Ana protiv Kostanić-Tošić na startu

Izvor: B92, Beta
Podeli

Najbolje rangirana srpska tensierka Ana Ivanović igraće sutra u Zagrebu prvi singl meč sa hrvatskom teniserkom Jelenom Kostanić Tošić, u prvom meču plej-ofa za popunu Svetske B grupe, odlučeno je danas žrebom u prestonici Hrvatske. Drugi singl meč igraće peta teniserka sveta, Srpkinja Jelena Janković sa Niki Ožegović.

Ivanovićeva je trenutno druga igračica sveta, dok je njena prva protivnica trenutno 152. na WTA listi.

Protivnica Jankovićeve u sutrašnjem singlu, Niki Ožegović je trenutno najbolje rangirana hrvatska igračica i zauzima 150 poziciju na svetskoj rang listi.

Prvi singl meč počeće sutra u 15.30 sati, a naredni po završetku prvog. U nedelju se igraju najpre dva singla i na kraju dubl.

Vraneš zadovoljan žrebom

Selektor Fed kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš izjavio je da je zadovoljan žrebom za meč sa Hrvatskom, u plej-ofu za popunu Svetske B grupe.

"Ani Ivanović i Jeleni Janković je sasvim svejedno sa kim će igrati. Dovoljno vremena smo imali da se one prilagode na podlogu na kojoj će se ovaj meč u Zagrebu igrati i naše teniserke su spremne", rekao je Vraneš u Zagrebu.

Vraneš je istakao i da su srpske teniserke, iako su apsolutni favoriti, ozbiljno shvatile mečeve sa hrvatskim igračicama.

Najbolje rangirana srpska tensierka Ana Ivanović igraće sutra u Zagrebu prvi singl meč sa hrvatskom teniserkom Jelenom Kostanić Tošić, a drugi singl meč igraće peta teniserka sveta, Jelena Janković sa Niki Ožegović.

Ivanovićeva je trenutno druga igračica sveta, dok je njena prva protivnica trenutno 152. na WTA listi. Protivnica Jankovićeve u sutrašnjem singlu, Niki Ožegović je trenutno najbolje rangirana hrvatska igračica i zauzima 150 poziciju na svetskoj rang listi.

Prvi singl meč počeće sutra u 15.30 sati, a naredni po završetku prvog. U nedelju se igraju najpre dva singla i na kraju dubl.