Nova vest
Fudbal

Subota, 10.12.2022.

18:45

Pepe: Kako je mogao da nam sudi Argentinac?

Portugal je završio učešće na Mundijalu u Kataru.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Pepe: Kako je mogao da nam sudi Argentinac?
Foto: Profimedia

Izabranici selektora Fernanda Santoša poraženi su od Maroka sa 1:0 (1:0), pa je to bio kraj za Kristijana Ronalda i drugove.

Razočaranje u taboru Portugalaca je ogromno, a jedan od prvih koji se posle meča oglasio bio je iskusni štoper Pepe.

"Primili smo gol neočekivano, ali nešto je jače od mene i moram to da kažem... Nedopustivo je da sudija iz Argentine sudi našu utakmicu. Posle svega što se juče dogodilo i što je Mesi izgovorio, sva ta priča o Argentini i sad nama sudi Argentinac. Ne kažem da je ovde došao sa instrukcijama, ali šta smo igrali u drugom poluvremenu?", kaže Pepe.

On zamera arbitru Fakundu Telju što je tolerisao odugovlačenje igre od strane igrača Maroka.

"Golman se valjao po terenu... Nadoknadio je samo osam minuta. Trudili smo se maksimalno i on nadoknadi samo osam minuta? Pa ništa se nije igralo u drugom poluvremenu! Jedini tim koji je igrao fudbal bili smo mi. Tužni smo. Imali smo kvalitet da osvojimo Svetski kup i nismo u tome uspeli", poručio je Pepe.

Dodao je i ovo:

"Mogu da se kladim da će Argentina biti šampion. Sudija je dva puta upozoravao golmana da brže ubaci loptu u igru. Pokušali smo da igramo naš fudbal. Ponosan sam na to. Borili smo se do poslednjeg minuta. Maroko je uvek pravio te sitne faulove u želji da zaustavi igru. Sudija nam nije dao ništa. Nije ni obraćao pažnju. Imali su sreće da daju gol. Mislim da je bio i penal nad Brunom Fernandešom. Napuštamo turnir tužni. Zbog arogancije sudije na terenu mogu da se kladim da će Argentina biti prvak. Zbog svega što je danas uradio. Petorica sudija danas su bili Argentinci. Šta više da kažem? Hajde da vidimo šta će biti do kraja", zaključio je Pepe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu