Nova vest
Tenis

Četvrtak, 08.06.2023.

10:55

Rune: Drago mi je da je kraj sezone na šljaci

Holger Rune nije odigrao kako je želeo u četvrtfinalu na Rolan Garosu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Rune: Drago mi je da je kraj sezone na šljaci
Foto: Profimedia/Mine Kasapoglu / Anadolu Agency

Danski teniser je izgubio u četiri seta od Kaspera Rusa, 6:1, 6:2, 3:6, 6:3, a posle meča priznao je da umor nije bio razlog njegovog poraza.

"Dobro sam se oporavio, jednostavno, nisam igrao dobro. Teško je ponekad, tako je kako je. Morate iz toga da naučite i da iz svega izađete jači. Uskoro ide još jedan grend slem, nadam se da ću tamo biti jači. Srećan sam da je završena sezona na šljaci. Spreman sam da idem dalje i koncentrišem se na sezonu na travi", poručio je Rune.

Tokom meča se činilo da ima problema sa donjim delom leđa.

"Uvek imam neke probleme, ali ne bi bilo ništa drugačije da bih mogao da kažem, 'da nije bilo toga, sve bi bilo drugačije'. Ne bih da to koristim kao opravdanje. Kretao se bolje od mene, moram da to prihvatim i krenem dalje, da pokušam da napredujem. Prvo ću se fizički oporaviti. Igrao sam mnogo, moje telo to oseća. Danas sam bio svež, tako da iskreno, nije bila stvar u leđima", zaključio je Rune.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve