Nova vest
Tenis 3

28.3.2024.

16:40

Rodik: Iznenađen sam, ali povratak Vajde ili Bekera ne bi me šokirao

Endi Rodik, nekada prvi reket sveta, iznenađen je odlukom Novaka Đokovića da prekine saradnju sa Goranom Ivaniševićem.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/Al Bello

Novak je posle mnogo zajedničkih uspeha sa nekadašnjim šampionom Vimbldona, prekinuo rad, a veruje se da je Goran za to saznao dok je bio u Indijan Velsu.

Rodik je u osvrtu na vesti iz Beograda, rekao da ga je iznenadilo vreme objave odluke.

"Bio sam iznenađen. Ne prave se takvi potezi u martu i aprilu. Mora da je bilo iznenađđenje za obojicu. Mora da je bilo nešto što je uticalo da se to uradi usred sezone", kaže Rodik.

Amerikanac je primetio još jednu bitnu stvar.

"Đoković je promenio skoro ceo tim, menadžment, sada je otišao i Ivanišević. Radoznao sam da vidim šta će biti naredni potez", kaže Endi.

Teniski svet nagađa kakav će to biti potez, a Rodik kaže da to i nije možda toliko komplikovano.

"Čini se da nekako uvek završi sa Marjanom Vajdom kada se ovako nešto desi. Već je bilo nekoliko puta", sugerisao je Rodik povratak Slovaka u Novakom tim.

Međutim, vidi i druge opcije.

"Ovo je čista spekulacija. Ne znam ništa o tome, ali me ne bi šokiralo da vidim opet Bekera u razgovorima o tome. Jedna stvar oko toga je da Novak može da uzme u obzir mišljenja od izvesnog broja ljudi na ovoj planeti, zato je pokušao sa Bekerom, Ivaniševićem. Ljudima koji poznaju te situacije. Radoznao sam da vidim šta dolazi. Mislim da će to biti neko kog poznaje. Teško m je da zamislim da neko u 37. godini kreće po sasvim novom scenariju. Kao što prolazi kroz kritičan proces, mora da poznaje nekoga", zaključio je Rodik. 

Podeli:

Komentari 3

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve