Nedelja, 05.06.2022.

20:20

Nadal: U ovim uslovima – ne želim i ne mogu da nastavim

Španski teniser Rafael Nadal govorio je o svom stopalu nakon osvajanja Rolan Garosa.

Izvor: MT

Nadal: U ovim uslovima – ne želim i ne mogu da nastavim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Miso

pre 1 godinu

Kažete urnisao Novaka a kako to jeste ga pobedio u 4 seta ok,jeli ga Novak prošle godine pobedio isto u 4 seta malo pogledajte ko više ima pobeda nad kim i koliko ga je puta Nadal pobedio od 2011 g pa će vi sve biti jasno nemoram ja da vi objašnjavamo.Ali ima tu Partizanovaca koji su protiv Novaka samo što on navija za Zvezdu bolesnici i onda sve najgore po Novaku a hvale onog drogiranog,ceo svet to vidi će cak su isto ti francuski novinari pisali o tome a sad ga hvale jer para vrti gde burgija neće.

no name

pre 1 godinu

Ne znam zaista, zašto bi neko više volio da ostane poluinvalid i da spali nerve na stopalima nego da završi karijeru. Svakako je sve osvojio, ovo je neka bolesna ambicija. Ovaj svijet je načisto poludio.
(Milica, 5. jun 2022 21:04)

Sve je to reklama mala Milice. Nadal Djokovic, Federer njihov posao je da reklamiraju tenis do kraja zivota.
Rolan Garos ostvario najveci prihod u poslednjim godinama, hoce sad i Wimbldon svoj deo kolaca. A nije isto sa Nadalom i bez.

I sad idemo reklama sve do Wimbldona.

Beogradjanin

pre 1 godinu

Pitah mog prijatelja, profesor medicine, o ovom problemu i Nadalovom resenju, covek mi kaze da je to 100% laz, ali mu je cudno da niko na to ne reaguje. Kaze da je to toliko ozbiljan problem da bi on tesko mogao da hoda, a o profesionalnom tenisu ni da sanja. O anasteziji se samo smejao.
(Zoran, 5. jun 2022 23:12)

Pitaj tvog prijatelja medicne, sto danas lekari gledaju u pacijente i lazu da ne trepnu. To je toliko nazalost postalo rasporstarnajeno da svaki covek koji se susreo sa tim da ne veruje.

Jedino objasnje nikad oni lekari ne znaju sta moze da se desi, tako su ih naucili!

Da plačes!

nikos

pre 1 godinu

Sve ovo o cemu se pise i razgovara ne bi bilo u fokusu da je Djoko bio u fokusu. Dafinitivno, Djoko je NAJVECI neprijatelj samom sebi. Dobro je napisao neki strani novinar "Djokovic odjednom nestane iz mecha i ko zna gde ode".
Bude li Djokovic za jos ovo malo vremena koliko mu je ostalo profi tenisa nastavio i dalje filosofira i "eksperimentise" Nadal moze i drugo stopalo da uvede u igru i da osvaja GS. Rud, Cilic, Zverev, Alkaraz nisu pretnja za Nadala.

Јабучило

pre 1 godinu

Не бих да огрешим душу, али како неко може да игра врхунски тенис умртвљених живаца у стопалу?

lebesst

pre 1 godinu

kako je moguce da igras tako nabudzen inekcijama ee rafa rafa za tebe su asterix i obelix mala maca ne bih se zacudio da se u hulka pretvoris u toku meca.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Vimbldonu,mmogo bi volio da vidim njega i Novaka u polufinalu ili finalu,i da mu se Novak revansira.
(Sinke, 05. jun 2022 20:28)

Bas bi mu se revanširao, pojesce ga Nadal ako se sretnu.
(Radijator, 05. jun 2022 21:14)

Nadal na Vimbldonu teško da 4. kola.

Caplja

pre 1 godinu

Rafa udri jace pa osvoji i vimbldon, trenutno nema ko da te zaustavi. A ovi Nolovci nek se tese do sutra. Sta je bilo kad je Nolo prosle godine osvojio 3gs jel ste pricali o dopingu. Australiju 2021 osvojio tako sto mu puko trbusnjak pa igro nikad bolje posle toga. Toliko o tome da nije folirant. Takodje Nadal je igrao odlicno i zasluzio je da osvoji ovo. Ne mrzim Novaka, nislucajno covek je legenda nase zemlje i sve najbolje zasluzuje,pravi Srbin i posle Nikole Tesle najveci i ruzno je sto sam napisao gore ali isto tako ni Nadal nije zasluzio da se pljuje. Novak i Nadal su dvojica igraca koji su tenis digli na takav nivo da klinci u celom svetu kupuju njihove majce rekete itd... zbog njih krecu da se bave tim lepim sportom. Videcemo sta ce dalje biti ali trenutno nevidim nista drugo sem Nadala kako osvaja Vimbldon.

Kralj mača

pre 1 godinu

А сада се нико не оглашава да испира уста са Надалом због његовог стања у стопалу, да каже како лажира повреду, да нема Вајс-Милеров синдром, да је све обична измишљотина, да са таквим стањем не би могао да игра итд. Сетите се само шта су радили Ђоковићу прошле године након победе на Аустралијан Опену, али и у току самог турнира, када је зарадио повреду трбушног мишића у мечу против Тејлора Фрица у осмини финала. Одмах су се јавили дежурни пљувачи са оптужбама како лажира повреду и како му не верују да је задобио руптуру трбушног мишића, да са таквом повредом не би могао да игра и сл. А сад одједном, Надал може да игра и након хируршке интеренције, па сад хоће да обави чак још једну, а пре годину дана су причали да ће његова каријера бити готова ако се подвргне операцији, јер је таква болест у питању. Речено је било да ће бол нестати и моћи ће да хода, али не и да трчи ако се оперише. Е сад, какве онда инекције, убијање нерва и умртвљење стопала долази у обзир, о чему он то прича?

Ccc

pre 1 godinu

@ Rej fon von, ko je branio Novaku da pobedi Nadala u cetvrtfinalu? Ko je branio Novaku da se vakcinise i igra na AO... Pustite me te PR masonerije i ostalih gluposti, ovde ima deset ljudi koji mogu da pobede Nadala ali nisu ni približno dobri kao on. Sada polagano drzi ovu krunu Goat i tako ce sigurno ostati. A Novak ocigledno ima druge prioritete u zivotu i to je sasvim ok...

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Da, Đoković je najgori, a najbolji su Nadal i Federer. Đoković nikada nije pobedio kao oni što su pobeđivali njega. E zato su Nadal i Federer najbolji, a Đoković je najgori!
(Yeah, 05. jun 2022 21:00)

A to se vidi po H2H...ups, vidi se po broju nedelja na prvom mestu...ups, vidi se po broju mastersa...ups

deki27

pre 1 godinu

Znaci stopalo u losem stanju, igra pod injekcijama a hoce jos. Bese li to Nadal izjavio kako je Novak opsednut trofejima, covek koji rizikuje da postane invalid nekom spocitava da je opsednut osvajanjem trofeja

Zoran

pre 1 godinu

Pitah mog prijatelja, profesor medicine, o ovom problemu i Nadalovom resenju, covek mi kaze da je to 100% laz, ali mu je cudno da niko na to ne reaguje. Kaze da je to toliko ozbiljan problem da bi on tesko mogao da hoda, a o profesionalnom tenisu ni da sanja. O anasteziji se samo smejao.

Ivan

pre 1 godinu

"Ne želim da nastavim a Vimbldon (koji je tu iza ugla) mi je u vrhu prioriteta!" Genijalno! Na koji to način može da nekom teniseru koji je ozbiljno povređen bude u vrhu prioriteta jedan Gren Slem koji počinje kroz dve nedelje? S-R-A-M-O-T-A od izjave! Baca ljagu na ovaj novi veliki trofej koji je danas osvojio! Ne priliči takvom jednom šampionu kakav je on da izjavljuje takve nebuloze. Ako si povređen, pa valjda moraš da pauziraš, zar ne, pa nećeš valjda ići na Gren Slem koji počinje za dve nedelje za koji kažeš da ti je prioritet i pored te teže povrede. BRUKA!

Pilot bespilotne letelice

pre 1 godinu

Nadal je najveći lažov u svetu sporta ej igra i ne može višr a trči i vraća loptice i osvaja turnire kao da sa 23- 24 godine.

Zoran

pre 1 godinu

Ove lagarije su dostigle vrhunac. Potpuno anesteziranje stopala. To znaci bez ikakvog osecaja u njemu. Nista. Probajte da setate sa takvim stopalom. On kida sedam meceva.

Mu

pre 1 godinu

Secam se da se o njegovim povredama pricalo jos na pocetku karijere. Kad je imao 20 god govorili su da su mu kolema istrosena kao da ima 35. Covek sada ima 36 god a igra lagano 5 sati s tim sto se njrgove povrede pominju tokom cele karijere. Ma koliko bio povredjen na RG je uvek igrao. Folirant na kvadrat.

Robert

pre 1 godinu

Zapamtite jedno,Novak jos nije rekao svoje,mozda je i bolje sto je ovo izgubio da opet probudi zver u sebi.
(lmLuka, 05. jun 2022 20:43)

Ovo tako lose zvuci jer, da je pobedio, niko ne bi rekao "mozda je bilo bolje da je izgubio pa da pdobudi zver". Sve sto ne moze dvosmerno da se primeni, ne treba ni koristiti kao argument.

Rej Von Fon

pre 1 godinu

Nije korektno. Ne prica o tome, a ceo turnir se samo o tome prica. Osecam se poslednjih sest mesec kao da gledam Felpsa opet, i ono moranje da osvoji sve one zlatne medalje na OI. Kao da gledam Merion Jones opet, dok je guraju i da trci i da skace, i da osvoji sto vise medalja. Takav utisak imam i sada sa Nadalom. Neverovatna PR masinerija, koja kao da je prerasla u pokret. Prljavo "beli sporte", prljavo. Cela godina vam je prljava.

vodnik

pre 1 godinu

Haha,evo sad zeli da igra na Vimbldonu,ovo je stvarno sou.....Nadam se da ce proci uvodne runde na Vimbldonu,mmogo bi volio da vidim njega i Novaka u polufinalu ili finalu,i da mu se Novak revansira.
(Sinke, 05. jun 2022 20:28)
A sta ako opet odere Noleta.

HulaHop

pre 1 godinu

@ Ne znam zaista, zašto bi neko više volio da ostane poluinvalid i da spali nerve na stopalima nego da završi karijeru. Svakako je sve osvojio, ovo je neka bolesna ambicija. Ovaj svijet je načisto poludio.
(Milica, 05. jun 2022 21:04)

Ništa ja njemu ne verujem više, al vreme će pokazati.

DC

pre 1 godinu

@Dušan: Niko neće da zabrani Noletu da igra na US opremu, niti za time ima potrebe. Sa druge strane mislim da još uvek važi pravilo da nevakcinisane osobe ne mogu ući u SAD. To nema veze ni sa Noletom, ni sa US openom, ni sa tenisom, jer se svet ne okreće oko jednog sporta.

Yeah

pre 1 godinu

Da, Đoković je najgori, a najbolji su Nadal i Federer. Đoković nikada nije pobedio kao oni što su pobeđivali njega. E zato su Nadal i Federer najbolji, a Đoković je najgori!

Radijator

pre 1 godinu

Vimbldonu,mmogo bi volio da vidim njega i Novaka u polufinalu ili finalu,i da mu se Novak revansira.
(Sinke, 05. jun 2022 20:28)

Bas bi mu se revanširao, pojesce ga Nadal ako se sretnu.

Zbrdvic

pre 1 godinu

zivi bili pa videli, Nadal ce cudesno vaskrsnuti i na preostala 2 GS-a i osvojiti ih. Ovo sve ove godine postaje presmesna namestaljka, glavu dajem sa su Medi rekli posle 2-0 na AO da spusti gas i popusti, a ni u ovom cetvrtfinalu mi posle drugog seta nisu cista posla....

invicibile

pre 1 godinu

To "folirant haha" i "novak bi ga odrao" okacite mačku o rep. Odsustvovao je sa 10 GS u karijeri plus sto se sa 3 povukao zbog povrede. I opet sta?? Ima najvise GS ! Uz to sto je odrao Novaka.

Sinan

pre 1 godinu

Nadal igra psihološke igrice, nije mu ništa. Podsjeća me na jedan košarkaški klub koji je potrošio milione na ekipu a ipak se oslanja na psihološke pritiske. Nole bi bio naivan da povjeruje u ove gluposti, jer Nadal ide na to da osvoji sva 4 grand slema ove godine. I ne bi me iznenadilo da uspije, s obzirom da je Nole upitan za US open.

Fabrika čipova

pre 1 godinu

Ček, Novaka smo kovali u zvezde kada je prošle godine sa povredom trbušnjih mišića osvojio Australiju, a Nadal je folirant jer je sa povređenim stopalom osvojio Pariz?

Milica

pre 1 godinu

Ne znam zaista, zašto bi neko više volio da ostane poluinvalid i da spali nerve na stopalima nego da završi karijeru. Svakako je sve osvojio, ovo je neka bolesna ambicija. Ovaj svijet je načisto poludio.

Nikola Piric

pre 1 godinu

Počeo je da skracuje poene i ide mu izgleda brutalno , ne znam za Wimldon ali on ima igru za Us open , nema puno igrača koji ga mogu dobiti na 3 seta ...

Boris

pre 1 godinu

Brate, uslovi su ti top! Sve ti je namešteno da osvojiš, samo treba da se pojaviš na turniru. Postao si folirant broj jedan. To ja nekom imaginarnom Nadalu koji čita ove komentare. Nervira me, ne zbog pobeda, nego zbog ponašanja, okretanja glave od problema u tenisu, itd.

lmLuka

pre 1 godinu

Svaka cast Nadalu,muski je odigrao ovaj RG.Ne volim ga,jer mislim da je ljiga veca cak i od Federera,ali za zar i sampionski duh skidam kapu.Zapamtite jedno,Novak jos nije rekao svoje,mozda je i bolje sto je ovo izgubio da opet probudi zver u sebi.Imali su Federer i Nadal po 20 a Novak 17 GS,pa su svi govoriili kraj.Ne da nije kraj,zurka tek pocinje ;))

mislim

pre 1 godinu

Nolovci neće nikako da shvate da je Djokovića penzionisao Medvedev. Kakav bre Djoković, pa kome je on još pretnja. Svi moke boga da ga dobiju da ga oderu. Psihički se raspao. Jedva čekam da ga Nadal ooet pdere. Mada, mislim da će ga pre Alcaraz rešiti. Neće taj videti finale. I ono u Rimu da Nadal nije bio povređen i da je Alcaraz bio na turniru ne bi ni tu jednu titulu osvojio. Realno.

Dušan

pre 1 godinu

Folirant.

Wimbledon će da otkaže jer zna da bi ga Nole tamo odrao, a onda će pokušati nešto da uradi na US Openu ako Novaku zabrane da igra. Ako Nole bude igrao u Americi i to će otkazati. Nole sa njim nije igrao van šljake više od tri godine, ja više ni ne pamtim kad su igrali a da nije šljaka. Možda oni finale AO kad ga je Nole urnisao u finalu, valjda je to bila 2019. godina.

@

pre 1 godinu

@Sinke
Pazi sta zelis druskane!
Zeleo si da se sretnu i u Parizu, pa vidis sta si dobio.
Na travi je Nadal pobedio Federera koji je bio na vrhuncu karijere, nepobediv na travi, sa 80 pobeda zaredom, bez poraza.
Novak NIKADA nije pobedio Federera na vrhuncu njegove karijere.Cak i protiv starog, oslabljenog Federera, Novak je morao na kvarno da igra, pet setova i da spasava mec lopte. Ako Nadal odluci da se potpuno spremi za Vimbldon, bez ikakve rezerve, onda je Djokovicu bolje da bezi sto dalje od Londona.

Nidzo

pre 1 godinu

O Rafaele, ali mutis. Rekao si da nisi hteo da pricas o stopalu tokom turnira... Pa na svakoj pres konferenciji si pricao o tvom stopalu... Al ajde, nek ti bude. Drugo, kontradiktoran si sam sebi, juce si rekao (dok je jos trajao turnir) da bi pre izgubio ovo finale zarad zdravog stopala, a danas pricas o spaljivanu nerava i "rizicnim" postupkom igranja jer si pod anestezijom...

Sinke

pre 1 godinu

Haha,evo sad zeli da igra na Vimbldonu,ovo je stvarno sou.....Nadam se da ce proci uvodne runde na Vimbldonu,mmogo bi volio da vidim njega i Novaka u polufinalu ili finalu,i da mu se Novak revansira.

Boris

pre 1 godinu

Samo naprijed majstore, sa terapijom i novim mogucnostima da ti bude bolje, a ako zelis da rizikujes dalje onda turnir ili dva prije GS, i spreman na GS. Niti te zanima prvo mjesto, niti ostali manji turniri,a i godine su tu tako da nema smisla juriti i rizikovati na svim turnirima.

realno

pre 1 godinu

Wimbledon će da otkaže jer zna da bi ga Nole tamo odrao, a onda će pokušati nešto da uradi na US Openu ako Novaku zabrane da igra. Ako Nole bude igrao u Americi i to će otkazati. Nole sa njim nije igrao van šljake više od tri godine, ja više ni ne pamtim kad su igrali a da nije šljaka. Možda oni finale AO kad ga je Nole urnisao u finalu, valjda je to bila 2019. godina.
(Dušan, 05. jun 2022 20:27)

Novak je poslat u penziju odavno, spusti se na zemlju.... On više nikome nije pretnja. Hahahaha

Dušan

pre 1 godinu

Folirant.

Wimbledon će da otkaže jer zna da bi ga Nole tamo odrao, a onda će pokušati nešto da uradi na US Openu ako Novaku zabrane da igra. Ako Nole bude igrao u Americi i to će otkazati. Nole sa njim nije igrao van šljake više od tri godine, ja više ni ne pamtim kad su igrali a da nije šljaka. Možda oni finale AO kad ga je Nole urnisao u finalu, valjda je to bila 2019. godina.

Sinke

pre 1 godinu

Haha,evo sad zeli da igra na Vimbldonu,ovo je stvarno sou.....Nadam se da ce proci uvodne runde na Vimbldonu,mmogo bi volio da vidim njega i Novaka u polufinalu ili finalu,i da mu se Novak revansira.

lmLuka

pre 1 godinu

Svaka cast Nadalu,muski je odigrao ovaj RG.Ne volim ga,jer mislim da je ljiga veca cak i od Federera,ali za zar i sampionski duh skidam kapu.Zapamtite jedno,Novak jos nije rekao svoje,mozda je i bolje sto je ovo izgubio da opet probudi zver u sebi.Imali su Federer i Nadal po 20 a Novak 17 GS,pa su svi govoriili kraj.Ne da nije kraj,zurka tek pocinje ;))

Mu

pre 1 godinu

Secam se da se o njegovim povredama pricalo jos na pocetku karijere. Kad je imao 20 god govorili su da su mu kolema istrosena kao da ima 35. Covek sada ima 36 god a igra lagano 5 sati s tim sto se njrgove povrede pominju tokom cele karijere. Ma koliko bio povredjen na RG je uvek igrao. Folirant na kvadrat.

Nidzo

pre 1 godinu

O Rafaele, ali mutis. Rekao si da nisi hteo da pricas o stopalu tokom turnira... Pa na svakoj pres konferenciji si pricao o tvom stopalu... Al ajde, nek ti bude. Drugo, kontradiktoran si sam sebi, juce si rekao (dok je jos trajao turnir) da bi pre izgubio ovo finale zarad zdravog stopala, a danas pricas o spaljivanu nerava i "rizicnim" postupkom igranja jer si pod anestezijom...

Rej Von Fon

pre 1 godinu

Nije korektno. Ne prica o tome, a ceo turnir se samo o tome prica. Osecam se poslednjih sest mesec kao da gledam Felpsa opet, i ono moranje da osvoji sve one zlatne medalje na OI. Kao da gledam Merion Jones opet, dok je guraju i da trci i da skace, i da osvoji sto vise medalja. Takav utisak imam i sada sa Nadalom. Neverovatna PR masinerija, koja kao da je prerasla u pokret. Prljavo "beli sporte", prljavo. Cela godina vam je prljava.

Milica

pre 1 godinu

Ne znam zaista, zašto bi neko više volio da ostane poluinvalid i da spali nerve na stopalima nego da završi karijeru. Svakako je sve osvojio, ovo je neka bolesna ambicija. Ovaj svijet je načisto poludio.

Zoran

pre 1 godinu

Pitah mog prijatelja, profesor medicine, o ovom problemu i Nadalovom resenju, covek mi kaze da je to 100% laz, ali mu je cudno da niko na to ne reaguje. Kaze da je to toliko ozbiljan problem da bi on tesko mogao da hoda, a o profesionalnom tenisu ni da sanja. O anasteziji se samo smejao.

Zoran

pre 1 godinu

Ove lagarije su dostigle vrhunac. Potpuno anesteziranje stopala. To znaci bez ikakvog osecaja u njemu. Nista. Probajte da setate sa takvim stopalom. On kida sedam meceva.

Pilot bespilotne letelice

pre 1 godinu

Nadal je najveći lažov u svetu sporta ej igra i ne može višr a trči i vraća loptice i osvaja turnire kao da sa 23- 24 godine.

deki27

pre 1 godinu

Znaci stopalo u losem stanju, igra pod injekcijama a hoce jos. Bese li to Nadal izjavio kako je Novak opsednut trofejima, covek koji rizikuje da postane invalid nekom spocitava da je opsednut osvajanjem trofeja

HulaHop

pre 1 godinu

@ Ne znam zaista, zašto bi neko više volio da ostane poluinvalid i da spali nerve na stopalima nego da završi karijeru. Svakako je sve osvojio, ovo je neka bolesna ambicija. Ovaj svijet je načisto poludio.
(Milica, 05. jun 2022 21:04)

Ništa ja njemu ne verujem više, al vreme će pokazati.

Boris

pre 1 godinu

Brate, uslovi su ti top! Sve ti je namešteno da osvojiš, samo treba da se pojaviš na turniru. Postao si folirant broj jedan. To ja nekom imaginarnom Nadalu koji čita ove komentare. Nervira me, ne zbog pobeda, nego zbog ponašanja, okretanja glave od problema u tenisu, itd.

Zbrdvic

pre 1 godinu

zivi bili pa videli, Nadal ce cudesno vaskrsnuti i na preostala 2 GS-a i osvojiti ih. Ovo sve ove godine postaje presmesna namestaljka, glavu dajem sa su Medi rekli posle 2-0 na AO da spusti gas i popusti, a ni u ovom cetvrtfinalu mi posle drugog seta nisu cista posla....

Fabrika čipova

pre 1 godinu

Ček, Novaka smo kovali u zvezde kada je prošle godine sa povredom trbušnjih mišića osvojio Australiju, a Nadal je folirant jer je sa povređenim stopalom osvojio Pariz?

Ivan

pre 1 godinu

"Ne želim da nastavim a Vimbldon (koji je tu iza ugla) mi je u vrhu prioriteta!" Genijalno! Na koji to način može da nekom teniseru koji je ozbiljno povređen bude u vrhu prioriteta jedan Gren Slem koji počinje kroz dve nedelje? S-R-A-M-O-T-A od izjave! Baca ljagu na ovaj novi veliki trofej koji je danas osvojio! Ne priliči takvom jednom šampionu kakav je on da izjavljuje takve nebuloze. Ako si povređen, pa valjda moraš da pauziraš, zar ne, pa nećeš valjda ići na Gren Slem koji počinje za dve nedelje za koji kažeš da ti je prioritet i pored te teže povrede. BRUKA!

Sinan

pre 1 godinu

Nadal igra psihološke igrice, nije mu ništa. Podsjeća me na jedan košarkaški klub koji je potrošio milione na ekipu a ipak se oslanja na psihološke pritiske. Nole bi bio naivan da povjeruje u ove gluposti, jer Nadal ide na to da osvoji sva 4 grand slema ove godine. I ne bi me iznenadilo da uspije, s obzirom da je Nole upitan za US open.

Kralj mača

pre 1 godinu

А сада се нико не оглашава да испира уста са Надалом због његовог стања у стопалу, да каже како лажира повреду, да нема Вајс-Милеров синдром, да је све обична измишљотина, да са таквим стањем не би могао да игра итд. Сетите се само шта су радили Ђоковићу прошле године након победе на Аустралијан Опену, али и у току самог турнира, када је зарадио повреду трбушног мишића у мечу против Тејлора Фрица у осмини финала. Одмах су се јавили дежурни пљувачи са оптужбама како лажира повреду и како му не верују да је задобио руптуру трбушног мишића, да са таквом повредом не би могао да игра и сл. А сад одједном, Надал може да игра и након хируршке интеренције, па сад хоће да обави чак још једну, а пре годину дана су причали да ће његова каријера бити готова ако се подвргне операцији, јер је таква болест у питању. Речено је било да ће бол нестати и моћи ће да хода, али не и да трчи ако се оперише. Е сад, какве онда инекције, убијање нерва и умртвљење стопала долази у обзир, о чему он то прича?

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Da, Đoković je najgori, a najbolji su Nadal i Federer. Đoković nikada nije pobedio kao oni što su pobeđivali njega. E zato su Nadal i Federer najbolji, a Đoković je najgori!
(Yeah, 05. jun 2022 21:00)

A to se vidi po H2H...ups, vidi se po broju nedelja na prvom mestu...ups, vidi se po broju mastersa...ups

Nikola Piric

pre 1 godinu

Počeo je da skracuje poene i ide mu izgleda brutalno , ne znam za Wimldon ali on ima igru za Us open , nema puno igrača koji ga mogu dobiti na 3 seta ...

invicibile

pre 1 godinu

To "folirant haha" i "novak bi ga odrao" okacite mačku o rep. Odsustvovao je sa 10 GS u karijeri plus sto se sa 3 povukao zbog povrede. I opet sta?? Ima najvise GS ! Uz to sto je odrao Novaka.

realno

pre 1 godinu

Wimbledon će da otkaže jer zna da bi ga Nole tamo odrao, a onda će pokušati nešto da uradi na US Openu ako Novaku zabrane da igra. Ako Nole bude igrao u Americi i to će otkazati. Nole sa njim nije igrao van šljake više od tri godine, ja više ni ne pamtim kad su igrali a da nije šljaka. Možda oni finale AO kad ga je Nole urnisao u finalu, valjda je to bila 2019. godina.
(Dušan, 05. jun 2022 20:27)

Novak je poslat u penziju odavno, spusti se na zemlju.... On više nikome nije pretnja. Hahahaha

DC

pre 1 godinu

@Dušan: Niko neće da zabrani Noletu da igra na US opremu, niti za time ima potrebe. Sa druge strane mislim da još uvek važi pravilo da nevakcinisane osobe ne mogu ući u SAD. To nema veze ni sa Noletom, ni sa US openom, ni sa tenisom, jer se svet ne okreće oko jednog sporta.

Јабучило

pre 1 godinu

Не бих да огрешим душу, али како неко може да игра врхунски тенис умртвљених живаца у стопалу?

Boris

pre 1 godinu

Samo naprijed majstore, sa terapijom i novim mogucnostima da ti bude bolje, a ako zelis da rizikujes dalje onda turnir ili dva prije GS, i spreman na GS. Niti te zanima prvo mjesto, niti ostali manji turniri,a i godine su tu tako da nema smisla juriti i rizikovati na svim turnirima.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Vimbldonu,mmogo bi volio da vidim njega i Novaka u polufinalu ili finalu,i da mu se Novak revansira.
(Sinke, 05. jun 2022 20:28)

Bas bi mu se revanširao, pojesce ga Nadal ako se sretnu.
(Radijator, 05. jun 2022 21:14)

Nadal na Vimbldonu teško da 4. kola.

vodnik

pre 1 godinu

Haha,evo sad zeli da igra na Vimbldonu,ovo je stvarno sou.....Nadam se da ce proci uvodne runde na Vimbldonu,mmogo bi volio da vidim njega i Novaka u polufinalu ili finalu,i da mu se Novak revansira.
(Sinke, 05. jun 2022 20:28)
A sta ako opet odere Noleta.

Radijator

pre 1 godinu

Vimbldonu,mmogo bi volio da vidim njega i Novaka u polufinalu ili finalu,i da mu se Novak revansira.
(Sinke, 05. jun 2022 20:28)

Bas bi mu se revanširao, pojesce ga Nadal ako se sretnu.

lebesst

pre 1 godinu

kako je moguce da igras tako nabudzen inekcijama ee rafa rafa za tebe su asterix i obelix mala maca ne bih se zacudio da se u hulka pretvoris u toku meca.

@

pre 1 godinu

@Sinke
Pazi sta zelis druskane!
Zeleo si da se sretnu i u Parizu, pa vidis sta si dobio.
Na travi je Nadal pobedio Federera koji je bio na vrhuncu karijere, nepobediv na travi, sa 80 pobeda zaredom, bez poraza.
Novak NIKADA nije pobedio Federera na vrhuncu njegove karijere.Cak i protiv starog, oslabljenog Federera, Novak je morao na kvarno da igra, pet setova i da spasava mec lopte. Ako Nadal odluci da se potpuno spremi za Vimbldon, bez ikakve rezerve, onda je Djokovicu bolje da bezi sto dalje od Londona.

mislim

pre 1 godinu

Nolovci neće nikako da shvate da je Djokovića penzionisao Medvedev. Kakav bre Djoković, pa kome je on još pretnja. Svi moke boga da ga dobiju da ga oderu. Psihički se raspao. Jedva čekam da ga Nadal ooet pdere. Mada, mislim da će ga pre Alcaraz rešiti. Neće taj videti finale. I ono u Rimu da Nadal nije bio povređen i da je Alcaraz bio na turniru ne bi ni tu jednu titulu osvojio. Realno.

Ccc

pre 1 godinu

@ Rej fon von, ko je branio Novaku da pobedi Nadala u cetvrtfinalu? Ko je branio Novaku da se vakcinise i igra na AO... Pustite me te PR masonerije i ostalih gluposti, ovde ima deset ljudi koji mogu da pobede Nadala ali nisu ni približno dobri kao on. Sada polagano drzi ovu krunu Goat i tako ce sigurno ostati. A Novak ocigledno ima druge prioritete u zivotu i to je sasvim ok...

Robert

pre 1 godinu

Zapamtite jedno,Novak jos nije rekao svoje,mozda je i bolje sto je ovo izgubio da opet probudi zver u sebi.
(lmLuka, 05. jun 2022 20:43)

Ovo tako lose zvuci jer, da je pobedio, niko ne bi rekao "mozda je bilo bolje da je izgubio pa da pdobudi zver". Sve sto ne moze dvosmerno da se primeni, ne treba ni koristiti kao argument.

nikos

pre 1 godinu

Sve ovo o cemu se pise i razgovara ne bi bilo u fokusu da je Djoko bio u fokusu. Dafinitivno, Djoko je NAJVECI neprijatelj samom sebi. Dobro je napisao neki strani novinar "Djokovic odjednom nestane iz mecha i ko zna gde ode".
Bude li Djokovic za jos ovo malo vremena koliko mu je ostalo profi tenisa nastavio i dalje filosofira i "eksperimentise" Nadal moze i drugo stopalo da uvede u igru i da osvaja GS. Rud, Cilic, Zverev, Alkaraz nisu pretnja za Nadala.

Yeah

pre 1 godinu

Da, Đoković je najgori, a najbolji su Nadal i Federer. Đoković nikada nije pobedio kao oni što su pobeđivali njega. E zato su Nadal i Federer najbolji, a Đoković je najgori!

Caplja

pre 1 godinu

Rafa udri jace pa osvoji i vimbldon, trenutno nema ko da te zaustavi. A ovi Nolovci nek se tese do sutra. Sta je bilo kad je Nolo prosle godine osvojio 3gs jel ste pricali o dopingu. Australiju 2021 osvojio tako sto mu puko trbusnjak pa igro nikad bolje posle toga. Toliko o tome da nije folirant. Takodje Nadal je igrao odlicno i zasluzio je da osvoji ovo. Ne mrzim Novaka, nislucajno covek je legenda nase zemlje i sve najbolje zasluzuje,pravi Srbin i posle Nikole Tesle najveci i ruzno je sto sam napisao gore ali isto tako ni Nadal nije zasluzio da se pljuje. Novak i Nadal su dvojica igraca koji su tenis digli na takav nivo da klinci u celom svetu kupuju njihove majce rekete itd... zbog njih krecu da se bave tim lepim sportom. Videcemo sta ce dalje biti ali trenutno nevidim nista drugo sem Nadala kako osvaja Vimbldon.

no name

pre 1 godinu

Ne znam zaista, zašto bi neko više volio da ostane poluinvalid i da spali nerve na stopalima nego da završi karijeru. Svakako je sve osvojio, ovo je neka bolesna ambicija. Ovaj svijet je načisto poludio.
(Milica, 5. jun 2022 21:04)

Sve je to reklama mala Milice. Nadal Djokovic, Federer njihov posao je da reklamiraju tenis do kraja zivota.
Rolan Garos ostvario najveci prihod u poslednjim godinama, hoce sad i Wimbldon svoj deo kolaca. A nije isto sa Nadalom i bez.

I sad idemo reklama sve do Wimbldona.

Beogradjanin

pre 1 godinu

Pitah mog prijatelja, profesor medicine, o ovom problemu i Nadalovom resenju, covek mi kaze da je to 100% laz, ali mu je cudno da niko na to ne reaguje. Kaze da je to toliko ozbiljan problem da bi on tesko mogao da hoda, a o profesionalnom tenisu ni da sanja. O anasteziji se samo smejao.
(Zoran, 5. jun 2022 23:12)

Pitaj tvog prijatelja medicne, sto danas lekari gledaju u pacijente i lazu da ne trepnu. To je toliko nazalost postalo rasporstarnajeno da svaki covek koji se susreo sa tim da ne veruje.

Jedino objasnje nikad oni lekari ne znaju sta moze da se desi, tako su ih naucili!

Da plačes!

Miso

pre 1 godinu

Kažete urnisao Novaka a kako to jeste ga pobedio u 4 seta ok,jeli ga Novak prošle godine pobedio isto u 4 seta malo pogledajte ko više ima pobeda nad kim i koliko ga je puta Nadal pobedio od 2011 g pa će vi sve biti jasno nemoram ja da vi objašnjavamo.Ali ima tu Partizanovaca koji su protiv Novaka samo što on navija za Zvezdu bolesnici i onda sve najgore po Novaku a hvale onog drogiranog,ceo svet to vidi će cak su isto ti francuski novinari pisali o tome a sad ga hvale jer para vrti gde burgija neće.

Fabrika čipova

pre 1 godinu

Ček, Novaka smo kovali u zvezde kada je prošle godine sa povredom trbušnjih mišića osvojio Australiju, a Nadal je folirant jer je sa povređenim stopalom osvojio Pariz?

@

pre 1 godinu

@Sinke
Pazi sta zelis druskane!
Zeleo si da se sretnu i u Parizu, pa vidis sta si dobio.
Na travi je Nadal pobedio Federera koji je bio na vrhuncu karijere, nepobediv na travi, sa 80 pobeda zaredom, bez poraza.
Novak NIKADA nije pobedio Federera na vrhuncu njegove karijere.Cak i protiv starog, oslabljenog Federera, Novak je morao na kvarno da igra, pet setova i da spasava mec lopte. Ako Nadal odluci da se potpuno spremi za Vimbldon, bez ikakve rezerve, onda je Djokovicu bolje da bezi sto dalje od Londona.

realno

pre 1 godinu

Wimbledon će da otkaže jer zna da bi ga Nole tamo odrao, a onda će pokušati nešto da uradi na US Openu ako Novaku zabrane da igra. Ako Nole bude igrao u Americi i to će otkazati. Nole sa njim nije igrao van šljake više od tri godine, ja više ni ne pamtim kad su igrali a da nije šljaka. Možda oni finale AO kad ga je Nole urnisao u finalu, valjda je to bila 2019. godina.
(Dušan, 05. jun 2022 20:27)

Novak je poslat u penziju odavno, spusti se na zemlju.... On više nikome nije pretnja. Hahahaha

Dušan

pre 1 godinu

Folirant.

Wimbledon će da otkaže jer zna da bi ga Nole tamo odrao, a onda će pokušati nešto da uradi na US Openu ako Novaku zabrane da igra. Ako Nole bude igrao u Americi i to će otkazati. Nole sa njim nije igrao van šljake više od tri godine, ja više ni ne pamtim kad su igrali a da nije šljaka. Možda oni finale AO kad ga je Nole urnisao u finalu, valjda je to bila 2019. godina.

mislim

pre 1 godinu

Nolovci neće nikako da shvate da je Djokovića penzionisao Medvedev. Kakav bre Djoković, pa kome je on još pretnja. Svi moke boga da ga dobiju da ga oderu. Psihički se raspao. Jedva čekam da ga Nadal ooet pdere. Mada, mislim da će ga pre Alcaraz rešiti. Neće taj videti finale. I ono u Rimu da Nadal nije bio povređen i da je Alcaraz bio na turniru ne bi ni tu jednu titulu osvojio. Realno.

Boris

pre 1 godinu

Samo naprijed majstore, sa terapijom i novim mogucnostima da ti bude bolje, a ako zelis da rizikujes dalje onda turnir ili dva prije GS, i spreman na GS. Niti te zanima prvo mjesto, niti ostali manji turniri,a i godine su tu tako da nema smisla juriti i rizikovati na svim turnirima.

Radijator

pre 1 godinu

Vimbldonu,mmogo bi volio da vidim njega i Novaka u polufinalu ili finalu,i da mu se Novak revansira.
(Sinke, 05. jun 2022 20:28)

Bas bi mu se revanširao, pojesce ga Nadal ako se sretnu.

invicibile

pre 1 godinu

To "folirant haha" i "novak bi ga odrao" okacite mačku o rep. Odsustvovao je sa 10 GS u karijeri plus sto se sa 3 povukao zbog povrede. I opet sta?? Ima najvise GS ! Uz to sto je odrao Novaka.

Caplja

pre 1 godinu

Rafa udri jace pa osvoji i vimbldon, trenutno nema ko da te zaustavi. A ovi Nolovci nek se tese do sutra. Sta je bilo kad je Nolo prosle godine osvojio 3gs jel ste pricali o dopingu. Australiju 2021 osvojio tako sto mu puko trbusnjak pa igro nikad bolje posle toga. Toliko o tome da nije folirant. Takodje Nadal je igrao odlicno i zasluzio je da osvoji ovo. Ne mrzim Novaka, nislucajno covek je legenda nase zemlje i sve najbolje zasluzuje,pravi Srbin i posle Nikole Tesle najveci i ruzno je sto sam napisao gore ali isto tako ni Nadal nije zasluzio da se pljuje. Novak i Nadal su dvojica igraca koji su tenis digli na takav nivo da klinci u celom svetu kupuju njihove majce rekete itd... zbog njih krecu da se bave tim lepim sportom. Videcemo sta ce dalje biti ali trenutno nevidim nista drugo sem Nadala kako osvaja Vimbldon.

Yeah

pre 1 godinu

Da, Đoković je najgori, a najbolji su Nadal i Federer. Đoković nikada nije pobedio kao oni što su pobeđivali njega. E zato su Nadal i Federer najbolji, a Đoković je najgori!

Sinke

pre 1 godinu

Haha,evo sad zeli da igra na Vimbldonu,ovo je stvarno sou.....Nadam se da ce proci uvodne runde na Vimbldonu,mmogo bi volio da vidim njega i Novaka u polufinalu ili finalu,i da mu se Novak revansira.

vodnik

pre 1 godinu

Haha,evo sad zeli da igra na Vimbldonu,ovo je stvarno sou.....Nadam se da ce proci uvodne runde na Vimbldonu,mmogo bi volio da vidim njega i Novaka u polufinalu ili finalu,i da mu se Novak revansira.
(Sinke, 05. jun 2022 20:28)
A sta ako opet odere Noleta.

Zbrdvic

pre 1 godinu

zivi bili pa videli, Nadal ce cudesno vaskrsnuti i na preostala 2 GS-a i osvojiti ih. Ovo sve ove godine postaje presmesna namestaljka, glavu dajem sa su Medi rekli posle 2-0 na AO da spusti gas i popusti, a ni u ovom cetvrtfinalu mi posle drugog seta nisu cista posla....

Boris

pre 1 godinu

Brate, uslovi su ti top! Sve ti je namešteno da osvojiš, samo treba da se pojaviš na turniru. Postao si folirant broj jedan. To ja nekom imaginarnom Nadalu koji čita ove komentare. Nervira me, ne zbog pobeda, nego zbog ponašanja, okretanja glave od problema u tenisu, itd.

lmLuka

pre 1 godinu

Svaka cast Nadalu,muski je odigrao ovaj RG.Ne volim ga,jer mislim da je ljiga veca cak i od Federera,ali za zar i sampionski duh skidam kapu.Zapamtite jedno,Novak jos nije rekao svoje,mozda je i bolje sto je ovo izgubio da opet probudi zver u sebi.Imali su Federer i Nadal po 20 a Novak 17 GS,pa su svi govoriili kraj.Ne da nije kraj,zurka tek pocinje ;))

Sinan

pre 1 godinu

Nadal igra psihološke igrice, nije mu ništa. Podsjeća me na jedan košarkaški klub koji je potrošio milione na ekipu a ipak se oslanja na psihološke pritiske. Nole bi bio naivan da povjeruje u ove gluposti, jer Nadal ide na to da osvoji sva 4 grand slema ove godine. I ne bi me iznenadilo da uspije, s obzirom da je Nole upitan za US open.

Ccc

pre 1 godinu

@ Rej fon von, ko je branio Novaku da pobedi Nadala u cetvrtfinalu? Ko je branio Novaku da se vakcinise i igra na AO... Pustite me te PR masonerije i ostalih gluposti, ovde ima deset ljudi koji mogu da pobede Nadala ali nisu ni približno dobri kao on. Sada polagano drzi ovu krunu Goat i tako ce sigurno ostati. A Novak ocigledno ima druge prioritete u zivotu i to je sasvim ok...

Nidzo

pre 1 godinu

O Rafaele, ali mutis. Rekao si da nisi hteo da pricas o stopalu tokom turnira... Pa na svakoj pres konferenciji si pricao o tvom stopalu... Al ajde, nek ti bude. Drugo, kontradiktoran si sam sebi, juce si rekao (dok je jos trajao turnir) da bi pre izgubio ovo finale zarad zdravog stopala, a danas pricas o spaljivanu nerava i "rizicnim" postupkom igranja jer si pod anestezijom...

Rej Von Fon

pre 1 godinu

Nije korektno. Ne prica o tome, a ceo turnir se samo o tome prica. Osecam se poslednjih sest mesec kao da gledam Felpsa opet, i ono moranje da osvoji sve one zlatne medalje na OI. Kao da gledam Merion Jones opet, dok je guraju i da trci i da skace, i da osvoji sto vise medalja. Takav utisak imam i sada sa Nadalom. Neverovatna PR masinerija, koja kao da je prerasla u pokret. Prljavo "beli sporte", prljavo. Cela godina vam je prljava.

HulaHop

pre 1 godinu

@ Ne znam zaista, zašto bi neko više volio da ostane poluinvalid i da spali nerve na stopalima nego da završi karijeru. Svakako je sve osvojio, ovo je neka bolesna ambicija. Ovaj svijet je načisto poludio.
(Milica, 05. jun 2022 21:04)

Ništa ja njemu ne verujem više, al vreme će pokazati.

Pilot bespilotne letelice

pre 1 godinu

Nadal je najveći lažov u svetu sporta ej igra i ne može višr a trči i vraća loptice i osvaja turnire kao da sa 23- 24 godine.

Zoran

pre 1 godinu

Pitah mog prijatelja, profesor medicine, o ovom problemu i Nadalovom resenju, covek mi kaze da je to 100% laz, ali mu je cudno da niko na to ne reaguje. Kaze da je to toliko ozbiljan problem da bi on tesko mogao da hoda, a o profesionalnom tenisu ni da sanja. O anasteziji se samo smejao.

Mu

pre 1 godinu

Secam se da se o njegovim povredama pricalo jos na pocetku karijere. Kad je imao 20 god govorili su da su mu kolema istrosena kao da ima 35. Covek sada ima 36 god a igra lagano 5 sati s tim sto se njrgove povrede pominju tokom cele karijere. Ma koliko bio povredjen na RG je uvek igrao. Folirant na kvadrat.

Milica

pre 1 godinu

Ne znam zaista, zašto bi neko više volio da ostane poluinvalid i da spali nerve na stopalima nego da završi karijeru. Svakako je sve osvojio, ovo je neka bolesna ambicija. Ovaj svijet je načisto poludio.

Robert

pre 1 godinu

Zapamtite jedno,Novak jos nije rekao svoje,mozda je i bolje sto je ovo izgubio da opet probudi zver u sebi.
(lmLuka, 05. jun 2022 20:43)

Ovo tako lose zvuci jer, da je pobedio, niko ne bi rekao "mozda je bilo bolje da je izgubio pa da pdobudi zver". Sve sto ne moze dvosmerno da se primeni, ne treba ni koristiti kao argument.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Da, Đoković je najgori, a najbolji su Nadal i Federer. Đoković nikada nije pobedio kao oni što su pobeđivali njega. E zato su Nadal i Federer najbolji, a Đoković je najgori!
(Yeah, 05. jun 2022 21:00)

A to se vidi po H2H...ups, vidi se po broju nedelja na prvom mestu...ups, vidi se po broju mastersa...ups

DC

pre 1 godinu

@Dušan: Niko neće da zabrani Noletu da igra na US opremu, niti za time ima potrebe. Sa druge strane mislim da još uvek važi pravilo da nevakcinisane osobe ne mogu ući u SAD. To nema veze ni sa Noletom, ni sa US openom, ni sa tenisom, jer se svet ne okreće oko jednog sporta.

Zoran

pre 1 godinu

Ove lagarije su dostigle vrhunac. Potpuno anesteziranje stopala. To znaci bez ikakvog osecaja u njemu. Nista. Probajte da setate sa takvim stopalom. On kida sedam meceva.

deki27

pre 1 godinu

Znaci stopalo u losem stanju, igra pod injekcijama a hoce jos. Bese li to Nadal izjavio kako je Novak opsednut trofejima, covek koji rizikuje da postane invalid nekom spocitava da je opsednut osvajanjem trofeja

Kralj mača

pre 1 godinu

А сада се нико не оглашава да испира уста са Надалом због његовог стања у стопалу, да каже како лажира повреду, да нема Вајс-Милеров синдром, да је све обична измишљотина, да са таквим стањем не би могао да игра итд. Сетите се само шта су радили Ђоковићу прошле године након победе на Аустралијан Опену, али и у току самог турнира, када је зарадио повреду трбушног мишића у мечу против Тејлора Фрица у осмини финала. Одмах су се јавили дежурни пљувачи са оптужбама како лажира повреду и како му не верују да је задобио руптуру трбушног мишића, да са таквом повредом не би могао да игра и сл. А сад одједном, Надал може да игра и након хируршке интеренције, па сад хоће да обави чак још једну, а пре годину дана су причали да ће његова каријера бити готова ако се подвргне операцији, јер је таква болест у питању. Речено је било да ће бол нестати и моћи ће да хода, али не и да трчи ако се оперише. Е сад, какве онда инекције, убијање нерва и умртвљење стопала долази у обзир, о чему он то прича?

Ivan

pre 1 godinu

"Ne želim da nastavim a Vimbldon (koji je tu iza ugla) mi je u vrhu prioriteta!" Genijalno! Na koji to način može da nekom teniseru koji je ozbiljno povređen bude u vrhu prioriteta jedan Gren Slem koji počinje kroz dve nedelje? S-R-A-M-O-T-A od izjave! Baca ljagu na ovaj novi veliki trofej koji je danas osvojio! Ne priliči takvom jednom šampionu kakav je on da izjavljuje takve nebuloze. Ako si povređen, pa valjda moraš da pauziraš, zar ne, pa nećeš valjda ići na Gren Slem koji počinje za dve nedelje za koji kažeš da ti je prioritet i pored te teže povrede. BRUKA!

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Vimbldonu,mmogo bi volio da vidim njega i Novaka u polufinalu ili finalu,i da mu se Novak revansira.
(Sinke, 05. jun 2022 20:28)

Bas bi mu se revanširao, pojesce ga Nadal ako se sretnu.
(Radijator, 05. jun 2022 21:14)

Nadal na Vimbldonu teško da 4. kola.

Beogradjanin

pre 1 godinu

Pitah mog prijatelja, profesor medicine, o ovom problemu i Nadalovom resenju, covek mi kaze da je to 100% laz, ali mu je cudno da niko na to ne reaguje. Kaze da je to toliko ozbiljan problem da bi on tesko mogao da hoda, a o profesionalnom tenisu ni da sanja. O anasteziji se samo smejao.
(Zoran, 5. jun 2022 23:12)

Pitaj tvog prijatelja medicne, sto danas lekari gledaju u pacijente i lazu da ne trepnu. To je toliko nazalost postalo rasporstarnajeno da svaki covek koji se susreo sa tim da ne veruje.

Jedino objasnje nikad oni lekari ne znaju sta moze da se desi, tako su ih naucili!

Da plačes!

Nikola Piric

pre 1 godinu

Počeo je da skracuje poene i ide mu izgleda brutalno , ne znam za Wimldon ali on ima igru za Us open , nema puno igrača koji ga mogu dobiti na 3 seta ...

lebesst

pre 1 godinu

kako je moguce da igras tako nabudzen inekcijama ee rafa rafa za tebe su asterix i obelix mala maca ne bih se zacudio da se u hulka pretvoris u toku meca.

Јабучило

pre 1 godinu

Не бих да огрешим душу, али како неко може да игра врхунски тенис умртвљених живаца у стопалу?

nikos

pre 1 godinu

Sve ovo o cemu se pise i razgovara ne bi bilo u fokusu da je Djoko bio u fokusu. Dafinitivno, Djoko je NAJVECI neprijatelj samom sebi. Dobro je napisao neki strani novinar "Djokovic odjednom nestane iz mecha i ko zna gde ode".
Bude li Djokovic za jos ovo malo vremena koliko mu je ostalo profi tenisa nastavio i dalje filosofira i "eksperimentise" Nadal moze i drugo stopalo da uvede u igru i da osvaja GS. Rud, Cilic, Zverev, Alkaraz nisu pretnja za Nadala.

Miso

pre 1 godinu

Kažete urnisao Novaka a kako to jeste ga pobedio u 4 seta ok,jeli ga Novak prošle godine pobedio isto u 4 seta malo pogledajte ko više ima pobeda nad kim i koliko ga je puta Nadal pobedio od 2011 g pa će vi sve biti jasno nemoram ja da vi objašnjavamo.Ali ima tu Partizanovaca koji su protiv Novaka samo što on navija za Zvezdu bolesnici i onda sve najgore po Novaku a hvale onog drogiranog,ceo svet to vidi će cak su isto ti francuski novinari pisali o tome a sad ga hvale jer para vrti gde burgija neće.

no name

pre 1 godinu

Ne znam zaista, zašto bi neko više volio da ostane poluinvalid i da spali nerve na stopalima nego da završi karijeru. Svakako je sve osvojio, ovo je neka bolesna ambicija. Ovaj svijet je načisto poludio.
(Milica, 5. jun 2022 21:04)

Sve je to reklama mala Milice. Nadal Djokovic, Federer njihov posao je da reklamiraju tenis do kraja zivota.
Rolan Garos ostvario najveci prihod u poslednjim godinama, hoce sad i Wimbldon svoj deo kolaca. A nije isto sa Nadalom i bez.

I sad idemo reklama sve do Wimbldona.