Utorak, 20.07.2021.

17:00

Zverev misli da ima recept za Đokovića

Nemački teniser Aleksandar Zverev uzbuđen je pred nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Izvor: MT

Zverev misli da ima recept za Ðokoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

Mladen

pre 2 godine

Simpaticni su ali im je pristup pogresan. Bolje im da ne misle na Novaka nego se skoncentrisu na svoju igru. Cim malo malo njega spominju znaci da im uso u glavu i tu je vec pola posla obavljeno van terena.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Tako je, samo misli, mislio je jos neko pa je dobio po labrnji.
Idemo Nole po to zlato pa boze zdravlja i do zlatnog slema, ziveli!

Maradona4ever

pre 2 godine

Neka samo odgleda meč Del Potra protiv djokovica u Riu prvo kolo olinpijade, i lagano dobija djokovica
(ljemenkacz, 21. jul 2021 08:32)

Stavljaš u istu korpu Zvereva (koji je jedna velika promaja u glavi za ozbiljnije stvari) sa Delpom (igračem koji se punim srcem bori do kraja u svakom meču)? Molim te, kao Gospod Oca, da se ne blamiraš više. Dovoljno ti je i to što si u komentaru napisao oliNpijada.

Nik

pre 2 godine

Kako moze neko da napise da je zverev favorit…decko bukvalno pola meceva igra dobro a pola ne zna gde bije…medvedev je uvedljivo najveca opasnost ali mislim da je nole u naletu 😎

Sempervivum

pre 2 godine

Зверев је тотално нестабилан играч, Циципас још увек уцвељен после Вимблдона, тако да је једини прави конкурент - Медведев.

gejak

pre 2 godine

Tim izgubio finale Australije.posle nema ga nigde. Na RG ispao u 1 kolu. Finale RG izgubio cicipas posle nema ga nigde. Vimbldon izgibio Beretini u finalu. To je ta mlada generacija, bljesnu jednom- posle pola godine ne mogu da se sastave

Keynes

pre 2 godine

Cicipas, Zverev i Medvedev jesu trenutno najvece pretnje na betonu. Rafu odlicno zna i odgovara mu na betonu, Wawrinke nema, Thiem je out... Koliko god mi ne zeleli da se tako nesto desi, postoji određena mogucnost da Novaku ne bude dan, da sporije udje u mec, a igra se na 2 dobijena, a da s druge strane neko od ove trojice odigra svoj najbolji tenis... U tom slicaju moze se desiti da Nole izgubi, sto nije tragedija. Naravno, svi se nadamo da ce osvojiti i doneti zlato, ali US je vazniji.

brm

pre 2 godine

Na osnovu ovoga što je rekao, njegov recept je da on treba da igra svoj najbolji tenis a da Nole nema svoj dan. Baš je recept, nema šta.

Milan_PT

pre 2 godine

Bitan je zreb. Najbolje da Zverev, Medvedev i Ciciban budu u istom zrebu.
(proliver, 21. jul 2021 08:40)

Ako se i tu gleda Atp rang lista onda je nemoguce da svi budu u istom delu kostura. Ako se pak zreb radi bez obzira na ranking onda je itekako moguce.
(Objavite komentar da neko nesto nauci, 21. jul 2021 09:23)

Gleda se (barem se dosada gledala) ATP lista u određivanju nosilaca, kao i poludirigovanog žreba. Kako stvari stoje, gornju polovinu predvodi Novak, a donju Medvedev. Cicipas ili Zverev će pripasti po jednom od njih dvojice, sa mogućnošću da se sa njima sretnu tek u polufinalu. Naravno, pod uslovom da stignu do polufinala, i jedni i drugi.
Kao što je uobičajeno, učestvovaće 64 igrača - 16 njih su nosioci. 56 će biti sa ATP liste, dok će preostalih 8 biti određeno ovako: 6 će dobiti pozive sa kontinenata koji nisu zastupljeni među ovih 56 igrača, a dvoje će biti sa WC pozivnicama, a to bi trebalo da budu ili prethodni osvajači olimpijskog zlata ili GS šampioni, koji nisu među ovih 56 najbolje kvalifikovanih. Endi Mari je jedan od ta 2 sa WC pozivnicom, jer bi se kao 104. po rankingu ne bi plasirao, čak i sa toliko otkaza boljih od njega.
Turnir će trajati 9 dana. Prva dva dana je 1/32 finala, druga dva dana je 1/16, onda idu redom dan za dan: 1/8, 1/4, 1/2, meč za bronzu, meč za zlato...

Robert

pre 2 godine

Pa, ako se Nole ne povuce na vreme, tj. bude se vukao po turnirima kao Federer, u nekom trenutku ce mu mnogi naci "recept". Valjda ce bolje proceniti kad je vreme za penziju, za razliku od Svajcarca.

Stativa

pre 2 godine

Na OI u Tokiju učestvuju 4 igrača koji su trenutno među prvih 5 na ATP listi. Gde su ovi pametnjakovići koji tvrde kako najbolji teniseri neće učestvovati i kako OI za tenisere nisu važne? Umalo da ubede Noleta da ne ide (kad bi se šalili). Zapravo se Nole našalio s njima...

Рајко Четник

pre 2 godine

Сањање и мишљење нису исти процес али су слични тј често су неоствариви.
Ноле се пита!

unezvereveni

pre 2 godine

Ima, recept se zove "Zverev i njegov dugački jezik u sopstvenom sosu, za jednog šampiona i milione gledalaca", vrlo je popularan, skoro kao prebranac.

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 2 godine

Bitan je zreb. Najbolje da Zverev, Medvedev i Ciciban budu u istom zrebu.
(proliver, 21. jul 2021 08:40)

Ako se i tu gleda Atp rang lista onda je nemoguce da svi budu u istom delu kostura. Ako se pak zreb radi bez obzira na ranking onda je itekako moguce.

Roy 74

pre 2 godine

Између "мислим да имам рецепт" и "имам рецепт" стоји велика разлика. Рецепт се доказује у пракси, на терену. Ако победиш, онда постоји могућност да си нашао рецепт. Али не једном, јер то може бити и плод низа околности, него ако побеђујеш у серији. Онда си нашао рецепт.

draganTenis

pre 2 godine

"Morate da nadmašite Đokovića, da dominirate nad njim."
Potpuno tačno, to može Nadal na RG, ali samo u prvom setu. Toliko.

Simo

pre 2 godine

@ (pop, 21. jul 2021 08:37)

Jes vala, sa 40% osvojio GS turnir. Sa tim ne bi ni u cetvrtinu prosao. Zadnja dva seta protiv Beretinija su najveci nivo koji je igrao od Melburna.

onako

pre 2 godine

Naravno da ima šansu. Recept verovatno ne, ali šansu svakako da. E sad, šanse protiv Novaka je teško iskorititi, ali nije nemoguće, iako bih ja voleo da je tako.

Malo realnosti ne bi bilo na odmet, u suprotnom samo odmažemo i samom Novaku.

Mare

pre 2 godine

Pratim Novaka od samog početka njegove karijere, i mislim da nikada ni za jedan turnir nije izjavio "Ja sam favorit".
A ova nova generacija je puna takvih i sličnih izjava.

N.N.

pre 2 godine

Nije isto misliti i znati 😁. Malo sale nije na odmet.
Svima puno srece, nadamo se da ce Novak bar neku od medalja da uzme, ne mora biti zlato, uspeh je bilo koja medalja, zlato je samo plus.
A mislim da ako Novak osvoji zlato i jos US open, ne mora vise ni da igra tenis, on je igricu zavrsio.
Svako dobro vam zelim, ljudi moji dragi

Brada

pre 2 godine

Svako moze da pobedi Novaka u 2 seta, to je normalno, desava se los dan a protivnik igra savrseno i kad se vec igra kratko onda nemas mogucnost da preokrenes kao recimo na RG, da se igralo u dva seta Cici bi to lagano pobedio. U tri dobijena seta je nesto sasvim drugacije i tu za sada niko ne moze da ga dobije.

Бранко

pre 2 godine

Његов рецепт је све оно што он није нити може да достигне, да је из херцеговачког села Зверово, имао би веће шансе, овако…

sef raje

pre 2 godine

Jel ono bi da je izjavio pred finale US opena da cr igrati 2 najbolja igraca na svijetu.... Sta bi poslije....jedan se raspao poslije cetvrtfinala AO, a drugi puko druzi se sa cukama

omladinci

pre 2 godine

Onaj rus gubi 7:0 protiv Djokovica i dalje decko misli da je 0:0 za njega, grk najavljuje na RG da skida Djokovicu krunu na Wimbledon ispada u prvo kolo, neko trece prica kako je bitno da mladi samo nekako izbace sa turnira Djokovića pusti trofej nagrade daj da se udruzimo da ga izbacimo bolje nego da nas rastavlja jednog po jednog gasi karijere... U sustini prosto je mnogo sto vise pricaju o tebi kako ce oni ovo kako ce oni ono to im se gaće vise tresu. Pale se medjusobno da se okuraže a u sustini su jadni jel Vavrinka ima 3 puta vise GS trofeja od njih svih zajedno.

Mihael

pre 2 godine

Evo ga ponovo. Puno priče a na terenu 0. Ajde ti za početak prvo osvoji jedan GS pa onda češ dobit pravo da govoriš o svojim mogučnostima. Ti bi da pobediš igrača sa 20 GS koji drži sve rekorde a sam nemaš 1 GS. Od vas omladine neče izgleda nikad ništa biti osim prepotenstnosti i punih usta priče.

Legolas

pre 2 godine

Neke ružne informacije dobio na poslu,sad otvorim B 92-ojku,pročitam ovo,i oraspoložim se!
Extra,poklopiću svaku negativnu i tešku vest sad.
Da komentarišem,pa, ovaj.Sve je rekao moj široki osmeh i dobacivanja i koske mojih ortaka i kolega.
Znači umiremo od smeha,ali jbg,uskoro posao čeka,i biće malo teže raditi,jer nas stomak boli,od ovih "paklenih naslednika",i večitih "recepata" za Noleta!

djomla

pre 2 godine

Neka samo odgleda meč Del Potra protiv djokovica u Riu prvo kolo olinpijade, i lagano dobija djokovica
(ljemenkacz, 21. jul 2021 08:32)

Evo ja sam odgledao. Gdje taj Đoković sad da ga rastočim ko siroče napolitanku!?

M

pre 2 godine

Ono što daje najveće šanse Zverevu i ostalima protiv Novaka na OI je to što se igra na 2 dobijena seta. Ako krenu da pogađaju linije, na 2 dobijena, možda i umuvaju neku pobedu na prepad

NS oldtajmer

pre 2 godine

Nije vise problem kako pobediti Nadala, pogotovo Federera, ali su svi u problemu kako pobediti Novaka. To je, izgleda, jedina muka na Turu. Sasa ima recept ? ...... pa dobro..... Novak je ipak penicilin za sve njih .... imali oni, ili ne - recept.

Bajkoviti Imaginarijum

pre 2 godine

Svi oni nešto misle pre takmičenja, a u stvari se na kraju sve svodi na to da se nadaju da će Nole imati loš dan ili izgubiti fokus. Čovek već duže igra sam protiv sebe i svoje psihe, ko je s druge strane mreže je manje bitno...

pop

pre 2 godine

lepo je rekao: da biste ga pobedili morate se nadati da toga dana neće biti uspešan.. problem je taj što Nole i kad odigra daleko ispod svog nivoa dobija mečeve i to najčešće bez problema.. Vimbldon je osvojio sa 40 % svog najboljeg tenisa.. jedini meč u zadnje vreme koji je odigrao na svom nivou je RG protiv Nadala... inače do sada su u finalima GS ove godine pala 3 igrača iz tkz mlađe generacije.. Medvedev, Cicipas i Beretini.. ostao je još Zverev.

Zoks

pre 2 godine

Decko sedi razmisli malo sta si izjavio pa prepravi to :)
Kad krenu ovako svi imaju neke recepte sad je cas gotovo a Djokovic samo dere ko Brus Li :)
Za taj recept treba puno znoja a ne ove prazne izjave

bcr

pre 2 godine

Realno Zverev i jeste najveca pretnja i neko ko moze da dobije Novaka na betonu. Novaku je samo bitno da dodje u finale gde se igra na 3 dobijena seta, gde njegove sanse drasticno rastu zbog iskustva ( primer na RG )

Mihael

pre 2 godine

Evo ga ponovo. Puno priče a na terenu 0. Ajde ti za početak prvo osvoji jedan GS pa onda češ dobit pravo da govoriš o svojim mogučnostima. Ti bi da pobediš igrača sa 20 GS koji drži sve rekorde a sam nemaš 1 GS. Od vas omladine neče izgleda nikad ništa biti osim prepotenstnosti i punih usta priče.

sef raje

pre 2 godine

Jel ono bi da je izjavio pred finale US opena da cr igrati 2 najbolja igraca na svijetu.... Sta bi poslije....jedan se raspao poslije cetvrtfinala AO, a drugi puko druzi se sa cukama

omladinci

pre 2 godine

Onaj rus gubi 7:0 protiv Djokovica i dalje decko misli da je 0:0 za njega, grk najavljuje na RG da skida Djokovicu krunu na Wimbledon ispada u prvo kolo, neko trece prica kako je bitno da mladi samo nekako izbace sa turnira Djokovića pusti trofej nagrade daj da se udruzimo da ga izbacimo bolje nego da nas rastavlja jednog po jednog gasi karijere... U sustini prosto je mnogo sto vise pricaju o tebi kako ce oni ovo kako ce oni ono to im se gaće vise tresu. Pale se medjusobno da se okuraže a u sustini su jadni jel Vavrinka ima 3 puta vise GS trofeja od njih svih zajedno.

NS oldtajmer

pre 2 godine

Nije vise problem kako pobediti Nadala, pogotovo Federera, ali su svi u problemu kako pobediti Novaka. To je, izgleda, jedina muka na Turu. Sasa ima recept ? ...... pa dobro..... Novak je ipak penicilin za sve njih .... imali oni, ili ne - recept.

Mare

pre 2 godine

Pratim Novaka od samog početka njegove karijere, i mislim da nikada ni za jedan turnir nije izjavio "Ja sam favorit".
A ova nova generacija je puna takvih i sličnih izjava.

pop

pre 2 godine

lepo je rekao: da biste ga pobedili morate se nadati da toga dana neće biti uspešan.. problem je taj što Nole i kad odigra daleko ispod svog nivoa dobija mečeve i to najčešće bez problema.. Vimbldon je osvojio sa 40 % svog najboljeg tenisa.. jedini meč u zadnje vreme koji je odigrao na svom nivou je RG protiv Nadala... inače do sada su u finalima GS ove godine pala 3 igrača iz tkz mlađe generacije.. Medvedev, Cicipas i Beretini.. ostao je još Zverev.

Stativa

pre 2 godine

Na OI u Tokiju učestvuju 4 igrača koji su trenutno među prvih 5 na ATP listi. Gde su ovi pametnjakovići koji tvrde kako najbolji teniseri neće učestvovati i kako OI za tenisere nisu važne? Umalo da ubede Noleta da ne ide (kad bi se šalili). Zapravo se Nole našalio s njima...

djomla

pre 2 godine

Neka samo odgleda meč Del Potra protiv djokovica u Riu prvo kolo olinpijade, i lagano dobija djokovica
(ljemenkacz, 21. jul 2021 08:32)

Evo ja sam odgledao. Gdje taj Đoković sad da ga rastočim ko siroče napolitanku!?

Bajkoviti Imaginarijum

pre 2 godine

Svi oni nešto misle pre takmičenja, a u stvari se na kraju sve svodi na to da se nadaju da će Nole imati loš dan ili izgubiti fokus. Čovek već duže igra sam protiv sebe i svoje psihe, ko je s druge strane mreže je manje bitno...

Milan_PT

pre 2 godine

Bitan je zreb. Najbolje da Zverev, Medvedev i Ciciban budu u istom zrebu.
(proliver, 21. jul 2021 08:40)

Ako se i tu gleda Atp rang lista onda je nemoguce da svi budu u istom delu kostura. Ako se pak zreb radi bez obzira na ranking onda je itekako moguce.
(Objavite komentar da neko nesto nauci, 21. jul 2021 09:23)

Gleda se (barem se dosada gledala) ATP lista u određivanju nosilaca, kao i poludirigovanog žreba. Kako stvari stoje, gornju polovinu predvodi Novak, a donju Medvedev. Cicipas ili Zverev će pripasti po jednom od njih dvojice, sa mogućnošću da se sa njima sretnu tek u polufinalu. Naravno, pod uslovom da stignu do polufinala, i jedni i drugi.
Kao što je uobičajeno, učestvovaće 64 igrača - 16 njih su nosioci. 56 će biti sa ATP liste, dok će preostalih 8 biti određeno ovako: 6 će dobiti pozive sa kontinenata koji nisu zastupljeni među ovih 56 igrača, a dvoje će biti sa WC pozivnicama, a to bi trebalo da budu ili prethodni osvajači olimpijskog zlata ili GS šampioni, koji nisu među ovih 56 najbolje kvalifikovanih. Endi Mari je jedan od ta 2 sa WC pozivnicom, jer bi se kao 104. po rankingu ne bi plasirao, čak i sa toliko otkaza boljih od njega.
Turnir će trajati 9 dana. Prva dva dana je 1/32 finala, druga dva dana je 1/16, onda idu redom dan za dan: 1/8, 1/4, 1/2, meč za bronzu, meč za zlato...

N.N.

pre 2 godine

Nije isto misliti i znati 😁. Malo sale nije na odmet.
Svima puno srece, nadamo se da ce Novak bar neku od medalja da uzme, ne mora biti zlato, uspeh je bilo koja medalja, zlato je samo plus.
A mislim da ako Novak osvoji zlato i jos US open, ne mora vise ni da igra tenis, on je igricu zavrsio.
Svako dobro vam zelim, ljudi moji dragi

brm

pre 2 godine

Na osnovu ovoga što je rekao, njegov recept je da on treba da igra svoj najbolji tenis a da Nole nema svoj dan. Baš je recept, nema šta.

Keynes

pre 2 godine

Cicipas, Zverev i Medvedev jesu trenutno najvece pretnje na betonu. Rafu odlicno zna i odgovara mu na betonu, Wawrinke nema, Thiem je out... Koliko god mi ne zeleli da se tako nesto desi, postoji određena mogucnost da Novaku ne bude dan, da sporije udje u mec, a igra se na 2 dobijena, a da s druge strane neko od ove trojice odigra svoj najbolji tenis... U tom slicaju moze se desiti da Nole izgubi, sto nije tragedija. Naravno, svi se nadamo da ce osvojiti i doneti zlato, ali US je vazniji.

Zoks

pre 2 godine

Decko sedi razmisli malo sta si izjavio pa prepravi to :)
Kad krenu ovako svi imaju neke recepte sad je cas gotovo a Djokovic samo dere ko Brus Li :)
Za taj recept treba puno znoja a ne ove prazne izjave

Brada

pre 2 godine

Svako moze da pobedi Novaka u 2 seta, to je normalno, desava se los dan a protivnik igra savrseno i kad se vec igra kratko onda nemas mogucnost da preokrenes kao recimo na RG, da se igralo u dva seta Cici bi to lagano pobedio. U tri dobijena seta je nesto sasvim drugacije i tu za sada niko ne moze da ga dobije.

Legolas

pre 2 godine

Neke ružne informacije dobio na poslu,sad otvorim B 92-ojku,pročitam ovo,i oraspoložim se!
Extra,poklopiću svaku negativnu i tešku vest sad.
Da komentarišem,pa, ovaj.Sve je rekao moj široki osmeh i dobacivanja i koske mojih ortaka i kolega.
Znači umiremo od smeha,ali jbg,uskoro posao čeka,i biće malo teže raditi,jer nas stomak boli,od ovih "paklenih naslednika",i večitih "recepata" za Noleta!

bcr

pre 2 godine

Realno Zverev i jeste najveca pretnja i neko ko moze da dobije Novaka na betonu. Novaku je samo bitno da dodje u finale gde se igra na 3 dobijena seta, gde njegove sanse drasticno rastu zbog iskustva ( primer na RG )

M

pre 2 godine

Ono što daje najveće šanse Zverevu i ostalima protiv Novaka na OI je to što se igra na 2 dobijena seta. Ako krenu da pogađaju linije, na 2 dobijena, možda i umuvaju neku pobedu na prepad

draganTenis

pre 2 godine

"Morate da nadmašite Đokovića, da dominirate nad njim."
Potpuno tačno, to može Nadal na RG, ali samo u prvom setu. Toliko.

Maradona4ever

pre 2 godine

Neka samo odgleda meč Del Potra protiv djokovica u Riu prvo kolo olinpijade, i lagano dobija djokovica
(ljemenkacz, 21. jul 2021 08:32)

Stavljaš u istu korpu Zvereva (koji je jedna velika promaja u glavi za ozbiljnije stvari) sa Delpom (igračem koji se punim srcem bori do kraja u svakom meču)? Molim te, kao Gospod Oca, da se ne blamiraš više. Dovoljno ti je i to što si u komentaru napisao oliNpijada.

unezvereveni

pre 2 godine

Ima, recept se zove "Zverev i njegov dugački jezik u sopstvenom sosu, za jednog šampiona i milione gledalaca", vrlo je popularan, skoro kao prebranac.

gejak

pre 2 godine

Tim izgubio finale Australije.posle nema ga nigde. Na RG ispao u 1 kolu. Finale RG izgubio cicipas posle nema ga nigde. Vimbldon izgibio Beretini u finalu. To je ta mlada generacija, bljesnu jednom- posle pola godine ne mogu da se sastave

Roy 74

pre 2 godine

Између "мислим да имам рецепт" и "имам рецепт" стоји велика разлика. Рецепт се доказује у пракси, на терену. Ако победиш, онда постоји могућност да си нашао рецепт. Али не једном, јер то може бити и плод низа околности, него ако побеђујеш у серији. Онда си нашао рецепт.

Sempervivum

pre 2 godine

Зверев је тотално нестабилан играч, Циципас још увек уцвељен после Вимблдона, тако да је једини прави конкурент - Медведев.

Robert

pre 2 godine

Pa, ako se Nole ne povuce na vreme, tj. bude se vukao po turnirima kao Federer, u nekom trenutku ce mu mnogi naci "recept". Valjda ce bolje proceniti kad je vreme za penziju, za razliku od Svajcarca.

Nik

pre 2 godine

Kako moze neko da napise da je zverev favorit…decko bukvalno pola meceva igra dobro a pola ne zna gde bije…medvedev je uvedljivo najveca opasnost ali mislim da je nole u naletu 😎

onako

pre 2 godine

Naravno da ima šansu. Recept verovatno ne, ali šansu svakako da. E sad, šanse protiv Novaka je teško iskorititi, ali nije nemoguće, iako bih ja voleo da je tako.

Malo realnosti ne bi bilo na odmet, u suprotnom samo odmažemo i samom Novaku.

Бранко

pre 2 godine

Његов рецепт је све оно што он није нити може да достигне, да је из херцеговачког села Зверово, имао би веће шансе, овако…

Рајко Четник

pre 2 godine

Сањање и мишљење нису исти процес али су слични тј често су неоствариви.
Ноле се пита!

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Tako je, samo misli, mislio je jos neko pa je dobio po labrnji.
Idemo Nole po to zlato pa boze zdravlja i do zlatnog slema, ziveli!

Mladen

pre 2 godine

Simpaticni su ali im je pristup pogresan. Bolje im da ne misle na Novaka nego se skoncentrisu na svoju igru. Cim malo malo njega spominju znaci da im uso u glavu i tu je vec pola posla obavljeno van terena.

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 2 godine

Bitan je zreb. Najbolje da Zverev, Medvedev i Ciciban budu u istom zrebu.
(proliver, 21. jul 2021 08:40)

Ako se i tu gleda Atp rang lista onda je nemoguce da svi budu u istom delu kostura. Ako se pak zreb radi bez obzira na ranking onda je itekako moguce.

Simo

pre 2 godine

@ (pop, 21. jul 2021 08:37)

Jes vala, sa 40% osvojio GS turnir. Sa tim ne bi ni u cetvrtinu prosao. Zadnja dva seta protiv Beretinija su najveci nivo koji je igrao od Melburna.

Mihael

pre 2 godine

Evo ga ponovo. Puno priče a na terenu 0. Ajde ti za početak prvo osvoji jedan GS pa onda češ dobit pravo da govoriš o svojim mogučnostima. Ti bi da pobediš igrača sa 20 GS koji drži sve rekorde a sam nemaš 1 GS. Od vas omladine neče izgleda nikad ništa biti osim prepotenstnosti i punih usta priče.

Legolas

pre 2 godine

Neke ružne informacije dobio na poslu,sad otvorim B 92-ojku,pročitam ovo,i oraspoložim se!
Extra,poklopiću svaku negativnu i tešku vest sad.
Da komentarišem,pa, ovaj.Sve je rekao moj široki osmeh i dobacivanja i koske mojih ortaka i kolega.
Znači umiremo od smeha,ali jbg,uskoro posao čeka,i biće malo teže raditi,jer nas stomak boli,od ovih "paklenih naslednika",i večitih "recepata" za Noleta!

omladinci

pre 2 godine

Onaj rus gubi 7:0 protiv Djokovica i dalje decko misli da je 0:0 za njega, grk najavljuje na RG da skida Djokovicu krunu na Wimbledon ispada u prvo kolo, neko trece prica kako je bitno da mladi samo nekako izbace sa turnira Djokovića pusti trofej nagrade daj da se udruzimo da ga izbacimo bolje nego da nas rastavlja jednog po jednog gasi karijere... U sustini prosto je mnogo sto vise pricaju o tebi kako ce oni ovo kako ce oni ono to im se gaće vise tresu. Pale se medjusobno da se okuraže a u sustini su jadni jel Vavrinka ima 3 puta vise GS trofeja od njih svih zajedno.

Simo

pre 2 godine

@ (pop, 21. jul 2021 08:37)

Jes vala, sa 40% osvojio GS turnir. Sa tim ne bi ni u cetvrtinu prosao. Zadnja dva seta protiv Beretinija su najveci nivo koji je igrao od Melburna.

NS oldtajmer

pre 2 godine

Nije vise problem kako pobediti Nadala, pogotovo Federera, ali su svi u problemu kako pobediti Novaka. To je, izgleda, jedina muka na Turu. Sasa ima recept ? ...... pa dobro..... Novak je ipak penicilin za sve njih .... imali oni, ili ne - recept.

sef raje

pre 2 godine

Jel ono bi da je izjavio pred finale US opena da cr igrati 2 najbolja igraca na svijetu.... Sta bi poslije....jedan se raspao poslije cetvrtfinala AO, a drugi puko druzi se sa cukama

Robert

pre 2 godine

Pa, ako se Nole ne povuce na vreme, tj. bude se vukao po turnirima kao Federer, u nekom trenutku ce mu mnogi naci "recept". Valjda ce bolje proceniti kad je vreme za penziju, za razliku od Svajcarca.

pop

pre 2 godine

lepo je rekao: da biste ga pobedili morate se nadati da toga dana neće biti uspešan.. problem je taj što Nole i kad odigra daleko ispod svog nivoa dobija mečeve i to najčešće bez problema.. Vimbldon je osvojio sa 40 % svog najboljeg tenisa.. jedini meč u zadnje vreme koji je odigrao na svom nivou je RG protiv Nadala... inače do sada su u finalima GS ove godine pala 3 igrača iz tkz mlađe generacije.. Medvedev, Cicipas i Beretini.. ostao je još Zverev.

Zoks

pre 2 godine

Decko sedi razmisli malo sta si izjavio pa prepravi to :)
Kad krenu ovako svi imaju neke recepte sad je cas gotovo a Djokovic samo dere ko Brus Li :)
Za taj recept treba puno znoja a ne ove prazne izjave

Stativa

pre 2 godine

Na OI u Tokiju učestvuju 4 igrača koji su trenutno među prvih 5 na ATP listi. Gde su ovi pametnjakovići koji tvrde kako najbolji teniseri neće učestvovati i kako OI za tenisere nisu važne? Umalo da ubede Noleta da ne ide (kad bi se šalili). Zapravo se Nole našalio s njima...

Bajkoviti Imaginarijum

pre 2 godine

Svi oni nešto misle pre takmičenja, a u stvari se na kraju sve svodi na to da se nadaju da će Nole imati loš dan ili izgubiti fokus. Čovek već duže igra sam protiv sebe i svoje psihe, ko je s druge strane mreže je manje bitno...

djomla

pre 2 godine

Neka samo odgleda meč Del Potra protiv djokovica u Riu prvo kolo olinpijade, i lagano dobija djokovica
(ljemenkacz, 21. jul 2021 08:32)

Evo ja sam odgledao. Gdje taj Đoković sad da ga rastočim ko siroče napolitanku!?

bcr

pre 2 godine

Realno Zverev i jeste najveca pretnja i neko ko moze da dobije Novaka na betonu. Novaku je samo bitno da dodje u finale gde se igra na 3 dobijena seta, gde njegove sanse drasticno rastu zbog iskustva ( primer na RG )

Mare

pre 2 godine

Pratim Novaka od samog početka njegove karijere, i mislim da nikada ni za jedan turnir nije izjavio "Ja sam favorit".
A ova nova generacija je puna takvih i sličnih izjava.

draganTenis

pre 2 godine

"Morate da nadmašite Đokovića, da dominirate nad njim."
Potpuno tačno, to može Nadal na RG, ali samo u prvom setu. Toliko.

Brada

pre 2 godine

Svako moze da pobedi Novaka u 2 seta, to je normalno, desava se los dan a protivnik igra savrseno i kad se vec igra kratko onda nemas mogucnost da preokrenes kao recimo na RG, da se igralo u dva seta Cici bi to lagano pobedio. U tri dobijena seta je nesto sasvim drugacije i tu za sada niko ne moze da ga dobije.

Рајко Четник

pre 2 godine

Сањање и мишљење нису исти процес али су слични тј често су неоствариви.
Ноле се пита!

onako

pre 2 godine

Naravno da ima šansu. Recept verovatno ne, ali šansu svakako da. E sad, šanse protiv Novaka je teško iskorititi, ali nije nemoguće, iako bih ja voleo da je tako.

Malo realnosti ne bi bilo na odmet, u suprotnom samo odmažemo i samom Novaku.

N.N.

pre 2 godine

Nije isto misliti i znati 😁. Malo sale nije na odmet.
Svima puno srece, nadamo se da ce Novak bar neku od medalja da uzme, ne mora biti zlato, uspeh je bilo koja medalja, zlato je samo plus.
A mislim da ako Novak osvoji zlato i jos US open, ne mora vise ni da igra tenis, on je igricu zavrsio.
Svako dobro vam zelim, ljudi moji dragi

Бранко

pre 2 godine

Његов рецепт је све оно што он није нити може да достигне, да је из херцеговачког села Зверово, имао би веће шансе, овако…

Keynes

pre 2 godine

Cicipas, Zverev i Medvedev jesu trenutno najvece pretnje na betonu. Rafu odlicno zna i odgovara mu na betonu, Wawrinke nema, Thiem je out... Koliko god mi ne zeleli da se tako nesto desi, postoji određena mogucnost da Novaku ne bude dan, da sporije udje u mec, a igra se na 2 dobijena, a da s druge strane neko od ove trojice odigra svoj najbolji tenis... U tom slicaju moze se desiti da Nole izgubi, sto nije tragedija. Naravno, svi se nadamo da ce osvojiti i doneti zlato, ali US je vazniji.

Nik

pre 2 godine

Kako moze neko da napise da je zverev favorit…decko bukvalno pola meceva igra dobro a pola ne zna gde bije…medvedev je uvedljivo najveca opasnost ali mislim da je nole u naletu 😎

M

pre 2 godine

Ono što daje najveće šanse Zverevu i ostalima protiv Novaka na OI je to što se igra na 2 dobijena seta. Ako krenu da pogađaju linije, na 2 dobijena, možda i umuvaju neku pobedu na prepad

unezvereveni

pre 2 godine

Ima, recept se zove "Zverev i njegov dugački jezik u sopstvenom sosu, za jednog šampiona i milione gledalaca", vrlo je popularan, skoro kao prebranac.

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 2 godine

Bitan je zreb. Najbolje da Zverev, Medvedev i Ciciban budu u istom zrebu.
(proliver, 21. jul 2021 08:40)

Ako se i tu gleda Atp rang lista onda je nemoguce da svi budu u istom delu kostura. Ako se pak zreb radi bez obzira na ranking onda je itekako moguce.

Milan_PT

pre 2 godine

Bitan je zreb. Najbolje da Zverev, Medvedev i Ciciban budu u istom zrebu.
(proliver, 21. jul 2021 08:40)

Ako se i tu gleda Atp rang lista onda je nemoguce da svi budu u istom delu kostura. Ako se pak zreb radi bez obzira na ranking onda je itekako moguce.
(Objavite komentar da neko nesto nauci, 21. jul 2021 09:23)

Gleda se (barem se dosada gledala) ATP lista u određivanju nosilaca, kao i poludirigovanog žreba. Kako stvari stoje, gornju polovinu predvodi Novak, a donju Medvedev. Cicipas ili Zverev će pripasti po jednom od njih dvojice, sa mogućnošću da se sa njima sretnu tek u polufinalu. Naravno, pod uslovom da stignu do polufinala, i jedni i drugi.
Kao što je uobičajeno, učestvovaće 64 igrača - 16 njih su nosioci. 56 će biti sa ATP liste, dok će preostalih 8 biti određeno ovako: 6 će dobiti pozive sa kontinenata koji nisu zastupljeni među ovih 56 igrača, a dvoje će biti sa WC pozivnicama, a to bi trebalo da budu ili prethodni osvajači olimpijskog zlata ili GS šampioni, koji nisu među ovih 56 najbolje kvalifikovanih. Endi Mari je jedan od ta 2 sa WC pozivnicom, jer bi se kao 104. po rankingu ne bi plasirao, čak i sa toliko otkaza boljih od njega.
Turnir će trajati 9 dana. Prva dva dana je 1/32 finala, druga dva dana je 1/16, onda idu redom dan za dan: 1/8, 1/4, 1/2, meč za bronzu, meč za zlato...

gejak

pre 2 godine

Tim izgubio finale Australije.posle nema ga nigde. Na RG ispao u 1 kolu. Finale RG izgubio cicipas posle nema ga nigde. Vimbldon izgibio Beretini u finalu. To je ta mlada generacija, bljesnu jednom- posle pola godine ne mogu da se sastave

Maradona4ever

pre 2 godine

Neka samo odgleda meč Del Potra protiv djokovica u Riu prvo kolo olinpijade, i lagano dobija djokovica
(ljemenkacz, 21. jul 2021 08:32)

Stavljaš u istu korpu Zvereva (koji je jedna velika promaja u glavi za ozbiljnije stvari) sa Delpom (igračem koji se punim srcem bori do kraja u svakom meču)? Molim te, kao Gospod Oca, da se ne blamiraš više. Dovoljno ti je i to što si u komentaru napisao oliNpijada.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Tako je, samo misli, mislio je jos neko pa je dobio po labrnji.
Idemo Nole po to zlato pa boze zdravlja i do zlatnog slema, ziveli!

Mladen

pre 2 godine

Simpaticni su ali im je pristup pogresan. Bolje im da ne misle na Novaka nego se skoncentrisu na svoju igru. Cim malo malo njega spominju znaci da im uso u glavu i tu je vec pola posla obavljeno van terena.

Roy 74

pre 2 godine

Између "мислим да имам рецепт" и "имам рецепт" стоји велика разлика. Рецепт се доказује у пракси, на терену. Ако победиш, онда постоји могућност да си нашао рецепт. Али не једном, јер то може бити и плод низа околности, него ако побеђујеш у серији. Онда си нашао рецепт.

brm

pre 2 godine

Na osnovu ovoga što je rekao, njegov recept je da on treba da igra svoj najbolji tenis a da Nole nema svoj dan. Baš je recept, nema šta.

Sempervivum

pre 2 godine

Зверев је тотално нестабилан играч, Циципас још увек уцвељен после Вимблдона, тако да је једини прави конкурент - Медведев.