- Roland Garros 2019 -

Zaljubljeni Cicipas i škola života

Dugo se proteklih nedelja šuškalo o mogućoj vezi između Marije Sakari i Stefanosa Cicipasa i glasine su ovog puta i stvarno bile tačne.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Photo by Adam Pretty/Getty Images
Photo by Adam Pretty/Getty Images

Cicipas i Marija su već neko vreme u vezi, a o tome se stidljivo pričalo i nedavno u Rimu.

Posle poraza od Stana Vavrinke u osmini finala, Cicipas je bio na ivici suza, to je za njega bilo jedno potpuno novo iskustvo o kom je posle pisao i na instagramu.

Da je veza stvarno jaka, moglo se uveriti kada je posle podužeg teksta na INstagram stranici grčkog tenisera, Marija Sakari u komentaru ostavila samo jednu rečenicu koja sve govori:

"Ti si šampion mog srca!"....

Pariz je dakle, ojačao još jednu tenisku ljubav.

S druge strane, to što je Cicipas napisao, najbolje govori o tome kakav je dan imao u nedelju.

"Ima nešto o ovom danu što ne umem da objasnim. Prvi put u svom životu, u mojih 20 godina, osećam tu 'auru', to je prava reč, prava definicija ovog takmičenja. Ne bilo kakvog takmičenja, jer je ovog puta sve bilo drugačije, različito od bilo koje bitne na teniskom terenu. Ima nešto što stvarno ne mogu da objasnim. Čini me da cenim ovaj sport koji san izabrao do kraja života. Gorak ukus poraza je nešto neobjašnjivo", piše Cicipas.

Potom je dodao i ovo:

"Stan Vavrinka čini naš sport jedinstvenim. Teško je tako nešto nači u našem svetu. Jedinstveno je. Ima u tome i šarma i harizme. Obojica smo se borili, išli smo iznad svojih granica, iskusili smo sreću i naša sudbina je podvučena na tom zemljanom terenu posle pet sati iscrpljujuće fizičke i mentalne borbe. Ne znam da li je ovo što sad osećam pozitivno ili negativno, nema bipolarnog efekta u tome. Naučio sam danas nešto što nijedna škola, nijedan učitelj ne mogu da vas nauče, a što se zove, škola života", poručio je Cicipas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 38 sledeca idi na stranu