Nova vest
Tenis

Nedelja, 04.06.2023.

18:50

Novak: Mesi i Mbape su veliki šampioni

Novak Đoković je sjajno odigrao u osmini finala protiv Huana Pabla Variljasa.

Izvor: B92

Autor:B92

Novak: Mesi i Mbape su veliki šampioni
Foto: Profimedia

Bio mu je to prvi duel sa Peruancem i prva pobeda, 6:3, 6:2, 6:2.

Novak je veče pre meča četvrte runde proveo na stadionu Pari Sen Žermena gde je gledao duel "svetaca" i Klermona (2:3).

Upitan je Đoković da prokomentariše kakvo je to bilo iskustvo.

"Kratko, ali slatko. Znam kako je to kad se spremaš za meč. Oni jesu osvojili titulu, ali opet, utakmica je utakmica. Ti se spremaš, očekivanja su velika, posebno od njih, najboljih igrača na svetu. Uvek je pritisak ogroman. Svestan sam kakve su to pripreme. Nisam hteo da ih remetim. Imali smo mogućnost da budemo dole, da gledamo kako to izgleda, kako treniraju, zagrevaju se. Prošli su, pozdravili smo se. Prvi put sam se pozdravio sa Mbapeom i Mesijem. Veliki su šampioni. Posebno Mesi koji je obeležio istoriju fudbala", kaže Novak.

Naravno, videli su još jednu veliku zvezdu, Brazilca Nejmara.

"Videli smo i Nejmara na poluvremenu. Potpisao se Tari na dres. Ona voli Nejmara, a Stefan Mesija. Imali su priliku da dožive. Tara Nejmara zna jer njena drugarica iz Beograda je polu Brazilka polu Srpkinja. Ima neka pesma koja je dosta popularna koja je komponovana za Nejmara. Ta mala devojčica pleše uz tu pesmu i tako je privukl ata pesma. To je privuklo Taru. Ona mi je to rekla. Popela mi se u krilo, do kraja poluvremena me je ispitivala gde je Nejmar. Milijardu pitanja. Zamrzla se kada smo otišli. Nije reč progovorila, postidela se, krila se iza mene. Gledam kako reaguju na poznate ličnosti, uzore", rekao je Novak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve