- Komentari -
 1. Dečko osvijio par turnira i dizanje u nebesa, Nole pokidao i kontinuitetu par godina i sadasnje omalovazavanje na sve srane a ponajvise iz srbije :((
   (dareeee, 10. jun 2017 09:20)

  # Link komentara

 2. ''Poveo je sa 5:0, a da nije izgubio jedan brejk, Endi Mari bi se pridružio Dominiku Timu jer bi sa „krompirom“ u poslednjem setu bio eliminisan sa turnira.'' A pridruzili bi se Djokovicu koji je polomljen i pociscen, pa jos sa ''krompirom'' u poslednjem setu!
  (Napisite jednom cinjenice, 10. jun 2017 09:11)

  # Link komentara

 3. Sten do jos jednog RG...
   (Mich, 10. jun 2017 08:46)

  # Link komentara

 4. U tenisu se proteklih deset godina govorilo uglavnom o velikoj trojki - Federer, Nadal, Djokovic. Poslednjih dve-tri godine ubaceno je tu i ime Endija Marija, nastala je, prilicno nategnuto, tzv. velika cetvorka, iako Mari nije u rangu prve trojice, ali jest Britanac, sto mnogo sta objasnjava. Realnije je da se - u okviru tog razdoblja koje jos traje, iako je pri samom kraju - govori o velikoj trojici, koje prate dva takodje znacajna igraca, Vavrinka i Mari. Vavrinka cak pre Marija, jer je igrac postojan i sposoban za najveca dela. Da ima Djokovic taj elan, kakav poslednjih nekoliko godina pokazuje Vavrinka, imao bi dosad vise od dvadeset gran-slemova. A sam Vavrinka, da je ranije sazreo kao igrac, imao bi daleko vise trofeja nego sad. Ne samo danas, bar poslednje dve-tri godine on je istinska teniska velicina, sportista za primer i za nadahnuce.
  (Petorka, 10. jun 2017 05:27)

  # Link komentara

 5. No4e ahahahahahahaaaaa
   (trn u oku, 10. jun 2017 02:10)

  # Link komentara