Nedelja, 22.05.2016.

12:45

Ljutiti Kirjos: A kad je Đoković sklonio ruku sudiji?!

Niku Kirjosu nije išlo baš najbolje u prvom setu meča sa Markom Čekinatom iz Italije, a on je bes iskalio na jednom od skupljača lopte.

Izvor: SO

Ljutiti Kirjos: A kad je Ðokoviæ sklonio ruku sudiji?! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

Test

pre 7 godina

Eto sta se desi kada je mladjim generacijama uzor nas n0la...ponasaju se isto kao i njihov uzor!

(Dr.Roddick, 22. maj 2016 15:51)

Q: Šta se dobije kad se iz "n0la" uklone n, l i a?
A: Dr.Roddick.

pera

pre 7 godina

@Mikii

Novak je godinama , pa cak i dan danas trpeo nepravdu od strane sudija, Atp-a, konkurenata, novinara, takozvaih velikih prijatelja itd. Svako od pobrojanih je manje ili vise nasao nacina da blati Novaka tokom godina i Novak nikada nije odreagovao ni na priblizno na nacin kao danas Kyrgios. Novak je sada doziveo da jedan klinja iz teniskog vrtica pocne da pljuje po njemu, osobi koja trpi maltretiranje i javno ponizavanje samo zato sto je pobrao loncice Federeru, Rafi i Murrey-u.

Cph

pre 7 godina

Ovaj mali se uvijek krije iza nekoga. Iza Djokovica,Nadala,Donne,Kokinakisa itd. Uvijek su mi takve osobe bile antipaticne. Inace,podrazumijeva se da bi pravila trebala biti ista za sve.
Novaku sretan rodjendan i dobar turnir.

Vlada

pre 7 godina

Da razjasnimo, jer sam gledao mec u kojem je Novak pre hookeye sistema dosao na mesto sa sudijom i ovaj magarac prstom brlja po shljaci...sto DIREKTNO menja ishod celendza....
A Nik treba da se malo kultivuse.

MsK

pre 7 godina

Izgleda da je ovom momku duševna hrana da digne rep i upire prstom u one kolege koji nisu na terenu jer ne mora da ih gleda u oči dok laje...

gnjidica

pre 7 godina

Ako ćeš karijeru graditi na poređenju s drugima i po dobrom i po lošem, ne na rezultatima, nego na teatru, batali stvar... Budi bolji od sebe, budi najbolja verzija sebe, druge ostavi na miru.

tardis

pre 7 godina

Quod licet Jovi, non licet bovi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marlon, 22. maj 2016 13:28)
Bon Jovi, David Bowie.

zoki

pre 7 godina

On sebe poredi sa Đokovićem. :)
(Miloš, 22. maj 2016 12:52)
Ne. On govori o poštovanju pravila i postojanju dva aršina. Da li ti je prijalo kada su, mimo pravila, primili Kosovo* u Uefu i Fifu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jabučilo, 22. maj 2016 13:06)

Puna usta Djokovica, a reket pun rupa. Neka trenira, neka krvari i ujeda, a ne da razmislja o pravilima i arsinima i docekace da Nole njega pominje. Decko je teniski Baloteli, bojim se da ovo ne bude njegov maksimum.

Dragana

pre 7 godina

@Nikola Nisi u pravu,pravila bi morala da važe za sve.Činjenica je da Novaku sudije tolerišu mnogo toga uključujući i neprimereno ponašanje na terenu kao i to guranje ruke sudije,dok se Kirjos u medijima predstavlja kao "skandal majstor" a i sudije ga tako doživljavaju.Sudije moraju da se ponašaju prema svima isto,bez obzira da li je neko početnik ili veteran,da li je neko stoti ili prvi na listi.Ne simpatišem nešto Kirjosa ali za ovo što je rekao je u pravu.

gg

pre 7 godina

ja sam za poštovanje pravila. To znači da je trebalo sporni poen dodeliti Novaku pa ne bi ni došlo do toga da Novak dodirne sudiju.
Nažalost, u životu se dešavaju nepravde, a veličina čoveka se prepoznaje po prihvatanju istih.

tardis

pre 7 godina

Novak iza sebe ima 60 trofeja a ti balavce jedva 5!!Novak je stvorio ime za sebe i postovanje u svetu tenisa balavce....
(Fiki, 22. maj 2016 12:52)
Nerelevantan je broj trofeja. Svi treba da imaju isti tretman, prvi na svetu kao i pedeset prvi.

ja

pre 7 godina

E stvarno smo narod koji je nikad lakse praviti na budale, do juce svi vole ovog tipusa, jedna rec cak ne ni protiv Novaka, nego samo ga nije velicao i odmah su svi protiv njega.

блејз

pre 7 godina

Овај дечко има озбиљне менталне проблеме.Понаша се ко хулиган.Он нашао да прозива Ђоковића!?!АХАХАХА...Па Кириос је мерна јединица за безобразкук и непоштовање, блам.Олади мало клинац......

Marko

pre 7 godina

Novaku bismo to i mi u Hr oprostoli a da ne pricam o drugima. Sve je to ljudski. Jednostavno ok lik. Ti si jos zelen da bi imao privilegije kod sudaca. A jos i nekulturan.

Nikola

pre 7 godina

Da, samo sto ti nisi niti Nadal, niti Djokovic, kad budes stekao ikakav autoritet i postovanje onda ce se moci pricati nesto.
Ovako kad si jos niko i nista...

Mirko

pre 7 godina

Za svetskog broja jedan, odnosno njegovog naslednika, uslov je neka ljudska širina, ili makar kultura, ovaj dečko je običan uličar i nikad neće biti kompletna ličnost i kao takav neće ni biti niti opstati na vrhu, kao broj jedan, a možda ni niže od toga, naravno kad Novak, Rafa, Endi i Fed dignu ruke od tenisa.

dzoni

pre 7 godina

Novak iza sebe ima 60 trofeja a ti balavce jedva 5!!Novak je stvorio ime za sebe i postovanje u svetu tenisa balavce....
(Fiki, 22. maj 2016 12:52)

Apsolutno se slazem sa tobom, ali ne razumem zasto si napisao komentar u kojem se ti obracas Kirijosu. Kao da ce Kirijos to da procita( razume) i da odgovori. Ne znam zasto...zbog pluseva?

Mikii

pre 7 godina

Pera genije@

Koliko god Djokovic bio u pravu, nema pravo da vice ni na koga, jos manje da nekome nesto naredjuje. Kirgios je u pravu. Vi biste bili prvi u redu za pljuvanje po Djokovicu da se ne izjasnjava kao Srbin jer je retko iritantan tip. Ovo drvlje i kamenje po Australijancu mnogo vise govori o mentalitetu, srecom, malog broja ljudi koji histericno navija za doticnog i poistovecuje se sa njegovim zivotom. Vi ste ista ona grupa koja tako slepo i besno brani i voli naseg Vodju. Jedina razlika je u godinama. Podrska Kirgiosu ovoga puta.

nemanja

pre 7 godina

ko je bre u pravu!? ovaj decko je sramota za sport i treba ga vec dozivotno diskvalifikovati zbog svojih ispada! nije jos krenuo ni da igra a hoce status kao najveci u ovom sportu!

riblja_čorba

pre 7 godina

nemoj da me pogrešno shvatite, ali čemu takvi komentari tipa kad budeš kao Novak, kad osvojiš titule kao Nadal, zar kriterijum ne treba da bude isti za sve, bez obzira na broj tutula i broja na atp listi

JPR23

pre 7 godina

On se poredi sa Rafom i Novakom ?? Nije ni 1% od njihovog ucinka ostvario, i on se tu nesto prsi... Razlika je velika sinak, ova dvojica su sampioni, pa im se nekad progleda kroz prste zato sto su to sto jesu, dok je Nik obican jazavac kome je mesto u cirkusu !

Samo

pre 7 godina

Novak iza sebe ima 60 trofeja a ti balavce jedva 5!!Novak je stvorio ime za sebe i postovanje u svetu tenisa balavce....
(Fiki, 22. maj 2016 12:52)
Iskreno sramno je ovo sto radi Kirgios i veoma nezrelo, kontakt Novaka sa sudijom je bio u zaru borbe i nije bilo agresije, stoga i ne treba da bude kaznjen, ali ne slazem se s tobom da se kazne treba deliti na osnovu osvojenih titula i popularnosti. Pravila su ista za sve, nebitno da li je neko dosao iz kfalifikacija ili je osvajac 16GS turnira.

pera genije

pre 7 godina

Novak je tada bio u pravu i rekao "ne diraj", misleci na mesto gde je lopta pala....
Tako da je reakcija Kirjosa detinjasta i nezrela i ne znam kako se doveo u vezu sa Noletom.
Ocigledno prati njegove meceve, ali nikako nesto da nauci...

licemerje vlada

pre 7 godina

sve što je dosad rekao, tačno je .. o sportu, uključujući i ono Wawrinki

'kultura' laži pokvariće iskrenog dečaka

IDEMO KIRGIOS!

a s roma nikšić

pre 7 godina

E ovo je upravo primjer zablude o kvalitetnim naslednicima velikih šampiona.Ako ovaj tip nekad postane broj 1 znači da je tenis pao na niske grane ili postao cirkus.Ovakvi cirkusanti najviše rade u korist Đokovića,Nadala i Federera.Tip nema bistru glavu a tenis je mentalna igra.Moglo se vidjeti na meču protiv Nadala da ovaj tip ni jedan "vruć krompir" na koji je trebalo brzo inteligentno reagovati nije znao da riješi.Đoković,Nadal,Federer rade za slavu tenisa prave stvari.Titula RG Novaku.Srećan rođendan Nole!Forza Nole!

Jabučilo

pre 7 godina

On sebe poredi sa Đokovićem. :)
(Miloš, 22. maj 2016 12:52)
Ne. On govori o poštovanju pravila i postojanju dva aršina. Da li ti je prijalo kada su, mimo pravila, primili Kosovo* u Uefu i Fifu?

Valderama

pre 7 godina

Kao prvo on nije Grk .Oseca se kao Australijanac a vrlo je blizak sa svojom majkom koja je iz Malezije. To sto mu je bioloski otac (koga nigde ne pominje) Grk , ne cini ga Grkom.

Cockney Cole

pre 7 godina

Gotivan i iritantan u isti mah. Ponekad pozelim da Nole ima takav stav u odredjenim momentina i iznapusava elitu na tribinama koja na svakom turniru prizeljkuje njegov poraz.

А. Петров

pre 7 godina

Немам никакав доказ, али НЕМОГУЋЕ је да је ово код Кирјоса само последица лошег кућног васпитања или хормона.
Дечко је на кокаину, чврсто верујем у то.

bazan

pre 7 godina

Pravila su ista i treba da vaze za sve bez obzira ko kakvu karijeru ima medjutim on ne treba da se poziva na Djokovica nego da se ponasa normalno sto je kod njega retko.Nekultura ko po zna koji put od ovog seljobera.

Melenci

pre 7 godina

smucio mi se za sva vremena kada je Vavrinki rekao ili izmislio "ono"sa Donom.Imao je on jos ispada u medjuvremenu i imace ih jos dugo,jer boluje od visine i fizicki i mentalno.Niste razumeli,on se ne poredi sa Djokovicem,jer nije bas toliko lud,nego zeli da kaze da su pravila ista i za prvog i za stotog na svetu.Tako treba zaista da bude,ali za tenisere poput njega sa takvom kolicinom bezobrazluka,pravila moraju da budu ostrija!

Dan

pre 7 godina

U pravu je. U školi sam imao šarene ocene, čak i iz istog predmeta. Dobijem keca i onda sledeći put odgovaram savršeno, a nastavnik kaže "evo ti četvorka, ne mogu da ti upišem peticu jer si prošli put imao keca". Znači sad me dodatno kažnjavaš? Pa koja je to logika? Kad merite, svima i uvek merite istom merom!

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Novak Djokovic ima:
-13 godina profesionalne karijere
-64 titula
-11 GS titula
-29 Masters tiula
-200 nedelja na mestu broja jedan
-Davis Cup
-Bronzu na OI
-5 ATP Mastersa
-64 priznanja i nagrade
-3 Laureata za najjboljeg sportistu sveta
-Najjbolji ritern u istoriji ove igre
-7 ordena
-100.000.000 na bankovnom racunu
-123 razlicita rekorda(nije me mrzelo da brojim,izvor Wikipedia)
-Najvece rivalstvo u istoriji tenisa(ako ne i sporta uopste) sa Rafom i Rodjom

Nik Kirgios ima:
-21 godinu
-Lepu frizuru
-Vatren temperament
-Britak jezik
-Simpaticni lanac oko vrata
-Istancan ukus za izazivanje skandala
-94 profesionalna meca na ATP turu
-1 titulu
Hvala i dovidjenja!

stasa

pre 7 godina

mnogo paznje se posvecuje ispadima mladog grka, shvatice kad odraste malo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (filipko, 22. maj 2016 12:56)

Kakav Grk? Australijanac!!! NIK se zove

Sneža

pre 7 godina

Ja iskreno mislim da je trebalo postupiti po pravilima i kazniti Noleta. On tih 10.000 dolara ne bi baš ni osetio, a niko ne bi mogao da kaže da su sudije pristrasne. Ovako su ovakvi (nezreli) komentari kao što su Kirgijosovi skroz opravdani, što je bez veze :/

Miki

pre 7 godina

Umišljeni mladi talenat je mnogo loš čovek.Poruka za njega je kada bude hiljaditi deo onoga što su napravili Novak i Nadal onda može da se poziva na njih.Hiljade ovakvih tzv.talenata nikada nisu stigli dalje od toga.

kvatro

pre 7 godina

Eh dok dodjes ti do Djokovica proci ce jos mnogo godina a mozda ni tada. Strasno je kada neko pre vremena prestane da skuplja loptice i pocne da igra. Tipican Ozy nevaspitani produkt rialiti TVa.

kvatro

pre 7 godina

Eh dok dodjes ti do Djokovica proci ce jos mnogo godina a mozda ni tada. Strasno je kada neko pre vremena prestane da skuplja loptice i pocne da igra. Tipican Ozy nevaspitani produkt rialiti TVa.

Nikola

pre 7 godina

Da, samo sto ti nisi niti Nadal, niti Djokovic, kad budes stekao ikakav autoritet i postovanje onda ce se moci pricati nesto.
Ovako kad si jos niko i nista...

a s roma nikšić

pre 7 godina

E ovo je upravo primjer zablude o kvalitetnim naslednicima velikih šampiona.Ako ovaj tip nekad postane broj 1 znači da je tenis pao na niske grane ili postao cirkus.Ovakvi cirkusanti najviše rade u korist Đokovića,Nadala i Federera.Tip nema bistru glavu a tenis je mentalna igra.Moglo se vidjeti na meču protiv Nadala da ovaj tip ni jedan "vruć krompir" na koji je trebalo brzo inteligentno reagovati nije znao da riješi.Đoković,Nadal,Federer rade za slavu tenisa prave stvari.Titula RG Novaku.Srećan rođendan Nole!Forza Nole!

bazan

pre 7 godina

Pravila su ista i treba da vaze za sve bez obzira ko kakvu karijeru ima medjutim on ne treba da se poziva na Djokovica nego da se ponasa normalno sto je kod njega retko.Nekultura ko po zna koji put od ovog seljobera.

Sneža

pre 7 godina

Ja iskreno mislim da je trebalo postupiti po pravilima i kazniti Noleta. On tih 10.000 dolara ne bi baš ni osetio, a niko ne bi mogao da kaže da su sudije pristrasne. Ovako su ovakvi (nezreli) komentari kao što su Kirgijosovi skroz opravdani, što je bez veze :/

А. Петров

pre 7 godina

Немам никакав доказ, али НЕМОГУЋЕ је да је ово код Кирјоса само последица лошег кућног васпитања или хормона.
Дечко је на кокаину, чврсто верујем у то.

Valderama

pre 7 godina

Kao prvo on nije Grk .Oseca se kao Australijanac a vrlo je blizak sa svojom majkom koja je iz Malezije. To sto mu je bioloski otac (koga nigde ne pominje) Grk , ne cini ga Grkom.

pera genije

pre 7 godina

Novak je tada bio u pravu i rekao "ne diraj", misleci na mesto gde je lopta pala....
Tako da je reakcija Kirjosa detinjasta i nezrela i ne znam kako se doveo u vezu sa Noletom.
Ocigledno prati njegove meceve, ali nikako nesto da nauci...

Melenci

pre 7 godina

smucio mi se za sva vremena kada je Vavrinki rekao ili izmislio "ono"sa Donom.Imao je on jos ispada u medjuvremenu i imace ih jos dugo,jer boluje od visine i fizicki i mentalno.Niste razumeli,on se ne poredi sa Djokovicem,jer nije bas toliko lud,nego zeli da kaze da su pravila ista i za prvog i za stotog na svetu.Tako treba zaista da bude,ali za tenisere poput njega sa takvom kolicinom bezobrazluka,pravila moraju da budu ostrija!

Jabučilo

pre 7 godina

On sebe poredi sa Đokovićem. :)
(Miloš, 22. maj 2016 12:52)
Ne. On govori o poštovanju pravila i postojanju dva aršina. Da li ti je prijalo kada su, mimo pravila, primili Kosovo* u Uefu i Fifu?

Dan

pre 7 godina

U pravu je. U školi sam imao šarene ocene, čak i iz istog predmeta. Dobijem keca i onda sledeći put odgovaram savršeno, a nastavnik kaže "evo ti četvorka, ne mogu da ti upišem peticu jer si prošli put imao keca". Znači sad me dodatno kažnjavaš? Pa koja je to logika? Kad merite, svima i uvek merite istom merom!

Miki

pre 7 godina

Umišljeni mladi talenat je mnogo loš čovek.Poruka za njega je kada bude hiljaditi deo onoga što su napravili Novak i Nadal onda može da se poziva na njih.Hiljade ovakvih tzv.talenata nikada nisu stigli dalje od toga.

ja

pre 7 godina

E stvarno smo narod koji je nikad lakse praviti na budale, do juce svi vole ovog tipusa, jedna rec cak ne ni protiv Novaka, nego samo ga nije velicao i odmah su svi protiv njega.

Samo

pre 7 godina

Novak iza sebe ima 60 trofeja a ti balavce jedva 5!!Novak je stvorio ime za sebe i postovanje u svetu tenisa balavce....
(Fiki, 22. maj 2016 12:52)
Iskreno sramno je ovo sto radi Kirgios i veoma nezrelo, kontakt Novaka sa sudijom je bio u zaru borbe i nije bilo agresije, stoga i ne treba da bude kaznjen, ali ne slazem se s tobom da se kazne treba deliti na osnovu osvojenih titula i popularnosti. Pravila su ista za sve, nebitno da li je neko dosao iz kfalifikacija ili je osvajac 16GS turnira.

riblja_čorba

pre 7 godina

nemoj da me pogrešno shvatite, ali čemu takvi komentari tipa kad budeš kao Novak, kad osvojiš titule kao Nadal, zar kriterijum ne treba da bude isti za sve, bez obzira na broj tutula i broja na atp listi

Cockney Cole

pre 7 godina

Gotivan i iritantan u isti mah. Ponekad pozelim da Nole ima takav stav u odredjenim momentina i iznapusava elitu na tribinama koja na svakom turniru prizeljkuje njegov poraz.

Vlada

pre 7 godina

Da razjasnimo, jer sam gledao mec u kojem je Novak pre hookeye sistema dosao na mesto sa sudijom i ovaj magarac prstom brlja po shljaci...sto DIREKTNO menja ishod celendza....
A Nik treba da se malo kultivuse.

Cph

pre 7 godina

Ovaj mali se uvijek krije iza nekoga. Iza Djokovica,Nadala,Donne,Kokinakisa itd. Uvijek su mi takve osobe bile antipaticne. Inace,podrazumijeva se da bi pravila trebala biti ista za sve.
Novaku sretan rodjendan i dobar turnir.

stasa

pre 7 godina

mnogo paznje se posvecuje ispadima mladog grka, shvatice kad odraste malo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (filipko, 22. maj 2016 12:56)

Kakav Grk? Australijanac!!! NIK se zove

MsK

pre 7 godina

Izgleda da je ovom momku duševna hrana da digne rep i upire prstom u one kolege koji nisu na terenu jer ne mora da ih gleda u oči dok laje...

блејз

pre 7 godina

Овај дечко има озбиљне менталне проблеме.Понаша се ко хулиган.Он нашао да прозива Ђоковића!?!АХАХАХА...Па Кириос је мерна јединица за безобразкук и непоштовање, блам.Олади мало клинац......

zoki

pre 7 godina

On sebe poredi sa Đokovićem. :)
(Miloš, 22. maj 2016 12:52)
Ne. On govori o poštovanju pravila i postojanju dva aršina. Da li ti je prijalo kada su, mimo pravila, primili Kosovo* u Uefu i Fifu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jabučilo, 22. maj 2016 13:06)

Puna usta Djokovica, a reket pun rupa. Neka trenira, neka krvari i ujeda, a ne da razmislja o pravilima i arsinima i docekace da Nole njega pominje. Decko je teniski Baloteli, bojim se da ovo ne bude njegov maksimum.

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Novak Djokovic ima:
-13 godina profesionalne karijere
-64 titula
-11 GS titula
-29 Masters tiula
-200 nedelja na mestu broja jedan
-Davis Cup
-Bronzu na OI
-5 ATP Mastersa
-64 priznanja i nagrade
-3 Laureata za najjboljeg sportistu sveta
-Najjbolji ritern u istoriji ove igre
-7 ordena
-100.000.000 na bankovnom racunu
-123 razlicita rekorda(nije me mrzelo da brojim,izvor Wikipedia)
-Najvece rivalstvo u istoriji tenisa(ako ne i sporta uopste) sa Rafom i Rodjom

Nik Kirgios ima:
-21 godinu
-Lepu frizuru
-Vatren temperament
-Britak jezik
-Simpaticni lanac oko vrata
-Istancan ukus za izazivanje skandala
-94 profesionalna meca na ATP turu
-1 titulu
Hvala i dovidjenja!

pera

pre 7 godina

@Mikii

Novak je godinama , pa cak i dan danas trpeo nepravdu od strane sudija, Atp-a, konkurenata, novinara, takozvaih velikih prijatelja itd. Svako od pobrojanih je manje ili vise nasao nacina da blati Novaka tokom godina i Novak nikada nije odreagovao ni na priblizno na nacin kao danas Kyrgios. Novak je sada doziveo da jedan klinja iz teniskog vrtica pocne da pljuje po njemu, osobi koja trpi maltretiranje i javno ponizavanje samo zato sto je pobrao loncice Federeru, Rafi i Murrey-u.

Mirko

pre 7 godina

Za svetskog broja jedan, odnosno njegovog naslednika, uslov je neka ljudska širina, ili makar kultura, ovaj dečko je običan uličar i nikad neće biti kompletna ličnost i kao takav neće ni biti niti opstati na vrhu, kao broj jedan, a možda ni niže od toga, naravno kad Novak, Rafa, Endi i Fed dignu ruke od tenisa.

gnjidica

pre 7 godina

Ako ćeš karijeru graditi na poređenju s drugima i po dobrom i po lošem, ne na rezultatima, nego na teatru, batali stvar... Budi bolji od sebe, budi najbolja verzija sebe, druge ostavi na miru.

Test

pre 7 godina

Eto sta se desi kada je mladjim generacijama uzor nas n0la...ponasaju se isto kao i njihov uzor!

(Dr.Roddick, 22. maj 2016 15:51)

Q: Šta se dobije kad se iz "n0la" uklone n, l i a?
A: Dr.Roddick.

dzoni

pre 7 godina

Novak iza sebe ima 60 trofeja a ti balavce jedva 5!!Novak je stvorio ime za sebe i postovanje u svetu tenisa balavce....
(Fiki, 22. maj 2016 12:52)

Apsolutno se slazem sa tobom, ali ne razumem zasto si napisao komentar u kojem se ti obracas Kirijosu. Kao da ce Kirijos to da procita( razume) i da odgovori. Ne znam zasto...zbog pluseva?

Marko

pre 7 godina

Novaku bismo to i mi u Hr oprostoli a da ne pricam o drugima. Sve je to ljudski. Jednostavno ok lik. Ti si jos zelen da bi imao privilegije kod sudaca. A jos i nekulturan.

nemanja

pre 7 godina

ko je bre u pravu!? ovaj decko je sramota za sport i treba ga vec dozivotno diskvalifikovati zbog svojih ispada! nije jos krenuo ni da igra a hoce status kao najveci u ovom sportu!

Dragana

pre 7 godina

@Nikola Nisi u pravu,pravila bi morala da važe za sve.Činjenica je da Novaku sudije tolerišu mnogo toga uključujući i neprimereno ponašanje na terenu kao i to guranje ruke sudije,dok se Kirjos u medijima predstavlja kao "skandal majstor" a i sudije ga tako doživljavaju.Sudije moraju da se ponašaju prema svima isto,bez obzira da li je neko početnik ili veteran,da li je neko stoti ili prvi na listi.Ne simpatišem nešto Kirjosa ali za ovo što je rekao je u pravu.

Mikii

pre 7 godina

Pera genije@

Koliko god Djokovic bio u pravu, nema pravo da vice ni na koga, jos manje da nekome nesto naredjuje. Kirgios je u pravu. Vi biste bili prvi u redu za pljuvanje po Djokovicu da se ne izjasnjava kao Srbin jer je retko iritantan tip. Ovo drvlje i kamenje po Australijancu mnogo vise govori o mentalitetu, srecom, malog broja ljudi koji histericno navija za doticnog i poistovecuje se sa njegovim zivotom. Vi ste ista ona grupa koja tako slepo i besno brani i voli naseg Vodju. Jedina razlika je u godinama. Podrska Kirgiosu ovoga puta.

tardis

pre 7 godina

Quod licet Jovi, non licet bovi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marlon, 22. maj 2016 13:28)
Bon Jovi, David Bowie.

tardis

pre 7 godina

Novak iza sebe ima 60 trofeja a ti balavce jedva 5!!Novak je stvorio ime za sebe i postovanje u svetu tenisa balavce....
(Fiki, 22. maj 2016 12:52)
Nerelevantan je broj trofeja. Svi treba da imaju isti tretman, prvi na svetu kao i pedeset prvi.

gg

pre 7 godina

ja sam za poštovanje pravila. To znači da je trebalo sporni poen dodeliti Novaku pa ne bi ni došlo do toga da Novak dodirne sudiju.
Nažalost, u životu se dešavaju nepravde, a veličina čoveka se prepoznaje po prihvatanju istih.

JPR23

pre 7 godina

On se poredi sa Rafom i Novakom ?? Nije ni 1% od njihovog ucinka ostvario, i on se tu nesto prsi... Razlika je velika sinak, ova dvojica su sampioni, pa im se nekad progleda kroz prste zato sto su to sto jesu, dok je Nik obican jazavac kome je mesto u cirkusu !

licemerje vlada

pre 7 godina

sve što je dosad rekao, tačno je .. o sportu, uključujući i ono Wawrinki

'kultura' laži pokvariće iskrenog dečaka

IDEMO KIRGIOS!

Sneža

pre 7 godina

Ja iskreno mislim da je trebalo postupiti po pravilima i kazniti Noleta. On tih 10.000 dolara ne bi baš ni osetio, a niko ne bi mogao da kaže da su sudije pristrasne. Ovako su ovakvi (nezreli) komentari kao što su Kirgijosovi skroz opravdani, što je bez veze :/

ja

pre 7 godina

E stvarno smo narod koji je nikad lakse praviti na budale, do juce svi vole ovog tipusa, jedna rec cak ne ni protiv Novaka, nego samo ga nije velicao i odmah su svi protiv njega.

Cockney Cole

pre 7 godina

Gotivan i iritantan u isti mah. Ponekad pozelim da Nole ima takav stav u odredjenim momentina i iznapusava elitu na tribinama koja na svakom turniru prizeljkuje njegov poraz.

Dan

pre 7 godina

U pravu je. U školi sam imao šarene ocene, čak i iz istog predmeta. Dobijem keca i onda sledeći put odgovaram savršeno, a nastavnik kaže "evo ti četvorka, ne mogu da ti upišem peticu jer si prošli put imao keca". Znači sad me dodatno kažnjavaš? Pa koja je to logika? Kad merite, svima i uvek merite istom merom!

Jabučilo

pre 7 godina

On sebe poredi sa Đokovićem. :)
(Miloš, 22. maj 2016 12:52)
Ne. On govori o poštovanju pravila i postojanju dva aršina. Da li ti je prijalo kada su, mimo pravila, primili Kosovo* u Uefu i Fifu?

kvatro

pre 7 godina

Eh dok dodjes ti do Djokovica proci ce jos mnogo godina a mozda ni tada. Strasno je kada neko pre vremena prestane da skuplja loptice i pocne da igra. Tipican Ozy nevaspitani produkt rialiti TVa.

riblja_čorba

pre 7 godina

nemoj da me pogrešno shvatite, ali čemu takvi komentari tipa kad budeš kao Novak, kad osvojiš titule kao Nadal, zar kriterijum ne treba da bude isti za sve, bez obzira na broj tutula i broja na atp listi

Nikola

pre 7 godina

Da, samo sto ti nisi niti Nadal, niti Djokovic, kad budes stekao ikakav autoritet i postovanje onda ce se moci pricati nesto.
Ovako kad si jos niko i nista...

dzoni

pre 7 godina

Novak iza sebe ima 60 trofeja a ti balavce jedva 5!!Novak je stvorio ime za sebe i postovanje u svetu tenisa balavce....
(Fiki, 22. maj 2016 12:52)

Apsolutno se slazem sa tobom, ali ne razumem zasto si napisao komentar u kojem se ti obracas Kirijosu. Kao da ce Kirijos to da procita( razume) i da odgovori. Ne znam zasto...zbog pluseva?

Mikii

pre 7 godina

Pera genije@

Koliko god Djokovic bio u pravu, nema pravo da vice ni na koga, jos manje da nekome nesto naredjuje. Kirgios je u pravu. Vi biste bili prvi u redu za pljuvanje po Djokovicu da se ne izjasnjava kao Srbin jer je retko iritantan tip. Ovo drvlje i kamenje po Australijancu mnogo vise govori o mentalitetu, srecom, malog broja ljudi koji histericno navija za doticnog i poistovecuje se sa njegovim zivotom. Vi ste ista ona grupa koja tako slepo i besno brani i voli naseg Vodju. Jedina razlika je u godinama. Podrska Kirgiosu ovoga puta.

a s roma nikšić

pre 7 godina

E ovo je upravo primjer zablude o kvalitetnim naslednicima velikih šampiona.Ako ovaj tip nekad postane broj 1 znači da je tenis pao na niske grane ili postao cirkus.Ovakvi cirkusanti najviše rade u korist Đokovića,Nadala i Federera.Tip nema bistru glavu a tenis je mentalna igra.Moglo se vidjeti na meču protiv Nadala da ovaj tip ni jedan "vruć krompir" na koji je trebalo brzo inteligentno reagovati nije znao da riješi.Đoković,Nadal,Federer rade za slavu tenisa prave stvari.Titula RG Novaku.Srećan rođendan Nole!Forza Nole!

Miki

pre 7 godina

Umišljeni mladi talenat je mnogo loš čovek.Poruka za njega je kada bude hiljaditi deo onoga što su napravili Novak i Nadal onda može da se poziva na njih.Hiljade ovakvih tzv.talenata nikada nisu stigli dalje od toga.

А. Петров

pre 7 godina

Немам никакав доказ, али НЕМОГУЋЕ је да је ово код Кирјоса само последица лошег кућног васпитања или хормона.
Дечко је на кокаину, чврсто верујем у то.

Valderama

pre 7 godina

Kao prvo on nije Grk .Oseca se kao Australijanac a vrlo je blizak sa svojom majkom koja je iz Malezije. To sto mu je bioloski otac (koga nigde ne pominje) Grk , ne cini ga Grkom.

Dragana

pre 7 godina

@Nikola Nisi u pravu,pravila bi morala da važe za sve.Činjenica je da Novaku sudije tolerišu mnogo toga uključujući i neprimereno ponašanje na terenu kao i to guranje ruke sudije,dok se Kirjos u medijima predstavlja kao "skandal majstor" a i sudije ga tako doživljavaju.Sudije moraju da se ponašaju prema svima isto,bez obzira da li je neko početnik ili veteran,da li je neko stoti ili prvi na listi.Ne simpatišem nešto Kirjosa ali za ovo što je rekao je u pravu.

Samo

pre 7 godina

Novak iza sebe ima 60 trofeja a ti balavce jedva 5!!Novak je stvorio ime za sebe i postovanje u svetu tenisa balavce....
(Fiki, 22. maj 2016 12:52)
Iskreno sramno je ovo sto radi Kirgios i veoma nezrelo, kontakt Novaka sa sudijom je bio u zaru borbe i nije bilo agresije, stoga i ne treba da bude kaznjen, ali ne slazem se s tobom da se kazne treba deliti na osnovu osvojenih titula i popularnosti. Pravila su ista za sve, nebitno da li je neko dosao iz kfalifikacija ili je osvajac 16GS turnira.

stasa

pre 7 godina

mnogo paznje se posvecuje ispadima mladog grka, shvatice kad odraste malo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (filipko, 22. maj 2016 12:56)

Kakav Grk? Australijanac!!! NIK se zove

licemerje vlada

pre 7 godina

sve što je dosad rekao, tačno je .. o sportu, uključujući i ono Wawrinki

'kultura' laži pokvariće iskrenog dečaka

IDEMO KIRGIOS!

pera genije

pre 7 godina

Novak je tada bio u pravu i rekao "ne diraj", misleci na mesto gde je lopta pala....
Tako da je reakcija Kirjosa detinjasta i nezrela i ne znam kako se doveo u vezu sa Noletom.
Ocigledno prati njegove meceve, ali nikako nesto da nauci...

Melenci

pre 7 godina

smucio mi se za sva vremena kada je Vavrinki rekao ili izmislio "ono"sa Donom.Imao je on jos ispada u medjuvremenu i imace ih jos dugo,jer boluje od visine i fizicki i mentalno.Niste razumeli,on se ne poredi sa Djokovicem,jer nije bas toliko lud,nego zeli da kaze da su pravila ista i za prvog i za stotog na svetu.Tako treba zaista da bude,ali za tenisere poput njega sa takvom kolicinom bezobrazluka,pravila moraju da budu ostrija!

tardis

pre 7 godina

Novak iza sebe ima 60 trofeja a ti balavce jedva 5!!Novak je stvorio ime za sebe i postovanje u svetu tenisa balavce....
(Fiki, 22. maj 2016 12:52)
Nerelevantan je broj trofeja. Svi treba da imaju isti tretman, prvi na svetu kao i pedeset prvi.

bazan

pre 7 godina

Pravila su ista i treba da vaze za sve bez obzira ko kakvu karijeru ima medjutim on ne treba da se poziva na Djokovica nego da se ponasa normalno sto je kod njega retko.Nekultura ko po zna koji put od ovog seljobera.

pera

pre 7 godina

@Mikii

Novak je godinama , pa cak i dan danas trpeo nepravdu od strane sudija, Atp-a, konkurenata, novinara, takozvaih velikih prijatelja itd. Svako od pobrojanih je manje ili vise nasao nacina da blati Novaka tokom godina i Novak nikada nije odreagovao ni na priblizno na nacin kao danas Kyrgios. Novak je sada doziveo da jedan klinja iz teniskog vrtica pocne da pljuje po njemu, osobi koja trpi maltretiranje i javno ponizavanje samo zato sto je pobrao loncice Federeru, Rafi i Murrey-u.

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Novak Djokovic ima:
-13 godina profesionalne karijere
-64 titula
-11 GS titula
-29 Masters tiula
-200 nedelja na mestu broja jedan
-Davis Cup
-Bronzu na OI
-5 ATP Mastersa
-64 priznanja i nagrade
-3 Laureata za najjboljeg sportistu sveta
-Najjbolji ritern u istoriji ove igre
-7 ordena
-100.000.000 na bankovnom racunu
-123 razlicita rekorda(nije me mrzelo da brojim,izvor Wikipedia)
-Najvece rivalstvo u istoriji tenisa(ako ne i sporta uopste) sa Rafom i Rodjom

Nik Kirgios ima:
-21 godinu
-Lepu frizuru
-Vatren temperament
-Britak jezik
-Simpaticni lanac oko vrata
-Istancan ukus za izazivanje skandala
-94 profesionalna meca na ATP turu
-1 titulu
Hvala i dovidjenja!

Vlada

pre 7 godina

Da razjasnimo, jer sam gledao mec u kojem je Novak pre hookeye sistema dosao na mesto sa sudijom i ovaj magarac prstom brlja po shljaci...sto DIREKTNO menja ishod celendza....
A Nik treba da se malo kultivuse.

блејз

pre 7 godina

Овај дечко има озбиљне менталне проблеме.Понаша се ко хулиган.Он нашао да прозива Ђоковића!?!АХАХАХА...Па Кириос је мерна јединица за безобразкук и непоштовање, блам.Олади мало клинац......

Test

pre 7 godina

Eto sta se desi kada je mladjim generacijama uzor nas n0la...ponasaju se isto kao i njihov uzor!

(Dr.Roddick, 22. maj 2016 15:51)

Q: Šta se dobije kad se iz "n0la" uklone n, l i a?
A: Dr.Roddick.

JPR23

pre 7 godina

On se poredi sa Rafom i Novakom ?? Nije ni 1% od njihovog ucinka ostvario, i on se tu nesto prsi... Razlika je velika sinak, ova dvojica su sampioni, pa im se nekad progleda kroz prste zato sto su to sto jesu, dok je Nik obican jazavac kome je mesto u cirkusu !

gg

pre 7 godina

ja sam za poštovanje pravila. To znači da je trebalo sporni poen dodeliti Novaku pa ne bi ni došlo do toga da Novak dodirne sudiju.
Nažalost, u životu se dešavaju nepravde, a veličina čoveka se prepoznaje po prihvatanju istih.

Mirko

pre 7 godina

Za svetskog broja jedan, odnosno njegovog naslednika, uslov je neka ljudska širina, ili makar kultura, ovaj dečko je običan uličar i nikad neće biti kompletna ličnost i kao takav neće ni biti niti opstati na vrhu, kao broj jedan, a možda ni niže od toga, naravno kad Novak, Rafa, Endi i Fed dignu ruke od tenisa.

zoki

pre 7 godina

On sebe poredi sa Đokovićem. :)
(Miloš, 22. maj 2016 12:52)
Ne. On govori o poštovanju pravila i postojanju dva aršina. Da li ti je prijalo kada su, mimo pravila, primili Kosovo* u Uefu i Fifu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jabučilo, 22. maj 2016 13:06)

Puna usta Djokovica, a reket pun rupa. Neka trenira, neka krvari i ujeda, a ne da razmislja o pravilima i arsinima i docekace da Nole njega pominje. Decko je teniski Baloteli, bojim se da ovo ne bude njegov maksimum.

MsK

pre 7 godina

Izgleda da je ovom momku duševna hrana da digne rep i upire prstom u one kolege koji nisu na terenu jer ne mora da ih gleda u oči dok laje...

gnjidica

pre 7 godina

Ako ćeš karijeru graditi na poređenju s drugima i po dobrom i po lošem, ne na rezultatima, nego na teatru, batali stvar... Budi bolji od sebe, budi najbolja verzija sebe, druge ostavi na miru.

Marko

pre 7 godina

Novaku bismo to i mi u Hr oprostoli a da ne pricam o drugima. Sve je to ljudski. Jednostavno ok lik. Ti si jos zelen da bi imao privilegije kod sudaca. A jos i nekulturan.

nemanja

pre 7 godina

ko je bre u pravu!? ovaj decko je sramota za sport i treba ga vec dozivotno diskvalifikovati zbog svojih ispada! nije jos krenuo ni da igra a hoce status kao najveci u ovom sportu!

Cph

pre 7 godina

Ovaj mali se uvijek krije iza nekoga. Iza Djokovica,Nadala,Donne,Kokinakisa itd. Uvijek su mi takve osobe bile antipaticne. Inace,podrazumijeva se da bi pravila trebala biti ista za sve.
Novaku sretan rodjendan i dobar turnir.

tardis

pre 7 godina

Quod licet Jovi, non licet bovi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marlon, 22. maj 2016 13:28)
Bon Jovi, David Bowie.