 21. GS i 4. u godini sto izgleda nerealno, a on je dosao u pakleni Japan i promenio treci put podlogu u nepunih mesec dana. Ono lomljenje reketa i bacanje istog samo dokazuje njegovu zelju da donese zlato i pokazuje da je i on covek i da na njega uticu emocije. Pa verujem da bi mnogi slomili sve zivo da igraju bar jedan takav mec a kamoli stotine takvih. Prosto je on takav, ne voli da trpi. Kad god je trpeo i cuvao emocije u sebi igrao je lose i bezvoljno. Nije bio svoj.

Sima Matavulj

pre 2 godine

Hvala Novace od srca,hvala za sve a ovi maliciozni kreteni brzo ce biti ucutkani i to već na US ocenu..koliko si dominantan najbolji je dokaz da ti isti imaju jako malo prilika da njihove male duše komentarusu veličinu poput tebe...Živeo Novace SRBINE

Dragan

pre 2 godine

Ja sam od vaterpolista cuo , pre nekoliko godina, a mozda i pre dvadeset i kusur godina da je najteze osvojiti medalju na olimpijskim igrama. Prosto verujem u to ....Nole , u svakom slucaju ,ti si mnooooogo dao za ovu zemlju. Naklon !

Bogoljub

pre 2 godine

To šta je Nini uništio životni sportski san nema veze?? Kakva sebičnost.
(Devil, 01. avgust 2021 01:13)

Ni Nina, ni ti s takvim STRAŠNIM NIKOM, ne sanjajte preko tuđih leđa. Nina bez Noleta ne bi ni došla do polufinala, i svesna toga ništa nije ni zamerila Novaku.

Marty

pre 2 godine

Hvala Novače za sve.
Nisi morao ni ići na Igre, ali si otišao iz ljubavi prema svojoj zemlji i narodu.
Nemam još uvek dece, ali kada ih budem imao pričaću im o tebi....
Pričaću im kako si se, kada je sve bilo protiv tebe, noseći težinu celog sveta i kolektivni bol jednog naroda, uzdigao i bio NAJVEĆI.
Čitav srpski narod je ponosan na tebe i divi se tvome delu!
Besmrtan si!

Мм

pre 2 godine

Мислим да треба сви да будемо поносни на Новака. Професионалац који живи од тениса издвојио је време и жељу да наступа за Србију без неке материјалне користи. На жалост није успео.....још се и повредио. Можемо само да будемо поносни што један такав спортиста и пре свега човек је наступао на ОИ за Србију

Zoja

pre 2 godine

Iskreno me raduju njegove pobede i ne vidim ništa strašno u porazima, iz njih se uči. Nije problem što nije osvojio medalju, jaka stvar, prosto nije automat. Ali ako je vec bio povređen mogao je da odustane ili ranije ili samo od singla a da odigra dubl. To bi bilo sportski, džentlmenski i bio bi pravi heroj. Ovako sam razočarana.

Nebojša

pre 2 godine

Mada sam često ljut na sportiste kad ne ostvare veliki rezultat, nema nikakve potrebe da pravdate Đokovića. Videlo se da je čovek dao sve od sebe, tako se namestilo. Tekstove da branite nekog od naroda sačuvajte za Jokića i njemu slične.

Idemoooooooooooooooooooooo!!!

pre 2 godine

No1e, bio si i zauvek ces ostati svetski mega car!!! Tezak dan, nisi ti mogao da utices na vrme i vrucinu i vlagu, ali sutra vec pocinje oporavak. Siguran sam da ce ovo izazvati jos vecu zelju u tebi za pobedom na USO i kompletiranjem Grand Slam-a! OI su manje vazne, ali malkice ti je falilo i to da osvojis, jer da si juce odrzao svoj servis protiv Zvereva sutra bi sigurno odvalio rusa za zlato. Al dobro. Bice u Parizu! No worries.

Sub013

pre 2 godine

Mozda je sudjeno da karijeru zavrsi zlatom iz Pariza. Hvala ti brate i glavu gore, nije ovo nista za tebe, volimo te i hvala do neba sto si covek i sto si uopste dolazio u Tokiju na nikad gore OI. Sad mali odmor, regeneracija i punjenje baterija pa se spremi kao nikad da ih pojedes sve na US openu, idemooooo!

Bokster

pre 2 godine

Ja mislim da mu dubl nije bio potreban. Ali lako je biti General nakon bitke...
Steta, bio je blizu da osvoji dve medalje. Na kraju nije nista dobijo, samo povredu.

Gružanin

pre 2 godine

@Nebojsa Berak 15:25

Ostali teniseri, njegovi protivnici - oni nisu igrali na 35C i 85% vlaznosti.
Svetski smo sampioni u iznalazenju izgovora.
(Niko nema sto Srbin imade ;-), 31. jul 2021 15:46)

Ne svetski smo šampioni u podcenjivanju svega što je naše i u tolerisanju idiota poput trebe.

Slobodan

pre 2 godine

Novaku i Srbiji treba da se izvinu oni koji su morali da prave sastave, odnosno koji su odobrili ovaj dubl. Zna se sta je je bio cilj- zlato u singlu. Mozda zbog ovog dubla nije cilj ostvaren. To ce pitanje stalno da se postavlja. Novak, iscrpljen nakon RG i W, nije mogao biti na 100% i samim tim ima igraca koji ga mogu dobiti. Pa i najbolji fudbaleri kad odu na SP znaju zakazati zbog premora. Zasto bi Novak bio izuzetak?

Milan

pre 2 godine

Hvala mu.

Ovo nije kritika, ali dubl mu zaista nije trebao. Nole je izgleda malo poleteo nakon Vimbldona, priče o GOAT-u, zlatnom slemu itd. su mu malo izgleda ušle u glavu pa je krenuo da bude i guru. Jeste on najbolji i fizički još uvek najpripremljeniji, ali dodatnih sat-dva na terenu po onom vremenu u odnosu na ostale singl igrače je sigurno ostavilo traga. Ako je malo umorniji kasni na lopticu, a onda i em greši em izgleda da protivnik pogađa neke nemoguće vinere.

Sil

pre 2 godine

Pa mi volimo Novaka samo kada pobedjuje,Srbi su postali kao Amerikanci,samo se uspeh pohvaljuje
Nije vazno sto nemoze nego mora,ovaj Novak na slikama iz Tokija je mnogo umoran i zalostan
Sta je Srbija njemu dala NISTA i NIKAD ? on stalno daje i voli SRBIJU
Pa pokazite kada se bude vratio u SRBIJU koliko ga volite i postujete,pokazite celom svetu kako ga volite i na koji nacin.

Pedja

pre 2 godine

Moze mu se zameriti samo na ponasanju. On je na olimpijadi predtavlajo Srbiju, a ne sebe, tako da lomljenje reketa i ludovanje nije ok. Nije mi samo jasno kako to nije sankcionisano od naseg olimpiskog komiteta. Zamislite da neki drugi sportista nezadovoljan rezultataom pocne da lomi sve i ponasa se kao Djokovic. Sta be bili sa njim? Da li bi bio kaznjen?

Big B

pre 2 godine

Za Novaka.
Davno je Nole napravio sve nas ma gde I ko god porekla bili veoma ponosne. Noletovi podvizi će odjekivati 1000-dama godina kasnije od kada se prašina na našim kostima slegne.
Nole ne igra samo Tenis. On istovremeno pokazuje isprobava nove granice, pomaže onima kome je najpotrebnije. Reklamira zdrav život.
Nole hvala za sve što si do sada uradio i za još mnogo toga što ćeš u budućnosti. Ti si postao institucija.
Svaka čast I Idemoooo!!!!!
Idemo dalje, glavu gore!

Big Bang

pre 2 godine

Ostali teniseri, njegovi protivnici - oni nisu igrali na 35C i 85% vlaznosti.
Svetski smo sampioni u iznalazenju izgovora.
(Niko nema sto Srbin imade ;-), 31. jul 2021 15:46)
Niko nema ni Djokovica ali ni autosovinisticku marvu kao sto si ti. Ti ne razumes da je on izabrao da ode na OI sto mnogi nisu. Da je kratko pre toga pobedio 2GS i odigrao vise meceva nego svi ostali. Ali to tebi i marvi kao sto si ti ne vredi ni pricati. Vi ga mrzite sta god uradio i zelim vam svima da patite posle svake njegove pobede.

Big Bang

pre 2 godine

Ово ће, бојим се обележити његову каријеру.
(Пера Перић, 1. avgust 2021 02:16)
GOAT tenisa i ovo ce obeleziti njegovu ksrijeru? Retko plitak komentar iz koga izbija mrznja i zavist. Moj predlog je da ne zamaras ti svoju kupusnu glavicu tako teskim pitanjima.

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 2 godine

Hvala kralju za sve. Losa sreca za nas na OI pocela je ne plasmanom kosarkasa i onda se sve nastavilo. Nadam se da necemo proci lose u svim najpopularnijim sportovima.

aKronononiM

pre 2 godine

Ni Nina, ni ti s takvim STRAŠNIM NIKOM, ne sanjajte preko tuđih leđa. Nina bez Noleta ne bi ni došla do polufinala, i svesna toga ništa nije ni zamerila Novaku.
(Bogoljub, 01. avgust 2021 06:10)

Pitam se kada bi situacija bila obrnuta? Sta bi bilo da je Nina otkacila Djokovica? Da li bi opet bili na strani Djokovica?

Bla

pre 2 godine

Ko smo mi iz svojih fotelja da bilo kome šta zameramo. Glupost. Niko ne može sve živo da osvaja. Jedini problem je što deluje razočarano, i smoreno. I lično mislim da nije trebao da se troši na igranje u dublu. Da ga je stigla prevelika ambicija. Mislim da njemu zlato na Olimpijadi znači više nego nama, i da je sam sebe razočarao. Tu jedino mogu da dam svoje mišljenje, da je trebao da se skoncentriše više na svoju igru, da ne igra dubl, da mu pažnju manje odvlače te stvari po olimpijskom selu. Ali briga njega, i ne treba da ga briga, šta bilo ko misli. Može i na sledeću Olimpijadu, pa nek izvuče pouke iz ovog iskustva

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

NIKOLA BERAK - EVO ODGOVORA NA TVOJ KOMENTAR I PITANJE ILI RAZMIŠLJANJE.

UŽivaj, ako ne znaš engleski tu je Google translate.

Andjela je podelila a evo ti direktno



https://www.tennis.com/news/articles/novak-djokovic-had-a-forgetful-friday-at-the-olympics-but-he-and-every-tennis-pl

Bogoljub

pre 2 godine

Ma kakav bre Pariz.
Bronzu je osvojio u Pekingu i Srbi treba da budu s tim zadovoljni.
Što ogromna većina i jeste.
A nezasiti, oni kojima uvek neko treba nešto da osvaja i poklanja, nek pljunu u šake pa udarnički vežbaju 3 godine, i osvoje medalju kakvu žele.