Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.11.2022.

18:40

"Nije mi dozvoljeno da budem na terenu protiv Srbije"

Kamerunski golman Andre Onana oglasio se po prvi put od kako je odstranjen iz nacionalnog tima neposredno pred meč sa Srbijom.

Izvor:

Autor:

EPA-EFE/Abir Sultan

Onana je zbog sukoba sa Rigobertom Songom napustio turnir i Katar uopšte.

"Želim da iskažem svoju naklonost prema zemlji i fudbalskoj reprezentaciji. Juče mi nije bilo dozvoljeno da budem na terenu i pomognem Kamerunu da ostvari ciljeve tima, kao što to uvek činim. Uvek sam se trudio da vodim tim ka uspehu. Dao sam sve od sebe, svu svoju energiju, kako bih našao rešenje za situaciju koju fudbaleri često doživljavaju, ali te želje nije bilo na drugoj strani. Neke situacije je teško rešiti", navodi Onana i dodaje:

"Ali uvek poštujem i podržavam odluke čelnih ljudi koji žele da postignu uspeh za celu zemlju. Svojim saigračima želim sve najbolje jer smo pokazali da u ovom takmičenju možemo daleko. Vrednosti koje podržavam kao čovek i kao sportista su one koje me obeležavaju i koje mi je porodica usađivala od malena. Uvek je čast igrati za Kamerun."

I pored njegovog odsustva, Kamerun je uspeo da remizira sa Srbijom 3:3 i tražiće svoju šansu za prolaz u poslednjem meču sa Brazilom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d