Sreda, 07.10.2020.

12:30

"Nadal nema nikakve šanse protiv Đokovića"

Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević uveren je da će Srbin osvojiti Rolan Garos.

Izvor: AK

"Nadal nema nikakve šanse protiv Ðokoviæa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

guska koja je spasla Rim

pre 3 godine

Овај му то враћа тако што га назива Балканац. (mr, 7. oktobar 2020 16:29)

I? Sta je u tome lose? Je l' to mozda neka uvreda?

PSL

pre 3 godine

Lepo je što ti tako misliš, ali prvo Novak treba stići do finala, a drugo nešto vi puno pričate o uslovima i lopticama. Ja bih jako volela da Novak osvoji još jedan RG, ali Nadal je tu osvojio 12 titula i kada je u formi briga njega za uslove na terenu. Nadam se da će Novak sutra pobediti Cicipasa pa da u nedelju gledamo finale Novak - Švarcman.

Dott

pre 3 godine

Nisu perfektni uslovi za Novaka, vec su manje losi za Novaka u odnosu na Nadala.
Naravno da Novaku ne odgovara kisa i hladno vreme, ali Nadalu jos vise ne odgovara isto, zbog spinova koje voli da izvodi, a koji nemaju efekat po hladnom a narocito kisovitom vremenu.

Optimista pripravnik

pre 3 godine

Pa, protiv Noleta možda Nadal i nema šanse, ali to je za ovaj turnir malo bitno.
Bolje i važnije pitanje je da li Rafa ima šanse protiv Karenja Buste.
Odraće klimavog Noleta večeras.

petar markovic

pre 3 godine

Čemu ovakva izjava, nekako je amaterski za jednog ozbiljnog trenera.
(Ana, 07. oktobar 2020 17:05)

pa jeste za ozbiljnog trenera, ali ovu izjavu je ivanisevic dao

Ana

pre 3 godine

Čemu ovakva izjava, nekako je amaterski za jednog ozbiljnog trenera. Neke misli treba zadržati za sebe. Prvo i Nadal i Đoković treba da stignu do finala. Možda se obojica okliznu o nekog klinca na tom putu. Sve je moguće jer je to sport, a to bi jedan profesionalni sportista trebalo da zna bolje od mene, pristrasne navijačice N.Đ.

Rafa30

pre 3 godine

Hahaah
Goran rekao ono sto ja znam vec 10 dana.
Nadal nije pravi Nadal, pogotovo u ovim uvjetima I pitanje dal ce uopce dobit Diega.

Sta bi trebao osvajat do 45e godine?

Ajde dosta vise o tome.

Nole osvaja lagano I dobro je.
Zivjeli

Jumko

pre 3 godine

Kralj No1e u finalu sa Nadalom (ako ga Argos ne pregazi, a poveo je bio prije prekida) nema problema, gazi ga 100% !!!
Teze mu je u petak !

Трооки Гавран

pre 3 godine

Obozavam Novaka, sve bi dao da osvoji, ali igra se na Rafinom terenu. Uslovi i to, kakve to veze ima? To je isto kad ekipe dolaze na Enfild, tu Liverpul rijetko gubi, taman padala kisa, grad, snjeg ili bilo 30 stepeni ili oblacno... Rafa ne gubi na svom terenu ljudi
(Djokan i Lukan, 07. oktobar 2020 15:49)
Ima veze, ako si ikad igrao tenis, znao bi kolika je razlika igrati na 30-35 stepeni kad sija sunce i kad igras na 15-20 stepeni u vlaznim i hladnim uslovima. Nizi odskok loptice, sporiji uslovi, manje rotacije, teze loptice zbog vlage - sve to ne odgovara nadalu.

mr

pre 3 godine

Bez da branim Gorana jer nekorektna izjava ali Novakov tim je baš po mjeri, Vajda i Goran uz kondicionog i fizioterapeuta zbilja čine potrebu okruženje oko Novaka.
Jedino šta bih mijenjao je novakov otac, njega bih maksimalno izolovao od davanja izjava i uticaja na tim.
(BLuka, 7. oktobar 2020 14:46)

Иванишевић је пре свега слаб тренер и без искуства, и довео га је Новак само због две ствари, због сервиса и због својих афинитета. Овај му то враћа тако што га назива Балканац. Одличног човека је Новак довео у тим. Новак не може да замени Оца, али овог треба и мора. Реално гледано и нема ко није био изненађен овим доласко код Новака, и ово спада у експерименте типа Агаси-Штепанек. Искрено надам се и да ће ово брзо да се заврши на исти начин. Биће мало теже пошто овај прича српски и као има неку везу са Новаком.

Реља

pre 3 godine

Горан има више знања о тенису као игри али и о другим мање знаним стварима везаним за њу од нас читалаца. То је чињеница с којом се, хтели не хтели, морамо помирити. Мимо свега, ипак му морам замерити на неодмереној изјави. Не оправдава га ни то што је Новаков тренер. Прво скочи па реци хоп-не опомиње за бадава народна изрека! Обојица, Ноле и Рафа морају доћи до финала а у којем се једино могу састати на овом турниру! Већина читалаца напр. и не зна колико је линијских судија на овом турниру? Ја сам их избројао више од 6. Можда их има и 10 а то је заиста много. Скупо, неефикасно. И онда се неки чуде како играч погоди неког од гомиле њих? Данас са тако софистицираном техником ово се може решити. Ноле је у праву што тражи да се они замене са техничким средствима. Поготово што су они противречним правилима час учесници а час нису у игри. Па је управо Ноле показао њихову глупост тако што је због погођеног линијс. судије на УС Опену био дисквалификован, по једном правилу, а убрзо на овом турниру остао је у игри иако је ненамерна лоптица јаче погодила лин. судију. Напред Ноле до освојења овог ГС!

Beobrad

pre 3 godine

Naravno da je trenutno Novak bolji od Nadala, cak i ovde na njegovom terenu.
Rubljov ce biti veci izazov od Nadala!
Ne slazem se za uslove, nije Nole veliki udarac, ovde treba velika fizicka snaga, jer uslovi su teski i spori.
Veci problem moze biti vetar za Novaka, i tada Nadalove sanse rastu. Nadam se krovu, jer u dvoranskim uslovima, Novak je nepobediv!

Zuti

pre 3 godine

Izjava jeste neozbilja, pričamo o čoveku koji drži 12 titula na najtežem turniru na planeti, samo po sebi ne znam dal postoji veći podvig u sportu od Nadala i RGa.

S druge strane, gledajući Rafine mečeve do sada (gledao jučer celi meč sa Sinnerom), nije u najboljoj formi nikako, nije agresivan, telesno je vam proporcija (nikad ga nisam video sa toliko kila) i deluje sporije i tromo malo, a nije imao ni pravi test još (nije ni Novak doduše).
Kako igra Švarcman a pogotov Novak rekao bih da prvi put on nije favorit za titulu.

Cane

pre 3 godine

Što bi Ivaniševiću bilo zabranjeno da govori ono što svi znaju i govore? Podseća me na Makartnija kada su mu prigovarali da izvodi pesme Bitlsa, jer nije njihov jedini autor. Makartni je zavapio za malo zdravog razuma: "Svi na svetu smeju i izvode pesme Bitlsa, samo meni to brane."
Novakova prednost u ovakvim uslovima na Garosu je notorna stvar. Svi koji se stručno bave tenisom to konstatuju i niko ne ignoriše da je to i dalje šljaka i da je Nadal i dalje Nadal, dakle favorit. Ako Nadal ne prođe Švarcmana (itekako moguće) svi će to konstatovati kao najveće iznenađenje ovog Garosa, svejedno što je Švarcman pobedio i prošli put.

Novakov servis postaje sve veća njegova prednost nad svim drugim igračima, uključujući i Nadala. Nije to zasluga samo Ivaniševića (Novak i Vajda rade na tome još od Bekera), ali jeste i Ivaniševića.

Uostalom, Novak i Nadal toliko dobro znaju jedan drugog da apsolutno ništa što se govori za medije na njih ne može da utiče. Ništa i niko.

Nića

pre 3 godine

A da je ovo izjavio trener Nadala, Federera ili nekog trećeg tenisera za Đokovića to bi odmah bio napad na Srbiju i ostalo... Ovako ispada da ovo što govori Ivanišević ili Srki zapravo misli Novak ali se boji da kaže pa ovi govore u njegovo ime

Djokan i Lukan

pre 3 godine

Obozavam Novaka, sve bi dao da osvoji, ali igra se na Rafinom terenu. Uslovi i to, kakve to veze ima? To je isto kad ekipe dolaze na Enfild, tu Liverpul rijetko gubi, taman padala kisa, grad, snjeg ili bilo 30 stepeni ili oblacno... Rafa ne gubi na svom terenu ljudi

Canka

pre 3 godine

Ako i dodju obojica do finala (nadam se da hoce) klasik,onda nece biti ciscenja nikako,realno 4 seta a mozda i 5.Nadam se Noletovoj pobedi ali vrlo teskoj i sa puno prolivenog znoja.Idemo Novaceee!

oz

pre 3 godine

Dubioza@ne znam sta je pogresno izjavio,osim sto je rekao istinu.....ova situacija,ovi uslovi,ovaj teren i loptice..vreme,sve je na Novakovoj strani....a vi sto samo citate naslov,to je vas problem....

BLuka

pre 3 godine

Bez da branim Gorana jer nekorektna izjava ali Novakov tim je baš po mjeri, Vajda i Goran uz kondicionog i fizioterapeuta zbilja čine potrebu okruženje oko Novaka.
Jedino šta bih mijenjao je novakov otac, njega bih maksimalno izolovao od davanja izjava i uticaja na tim.

kosta

pre 3 godine

Nikad ne reci da je Nadal bez šansi . Nekorektno je , nije ni tačno , a i malerišeš Novaka.
Nikad takvu izjavu nisam čuo od Tonija Nadala.
Kako god .Prvo treba da se njih dva NAĐU u finalu , a onda ...ko bude bolji.
Iz sveg srca se nadam Novakovoj pobjedi.

Dubioza

pre 3 godine

Uzas kakva izjava. Mi smo uvek tu da branimo Noleta ali kada se njegov trener i otac utrkuju ko će da mu nanese više štete izjavama ne mogu da ga branim. Zamislite da ovo kaze Nadalov stric!

boki

pre 3 godine

Baš neozbiljna izjava. Kao da govori Novakov otac. Zamislite da je ovo rekao Toni Nadal ili Karlos Moja(Nadalov trener). Čak i da jeste favorit ovo se ne priča, na bilo kojoj podlozi da se igra. A igra se na šljaci i to protiv Nadala koji je najbolji šljakaš svih vremena. Nebitno je kakvi su uslovi. Nadal vraća sve i kad je ovako loše vreme. Jedino mu smeta što mu spin ne pomaže na ovakvom vremenu, ali kakve to veze ima? Šta ako Nole loše odigra u finalu(pod uslovom da obojica dodju do finala)?

Stevan

pre 3 godine

Mani se, covece, takvih izjava. Kao kad igrate protiv nas u nekom ekipnom sportu, pa posle znamo kakav rezultat bude. Ne potcenjuj protivnika!

Goran

pre 3 godine

Ivanisevic je bio dobar igrac ali u glavi je na nivou Kirjosa!! Izjavljivati da nadal nema nikakve sanse u Parizu je jedna od najvecih gluposti izgovorena o igracima tenisa. Nadamose da ce prvo obojica doci do finala i da ce Novak pobijediti ali tvrditi da Nadal nema sansi !!!!!!!?????

blabojzna

pre 3 godine

Zašto ovakve izjave Gorane? Čemu? Poštuj protivnika. I za početak treba doći do finala. Gledao sam Novaka i izuzetno moćno deluje ali mu ne nabijaj pritisak. Ima još mnogo loptica da se udara. Napred Novače,do pehara.

Losmi

pre 3 godine

Svojevremeno je nesto slicno izjavljivao i Obradovic, znamo kako su se te price zavrsavale. Reci da osvajac 12 RG nema nikakve sanse protiv nekoga, ma ko bio taj neko..

Slobodan

pre 3 godine

Kada bi ste čuli da ovako nešto izjavi Toni Nadal? Čak i da pomisli da Novak nema šanse protiv Nadala, što verujem da nikada nije bio slučaj, nikada to javno ne bi izjavio.

Pero

pre 3 godine

Nije bas pametno ovako trcati pred rudu. I 2015 su pred finale sa Wawrinkom svi vec ubelezili Novaku titulu pa svi znamo sta je bilo posle

Hmm

pre 3 godine

Nijedan još uvek nije stigao do finala, a davati ovakve izjave je čista glupost. Ovako nešto Vajda nikakada ne bi rekao jer je pametan i odmaren i kao trener i kao čovek. Ovaj lik bi trebao da dobije pedalu iz Novakovog tima.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 3 godine

Neverovatna glupa izjava trenera. Prvo treba doći do Rafe (finala). A onda i dobiti Rafu na RG (Nole uspeo samo jednom, 2015.). Ovom izjavom samo daje Rafi dodatni adrenalin a Noletu dodatni pritisak (ukoliko dođe do duela)...

Dejvid Vilijem Bouvi Kuper

pre 3 godine

Ako ti je bilo dosadno Gorane, nisi morao sa ovom izjavom da trčiš, polako, svi vidimo da je Novak superioran ali uživamo u svakom meču..Aj malo prošetaj, gledaj Ajfela..Pozdrav od Miloša iz Podgorice

Ivan Bezdomni

pre 3 godine

Uz dužno poštovanje Novaka, on je ove godine nepobediv, ali ljudi budite realni, Nadal je tamo osvojio 12 titula. To možda niko nikada neće ponoviti, i smešno je uzimati stvari zdravo za gotovo. Novak je Federera tukao u njegovoj kući na Vimbldonu, ali Nadal je u Parizu još dominantniji u poređenju sa Švajcarcem.

Marko

pre 3 godine

Pa stvarno, ako sad ne osvoji, kad ce vise.? Nema Tima vise na turniru, u cetvrtfinalu igra sa smijesnim Bustom, u polufinalu ga cekaju izmoreni i nedorasli Cicipas ili Rubljov, a u finalu vjerovatno Nadal koji igra svakako svoj ne najbolji tenis.

Olja

pre 3 godine

Ma, kome li podilazi? Naravno da zelimo i nadamo se da ce Nole osvojiti trofej, ali izjava da Nadal nema nikakve sanse je cista glupost. Pa sinoc je pokazao u kakvoj je formi.

ValterNBG

pre 3 godine

Eto ga,jel vidite kako smo slozni kada je nesto ocigledno.Glupe li izjave.Prosto neverovatno,kao klinci ispred zgrade,ili mi po kaficima kad komentarisemo.Jeste,vidi se da Nole malo bolje izgleda,ali predaleko je od finala,polako bre.Hladno,igra se do kasno u noc,sljaka,nezgodni protivnici,korona,mnogo razliga za oprez.Najbitnije u celoj prici je da Nadal ne osvoji turnir,sve ostalo je prihvatljivo.

Tajni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Koliko neozbiljna izjava, naravno da navijamo da Nole uzme, ali reci za Nadala koji je najveci na sljaci ikada da nema nikakve sanse je u krajnu ruku diletantski. To isto kad bi neciji trener rekao Nole nema sanse na betonu, a najveci igrac ikada na tvrdoj podlozi. Ali sta ocekivati od jednog Hrvata

Marko

pre 3 godine

Sto se Novaka tice vise me je strah njegovog puta do finala nego Nadala u finalu. Zar niko ne obraca paznju koliko Busta i Cicipas dobro igraju. Da je i jedan od te dvojice bio sinoc umjesto Sinera, Nadal bi ispao sa turnira. A i Novaku nek je Bog u pomoc. Veceras bi moglo svasta da se desi. Careno igra nevjerovatno.

Delije Čikago

pre 3 godine

Ne ide ovo Novaku u prilog, reći da Nadal nema nikakve šanse je nerealno, uz svu našu podršku i ljubav prema Novaku, mogao je reći šanse su za nijansu na strani Novaka, ovo je balkanska izjava tipična, idemooo...

Zg_BBB

pre 3 godine

Sudbina muškog tenisa će biti ista kao sudbina ženskog tenisa, poslije Đokovića nećete imati rezultatski značaj u tenisu. Još su vam ostale uzdanice u reprezentacije u košarci, odbojci i vaterpolu. Međutim u odbojci lagano gubite korak za jačim reprezentacijama. Fudbal, rukomet (klupski i repr.) na niskom nivou bez naznaka da će biti bolje. Ateltika, borilački i trkački sportovi jako loši, skoro nikakvi, plivanje također. Vraćamo se na košarku i vaterpolu, košarka: gledajući ulaganja drugih u ove sportove i kako gurate strance u vaše klubove kako bi koliko toliko parirali u Evropi sumnjam da će te imati značajnijih rezultata za 8 godina. Vaterpolo: tu vas planiramo pobjeđivati kako ne bi osvajali odličja, barem ona najsjajnija. Nakon svega ovoga ostaje vam sjećanje na Đokovića i mečevi sa NBA zvijezdama.

Arenas

pre 3 godine

Ne volim kad sportisti podcenjuju svoje protivnike . Ovi mi zvuci skroz seljacki , pogotovo zato sto je Nadal kralj sljake I najveci favorit ovde. Okej je imati svoje misljenje I razmeniti ga sa prijateljima , ali je glupo davati ovakve izjave u javnosti. Nadam se da Nole nema isto misljenje te da ce ozbiljno shvatiti svakog svog protivnika.

Robert

pre 3 godine

Uh, koliko neodmerena izjava. Kao da pričamo o potencijalnom finalu Vimbldona, a ne o Rafinom carstvu. Nešto kao kad su neki pred prošlogodišnje finale AO pričali kako će Nadal da počisti Novaka, na osnovu utiska ostavljenog do tada. To je Noletova kuća, niko njega tamo ne čisti. Na kraju krajeva, bez obzira o kojoj podlozi je reč, za nekog od te dvojice-trojice najvećih reći da je bez ikakve šanse protiv drugog je veoma... Da ne kažem šta.

Simke_007

pre 3 godine

Glupo je ovo pricati,jos je trener...Ovom izjavom sigurno Novaku ne pomaze.Nista u tenisu nije sigurno.Polako,korak po korak do 18-te gren slem titule.

Gde ja živim

pre 3 godine

Polako Gorane, zec je još daleko u šumi i ima još lovaca. Čekaj da dođu do duela pa da vidimo. Svaki meč je priča za sebe. Samo polako.

Рајко Четник

pre 3 godine

Ово је тачно само ако Вајда буде седео у боксу, нађеш ли се ти уместо Вајде шансе су подједнаке.

kaja

pre 3 godine

Jeste bezveze ovako reci a jos ni polufinala niti cetvrtfinale Nole nije odigrao. Ali cini mi se da je to realan komentar bilo koga ko je gledao sinoc Nadala. Videla se brzo nervoza kad je video da ne melje Sinera kao prethodne, kad je video da ga mali seta, zaradjuje brejk lopte pre njega. Realno, da je mali imao malo vise iskustva dobio bi prvi set, i drugi... U svakom slucaju, sto i Nole rece, pobediv je!

Simke_007

pre 3 godine

Glupo je ovo pricati,jos je trener...Ovom izjavom sigurno Novaku ne pomaze.Nista u tenisu nije sigurno.Polako,korak po korak do 18-te gren slem titule.

Рајко Четник

pre 3 godine

Ово је тачно само ако Вајда буде седео у боксу, нађеш ли се ти уместо Вајде шансе су подједнаке.

Arenas

pre 3 godine

Ne volim kad sportisti podcenjuju svoje protivnike . Ovi mi zvuci skroz seljacki , pogotovo zato sto je Nadal kralj sljake I najveci favorit ovde. Okej je imati svoje misljenje I razmeniti ga sa prijateljima , ali je glupo davati ovakve izjave u javnosti. Nadam se da Nole nema isto misljenje te da ce ozbiljno shvatiti svakog svog protivnika.

boki

pre 3 godine

Baš neozbiljna izjava. Kao da govori Novakov otac. Zamislite da je ovo rekao Toni Nadal ili Karlos Moja(Nadalov trener). Čak i da jeste favorit ovo se ne priča, na bilo kojoj podlozi da se igra. A igra se na šljaci i to protiv Nadala koji je najbolji šljakaš svih vremena. Nebitno je kakvi su uslovi. Nadal vraća sve i kad je ovako loše vreme. Jedino mu smeta što mu spin ne pomaže na ovakvom vremenu, ali kakve to veze ima? Šta ako Nole loše odigra u finalu(pod uslovom da obojica dodju do finala)?

Robert

pre 3 godine

Uh, koliko neodmerena izjava. Kao da pričamo o potencijalnom finalu Vimbldona, a ne o Rafinom carstvu. Nešto kao kad su neki pred prošlogodišnje finale AO pričali kako će Nadal da počisti Novaka, na osnovu utiska ostavljenog do tada. To je Noletova kuća, niko njega tamo ne čisti. Na kraju krajeva, bez obzira o kojoj podlozi je reč, za nekog od te dvojice-trojice najvećih reći da je bez ikakve šanse protiv drugog je veoma... Da ne kažem šta.

Dubioza

pre 3 godine

Uzas kakva izjava. Mi smo uvek tu da branimo Noleta ali kada se njegov trener i otac utrkuju ko će da mu nanese više štete izjavama ne mogu da ga branim. Zamislite da ovo kaze Nadalov stric!

blabojzna

pre 3 godine

Zašto ovakve izjave Gorane? Čemu? Poštuj protivnika. I za početak treba doći do finala. Gledao sam Novaka i izuzetno moćno deluje ali mu ne nabijaj pritisak. Ima još mnogo loptica da se udara. Napred Novače,do pehara.

Losmi

pre 3 godine

Svojevremeno je nesto slicno izjavljivao i Obradovic, znamo kako su se te price zavrsavale. Reci da osvajac 12 RG nema nikakve sanse protiv nekoga, ma ko bio taj neko..

Stevan

pre 3 godine

Mani se, covece, takvih izjava. Kao kad igrate protiv nas u nekom ekipnom sportu, pa posle znamo kakav rezultat bude. Ne potcenjuj protivnika!

Slobodan

pre 3 godine

Kada bi ste čuli da ovako nešto izjavi Toni Nadal? Čak i da pomisli da Novak nema šanse protiv Nadala, što verujem da nikada nije bio slučaj, nikada to javno ne bi izjavio.

Delije Čikago

pre 3 godine

Ne ide ovo Novaku u prilog, reći da Nadal nema nikakve šanse je nerealno, uz svu našu podršku i ljubav prema Novaku, mogao je reći šanse su za nijansu na strani Novaka, ovo je balkanska izjava tipična, idemooo...

Ivan Bezdomni

pre 3 godine

Uz dužno poštovanje Novaka, on je ove godine nepobediv, ali ljudi budite realni, Nadal je tamo osvojio 12 titula. To možda niko nikada neće ponoviti, i smešno je uzimati stvari zdravo za gotovo. Novak je Federera tukao u njegovoj kući na Vimbldonu, ali Nadal je u Parizu još dominantniji u poređenju sa Švajcarcem.

Pero

pre 3 godine

Nije bas pametno ovako trcati pred rudu. I 2015 su pred finale sa Wawrinkom svi vec ubelezili Novaku titulu pa svi znamo sta je bilo posle

ValterNBG

pre 3 godine

Eto ga,jel vidite kako smo slozni kada je nesto ocigledno.Glupe li izjave.Prosto neverovatno,kao klinci ispred zgrade,ili mi po kaficima kad komentarisemo.Jeste,vidi se da Nole malo bolje izgleda,ali predaleko je od finala,polako bre.Hladno,igra se do kasno u noc,sljaka,nezgodni protivnici,korona,mnogo razliga za oprez.Najbitnije u celoj prici je da Nadal ne osvoji turnir,sve ostalo je prihvatljivo.

Hmm

pre 3 godine

Nijedan još uvek nije stigao do finala, a davati ovakve izjave je čista glupost. Ovako nešto Vajda nikakada ne bi rekao jer je pametan i odmaren i kao trener i kao čovek. Ovaj lik bi trebao da dobije pedalu iz Novakovog tima.

Marko

pre 3 godine

Sto se Novaka tice vise me je strah njegovog puta do finala nego Nadala u finalu. Zar niko ne obraca paznju koliko Busta i Cicipas dobro igraju. Da je i jedan od te dvojice bio sinoc umjesto Sinera, Nadal bi ispao sa turnira. A i Novaku nek je Bog u pomoc. Veceras bi moglo svasta da se desi. Careno igra nevjerovatno.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 3 godine

Neverovatna glupa izjava trenera. Prvo treba doći do Rafe (finala). A onda i dobiti Rafu na RG (Nole uspeo samo jednom, 2015.). Ovom izjavom samo daje Rafi dodatni adrenalin a Noletu dodatni pritisak (ukoliko dođe do duela)...

Dejvid Vilijem Bouvi Kuper

pre 3 godine

Ako ti je bilo dosadno Gorane, nisi morao sa ovom izjavom da trčiš, polako, svi vidimo da je Novak superioran ali uživamo u svakom meču..Aj malo prošetaj, gledaj Ajfela..Pozdrav od Miloša iz Podgorice

Goran

pre 3 godine

Ivanisevic je bio dobar igrac ali u glavi je na nivou Kirjosa!! Izjavljivati da nadal nema nikakve sanse u Parizu je jedna od najvecih gluposti izgovorena o igracima tenisa. Nadamose da ce prvo obojica doci do finala i da ce Novak pobijediti ali tvrditi da Nadal nema sansi !!!!!!!?????

Gde ja živim

pre 3 godine

Polako Gorane, zec je još daleko u šumi i ima još lovaca. Čekaj da dođu do duela pa da vidimo. Svaki meč je priča za sebe. Samo polako.

kaja

pre 3 godine

Jeste bezveze ovako reci a jos ni polufinala niti cetvrtfinale Nole nije odigrao. Ali cini mi se da je to realan komentar bilo koga ko je gledao sinoc Nadala. Videla se brzo nervoza kad je video da ne melje Sinera kao prethodne, kad je video da ga mali seta, zaradjuje brejk lopte pre njega. Realno, da je mali imao malo vise iskustva dobio bi prvi set, i drugi... U svakom slucaju, sto i Nole rece, pobediv je!

petar markovic

pre 3 godine

Čemu ovakva izjava, nekako je amaterski za jednog ozbiljnog trenera.
(Ana, 07. oktobar 2020 17:05)

pa jeste za ozbiljnog trenera, ali ovu izjavu je ivanisevic dao

Olja

pre 3 godine

Ma, kome li podilazi? Naravno da zelimo i nadamo se da ce Nole osvojiti trofej, ali izjava da Nadal nema nikakve sanse je cista glupost. Pa sinoc je pokazao u kakvoj je formi.

Ana

pre 3 godine

Čemu ovakva izjava, nekako je amaterski za jednog ozbiljnog trenera. Neke misli treba zadržati za sebe. Prvo i Nadal i Đoković treba da stignu do finala. Možda se obojica okliznu o nekog klinca na tom putu. Sve je moguće jer je to sport, a to bi jedan profesionalni sportista trebalo da zna bolje od mene, pristrasne navijačice N.Đ.

Dott

pre 3 godine

Nisu perfektni uslovi za Novaka, vec su manje losi za Novaka u odnosu na Nadala.
Naravno da Novaku ne odgovara kisa i hladno vreme, ali Nadalu jos vise ne odgovara isto, zbog spinova koje voli da izvodi, a koji nemaju efekat po hladnom a narocito kisovitom vremenu.

kosta

pre 3 godine

Nikad ne reci da je Nadal bez šansi . Nekorektno je , nije ni tačno , a i malerišeš Novaka.
Nikad takvu izjavu nisam čuo od Tonija Nadala.
Kako god .Prvo treba da se njih dva NAĐU u finalu , a onda ...ko bude bolji.
Iz sveg srca se nadam Novakovoj pobjedi.

Tajni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Koliko neozbiljna izjava, naravno da navijamo da Nole uzme, ali reci za Nadala koji je najveci na sljaci ikada da nema nikakve sanse je u krajnu ruku diletantski. To isto kad bi neciji trener rekao Nole nema sanse na betonu, a najveci igrac ikada na tvrdoj podlozi. Ali sta ocekivati od jednog Hrvata

Cane

pre 3 godine

Što bi Ivaniševiću bilo zabranjeno da govori ono što svi znaju i govore? Podseća me na Makartnija kada su mu prigovarali da izvodi pesme Bitlsa, jer nije njihov jedini autor. Makartni je zavapio za malo zdravog razuma: "Svi na svetu smeju i izvode pesme Bitlsa, samo meni to brane."
Novakova prednost u ovakvim uslovima na Garosu je notorna stvar. Svi koji se stručno bave tenisom to konstatuju i niko ne ignoriše da je to i dalje šljaka i da je Nadal i dalje Nadal, dakle favorit. Ako Nadal ne prođe Švarcmana (itekako moguće) svi će to konstatovati kao najveće iznenađenje ovog Garosa, svejedno što je Švarcman pobedio i prošli put.

Novakov servis postaje sve veća njegova prednost nad svim drugim igračima, uključujući i Nadala. Nije to zasluga samo Ivaniševića (Novak i Vajda rade na tome još od Bekera), ali jeste i Ivaniševića.

Uostalom, Novak i Nadal toliko dobro znaju jedan drugog da apsolutno ništa što se govori za medije na njih ne može da utiče. Ništa i niko.

Nića

pre 3 godine

A da je ovo izjavio trener Nadala, Federera ili nekog trećeg tenisera za Đokovića to bi odmah bio napad na Srbiju i ostalo... Ovako ispada da ovo što govori Ivanišević ili Srki zapravo misli Novak ali se boji da kaže pa ovi govore u njegovo ime

Canka

pre 3 godine

Ako i dodju obojica do finala (nadam se da hoce) klasik,onda nece biti ciscenja nikako,realno 4 seta a mozda i 5.Nadam se Noletovoj pobedi ali vrlo teskoj i sa puno prolivenog znoja.Idemo Novaceee!

Rafa30

pre 3 godine

Hahaah
Goran rekao ono sto ja znam vec 10 dana.
Nadal nije pravi Nadal, pogotovo u ovim uvjetima I pitanje dal ce uopce dobit Diega.

Sta bi trebao osvajat do 45e godine?

Ajde dosta vise o tome.

Nole osvaja lagano I dobro je.
Zivjeli

Zuti

pre 3 godine

Izjava jeste neozbilja, pričamo o čoveku koji drži 12 titula na najtežem turniru na planeti, samo po sebi ne znam dal postoji veći podvig u sportu od Nadala i RGa.

S druge strane, gledajući Rafine mečeve do sada (gledao jučer celi meč sa Sinnerom), nije u najboljoj formi nikako, nije agresivan, telesno je vam proporcija (nikad ga nisam video sa toliko kila) i deluje sporije i tromo malo, a nije imao ni pravi test još (nije ni Novak doduše).
Kako igra Švarcman a pogotov Novak rekao bih da prvi put on nije favorit za titulu.

Трооки Гавран

pre 3 godine

Obozavam Novaka, sve bi dao da osvoji, ali igra se na Rafinom terenu. Uslovi i to, kakve to veze ima? To je isto kad ekipe dolaze na Enfild, tu Liverpul rijetko gubi, taman padala kisa, grad, snjeg ili bilo 30 stepeni ili oblacno... Rafa ne gubi na svom terenu ljudi
(Djokan i Lukan, 07. oktobar 2020 15:49)
Ima veze, ako si ikad igrao tenis, znao bi kolika je razlika igrati na 30-35 stepeni kad sija sunce i kad igras na 15-20 stepeni u vlaznim i hladnim uslovima. Nizi odskok loptice, sporiji uslovi, manje rotacije, teze loptice zbog vlage - sve to ne odgovara nadalu.

Реља

pre 3 godine

Горан има више знања о тенису као игри али и о другим мање знаним стварима везаним за њу од нас читалаца. То је чињеница с којом се, хтели не хтели, морамо помирити. Мимо свега, ипак му морам замерити на неодмереној изјави. Не оправдава га ни то што је Новаков тренер. Прво скочи па реци хоп-не опомиње за бадава народна изрека! Обојица, Ноле и Рафа морају доћи до финала а у којем се једино могу састати на овом турниру! Већина читалаца напр. и не зна колико је линијских судија на овом турниру? Ја сам их избројао више од 6. Можда их има и 10 а то је заиста много. Скупо, неефикасно. И онда се неки чуде како играч погоди неког од гомиле њих? Данас са тако софистицираном техником ово се може решити. Ноле је у праву што тражи да се они замене са техничким средствима. Поготово што су они противречним правилима час учесници а час нису у игри. Па је управо Ноле показао њихову глупост тако што је због погођеног линијс. судије на УС Опену био дисквалификован, по једном правилу, а убрзо на овом турниру остао је у игри иако је ненамерна лоптица јаче погодила лин. судију. Напред Ноле до освојења овог ГС!

Djokan i Lukan

pre 3 godine

Obozavam Novaka, sve bi dao da osvoji, ali igra se na Rafinom terenu. Uslovi i to, kakve to veze ima? To je isto kad ekipe dolaze na Enfild, tu Liverpul rijetko gubi, taman padala kisa, grad, snjeg ili bilo 30 stepeni ili oblacno... Rafa ne gubi na svom terenu ljudi

Beobrad

pre 3 godine

Naravno da je trenutno Novak bolji od Nadala, cak i ovde na njegovom terenu.
Rubljov ce biti veci izazov od Nadala!
Ne slazem se za uslove, nije Nole veliki udarac, ovde treba velika fizicka snaga, jer uslovi su teski i spori.
Veci problem moze biti vetar za Novaka, i tada Nadalove sanse rastu. Nadam se krovu, jer u dvoranskim uslovima, Novak je nepobediv!

mr

pre 3 godine

Bez da branim Gorana jer nekorektna izjava ali Novakov tim je baš po mjeri, Vajda i Goran uz kondicionog i fizioterapeuta zbilja čine potrebu okruženje oko Novaka.
Jedino šta bih mijenjao je novakov otac, njega bih maksimalno izolovao od davanja izjava i uticaja na tim.
(BLuka, 7. oktobar 2020 14:46)

Иванишевић је пре свега слаб тренер и без искуства, и довео га је Новак само због две ствари, због сервиса и због својих афинитета. Овај му то враћа тако што га назива Балканац. Одличног човека је Новак довео у тим. Новак не може да замени Оца, али овог треба и мора. Реално гледано и нема ко није био изненађен овим доласко код Новака, и ово спада у експерименте типа Агаси-Штепанек. Искрено надам се и да ће ово брзо да се заврши на исти начин. Биће мало теже пошто овај прича српски и као има неку везу са Новаком.

Zg_BBB

pre 3 godine

Sudbina muškog tenisa će biti ista kao sudbina ženskog tenisa, poslije Đokovića nećete imati rezultatski značaj u tenisu. Još su vam ostale uzdanice u reprezentacije u košarci, odbojci i vaterpolu. Međutim u odbojci lagano gubite korak za jačim reprezentacijama. Fudbal, rukomet (klupski i repr.) na niskom nivou bez naznaka da će biti bolje. Ateltika, borilački i trkački sportovi jako loši, skoro nikakvi, plivanje također. Vraćamo se na košarku i vaterpolu, košarka: gledajući ulaganja drugih u ove sportove i kako gurate strance u vaše klubove kako bi koliko toliko parirali u Evropi sumnjam da će te imati značajnijih rezultata za 8 godina. Vaterpolo: tu vas planiramo pobjeđivati kako ne bi osvajali odličja, barem ona najsjajnija. Nakon svega ovoga ostaje vam sjećanje na Đokovića i mečevi sa NBA zvijezdama.

BLuka

pre 3 godine

Bez da branim Gorana jer nekorektna izjava ali Novakov tim je baš po mjeri, Vajda i Goran uz kondicionog i fizioterapeuta zbilja čine potrebu okruženje oko Novaka.
Jedino šta bih mijenjao je novakov otac, njega bih maksimalno izolovao od davanja izjava i uticaja na tim.

PSL

pre 3 godine

Lepo je što ti tako misliš, ali prvo Novak treba stići do finala, a drugo nešto vi puno pričate o uslovima i lopticama. Ja bih jako volela da Novak osvoji još jedan RG, ali Nadal je tu osvojio 12 titula i kada je u formi briga njega za uslove na terenu. Nadam se da će Novak sutra pobediti Cicipasa pa da u nedelju gledamo finale Novak - Švarcman.

Marko

pre 3 godine

Pa stvarno, ako sad ne osvoji, kad ce vise.? Nema Tima vise na turniru, u cetvrtfinalu igra sa smijesnim Bustom, u polufinalu ga cekaju izmoreni i nedorasli Cicipas ili Rubljov, a u finalu vjerovatno Nadal koji igra svakako svoj ne najbolji tenis.

Optimista pripravnik

pre 3 godine

Pa, protiv Noleta možda Nadal i nema šanse, ali to je za ovaj turnir malo bitno.
Bolje i važnije pitanje je da li Rafa ima šanse protiv Karenja Buste.
Odraće klimavog Noleta večeras.

oz

pre 3 godine

Dubioza@ne znam sta je pogresno izjavio,osim sto je rekao istinu.....ova situacija,ovi uslovi,ovaj teren i loptice..vreme,sve je na Novakovoj strani....a vi sto samo citate naslov,to je vas problem....

Jumko

pre 3 godine

Kralj No1e u finalu sa Nadalom (ako ga Argos ne pregazi, a poveo je bio prije prekida) nema problema, gazi ga 100% !!!
Teze mu je u petak !

guska koja je spasla Rim

pre 3 godine

Овај му то враћа тако што га назива Балканац. (mr, 7. oktobar 2020 16:29)

I? Sta je u tome lose? Je l' to mozda neka uvreda?

Zg_BBB

pre 3 godine

Sudbina muškog tenisa će biti ista kao sudbina ženskog tenisa, poslije Đokovića nećete imati rezultatski značaj u tenisu. Još su vam ostale uzdanice u reprezentacije u košarci, odbojci i vaterpolu. Međutim u odbojci lagano gubite korak za jačim reprezentacijama. Fudbal, rukomet (klupski i repr.) na niskom nivou bez naznaka da će biti bolje. Ateltika, borilački i trkački sportovi jako loši, skoro nikakvi, plivanje također. Vraćamo se na košarku i vaterpolu, košarka: gledajući ulaganja drugih u ove sportove i kako gurate strance u vaše klubove kako bi koliko toliko parirali u Evropi sumnjam da će te imati značajnijih rezultata za 8 godina. Vaterpolo: tu vas planiramo pobjeđivati kako ne bi osvajali odličja, barem ona najsjajnija. Nakon svega ovoga ostaje vam sjećanje na Đokovića i mečevi sa NBA zvijezdama.

Рајко Четник

pre 3 godine

Ово је тачно само ако Вајда буде седео у боксу, нађеш ли се ти уместо Вајде шансе су подједнаке.

Simke_007

pre 3 godine

Glupo je ovo pricati,jos je trener...Ovom izjavom sigurno Novaku ne pomaze.Nista u tenisu nije sigurno.Polako,korak po korak do 18-te gren slem titule.

Optimista pripravnik

pre 3 godine

Pa, protiv Noleta možda Nadal i nema šanse, ali to je za ovaj turnir malo bitno.
Bolje i važnije pitanje je da li Rafa ima šanse protiv Karenja Buste.
Odraće klimavog Noleta večeras.

Marko

pre 3 godine

Sto se Novaka tice vise me je strah njegovog puta do finala nego Nadala u finalu. Zar niko ne obraca paznju koliko Busta i Cicipas dobro igraju. Da je i jedan od te dvojice bio sinoc umjesto Sinera, Nadal bi ispao sa turnira. A i Novaku nek je Bog u pomoc. Veceras bi moglo svasta da se desi. Careno igra nevjerovatno.

Marko

pre 3 godine

Pa stvarno, ako sad ne osvoji, kad ce vise.? Nema Tima vise na turniru, u cetvrtfinalu igra sa smijesnim Bustom, u polufinalu ga cekaju izmoreni i nedorasli Cicipas ili Rubljov, a u finalu vjerovatno Nadal koji igra svakako svoj ne najbolji tenis.

BLuka

pre 3 godine

Bez da branim Gorana jer nekorektna izjava ali Novakov tim je baš po mjeri, Vajda i Goran uz kondicionog i fizioterapeuta zbilja čine potrebu okruženje oko Novaka.
Jedino šta bih mijenjao je novakov otac, njega bih maksimalno izolovao od davanja izjava i uticaja na tim.

Rafa30

pre 3 godine

Hahaah
Goran rekao ono sto ja znam vec 10 dana.
Nadal nije pravi Nadal, pogotovo u ovim uvjetima I pitanje dal ce uopce dobit Diega.

Sta bi trebao osvajat do 45e godine?

Ajde dosta vise o tome.

Nole osvaja lagano I dobro je.
Zivjeli

Dubioza

pre 3 godine

Uzas kakva izjava. Mi smo uvek tu da branimo Noleta ali kada se njegov trener i otac utrkuju ko će da mu nanese više štete izjavama ne mogu da ga branim. Zamislite da ovo kaze Nadalov stric!

Tajni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Koliko neozbiljna izjava, naravno da navijamo da Nole uzme, ali reci za Nadala koji je najveci na sljaci ikada da nema nikakve sanse je u krajnu ruku diletantski. To isto kad bi neciji trener rekao Nole nema sanse na betonu, a najveci igrac ikada na tvrdoj podlozi. Ali sta ocekivati od jednog Hrvata

Djokan i Lukan

pre 3 godine

Obozavam Novaka, sve bi dao da osvoji, ali igra se na Rafinom terenu. Uslovi i to, kakve to veze ima? To je isto kad ekipe dolaze na Enfild, tu Liverpul rijetko gubi, taman padala kisa, grad, snjeg ili bilo 30 stepeni ili oblacno... Rafa ne gubi na svom terenu ljudi

Beobrad

pre 3 godine

Naravno da je trenutno Novak bolji od Nadala, cak i ovde na njegovom terenu.
Rubljov ce biti veci izazov od Nadala!
Ne slazem se za uslove, nije Nole veliki udarac, ovde treba velika fizicka snaga, jer uslovi su teski i spori.
Veci problem moze biti vetar za Novaka, i tada Nadalove sanse rastu. Nadam se krovu, jer u dvoranskim uslovima, Novak je nepobediv!

blabojzna

pre 3 godine

Zašto ovakve izjave Gorane? Čemu? Poštuj protivnika. I za početak treba doći do finala. Gledao sam Novaka i izuzetno moćno deluje ali mu ne nabijaj pritisak. Ima još mnogo loptica da se udara. Napred Novače,do pehara.

ValterNBG

pre 3 godine

Eto ga,jel vidite kako smo slozni kada je nesto ocigledno.Glupe li izjave.Prosto neverovatno,kao klinci ispred zgrade,ili mi po kaficima kad komentarisemo.Jeste,vidi se da Nole malo bolje izgleda,ali predaleko je od finala,polako bre.Hladno,igra se do kasno u noc,sljaka,nezgodni protivnici,korona,mnogo razliga za oprez.Najbitnije u celoj prici je da Nadal ne osvoji turnir,sve ostalo je prihvatljivo.

oz

pre 3 godine

Dubioza@ne znam sta je pogresno izjavio,osim sto je rekao istinu.....ova situacija,ovi uslovi,ovaj teren i loptice..vreme,sve je na Novakovoj strani....a vi sto samo citate naslov,to je vas problem....

mr

pre 3 godine

Bez da branim Gorana jer nekorektna izjava ali Novakov tim je baš po mjeri, Vajda i Goran uz kondicionog i fizioterapeuta zbilja čine potrebu okruženje oko Novaka.
Jedino šta bih mijenjao je novakov otac, njega bih maksimalno izolovao od davanja izjava i uticaja na tim.
(BLuka, 7. oktobar 2020 14:46)

Иванишевић је пре свега слаб тренер и без искуства, и довео га је Новак само због две ствари, због сервиса и због својих афинитета. Овај му то враћа тако што га назива Балканац. Одличног човека је Новак довео у тим. Новак не може да замени Оца, али овог треба и мора. Реално гледано и нема ко није био изненађен овим доласко код Новака, и ово спада у експерименте типа Агаси-Штепанек. Искрено надам се и да ће ово брзо да се заврши на исти начин. Биће мало теже пошто овај прича српски и као има неку везу са Новаком.

Ivan Bezdomni

pre 3 godine

Uz dužno poštovanje Novaka, on je ove godine nepobediv, ali ljudi budite realni, Nadal je tamo osvojio 12 titula. To možda niko nikada neće ponoviti, i smešno je uzimati stvari zdravo za gotovo. Novak je Federera tukao u njegovoj kući na Vimbldonu, ali Nadal je u Parizu još dominantniji u poređenju sa Švajcarcem.

Stevan

pre 3 godine

Mani se, covece, takvih izjava. Kao kad igrate protiv nas u nekom ekipnom sportu, pa posle znamo kakav rezultat bude. Ne potcenjuj protivnika!

boki

pre 3 godine

Baš neozbiljna izjava. Kao da govori Novakov otac. Zamislite da je ovo rekao Toni Nadal ili Karlos Moja(Nadalov trener). Čak i da jeste favorit ovo se ne priča, na bilo kojoj podlozi da se igra. A igra se na šljaci i to protiv Nadala koji je najbolji šljakaš svih vremena. Nebitno je kakvi su uslovi. Nadal vraća sve i kad je ovako loše vreme. Jedino mu smeta što mu spin ne pomaže na ovakvom vremenu, ali kakve to veze ima? Šta ako Nole loše odigra u finalu(pod uslovom da obojica dodju do finala)?

Slobodan

pre 3 godine

Kada bi ste čuli da ovako nešto izjavi Toni Nadal? Čak i da pomisli da Novak nema šanse protiv Nadala, što verujem da nikada nije bio slučaj, nikada to javno ne bi izjavio.

Cane

pre 3 godine

Što bi Ivaniševiću bilo zabranjeno da govori ono što svi znaju i govore? Podseća me na Makartnija kada su mu prigovarali da izvodi pesme Bitlsa, jer nije njihov jedini autor. Makartni je zavapio za malo zdravog razuma: "Svi na svetu smeju i izvode pesme Bitlsa, samo meni to brane."
Novakova prednost u ovakvim uslovima na Garosu je notorna stvar. Svi koji se stručno bave tenisom to konstatuju i niko ne ignoriše da je to i dalje šljaka i da je Nadal i dalje Nadal, dakle favorit. Ako Nadal ne prođe Švarcmana (itekako moguće) svi će to konstatovati kao najveće iznenađenje ovog Garosa, svejedno što je Švarcman pobedio i prošli put.

Novakov servis postaje sve veća njegova prednost nad svim drugim igračima, uključujući i Nadala. Nije to zasluga samo Ivaniševića (Novak i Vajda rade na tome još od Bekera), ali jeste i Ivaniševića.

Uostalom, Novak i Nadal toliko dobro znaju jedan drugog da apsolutno ništa što se govori za medije na njih ne može da utiče. Ništa i niko.

Nića

pre 3 godine

A da je ovo izjavio trener Nadala, Federera ili nekog trećeg tenisera za Đokovića to bi odmah bio napad na Srbiju i ostalo... Ovako ispada da ovo što govori Ivanišević ili Srki zapravo misli Novak ali se boji da kaže pa ovi govore u njegovo ime

Robert

pre 3 godine

Uh, koliko neodmerena izjava. Kao da pričamo o potencijalnom finalu Vimbldona, a ne o Rafinom carstvu. Nešto kao kad su neki pred prošlogodišnje finale AO pričali kako će Nadal da počisti Novaka, na osnovu utiska ostavljenog do tada. To je Noletova kuća, niko njega tamo ne čisti. Na kraju krajeva, bez obzira o kojoj podlozi je reč, za nekog od te dvojice-trojice najvećih reći da je bez ikakve šanse protiv drugog je veoma... Da ne kažem šta.

Jumko

pre 3 godine

Kralj No1e u finalu sa Nadalom (ako ga Argos ne pregazi, a poveo je bio prije prekida) nema problema, gazi ga 100% !!!
Teze mu je u petak !

Arenas

pre 3 godine

Ne volim kad sportisti podcenjuju svoje protivnike . Ovi mi zvuci skroz seljacki , pogotovo zato sto je Nadal kralj sljake I najveci favorit ovde. Okej je imati svoje misljenje I razmeniti ga sa prijateljima , ali je glupo davati ovakve izjave u javnosti. Nadam se da Nole nema isto misljenje te da ce ozbiljno shvatiti svakog svog protivnika.

Losmi

pre 3 godine

Svojevremeno je nesto slicno izjavljivao i Obradovic, znamo kako su se te price zavrsavale. Reci da osvajac 12 RG nema nikakve sanse protiv nekoga, ma ko bio taj neko..

Zuti

pre 3 godine

Izjava jeste neozbilja, pričamo o čoveku koji drži 12 titula na najtežem turniru na planeti, samo po sebi ne znam dal postoji veći podvig u sportu od Nadala i RGa.

S druge strane, gledajući Rafine mečeve do sada (gledao jučer celi meč sa Sinnerom), nije u najboljoj formi nikako, nije agresivan, telesno je vam proporcija (nikad ga nisam video sa toliko kila) i deluje sporije i tromo malo, a nije imao ni pravi test još (nije ni Novak doduše).
Kako igra Švarcman a pogotov Novak rekao bih da prvi put on nije favorit za titulu.

Реља

pre 3 godine

Горан има више знања о тенису као игри али и о другим мање знаним стварима везаним за њу од нас читалаца. То је чињеница с којом се, хтели не хтели, морамо помирити. Мимо свега, ипак му морам замерити на неодмереној изјави. Не оправдава га ни то што је Новаков тренер. Прво скочи па реци хоп-не опомиње за бадава народна изрека! Обојица, Ноле и Рафа морају доћи до финала а у којем се једино могу састати на овом турниру! Већина читалаца напр. и не зна колико је линијских судија на овом турниру? Ја сам их избројао више од 6. Можда их има и 10 а то је заиста много. Скупо, неефикасно. И онда се неки чуде како играч погоди неког од гомиле њих? Данас са тако софистицираном техником ово се може решити. Ноле је у праву што тражи да се они замене са техничким средствима. Поготово што су они противречним правилима час учесници а час нису у игри. Па је управо Ноле показао њихову глупост тако што је због погођеног линијс. судије на УС Опену био дисквалификован, по једном правилу, а убрзо на овом турниру остао је у игри иако је ненамерна лоптица јаче погодила лин. судију. Напред Ноле до освојења овог ГС!

Ana

pre 3 godine

Čemu ovakva izjava, nekako je amaterski za jednog ozbiljnog trenera. Neke misli treba zadržati za sebe. Prvo i Nadal i Đoković treba da stignu do finala. Možda se obojica okliznu o nekog klinca na tom putu. Sve je moguće jer je to sport, a to bi jedan profesionalni sportista trebalo da zna bolje od mene, pristrasne navijačice N.Đ.

kaja

pre 3 godine

Jeste bezveze ovako reci a jos ni polufinala niti cetvrtfinale Nole nije odigrao. Ali cini mi se da je to realan komentar bilo koga ko je gledao sinoc Nadala. Videla se brzo nervoza kad je video da ne melje Sinera kao prethodne, kad je video da ga mali seta, zaradjuje brejk lopte pre njega. Realno, da je mali imao malo vise iskustva dobio bi prvi set, i drugi... U svakom slucaju, sto i Nole rece, pobediv je!

guska koja je spasla Rim

pre 3 godine

Овај му то враћа тако што га назива Балканац. (mr, 7. oktobar 2020 16:29)

I? Sta je u tome lose? Je l' to mozda neka uvreda?

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 3 godine

Neverovatna glupa izjava trenera. Prvo treba doći do Rafe (finala). A onda i dobiti Rafu na RG (Nole uspeo samo jednom, 2015.). Ovom izjavom samo daje Rafi dodatni adrenalin a Noletu dodatni pritisak (ukoliko dođe do duela)...

Hmm

pre 3 godine

Nijedan još uvek nije stigao do finala, a davati ovakve izjave je čista glupost. Ovako nešto Vajda nikakada ne bi rekao jer je pametan i odmaren i kao trener i kao čovek. Ovaj lik bi trebao da dobije pedalu iz Novakovog tima.

Dejvid Vilijem Bouvi Kuper

pre 3 godine

Ako ti je bilo dosadno Gorane, nisi morao sa ovom izjavom da trčiš, polako, svi vidimo da je Novak superioran ali uživamo u svakom meču..Aj malo prošetaj, gledaj Ajfela..Pozdrav od Miloša iz Podgorice

kosta

pre 3 godine

Nikad ne reci da je Nadal bez šansi . Nekorektno je , nije ni tačno , a i malerišeš Novaka.
Nikad takvu izjavu nisam čuo od Tonija Nadala.
Kako god .Prvo treba da se njih dva NAĐU u finalu , a onda ...ko bude bolji.
Iz sveg srca se nadam Novakovoj pobjedi.

Goran

pre 3 godine

Ivanisevic je bio dobar igrac ali u glavi je na nivou Kirjosa!! Izjavljivati da nadal nema nikakve sanse u Parizu je jedna od najvecih gluposti izgovorena o igracima tenisa. Nadamose da ce prvo obojica doci do finala i da ce Novak pobijediti ali tvrditi da Nadal nema sansi !!!!!!!?????

Canka

pre 3 godine

Ako i dodju obojica do finala (nadam se da hoce) klasik,onda nece biti ciscenja nikako,realno 4 seta a mozda i 5.Nadam se Noletovoj pobedi ali vrlo teskoj i sa puno prolivenog znoja.Idemo Novaceee!

Трооки Гавран

pre 3 godine

Obozavam Novaka, sve bi dao da osvoji, ali igra se na Rafinom terenu. Uslovi i to, kakve to veze ima? To je isto kad ekipe dolaze na Enfild, tu Liverpul rijetko gubi, taman padala kisa, grad, snjeg ili bilo 30 stepeni ili oblacno... Rafa ne gubi na svom terenu ljudi
(Djokan i Lukan, 07. oktobar 2020 15:49)
Ima veze, ako si ikad igrao tenis, znao bi kolika je razlika igrati na 30-35 stepeni kad sija sunce i kad igras na 15-20 stepeni u vlaznim i hladnim uslovima. Nizi odskok loptice, sporiji uslovi, manje rotacije, teze loptice zbog vlage - sve to ne odgovara nadalu.

Pero

pre 3 godine

Nije bas pametno ovako trcati pred rudu. I 2015 su pred finale sa Wawrinkom svi vec ubelezili Novaku titulu pa svi znamo sta je bilo posle

Dott

pre 3 godine

Nisu perfektni uslovi za Novaka, vec su manje losi za Novaka u odnosu na Nadala.
Naravno da Novaku ne odgovara kisa i hladno vreme, ali Nadalu jos vise ne odgovara isto, zbog spinova koje voli da izvodi, a koji nemaju efekat po hladnom a narocito kisovitom vremenu.

Gde ja živim

pre 3 godine

Polako Gorane, zec je još daleko u šumi i ima još lovaca. Čekaj da dođu do duela pa da vidimo. Svaki meč je priča za sebe. Samo polako.

Olja

pre 3 godine

Ma, kome li podilazi? Naravno da zelimo i nadamo se da ce Nole osvojiti trofej, ali izjava da Nadal nema nikakve sanse je cista glupost. Pa sinoc je pokazao u kakvoj je formi.

Delije Čikago

pre 3 godine

Ne ide ovo Novaku u prilog, reći da Nadal nema nikakve šanse je nerealno, uz svu našu podršku i ljubav prema Novaku, mogao je reći šanse su za nijansu na strani Novaka, ovo je balkanska izjava tipična, idemooo...

PSL

pre 3 godine

Lepo je što ti tako misliš, ali prvo Novak treba stići do finala, a drugo nešto vi puno pričate o uslovima i lopticama. Ja bih jako volela da Novak osvoji još jedan RG, ali Nadal je tu osvojio 12 titula i kada je u formi briga njega za uslove na terenu. Nadam se da će Novak sutra pobediti Cicipasa pa da u nedelju gledamo finale Novak - Švarcman.

petar markovic

pre 3 godine

Čemu ovakva izjava, nekako je amaterski za jednog ozbiljnog trenera.
(Ana, 07. oktobar 2020 17:05)

pa jeste za ozbiljnog trenera, ali ovu izjavu je ivanisevic dao