Đoković – Štruf 6:3, 6:2, 6:2

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je u tri seta savladao Jana-Lenarda Štrufa.

 6:3, 6:2, 6:2
  ĐOK   ŠTR  
    3-0    
6:3, 6:2, 6:2 – kraj! Novak ide u četvrtfinale!
Savršena igra najboljeg tenisera sveta. Za plasman među osam najboljih bilo mu je potrebno svega 96 minuta, što dovoljno govori o igri Novaka Đokovića.
6:3, 6:2, 5:1 – Đoković na gem od pobede!
Srpskom teniser ostao je još samo jedan gem da završi meč. Nema šta mnogo da pričamo, ovako igraju najbolji na svetu i Đoković je još jednom pokazao da se nalazi u vrhunskoj formi.
6:3, 6:2, 3:0 – dupli brejk Novaka i u trećem setu
Suva dominacija najboljeg tenisera sveta. Za sada sve funkcioniše u igri Đokovića i uživanje je gledati ga. Samo da završi pre nego što kiša počne.
Nebo iznad Pariza
Kiša se očekuje svakog trenutka i nadamo se će Novak završiti meč pre nego što ona počne.

Foto: B92
6:3, 6:2, 2:0 – Novak potvrdio brejk
Đoković je nastavio sa furioznom igrom i u trećem setu. Srpski teniser u četvrtom servis gemu nije izgubio niti jedan poen.

Nemac se nalazi u veoma teškoj situaciji i veoma je blizu poraza.
6:3, 6:2 – za svega sat vremena Đoković dolazi do 2-0!
Za samo 28 minuta srpski teniser dolazi do drugog seta. Igra Nemca je potpuno razbijena i pitanje je da li će moći da se oporavi u trećem setu.
6:3, 5:2 – Đoković servira za 2-0!
Srpski teniser nije se mnogo trudio u ovom gemu, pošto u narednom servira za 2-0. Štruf je bez većih problema dobio gem, nije izgubio niti jedan poen, ali sada sledi servis gem Novaka.
6:3, 4:0 – dominacija Đokovića
Srpski teniser dopustio je Štrufu samo jedan poen u ovom servis gemu, a završio ga je asom. Apsolutna dominacija Novaka u osmini finala Rolan Garosa.
Nemac nemoćan

Photo by Julian Finney/Getty Images
6:3, 3:0 – dupli brejk prvog tenisera sveta
Ništa sada ne polazi za rukom Janu-Lenardu Štrufu. Đoković pravi novi brejk u drugom setu i sada vodi sa 3:0 i servira za potvrdu brejk.

Za sada Novak drži čas tenisa Nemcu.
6:3, 2:0 – Novak potvrdio brejk
Odigrao je dobar gem Nemac, međutim srpski teniser mu nije dozvolio da dođe do brejk lopte. Đoković dominira i Štruf mu teško parira.
6:3, 1:0 – brejk Đokovića na početku drugog seta!
Četvrti gem zaredom za najboljeg tenisera sveta. Štruf je poklonio gem Novaku, koji odmah na startu dolazi do prednosti.

Videćemo da li će Nemac uspeti da pronađe onaj ritam s početka meča.
6:3 – set za prvog tenisera sveta!
Bez većih problema srpski teniser dolazi do vođstva od 1-0! Novak je odigrao savršen prvi period igre, napravio je brejk u pravom trenutku i potom ga potvrdio.

Nemac je odigrao dobar set, ali ne dovoljno dobro za Đokovića.
5:3 – savršena igra i brejk Đokovića!
Fenomenalan gem odigrao je prvi teniser sveta. Kontrolisao je igru, čistio linije i na kraju u najboljem mogućem trenutku došao do brejka.
4:3 – dobra igra Đokovića
Za sada gledamo kvalitetan tenis na "Filip Šatrijeu". Obojica tenisera drže svoje servise i ne popuštaju. Novaku dobro funkcionišu udarci, međutim ima još dosta prostora za napredak.
3:2 – gem s nulom Novaka
Đoković je uzvratio istom merom. Nakon što je Nemac dobio gem bez izgubljenog poena, potom i Novak na isti način dobija svoj treći servis gem.
2:2 – Nemac raspoložen na startu meča
Štruf igra odličan tenis. Ušao je u meč bez imalo respekta i zadaje velike probleme srpskom teniseru. Nemac je ovaj gem dobio bez izgubljenog poena.
1:1 – Đoković propustio brejk loptu
Dobar gem za Novaka u kojem je odmah imao brejk loptu. Ipak, nije uspeo da je iskoristi, pošto je Štruf odigrao nekoliko odličnih poena zaredom.
1:0 – siguran početak Đokovića
Srpski teniser uz malo poteškoća dolazi do prvog gema. Gledali smo "đus", međutim, Novak je uspeo da dobrim udarcima sa osnovne linije dođe do uvodnog gema.
Novak i Štruf na zagrevanju
Meč će uskoro početi.
Dobrodošli!

Možda vas zanima

Podeli: