- Komentari -
 1. Shvatam ja vaše ljubavi i mržnje ali, brate, informišite se malo o Rafi i Britaniji, Vimbldonu i završnom mastersu.
  Uostalom nije Rafa prvi kome kod njih nešto smeta. Agasi je svojevremeno bojkotovao Vimbldon zbog belog odevnog pravila. Nije igrao tri godine zaredom.
  (kuc kuc, 5. jun 2022 21:27)

  # Link komentara

 2. Oko Novaka nema rebusa!
  Lagano uzima W bez obzira na konkurenciju!
  (Bob, 5. jun 2022 19:30)

  # Link komentara

 3. Što se svi prave blesavi pa i Mekinro. Poznato je da Rafa izbegava Britaniju zbog posebnog sistema oporezivanja u kom Britanci uzmu procenat od svega što si bilo gde zaradio tokom godine a konačna cifra je srazmerna dužini boravka u Britaniji. zato Rafica ili ne igra Vibldon ili dođe da ispoštuje Slam ili ATP pa što pre ispadne.
  Ima par izuzetaka ali zato što se Rafica tad naoštrio da uzme Vimbldon. Pokušao je jednom i sa završnim turnirom ali mu nije išlo.
  (kuc kuc, 5. jun 2022 19:21)

  # Link komentara

 4. Ni preiskreni Mekenro, misleci covek, ne sme do kraja izreci sta misli. Njegovu izjavu tumacite izmedju redova. Toliko.
  (Never Mind, 5. jun 2022 17:41)

  E to je to. Jedan Džon Mekinro me može da kaže do kraja. Upravo je to kraj. A ovaj će ili da se balsamuje od hemije ili će da satrune.
  (bez mirisa i ukusa, 5. jun 2022 19:01)

  # Link komentara

 5. Sasvim logična odluka što propušta Vimbldon. Ne bi bio jedan od favorita za titulu, trava nikako ne odgovara njegovoj igri, a nakon napornog Rolan Garosa sigurno ne bi bio spreman za Vimbldon za dve nedelje. Odmor, pa američka sezona na betonu. A što se tiče penzije, ne verujem da će sad, ali već sledeće godine moguće.
  (Phako, 5. jun 2022 18:27)

  # Link komentara

 6. Pa ne može više da igra kad ga boli noga, čudo je da je i ovoliko izdržao.
  (Nema više, 5. jun 2022 18:26)

  # Link komentara

 7. dobre sanse da capne od jos kapi (a kamo li litara) ispomoci koje roka u venu pred svaki rg vec 2 decenije.
  (vrg, 05. jun 2022 18:03)

  Uf koliko kompleksa ti je nabio Rafa...
  (Goran, 5. jun 2022 18:22)

  # Link komentara

 8. Mekinro posten covek kao i vecina Iraca. Jedini od uticaja sa te zapadne strane tenisa koji govori bez snishodljivosti o projektu "Nadal". Po pravdi Boga i ono sto iz duse oseca. Nadal se celu karijeru sprda sa osnovnim pravilima tenisa, vremenom za servis, pauze izmedju setova, i svi cute, taj vrli zapad koji svoje postojanje zasniva na pravilima i procedurama. Sramno. Ali tu je makar posteni Dzon da kaze kako stoje stvari, ako vec ne moze da ih promeni.
  (Hvala Dzon, 5. jun 2022 18:20)

  # Link komentara

 9. Ispunio je kvotu sa injekcijama na RG.
  (goran, 5. jun 2022 18:15)

  # Link komentara

 10. Mislim da se Nadal neće povući. Jeste postoji tu ta hronična njegova povreda, ali i dalje deluje impresivno na terenu, zar ne. Sve i da preskoči ponovo Vimbldon verovatno će nastaviti karijeru i bude li procenio da i naredne godine može da odigra svoju ful igru onda nema sumnje da će i na sledećem Rolan Garosu Nadal biti tu. U protivnom, ovo mu je idealna situacija da se povuče i ode u sportsku penziju i uživa u životu.
  (Ivan, 5. jun 2022 18:11)

  # Link komentara

 11. Ako bude igrao Wimbledon biće glavni favorit, Novak je već jednom nogom u penziji tako da on protiv ovakvog Nadala nema šta da traži na slemovima. Nadal ako ostane zdrav i sa ovakvom konkurencijom u tenisu može lagano da uzme sva četiri ove godine, za razliku od Dokovica on ima cojones za borbu sa raznim pacerima dok Đoković bude počišćen u svom najvažnijem meču od Medvedeva sa laganih 3 0. Na žalost Novak je od us opena 2022. rekreativac, I dalje je dobar i biće u top 10-20 do kraja karijere i možda otkine još poneki masters ali na slemovima niti ima snagu a očigledno ni motivaciju da se bori protiv mladih nadolazećih lavova. Na tvrdoj podlozi je već sada iza Medvedeva i Zvereva an nisam siguran da je mnogo ispred Alakaraza i Aliasima. Na šljaci već sada se vidi da igrači kao Alkaraz i Zverev su na njegovom nivou a sledeće godine verovatno u višem. Njemu jedino ostaje trava ali tu lako ulete mine ili dobri serveri. Nadal i dalje ima fizičku snagu da izađe na kraj sa svima na turu dok Novak nikad nije imao tu snagu da izvuče meč na mišiće. Velika šteta ali sam je tako skrojio svoju karijeru, mnogo propuštenih prilika
  (nemo, 5. jun 2022 18:09)

  # Link komentara

 12. Covek ce odluciti to u dogovoru za svojom zenom, doktorima i trenerima. Nadamo se da ce igrati, ali njegovo zdravstveno stanje je privatna stvar, zasto bi morao da to deli s celim svetom
  (Splavar, 5. jun 2022 18:08)

  # Link komentara

 13. Nadal nema nikakvih problema sa stopalom,jer ne bi mogao da igra na ovom nivou i da stize svaku loptu,da se nevjerovatno dobro krece,i tu je kraj svake price.
  (Asteriks, 5. jun 2022 18:03)

  # Link komentara

 14. Ne znam ni ja. Smatram da bi imao dobre šanse na Wimbledonu.
  (Topnik, 5. jun 2022 17:25)

  dobre sanse da capne od jos kapi (a kamo li litara) ispomoci koje roka u venu pred svaki rg vec 2 decenije.
  (vrg, 5. jun 2022 18:03)

  # Link komentara

 15. Ni preiskreni Mekenro, misleci covek, ne sme do kraja izreci sta misli. Njegovu izjavu tumacite izmedju redova. Toliko.
  (Never Mind, 5. jun 2022 17:41)

  # Link komentara

 16. Ne znam ni ja. Smatram da bi imao dobre šanse na Wimbledonu.
  (Topnik, 5. jun 2022 17:25)

  # Link komentara

 17. Pa mozda ga mrzi vise da igra...
  (Ivan, 5. jun 2022 17:18)

  # Link komentara