Nova vest
Tenis

Sreda, 31.05.2023.

18:45

Vavrinka (se) izgubio u botaničkoj bašti VIDEO

Stadion "Simon Matje" je još jedanput opravdao epitet "interesantnog" terena, pošto je ovog popodneva bio domaćin duela Sten Vavrinka – Tanasi Kokinakis.

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Kada igraju domaći teniseri ili neko veliko ime, koje je na zalasku karijere, poput Švajcarca, publika automatski staje na njegovu stranu.

"Stanimal", šampion iz 2015, borio se koliko je mogao, ali je posle četiri sata i 41 minuta pao u duelu sa starim znancem.

Sećamo se neprijatne situacije i susreta Vavrinke i Nika Kirjosa, Kokinakisovog prijatelja, koji je Stena "peckao" zbog Done Vekić, koja je bila u vezi upravo sa Švajcarcem.

Kokinakis je, ipak, pristojniji i finiji od Kirjosa, nikakvih skandala ovoga puta nije bilo i sve je proteklo u fer i korektnoj atmosferi.

Finiš ovog susreta odgledao sam na velikom ekranu ispred "Lenglena", u povratku sa Novakovog treninga.

Đoković je trenirao na zabačenoj "šesnaestici", gde pristup za navijače i novinare praktično nije dozvoljen. Kolege su probale iz žbuna maltene da isprate dešavanja, ali ih je obezbeđenje udaljilo.

Sa pristojne distance smo ispratili Novakovo zagrevanje pred Martona Fučoviča, koji ga očekuje u večernjem terminu, ne pre 20.15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu