Nova vest
Tenis

Utorak, 04.06.2019.

07:21

Zaljubljeni Cicipas i škola života

Dugo se proteklih nedelja šuškalo o mogućoj vezi između Marije Sakari i Stefanosa Cicipasa i glasine su ovog puta i stvarno bile tačne.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Zaljubljeni Cicipas i škola života
Photo by Adam Pretty/Getty Images

Cicipas i Marija su već neko vreme u vezi, a o tome se stidljivo pričalo i nedavno u Rimu.

Posle poraza od Stana Vavrinke u osmini finala, Cicipas je bio na ivici suza, to je za njega bilo jedno potpuno novo iskustvo o kom je posle pisao i na instagramu.

Da je veza stvarno jaka, moglo se uveriti kada je posle podužeg teksta na INstagram stranici grčkog tenisera, Marija Sakari u komentaru ostavila samo jednu rečenicu koja sve govori:

"Ti si šampion mog srca!"....

Pariz je dakle, ojačao još jednu tenisku ljubav.

S druge strane, to što je Cicipas napisao, najbolje govori o tome kakav je dan imao u nedelju.

"Ima nešto o ovom danu što ne umem da objasnim. Prvi put u svom životu, u mojih 20 godina, osećam tu 'auru', to je prava reč, prava definicija ovog takmičenja. Ne bilo kakvog takmičenja, jer je ovog puta sve bilo drugačije, različito od bilo koje bitne na teniskom terenu. Ima nešto što stvarno ne mogu da objasnim. Čini me da cenim ovaj sport koji san izabrao do kraja života. Gorak ukus poraza je nešto neobjašnjivo", piše Cicipas.

Potom je dodao i ovo:

"Stan Vavrinka čini naš sport jedinstvenim. Teško je tako nešto nači u našem svetu. Jedinstveno je. Ima u tome i šarma i harizme. Obojica smo se borili, išli smo iznad svojih granica, iskusili smo sreću i naša sudbina je podvučena na tom zemljanom terenu posle pet sati iscrpljujuće fizičke i mentalne borbe. Ne znam da li je ovo što sad osećam pozitivno ili negativno, nema bipolarnog efekta u tome. Naučio sam danas nešto što nijedna škola, nijedan učitelj ne mogu da vas nauče, a što se zove, škola života", poručio je Cicipas.

View this post on Instagram

Today I felt something that I can’t really explain. Today was the first time in my entire life, in my twenty years of existence that I felt that “aura”, the real definition of the word, competition. Not any kind of competition though, it felt different than any other time, any other battle, any other moment on the tennis court. There is something about today that I won’t be able to explain. It’s a feeling that makes me appreciate the sport that I chose to pursue in my life as a career. The bitter taste of that loss is something unexplainable. @stanwawrinka85 makes our sport real and pragmatic. It’s something that’s rare to find in the world that we are at. It’s something unique. There is loads of charm and charisma to it. We both struggled, we both went beyond our limits, we both experienced luck and our destiny was drawn on that Parisian court after five hours of physical and mental suffering. I really don’t know if what I feel right now is positive or negative. There is no bipolar effect to it. Today I learned something that no school, no classroom, no teacher would be able to teach. It’s called, living life!

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve