Nova vest
Tenis

Sreda, 07.06.2023.

10:50

"Vaši superheroji su Diznijevi junaci, moj je Novak Đoković"

Dugogodišnja Noletova obožavateljka bila je u centru pažnje navijača i kamera na meču sa Hačanovim - originalnim transparentom oduševila sve.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Profimedia

Nije novost da Novak Đoković ima ogromnu bazu navijača i fanova koji ga naprosto obožavaju. Staro i mlado, muško i žensko, nepregledna je reka poštovalaca lika i dela najboljeg među najboljima.

Prisutni su svuda. Gde god Nole udara lopticu i pobeđuje, tu su i oni, njegovi najverniji pratioci. Ljubav ne poznaje granice, prelaze hiljade kilometara da bi videli i ako imaju sreće da se slikaju i proćaskaju sa Srbinom.

Ljubav prema Novaku, baš veliku, duboku, gaji i jedna devojka iz Tunisa - Aida Beji (to joj je ime kojim se predstavlja na Tviteru).

Ona je bila prisutna na meču Novaka i Hačanova i privukla je pažnju mnogih originalnim transparentom.

"Tvoj superhoeroj je Dizni junak, moj je Novak Đoković", ponosno je držala ovu proruku Tunišanka tokom meča.

Njen Tviter nalog je prava mala riznica Novkovih fotografija, snimaka i njenih izraza ljubavi prema srpskom teniseru.

"Ovaj nalog je isključivo posvećen tome da pokaže svu ljubav i podršku mom jednom i jedinom GOAT-u. Od svoje desete godinefan broj 1 Novaka Đokovića iz Tunisa", piše u opisu profila ove devojke.

Jedan od najlepših dana u životu desio joj se nedavno, krajem maja - konačno je uspela da sretne Novaka i da se fotografiše sa svojim idolom.

"Devojčica u meni vrišti! Ovaj dan je bio kao magija zahvaljujući mom super heroju, mom večnom idolu i mojoj svakodnevnoj inspiraciji. Novače, ti si najbolji", napisala je u opisu sliek sa novakom nedavno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Tenis

Endi Mari opet na terenu

Britanski teniser Endi Mari vraća se na teren 18. maja u Ženevi, saopšteno je na sajtu turnira u tom švajcarskom gradu.

Tanjug

15:05

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu