Nova vest
Tenis

Nedelja, 06.11.2022.

14:05

"Šta Đokovićev tim krije?" VIDEO

Novakov napitak, koji uzima tokom mečeva, ponovo je predmet pažnje, a svoj stav izneo je i poznati američki teniski novinar Ben Rotenberg.

Izvor: MT

Autor: MT

Foto: Profimedia

Na Tviteru se povela rasprava o tome šta Đoković pije tokom tajm-autova, a sâm srpski teniser je u šali nekoliko puta na konferencijama govorio o "čarobnom napitku".

Na snimku tokom meča protiv Stefanosa Cicipasa vidi se kako Novakov tim, odnosno Ulises Badio, mućka flašicu sa pićem i dodaje skupljačici loptica da odnese srpskom teniseru.

Nekima je bio problematičan način na koji je to Argentinac radio, "kao da se krije", a Rotenberg je ubrzo prokomentarisao celu situaciju.

"Oduvek sam mislio da bi trebalo da bude više transparentnosti u vezi sa supstancama koje igrači uzimaju, posebno tokom mečeva, ali sam retko mislio da nešto nije u redu. Ali zaboga, govor tela na ovom snimku je bizaran. Šta Đokovićev tim krije?", napisao je Rotenberg i dodao:

"Ne optužujem nikoga ni za šta, ali je mnogo sumnjiv način na koji su reagovali kada su videli da ih snimaku. Nadam se da će Novaka ili njegov tim da pitaju u ovome u Parizu i da neće prihvatiti odgovor 'magični napitak' kao prošli put. Članove tima ne kontrolišu, bar za to nisam čuo".

Bilo kako bilo, cela rasprava je praktično besmislena, pošto Novak, kao i ostali igrači, redovno daju uzorke na doping kontrolama.

Inače, Novak od 15.00 igra finale Pariza protiv Holgera Runea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu