"Odmah su me pitali da li poznajem nekog od trojice Nikola"
Srpski košarkaš Nikola Đurišić provodi kraju "Draft combine" kamp, gde je proteklih dana bio na oku predstavika NBA klubova.
B92.sport11:50
635 d
Pojedinačni sportovi
Ekipni sportovi
Sportovi na vodi
Srpski košarkaš Nikola Đurišić provodi kraju "Draft combine" kamp, gde je proteklih dana bio na oku predstavika NBA klubova.
B92.sport11:50
635 d
Kejtlin Klark je izazvala nezabeleženo interesovanje američke publike za žensku publiku, ali se čini da u skladu sa tim nije plaćena.
B92.sport9:37
664 d
Superzvezda Ajova stejta Kejtlin Klark je izabrana za prvog pika na WNBA draftu.
Aleksandar Stajkovac11:40
665 d
Najviše komentara
Makabi stao na put Zvezdinom nizu!; "Nismo bili pametni"; "Hteli smo Kodi i ja da ubacimo loptu u koš"
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Makabija sa 83:82 u 27. kolu Evrolige.
B92.sport23:25
3 d
Nvora u transu, Zvezdina peta u nizu: "Jesam li ja klovn?"
Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su peti trijumf zaredom u Evroligi i sada su na skoru 16-10.
B92.sport23:24
6 d
Crno-bela rapsodija: Dominacija Partizana; Penjaroja oduševljen; Ataman frustriran VIDEO
Košarkaši Partizana pobedili su Panatinaikos rezultatom 78:62 u 27. kolu Evrolige.
B92.sport23:45
4 d
Braun "prodao" crno-bele, Partizan "pao" uz zvuk sirene; Penjaroja kao papagaj; "Nije bilo plana"
Košarkaši Partizana su izgubili od Makabija u Tel Avivu rezultatom 95:93 u 26. kolu Evrolige.
B92.sport23:15
6 d
Mašina se upalila – Vašington se vratio i srušio Dubai, ali Partizan nije prvi! VIDEO
Košarkaši Partizana su upisali pobedu nad ekipom Dubaija u 18. kolu ABA lige rezultatom 86:76. Ipak, ovaj trijumf nije bio dovoljan crno-belima da zauzmu prvo mesto na tabeli pred Top 8 fazu.
B92.sport22:41
13 h