Ponedeljak, 16.07.2018.

12:07

Pamtićemo "petliće", Luku, gol CR, Mesijev očaj, doktora Briha...

Izvor: A. Kovaèeviæ

Pamtiæemo "petliæe", Luku, gol CR, Mesijev oèaj, doktora Briha... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Kontras

pre 5 godina

Pamticu po tome sto su francuzi osvojili.

Po tome sto su kvalitetni hrvati osvojili fantasticno drugo mesto. Ali tvrdim da su imali nikad laksi put do finala i mnogo srece (nikad gora Argentina, Island, Nigerija, Danska penali, Rusija penali, Engleska). Tu su srecu "istrosili" i izgubili u finalu od bolje Francuske.

Po prosecnom ali ne i razocaravajucem nastupu ove i ovakve nase selekcije. Po dobroj utakmici protiv Kostarike. Po nepravdi, Brihu jer sigurno ne bi izgubili tu utakmicu da smo tada dali gol. Po Tosicu koji nikako da rusi Sacirija da ne postigne lak gol. Po bledom bastupu protiv Brazila. Po golu Kolarova.

Deluje mi da cemo se na naredna EP i SP cesce plasirati i ostvarivati bolje rezultate.

Po tome sto sam bio u pravu za Mesija iako sam zeleo da da osvoji sa Argentinom.

Po sjajnoj organizaciji, odlicnim stadionima o kojima mi jos uvek mozemo samo da sanjamo. Po groznici SP.

peachwise

pre 5 godina

Pamticu po jos jednom losem ucescu, po tome sto je Banetu uzeta traka, sto nije pusten da igra protiv Brazila a bolji je half od one dvojice koji su igrali. Buducnost tog tandema se ne gradi na najvaznijem takmicenju nego kroz manje bitne utakmice, svetsko je vrhunac za fudbalera i reprezentaciju a ne probni poligon za uigravanje.

delija

pre 5 godina

Za mene je ipak Nemacka najvece razocarenje. Ocekivalo se od njih da stignu bar do polufinala a izgubili od Koreje 2:0... ovi su bar prosli dalje

finoki

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

U mom slučaju, na primer, NEREALNO! Prvenstva sveta u fudbalu sa puno strasti pratim od 1974. kada sam bio dečak od 9 godina. I kada bih birao reprezentacije koje su igrale NEZABORAVAN fudbal, odabrao bih 2 koje nisu osvojile titulu prvaka sveta: Krojfova i Neskensova Holandija 1974. i posebno Zikov i Sokratesov magični Brazil 1982, koji čak nije ušao ni u polufinale.Tek posle toga idu šampioni, Argentina sa Maradonom 1986. i Nemačka 2014, pre svega zbog one neverovatne pobede nad Brazilom od 7:1.

bocko

pre 5 godina

Po meni idealnih 11-Kurtoa,Pavar,Varan,Mina,Augustonson-Kante,Modric,Grizman,De Brujne-Mbape,Azar.MinA je dao cak tri gola,nijedan od nas Srbs nikada nije dao vise,i svaki je bio veoma vazan,Augostonson je jedini levi bek koji je bio igrac utakmice-protiv Meksika.Mesta ima ima i za Rakitica,Perisica i Mandzukica,ali mislim da su igraci na njihovim pozicijama bolji.Pamticu i Briha,SMS-ovih realnih 7,5-8,hmmm da i Kolindu.

dominus

pre 5 godina

Utisci manje-više. Meni nije jasno zašto Srbija kao "prvi" komšija Hrvatske treba biti ponosna na njen uspeh?? To je smešno. Treba li Engleska da bude ponosna na Francusku?

Realnost

pre 5 godina

Ja pamtim onaj Brazil iz 2002e(Ronaldo,Ronaldinho,Rivaldo,Cafu,Carlos,Kaka...),Francuska iz 98e(Zidane,Djorkaef,Henry,Petit,Pires,Lizarazu,Thuram...),Italija 2006(Pirlo,Del Piero,Toti,Nesta,Maldini,Inzagi,Zambrota),Tika Taka iz 2010e(Tores,Xavi,Iniesta,Villa,Silva,Ramos,Casillas...) i donekle Njemce iz 2014e(ipak dati 7 komada Brazilcima hmm) a ovo sad pamtim po Kolindi,Putinu,Infantinu,Makronu,Medvedevu...)i vrlo malo po Francuzima i njihovim atletskim sposobnostima i eto toliko o ovom prvenstvu.
A da,i po VAR sistemu-citaj: sistemu koji se koristi da se namjerno ne koristi kad se treba ostetiti Srbija i ostale male zemlje!!!

mark

pre 5 godina

Možda će se pamtiti drugo mjesto možda neće... Može te vi sada pisati što god vas je volja, živimo u slobodnom svijetu i svako ima pravo na svoje mišljenje ma koliko ono bilo uvjetovano ljubomorom i zavidošću pa čak i mržnjom. Ali jedna činjenica ostaje, svi ti naši nebitni uspjesi kroz ovih 20 i kusur godina su dovele do toga da HR u prvoj jaksnoj skupini za Ligu nacija igramo, pazi sad, u grupi sa Španjolskom i Engleskom. A vi tako prepametni, svjetski prvaci u omalovažavanju, u trećoj jakosnoj skupini i igrate sa Rumunjskom, Crnom Gorom i Litvom. Baš su nebitni ovi naši neuspjesi!

Stručnjak za strunjače

pre 5 godina

SP nije bilo loše,s tim da smo videli svega, rekao bih,3 ekipe koje su igrali kao tim-Francuska,Belgija i Hrvatska.Englezi zalutali u prve 4,iskoristili dobar žreb.Brazil i Argentina gube svoj stil igre i lucidnost...igra im se sve više evropoizira,zato i nema retultata.Kod Nemaca ozbiljno nešto ne štima.Ostali manje-više očekivano.
Što se nas tiče,plasman nam je u skladu sa trenutnim mogućnostima.Imamo potencijal,al treba nam strpljenja i kontinuitet,pa ce rezultati dolaziti.Stavili ste novog selektora onda ga i ostavite da radi,zahvaliti se starijima Ivanoviću,Tošiću,Rukavini,ubaciti mladje...
Za 4 godine i 5 meseci ide novo ludilo.Gledacemo orlove i u Kataru!
Pozz svima

Milosav

pre 5 godina

Meni ce u secanju da ostane Luka Modric, gol Kolarova i po ko zna koji put razocarenje zbog ucinka nase reprezentacije. Imamo talenat ali nesto fali. Cak mi se cinilo da su momci ovoga puta stvarno imali zelju i samopouzdanje ali se sve to nekako istopilo u onoj utakmici protiv Svajcarske. Nism nikakav fudbalski ekspert ali mi se cinilo totalno nelogicno da se smeni trener pred sam pocetak prvenstva. Mozda treba preispitati FSS i one sto sede u njemu. Treba iskoristiti ovaj trenutni talenat koji ocigledno imamo i barem nesto napraviti na predstojecem Evropskom prvenstvu.
Ugledajmo se na Hrvate i njihov savez.

mark

pre 5 godina

Bole šefe... vidi, kako vi volite prebrojavati krvna zrnca pa ću i ja sada... Te 91 u finalu su za CZ igralo 5 srba, 1 rumunj, 2 makedonca, 1 musliman, 1 crnogorac i 1 hrvat! A znaš gdje vam je ovog trenutka taj 1 hrvat? Na trgu Bana Jelačića u Zgrebu slavi!!!!!!!!

Trifon Ivanov

pre 5 godina

Za sve one sto kazu da ce se samo pamtit da su Francuzi osvojili SP. Prvo svjetsko kojeg se sjećam je iz Italije 90. I dalje pamtim generaciju Kameruna sa Roger Millom i Omam Biyikom, Italiju sa Squillaciem kojeg nitko nije znao jer je dosao iz druge lige a postao je prvi strijelac, pa sp 94 u Americi i genijalna Bugarska sa Stoichkovim, Kostadinovom, Lechkovom i Ivanovom, Rumunjsku sa Hagiem, Svedsku sa Brolinom, Nigeriju sa Amunikeom, Amokachiem i Jay Jay Okochom, pa Francusku 98 sa Sukerom i Hrvatskom, Nizozemsku sa Bergkampom koja je bila i mozda najjača ekipa turnira, Argentinu sa Batistutom, otkriće Michael Owena za Englesku... Da ne nabrajam sad sva prvenstva, al vjerujem da će isto tako i milijunima navijača ostati zauvijek u sjećanju i Modrić, Perišić, Rakitić, Mandžukić, Hazard, De Bruyne, Lukaku, Griezmann, Mbape, Pogba, Varane, Kante, Kane, Trippier, Schmeichel, Ronaldo, Dzyuba, Cherishev, Coutinho, Marcelo...
Za mene osobno nikad bolja organicizacija prvenstva i uz 94 i 98 najzanimljivije prvenstvo , pogotovo utakmice u grupama. Svaka čast Rusima, pogotovo nakon konstantnog maltretiranja Engleza i ekipe sa zapada u stilu kako su im mogli dati domaćinstvo jer će huligani sve uništiti.
Pozdrav svima

Tigar

pre 5 godina

Mesi je za razliku od tvog miljenika ispao od mnogo jaceg tima - Francuske. Francuska je jaca od Argentine u svim linijama od golmana do napada, a jos je Mesi ucestovao kod 2 od 3 gola Argentine. A tvoj miljenik nije napravio nista i ispao je od Urugvaja koji nije nista jaci tim od Portugala. I ne znam zasto bi Argentina bila najvece razocarenje... Ljudi su ispali opet od svetskog prvaka ako je to sramota onda stvarno... Sta bi onda tek trebali reci za Nemacku koja je ispala u grupi ili za Spaniju koja je ispala od Rusije?
(ziko, 16. jul 2018 12:41)


Bravo za komentar.

NN

pre 5 godina

Moje mišljenje je da je Kilijan Mbape najveći pobednik na ovom SP-u.Fantastično je odigrao!Nosio svoju reprezentaciju kad je bilo najpotrebnije i pokazo klasu sa smo 19 godina.Uz sve ovo, pokazao je kako se voli svoja zemlja tako što je donirao celu svoju zaradu onima kojima je to najpotrebnije.Čin za svako poštovanje i za primer ostalima.

Митар пфк

pre 5 godina

И савршену организацију , свемирске бродове од стадиона, без дивљања пијаних и дрогираних , опуштену и пријатељску атмосферу , што је довољно да се каже да је ово мундијал без премца у историји фудбала..Слободна Православна Русија је показала своје чари , и дочекала народе раширених руку! Свака част..

Bole

pre 5 godina

Vidim da je komšijima jako bitno napisati da će se pamtiti samo pobjednici. Ali, na žalost, dragi naši susjedi, morat ćete vječno "trpjeti" svjetske vice šampione u vašem komšiluku...Kao što će i cijeli svijet pamtiti Hrvatsku i Lukinu zlatnu loptu. Pođite samo na službene stranice Fife pa čitajte...
Budite ponosni na to!
(Igor, 16. jul 2018 14:44)

Vidi šefe. Svjetskog i evropskog prvaka ste kao komšiju dobili još 1991. To je Crvena Zvezda. I više niko nikad.
Budite ponosni na to.

Žare

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Po nemoćnim odgovorima izgleda si baš bocnuo u živac. Ja ću pamtiti 15.07.2018. kao jedan od zaista retkih dana kada je veoma lepo bilo biti Srbin.

Pepo

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)
Nego ono kada ste na olimpijadi izgubili od Amera bilo je za pamcenje i naslovi srebro ulatnog sjaja, ponos Srbije.Vidi sada, samo se pamte pobjednici.Kladim se da ste upravo vi kompleksaši bili najglasniji tada.Ono kad ti je teško priznati da je netko odradio dobar posao.Težal život vas ceka neko vrijeme dok ovo ne izblijedi.Inače bravo za Novaka, od srca navijah za njega....

Qui Gon

pre 5 godina

Opet precenjivnje ronaldovih poteza. Pa to nije ni najlepsi gol iz slobodnog udarca. Pavar i Toivonen su dali najlepse golove. Al dobro kad mu se sve ostalo poklanja nek bude i ovo. Jeste vi pisali za njegove makazice da su najlepsi gol u istoriji LS? H a H a

NOLE SE VRATIO!!!

pre 5 godina

Znači da te srebro baš boli hihi
(BOrkica, 16. jul 2018 13:54)

Osvajanje medalje na svakih 20 godina?

Nasuprot osvajanju medalja svaki vikend?

Drugo srebro je veliko, ali mi imam fudbalskih zlata i urezanih imena po peharima... kako sad to može biti manje od srebra?

Pa može.. kod onih čija je hrabrostu u bestidnosoti ne u odvažnosti.

Kod vas je i "bitka" poput Oluje, kao i pre toga program "1/3" nešto što psada u domene razumnog, ljudsksog i ponosnog, kod vas je jedina anomaliji na planeti da se kultura širila sa zapada na istok, kod vas je oltar okrenut naopako u jednom momentu od Izvornog zaveštanja... pa bi verujem najmanji problem bio da se racionalizuje da je srebro i medalja jednom u 20 godina, a psotojtie koliko 25 godina, uspeh, napsram 6256 godina starog kalendara, onih koji svaku utopiju čiji ste deo prevaziđu, oni koji su u Urugvaju stavljali temelj da vi možete danas da budete bitni... da ne nabrajam dalje.

Taj naš bol je na nivou komarca, javi se jednom u 20 godina... ti se spremi narednih 2 godine da piješ lekove za bolove i smirenje... svakih eto malo ;)!

Zigzag

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)vidim kako ste se sjecali bronce od 20 godina hahaha pa nije to kup prvaka da ga osvoji svaka susa...

Lucifer jutarnja zvezda

pre 5 godina

Tačno tako, isto će se pamtiti da su 2016. Amerikanci osvojili zlato u košarci na OI, finaliste se niko neće sećati...
(Pera, 16. jul 2018 12:51
Samo sto mi osvajamo medalju vrlo brzo a vi kroasani za jedno 100 godina cete ponoviti ovaj vanserijski uspes u fudbalu!

perica

pre 5 godina

@Lujka

Siroke smo mi duse, ne brini se, po ovome sto napisa neko bi mozda mogao da kaze kako je uopste ziveti sa saznanjem da si Hrvat...mnogo je tesko, bolno, onako, pred ogledalom...

A sto se tice toga da ste vicesampioni (ili 'doprvaci' lol)...pa bravo! Slavite poraz a nas prozivate za isto! Samo cu vas podsetiti ko je osvojio svetsko prvenstvo za mlade u fudbalu 2015. i ko je bio svetski prvak u klupskom fudbalu '91.

Koliko je to sve tek bolno i dugotrajno...

Hazardinjo

pre 5 godina

Po mom mišljenju
Najbolji tim je isti kao ovaj, mozda umtiti umesto vertongena ostalo isto kao ovde. Najbolji gol cerisev protiv hrvatske, najbolji mec Brazil Belgija. Najveće razočarenje Nemačka

Igor

pre 5 godina

Vidim da je komšijima jako bitno napisati da će se pamtiti samo pobjednici. Ali, na žalost, dragi naši susjedi, morat ćete vječno "trpjeti" svjetske vice šampione u vašem komšiluku...Kao što će i cijeli svijet pamtiti Hrvatsku i Lukinu zlatnu loptu. Pođite samo na službene stranice Fife pa čitajte...

Budite ponosni na to!

Pozdrav iz Srebrne Hrvatske!

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Mjesec dana ste pisali kolimetarske komentare na svaku utakmicu Hrvatske, koliko vidim pamtite i dansku i rusiju i englesku, a kamoli nećete finale. Htjeli nehtjeli, sami ste si urezali ovo prvenstvo u duboko pamćenje.

Komša

pre 5 godina

Francusku kao ekipu koja je taktički i igrački madigrala sve ekipe sa kojima se susrela (osim one utakmice sa Dancima koja im ,ruku na srce ne ide u čast).
Meksiko - Nemačka,Japan - Belgija,Rusija- Hrvatska,Portugalija - Španija su utakmice u kojima sam uživao.Ne preterano kvalitetne ali veoma uzbudljive,neizvesne.Možda ih se setim.
I par igrača...
Naravno,prisetiću se i Srbije ali tek kada sledeće SP počne ili kvalifikacije (najranije) a do tada ću potisnuti to iskustvo i složiti negde gde su se ranije taložila razočaranja (negde od SFRJ- Španija 0-1 pa nadalje)- Miljanićev i post Miljanovićevski period.
Nisam više razočaran jer ne očekujem mnogo.
Ipak je bilo dobro SP.

Moca

pre 5 godina

Pratim SP od Italije 1990. Uz prvenstvo 2002., mišljenja sam da je ovo najlošije. Na prste jedne ruke možemo da nabrojimo utakmice sa kreativnim i dobrim fudbalom, jer uglavnom smo gledali trčanje i bunkericu. Favoriti su skoro svi podbacili a neke zanimljive ekipe se nisu ni plasirale, na prvom mestu Italija i Holandija. To ne umanjujue uspeh Francuske jer su zaista najviše pokazali a imaju i najkompletniju ekipu. Brazil 2014. je dao više lepših utakmica iako nas nije bilo tamo.

Majmunska posla

pre 5 godina

sta bre vise ovi hrvati zele na srpskom portalu ? imate svoje....lecite tamo svoje komplekse....sport je jedno...a ovo je deseta stvar...

Stipe Pavlov

pre 5 godina

Netko napisao da je ovo bilo najslabije SP do sada!?Kako se taj osjeća kad su na tom najslabijem SP njegovi šutnuti napolje,nogom u zadnjicu već na početku!?Nekim ljudima ne treba replicirati,oni to sami sebi rade!P.S.Zna se tko je Mesija bacio u očaj(0:3),prošeto grupom sa 3 pobjede i sebi obezbjedio lakši žreb do kraja!Taj netko je u finalu držao Francusku boljom igrom,posjedom lopte i sa duplo više udaraca na gol.Francuzi im sami priznali,najteži protivnik!E sad "stručnjaci",nastavite si dalje liečiti frustracije!Mene ne zanima koga je Nole imao u finalu nego da ga je osvojio.Bilo bi smiješno i bolesno reći,najslabije finale u historiji!Zato kažem,bravo Nole ljudino!

Lujka

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

E ovo je genijalno! Pokazuje svu dubinu kompleksa ovoga ko je to napisao. A upravo ti si taj koji ce se ovoga sjecati do kraja zivota. Uzivaj, tvoje putovanje sa bolnim sasznanjem da je Hrvatska svjetski doprvak je upravo počelo.

Vracarac1209

pre 5 godina

Nekada Maradona, Mateus, Savicevic, Prosinecki, Gaskojn itd, a danas Kros, Modric, Pogba, Kante...mnogo je siromasan fudbal sa veznim danas. Nazalost mi nemamo ni tog Modrica neumornog trkaca sto postigne 2-3 gola u godinu dana i odigra 3-4 lucidna zavrsna pasa u pola godine...smehoteka ko je danas najbolji igrac sp.

Istrijan

pre 5 godina

Iz ove godine, pamtiti ću dvije tekme Reala i Juventusa, atomski nogomet Lige prvaka, uspavljivanje Stipe Miočića od strane Cormiera, pamtiti ću Noletov Wimbledon i nikad slabije svjetsko prvenstvo u nogometu. Turnir koji je s pola snage osvojila Francuska. Svaku tekmu su odigrali točno koliko im je trebalo. Ostalo ću zaboraviti, čak i mokru Kolindu.

lorenzo

pre 5 godina

što se naše reprezentacije tiče...ima da ostane u sjećanju taktika Stojković ispucava loptu prema Mitroviću i ovaj ako je primi dobro, šaćje prema Tadiću i svi čekaju da Duća nešto uradi...i tako u krug, onda Banetovo kukavičko bacanje na zemlju prilikom šuta Džake, Tošievo hrabar pokušaj da glavom sa poda blokria udarac, Duško me oduševio maksimalno...i naravno najjača situacija kada Krstajić protiv Brazila, u odlučujućoj utakmici, ubacuje onog klinca da igra štopera...ej pa momak je kao Kejn i još par igrača prošao omladinsku školu Totenhema i nikada nije bio u stanju da se izbori za klupu, da ne pričam o startnih 11...ne treba njega naravno kriviti već Krstajića ili koga već...naravno tu je Brih, ali ne može on da bude opravdanje za sve loše urađeno

321

pre 5 godina

Jedino cega se secam 1998 je Francuska i Hrvatska 3 mesto , isto tako 2018 ce biti pamcena po Hrvatima i ko god da se priseca 2018 setice se Hrvata. Oni su usli u istoriju.

PFC

pre 5 godina

Modrić, kao nenametljivi vođa koji priča na terenu. Skroman, običan dečko koji u 117. minutu protiv Engleza trči za ničijom loptom, diktira tempo napada u svakoj utakmici.
Mbape, jer igra kao što Šaban pjeva - sa lakoćom. Tek ćemo ga gledati i uživati.
Englezi, jer su se ponadali i kalkulisali da izbjegnu Brazil.
Ornitološko društvo iz Švajcarske koje ne može bez politike, a nekad smo ih smatrali gospodom. Švajcarce, ne Š.. Ovaaaj, Albance.
Bleki Milenković.
Casemiro i parni žuti kartoni, jer bi Brazil sa njim u timu prošao Belgiju i išao do kraja (po mom skromnom mišljenju).
Sunce u Rusiji, kiša kod nas. Završilo je SP, može početi ljeto.

nadam se da username nije zauzet

pre 5 godina

Mesi je konacno pokazao svoje pravo lice na ovom SP!!!
(Ronaldo, 16. jul 2018 12:23)

Tako je! Sve one odlicne partije u njegovoj karijeri, i zlatne lopte, ma sve je to maska! Prijatelju, niti nesto volim Mesija ili Ronalda, ali ne ispadajte smesni, i jedan i drugi su sjajni igraci, nema potrebe za ovako zluradim komentarima.

BOrkica

pre 5 godina

Iz ove godine, pamtiti ću dvije tekme Reala i Juventusa, atomski nogomet Lige prvaka, uspavljivanje Stipe Miočića od strane Cormiera, pamtiti ću Noletov Wimbledon i nikad slabije svjetsko prvenstvo u nogometu. Turnir koji je s pola snage osvojila Francuska. Svaku tekmu su odigrali točno koliko im je trebalo. Ostalo ću zaboraviti, čak i mokru Kolindu.

Znači da te srebro baš boli hihi

.

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Boli, a.. aahahaha

Цоа

pre 5 godina

Мене изненађује одсуство новинарске критике према нашој репрезентацији.Бомбардовање свакодневно о хрватима а о нашима мук.Ко је крив за оно срамотно издање наших,без игре, идеје,залагања.

delija

pre 5 godina

Umesto Vertongena - Menije i umesto Kejna - Lukaku. Kejn je dao 4 gola od 6 sa penala i nije ga bili u poslednje dve utakmice... od tih 6 golova 3 protiv Paname i 2 protiv Tunisa....

lol

pre 5 godina

Očekivao sam da ce pljuvati Mesija,pa nije on vanzemaljac,sa onakvim balvanima cudi me da su se uopšte i plasirali na SP.
(Zoran LFC, 16. jul 2018 13:10)


Pa ne bi se ni plasirali da se nije vratio. Pogledajte samo kako je Argentina igrala u kvalifikacijama bez Mesija onih 7-8 utakmica i kakvi su im bili rezultati...

Alien

pre 5 godina

Činjenica je da mi imamo titule u fudbalu, a oni ni u petlićima.
Činjenica je da im u reprezentaciji igraju pola srba ili polutani.
Činjenica je da NE MOGU bez nas. Haha!

jea, rajt

pre 5 godina

sah

"Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!"

Dakle, 10 do 15 godina intenzivnog potiskivanja. Bolje plati psihoterapiju.

rs

pre 5 godina

najbolja utakmica je bila francuska-argentina,a od utakmice francuska-belgija se ocekivalo vise al eto belgijanci su odigrali najlosiju utakmicu na prvenstvu bas tad

Pera

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Tačno tako, isto će se pamtiti da su 2016. Amerikanci osvojili zlato u košarci na OI, finaliste se niko neće sećati...

Banja Luka

pre 5 godina

Vrhunsko prvenstvo. Ne znam zbog cega negativni komentari na nad nastup. Ovo je vise manje za nas realno a ako Bog da bice ovo pocetak nasih uspjeha.

milos

pre 5 godina

Samo se mozda malo ne slazem za najbolju utakmicu Nemacka-Mexico je po meni bila najbolja utakmica,jeste samo jedan go bio ali je cela utakmica bila u punom gasu

Pink Panter

pre 5 godina

Realno, vec od sledece godine pamtice se samo sampion. Ostalo nista. Dobro, sem hrvata. Oni ce slaviti drugo mesto narednih 100 godina, i imaju pravo na to. To je realno veliki uspeh tako male nacije.
Isto tako ce Srbi slaviti Srbina koji ce zauvek ostati upamcen kao jedan od najvecih tenisera (i sportista) u istoriji.

Miki

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Komentar napisan iz ocaja i kompleksa!
Cestitke Hrvatima na drugom mjestu, uradili ste nesto sto niko nikad nece uraditi na ovim prostorima.
Osvojiliste srca sirom svjeta, ne obracajte paznju na ove nase iskompleksirane soviniste, nebitni su skroz.
Veliki uspjeh!

zbrlj

pre 5 godina

Ronaldov gol nije bio najbolji na turniru, vec iskljuciva greska golmana, mozda veća i od one kad mu je lopta po.zwmlji prosla kroz noge... Ako golman dozvoli da mu igrac sutne pored zivog zida u dalji ugao, taj gol ide njemu na dusu... Kolarov je dao gol iz mnogo teze pozicije preko zivog zida...

.

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Pogotovo vas ćemo podsjecat na viceprvace i zlatnu loptu.

crni bombarder

pre 5 godina

Vrlo slabo prvenstvo sto se tice intenziteta igre, mnogo golova iz prekida a premalo iz akcija. Var je dobra stvar,jedino mi se ne svidja upotreba vara sto se tice penala usled igranja ruke.Nije presudno da li je bila ruka ili ne, vec kojom brzinom se sve izdesavalo.

aleksandar

pre 5 godina

opet pocetak nove ere naše reprezentacije...:-) to slusamo posle svakog takmicenja(na koje se jedva plasiramo) i tako u krug...srpski fudbal-laku noć...

prema

pre 5 godina

Mesi je konacno pokazao svoje pravo lice na ovom SP!!!
(Ronaldo, 16. jul 2018 12:23)


Kao i Ronaldo na svakom SP do sada gde je davao samo po 1 gol.

ziko

pre 5 godina

Mesi je konacno pokazao svoje pravo lice na ovom SP!!!
(Ronaldo, 16. jul 2018 12:23)


Mesi je za razliku od tvog miljenika ispao od mnogo jaceg tima - Francuske. Francuska je jaca od Argentine u svim linijama od golmana do napada, a jos je Mesi ucestovao kod 2 od 3 gola Argentine. A tvoj miljenik nije napravio nista i ispao je od Urugvaja koji nije nista jaci tim od Portugala. I ne znam zasto bi Argentina bila najvece razocarenje... Ljudi su ispali opet od svetskog prvaka ako je to sramota onda stvarno... Sta bi onda tek trebali reci za Nemacku koja je ispala u grupi ili za Spaniju koja je ispala od Rusije?

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Zavisi, ja uvek zapamtim nekoliko utakmica sa svakog SP-a. Sa tim u vezi i ovde, ali ne zbog kvaliteta.

GM

pre 5 godina

Znate ko ima najvise sanse da postigne najvise poena na kosarkaskoj utakmici... Onaj koji igra sto vise produzetaka.

E tako ce se i Luka pamtiti, tako sto je u najlaksem zrebu ikada na putu do finala, Danska, Rusija, Engleska... gde imate u 49 igraca, ukupno, 2 igrace svetske glase - Eriksen i Kejn... igrao penale penale i produzetke, i te selekcije jedva izbacio.

A kada je doslo finale, odnosno prvi ozbiljan protivnik, nije nista uradio.

Vi se lozite, kao sto se neko lozi na Rasela Vestbruka i slicno.
Dovoljno je jednom, ali kada treba...

milos

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)
Pa sta bi vise,mi da smo prosli grupu bili bi prezadovoljni, a kamoli nesto vise

Арса

pre 5 godina

Ја ћу памтити још једно мучење наше репрезентације, игру без правог тренера, примитивне провокације али изнад свега однос Руса према нама на првенству. Ко није био не може да схвати колико нас заправо воле.

aleksandar

pre 5 godina

opet pocetak nove ere naše reprezentacije...:-) to slusamo posle svakog takmicenja(na koje se jedva plasiramo) i tako u krug...srpski fudbal-laku noć...

Арса

pre 5 godina

Ја ћу памтити још једно мучење наше репрезентације, игру без правог тренера, примитивне провокације али изнад свега однос Руса према нама на првенству. Ко није био не може да схвати колико нас заправо воле.

milos

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)
Pa sta bi vise,mi da smo prosli grupu bili bi prezadovoljni, a kamoli nesto vise

milos

pre 5 godina

Samo se mozda malo ne slazem za najbolju utakmicu Nemacka-Mexico je po meni bila najbolja utakmica,jeste samo jedan go bio ali je cela utakmica bila u punom gasu

Miki

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Komentar napisan iz ocaja i kompleksa!
Cestitke Hrvatima na drugom mjestu, uradili ste nesto sto niko nikad nece uraditi na ovim prostorima.
Osvojiliste srca sirom svjeta, ne obracajte paznju na ove nase iskompleksirane soviniste, nebitni su skroz.
Veliki uspjeh!

321

pre 5 godina

Jedino cega se secam 1998 je Francuska i Hrvatska 3 mesto , isto tako 2018 ce biti pamcena po Hrvatima i ko god da se priseca 2018 setice se Hrvata. Oni su usli u istoriju.

PFC

pre 5 godina

Modrić, kao nenametljivi vođa koji priča na terenu. Skroman, običan dečko koji u 117. minutu protiv Engleza trči za ničijom loptom, diktira tempo napada u svakoj utakmici.
Mbape, jer igra kao što Šaban pjeva - sa lakoćom. Tek ćemo ga gledati i uživati.
Englezi, jer su se ponadali i kalkulisali da izbjegnu Brazil.
Ornitološko društvo iz Švajcarske koje ne može bez politike, a nekad smo ih smatrali gospodom. Švajcarce, ne Š.. Ovaaaj, Albance.
Bleki Milenković.
Casemiro i parni žuti kartoni, jer bi Brazil sa njim u timu prošao Belgiju i išao do kraja (po mom skromnom mišljenju).
Sunce u Rusiji, kiša kod nas. Završilo je SP, može početi ljeto.

Lujka

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

E ovo je genijalno! Pokazuje svu dubinu kompleksa ovoga ko je to napisao. A upravo ti si taj koji ce se ovoga sjecati do kraja zivota. Uzivaj, tvoje putovanje sa bolnim sasznanjem da je Hrvatska svjetski doprvak je upravo počelo.

Цоа

pre 5 godina

Мене изненађује одсуство новинарске критике према нашој репрезентацији.Бомбардовање свакодневно о хрватима а о нашима мук.Ко је крив за оно срамотно издање наших,без игре, идеје,залагања.

Pink Panter

pre 5 godina

Realno, vec od sledece godine pamtice se samo sampion. Ostalo nista. Dobro, sem hrvata. Oni ce slaviti drugo mesto narednih 100 godina, i imaju pravo na to. To je realno veliki uspeh tako male nacije.
Isto tako ce Srbi slaviti Srbina koji ce zauvek ostati upamcen kao jedan od najvecih tenisera (i sportista) u istoriji.

Pera

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Tačno tako, isto će se pamtiti da su 2016. Amerikanci osvojili zlato u košarci na OI, finaliste se niko neće sećati...

Pozdrav iz Srebrne Hrvatske!

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Mjesec dana ste pisali kolimetarske komentare na svaku utakmicu Hrvatske, koliko vidim pamtite i dansku i rusiju i englesku, a kamoli nećete finale. Htjeli nehtjeli, sami ste si urezali ovo prvenstvo u duboko pamćenje.

lorenzo

pre 5 godina

što se naše reprezentacije tiče...ima da ostane u sjećanju taktika Stojković ispucava loptu prema Mitroviću i ovaj ako je primi dobro, šaćje prema Tadiću i svi čekaju da Duća nešto uradi...i tako u krug, onda Banetovo kukavičko bacanje na zemlju prilikom šuta Džake, Tošievo hrabar pokušaj da glavom sa poda blokria udarac, Duško me oduševio maksimalno...i naravno najjača situacija kada Krstajić protiv Brazila, u odlučujućoj utakmici, ubacuje onog klinca da igra štopera...ej pa momak je kao Kejn i još par igrača prošao omladinsku školu Totenhema i nikada nije bio u stanju da se izbori za klupu, da ne pričam o startnih 11...ne treba njega naravno kriviti već Krstajića ili koga već...naravno tu je Brih, ali ne može on da bude opravdanje za sve loše urađeno

jea, rajt

pre 5 godina

sah

"Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!"

Dakle, 10 do 15 godina intenzivnog potiskivanja. Bolje plati psihoterapiju.

.

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Pogotovo vas ćemo podsjecat na viceprvace i zlatnu loptu.

Istrijan

pre 5 godina

Iz ove godine, pamtiti ću dvije tekme Reala i Juventusa, atomski nogomet Lige prvaka, uspavljivanje Stipe Miočića od strane Cormiera, pamtiti ću Noletov Wimbledon i nikad slabije svjetsko prvenstvo u nogometu. Turnir koji je s pola snage osvojila Francuska. Svaku tekmu su odigrali točno koliko im je trebalo. Ostalo ću zaboraviti, čak i mokru Kolindu.

.

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Boli, a.. aahahaha

nadam se da username nije zauzet

pre 5 godina

Mesi je konacno pokazao svoje pravo lice na ovom SP!!!
(Ronaldo, 16. jul 2018 12:23)

Tako je! Sve one odlicne partije u njegovoj karijeri, i zlatne lopte, ma sve je to maska! Prijatelju, niti nesto volim Mesija ili Ronalda, ali ne ispadajte smesni, i jedan i drugi su sjajni igraci, nema potrebe za ovako zluradim komentarima.

mark

pre 5 godina

Bole šefe... vidi, kako vi volite prebrojavati krvna zrnca pa ću i ja sada... Te 91 u finalu su za CZ igralo 5 srba, 1 rumunj, 2 makedonca, 1 musliman, 1 crnogorac i 1 hrvat! A znaš gdje vam je ovog trenutka taj 1 hrvat? Na trgu Bana Jelačića u Zgrebu slavi!!!!!!!!

Trifon Ivanov

pre 5 godina

Za sve one sto kazu da ce se samo pamtit da su Francuzi osvojili SP. Prvo svjetsko kojeg se sjećam je iz Italije 90. I dalje pamtim generaciju Kameruna sa Roger Millom i Omam Biyikom, Italiju sa Squillaciem kojeg nitko nije znao jer je dosao iz druge lige a postao je prvi strijelac, pa sp 94 u Americi i genijalna Bugarska sa Stoichkovim, Kostadinovom, Lechkovom i Ivanovom, Rumunjsku sa Hagiem, Svedsku sa Brolinom, Nigeriju sa Amunikeom, Amokachiem i Jay Jay Okochom, pa Francusku 98 sa Sukerom i Hrvatskom, Nizozemsku sa Bergkampom koja je bila i mozda najjača ekipa turnira, Argentinu sa Batistutom, otkriće Michael Owena za Englesku... Da ne nabrajam sad sva prvenstva, al vjerujem da će isto tako i milijunima navijača ostati zauvijek u sjećanju i Modrić, Perišić, Rakitić, Mandžukić, Hazard, De Bruyne, Lukaku, Griezmann, Mbape, Pogba, Varane, Kante, Kane, Trippier, Schmeichel, Ronaldo, Dzyuba, Cherishev, Coutinho, Marcelo...
Za mene osobno nikad bolja organicizacija prvenstva i uz 94 i 98 najzanimljivije prvenstvo , pogotovo utakmice u grupama. Svaka čast Rusima, pogotovo nakon konstantnog maltretiranja Engleza i ekipe sa zapada u stilu kako su im mogli dati domaćinstvo jer će huligani sve uništiti.
Pozdrav svima

Igor

pre 5 godina

Vidim da je komšijima jako bitno napisati da će se pamtiti samo pobjednici. Ali, na žalost, dragi naši susjedi, morat ćete vječno "trpjeti" svjetske vice šampione u vašem komšiluku...Kao što će i cijeli svijet pamtiti Hrvatsku i Lukinu zlatnu loptu. Pođite samo na službene stranice Fife pa čitajte...

Budite ponosni na to!

Bole

pre 5 godina

Vidim da je komšijima jako bitno napisati da će se pamtiti samo pobjednici. Ali, na žalost, dragi naši susjedi, morat ćete vječno "trpjeti" svjetske vice šampione u vašem komšiluku...Kao što će i cijeli svijet pamtiti Hrvatsku i Lukinu zlatnu loptu. Pođite samo na službene stranice Fife pa čitajte...
Budite ponosni na to!
(Igor, 16. jul 2018 14:44)

Vidi šefe. Svjetskog i evropskog prvaka ste kao komšiju dobili još 1991. To je Crvena Zvezda. I više niko nikad.
Budite ponosni na to.

BOrkica

pre 5 godina

Iz ove godine, pamtiti ću dvije tekme Reala i Juventusa, atomski nogomet Lige prvaka, uspavljivanje Stipe Miočića od strane Cormiera, pamtiti ću Noletov Wimbledon i nikad slabije svjetsko prvenstvo u nogometu. Turnir koji je s pola snage osvojila Francuska. Svaku tekmu su odigrali točno koliko im je trebalo. Ostalo ću zaboraviti, čak i mokru Kolindu.

Znači da te srebro baš boli hihi

Митар пфк

pre 5 godina

И савршену организацију , свемирске бродове од стадиона, без дивљања пијаних и дрогираних , опуштену и пријатељску атмосферу , што је довољно да се каже да је ово мундијал без премца у историји фудбала..Слободна Православна Русија је показала своје чари , и дочекала народе раширених руку! Свака част..

Zigzag

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)vidim kako ste se sjecali bronce od 20 godina hahaha pa nije to kup prvaka da ga osvoji svaka susa...

delija

pre 5 godina

Umesto Vertongena - Menije i umesto Kejna - Lukaku. Kejn je dao 4 gola od 6 sa penala i nije ga bili u poslednje dve utakmice... od tih 6 golova 3 protiv Paname i 2 protiv Tunisa....

ziko

pre 5 godina

Mesi je konacno pokazao svoje pravo lice na ovom SP!!!
(Ronaldo, 16. jul 2018 12:23)


Mesi je za razliku od tvog miljenika ispao od mnogo jaceg tima - Francuske. Francuska je jaca od Argentine u svim linijama od golmana do napada, a jos je Mesi ucestovao kod 2 od 3 gola Argentine. A tvoj miljenik nije napravio nista i ispao je od Urugvaja koji nije nista jaci tim od Portugala. I ne znam zasto bi Argentina bila najvece razocarenje... Ljudi su ispali opet od svetskog prvaka ako je to sramota onda stvarno... Sta bi onda tek trebali reci za Nemacku koja je ispala u grupi ili za Spaniju koja je ispala od Rusije?

Milosav

pre 5 godina

Meni ce u secanju da ostane Luka Modric, gol Kolarova i po ko zna koji put razocarenje zbog ucinka nase reprezentacije. Imamo talenat ali nesto fali. Cak mi se cinilo da su momci ovoga puta stvarno imali zelju i samopouzdanje ali se sve to nekako istopilo u onoj utakmici protiv Svajcarske. Nism nikakav fudbalski ekspert ali mi se cinilo totalno nelogicno da se smeni trener pred sam pocetak prvenstva. Mozda treba preispitati FSS i one sto sede u njemu. Treba iskoristiti ovaj trenutni talenat koji ocigledno imamo i barem nesto napraviti na predstojecem Evropskom prvenstvu.
Ugledajmo se na Hrvate i njihov savez.

lol

pre 5 godina

Očekivao sam da ce pljuvati Mesija,pa nije on vanzemaljac,sa onakvim balvanima cudi me da su se uopšte i plasirali na SP.
(Zoran LFC, 16. jul 2018 13:10)


Pa ne bi se ni plasirali da se nije vratio. Pogledajte samo kako je Argentina igrala u kvalifikacijama bez Mesija onih 7-8 utakmica i kakvi su im bili rezultati...

mark

pre 5 godina

Možda će se pamtiti drugo mjesto možda neće... Može te vi sada pisati što god vas je volja, živimo u slobodnom svijetu i svako ima pravo na svoje mišljenje ma koliko ono bilo uvjetovano ljubomorom i zavidošću pa čak i mržnjom. Ali jedna činjenica ostaje, svi ti naši nebitni uspjesi kroz ovih 20 i kusur godina su dovele do toga da HR u prvoj jaksnoj skupini za Ligu nacija igramo, pazi sad, u grupi sa Španjolskom i Engleskom. A vi tako prepametni, svjetski prvaci u omalovažavanju, u trećoj jakosnoj skupini i igrate sa Rumunjskom, Crnom Gorom i Litvom. Baš su nebitni ovi naši neuspjesi!

Stipe Pavlov

pre 5 godina

Netko napisao da je ovo bilo najslabije SP do sada!?Kako se taj osjeća kad su na tom najslabijem SP njegovi šutnuti napolje,nogom u zadnjicu već na početku!?Nekim ljudima ne treba replicirati,oni to sami sebi rade!P.S.Zna se tko je Mesija bacio u očaj(0:3),prošeto grupom sa 3 pobjede i sebi obezbjedio lakši žreb do kraja!Taj netko je u finalu držao Francusku boljom igrom,posjedom lopte i sa duplo više udaraca na gol.Francuzi im sami priznali,najteži protivnik!E sad "stručnjaci",nastavite si dalje liečiti frustracije!Mene ne zanima koga je Nole imao u finalu nego da ga je osvojio.Bilo bi smiješno i bolesno reći,najslabije finale u historiji!Zato kažem,bravo Nole ljudino!

finoki

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

U mom slučaju, na primer, NEREALNO! Prvenstva sveta u fudbalu sa puno strasti pratim od 1974. kada sam bio dečak od 9 godina. I kada bih birao reprezentacije koje su igrale NEZABORAVAN fudbal, odabrao bih 2 koje nisu osvojile titulu prvaka sveta: Krojfova i Neskensova Holandija 1974. i posebno Zikov i Sokratesov magični Brazil 1982, koji čak nije ušao ni u polufinale.Tek posle toga idu šampioni, Argentina sa Maradonom 1986. i Nemačka 2014, pre svega zbog one neverovatne pobede nad Brazilom od 7:1.

Pepo

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)
Nego ono kada ste na olimpijadi izgubili od Amera bilo je za pamcenje i naslovi srebro ulatnog sjaja, ponos Srbije.Vidi sada, samo se pamte pobjednici.Kladim se da ste upravo vi kompleksaši bili najglasniji tada.Ono kad ti je teško priznati da je netko odradio dobar posao.Težal život vas ceka neko vrijeme dok ovo ne izblijedi.Inače bravo za Novaka, od srca navijah za njega....

Realnost

pre 5 godina

Ja pamtim onaj Brazil iz 2002e(Ronaldo,Ronaldinho,Rivaldo,Cafu,Carlos,Kaka...),Francuska iz 98e(Zidane,Djorkaef,Henry,Petit,Pires,Lizarazu,Thuram...),Italija 2006(Pirlo,Del Piero,Toti,Nesta,Maldini,Inzagi,Zambrota),Tika Taka iz 2010e(Tores,Xavi,Iniesta,Villa,Silva,Ramos,Casillas...) i donekle Njemce iz 2014e(ipak dati 7 komada Brazilcima hmm) a ovo sad pamtim po Kolindi,Putinu,Infantinu,Makronu,Medvedevu...)i vrlo malo po Francuzima i njihovim atletskim sposobnostima i eto toliko o ovom prvenstvu.
A da,i po VAR sistemu-citaj: sistemu koji se koristi da se namjerno ne koristi kad se treba ostetiti Srbija i ostale male zemlje!!!

NN

pre 5 godina

Moje mišljenje je da je Kilijan Mbape najveći pobednik na ovom SP-u.Fantastično je odigrao!Nosio svoju reprezentaciju kad je bilo najpotrebnije i pokazo klasu sa smo 19 godina.Uz sve ovo, pokazao je kako se voli svoja zemlja tako što je donirao celu svoju zaradu onima kojima je to najpotrebnije.Čin za svako poštovanje i za primer ostalima.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Zavisi, ja uvek zapamtim nekoliko utakmica sa svakog SP-a. Sa tim u vezi i ovde, ali ne zbog kvaliteta.

Stručnjak za strunjače

pre 5 godina

SP nije bilo loše,s tim da smo videli svega, rekao bih,3 ekipe koje su igrali kao tim-Francuska,Belgija i Hrvatska.Englezi zalutali u prve 4,iskoristili dobar žreb.Brazil i Argentina gube svoj stil igre i lucidnost...igra im se sve više evropoizira,zato i nema retultata.Kod Nemaca ozbiljno nešto ne štima.Ostali manje-više očekivano.
Što se nas tiče,plasman nam je u skladu sa trenutnim mogućnostima.Imamo potencijal,al treba nam strpljenja i kontinuitet,pa ce rezultati dolaziti.Stavili ste novog selektora onda ga i ostavite da radi,zahvaliti se starijima Ivanoviću,Tošiću,Rukavini,ubaciti mladje...
Za 4 godine i 5 meseci ide novo ludilo.Gledacemo orlove i u Kataru!
Pozz svima

dominus

pre 5 godina

Utisci manje-više. Meni nije jasno zašto Srbija kao "prvi" komšija Hrvatske treba biti ponosna na njen uspeh?? To je smešno. Treba li Engleska da bude ponosna na Francusku?

Alien

pre 5 godina

Činjenica je da mi imamo titule u fudbalu, a oni ni u petlićima.
Činjenica je da im u reprezentaciji igraju pola srba ili polutani.
Činjenica je da NE MOGU bez nas. Haha!

Tigar

pre 5 godina

Mesi je za razliku od tvog miljenika ispao od mnogo jaceg tima - Francuske. Francuska je jaca od Argentine u svim linijama od golmana do napada, a jos je Mesi ucestovao kod 2 od 3 gola Argentine. A tvoj miljenik nije napravio nista i ispao je od Urugvaja koji nije nista jaci tim od Portugala. I ne znam zasto bi Argentina bila najvece razocarenje... Ljudi su ispali opet od svetskog prvaka ako je to sramota onda stvarno... Sta bi onda tek trebali reci za Nemacku koja je ispala u grupi ili za Spaniju koja je ispala od Rusije?
(ziko, 16. jul 2018 12:41)


Bravo za komentar.

delija

pre 5 godina

Za mene je ipak Nemacka najvece razocarenje. Ocekivalo se od njih da stignu bar do polufinala a izgubili od Koreje 2:0... ovi su bar prosli dalje

GM

pre 5 godina

Znate ko ima najvise sanse da postigne najvise poena na kosarkaskoj utakmici... Onaj koji igra sto vise produzetaka.

E tako ce se i Luka pamtiti, tako sto je u najlaksem zrebu ikada na putu do finala, Danska, Rusija, Engleska... gde imate u 49 igraca, ukupno, 2 igrace svetske glase - Eriksen i Kejn... igrao penale penale i produzetke, i te selekcije jedva izbacio.

A kada je doslo finale, odnosno prvi ozbiljan protivnik, nije nista uradio.

Vi se lozite, kao sto se neko lozi na Rasela Vestbruka i slicno.
Dovoljno je jednom, ali kada treba...

Banja Luka

pre 5 godina

Vrhunsko prvenstvo. Ne znam zbog cega negativni komentari na nad nastup. Ovo je vise manje za nas realno a ako Bog da bice ovo pocetak nasih uspjeha.

Vracarac1209

pre 5 godina

Nekada Maradona, Mateus, Savicevic, Prosinecki, Gaskojn itd, a danas Kros, Modric, Pogba, Kante...mnogo je siromasan fudbal sa veznim danas. Nazalost mi nemamo ni tog Modrica neumornog trkaca sto postigne 2-3 gola u godinu dana i odigra 3-4 lucidna zavrsna pasa u pola godine...smehoteka ko je danas najbolji igrac sp.

NOLE SE VRATIO!!!

pre 5 godina

Znači da te srebro baš boli hihi
(BOrkica, 16. jul 2018 13:54)

Osvajanje medalje na svakih 20 godina?

Nasuprot osvajanju medalja svaki vikend?

Drugo srebro je veliko, ali mi imam fudbalskih zlata i urezanih imena po peharima... kako sad to može biti manje od srebra?

Pa može.. kod onih čija je hrabrostu u bestidnosoti ne u odvažnosti.

Kod vas je i "bitka" poput Oluje, kao i pre toga program "1/3" nešto što psada u domene razumnog, ljudsksog i ponosnog, kod vas je jedina anomaliji na planeti da se kultura širila sa zapada na istok, kod vas je oltar okrenut naopako u jednom momentu od Izvornog zaveštanja... pa bi verujem najmanji problem bio da se racionalizuje da je srebro i medalja jednom u 20 godina, a psotojtie koliko 25 godina, uspeh, napsram 6256 godina starog kalendara, onih koji svaku utopiju čiji ste deo prevaziđu, oni koji su u Urugvaju stavljali temelj da vi možete danas da budete bitni... da ne nabrajam dalje.

Taj naš bol je na nivou komarca, javi se jednom u 20 godina... ti se spremi narednih 2 godine da piješ lekove za bolove i smirenje... svakih eto malo ;)!

bocko

pre 5 godina

Po meni idealnih 11-Kurtoa,Pavar,Varan,Mina,Augustonson-Kante,Modric,Grizman,De Brujne-Mbape,Azar.MinA je dao cak tri gola,nijedan od nas Srbs nikada nije dao vise,i svaki je bio veoma vazan,Augostonson je jedini levi bek koji je bio igrac utakmice-protiv Meksika.Mesta ima ima i za Rakitica,Perisica i Mandzukica,ali mislim da su igraci na njihovim pozicijama bolji.Pamticu i Briha,SMS-ovih realnih 7,5-8,hmmm da i Kolindu.

rs

pre 5 godina

najbolja utakmica je bila francuska-argentina,a od utakmice francuska-belgija se ocekivalo vise al eto belgijanci su odigrali najlosiju utakmicu na prvenstvu bas tad

zbrlj

pre 5 godina

Ronaldov gol nije bio najbolji na turniru, vec iskljuciva greska golmana, mozda veća i od one kad mu je lopta po.zwmlji prosla kroz noge... Ako golman dozvoli da mu igrac sutne pored zivog zida u dalji ugao, taj gol ide njemu na dusu... Kolarov je dao gol iz mnogo teze pozicije preko zivog zida...

Komša

pre 5 godina

Francusku kao ekipu koja je taktički i igrački madigrala sve ekipe sa kojima se susrela (osim one utakmice sa Dancima koja im ,ruku na srce ne ide u čast).
Meksiko - Nemačka,Japan - Belgija,Rusija- Hrvatska,Portugalija - Španija su utakmice u kojima sam uživao.Ne preterano kvalitetne ali veoma uzbudljive,neizvesne.Možda ih se setim.
I par igrača...
Naravno,prisetiću se i Srbije ali tek kada sledeće SP počne ili kvalifikacije (najranije) a do tada ću potisnuti to iskustvo i složiti negde gde su se ranije taložila razočaranja (negde od SFRJ- Španija 0-1 pa nadalje)- Miljanićev i post Miljanovićevski period.
Nisam više razočaran jer ne očekujem mnogo.
Ipak je bilo dobro SP.

Žare

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Po nemoćnim odgovorima izgleda si baš bocnuo u živac. Ja ću pamtiti 15.07.2018. kao jedan od zaista retkih dana kada je veoma lepo bilo biti Srbin.

peachwise

pre 5 godina

Pamticu po jos jednom losem ucescu, po tome sto je Banetu uzeta traka, sto nije pusten da igra protiv Brazila a bolji je half od one dvojice koji su igrali. Buducnost tog tandema se ne gradi na najvaznijem takmicenju nego kroz manje bitne utakmice, svetsko je vrhunac za fudbalera i reprezentaciju a ne probni poligon za uigravanje.

Lucifer jutarnja zvezda

pre 5 godina

Tačno tako, isto će se pamtiti da su 2016. Amerikanci osvojili zlato u košarci na OI, finaliste se niko neće sećati...
(Pera, 16. jul 2018 12:51
Samo sto mi osvajamo medalju vrlo brzo a vi kroasani za jedno 100 godina cete ponoviti ovaj vanserijski uspes u fudbalu!

Majmunska posla

pre 5 godina

sta bre vise ovi hrvati zele na srpskom portalu ? imate svoje....lecite tamo svoje komplekse....sport je jedno...a ovo je deseta stvar...

Moca

pre 5 godina

Pratim SP od Italije 1990. Uz prvenstvo 2002., mišljenja sam da je ovo najlošije. Na prste jedne ruke možemo da nabrojimo utakmice sa kreativnim i dobrim fudbalom, jer uglavnom smo gledali trčanje i bunkericu. Favoriti su skoro svi podbacili a neke zanimljive ekipe se nisu ni plasirale, na prvom mestu Italija i Holandija. To ne umanjujue uspeh Francuske jer su zaista najviše pokazali a imaju i najkompletniju ekipu. Brazil 2014. je dao više lepših utakmica iako nas nije bilo tamo.

prema

pre 5 godina

Mesi je konacno pokazao svoje pravo lice na ovom SP!!!
(Ronaldo, 16. jul 2018 12:23)


Kao i Ronaldo na svakom SP do sada gde je davao samo po 1 gol.

crni bombarder

pre 5 godina

Vrlo slabo prvenstvo sto se tice intenziteta igre, mnogo golova iz prekida a premalo iz akcija. Var je dobra stvar,jedino mi se ne svidja upotreba vara sto se tice penala usled igranja ruke.Nije presudno da li je bila ruka ili ne, vec kojom brzinom se sve izdesavalo.

Qui Gon

pre 5 godina

Opet precenjivnje ronaldovih poteza. Pa to nije ni najlepsi gol iz slobodnog udarca. Pavar i Toivonen su dali najlepse golove. Al dobro kad mu se sve ostalo poklanja nek bude i ovo. Jeste vi pisali za njegove makazice da su najlepsi gol u istoriji LS? H a H a

Hazardinjo

pre 5 godina

Po mom mišljenju
Najbolji tim je isti kao ovaj, mozda umtiti umesto vertongena ostalo isto kao ovde. Najbolji gol cerisev protiv hrvatske, najbolji mec Brazil Belgija. Najveće razočarenje Nemačka

perica

pre 5 godina

@Lujka

Siroke smo mi duse, ne brini se, po ovome sto napisa neko bi mozda mogao da kaze kako je uopste ziveti sa saznanjem da si Hrvat...mnogo je tesko, bolno, onako, pred ogledalom...

A sto se tice toga da ste vicesampioni (ili 'doprvaci' lol)...pa bravo! Slavite poraz a nas prozivate za isto! Samo cu vas podsetiti ko je osvojio svetsko prvenstvo za mlade u fudbalu 2015. i ko je bio svetski prvak u klupskom fudbalu '91.

Koliko je to sve tek bolno i dugotrajno...

Kontras

pre 5 godina

Pamticu po tome sto su francuzi osvojili.

Po tome sto su kvalitetni hrvati osvojili fantasticno drugo mesto. Ali tvrdim da su imali nikad laksi put do finala i mnogo srece (nikad gora Argentina, Island, Nigerija, Danska penali, Rusija penali, Engleska). Tu su srecu "istrosili" i izgubili u finalu od bolje Francuske.

Po prosecnom ali ne i razocaravajucem nastupu ove i ovakve nase selekcije. Po dobroj utakmici protiv Kostarike. Po nepravdi, Brihu jer sigurno ne bi izgubili tu utakmicu da smo tada dali gol. Po Tosicu koji nikako da rusi Sacirija da ne postigne lak gol. Po bledom bastupu protiv Brazila. Po golu Kolarova.

Deluje mi da cemo se na naredna EP i SP cesce plasirati i ostvarivati bolje rezultate.

Po tome sto sam bio u pravu za Mesija iako sam zeleo da da osvoji sa Argentinom.

Po sjajnoj organizaciji, odlicnim stadionima o kojima mi jos uvek mozemo samo da sanjamo. Po groznici SP.

Alien

pre 5 godina

Činjenica je da mi imamo titule u fudbalu, a oni ni u petlićima.
Činjenica je da im u reprezentaciji igraju pola srba ili polutani.
Činjenica je da NE MOGU bez nas. Haha!

Lujka

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

E ovo je genijalno! Pokazuje svu dubinu kompleksa ovoga ko je to napisao. A upravo ti si taj koji ce se ovoga sjecati do kraja zivota. Uzivaj, tvoje putovanje sa bolnim sasznanjem da je Hrvatska svjetski doprvak je upravo počelo.

Miki

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Komentar napisan iz ocaja i kompleksa!
Cestitke Hrvatima na drugom mjestu, uradili ste nesto sto niko nikad nece uraditi na ovim prostorima.
Osvojiliste srca sirom svjeta, ne obracajte paznju na ove nase iskompleksirane soviniste, nebitni su skroz.
Veliki uspjeh!

Vracarac1209

pre 5 godina

Nekada Maradona, Mateus, Savicevic, Prosinecki, Gaskojn itd, a danas Kros, Modric, Pogba, Kante...mnogo je siromasan fudbal sa veznim danas. Nazalost mi nemamo ni tog Modrica neumornog trkaca sto postigne 2-3 gola u godinu dana i odigra 3-4 lucidna zavrsna pasa u pola godine...smehoteka ko je danas najbolji igrac sp.

Istrijan

pre 5 godina

Iz ove godine, pamtiti ću dvije tekme Reala i Juventusa, atomski nogomet Lige prvaka, uspavljivanje Stipe Miočića od strane Cormiera, pamtiti ću Noletov Wimbledon i nikad slabije svjetsko prvenstvo u nogometu. Turnir koji je s pola snage osvojila Francuska. Svaku tekmu su odigrali točno koliko im je trebalo. Ostalo ću zaboraviti, čak i mokru Kolindu.

GM

pre 5 godina

Znate ko ima najvise sanse da postigne najvise poena na kosarkaskoj utakmici... Onaj koji igra sto vise produzetaka.

E tako ce se i Luka pamtiti, tako sto je u najlaksem zrebu ikada na putu do finala, Danska, Rusija, Engleska... gde imate u 49 igraca, ukupno, 2 igrace svetske glase - Eriksen i Kejn... igrao penale penale i produzetke, i te selekcije jedva izbacio.

A kada je doslo finale, odnosno prvi ozbiljan protivnik, nije nista uradio.

Vi se lozite, kao sto se neko lozi na Rasela Vestbruka i slicno.
Dovoljno je jednom, ali kada treba...

Арса

pre 5 godina

Ја ћу памтити још једно мучење наше репрезентације, игру без правог тренера, примитивне провокације али изнад свега однос Руса према нама на првенству. Ко није био не може да схвати колико нас заправо воле.

.

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Boli, a.. aahahaha

Lucifer jutarnja zvezda

pre 5 godina

Tačno tako, isto će se pamtiti da su 2016. Amerikanci osvojili zlato u košarci na OI, finaliste se niko neće sećati...
(Pera, 16. jul 2018 12:51
Samo sto mi osvajamo medalju vrlo brzo a vi kroasani za jedno 100 godina cete ponoviti ovaj vanserijski uspes u fudbalu!

Bole

pre 5 godina

Vidim da je komšijima jako bitno napisati da će se pamtiti samo pobjednici. Ali, na žalost, dragi naši susjedi, morat ćete vječno "trpjeti" svjetske vice šampione u vašem komšiluku...Kao što će i cijeli svijet pamtiti Hrvatsku i Lukinu zlatnu loptu. Pođite samo na službene stranice Fife pa čitajte...
Budite ponosni na to!
(Igor, 16. jul 2018 14:44)

Vidi šefe. Svjetskog i evropskog prvaka ste kao komšiju dobili još 1991. To je Crvena Zvezda. I više niko nikad.
Budite ponosni na to.

BOrkica

pre 5 godina

Iz ove godine, pamtiti ću dvije tekme Reala i Juventusa, atomski nogomet Lige prvaka, uspavljivanje Stipe Miočića od strane Cormiera, pamtiti ću Noletov Wimbledon i nikad slabije svjetsko prvenstvo u nogometu. Turnir koji je s pola snage osvojila Francuska. Svaku tekmu su odigrali točno koliko im je trebalo. Ostalo ću zaboraviti, čak i mokru Kolindu.

Znači da te srebro baš boli hihi

Žare

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Po nemoćnim odgovorima izgleda si baš bocnuo u živac. Ja ću pamtiti 15.07.2018. kao jedan od zaista retkih dana kada je veoma lepo bilo biti Srbin.

Pozdrav iz Srebrne Hrvatske!

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Mjesec dana ste pisali kolimetarske komentare na svaku utakmicu Hrvatske, koliko vidim pamtite i dansku i rusiju i englesku, a kamoli nećete finale. Htjeli nehtjeli, sami ste si urezali ovo prvenstvo u duboko pamćenje.

321

pre 5 godina

Jedino cega se secam 1998 je Francuska i Hrvatska 3 mesto , isto tako 2018 ce biti pamcena po Hrvatima i ko god da se priseca 2018 setice se Hrvata. Oni su usli u istoriju.

.

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Pogotovo vas ćemo podsjecat na viceprvace i zlatnu loptu.

NOLE SE VRATIO!!!

pre 5 godina

Znači da te srebro baš boli hihi
(BOrkica, 16. jul 2018 13:54)

Osvajanje medalje na svakih 20 godina?

Nasuprot osvajanju medalja svaki vikend?

Drugo srebro je veliko, ali mi imam fudbalskih zlata i urezanih imena po peharima... kako sad to može biti manje od srebra?

Pa može.. kod onih čija je hrabrostu u bestidnosoti ne u odvažnosti.

Kod vas je i "bitka" poput Oluje, kao i pre toga program "1/3" nešto što psada u domene razumnog, ljudsksog i ponosnog, kod vas je jedina anomaliji na planeti da se kultura širila sa zapada na istok, kod vas je oltar okrenut naopako u jednom momentu od Izvornog zaveštanja... pa bi verujem najmanji problem bio da se racionalizuje da je srebro i medalja jednom u 20 godina, a psotojtie koliko 25 godina, uspeh, napsram 6256 godina starog kalendara, onih koji svaku utopiju čiji ste deo prevaziđu, oni koji su u Urugvaju stavljali temelj da vi možete danas da budete bitni... da ne nabrajam dalje.

Taj naš bol je na nivou komarca, javi se jednom u 20 godina... ti se spremi narednih 2 godine da piješ lekove za bolove i smirenje... svakih eto malo ;)!

perica

pre 5 godina

@Lujka

Siroke smo mi duse, ne brini se, po ovome sto napisa neko bi mozda mogao da kaze kako je uopste ziveti sa saznanjem da si Hrvat...mnogo je tesko, bolno, onako, pred ogledalom...

A sto se tice toga da ste vicesampioni (ili 'doprvaci' lol)...pa bravo! Slavite poraz a nas prozivate za isto! Samo cu vas podsetiti ko je osvojio svetsko prvenstvo za mlade u fudbalu 2015. i ko je bio svetski prvak u klupskom fudbalu '91.

Koliko je to sve tek bolno i dugotrajno...

Moca

pre 5 godina

Pratim SP od Italije 1990. Uz prvenstvo 2002., mišljenja sam da je ovo najlošije. Na prste jedne ruke možemo da nabrojimo utakmice sa kreativnim i dobrim fudbalom, jer uglavnom smo gledali trčanje i bunkericu. Favoriti su skoro svi podbacili a neke zanimljive ekipe se nisu ni plasirale, na prvom mestu Italija i Holandija. To ne umanjujue uspeh Francuske jer su zaista najviše pokazali a imaju i najkompletniju ekipu. Brazil 2014. je dao više lepših utakmica iako nas nije bilo tamo.

PFC

pre 5 godina

Modrić, kao nenametljivi vođa koji priča na terenu. Skroman, običan dečko koji u 117. minutu protiv Engleza trči za ničijom loptom, diktira tempo napada u svakoj utakmici.
Mbape, jer igra kao što Šaban pjeva - sa lakoćom. Tek ćemo ga gledati i uživati.
Englezi, jer su se ponadali i kalkulisali da izbjegnu Brazil.
Ornitološko društvo iz Švajcarske koje ne može bez politike, a nekad smo ih smatrali gospodom. Švajcarce, ne Š.. Ovaaaj, Albance.
Bleki Milenković.
Casemiro i parni žuti kartoni, jer bi Brazil sa njim u timu prošao Belgiju i išao do kraja (po mom skromnom mišljenju).
Sunce u Rusiji, kiša kod nas. Završilo je SP, može početi ljeto.

Majmunska posla

pre 5 godina

sta bre vise ovi hrvati zele na srpskom portalu ? imate svoje....lecite tamo svoje komplekse....sport je jedno...a ovo je deseta stvar...

jea, rajt

pre 5 godina

sah

"Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!"

Dakle, 10 do 15 godina intenzivnog potiskivanja. Bolje plati psihoterapiju.

Zigzag

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)vidim kako ste se sjecali bronce od 20 godina hahaha pa nije to kup prvaka da ga osvoji svaka susa...

mark

pre 5 godina

Možda će se pamtiti drugo mjesto možda neće... Može te vi sada pisati što god vas je volja, živimo u slobodnom svijetu i svako ima pravo na svoje mišljenje ma koliko ono bilo uvjetovano ljubomorom i zavidošću pa čak i mržnjom. Ali jedna činjenica ostaje, svi ti naši nebitni uspjesi kroz ovih 20 i kusur godina su dovele do toga da HR u prvoj jaksnoj skupini za Ligu nacija igramo, pazi sad, u grupi sa Španjolskom i Engleskom. A vi tako prepametni, svjetski prvaci u omalovažavanju, u trećoj jakosnoj skupini i igrate sa Rumunjskom, Crnom Gorom i Litvom. Baš su nebitni ovi naši neuspjesi!

Igor

pre 5 godina

Vidim da je komšijima jako bitno napisati da će se pamtiti samo pobjednici. Ali, na žalost, dragi naši susjedi, morat ćete vječno "trpjeti" svjetske vice šampione u vašem komšiluku...Kao što će i cijeli svijet pamtiti Hrvatsku i Lukinu zlatnu loptu. Pođite samo na službene stranice Fife pa čitajte...

Budite ponosni na to!

Pera

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Tačno tako, isto će se pamtiti da su 2016. Amerikanci osvojili zlato u košarci na OI, finaliste se niko neće sećati...

mark

pre 5 godina

Bole šefe... vidi, kako vi volite prebrojavati krvna zrnca pa ću i ja sada... Te 91 u finalu su za CZ igralo 5 srba, 1 rumunj, 2 makedonca, 1 musliman, 1 crnogorac i 1 hrvat! A znaš gdje vam je ovog trenutka taj 1 hrvat? Na trgu Bana Jelačića u Zgrebu slavi!!!!!!!!

prema

pre 5 godina

Mesi je konacno pokazao svoje pravo lice na ovom SP!!!
(Ronaldo, 16. jul 2018 12:23)


Kao i Ronaldo na svakom SP do sada gde je davao samo po 1 gol.

milos

pre 5 godina

Samo se mozda malo ne slazem za najbolju utakmicu Nemacka-Mexico je po meni bila najbolja utakmica,jeste samo jedan go bio ali je cela utakmica bila u punom gasu

Pink Panter

pre 5 godina

Realno, vec od sledece godine pamtice se samo sampion. Ostalo nista. Dobro, sem hrvata. Oni ce slaviti drugo mesto narednih 100 godina, i imaju pravo na to. To je realno veliki uspeh tako male nacije.
Isto tako ce Srbi slaviti Srbina koji ce zauvek ostati upamcen kao jedan od najvecih tenisera (i sportista) u istoriji.

zbrlj

pre 5 godina

Ronaldov gol nije bio najbolji na turniru, vec iskljuciva greska golmana, mozda veća i od one kad mu je lopta po.zwmlji prosla kroz noge... Ako golman dozvoli da mu igrac sutne pored zivog zida u dalji ugao, taj gol ide njemu na dusu... Kolarov je dao gol iz mnogo teze pozicije preko zivog zida...

Pepo

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)
Nego ono kada ste na olimpijadi izgubili od Amera bilo je za pamcenje i naslovi srebro ulatnog sjaja, ponos Srbije.Vidi sada, samo se pamte pobjednici.Kladim se da ste upravo vi kompleksaši bili najglasniji tada.Ono kad ti je teško priznati da je netko odradio dobar posao.Težal život vas ceka neko vrijeme dok ovo ne izblijedi.Inače bravo za Novaka, od srca navijah za njega....

crni bombarder

pre 5 godina

Vrlo slabo prvenstvo sto se tice intenziteta igre, mnogo golova iz prekida a premalo iz akcija. Var je dobra stvar,jedino mi se ne svidja upotreba vara sto se tice penala usled igranja ruke.Nije presudno da li je bila ruka ili ne, vec kojom brzinom se sve izdesavalo.

Цоа

pre 5 godina

Мене изненађује одсуство новинарске критике према нашој репрезентацији.Бомбардовање свакодневно о хрватима а о нашима мук.Ко је крив за оно срамотно издање наших,без игре, идеје,залагања.

Stipe Pavlov

pre 5 godina

Netko napisao da je ovo bilo najslabije SP do sada!?Kako se taj osjeća kad su na tom najslabijem SP njegovi šutnuti napolje,nogom u zadnjicu već na početku!?Nekim ljudima ne treba replicirati,oni to sami sebi rade!P.S.Zna se tko je Mesija bacio u očaj(0:3),prošeto grupom sa 3 pobjede i sebi obezbjedio lakši žreb do kraja!Taj netko je u finalu držao Francusku boljom igrom,posjedom lopte i sa duplo više udaraca na gol.Francuzi im sami priznali,najteži protivnik!E sad "stručnjaci",nastavite si dalje liečiti frustracije!Mene ne zanima koga je Nole imao u finalu nego da ga je osvojio.Bilo bi smiješno i bolesno reći,najslabije finale u historiji!Zato kažem,bravo Nole ljudino!

milos

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)
Pa sta bi vise,mi da smo prosli grupu bili bi prezadovoljni, a kamoli nesto vise

aleksandar

pre 5 godina

opet pocetak nove ere naše reprezentacije...:-) to slusamo posle svakog takmicenja(na koje se jedva plasiramo) i tako u krug...srpski fudbal-laku noć...

Banja Luka

pre 5 godina

Vrhunsko prvenstvo. Ne znam zbog cega negativni komentari na nad nastup. Ovo je vise manje za nas realno a ako Bog da bice ovo pocetak nasih uspjeha.

Realnost

pre 5 godina

Ja pamtim onaj Brazil iz 2002e(Ronaldo,Ronaldinho,Rivaldo,Cafu,Carlos,Kaka...),Francuska iz 98e(Zidane,Djorkaef,Henry,Petit,Pires,Lizarazu,Thuram...),Italija 2006(Pirlo,Del Piero,Toti,Nesta,Maldini,Inzagi,Zambrota),Tika Taka iz 2010e(Tores,Xavi,Iniesta,Villa,Silva,Ramos,Casillas...) i donekle Njemce iz 2014e(ipak dati 7 komada Brazilcima hmm) a ovo sad pamtim po Kolindi,Putinu,Infantinu,Makronu,Medvedevu...)i vrlo malo po Francuzima i njihovim atletskim sposobnostima i eto toliko o ovom prvenstvu.
A da,i po VAR sistemu-citaj: sistemu koji se koristi da se namjerno ne koristi kad se treba ostetiti Srbija i ostale male zemlje!!!

dominus

pre 5 godina

Utisci manje-više. Meni nije jasno zašto Srbija kao "prvi" komšija Hrvatske treba biti ponosna na njen uspeh?? To je smešno. Treba li Engleska da bude ponosna na Francusku?

Митар пфк

pre 5 godina

И савршену организацију , свемирске бродове од стадиона, без дивљања пијаних и дрогираних , опуштену и пријатељску атмосферу , што је довољно да се каже да је ово мундијал без премца у историји фудбала..Слободна Православна Русија је показала своје чари , и дочекала народе раширених руку! Свака част..

Tigar

pre 5 godina

Mesi je za razliku od tvog miljenika ispao od mnogo jaceg tima - Francuske. Francuska je jaca od Argentine u svim linijama od golmana do napada, a jos je Mesi ucestovao kod 2 od 3 gola Argentine. A tvoj miljenik nije napravio nista i ispao je od Urugvaja koji nije nista jaci tim od Portugala. I ne znam zasto bi Argentina bila najvece razocarenje... Ljudi su ispali opet od svetskog prvaka ako je to sramota onda stvarno... Sta bi onda tek trebali reci za Nemacku koja je ispala u grupi ili za Spaniju koja je ispala od Rusije?
(ziko, 16. jul 2018 12:41)


Bravo za komentar.

NN

pre 5 godina

Moje mišljenje je da je Kilijan Mbape najveći pobednik na ovom SP-u.Fantastično je odigrao!Nosio svoju reprezentaciju kad je bilo najpotrebnije i pokazo klasu sa smo 19 godina.Uz sve ovo, pokazao je kako se voli svoja zemlja tako što je donirao celu svoju zaradu onima kojima je to najpotrebnije.Čin za svako poštovanje i za primer ostalima.

rs

pre 5 godina

najbolja utakmica je bila francuska-argentina,a od utakmice francuska-belgija se ocekivalo vise al eto belgijanci su odigrali najlosiju utakmicu na prvenstvu bas tad

lorenzo

pre 5 godina

što se naše reprezentacije tiče...ima da ostane u sjećanju taktika Stojković ispucava loptu prema Mitroviću i ovaj ako je primi dobro, šaćje prema Tadiću i svi čekaju da Duća nešto uradi...i tako u krug, onda Banetovo kukavičko bacanje na zemlju prilikom šuta Džake, Tošievo hrabar pokušaj da glavom sa poda blokria udarac, Duško me oduševio maksimalno...i naravno najjača situacija kada Krstajić protiv Brazila, u odlučujućoj utakmici, ubacuje onog klinca da igra štopera...ej pa momak je kao Kejn i još par igrača prošao omladinsku školu Totenhema i nikada nije bio u stanju da se izbori za klupu, da ne pričam o startnih 11...ne treba njega naravno kriviti već Krstajića ili koga već...naravno tu je Brih, ali ne može on da bude opravdanje za sve loše urađeno

Trifon Ivanov

pre 5 godina

Za sve one sto kazu da ce se samo pamtit da su Francuzi osvojili SP. Prvo svjetsko kojeg se sjećam je iz Italije 90. I dalje pamtim generaciju Kameruna sa Roger Millom i Omam Biyikom, Italiju sa Squillaciem kojeg nitko nije znao jer je dosao iz druge lige a postao je prvi strijelac, pa sp 94 u Americi i genijalna Bugarska sa Stoichkovim, Kostadinovom, Lechkovom i Ivanovom, Rumunjsku sa Hagiem, Svedsku sa Brolinom, Nigeriju sa Amunikeom, Amokachiem i Jay Jay Okochom, pa Francusku 98 sa Sukerom i Hrvatskom, Nizozemsku sa Bergkampom koja je bila i mozda najjača ekipa turnira, Argentinu sa Batistutom, otkriće Michael Owena za Englesku... Da ne nabrajam sad sva prvenstva, al vjerujem da će isto tako i milijunima navijača ostati zauvijek u sjećanju i Modrić, Perišić, Rakitić, Mandžukić, Hazard, De Bruyne, Lukaku, Griezmann, Mbape, Pogba, Varane, Kante, Kane, Trippier, Schmeichel, Ronaldo, Dzyuba, Cherishev, Coutinho, Marcelo...
Za mene osobno nikad bolja organicizacija prvenstva i uz 94 i 98 najzanimljivije prvenstvo , pogotovo utakmice u grupama. Svaka čast Rusima, pogotovo nakon konstantnog maltretiranja Engleza i ekipe sa zapada u stilu kako su im mogli dati domaćinstvo jer će huligani sve uništiti.
Pozdrav svima

bocko

pre 5 godina

Po meni idealnih 11-Kurtoa,Pavar,Varan,Mina,Augustonson-Kante,Modric,Grizman,De Brujne-Mbape,Azar.MinA je dao cak tri gola,nijedan od nas Srbs nikada nije dao vise,i svaki je bio veoma vazan,Augostonson je jedini levi bek koji je bio igrac utakmice-protiv Meksika.Mesta ima ima i za Rakitica,Perisica i Mandzukica,ali mislim da su igraci na njihovim pozicijama bolji.Pamticu i Briha,SMS-ovih realnih 7,5-8,hmmm da i Kolindu.

Qui Gon

pre 5 godina

Opet precenjivnje ronaldovih poteza. Pa to nije ni najlepsi gol iz slobodnog udarca. Pavar i Toivonen su dali najlepse golove. Al dobro kad mu se sve ostalo poklanja nek bude i ovo. Jeste vi pisali za njegove makazice da su najlepsi gol u istoriji LS? H a H a

ziko

pre 5 godina

Mesi je konacno pokazao svoje pravo lice na ovom SP!!!
(Ronaldo, 16. jul 2018 12:23)


Mesi je za razliku od tvog miljenika ispao od mnogo jaceg tima - Francuske. Francuska je jaca od Argentine u svim linijama od golmana do napada, a jos je Mesi ucestovao kod 2 od 3 gola Argentine. A tvoj miljenik nije napravio nista i ispao je od Urugvaja koji nije nista jaci tim od Portugala. I ne znam zasto bi Argentina bila najvece razocarenje... Ljudi su ispali opet od svetskog prvaka ako je to sramota onda stvarno... Sta bi onda tek trebali reci za Nemacku koja je ispala u grupi ili za Spaniju koja je ispala od Rusije?

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

Zavisi, ja uvek zapamtim nekoliko utakmica sa svakog SP-a. Sa tim u vezi i ovde, ali ne zbog kvaliteta.

delija

pre 5 godina

Umesto Vertongena - Menije i umesto Kejna - Lukaku. Kejn je dao 4 gola od 6 sa penala i nije ga bili u poslednje dve utakmice... od tih 6 golova 3 protiv Paname i 2 protiv Tunisa....

Hazardinjo

pre 5 godina

Po mom mišljenju
Najbolji tim je isti kao ovaj, mozda umtiti umesto vertongena ostalo isto kao ovde. Najbolji gol cerisev protiv hrvatske, najbolji mec Brazil Belgija. Najveće razočarenje Nemačka

Stručnjak za strunjače

pre 5 godina

SP nije bilo loše,s tim da smo videli svega, rekao bih,3 ekipe koje su igrali kao tim-Francuska,Belgija i Hrvatska.Englezi zalutali u prve 4,iskoristili dobar žreb.Brazil i Argentina gube svoj stil igre i lucidnost...igra im se sve više evropoizira,zato i nema retultata.Kod Nemaca ozbiljno nešto ne štima.Ostali manje-više očekivano.
Što se nas tiče,plasman nam je u skladu sa trenutnim mogućnostima.Imamo potencijal,al treba nam strpljenja i kontinuitet,pa ce rezultati dolaziti.Stavili ste novog selektora onda ga i ostavite da radi,zahvaliti se starijima Ivanoviću,Tošiću,Rukavini,ubaciti mladje...
Za 4 godine i 5 meseci ide novo ludilo.Gledacemo orlove i u Kataru!
Pozz svima

nadam se da username nije zauzet

pre 5 godina

Mesi je konacno pokazao svoje pravo lice na ovom SP!!!
(Ronaldo, 16. jul 2018 12:23)

Tako je! Sve one odlicne partije u njegovoj karijeri, i zlatne lopte, ma sve je to maska! Prijatelju, niti nesto volim Mesija ili Ronalda, ali ne ispadajte smesni, i jedan i drugi su sjajni igraci, nema potrebe za ovako zluradim komentarima.

Milosav

pre 5 godina

Meni ce u secanju da ostane Luka Modric, gol Kolarova i po ko zna koji put razocarenje zbog ucinka nase reprezentacije. Imamo talenat ali nesto fali. Cak mi se cinilo da su momci ovoga puta stvarno imali zelju i samopouzdanje ali se sve to nekako istopilo u onoj utakmici protiv Svajcarske. Nism nikakav fudbalski ekspert ali mi se cinilo totalno nelogicno da se smeni trener pred sam pocetak prvenstva. Mozda treba preispitati FSS i one sto sede u njemu. Treba iskoristiti ovaj trenutni talenat koji ocigledno imamo i barem nesto napraviti na predstojecem Evropskom prvenstvu.
Ugledajmo se na Hrvate i njihov savez.

finoki

pre 5 godina

Pamtićemo jedino da su Francuzi osvojili svetsko prvenstvo u Moskvi i ništa više za 10-15 godina. REALNO!
(sah 88, 16. jul 2018 12:17)

U mom slučaju, na primer, NEREALNO! Prvenstva sveta u fudbalu sa puno strasti pratim od 1974. kada sam bio dečak od 9 godina. I kada bih birao reprezentacije koje su igrale NEZABORAVAN fudbal, odabrao bih 2 koje nisu osvojile titulu prvaka sveta: Krojfova i Neskensova Holandija 1974. i posebno Zikov i Sokratesov magični Brazil 1982, koji čak nije ušao ni u polufinale.Tek posle toga idu šampioni, Argentina sa Maradonom 1986. i Nemačka 2014, pre svega zbog one neverovatne pobede nad Brazilom od 7:1.

lol

pre 5 godina

Očekivao sam da ce pljuvati Mesija,pa nije on vanzemaljac,sa onakvim balvanima cudi me da su se uopšte i plasirali na SP.
(Zoran LFC, 16. jul 2018 13:10)


Pa ne bi se ni plasirali da se nije vratio. Pogledajte samo kako je Argentina igrala u kvalifikacijama bez Mesija onih 7-8 utakmica i kakvi su im bili rezultati...

Komša

pre 5 godina

Francusku kao ekipu koja je taktički i igrački madigrala sve ekipe sa kojima se susrela (osim one utakmice sa Dancima koja im ,ruku na srce ne ide u čast).
Meksiko - Nemačka,Japan - Belgija,Rusija- Hrvatska,Portugalija - Španija su utakmice u kojima sam uživao.Ne preterano kvalitetne ali veoma uzbudljive,neizvesne.Možda ih se setim.
I par igrača...
Naravno,prisetiću se i Srbije ali tek kada sledeće SP počne ili kvalifikacije (najranije) a do tada ću potisnuti to iskustvo i složiti negde gde su se ranije taložila razočaranja (negde od SFRJ- Španija 0-1 pa nadalje)- Miljanićev i post Miljanovićevski period.
Nisam više razočaran jer ne očekujem mnogo.
Ipak je bilo dobro SP.

delija

pre 5 godina

Za mene je ipak Nemacka najvece razocarenje. Ocekivalo se od njih da stignu bar do polufinala a izgubili od Koreje 2:0... ovi su bar prosli dalje

peachwise

pre 5 godina

Pamticu po jos jednom losem ucescu, po tome sto je Banetu uzeta traka, sto nije pusten da igra protiv Brazila a bolji je half od one dvojice koji su igrali. Buducnost tog tandema se ne gradi na najvaznijem takmicenju nego kroz manje bitne utakmice, svetsko je vrhunac za fudbalera i reprezentaciju a ne probni poligon za uigravanje.

Kontras

pre 5 godina

Pamticu po tome sto su francuzi osvojili.

Po tome sto su kvalitetni hrvati osvojili fantasticno drugo mesto. Ali tvrdim da su imali nikad laksi put do finala i mnogo srece (nikad gora Argentina, Island, Nigerija, Danska penali, Rusija penali, Engleska). Tu su srecu "istrosili" i izgubili u finalu od bolje Francuske.

Po prosecnom ali ne i razocaravajucem nastupu ove i ovakve nase selekcije. Po dobroj utakmici protiv Kostarike. Po nepravdi, Brihu jer sigurno ne bi izgubili tu utakmicu da smo tada dali gol. Po Tosicu koji nikako da rusi Sacirija da ne postigne lak gol. Po bledom bastupu protiv Brazila. Po golu Kolarova.

Deluje mi da cemo se na naredna EP i SP cesce plasirati i ostvarivati bolje rezultate.

Po tome sto sam bio u pravu za Mesija iako sam zeleo da da osvoji sa Argentinom.

Po sjajnoj organizaciji, odlicnim stadionima o kojima mi jos uvek mozemo samo da sanjamo. Po groznici SP.