Nova vest
Tenis

Utorak, 04.06.2019.

08:26

Tim: Izvinili su mi se, jedini nisam napravio grešku

Dominik Tim će u četvrtfinalu Rolan Garosa igrati protiv Rusa Karena Hačanova.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Tim: Izvinili su mi se, jedini nisam napravio grešku
Photo by Julian Finney/Getty Images

Austrijanca su posle pobede u tri seta nad Gaelom Monfisom pitali ponovo o incidentu sa prethodne konferencije za medije kada ga je Serena Vilijams i bukvalno oterala u pola razgovora sa novinarima.

Tim je poručio da je ta neprijatna epizoda sada iza njega i da ga zanima šta će se isključivo dešavati na terenu.

"Da, izvinili su mi se. Zaista ne znam čija je bila greška. Bila je to zsiata čudna stvar. Nikad mi se ranije to nije dogodilo. Znate, ja sam jednostavan momak. Bilo mi je čudno u prvih par minuta, ali sada sam sve zaboravio. To je to što se tiče mene", rekao je Tim.

Na podsećanje da je u izjavi za nemačku televiziju bio kritičan prema Sereni Vilijams, obrazložio je svoje viđenje situacije.

"Ne znam je li to bila njena greška ili od strane organizatora. Ne znam da li me je videla u sali i da li je uopšte videla da ima nekoga. Ako me je videla, bilo bi lepo od nje da je sačekala da završim. Rezuljivo je sve to u tim okolnostima, izgubila je meč. Možda je pomalo i bila njena greška ili su organizatori bili krivi, ali sve to treba zaboraviti. Vidim da se to razvlačilo po društvenim mrežama kao nešto zabavno i smešno, ali ne obraćam pažnju više na sve to", dodao je Tim.

Austrijanac se brecnuo kad ga je neko upitao je li kažnjen posle svega.

"Ja, kažnjen? Pa ja sam jedini koji nije napravio grešku u svemu, što bi me kaznili", odgovorio je četvrti nosilac turnira i Parizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve