Subota, 23.06.2018.

13:30

Belgija 'petardom' overila plasman u osminu finala!

Izvor:

Belgija 'petardom' overila plasman u osminu finala! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Posmatrač

pre 5 godina

Azer,Lukaku,Mdele,VanBujten,Felaini,Brujne,Vertogen,Mirales,Vande Bore,Fererira i još mnogi igrači koji igraju za Belgiju pokazatelj da se fudbal u Belgiji itekako igra. Tunis je vrlo dobra repka al nemaju taj kvalitet za nešto više osim samog plasmana.

Mladen

pre 5 godina

Lukaku najbolji napadac na svetu!!!
(Aleksej, 23. jun 2018 17:12)

Jeste kada igraju protiv boranija, cim je jaca ekipa decko se ne vidii.

konjina

pre 5 godina

VAR je i ubačen da ne bi velike ekipe bile oštećene protiv velikih ekipa. Briga njih da li će neka fudbalski "mala" država biti oštećena. Englezima nije priznat gol Lamparda protiv nemaca, Maradona ih je pokrao itd. da ne bude da nešto žalim engleze nego mi je to sad palo na pamet kao najočiglednije, irce je anri zavio u crno i pljunuo na trud ko zna koliko igrača i trenera da se plasiraju na prvenstvo. I umesto da se u slučaju "manjih" i slabijih trude da ne pogreše oni se i dalje samo trude da ne oštete velike ili moćne da im se ne bi zamerili jer se boje za svoju g.z.cu. Da su igrali nemačka i engleska i da je bila onakva situacija ko sa Mitrovićem isti taj zlikovac brih bi sve nogicama u d.pe trčao da proveri. Evo čist penal za šveđane protiv nemaca nije suđen...

Dobar mali

pre 5 godina

Vidim svi govore kako ne mozemo da igramo ovako? Pa da bi igrao ovako brzo prvo ti trebaju brzi igraci, puni kondicije. Drugo moraju da budu odlicni tehnicari da drze tu loptu i plus trenera koji ce da postavi takvu taktiku. Mi imamo ovoga ali u manjim kolicinama nego 15ak drugih reprezentacija ali i pored toga nasim momcima svaka cast za to sto se evidentno bore i sto se sigurno nece obrukati na ovom prvenstvu.

Ilija Dukić

pre 5 godina

Ovo je bio faul, a ne penal, i sudija odbija da pogleda snimak! Definitivno VAR postoji da bi Belgija, Francuska, Nemačka i slične mogli da navlače!
(Veseli, 23. jun 2018 14:08)

...Svajcaska

Bane

pre 5 godina

Kakav igrač je ovaj Lukaku znači bukvalno dominira na ovom Sp sa Belgijom. Još iz Anderlehta je pokazao to kad je zaigrao a prošao sve reprezentivnu selekciju bukvalno. Tunis solidna repka a više od toga ne mogu ništa. Dosta tih igrača igra po Francuskim klubovima neki čak za Alžirske to je opet mrka kapa. Zaslužena pobeda Belgije bez pogovora.

BlueFortress

pre 5 godina

Fantastican mec belgijskog napada. Za one koje nisu to znali, danas su mogli da vide ko je alfa i omega time i zato nosi kapitensku traku, uzivanje je gledati Edena Azara kako diktira tempo i prolazi pored igraca kao da ih nema, Lukaku se odlicno ubacuje i zavrsava sanse. De Brujne ima povuceniju ulogu u vezi i to izgleda sasvim dobro jer nikada i nije imao ogroman uticaj u vrhu napada kada je igrao za Belgiju, ovako moze da vodi pas igru kao kod Pepa.

Kayser Soze

pre 5 godina

Belgija igra lepršavo, ove godine imaju i dobar raspored, lagana grupa, pa potom u 1/8 idu na grupu u kojoj su Senegal, Japan, Kolumbija i Poljska

kiklop

pre 5 godina

prije nego nesto napisete,procitajte pravila,linija oko sesneasterca pripada istom,tako da faul na liniji je penal,a faul je bio i sve je jasno...nema dilema nikakvih,sve je ok

Ivan

pre 5 godina

Najzad jedna sjajna utakmica danas Belgija-Tunis 5:2! Najzad jedan fantastičan meč! Deklasirala Belgija Tunis veoma ubedljivo! Igrala je Belgija čitav meč bez kalkulacija, bez čuvanja minimalne prednosti i bez igranja dekadentnog kukavičkog fudbala, sa puno trčanja, postigla puno golova, odigrala puno lepih kombinacija, stvorila puno lepih šansi, radila sve ono zbog čega se fudbal i voli! Bravo Belgija želim vam da stignete do finala, sjajno ste odigrali!

Sasa

pre 5 godina

Tunišanima?
(Debeljko, 23. jun 2018 14:01)

Da, obrazuj se
(dostojevski, 23. jun 2018 14:02)

Pokusaj manje da potcenjujes. Kako je on u pravu, tako si i ti. Za novo ime drzave vazi - Tunisani, za staro - Tunizani. Ni ti nisi znacajno bolji.

BeKo

pre 5 godina

Ово су први финалисти!
(Ненад, 23. jun 2018 16:14)

Ne trči pred rudu.
SP Mexico 86 Danska u grupi pobedila Nemačku (kasnije finalista) 2:0,Urugvaj 6:1 i Fergusonovu Škotsku 1:0 i onda izgubili u osmini finala od Španije 5:1
Belgija na istom prvenstvu jedva prošla dalje kao najbolja trećeplasirana iz grupa (Mexico,Irak,Paragvaj u grupi) i kasnije izgubila polufinale od Argentine što im je najveći uspeh.
Dobra igra u grupnoj fazi nije garancija da će dogurati daleko.Ovo važi i za komšije.

Djordje NS

pre 5 godina

Ajde prestanite više sa negativnim kritikama naših fudbalera. Nisu baš toliko bili loši koliko ste se sada svi raskokodakali. Posle prve utakmice ste ih svrstavali u iznenađenje prvenstva, sad kad su nas Švajcarci nakantali sad su najgori na svetu i kad bi u trećoj utakmici kojim čudom pobedili Brazil svi bi ste ih opet dizali u nebesa i unapred proglašavali prvacima sveta. Nije to do fudbalera već do našeg mentaliteta. Situacija sa Novakom je školski primer za to kakav smo narod.

lule

pre 5 godina

Srbija bi se branila do kraja meca ako bi kojim slucajem povela 1-0. E da, Europljani i dalje imaju uciti toga od Amerikanaca sto se tice profi sporta.

Gurman

pre 5 godina

Po svemu viđenom do sada, favoriti za titulu jesu: Španija, Belgija, Hrvatska, Meksiko.... (možda možemo svrstati i Nemce ako "prorade" večeras)

Bane

pre 5 godina

(IS, 23. jun 2018 14:33)

Vidiš ti si pogledao frejm po frejm i video da je penal. Ali recimo mi svi ostali nismo. Ne kontam zašto ne bi. Pogleda se penal bio bio uredu sviraj. E sad u ovoj situaciji verujem da kontrolna soba ta koja je potvrdila da je penal. To i dalje ne objašnjava obe one situacije u Švajcarskim mečevima tu je sve zakazalo. Ko je tvrdio da ono nije bio faul ili ono bio penal. Ko je odlučio da se ne gleda snimak verujem onaj na terenu. E tu nastaje problem. Sudija protiv pravila postaje bitan faktor na terenu.

Sinisa

pre 5 godina

Pazite sta vam kazem,Belgija ce ispasti u osmini finala,ovo je mac sa dvije ostrice,prelake protivnike su imali u grupi.To obicno tako bude u fudbalu.A onaj ko se mucio dogura daleko.

Ivan

pre 5 godina

Belgija jeste kvalitetna, ali ne zalecite se previse sa hvalospevima. Prosli su grupu zahvaljujuci pobedama protiv Paname i Tunisa a vi oh ovde dizete u nebesa. Oni mogu imati problem vec u osmini finala u zavisnosti od protivnika, koji sigurno nece biti ni Tunis ni Panama.

Heisenberg

pre 5 godina

U odbrani im duva promaja ali zato kad dođu u protivničku trećinu spasavaj se ko može. Sve u svemu odličan fudbal lep za oko, žoga bonito!

Eden GOAT Hazard

pre 5 godina

Azar covek sa najjacom tehnikom za izvodjenje Penala,covek bez zaleta izvodi penale i to uvek po zemlju onako lagano baci golaman na drugu stranu.....

Nemus

pre 5 godina

Juče je kontrolna soba sugerilasala da sudija pogleda VAR on je odbio. Mene zanima zašto. Zašto je Brih odbio da koristi VAR tehonologiju. Zašto taj VAR nema malo veću primenu nego što je ima. Nažalost ovo prvenstvo bez istog bi bila sprdanja ali i ona pravi gluposti. Bio je ne mali broj bizarnih penala. Zanimljivo da ravanje u šesnajst jedino sankcionisano u meču Hrvatska - Nigerija niti u jednom više a bilo ih bar jedno 5 mečeva sličnih takvoj.

Boske

pre 5 godina

Tunišanima? 
(Debeljko, 23. jun 2018 14:01) 

Da, obrazuj se
(dostojevski, 23. jun 2018 14:02)

Stanovnici Tunisa zovu su Tunezani. Barem na Srpskom.

kole

pre 5 godina

@Bane
Pa ne znam, ali ako je Tunis povezan sa Alzirom, meni onda bas nije neobicno sto im dosta igraca igra u Francuskoj. Ili ja gresim?

Fudbalinjo

pre 5 godina

Kao što sam i napisao pred prvu utakmicu begijske reprezentacije, Belgijanci igraju najbolji i najopasniji fudbal na ovogodišnjem SP!

BeKo

pre 5 godina

Belgijanci 5 golova dadose do sada, ne kontam sta se trose, sto se nisu povukli posle prvog.
(Rio, 23. jun 2018 15:55)

Na greškama se uči,najbolje na tuđim.

chombe

pre 5 godina

Belgija deluje najkonkretnije do sada, a svi favoriti se namucili sa banana" reprezentacijama iz Afrike i Azije. Ali, nisu ni oni vise cvecke, skoro svi igraju vrlo organizovano, ali nemaju snage i iskustva za ceo mec. U tome je razlika, a mi smo stihijska ekipa sa ponekim bleskom. Dobar trener bi to znao da organizuje, Krstajic nije los momak, ali nema iskustva.

Baba Stanojka

pre 5 godina

nije sudija ignorisao ver nego je dobio info iz sobe da je penal i da nema potrebe za gledanjem snimka.
jel vam sad jasno?
(var sudija, 23. jun 2018 15:02)

Nemoj da siris dezinformacije kad se ne razumes. Iz var sobe mogu samo da sugerisu sudiji da pogleda snimak a na glavnom sudiji je da to prihvati ili ne. Ne odlucuju oni dal je penal ili ne! Prekrsaj jeste bio ali van 16 metara i jos jedan veliki propust je napravljen.

pedja,cacak

pre 5 godina

Svaka cast Belgiji,ali i svaka cast Tunisu, sa toliko povredjenih igraca i izmena!!!
Za gol vise!!!
Utakmica za uzivanje!!!
Nadam se,da cemo jos ovakvih imati na prvenstvu!!!

Tetka Novka 011

pre 5 godina

Tako se igra fudbal ! A ne da stavis pomocnika za selektora na SP i da das gol u petom minutu i da posle dodirnes loptu u devedesetom minutu dok je vadis iz mreze

Janko

pre 5 godina

I sta sada Tunisani da kazu, osteceni ljudi kao i mi sinoc.Nadam se da Krstajic gleda ovo, da vidi da nisu svi protiv nas, da se var gleda kako se sudiji cefne.A za sudije nemam reci, kakva neprofesionalnost na takmicenju kakvo je sv prvenstvo, ali vide da mogu, pa se poceli bahatiti.

Cunami

pre 5 godina

Ovde je sudija dobio potvrdu od Var-a da je faul bio na liniji..a to je penal. I sami ste vidjeli kako pokazuje na slusalice da mu potvrde odluku

Veseli

pre 5 godina

Ovo je bio faul, a ne penal, i sudija odbija da pogleda snimak! Definitivno VAR postoji da bi Belgija, Francuska, Nemačka i slične mogli da navlače!

комша

pre 5 godina

Ако су уводили ВАР, зашто нису дозволили нпр четири челенџа по екипи за цео меч, да мора да се погледа??? Зашто се уводи нешто што судија може без проблема да игнорише? Чему технологија ако је опет људски фактор изнад тога?

Krtolica

pre 5 godina

VAR još jednom na delu, prekršaj jeste bio ali ono nije bilo u šesnaestercu! Još jedno egoistično jednoumlje sudija, koji veruju u svoju nepogrešivost.

impeRAtor

pre 5 godina

Najzanimljivije poluvreme na SP, uz drugi deo utakmice Spanija-Portugal. Opasni su Belgijanci napred, ali mislim da ce protiv jace ekipe da se raspadnu.

Partizan 1918

pre 5 godina

Ако су уводили ВАР, зашто нису дозволили нпр четири челенџа по екипи за цео меч, да мора да се погледа??? Зашто се уводи нешто што судија може без проблема да игнорише? Чему технологија ако је опет људски фактор изнад тога?
(комша, 23. jun 2018 14:19)

Moraš priznati da glavni sudija mora imati vrhovni autoritet na utakmici i da se ne zove badava glavni sudija.VAR je tu samo ako glavni sudija ima nedoumicu oko neke situacije da proveri.Što se tiče čelendža podržavam ali max. 1-2 ne više.

a10

pre 5 godina

Strasna Belgija, pored toliko zvezda opet igraju timski I trude se da dodaju loptu saigracu cak I kada je neko od njih u izglednoj prilici. Sa ovakvim pristupom igri mogli bi do polufinala komotno.

Ivan

pre 5 godina

Šta bi nama ova Belgija uradila, ne smem ni da zamislim. Odmah mi mrak na oči pada.
 (Malkom, 23. jun 2018 14:28)

Bravo za tebe, I ti si sad neki smeker?

fourfivethefifth

pre 5 godina

Ako se ovako nastavi sa ignorisanjem VAR-a od strane priglupih sudija prvenstvo ce otici u provaliju... a bojim se i kompletan fudbal.

Bane

pre 5 godina

Belgija ima strašan fudbal da samo kreneš od Anderlehta koji najtrojeniji do Kluža iz Briježa,Genka,Genta,Standard iz Liježa,šarpoa i još mnogih timova koji su igra li kvalifikacije po najjačim takmičenjima ili bar učestovali. Puno imena velikih koji igraju u najjačoj engleskoj ligi ponajviše tamo. Tunis je vrlo solidna koja bila prvak 2004 godine u Afričkom Kupu nacije a na Sp su se plasirali četri puta dosada sa ovim pet. Dosta igrača im igraju po Francuskoj ligi što je malo čudno jer Tunis geografski povezan sa Alžirom i Libijom na zapadu a na severu i istoku se graniči sa Sredozemnim morem.

IS

pre 5 godina

Upravo pustio nekoliko puta usporeni (i to na 0.25 speed). Penal je kao kuca. Prekrsaj je napravljen kolenom, a ne stopalom koje svi gledaju. Koleno je u trenutku udarca bilo (pre stopala) minimum na liniji (ako ne i u samom sesnaestercu), a kako se linija smatra delom sesnaesterca i prekrsaj na njoj je penal.

Bez govora je zasluzeni penal iako je i meni na prvo gledanje izgledao kao prekrsaj van i nisam mogao da verujem da nece koristiti VAR. Ne znam kakav je koncept i da li sudiji javljaju na slusalicu iz VAR sobe da li je ili nije bio prekrsaj za penal. Ako javljaju, moguce da su i oni videli ovo sto i ja.

Pozdrav

veliki strumf

pre 5 godina

VAR je konsultovan ovog puta, ali nije bilo potrebe da se reaguje i gleda snimak jer je penal bio - faul se dogodio na samoj liniji.

Mare

pre 5 godina

Ovo nije trebalo da bude penal. Ja stvarno ne znam šta rade one sudije u ko trolnoj sobi ? VAR sam po sebi nije loša stvar, već ljudi koji gledaju snimke. Ono jeste bio prekršaj ali van šesnaest.

Kol

pre 5 godina

Ovo je penal?!?! A ono juce nije bilo!! Pa dobro bre Belgija je i ovako dovoljno jaka ne treba im sudijska pomoc, izgleda da VAR vazi samo za neke, nema dok god ljudi sude nece biti fer, nadam se samo da cu doziveti da roboti sude jer ovo nema smisla!

pobeda

pre 5 godina

U ovoj situaciji je konsultovan VAR, videlo se da je sudija pricao preko slusalice I mikrofona.
Ne mora sudija uvek da gleda snimak, moze I da uvazi odluku sudija iz studija koji nadgledaju VAR

banjaluka

pre 5 godina

Sudija je iz SAD i njima nije strano koriscenje tehnologije u sportu ali ovaj penal je smesan. Ni na prvi pogled nije izgledalo da je penal unutar 16m a kamoli nakon odgledanog snimka. Pa ako nisi siguran konsultuj VAR pobogu. Ali izgleda da se sudije ustrucavaju da ga koriste da ne bi rusili svoj renome. Suludo.

room 1408

pre 5 godina

Belgija ima strahovit tim.Nisu merilo Panama i Tunis,ali za razliku od drugih favorita oni lepo ovo sve gaze.Sad kad su naši ispali na miru mogu da gledam ove ostale utakmice i da uživam u pravom fudbalu.Mislim kada počne drugi krug i kad ispadnu ove egzotične fudbalske zemlje tipa Panama,Kostarika,Srbija,Saudijska Arabija,...da će tu biti jako dobrog fudbala.Jedva čekam duele npr.ako je moguće Nemacka-Belgija,ili Brazil-Spanija,..

Veseli

pre 5 godina

Ovo je bio faul, a ne penal, i sudija odbija da pogleda snimak! Definitivno VAR postoji da bi Belgija, Francuska, Nemačka i slične mogli da navlače!

комша

pre 5 godina

Ако су уводили ВАР, зашто нису дозволили нпр четири челенџа по екипи за цео меч, да мора да се погледа??? Зашто се уводи нешто што судија може без проблема да игнорише? Чему технологија ако је опет људски фактор изнад тога?

Kol

pre 5 godina

Ovo je penal?!?! A ono juce nije bilo!! Pa dobro bre Belgija je i ovako dovoljno jaka ne treba im sudijska pomoc, izgleda da VAR vazi samo za neke, nema dok god ljudi sude nece biti fer, nadam se samo da cu doziveti da roboti sude jer ovo nema smisla!

BeKo

pre 5 godina

Belgijanci 5 golova dadose do sada, ne kontam sta se trose, sto se nisu povukli posle prvog.
(Rio, 23. jun 2018 15:55)

Na greškama se uči,najbolje na tuđim.

fourfivethefifth

pre 5 godina

Ako se ovako nastavi sa ignorisanjem VAR-a od strane priglupih sudija prvenstvo ce otici u provaliju... a bojim se i kompletan fudbal.

pedja,cacak

pre 5 godina

Svaka cast Belgiji,ali i svaka cast Tunisu, sa toliko povredjenih igraca i izmena!!!
Za gol vise!!!
Utakmica za uzivanje!!!
Nadam se,da cemo jos ovakvih imati na prvenstvu!!!

a10

pre 5 godina

Strasna Belgija, pored toliko zvezda opet igraju timski I trude se da dodaju loptu saigracu cak I kada je neko od njih u izglednoj prilici. Sa ovakvim pristupom igri mogli bi do polufinala komotno.

Tetka Novka 011

pre 5 godina

Tako se igra fudbal ! A ne da stavis pomocnika za selektora na SP i da das gol u petom minutu i da posle dodirnes loptu u devedesetom minutu dok je vadis iz mreze

Gurman

pre 5 godina

Po svemu viđenom do sada, favoriti za titulu jesu: Španija, Belgija, Hrvatska, Meksiko.... (možda možemo svrstati i Nemce ako "prorade" večeras)

Mare

pre 5 godina

Ovo nije trebalo da bude penal. Ja stvarno ne znam šta rade one sudije u ko trolnoj sobi ? VAR sam po sebi nije loša stvar, već ljudi koji gledaju snimke. Ono jeste bio prekršaj ali van šesnaest.

Ivan

pre 5 godina

Najzad jedna sjajna utakmica danas Belgija-Tunis 5:2! Najzad jedan fantastičan meč! Deklasirala Belgija Tunis veoma ubedljivo! Igrala je Belgija čitav meč bez kalkulacija, bez čuvanja minimalne prednosti i bez igranja dekadentnog kukavičkog fudbala, sa puno trčanja, postigla puno golova, odigrala puno lepih kombinacija, stvorila puno lepih šansi, radila sve ono zbog čega se fudbal i voli! Bravo Belgija želim vam da stignete do finala, sjajno ste odigrali!

Sasa

pre 5 godina

Tunišanima?
(Debeljko, 23. jun 2018 14:01)

Da, obrazuj se
(dostojevski, 23. jun 2018 14:02)

Pokusaj manje da potcenjujes. Kako je on u pravu, tako si i ti. Za novo ime drzave vazi - Tunisani, za staro - Tunizani. Ni ti nisi znacajno bolji.

Fudbalinjo

pre 5 godina

Kao što sam i napisao pred prvu utakmicu begijske reprezentacije, Belgijanci igraju najbolji i najopasniji fudbal na ovogodišnjem SP!

Krtolica

pre 5 godina

VAR još jednom na delu, prekršaj jeste bio ali ono nije bilo u šesnaestercu! Još jedno egoistično jednoumlje sudija, koji veruju u svoju nepogrešivost.

Heisenberg

pre 5 godina

U odbrani im duva promaja ali zato kad dođu u protivničku trećinu spasavaj se ko može. Sve u svemu odličan fudbal lep za oko, žoga bonito!

chombe

pre 5 godina

Belgija deluje najkonkretnije do sada, a svi favoriti se namucili sa banana" reprezentacijama iz Afrike i Azije. Ali, nisu ni oni vise cvecke, skoro svi igraju vrlo organizovano, ali nemaju snage i iskustva za ceo mec. U tome je razlika, a mi smo stihijska ekipa sa ponekim bleskom. Dobar trener bi to znao da organizuje, Krstajic nije los momak, ali nema iskustva.

room 1408

pre 5 godina

Belgija ima strahovit tim.Nisu merilo Panama i Tunis,ali za razliku od drugih favorita oni lepo ovo sve gaze.Sad kad su naši ispali na miru mogu da gledam ove ostale utakmice i da uživam u pravom fudbalu.Mislim kada počne drugi krug i kad ispadnu ove egzotične fudbalske zemlje tipa Panama,Kostarika,Srbija,Saudijska Arabija,...da će tu biti jako dobrog fudbala.Jedva čekam duele npr.ako je moguće Nemacka-Belgija,ili Brazil-Spanija,..

Kayser Soze

pre 5 godina

Belgija igra lepršavo, ove godine imaju i dobar raspored, lagana grupa, pa potom u 1/8 idu na grupu u kojoj su Senegal, Japan, Kolumbija i Poljska

lule

pre 5 godina

Srbija bi se branila do kraja meca ako bi kojim slucajem povela 1-0. E da, Europljani i dalje imaju uciti toga od Amerikanaca sto se tice profi sporta.

Nemus

pre 5 godina

Juče je kontrolna soba sugerilasala da sudija pogleda VAR on je odbio. Mene zanima zašto. Zašto je Brih odbio da koristi VAR tehonologiju. Zašto taj VAR nema malo veću primenu nego što je ima. Nažalost ovo prvenstvo bez istog bi bila sprdanja ali i ona pravi gluposti. Bio je ne mali broj bizarnih penala. Zanimljivo da ravanje u šesnajst jedino sankcionisano u meču Hrvatska - Nigerija niti u jednom više a bilo ih bar jedno 5 mečeva sličnih takvoj.

Baba Stanojka

pre 5 godina

nije sudija ignorisao ver nego je dobio info iz sobe da je penal i da nema potrebe za gledanjem snimka.
jel vam sad jasno?
(var sudija, 23. jun 2018 15:02)

Nemoj da siris dezinformacije kad se ne razumes. Iz var sobe mogu samo da sugerisu sudiji da pogleda snimak a na glavnom sudiji je da to prihvati ili ne. Ne odlucuju oni dal je penal ili ne! Prekrsaj jeste bio ali van 16 metara i jos jedan veliki propust je napravljen.

Ivan

pre 5 godina

Belgija jeste kvalitetna, ali ne zalecite se previse sa hvalospevima. Prosli su grupu zahvaljujuci pobedama protiv Paname i Tunisa a vi oh ovde dizete u nebesa. Oni mogu imati problem vec u osmini finala u zavisnosti od protivnika, koji sigurno nece biti ni Tunis ni Panama.

Partizan 1918

pre 5 godina

Ако су уводили ВАР, зашто нису дозволили нпр четири челенџа по екипи за цео меч, да мора да се погледа??? Зашто се уводи нешто што судија може без проблема да игнорише? Чему технологија ако је опет људски фактор изнад тога?
(комша, 23. jun 2018 14:19)

Moraš priznati da glavni sudija mora imati vrhovni autoritet na utakmici i da se ne zove badava glavni sudija.VAR je tu samo ako glavni sudija ima nedoumicu oko neke situacije da proveri.Što se tiče čelendža podržavam ali max. 1-2 ne više.

Eden GOAT Hazard

pre 5 godina

Azar covek sa najjacom tehnikom za izvodjenje Penala,covek bez zaleta izvodi penale i to uvek po zemlju onako lagano baci golaman na drugu stranu.....

impeRAtor

pre 5 godina

Najzanimljivije poluvreme na SP, uz drugi deo utakmice Spanija-Portugal. Opasni su Belgijanci napred, ali mislim da ce protiv jace ekipe da se raspadnu.

kiklop

pre 5 godina

prije nego nesto napisete,procitajte pravila,linija oko sesneasterca pripada istom,tako da faul na liniji je penal,a faul je bio i sve je jasno...nema dilema nikakvih,sve je ok

veliki strumf

pre 5 godina

VAR je konsultovan ovog puta, ali nije bilo potrebe da se reaguje i gleda snimak jer je penal bio - faul se dogodio na samoj liniji.

Bane

pre 5 godina

(IS, 23. jun 2018 14:33)

Vidiš ti si pogledao frejm po frejm i video da je penal. Ali recimo mi svi ostali nismo. Ne kontam zašto ne bi. Pogleda se penal bio bio uredu sviraj. E sad u ovoj situaciji verujem da kontrolna soba ta koja je potvrdila da je penal. To i dalje ne objašnjava obe one situacije u Švajcarskim mečevima tu je sve zakazalo. Ko je tvrdio da ono nije bio faul ili ono bio penal. Ko je odlučio da se ne gleda snimak verujem onaj na terenu. E tu nastaje problem. Sudija protiv pravila postaje bitan faktor na terenu.

Cunami

pre 5 godina

Ovde je sudija dobio potvrdu od Var-a da je faul bio na liniji..a to je penal. I sami ste vidjeli kako pokazuje na slusalice da mu potvrde odluku

pobeda

pre 5 godina

U ovoj situaciji je konsultovan VAR, videlo se da je sudija pricao preko slusalice I mikrofona.
Ne mora sudija uvek da gleda snimak, moze I da uvazi odluku sudija iz studija koji nadgledaju VAR

Ivan

pre 5 godina

Šta bi nama ova Belgija uradila, ne smem ni da zamislim. Odmah mi mrak na oči pada.
 (Malkom, 23. jun 2018 14:28)

Bravo za tebe, I ti si sad neki smeker?

banjaluka

pre 5 godina

Sudija je iz SAD i njima nije strano koriscenje tehnologije u sportu ali ovaj penal je smesan. Ni na prvi pogled nije izgledalo da je penal unutar 16m a kamoli nakon odgledanog snimka. Pa ako nisi siguran konsultuj VAR pobogu. Ali izgleda da se sudije ustrucavaju da ga koriste da ne bi rusili svoj renome. Suludo.

kole

pre 5 godina

@Bane
Pa ne znam, ali ako je Tunis povezan sa Alzirom, meni onda bas nije neobicno sto im dosta igraca igra u Francuskoj. Ili ja gresim?

Sinisa

pre 5 godina

Pazite sta vam kazem,Belgija ce ispasti u osmini finala,ovo je mac sa dvije ostrice,prelake protivnike su imali u grupi.To obicno tako bude u fudbalu.A onaj ko se mucio dogura daleko.

IS

pre 5 godina

Upravo pustio nekoliko puta usporeni (i to na 0.25 speed). Penal je kao kuca. Prekrsaj je napravljen kolenom, a ne stopalom koje svi gledaju. Koleno je u trenutku udarca bilo (pre stopala) minimum na liniji (ako ne i u samom sesnaestercu), a kako se linija smatra delom sesnaesterca i prekrsaj na njoj je penal.

Bez govora je zasluzeni penal iako je i meni na prvo gledanje izgledao kao prekrsaj van i nisam mogao da verujem da nece koristiti VAR. Ne znam kakav je koncept i da li sudiji javljaju na slusalicu iz VAR sobe da li je ili nije bio prekrsaj za penal. Ako javljaju, moguce da su i oni videli ovo sto i ja.

Pozdrav

Janko

pre 5 godina

I sta sada Tunisani da kazu, osteceni ljudi kao i mi sinoc.Nadam se da Krstajic gleda ovo, da vidi da nisu svi protiv nas, da se var gleda kako se sudiji cefne.A za sudije nemam reci, kakva neprofesionalnost na takmicenju kakvo je sv prvenstvo, ali vide da mogu, pa se poceli bahatiti.

Bane

pre 5 godina

Belgija ima strašan fudbal da samo kreneš od Anderlehta koji najtrojeniji do Kluža iz Briježa,Genka,Genta,Standard iz Liježa,šarpoa i još mnogih timova koji su igra li kvalifikacije po najjačim takmičenjima ili bar učestovali. Puno imena velikih koji igraju u najjačoj engleskoj ligi ponajviše tamo. Tunis je vrlo solidna koja bila prvak 2004 godine u Afričkom Kupu nacije a na Sp su se plasirali četri puta dosada sa ovim pet. Dosta igrača im igraju po Francuskoj ligi što je malo čudno jer Tunis geografski povezan sa Alžirom i Libijom na zapadu a na severu i istoku se graniči sa Sredozemnim morem.

BeKo

pre 5 godina

Ово су први финалисти!
(Ненад, 23. jun 2018 16:14)

Ne trči pred rudu.
SP Mexico 86 Danska u grupi pobedila Nemačku (kasnije finalista) 2:0,Urugvaj 6:1 i Fergusonovu Škotsku 1:0 i onda izgubili u osmini finala od Španije 5:1
Belgija na istom prvenstvu jedva prošla dalje kao najbolja trećeplasirana iz grupa (Mexico,Irak,Paragvaj u grupi) i kasnije izgubila polufinale od Argentine što im je najveći uspeh.
Dobra igra u grupnoj fazi nije garancija da će dogurati daleko.Ovo važi i za komšije.

BlueFortress

pre 5 godina

Fantastican mec belgijskog napada. Za one koje nisu to znali, danas su mogli da vide ko je alfa i omega time i zato nosi kapitensku traku, uzivanje je gledati Edena Azara kako diktira tempo i prolazi pored igraca kao da ih nema, Lukaku se odlicno ubacuje i zavrsava sanse. De Brujne ima povuceniju ulogu u vezi i to izgleda sasvim dobro jer nikada i nije imao ogroman uticaj u vrhu napada kada je igrao za Belgiju, ovako moze da vodi pas igru kao kod Pepa.

Boske

pre 5 godina

Tunišanima? 
(Debeljko, 23. jun 2018 14:01) 

Da, obrazuj se
(dostojevski, 23. jun 2018 14:02)

Stanovnici Tunisa zovu su Tunezani. Barem na Srpskom.

Djordje NS

pre 5 godina

Ajde prestanite više sa negativnim kritikama naših fudbalera. Nisu baš toliko bili loši koliko ste se sada svi raskokodakali. Posle prve utakmice ste ih svrstavali u iznenađenje prvenstva, sad kad su nas Švajcarci nakantali sad su najgori na svetu i kad bi u trećoj utakmici kojim čudom pobedili Brazil svi bi ste ih opet dizali u nebesa i unapred proglašavali prvacima sveta. Nije to do fudbalera već do našeg mentaliteta. Situacija sa Novakom je školski primer za to kakav smo narod.

Ilija Dukić

pre 5 godina

Ovo je bio faul, a ne penal, i sudija odbija da pogleda snimak! Definitivno VAR postoji da bi Belgija, Francuska, Nemačka i slične mogli da navlače!
(Veseli, 23. jun 2018 14:08)

...Svajcaska

Bane

pre 5 godina

Kakav igrač je ovaj Lukaku znači bukvalno dominira na ovom Sp sa Belgijom. Još iz Anderlehta je pokazao to kad je zaigrao a prošao sve reprezentivnu selekciju bukvalno. Tunis solidna repka a više od toga ne mogu ništa. Dosta tih igrača igra po Francuskim klubovima neki čak za Alžirske to je opet mrka kapa. Zaslužena pobeda Belgije bez pogovora.

Dobar mali

pre 5 godina

Vidim svi govore kako ne mozemo da igramo ovako? Pa da bi igrao ovako brzo prvo ti trebaju brzi igraci, puni kondicije. Drugo moraju da budu odlicni tehnicari da drze tu loptu i plus trenera koji ce da postavi takvu taktiku. Mi imamo ovoga ali u manjim kolicinama nego 15ak drugih reprezentacija ali i pored toga nasim momcima svaka cast za to sto se evidentno bore i sto se sigurno nece obrukati na ovom prvenstvu.

Mladen

pre 5 godina

Lukaku najbolji napadac na svetu!!!
(Aleksej, 23. jun 2018 17:12)

Jeste kada igraju protiv boranija, cim je jaca ekipa decko se ne vidii.

konjina

pre 5 godina

VAR je i ubačen da ne bi velike ekipe bile oštećene protiv velikih ekipa. Briga njih da li će neka fudbalski "mala" država biti oštećena. Englezima nije priznat gol Lamparda protiv nemaca, Maradona ih je pokrao itd. da ne bude da nešto žalim engleze nego mi je to sad palo na pamet kao najočiglednije, irce je anri zavio u crno i pljunuo na trud ko zna koliko igrača i trenera da se plasiraju na prvenstvo. I umesto da se u slučaju "manjih" i slabijih trude da ne pogreše oni se i dalje samo trude da ne oštete velike ili moćne da im se ne bi zamerili jer se boje za svoju g.z.cu. Da su igrali nemačka i engleska i da je bila onakva situacija ko sa Mitrovićem isti taj zlikovac brih bi sve nogicama u d.pe trčao da proveri. Evo čist penal za šveđane protiv nemaca nije suđen...

Posmatrač

pre 5 godina

Azer,Lukaku,Mdele,VanBujten,Felaini,Brujne,Vertogen,Mirales,Vande Bore,Fererira i još mnogi igrači koji igraju za Belgiju pokazatelj da se fudbal u Belgiji itekako igra. Tunis je vrlo dobra repka al nemaju taj kvalitet za nešto više osim samog plasmana.

Ivan

pre 5 godina

Šta bi nama ova Belgija uradila, ne smem ni da zamislim. Odmah mi mrak na oči pada.
 (Malkom, 23. jun 2018 14:28)

Bravo za tebe, I ti si sad neki smeker?

Boske

pre 5 godina

Tunišanima? 
(Debeljko, 23. jun 2018 14:01) 

Da, obrazuj se
(dostojevski, 23. jun 2018 14:02)

Stanovnici Tunisa zovu su Tunezani. Barem na Srpskom.

Sinisa

pre 5 godina

Pazite sta vam kazem,Belgija ce ispasti u osmini finala,ovo je mac sa dvije ostrice,prelake protivnike su imali u grupi.To obicno tako bude u fudbalu.A onaj ko se mucio dogura daleko.

Veseli

pre 5 godina

Ovo je bio faul, a ne penal, i sudija odbija da pogleda snimak! Definitivno VAR postoji da bi Belgija, Francuska, Nemačka i slične mogli da navlače!

room 1408

pre 5 godina

Belgija ima strahovit tim.Nisu merilo Panama i Tunis,ali za razliku od drugih favorita oni lepo ovo sve gaze.Sad kad su naši ispali na miru mogu da gledam ove ostale utakmice i da uživam u pravom fudbalu.Mislim kada počne drugi krug i kad ispadnu ove egzotične fudbalske zemlje tipa Panama,Kostarika,Srbija,Saudijska Arabija,...da će tu biti jako dobrog fudbala.Jedva čekam duele npr.ako je moguće Nemacka-Belgija,ili Brazil-Spanija,..

Baba Stanojka

pre 5 godina

nije sudija ignorisao ver nego je dobio info iz sobe da je penal i da nema potrebe za gledanjem snimka.
jel vam sad jasno?
(var sudija, 23. jun 2018 15:02)

Nemoj da siris dezinformacije kad se ne razumes. Iz var sobe mogu samo da sugerisu sudiji da pogleda snimak a na glavnom sudiji je da to prihvati ili ne. Ne odlucuju oni dal je penal ili ne! Prekrsaj jeste bio ali van 16 metara i jos jedan veliki propust je napravljen.

Bane

pre 5 godina

Belgija ima strašan fudbal da samo kreneš od Anderlehta koji najtrojeniji do Kluža iz Briježa,Genka,Genta,Standard iz Liježa,šarpoa i još mnogih timova koji su igra li kvalifikacije po najjačim takmičenjima ili bar učestovali. Puno imena velikih koji igraju u najjačoj engleskoj ligi ponajviše tamo. Tunis je vrlo solidna koja bila prvak 2004 godine u Afričkom Kupu nacije a na Sp su se plasirali četri puta dosada sa ovim pet. Dosta igrača im igraju po Francuskoj ligi što je malo čudno jer Tunis geografski povezan sa Alžirom i Libijom na zapadu a na severu i istoku se graniči sa Sredozemnim morem.

Gurman

pre 5 godina

Po svemu viđenom do sada, favoriti za titulu jesu: Španija, Belgija, Hrvatska, Meksiko.... (možda možemo svrstati i Nemce ako "prorade" večeras)

veliki strumf

pre 5 godina

VAR je konsultovan ovog puta, ali nije bilo potrebe da se reaguje i gleda snimak jer je penal bio - faul se dogodio na samoj liniji.

Janko

pre 5 godina

I sta sada Tunisani da kazu, osteceni ljudi kao i mi sinoc.Nadam se da Krstajic gleda ovo, da vidi da nisu svi protiv nas, da se var gleda kako se sudiji cefne.A za sudije nemam reci, kakva neprofesionalnost na takmicenju kakvo je sv prvenstvo, ali vide da mogu, pa se poceli bahatiti.

banjaluka

pre 5 godina

Sudija je iz SAD i njima nije strano koriscenje tehnologije u sportu ali ovaj penal je smesan. Ni na prvi pogled nije izgledalo da je penal unutar 16m a kamoli nakon odgledanog snimka. Pa ako nisi siguran konsultuj VAR pobogu. Ali izgleda da se sudije ustrucavaju da ga koriste da ne bi rusili svoj renome. Suludo.

Ivan

pre 5 godina

Belgija jeste kvalitetna, ali ne zalecite se previse sa hvalospevima. Prosli su grupu zahvaljujuci pobedama protiv Paname i Tunisa a vi oh ovde dizete u nebesa. Oni mogu imati problem vec u osmini finala u zavisnosti od protivnika, koji sigurno nece biti ni Tunis ni Panama.

Fudbalinjo

pre 5 godina

Kao što sam i napisao pred prvu utakmicu begijske reprezentacije, Belgijanci igraju najbolji i najopasniji fudbal na ovogodišnjem SP!

Partizan 1918

pre 5 godina

Ако су уводили ВАР, зашто нису дозволили нпр четири челенџа по екипи за цео меч, да мора да се погледа??? Зашто се уводи нешто што судија може без проблема да игнорише? Чему технологија ако је опет људски фактор изнад тога?
(комша, 23. jun 2018 14:19)

Moraš priznati da glavni sudija mora imati vrhovni autoritet na utakmici i da se ne zove badava glavni sudija.VAR je tu samo ako glavni sudija ima nedoumicu oko neke situacije da proveri.Što se tiče čelendža podržavam ali max. 1-2 ne više.

Eden GOAT Hazard

pre 5 godina

Azar covek sa najjacom tehnikom za izvodjenje Penala,covek bez zaleta izvodi penale i to uvek po zemlju onako lagano baci golaman na drugu stranu.....

fourfivethefifth

pre 5 godina

Ako se ovako nastavi sa ignorisanjem VAR-a od strane priglupih sudija prvenstvo ce otici u provaliju... a bojim se i kompletan fudbal.

комша

pre 5 godina

Ако су уводили ВАР, зашто нису дозволили нпр четири челенџа по екипи за цео меч, да мора да се погледа??? Зашто се уводи нешто што судија може без проблема да игнорише? Чему технологија ако је опет људски фактор изнад тога?

Tetka Novka 011

pre 5 godina

Tako se igra fudbal ! A ne da stavis pomocnika za selektora na SP i da das gol u petom minutu i da posle dodirnes loptu u devedesetom minutu dok je vadis iz mreze

Kol

pre 5 godina

Ovo je penal?!?! A ono juce nije bilo!! Pa dobro bre Belgija je i ovako dovoljno jaka ne treba im sudijska pomoc, izgleda da VAR vazi samo za neke, nema dok god ljudi sude nece biti fer, nadam se samo da cu doziveti da roboti sude jer ovo nema smisla!

lule

pre 5 godina

Srbija bi se branila do kraja meca ako bi kojim slucajem povela 1-0. E da, Europljani i dalje imaju uciti toga od Amerikanaca sto se tice profi sporta.

Sasa

pre 5 godina

Tunišanima?
(Debeljko, 23. jun 2018 14:01)

Da, obrazuj se
(dostojevski, 23. jun 2018 14:02)

Pokusaj manje da potcenjujes. Kako je on u pravu, tako si i ti. Za novo ime drzave vazi - Tunisani, za staro - Tunizani. Ni ti nisi znacajno bolji.

Nemus

pre 5 godina

Juče je kontrolna soba sugerilasala da sudija pogleda VAR on je odbio. Mene zanima zašto. Zašto je Brih odbio da koristi VAR tehonologiju. Zašto taj VAR nema malo veću primenu nego što je ima. Nažalost ovo prvenstvo bez istog bi bila sprdanja ali i ona pravi gluposti. Bio je ne mali broj bizarnih penala. Zanimljivo da ravanje u šesnajst jedino sankcionisano u meču Hrvatska - Nigerija niti u jednom više a bilo ih bar jedno 5 mečeva sličnih takvoj.

Ivan

pre 5 godina

Najzad jedna sjajna utakmica danas Belgija-Tunis 5:2! Najzad jedan fantastičan meč! Deklasirala Belgija Tunis veoma ubedljivo! Igrala je Belgija čitav meč bez kalkulacija, bez čuvanja minimalne prednosti i bez igranja dekadentnog kukavičkog fudbala, sa puno trčanja, postigla puno golova, odigrala puno lepih kombinacija, stvorila puno lepih šansi, radila sve ono zbog čega se fudbal i voli! Bravo Belgija želim vam da stignete do finala, sjajno ste odigrali!

Mare

pre 5 godina

Ovo nije trebalo da bude penal. Ja stvarno ne znam šta rade one sudije u ko trolnoj sobi ? VAR sam po sebi nije loša stvar, već ljudi koji gledaju snimke. Ono jeste bio prekršaj ali van šesnaest.

chombe

pre 5 godina

Belgija deluje najkonkretnije do sada, a svi favoriti se namucili sa banana" reprezentacijama iz Afrike i Azije. Ali, nisu ni oni vise cvecke, skoro svi igraju vrlo organizovano, ali nemaju snage i iskustva za ceo mec. U tome je razlika, a mi smo stihijska ekipa sa ponekim bleskom. Dobar trener bi to znao da organizuje, Krstajic nije los momak, ali nema iskustva.

Bane

pre 5 godina

(IS, 23. jun 2018 14:33)

Vidiš ti si pogledao frejm po frejm i video da je penal. Ali recimo mi svi ostali nismo. Ne kontam zašto ne bi. Pogleda se penal bio bio uredu sviraj. E sad u ovoj situaciji verujem da kontrolna soba ta koja je potvrdila da je penal. To i dalje ne objašnjava obe one situacije u Švajcarskim mečevima tu je sve zakazalo. Ko je tvrdio da ono nije bio faul ili ono bio penal. Ko je odlučio da se ne gleda snimak verujem onaj na terenu. E tu nastaje problem. Sudija protiv pravila postaje bitan faktor na terenu.

IS

pre 5 godina

Upravo pustio nekoliko puta usporeni (i to na 0.25 speed). Penal je kao kuca. Prekrsaj je napravljen kolenom, a ne stopalom koje svi gledaju. Koleno je u trenutku udarca bilo (pre stopala) minimum na liniji (ako ne i u samom sesnaestercu), a kako se linija smatra delom sesnaesterca i prekrsaj na njoj je penal.

Bez govora je zasluzeni penal iako je i meni na prvo gledanje izgledao kao prekrsaj van i nisam mogao da verujem da nece koristiti VAR. Ne znam kakav je koncept i da li sudiji javljaju na slusalicu iz VAR sobe da li je ili nije bio prekrsaj za penal. Ako javljaju, moguce da su i oni videli ovo sto i ja.

Pozdrav

BeKo

pre 5 godina

Belgijanci 5 golova dadose do sada, ne kontam sta se trose, sto se nisu povukli posle prvog.
(Rio, 23. jun 2018 15:55)

Na greškama se uči,najbolje na tuđim.

Krtolica

pre 5 godina

VAR još jednom na delu, prekršaj jeste bio ali ono nije bilo u šesnaestercu! Još jedno egoistično jednoumlje sudija, koji veruju u svoju nepogrešivost.

pobeda

pre 5 godina

U ovoj situaciji je konsultovan VAR, videlo se da je sudija pricao preko slusalice I mikrofona.
Ne mora sudija uvek da gleda snimak, moze I da uvazi odluku sudija iz studija koji nadgledaju VAR

kole

pre 5 godina

@Bane
Pa ne znam, ali ako je Tunis povezan sa Alzirom, meni onda bas nije neobicno sto im dosta igraca igra u Francuskoj. Ili ja gresim?

pedja,cacak

pre 5 godina

Svaka cast Belgiji,ali i svaka cast Tunisu, sa toliko povredjenih igraca i izmena!!!
Za gol vise!!!
Utakmica za uzivanje!!!
Nadam se,da cemo jos ovakvih imati na prvenstvu!!!

Cunami

pre 5 godina

Ovde je sudija dobio potvrdu od Var-a da je faul bio na liniji..a to je penal. I sami ste vidjeli kako pokazuje na slusalice da mu potvrde odluku

a10

pre 5 godina

Strasna Belgija, pored toliko zvezda opet igraju timski I trude se da dodaju loptu saigracu cak I kada je neko od njih u izglednoj prilici. Sa ovakvim pristupom igri mogli bi do polufinala komotno.

Heisenberg

pre 5 godina

U odbrani im duva promaja ali zato kad dođu u protivničku trećinu spasavaj se ko može. Sve u svemu odličan fudbal lep za oko, žoga bonito!

kiklop

pre 5 godina

prije nego nesto napisete,procitajte pravila,linija oko sesneasterca pripada istom,tako da faul na liniji je penal,a faul je bio i sve je jasno...nema dilema nikakvih,sve je ok

impeRAtor

pre 5 godina

Najzanimljivije poluvreme na SP, uz drugi deo utakmice Spanija-Portugal. Opasni su Belgijanci napred, ali mislim da ce protiv jace ekipe da se raspadnu.

Kayser Soze

pre 5 godina

Belgija igra lepršavo, ove godine imaju i dobar raspored, lagana grupa, pa potom u 1/8 idu na grupu u kojoj su Senegal, Japan, Kolumbija i Poljska

Ilija Dukić

pre 5 godina

Ovo je bio faul, a ne penal, i sudija odbija da pogleda snimak! Definitivno VAR postoji da bi Belgija, Francuska, Nemačka i slične mogli da navlače!
(Veseli, 23. jun 2018 14:08)

...Svajcaska

Mladen

pre 5 godina

Lukaku najbolji napadac na svetu!!!
(Aleksej, 23. jun 2018 17:12)

Jeste kada igraju protiv boranija, cim je jaca ekipa decko se ne vidii.

Posmatrač

pre 5 godina

Azer,Lukaku,Mdele,VanBujten,Felaini,Brujne,Vertogen,Mirales,Vande Bore,Fererira i još mnogi igrači koji igraju za Belgiju pokazatelj da se fudbal u Belgiji itekako igra. Tunis je vrlo dobra repka al nemaju taj kvalitet za nešto više osim samog plasmana.

Djordje NS

pre 5 godina

Ajde prestanite više sa negativnim kritikama naših fudbalera. Nisu baš toliko bili loši koliko ste se sada svi raskokodakali. Posle prve utakmice ste ih svrstavali u iznenađenje prvenstva, sad kad su nas Švajcarci nakantali sad su najgori na svetu i kad bi u trećoj utakmici kojim čudom pobedili Brazil svi bi ste ih opet dizali u nebesa i unapred proglašavali prvacima sveta. Nije to do fudbalera već do našeg mentaliteta. Situacija sa Novakom je školski primer za to kakav smo narod.

BeKo

pre 5 godina

Ово су први финалисти!
(Ненад, 23. jun 2018 16:14)

Ne trči pred rudu.
SP Mexico 86 Danska u grupi pobedila Nemačku (kasnije finalista) 2:0,Urugvaj 6:1 i Fergusonovu Škotsku 1:0 i onda izgubili u osmini finala od Španije 5:1
Belgija na istom prvenstvu jedva prošla dalje kao najbolja trećeplasirana iz grupa (Mexico,Irak,Paragvaj u grupi) i kasnije izgubila polufinale od Argentine što im je najveći uspeh.
Dobra igra u grupnoj fazi nije garancija da će dogurati daleko.Ovo važi i za komšije.

BlueFortress

pre 5 godina

Fantastican mec belgijskog napada. Za one koje nisu to znali, danas su mogli da vide ko je alfa i omega time i zato nosi kapitensku traku, uzivanje je gledati Edena Azara kako diktira tempo i prolazi pored igraca kao da ih nema, Lukaku se odlicno ubacuje i zavrsava sanse. De Brujne ima povuceniju ulogu u vezi i to izgleda sasvim dobro jer nikada i nije imao ogroman uticaj u vrhu napada kada je igrao za Belgiju, ovako moze da vodi pas igru kao kod Pepa.

Bane

pre 5 godina

Kakav igrač je ovaj Lukaku znači bukvalno dominira na ovom Sp sa Belgijom. Još iz Anderlehta je pokazao to kad je zaigrao a prošao sve reprezentivnu selekciju bukvalno. Tunis solidna repka a više od toga ne mogu ništa. Dosta tih igrača igra po Francuskim klubovima neki čak za Alžirske to je opet mrka kapa. Zaslužena pobeda Belgije bez pogovora.

Dobar mali

pre 5 godina

Vidim svi govore kako ne mozemo da igramo ovako? Pa da bi igrao ovako brzo prvo ti trebaju brzi igraci, puni kondicije. Drugo moraju da budu odlicni tehnicari da drze tu loptu i plus trenera koji ce da postavi takvu taktiku. Mi imamo ovoga ali u manjim kolicinama nego 15ak drugih reprezentacija ali i pored toga nasim momcima svaka cast za to sto se evidentno bore i sto se sigurno nece obrukati na ovom prvenstvu.

konjina

pre 5 godina

VAR je i ubačen da ne bi velike ekipe bile oštećene protiv velikih ekipa. Briga njih da li će neka fudbalski "mala" država biti oštećena. Englezima nije priznat gol Lamparda protiv nemaca, Maradona ih je pokrao itd. da ne bude da nešto žalim engleze nego mi je to sad palo na pamet kao najočiglednije, irce je anri zavio u crno i pljunuo na trud ko zna koliko igrača i trenera da se plasiraju na prvenstvo. I umesto da se u slučaju "manjih" i slabijih trude da ne pogreše oni se i dalje samo trude da ne oštete velike ili moćne da im se ne bi zamerili jer se boje za svoju g.z.cu. Da su igrali nemačka i engleska i da je bila onakva situacija ko sa Mitrovićem isti taj zlikovac brih bi sve nogicama u d.pe trčao da proveri. Evo čist penal za šveđane protiv nemaca nije suđen...