Nova vest
Tenis

Četvrtak, 03.06.2021.

12:45

Novakov "ludi" rival: "Sahranio" samog sebe, pretio da će da urinira na terenu VIDEO

Naredni rival Novaka Đokovića na Rolan Garosu, Pablo Kuevas, često je privlačio pažnju medija.

Izvor: MT

Autor: MT

Novakov
EPA-EFE/YOAN VALAT

Tokom karantina na Australijan openu napravio je svojevrsni šou program.

Prvo je trenirao u sobi, postavio je dušek uz zid i trenirao je svoj bekhend udarac, nakon završenog treninga, svoj krevet je pretvorio u surf, dok je na podu iscrtao talase, te je na taj način surfovao po sobi.

Kao pripremu za početak turnira, napravio je od svoje sobe imitacju bolničke, povezao je sebe na bolnički aparat i rekao da se "priprema" za početak.

Na kraju, objavio je jednu Instagram priču u kojoj je "preminuo" i nalazi se na sopstvenoj sahrani, uz popularne "kovčeg igrače" koji dolaze iz Afrike.

Kuevas je pažnju javnosti privukao i pre pet godina na Vimbldonu, kada mu sudija nije dozvoli da ode u toalet, na šta je on zapretio da će urinirati za vreme tajm-auta – ispod peškira u praznu kutiju za loptice.

Novak se do sada sa Urugvajcem nikada nije sastajao.

Njihov duel u okviru drugog kola Rolan Garosa zakazan na stadionu "Suzan Lenglen", neposredno nakon meča Imer – Monfis, ne pre 14.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu