Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 24.05.2010.

20:13

O-la-la! Venus i njena haljina...

O-la-la! Upravo su to mnogi izgovorili videvši Venus Vilijams na meču sa Pati Šnider na početku Rolan Garosa u haljini nalik onima koje se nose u Mulen Ružu. Crna, čipkana sa tankim crvenim prugama, a iznenađenje publike bilo je još veće jer je nosila donji veš u boji kože pa nije bilo baš najjasnije da li ga uopšte ima.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Sestre Venus i Serenu Vililams mnogi smatraju začetnicama novog stila u svetu tenisa. Kažu da su upravo one "krive" za to što su igračice počele da obraćaju mnogo više pažnje na to šta nose tokom mečeva.

Venus se posebno ističe elegancijom. Njene haljine su među najlepšim na turu. Međutim, ovaj put efekat je bio sasvim drugačiji. "Tenisko belo ponekad može da bude pomalo dosadno. I sportska oprema nije naročito seksi. Možda upravo to objašnjava zašto se Venus odlučila za tako bizarnu odevnu kombinaciju. 29-godišnja teniserka izgleda kao da je pozajmila negliže iz Mulen Ruža", prenele su novinske agencije.

Neki su čak prokomentarisali da "ukoliko joj ne krene dobro na Rolan Garosu, može da pokuša da pronađe posao u Mulen Ružu".

Amerikanka je lako savladala veteranki Pati Šnider u dva seta 6:3, 6:3 u prvom kolu Rolan Garosa. Međutim, malo ko je pričao o meču dveju teniserki, narednoj protivnici i slično, svi su govorili o sada već čuvenoj haljini.

Dan kasnije, u ponedeljak, na terenu je bila i njena mlađa sestra. Iako su svi sa nestrpljenjem očekivali da vide šta će Serena obući i da li će zaseniti Venus, šampionka ovogodišnjeg Otvorenog prvenstva Australije pojavila se u tirkiznoj haljini bez čipke i sličnih detalja. Ostaje da se vidi šta nam je to pripremila Marija Šarapova...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve