Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.06.2018.

18:55

Alves: Napred Brazil, došlo je naše vreme

Defanzivni fudbaler Pari Sen Žermena Dani Alves, koji je zbog povrede propustio Svetsko prvenstvo, posetio je u Moskvi saigrače iz brazilske reprezentacije kako bi ih "poljubio" i ohrabrio uoči večerašnje odlučujuće utakmice protiv Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Alves: Napred Brazil, došlo je naše vreme
Photo by Clive Rose/Getty Images

Putem video-linka na sajtu Fudbalskog saveza Brazila (CBF) mogao se videti Alves, kome je koleno fiksirano steznikom, kako razgovara s nekoliko članova reprezentacije, uključujući selektora Titea i fudbalere Nejmara, Alisona, Tijaga Silvu i Paulinja.

"Došao sam ovde kako bih posetio svoje drugare i kako bih poljubio i ohrabrio pred večerašnji meč. Želeo sam ranije da dođem ovde, ali to nije bilo izvodljivo", rekao je Alves.

Dodao je da će prisustvovati utakmicu protiv Srbije, koja će za njega biti "u potpunosti drugačije iskustvo", jer prvi put neće biti u ekipi, već će je gledati s tribina.

"Napred Brazil! Došlo je naše vreme, tu smo", rekao je Alves.

Brazil i Švajcarska su na čelu Grupe E sa po četiri boda, Srbija je treća sa tri, dok je Kostarika poslednja bez bodova. Utakmica između Brazila i Srbije igraće se večeras od 20.00 u Moskvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu