Subota, 03.12.2022.

12:30

FIFA pokreće istragu protiv Džake?

Granit Džaka mogao bi da snosi posledice zbog oblačenja dresa sa imenom "Jašari".

Izvor: MT

FIFA pokreæe istragu protiv Džake? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Mislim da za nas ovaj divljak sa idiličnim imenom Kaka, Žvaka ili Džaka, uopšte ne treba da bude važan. On siromah prazni svoje frutracije jer je u Švajcarkoj zabranjeno silovanje i zbog toga pati. Treba ga razumeti. Bez obzira na Švajcarsku on je samo deo svog čopora sa svim njihovim navikama i obicajima, i ništa drugo.

Jovica

pre 1 godinu

Mogu mu soli na rep staviti... Obuka je dres svog suigrača, a to šta Srbi vide sve da je provokacija, njihov problem.Imaju vremena za analizu dresa, ipak idu doma spremni-jer orlovi rano lete...

neutral fe

pre 1 godinu

Zoran Minic

A kad smo mi to dobili postovanje i blagonaklonost zapada? Pa nikad, jos nas je Dizraeli nazvao "mali rusi" i dao svojim naslednicima u amanet da nas tretiraju cvrsto. Mi smo pravoslavni slovenski narod i kao takav samo smetamo, treba nas pokatoliciti, pretvoriti u neku novu globalisticku masu uz pomoc pakistanaca i ostalih migranata. Mi u natou bi samo ginuli i cistili cipele..
(kejdl, 03. decembar 2022 13:55)

malorusu, to upravo radiš sada rusima, ako nisi primetio.

Makaveli

pre 1 godinu

Ma pustite kaznu. Mnogo vise bi me usrecilo da se sretne negde sa Mitrom, pa da poprica Aleksandar malo sa njim. Kraj karijere za ovog neandertalca siptarskog.

Djokic

pre 1 godinu

@Zx
Jeste on bio sve to, ali nije mogao da žrtvuje porodicu bez naše "pomoći". Ispali smo glupi i uradili jedinu stvar koja im je mogla doneti samostalnost. I to smo ponovili više puta kasnije.

neutral fe

pre 1 godinu

Neulazak u NATO i političko okretanje Srbije ka Rusiji umesto ka državama TZV zapada, koštaće ovaj narod biološkog opstanka.

Komentare tipa: "I neka će" molim izbegavajte.
(Zoran Minić, 03. decembar 2022 13:06)

kratko i jasno.

Zelena trava

pre 1 godinu

Ne znam ko je gori, ovi iskompleksirani koji i 20 godina od rata provociraju svoje kolege na terenu jeftinim zezalicama, ili mi, koji se primamo na sve i svasta. Nikoga ne interesuje narod koji zivi tamo gde zivi u svojoj muci i drami. Pikaju loptu za milione sa sigurne udaljenosti. Kad ce Svajcarcima da dosadi da njihovi igraci masu simbolima druge zemlje dok igraju za nacionalni tim?
Hoce li neko konacno da odraste?

Aca

pre 1 godinu

A zamislite kakvi bi bili komentari ovih koji su do sada komentarisali da je pobedila Srbija, otišla dalje i Mitrović obuko majicu na kojoj piše JSO. A šta mislite.?

Zx

pre 1 godinu

@vox

Mislis o osvedočenom teroristi, ubici i ludaku koji je svesno žrtvovao svoju porodicu u sukobu sa legitimnim vojnim i policijskim snagama? Na stranu što su naši ispali budale jer su se primali na provokacije nebitnih likova umesto da igraju za viši cilj, ali tvoje misljenje je za zaljenje

Marko

pre 1 godinu

Ovaj je nas unistio...toliko da je bolno,tuzno i pateticno. Vec 15 naslova oko njega a bice ih vise...bojim mnogo vise nego 2018.Ovi siptari, siptarske majke postaju nam obsesija (cak i za tzv selektora). Mi trebamo samo da pobedimo, al bolji su, dobijaju nas redovno. I da ,upravo zbog nekih ljidi ovde obi vec slave svoju titulu. Umesto da trazimo igru, da bodrimo nase, mi 90 minuta "ubij siptara"

sele

pre 1 godinu

ma sta me briga sto pokrece istragu nece biti nista samo nasa bruka od svakoga mozes izgubiti ali od hrvata i siptara e moji fudbaleri ajde sad imate mesec dana splavova pa se izduvajte zato ste tu a ostavite majstore ove lepe igre da igraju fudbal ipak fudbal i rukomet nije za nas

Albanac

pre 1 godinu

Zasto da ga kazne Xhaka, zbog što je nosio maicu u kome stoji JASHARI i to je ne zbog njegovog prijatelja nego da znate vi kad se radi da se branimo mi albanci svi smo Adem JASHARI za vas svidja vas ili ne
Vas jebeni selektor ne treba da se kazni kad psuje u nacionalnim bazama a neko ko nosi jednu maicu u kome stoji Jashari treba da se kazni Stvarno ste veliki narcisti i stvarno mi je zao vama
Da ne zaboravim SVAJĆARSKA:SRBIJA. 3 : 2 srbija ide kuci

Vincent

pre 1 godinu

Ako je fifa zabranila mahanje lgbt zastavom, onda bi trebala zabraniti i pokazivanje nacističkih simbola od strane igrača i navijača.

Ivan

pre 1 godinu

Neće biti nikakvog pokretanja istrage. Zbog dve stvari: Prvo, prezime Jašari je prilično često među Albancima i može da se odnosi na bilo kog, uostalom i sam Džaka je pojasnio da je to posvetio svom mlađem kolegi sa prezimenom Jašari naravno, i verovatno je Džaka uistinu posvetio to svom mlađem kolegi a ne osnivaču OVK, a drugo, spomenik osnivaču OVK Ademu Jašariju ponosno stoji i dan danas na tzv "Kosovu" i nikome ne smeta, zašto bi onda pokretali istragu zbog ovoga ako im to ne smeta. Znači neće biti istrage.

povijesna mitologija

pre 1 godinu

Pa, daj da cujemo Piksijevo opravdanje za psovanje na nacionalnoj osnovi?
(ArB, 03. decembar 2022 14:36)

Imao je dobrog drugara siptara, i rekaoje da ako damo gol dace sppomenuti siptarsku majku. Ljubim siptarsku majku drugu. Eto, to je tako nekako kao i ovaj Dzaka sto je dao objasnjenje.

Fox

pre 1 godinu

A Kiksi što psuje majku,to se neće istraživati?Kao da Albanci ne znaju prijaviti
(mario, 3. decembar 2022 13:11)

Pa i nije baš isto kada nekog psuješ u afektu i kada namerno podržavaš ratne zločince, te vređaš ljude zbog njihove etničke, verske ili nacionalne pripadnosti.

povijesna mitologija

pre 1 godinu

Lozite se kao malo ko neko, da. Ali meni sa strane to vise lici na kmecanje.
(Slovenac, 03. decembar 2022 15:08)


susjed, tornjaj se..

šta jest jest

pre 1 godinu

Albanci u fudbalu prema Srbima:
1) dronom spustili zastavu na teren usred Beograda (tada nije svako imao dron)
2) igraći Albanci pohitali da sačuvaju albansku zastavu da je Srbi ne pocjepaju
3) dosjetili se jako lijepog gesta pokazivanja dvoglavog orla rukama (Srbi su sigurno ljubomorni šta se ini nisu toga sjetili), dvoglavi orao je simbol Albanije i slobode Albanaca, ništa uvredljivo a atraktivno za vidjeti.
4) Šaćiri na ovim Mundijalu prvi postiže gol i proslavlja ga tako ta na leđima pored svog imena podiže dva palca a zatim gesta prst na usta, poruka Šaćiri je utišao navijače Srbije
5) Džaka je navodno dodirnu svoje međunožje (ne tako vulgarno i vidljivo kao Vlahović) i navodno tim gestom podjestio Srbe na seks skandal među reprezentativcima Srbije
6) Džaku je u grudi žestoko odgurno igrač Srbije, pretpostavljam da mu je Dzaka nešto rekao prije tog zestokog odguravanja, bilo bi interesantni saznati šta mu je rekao
7) Džaku okruzuje gomila reprezentativaca Srbije
8) nakon toga koškanja i naguravanja novo naguravanje i verbalna eskalacija (? nezna se šta ko kome govorio)
9) nakon zvižduka kao izmirenje Albanaca i Srba
10) Švajcarska ide dalje, Srbija kući sa 1 bid
11) kao so na ranu Džaka igrač utakmice

Albanci provociraju lukavije.

Smederevac

pre 1 godinu

Pa, daj da cujemo Piksijevo opravdanje za psovanje na nacionalnoj osnovi?
(ArB, 03. decembar 2022 14:36)

Još jedan čitalac sa usana. Idi u CIA, možda te prime za stalno.

NN Belgrade

pre 1 godinu

Uopšte nije bilo politički. Bio je to dres mog saigrača Ardona Jašarija. On je mlad igrač, sa kojim se odlično slažem. Rekao sam da ću, ako dam gol, obući njegov dres", rekao je Džaka.

Ma zna se na koga je mislio, nego se pravi lud.

KRATKO I JASNO

pre 1 godinu

Znaci opet hocete da se krijete iz Dzake i Sacirija za svoj neuspeh prvo protiv Kameruna onda protiv Svajcarske, Sta ste cekali da oni daju golove u korist Srbije, Zasto Branite Stokovica koji je taj Koji poceo sa Pcovkama i Uvredama su ovoj Utakmici on je GLAVNI KRIVAC KOJI PALIO I IGRACE.

Skenderbeg

pre 1 godinu

Tim Srbije i navijaći Srbije:
1. zastava u svlaćioni
2. navijaći Srbije u Beču
3. navijać u Kataru sa četnickom kapom i kokardom na tribinama
4. Piksijevo psovanje šiptarske majke na meču Srbija - Švajcarska
5. Vlahovićeva proslava gola (mozete da mi popušite)
6. ne odgovaranje na pitanje poljskom novinaru u vezi navijača Srbije koji madovno podrzavaju Ruse u agresiji na Ukrajinu
7. o seks skandalu među reprezentativcima Srbije i njihovim zenama nije stvar koja se dešava u drugim reprezentacijama.
Albanci provociraju ali na lukaviji i kulturniji način.

ArB

pre 1 godinu

Isto smo i bez premca po ljudima koji brane svoje neprijatelje. Ovo mu nije prvi ispad, i to rade stalno. Zasto stavljas piksija u isto kos sa time sto oni rade za sta nemaju opravdanje?
(Ja, 3. decembar 2022 14:13)

Pa, daj da cujemo Piksijevo opravdanje za psovanje na nacionalnoj osnovi?

Ja

pre 1 godinu

Kako se mi lozimo.Pa tako se ne lozi ni jedna nacija u svetu. Ali stvarno bukvalno smo bez premca u svetu po tome.Sad ćemo mi sav fokus baciti na Džaku i ovu majicu. Dajte pišite o našim igračima o nasoj igri o selektoru o njegovoj viziji fudbala. Sta dalje činiti ko treba ostavku dati? Dajte o tome malo o našim manekenima o njihovoj fizičkoj spremi i izgaranju za nacionalni dres. Vidite u onoj ekipi nema Svajcarske nema dva cistokrvna Svajcarca a ljudi puni volje elana zelje energije. A nasi ne mogu da potrce posle 40 minuta dusa im u nosu. Kako se oni bore za Srbiju. Dajte o tome malo. Jer sedište FIFE je u Cirih nece biti nista od kazne.Mozda ce pokrenuti i proces protiv Piksija gde se sa usana čita psovanje S....majke. Jeli i taj gest za pohvalu ili osudu.?
(Pall Mall, 3. decembar 2022 13:42)

Isto smo i bez premca po ljudima koji brane svoje neprijatelje. Ovo mu nije prvi ispad, i to rade stalno. Zasto stavljas piksija u isto kos sa time sto oni rade za sta nemaju opravdanje?

mario

pre 1 godinu

Pokreće li FIFA istragu protiv Piksija zbog ovakvog psovanja i protiv navijača koji su po Beču skandirali onako pogrdno o ubijanju Albanaca.

Nikola

pre 1 godinu

Albanci nas ponizavaju na redovnoj bazi. Sad je Jasari ortak s malog fudbala, prosli put je dvoglavi orao samo ptica. Zar bi udario coveka koji nosi naocare ili pokazuje pticu. Spustili su dron sa zastavom velike Albanije...
Mi samo umemo da se bijemo. Msm. ne umemo, nego hocemo.

Joca

pre 1 godinu

za spas srpskog fudbala jedino resenje je strani selektor,ako piksi ostane mozemo polako spremiti eksere i zakucati u kovceg koji se zove "srpski fudbal"

a nama prva tema Dzaka???!!!
(dd, 3. decembar 2022 13:05)

Advokat i Klemente su nas preporodili, ali kada bi se zezali.

E pa...

pre 1 godinu

Isto smo i bez premca po ljudima koji brane svoje neprijatelje. Ovo mu nije prvi ispad, i to rade stalno. Zasto stavljas piksija u isto kos sa time sto oni rade za sta nemaju opravdanje?
(Ja, 3. decembar 2022 14:13)
Bitno da mi uvek imamo opravdanje. Sve sto mi radimo je opravdano a drugi to nikako. Infantilni narcisi. Nivo 5 godina.

Murti

pre 1 godinu

Dzaka je već objasnio kome je dao podršku. Ako ga čak i kazne to neče promijeniti stvarnost da je Srbija sa Mundijala 2022. otišla kao 29. fudbalska sila od 32 plasirane momčadi, a najavljivali finale i trofej. Realnost i fantazija.

M

pre 1 godinu

Ahahahahaha i moj dobar drugar se zvao Ratko Mladić. Pa ko tebi poveruje, odmah neka se ubije jer je glup. Klasična provokacija, džiberi i on i onaj debil Šaćiri.

Reprezetativac Kosova

pre 1 godinu

Sve sem diskvalifikacije i suspenzije Svajcarske bi bilo sramotno jer promovise teroristu i ratnog zlocinca.
(nista o nicemu, 3. decembar 2022 13:10)

Oni mislim na Xhaku i Shaqiri postigli svoje izbacili srbiju i da diskvalifikuju bas i briga ... a vi promovisete osudjene ratne zlocine i tenkove koji su ucestvovalin na takvim zlocina pred stadionu a jos ceo grad vam je grafittima muralima sa genocidasem mladicem

Srbin, a drugaciji

pre 1 godinu

Ja.... A zasto mislite da su oni neprijatelji? Evo ja bi voleo da imam njegov dres, kao sto bi voleo da imam i Tadicev i nemam nista niti protiv njih, niti protiv bilo koga. A verujem da nas ima jos koji tako razmisljamo. Ili moram biti poput Vas i Vasih istomisljenika, da bi bio prihvacen kao istinski Srbin. Pustite mrznju jer nemate nikakve koristi od nje. Piksi mi je uvek bio drag, ali posle onih reci koje je uputio igracima Svajcarske, vise nije. Niti smo mi bolji ljudi od njih, niti oni od nas. Isti smo, samo trebamo vise razgovarati, a manje mrzeti.

Zicer

pre 1 godinu

Pametni narodi i vredni i stručni za propagandu (tu ubrajam Šiptare)sad uzmu iskoriste ovaj naci pozdrav i nprave medijsku feštu.

Oni drugi, samo kmeče..

Pall Mall

pre 1 godinu

Kako se mi lozimo.Pa tako se ne lozi ni jedna nacija u svetu. Ali stvarno bukvalno smo bez premca u svetu po tome.Sad ćemo mi sav fokus baciti na Džaku i ovu majicu. Dajte pišite o našim igračima o nasoj igri o selektoru o njegovoj viziji fudbala. Sta dalje činiti ko treba ostavku dati? Dajte o tome malo o našim manekenima o njihovoj fizičkoj spremi i izgaranju za nacionalni dres. Vidite u onoj ekipi nema Svajcarske nema dva cistokrvna Svajcarca a ljudi puni volje elana zelje energije. A nasi ne mogu da potrce posle 40 minuta dusa im u nosu. Kako se oni bore za Srbiju. Dajte o tome malo. Jer sedište FIFE je u Cirih nece biti nista od kazne.Mozda ce pokrenuti i proces protiv Piksija gde se sa usana čita psovanje S....majke. Jeli i taj gest za pohvalu ili osudu.?

Nikola

pre 1 godinu

Da da. Zanima me kako bi bilo da neki Nemac u utakmici s Izraelom pokaze majicu "Adolf" i kaze kako je to jedan momak iz jednog sela koji boluje od teske bolesti pa mu je eto pruzio podrsku. Kaznice ga sa 5000e a Albanci ce mu nadomestiti sa 5.000.000. Od 26 igraca mogao je povesti jednog koji igra u seoskom klubu i koji bi usao u ovoj utakmici da mu slucajno polomi nogu.

e

pre 1 godinu

Nema od toga ništa, jer su šiptari zaštićeni kao polarni medvedi. Trebajuim jer oni će biti prvi redovi u borbi protiv pravoslavnih slavena.

Blanusha

pre 1 godinu

Fifa ce,mozda,da pokrene istragu.Onda ce videti da on zaista ima prijatelja,kome je,navodno,rekao da ce obuci njegov dres.I tako mu nece uraditi nista.Na osnovu toga,imam da kazem sledece:
Ma,cepaj nas,druze,do kraja.Sto bi kod nas rekli:"...magare dok je u blatu!" Na utakmicu si dosao potpuno pripremljen,ukljucujuci i ovu provokaciju majicom.Uradio si sve da nas ponizis i u tome si uspeo.Uradio si sve ono sto nasi nisu.Kao castan neprijatelj ti skidam kapu,vodis sa 2:0.Doveo si me do toga da vise ne smem u glavi ni da ti zapretim.
Bruka i sramota.

nsk

pre 1 godinu

Umesto da pogledamo nase greske i sramotnu odbranu,mi se bavimo ovim nevaspitanim provokatorom i ispada da je on jedini krivac za poraz.

Kg

pre 1 godinu

Uopšte nije bilo politički. Bio je to dres mog saigrača Ardona Jašarija. On je mlad igrač, sa kojim se odlično slažem. Rekao sam da ću, ako dam gol, obući njegov dres", rekao je Džaka.

Sve mu je oprosteno, jer je ovom izjavom pokazao da je mali sitni mis koji nema karakter da stane iza svojih postupaka. Fali mu ono za sta se juce uhvatio. Idi kod mladog igraca sa kojim se odlicno slazes, da ti pokaze kako izgleda.

Zoran Minić

pre 1 godinu

Neulazak u NATO i političko okretanje Srbije ka Rusiji umesto ka državama TZV zapada, koštaće ovaj narod biološkog opstanka.

Komentare tipa: "I neka će" molim izbegavajte.

Da, da

pre 1 godinu

Sve sem diskvalifikacije i suspenzije Svajcarske bi bilo sramotno jer promovise teroristu i ratnog zlocinca.
(nista o nicemu, 3. decembar 2022 13:10)

Da, da, eno i CH fudbalska federacija stavila sliku Dzaka i Jashari (broj 26), nije igrao, bio na klupi. I Dzaka na svom profilu. Bre, sve ih kazniti, sto ovog malog teroristu s klupe velicaju, uaaa Fifa, rat da im objavimo odmah! :)
Smesni ste, ali bas mnogo smesni hahahah

kejdl

pre 1 godinu

Zoran Minic

A kad smo mi to dobili postovanje i blagonaklonost zapada? Pa nikad, jos nas je Dizraeli nazvao "mali rusi" i dao svojim naslednicima u amanet da nas tretiraju cvrsto. Mi smo pravoslavni slovenski narod i kao takav samo smetamo, treba nas pokatoliciti, pretvoriti u neku novu globalisticku masu uz pomoc pakistanaca i ostalih migranata. Mi u natou bi samo ginuli i cistili cipele..

dd

pre 1 godinu

kada nam posle SP glavna tema bude Dzaka,to znaci da smo u debelom problemu sto se tice fudbala!!!

pogledakmo nase greske,primili smo 8 golova osvojili 1 bod,selektor se izgubio kao burek u svemiru,totalno neznanje.

a po ponasanju i vaspitanju nismo daleko od Dzake,mislim da smo ga prevazisli u tom segmentu u svakom pogledu.

za spas srpskog fudbala jedino resenje je strani selektor,ako piksi ostane mozemo polako spremiti eksere i zakucati u kovceg koji se zove "srpski fudbal"

a nama prva tema Dzaka???!!!

Samaricanin

pre 1 godinu

To stvorenje je kapiten svajcarskog tima, u Svajcarskoj je sediste FUFA-e, Svajcarska bi bila zasticena protiv nas od sudija da je za tim bilo potrebe kao sto je bilo na SP pre 4 godine... naraviucenije: stvor nece biti kaznjen.

Zoran

pre 1 godinu

Imajte na umu da je na Kosmetu Jašari isto kao ovde Marković, da ne kažem Petrović.

"Opet me je žansko napravilo volom" (B. Đorđević)

Aragorn

pre 1 godinu

FIFA samo nešto istražuje, jer su oni FBi KGB, pre će biti moranje njih "istražiti" i pročešljati.
A mi ćemo sad utehu da pronađemo u "istraživanju" umesto da smo ih rastavili sinoć, Infantino nam nudi pilulu za smirenje.

spooky

pre 1 godinu

Pa da je polomio coveka.... siptara nece osuditi, a pazite sta ce biti sa recima pizona da im je.... siptarsku maj... koji ce tek to skandal biti.

miki

pre 1 godinu

Zajebi se posto nije dao gol a obuko je dres, ssmo naivni mogu vjerovati da je jashari osto povredjen u svajcarskoj ok razumeo bi ali covek je bijo na terenu ipak je politicki lazes sam sebe dzak

Živojin zvani Zvrk

pre 1 godinu

Pričajmo šta hoćemo, ono sa dronom u sred Beograda je više nego “majstorski” uradjeno a ovo je samo nastavak. Da li će ga FIFA kazniti je nebitno ali bio bi red da naša država njemu i sličnima barem oteža život na teritorijama gde imamo uticaja.
Da, milo za drago!

Skeuc

pre 1 godinu

Ja kao Srbin kazem da ne treba nista da se pokrece , jednostavno moramo dalje tako kako je . Da se ne obaziremo na ove kozoj....cke fore . Jer znate sta , njegov mozak steti ova mrznja .

Blanusha

pre 1 godinu

Fifa ce,mozda,da pokrene istragu.Onda ce videti da on zaista ima prijatelja,kome je,navodno,rekao da ce obuci njegov dres.I tako mu nece uraditi nista.Na osnovu toga,imam da kazem sledece:
Ma,cepaj nas,druze,do kraja.Sto bi kod nas rekli:"...magare dok je u blatu!" Na utakmicu si dosao potpuno pripremljen,ukljucujuci i ovu provokaciju majicom.Uradio si sve da nas ponizis i u tome si uspeo.Uradio si sve ono sto nasi nisu.Kao castan neprijatelj ti skidam kapu,vodis sa 2:0.Doveo si me do toga da vise ne smem u glavi ni da ti zapretim.
Bruka i sramota.

Aragorn

pre 1 godinu

FIFA samo nešto istražuje, jer su oni FBi KGB, pre će biti moranje njih "istražiti" i pročešljati.
A mi ćemo sad utehu da pronađemo u "istraživanju" umesto da smo ih rastavili sinoć, Infantino nam nudi pilulu za smirenje.

Kg

pre 1 godinu

Uopšte nije bilo politički. Bio je to dres mog saigrača Ardona Jašarija. On je mlad igrač, sa kojim se odlično slažem. Rekao sam da ću, ako dam gol, obući njegov dres", rekao je Džaka.

Sve mu je oprosteno, jer je ovom izjavom pokazao da je mali sitni mis koji nema karakter da stane iza svojih postupaka. Fali mu ono za sta se juce uhvatio. Idi kod mladog igraca sa kojim se odlicno slazes, da ti pokaze kako izgleda.

Zoran Minić

pre 1 godinu

Neulazak u NATO i političko okretanje Srbije ka Rusiji umesto ka državama TZV zapada, koštaće ovaj narod biološkog opstanka.

Komentare tipa: "I neka će" molim izbegavajte.

dd

pre 1 godinu

kada nam posle SP glavna tema bude Dzaka,to znaci da smo u debelom problemu sto se tice fudbala!!!

pogledakmo nase greske,primili smo 8 golova osvojili 1 bod,selektor se izgubio kao burek u svemiru,totalno neznanje.

a po ponasanju i vaspitanju nismo daleko od Dzake,mislim da smo ga prevazisli u tom segmentu u svakom pogledu.

za spas srpskog fudbala jedino resenje je strani selektor,ako piksi ostane mozemo polako spremiti eksere i zakucati u kovceg koji se zove "srpski fudbal"

a nama prva tema Dzaka???!!!

Pall Mall

pre 1 godinu

Kako se mi lozimo.Pa tako se ne lozi ni jedna nacija u svetu. Ali stvarno bukvalno smo bez premca u svetu po tome.Sad ćemo mi sav fokus baciti na Džaku i ovu majicu. Dajte pišite o našim igračima o nasoj igri o selektoru o njegovoj viziji fudbala. Sta dalje činiti ko treba ostavku dati? Dajte o tome malo o našim manekenima o njihovoj fizičkoj spremi i izgaranju za nacionalni dres. Vidite u onoj ekipi nema Svajcarske nema dva cistokrvna Svajcarca a ljudi puni volje elana zelje energije. A nasi ne mogu da potrce posle 40 minuta dusa im u nosu. Kako se oni bore za Srbiju. Dajte o tome malo. Jer sedište FIFE je u Cirih nece biti nista od kazne.Mozda ce pokrenuti i proces protiv Piksija gde se sa usana čita psovanje S....majke. Jeli i taj gest za pohvalu ili osudu.?

Skenderbeg

pre 1 godinu

Tim Srbije i navijaći Srbije:
1. zastava u svlaćioni
2. navijaći Srbije u Beču
3. navijać u Kataru sa četnickom kapom i kokardom na tribinama
4. Piksijevo psovanje šiptarske majke na meču Srbija - Švajcarska
5. Vlahovićeva proslava gola (mozete da mi popušite)
6. ne odgovaranje na pitanje poljskom novinaru u vezi navijača Srbije koji madovno podrzavaju Ruse u agresiji na Ukrajinu
7. o seks skandalu među reprezentativcima Srbije i njihovim zenama nije stvar koja se dešava u drugim reprezentacijama.
Albanci provociraju ali na lukaviji i kulturniji način.

Nikola

pre 1 godinu

Da da. Zanima me kako bi bilo da neki Nemac u utakmici s Izraelom pokaze majicu "Adolf" i kaze kako je to jedan momak iz jednog sela koji boluje od teske bolesti pa mu je eto pruzio podrsku. Kaznice ga sa 5000e a Albanci ce mu nadomestiti sa 5.000.000. Od 26 igraca mogao je povesti jednog koji igra u seoskom klubu i koji bi usao u ovoj utakmici da mu slucajno polomi nogu.

Da, da

pre 1 godinu

Sve sem diskvalifikacije i suspenzije Svajcarske bi bilo sramotno jer promovise teroristu i ratnog zlocinca.
(nista o nicemu, 3. decembar 2022 13:10)

Da, da, eno i CH fudbalska federacija stavila sliku Dzaka i Jashari (broj 26), nije igrao, bio na klupi. I Dzaka na svom profilu. Bre, sve ih kazniti, sto ovog malog teroristu s klupe velicaju, uaaa Fifa, rat da im objavimo odmah! :)
Smesni ste, ali bas mnogo smesni hahahah

šta jest jest

pre 1 godinu

Albanci u fudbalu prema Srbima:
1) dronom spustili zastavu na teren usred Beograda (tada nije svako imao dron)
2) igraći Albanci pohitali da sačuvaju albansku zastavu da je Srbi ne pocjepaju
3) dosjetili se jako lijepog gesta pokazivanja dvoglavog orla rukama (Srbi su sigurno ljubomorni šta se ini nisu toga sjetili), dvoglavi orao je simbol Albanije i slobode Albanaca, ništa uvredljivo a atraktivno za vidjeti.
4) Šaćiri na ovim Mundijalu prvi postiže gol i proslavlja ga tako ta na leđima pored svog imena podiže dva palca a zatim gesta prst na usta, poruka Šaćiri je utišao navijače Srbije
5) Džaka je navodno dodirnu svoje međunožje (ne tako vulgarno i vidljivo kao Vlahović) i navodno tim gestom podjestio Srbe na seks skandal među reprezentativcima Srbije
6) Džaku je u grudi žestoko odgurno igrač Srbije, pretpostavljam da mu je Dzaka nešto rekao prije tog zestokog odguravanja, bilo bi interesantni saznati šta mu je rekao
7) Džaku okruzuje gomila reprezentativaca Srbije
8) nakon toga koškanja i naguravanja novo naguravanje i verbalna eskalacija (? nezna se šta ko kome govorio)
9) nakon zvižduka kao izmirenje Albanaca i Srba
10) Švajcarska ide dalje, Srbija kući sa 1 bid
11) kao so na ranu Džaka igrač utakmice

Albanci provociraju lukavije.

mario

pre 1 godinu

Pokreće li FIFA istragu protiv Piksija zbog ovakvog psovanja i protiv navijača koji su po Beču skandirali onako pogrdno o ubijanju Albanaca.

ArB

pre 1 godinu

Isto smo i bez premca po ljudima koji brane svoje neprijatelje. Ovo mu nije prvi ispad, i to rade stalno. Zasto stavljas piksija u isto kos sa time sto oni rade za sta nemaju opravdanje?
(Ja, 3. decembar 2022 14:13)

Pa, daj da cujemo Piksijevo opravdanje za psovanje na nacionalnoj osnovi?

Fox

pre 1 godinu

A Kiksi što psuje majku,to se neće istraživati?Kao da Albanci ne znaju prijaviti
(mario, 3. decembar 2022 13:11)

Pa i nije baš isto kada nekog psuješ u afektu i kada namerno podržavaš ratne zločince, te vređaš ljude zbog njihove etničke, verske ili nacionalne pripadnosti.

Srbin, a drugaciji

pre 1 godinu

Ja.... A zasto mislite da su oni neprijatelji? Evo ja bi voleo da imam njegov dres, kao sto bi voleo da imam i Tadicev i nemam nista niti protiv njih, niti protiv bilo koga. A verujem da nas ima jos koji tako razmisljamo. Ili moram biti poput Vas i Vasih istomisljenika, da bi bio prihvacen kao istinski Srbin. Pustite mrznju jer nemate nikakve koristi od nje. Piksi mi je uvek bio drag, ali posle onih reci koje je uputio igracima Svajcarske, vise nije. Niti smo mi bolji ljudi od njih, niti oni od nas. Isti smo, samo trebamo vise razgovarati, a manje mrzeti.

Nikola

pre 1 godinu

Albanci nas ponizavaju na redovnoj bazi. Sad je Jasari ortak s malog fudbala, prosli put je dvoglavi orao samo ptica. Zar bi udario coveka koji nosi naocare ili pokazuje pticu. Spustili su dron sa zastavom velike Albanije...
Mi samo umemo da se bijemo. Msm. ne umemo, nego hocemo.

Albanac

pre 1 godinu

Zasto da ga kazne Xhaka, zbog što je nosio maicu u kome stoji JASHARI i to je ne zbog njegovog prijatelja nego da znate vi kad se radi da se branimo mi albanci svi smo Adem JASHARI za vas svidja vas ili ne
Vas jebeni selektor ne treba da se kazni kad psuje u nacionalnim bazama a neko ko nosi jednu maicu u kome stoji Jashari treba da se kazni Stvarno ste veliki narcisti i stvarno mi je zao vama
Da ne zaboravim SVAJĆARSKA:SRBIJA. 3 : 2 srbija ide kuci

Ivan

pre 1 godinu

Neće biti nikakvog pokretanja istrage. Zbog dve stvari: Prvo, prezime Jašari je prilično često među Albancima i može da se odnosi na bilo kog, uostalom i sam Džaka je pojasnio da je to posvetio svom mlađem kolegi sa prezimenom Jašari naravno, i verovatno je Džaka uistinu posvetio to svom mlađem kolegi a ne osnivaču OVK, a drugo, spomenik osnivaču OVK Ademu Jašariju ponosno stoji i dan danas na tzv "Kosovu" i nikome ne smeta, zašto bi onda pokretali istragu zbog ovoga ako im to ne smeta. Znači neće biti istrage.

E pa...

pre 1 godinu

Isto smo i bez premca po ljudima koji brane svoje neprijatelje. Ovo mu nije prvi ispad, i to rade stalno. Zasto stavljas piksija u isto kos sa time sto oni rade za sta nemaju opravdanje?
(Ja, 3. decembar 2022 14:13)
Bitno da mi uvek imamo opravdanje. Sve sto mi radimo je opravdano a drugi to nikako. Infantilni narcisi. Nivo 5 godina.

povijesna mitologija

pre 1 godinu

Pa, daj da cujemo Piksijevo opravdanje za psovanje na nacionalnoj osnovi?
(ArB, 03. decembar 2022 14:36)

Imao je dobrog drugara siptara, i rekaoje da ako damo gol dace sppomenuti siptarsku majku. Ljubim siptarsku majku drugu. Eto, to je tako nekako kao i ovaj Dzaka sto je dao objasnjenje.

M

pre 1 godinu

Ahahahahaha i moj dobar drugar se zvao Ratko Mladić. Pa ko tebi poveruje, odmah neka se ubije jer je glup. Klasična provokacija, džiberi i on i onaj debil Šaćiri.

Marko

pre 1 godinu

Ovaj je nas unistio...toliko da je bolno,tuzno i pateticno. Vec 15 naslova oko njega a bice ih vise...bojim mnogo vise nego 2018.Ovi siptari, siptarske majke postaju nam obsesija (cak i za tzv selektora). Mi trebamo samo da pobedimo, al bolji su, dobijaju nas redovno. I da ,upravo zbog nekih ljidi ovde obi vec slave svoju titulu. Umesto da trazimo igru, da bodrimo nase, mi 90 minuta "ubij siptara"

NN Belgrade

pre 1 godinu

Uopšte nije bilo politički. Bio je to dres mog saigrača Ardona Jašarija. On je mlad igrač, sa kojim se odlično slažem. Rekao sam da ću, ako dam gol, obući njegov dres", rekao je Džaka.

Ma zna se na koga je mislio, nego se pravi lud.

Jovica

pre 1 godinu

Mogu mu soli na rep staviti... Obuka je dres svog suigrača, a to šta Srbi vide sve da je provokacija, njihov problem.Imaju vremena za analizu dresa, ipak idu doma spremni-jer orlovi rano lete...

povijesna mitologija

pre 1 godinu

Lozite se kao malo ko neko, da. Ali meni sa strane to vise lici na kmecanje.
(Slovenac, 03. decembar 2022 15:08)


susjed, tornjaj se..

Ja

pre 1 godinu

Kako se mi lozimo.Pa tako se ne lozi ni jedna nacija u svetu. Ali stvarno bukvalno smo bez premca u svetu po tome.Sad ćemo mi sav fokus baciti na Džaku i ovu majicu. Dajte pišite o našim igračima o nasoj igri o selektoru o njegovoj viziji fudbala. Sta dalje činiti ko treba ostavku dati? Dajte o tome malo o našim manekenima o njihovoj fizičkoj spremi i izgaranju za nacionalni dres. Vidite u onoj ekipi nema Svajcarske nema dva cistokrvna Svajcarca a ljudi puni volje elana zelje energije. A nasi ne mogu da potrce posle 40 minuta dusa im u nosu. Kako se oni bore za Srbiju. Dajte o tome malo. Jer sedište FIFE je u Cirih nece biti nista od kazne.Mozda ce pokrenuti i proces protiv Piksija gde se sa usana čita psovanje S....majke. Jeli i taj gest za pohvalu ili osudu.?
(Pall Mall, 3. decembar 2022 13:42)

Isto smo i bez premca po ljudima koji brane svoje neprijatelje. Ovo mu nije prvi ispad, i to rade stalno. Zasto stavljas piksija u isto kos sa time sto oni rade za sta nemaju opravdanje?

Zelena trava

pre 1 godinu

Ne znam ko je gori, ovi iskompleksirani koji i 20 godina od rata provociraju svoje kolege na terenu jeftinim zezalicama, ili mi, koji se primamo na sve i svasta. Nikoga ne interesuje narod koji zivi tamo gde zivi u svojoj muci i drami. Pikaju loptu za milione sa sigurne udaljenosti. Kad ce Svajcarcima da dosadi da njihovi igraci masu simbolima druge zemlje dok igraju za nacionalni tim?
Hoce li neko konacno da odraste?

Aca

pre 1 godinu

A zamislite kakvi bi bili komentari ovih koji su do sada komentarisali da je pobedila Srbija, otišla dalje i Mitrović obuko majicu na kojoj piše JSO. A šta mislite.?

neutral fe

pre 1 godinu

Neulazak u NATO i političko okretanje Srbije ka Rusiji umesto ka državama TZV zapada, koštaće ovaj narod biološkog opstanka.

Komentare tipa: "I neka će" molim izbegavajte.
(Zoran Minić, 03. decembar 2022 13:06)

kratko i jasno.

kejdl

pre 1 godinu

Zoran Minic

A kad smo mi to dobili postovanje i blagonaklonost zapada? Pa nikad, jos nas je Dizraeli nazvao "mali rusi" i dao svojim naslednicima u amanet da nas tretiraju cvrsto. Mi smo pravoslavni slovenski narod i kao takav samo smetamo, treba nas pokatoliciti, pretvoriti u neku novu globalisticku masu uz pomoc pakistanaca i ostalih migranata. Mi u natou bi samo ginuli i cistili cipele..

neutral fe

pre 1 godinu

Zoran Minic

A kad smo mi to dobili postovanje i blagonaklonost zapada? Pa nikad, jos nas je Dizraeli nazvao "mali rusi" i dao svojim naslednicima u amanet da nas tretiraju cvrsto. Mi smo pravoslavni slovenski narod i kao takav samo smetamo, treba nas pokatoliciti, pretvoriti u neku novu globalisticku masu uz pomoc pakistanaca i ostalih migranata. Mi u natou bi samo ginuli i cistili cipele..
(kejdl, 03. decembar 2022 13:55)

malorusu, to upravo radiš sada rusima, ako nisi primetio.

Joca

pre 1 godinu

za spas srpskog fudbala jedino resenje je strani selektor,ako piksi ostane mozemo polako spremiti eksere i zakucati u kovceg koji se zove "srpski fudbal"

a nama prva tema Dzaka???!!!
(dd, 3. decembar 2022 13:05)

Advokat i Klemente su nas preporodili, ali kada bi se zezali.

sele

pre 1 godinu

ma sta me briga sto pokrece istragu nece biti nista samo nasa bruka od svakoga mozes izgubiti ali od hrvata i siptara e moji fudbaleri ajde sad imate mesec dana splavova pa se izduvajte zato ste tu a ostavite majstore ove lepe igre da igraju fudbal ipak fudbal i rukomet nije za nas

nsk

pre 1 godinu

Umesto da pogledamo nase greske i sramotnu odbranu,mi se bavimo ovim nevaspitanim provokatorom i ispada da je on jedini krivac za poraz.

Zicer

pre 1 godinu

Pametni narodi i vredni i stručni za propagandu (tu ubrajam Šiptare)sad uzmu iskoriste ovaj naci pozdrav i nprave medijsku feštu.

Oni drugi, samo kmeče..

Reprezetativac Kosova

pre 1 godinu

Sve sem diskvalifikacije i suspenzije Svajcarske bi bilo sramotno jer promovise teroristu i ratnog zlocinca.
(nista o nicemu, 3. decembar 2022 13:10)

Oni mislim na Xhaku i Shaqiri postigli svoje izbacili srbiju i da diskvalifikuju bas i briga ... a vi promovisete osudjene ratne zlocine i tenkove koji su ucestvovalin na takvim zlocina pred stadionu a jos ceo grad vam je grafittima muralima sa genocidasem mladicem

Zx

pre 1 godinu

@vox

Mislis o osvedočenom teroristi, ubici i ludaku koji je svesno žrtvovao svoju porodicu u sukobu sa legitimnim vojnim i policijskim snagama? Na stranu što su naši ispali budale jer su se primali na provokacije nebitnih likova umesto da igraju za viši cilj, ali tvoje misljenje je za zaljenje

KRATKO I JASNO

pre 1 godinu

Znaci opet hocete da se krijete iz Dzake i Sacirija za svoj neuspeh prvo protiv Kameruna onda protiv Svajcarske, Sta ste cekali da oni daju golove u korist Srbije, Zasto Branite Stokovica koji je taj Koji poceo sa Pcovkama i Uvredama su ovoj Utakmici on je GLAVNI KRIVAC KOJI PALIO I IGRACE.

Makaveli

pre 1 godinu

Ma pustite kaznu. Mnogo vise bi me usrecilo da se sretne negde sa Mitrom, pa da poprica Aleksandar malo sa njim. Kraj karijere za ovog neandertalca siptarskog.

Murti

pre 1 godinu

Dzaka je već objasnio kome je dao podršku. Ako ga čak i kazne to neče promijeniti stvarnost da je Srbija sa Mundijala 2022. otišla kao 29. fudbalska sila od 32 plasirane momčadi, a najavljivali finale i trofej. Realnost i fantazija.

Vincent

pre 1 godinu

Ako je fifa zabranila mahanje lgbt zastavom, onda bi trebala zabraniti i pokazivanje nacističkih simbola od strane igrača i navijača.

Smederevac

pre 1 godinu

Pa, daj da cujemo Piksijevo opravdanje za psovanje na nacionalnoj osnovi?
(ArB, 03. decembar 2022 14:36)

Još jedan čitalac sa usana. Idi u CIA, možda te prime za stalno.

Živojin zvani Zvrk

pre 1 godinu

Pričajmo šta hoćemo, ono sa dronom u sred Beograda je više nego “majstorski” uradjeno a ovo je samo nastavak. Da li će ga FIFA kazniti je nebitno ali bio bi red da naša država njemu i sličnima barem oteža život na teritorijama gde imamo uticaja.
Da, milo za drago!

Djokic

pre 1 godinu

@Zx
Jeste on bio sve to, ali nije mogao da žrtvuje porodicu bez naše "pomoći". Ispali smo glupi i uradili jedinu stvar koja im je mogla doneti samostalnost. I to smo ponovili više puta kasnije.

e

pre 1 godinu

Nema od toga ništa, jer su šiptari zaštićeni kao polarni medvedi. Trebajuim jer oni će biti prvi redovi u borbi protiv pravoslavnih slavena.

Skeuc

pre 1 godinu

Ja kao Srbin kazem da ne treba nista da se pokrece , jednostavno moramo dalje tako kako je . Da se ne obaziremo na ove kozoj....cke fore . Jer znate sta , njegov mozak steti ova mrznja .

Zoran

pre 1 godinu

Imajte na umu da je na Kosmetu Jašari isto kao ovde Marković, da ne kažem Petrović.

"Opet me je žansko napravilo volom" (B. Đorđević)

spooky

pre 1 godinu

Pa da je polomio coveka.... siptara nece osuditi, a pazite sta ce biti sa recima pizona da im je.... siptarsku maj... koji ce tek to skandal biti.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Mislim da za nas ovaj divljak sa idiličnim imenom Kaka, Žvaka ili Džaka, uopšte ne treba da bude važan. On siromah prazni svoje frutracije jer je u Švajcarkoj zabranjeno silovanje i zbog toga pati. Treba ga razumeti. Bez obzira na Švajcarsku on je samo deo svog čopora sa svim njihovim navikama i obicajima, i ništa drugo.

Samaricanin

pre 1 godinu

To stvorenje je kapiten svajcarskog tima, u Svajcarskoj je sediste FUFA-e, Svajcarska bi bila zasticena protiv nas od sudija da je za tim bilo potrebe kao sto je bilo na SP pre 4 godine... naraviucenije: stvor nece biti kaznjen.

miki

pre 1 godinu

Zajebi se posto nije dao gol a obuko je dres, ssmo naivni mogu vjerovati da je jashari osto povredjen u svajcarskoj ok razumeo bi ali covek je bijo na terenu ipak je politicki lazes sam sebe dzak

Zoran Minić

pre 1 godinu

Neulazak u NATO i političko okretanje Srbije ka Rusiji umesto ka državama TZV zapada, koštaće ovaj narod biološkog opstanka.

Komentare tipa: "I neka će" molim izbegavajte.

Kg

pre 1 godinu

Uopšte nije bilo politički. Bio je to dres mog saigrača Ardona Jašarija. On je mlad igrač, sa kojim se odlično slažem. Rekao sam da ću, ako dam gol, obući njegov dres", rekao je Džaka.

Sve mu je oprosteno, jer je ovom izjavom pokazao da je mali sitni mis koji nema karakter da stane iza svojih postupaka. Fali mu ono za sta se juce uhvatio. Idi kod mladog igraca sa kojim se odlicno slazes, da ti pokaze kako izgleda.

Nikola

pre 1 godinu

Da da. Zanima me kako bi bilo da neki Nemac u utakmici s Izraelom pokaze majicu "Adolf" i kaze kako je to jedan momak iz jednog sela koji boluje od teske bolesti pa mu je eto pruzio podrsku. Kaznice ga sa 5000e a Albanci ce mu nadomestiti sa 5.000.000. Od 26 igraca mogao je povesti jednog koji igra u seoskom klubu i koji bi usao u ovoj utakmici da mu slucajno polomi nogu.

Skenderbeg

pre 1 godinu

Tim Srbije i navijaći Srbije:
1. zastava u svlaćioni
2. navijaći Srbije u Beču
3. navijać u Kataru sa četnickom kapom i kokardom na tribinama
4. Piksijevo psovanje šiptarske majke na meču Srbija - Švajcarska
5. Vlahovićeva proslava gola (mozete da mi popušite)
6. ne odgovaranje na pitanje poljskom novinaru u vezi navijača Srbije koji madovno podrzavaju Ruse u agresiji na Ukrajinu
7. o seks skandalu među reprezentativcima Srbije i njihovim zenama nije stvar koja se dešava u drugim reprezentacijama.
Albanci provociraju ali na lukaviji i kulturniji način.

Fox

pre 1 godinu

A Kiksi što psuje majku,to se neće istraživati?Kao da Albanci ne znaju prijaviti
(mario, 3. decembar 2022 13:11)

Pa i nije baš isto kada nekog psuješ u afektu i kada namerno podržavaš ratne zločince, te vređaš ljude zbog njihove etničke, verske ili nacionalne pripadnosti.

Ja

pre 1 godinu

Kako se mi lozimo.Pa tako se ne lozi ni jedna nacija u svetu. Ali stvarno bukvalno smo bez premca u svetu po tome.Sad ćemo mi sav fokus baciti na Džaku i ovu majicu. Dajte pišite o našim igračima o nasoj igri o selektoru o njegovoj viziji fudbala. Sta dalje činiti ko treba ostavku dati? Dajte o tome malo o našim manekenima o njihovoj fizičkoj spremi i izgaranju za nacionalni dres. Vidite u onoj ekipi nema Svajcarske nema dva cistokrvna Svajcarca a ljudi puni volje elana zelje energije. A nasi ne mogu da potrce posle 40 minuta dusa im u nosu. Kako se oni bore za Srbiju. Dajte o tome malo. Jer sedište FIFE je u Cirih nece biti nista od kazne.Mozda ce pokrenuti i proces protiv Piksija gde se sa usana čita psovanje S....majke. Jeli i taj gest za pohvalu ili osudu.?
(Pall Mall, 3. decembar 2022 13:42)

Isto smo i bez premca po ljudima koji brane svoje neprijatelje. Ovo mu nije prvi ispad, i to rade stalno. Zasto stavljas piksija u isto kos sa time sto oni rade za sta nemaju opravdanje?

mario

pre 1 godinu

Pokreće li FIFA istragu protiv Piksija zbog ovakvog psovanja i protiv navijača koji su po Beču skandirali onako pogrdno o ubijanju Albanaca.

Makaveli

pre 1 godinu

Ma pustite kaznu. Mnogo vise bi me usrecilo da se sretne negde sa Mitrom, pa da poprica Aleksandar malo sa njim. Kraj karijere za ovog neandertalca siptarskog.

M

pre 1 godinu

Ahahahahaha i moj dobar drugar se zvao Ratko Mladić. Pa ko tebi poveruje, odmah neka se ubije jer je glup. Klasična provokacija, džiberi i on i onaj debil Šaćiri.

kejdl

pre 1 godinu

Zoran Minic

A kad smo mi to dobili postovanje i blagonaklonost zapada? Pa nikad, jos nas je Dizraeli nazvao "mali rusi" i dao svojim naslednicima u amanet da nas tretiraju cvrsto. Mi smo pravoslavni slovenski narod i kao takav samo smetamo, treba nas pokatoliciti, pretvoriti u neku novu globalisticku masu uz pomoc pakistanaca i ostalih migranata. Mi u natou bi samo ginuli i cistili cipele..

Da, da

pre 1 godinu

Sve sem diskvalifikacije i suspenzije Svajcarske bi bilo sramotno jer promovise teroristu i ratnog zlocinca.
(nista o nicemu, 3. decembar 2022 13:10)

Da, da, eno i CH fudbalska federacija stavila sliku Dzaka i Jashari (broj 26), nije igrao, bio na klupi. I Dzaka na svom profilu. Bre, sve ih kazniti, sto ovog malog teroristu s klupe velicaju, uaaa Fifa, rat da im objavimo odmah! :)
Smesni ste, ali bas mnogo smesni hahahah

povijesna mitologija

pre 1 godinu

Pa, daj da cujemo Piksijevo opravdanje za psovanje na nacionalnoj osnovi?
(ArB, 03. decembar 2022 14:36)

Imao je dobrog drugara siptara, i rekaoje da ako damo gol dace sppomenuti siptarsku majku. Ljubim siptarsku majku drugu. Eto, to je tako nekako kao i ovaj Dzaka sto je dao objasnjenje.

Blanusha

pre 1 godinu

Fifa ce,mozda,da pokrene istragu.Onda ce videti da on zaista ima prijatelja,kome je,navodno,rekao da ce obuci njegov dres.I tako mu nece uraditi nista.Na osnovu toga,imam da kazem sledece:
Ma,cepaj nas,druze,do kraja.Sto bi kod nas rekli:"...magare dok je u blatu!" Na utakmicu si dosao potpuno pripremljen,ukljucujuci i ovu provokaciju majicom.Uradio si sve da nas ponizis i u tome si uspeo.Uradio si sve ono sto nasi nisu.Kao castan neprijatelj ti skidam kapu,vodis sa 2:0.Doveo si me do toga da vise ne smem u glavi ni da ti zapretim.
Bruka i sramota.

Albanac

pre 1 godinu

Zasto da ga kazne Xhaka, zbog što je nosio maicu u kome stoji JASHARI i to je ne zbog njegovog prijatelja nego da znate vi kad se radi da se branimo mi albanci svi smo Adem JASHARI za vas svidja vas ili ne
Vas jebeni selektor ne treba da se kazni kad psuje u nacionalnim bazama a neko ko nosi jednu maicu u kome stoji Jashari treba da se kazni Stvarno ste veliki narcisti i stvarno mi je zao vama
Da ne zaboravim SVAJĆARSKA:SRBIJA. 3 : 2 srbija ide kuci

Jovica

pre 1 godinu

Mogu mu soli na rep staviti... Obuka je dres svog suigrača, a to šta Srbi vide sve da je provokacija, njihov problem.Imaju vremena za analizu dresa, ipak idu doma spremni-jer orlovi rano lete...

Smederevac

pre 1 godinu

Pa, daj da cujemo Piksijevo opravdanje za psovanje na nacionalnoj osnovi?
(ArB, 03. decembar 2022 14:36)

Još jedan čitalac sa usana. Idi u CIA, možda te prime za stalno.

ArB

pre 1 godinu

Isto smo i bez premca po ljudima koji brane svoje neprijatelje. Ovo mu nije prvi ispad, i to rade stalno. Zasto stavljas piksija u isto kos sa time sto oni rade za sta nemaju opravdanje?
(Ja, 3. decembar 2022 14:13)

Pa, daj da cujemo Piksijevo opravdanje za psovanje na nacionalnoj osnovi?

povijesna mitologija

pre 1 godinu

Lozite se kao malo ko neko, da. Ali meni sa strane to vise lici na kmecanje.
(Slovenac, 03. decembar 2022 15:08)


susjed, tornjaj se..

Zx

pre 1 godinu

@vox

Mislis o osvedočenom teroristi, ubici i ludaku koji je svesno žrtvovao svoju porodicu u sukobu sa legitimnim vojnim i policijskim snagama? Na stranu što su naši ispali budale jer su se primali na provokacije nebitnih likova umesto da igraju za viši cilj, ali tvoje misljenje je za zaljenje

dd

pre 1 godinu

kada nam posle SP glavna tema bude Dzaka,to znaci da smo u debelom problemu sto se tice fudbala!!!

pogledakmo nase greske,primili smo 8 golova osvojili 1 bod,selektor se izgubio kao burek u svemiru,totalno neznanje.

a po ponasanju i vaspitanju nismo daleko od Dzake,mislim da smo ga prevazisli u tom segmentu u svakom pogledu.

za spas srpskog fudbala jedino resenje je strani selektor,ako piksi ostane mozemo polako spremiti eksere i zakucati u kovceg koji se zove "srpski fudbal"

a nama prva tema Dzaka???!!!

Srbin, a drugaciji

pre 1 godinu

Ja.... A zasto mislite da su oni neprijatelji? Evo ja bi voleo da imam njegov dres, kao sto bi voleo da imam i Tadicev i nemam nista niti protiv njih, niti protiv bilo koga. A verujem da nas ima jos koji tako razmisljamo. Ili moram biti poput Vas i Vasih istomisljenika, da bi bio prihvacen kao istinski Srbin. Pustite mrznju jer nemate nikakve koristi od nje. Piksi mi je uvek bio drag, ali posle onih reci koje je uputio igracima Svajcarske, vise nije. Niti smo mi bolji ljudi od njih, niti oni od nas. Isti smo, samo trebamo vise razgovarati, a manje mrzeti.

e

pre 1 godinu

Nema od toga ništa, jer su šiptari zaštićeni kao polarni medvedi. Trebajuim jer oni će biti prvi redovi u borbi protiv pravoslavnih slavena.

Ivan

pre 1 godinu

Neće biti nikakvog pokretanja istrage. Zbog dve stvari: Prvo, prezime Jašari je prilično često među Albancima i može da se odnosi na bilo kog, uostalom i sam Džaka je pojasnio da je to posvetio svom mlađem kolegi sa prezimenom Jašari naravno, i verovatno je Džaka uistinu posvetio to svom mlađem kolegi a ne osnivaču OVK, a drugo, spomenik osnivaču OVK Ademu Jašariju ponosno stoji i dan danas na tzv "Kosovu" i nikome ne smeta, zašto bi onda pokretali istragu zbog ovoga ako im to ne smeta. Znači neće biti istrage.

E pa...

pre 1 godinu

Isto smo i bez premca po ljudima koji brane svoje neprijatelje. Ovo mu nije prvi ispad, i to rade stalno. Zasto stavljas piksija u isto kos sa time sto oni rade za sta nemaju opravdanje?
(Ja, 3. decembar 2022 14:13)
Bitno da mi uvek imamo opravdanje. Sve sto mi radimo je opravdano a drugi to nikako. Infantilni narcisi. Nivo 5 godina.

Vincent

pre 1 godinu

Ako je fifa zabranila mahanje lgbt zastavom, onda bi trebala zabraniti i pokazivanje nacističkih simbola od strane igrača i navijača.

Živojin zvani Zvrk

pre 1 godinu

Pričajmo šta hoćemo, ono sa dronom u sred Beograda je više nego “majstorski” uradjeno a ovo je samo nastavak. Da li će ga FIFA kazniti je nebitno ali bio bi red da naša država njemu i sličnima barem oteža život na teritorijama gde imamo uticaja.
Da, milo za drago!

Aragorn

pre 1 godinu

FIFA samo nešto istražuje, jer su oni FBi KGB, pre će biti moranje njih "istražiti" i pročešljati.
A mi ćemo sad utehu da pronađemo u "istraživanju" umesto da smo ih rastavili sinoć, Infantino nam nudi pilulu za smirenje.

NN Belgrade

pre 1 godinu

Uopšte nije bilo politički. Bio je to dres mog saigrača Ardona Jašarija. On je mlad igrač, sa kojim se odlično slažem. Rekao sam da ću, ako dam gol, obući njegov dres", rekao je Džaka.

Ma zna se na koga je mislio, nego se pravi lud.

neutral fe

pre 1 godinu

Zoran Minic

A kad smo mi to dobili postovanje i blagonaklonost zapada? Pa nikad, jos nas je Dizraeli nazvao "mali rusi" i dao svojim naslednicima u amanet da nas tretiraju cvrsto. Mi smo pravoslavni slovenski narod i kao takav samo smetamo, treba nas pokatoliciti, pretvoriti u neku novu globalisticku masu uz pomoc pakistanaca i ostalih migranata. Mi u natou bi samo ginuli i cistili cipele..
(kejdl, 03. decembar 2022 13:55)

malorusu, to upravo radiš sada rusima, ako nisi primetio.

šta jest jest

pre 1 godinu

Albanci u fudbalu prema Srbima:
1) dronom spustili zastavu na teren usred Beograda (tada nije svako imao dron)
2) igraći Albanci pohitali da sačuvaju albansku zastavu da je Srbi ne pocjepaju
3) dosjetili se jako lijepog gesta pokazivanja dvoglavog orla rukama (Srbi su sigurno ljubomorni šta se ini nisu toga sjetili), dvoglavi orao je simbol Albanije i slobode Albanaca, ništa uvredljivo a atraktivno za vidjeti.
4) Šaćiri na ovim Mundijalu prvi postiže gol i proslavlja ga tako ta na leđima pored svog imena podiže dva palca a zatim gesta prst na usta, poruka Šaćiri je utišao navijače Srbije
5) Džaka je navodno dodirnu svoje međunožje (ne tako vulgarno i vidljivo kao Vlahović) i navodno tim gestom podjestio Srbe na seks skandal među reprezentativcima Srbije
6) Džaku je u grudi žestoko odgurno igrač Srbije, pretpostavljam da mu je Dzaka nešto rekao prije tog zestokog odguravanja, bilo bi interesantni saznati šta mu je rekao
7) Džaku okruzuje gomila reprezentativaca Srbije
8) nakon toga koškanja i naguravanja novo naguravanje i verbalna eskalacija (? nezna se šta ko kome govorio)
9) nakon zvižduka kao izmirenje Albanaca i Srba
10) Švajcarska ide dalje, Srbija kući sa 1 bid
11) kao so na ranu Džaka igrač utakmice

Albanci provociraju lukavije.

Pall Mall

pre 1 godinu

Kako se mi lozimo.Pa tako se ne lozi ni jedna nacija u svetu. Ali stvarno bukvalno smo bez premca u svetu po tome.Sad ćemo mi sav fokus baciti na Džaku i ovu majicu. Dajte pišite o našim igračima o nasoj igri o selektoru o njegovoj viziji fudbala. Sta dalje činiti ko treba ostavku dati? Dajte o tome malo o našim manekenima o njihovoj fizičkoj spremi i izgaranju za nacionalni dres. Vidite u onoj ekipi nema Svajcarske nema dva cistokrvna Svajcarca a ljudi puni volje elana zelje energije. A nasi ne mogu da potrce posle 40 minuta dusa im u nosu. Kako se oni bore za Srbiju. Dajte o tome malo. Jer sedište FIFE je u Cirih nece biti nista od kazne.Mozda ce pokrenuti i proces protiv Piksija gde se sa usana čita psovanje S....majke. Jeli i taj gest za pohvalu ili osudu.?

spooky

pre 1 godinu

Pa da je polomio coveka.... siptara nece osuditi, a pazite sta ce biti sa recima pizona da im je.... siptarsku maj... koji ce tek to skandal biti.

miki

pre 1 godinu

Zajebi se posto nije dao gol a obuko je dres, ssmo naivni mogu vjerovati da je jashari osto povredjen u svajcarskoj ok razumeo bi ali covek je bijo na terenu ipak je politicki lazes sam sebe dzak

Aca

pre 1 godinu

A zamislite kakvi bi bili komentari ovih koji su do sada komentarisali da je pobedila Srbija, otišla dalje i Mitrović obuko majicu na kojoj piše JSO. A šta mislite.?

neutral fe

pre 1 godinu

Neulazak u NATO i političko okretanje Srbije ka Rusiji umesto ka državama TZV zapada, koštaće ovaj narod biološkog opstanka.

Komentare tipa: "I neka će" molim izbegavajte.
(Zoran Minić, 03. decembar 2022 13:06)

kratko i jasno.

Samaricanin

pre 1 godinu

To stvorenje je kapiten svajcarskog tima, u Svajcarskoj je sediste FUFA-e, Svajcarska bi bila zasticena protiv nas od sudija da je za tim bilo potrebe kao sto je bilo na SP pre 4 godine... naraviucenije: stvor nece biti kaznjen.

Skeuc

pre 1 godinu

Ja kao Srbin kazem da ne treba nista da se pokrece , jednostavno moramo dalje tako kako je . Da se ne obaziremo na ove kozoj....cke fore . Jer znate sta , njegov mozak steti ova mrznja .

Reprezetativac Kosova

pre 1 godinu

Sve sem diskvalifikacije i suspenzije Svajcarske bi bilo sramotno jer promovise teroristu i ratnog zlocinca.
(nista o nicemu, 3. decembar 2022 13:10)

Oni mislim na Xhaku i Shaqiri postigli svoje izbacili srbiju i da diskvalifikuju bas i briga ... a vi promovisete osudjene ratne zlocine i tenkove koji su ucestvovalin na takvim zlocina pred stadionu a jos ceo grad vam je grafittima muralima sa genocidasem mladicem

Zicer

pre 1 godinu

Pametni narodi i vredni i stručni za propagandu (tu ubrajam Šiptare)sad uzmu iskoriste ovaj naci pozdrav i nprave medijsku feštu.

Oni drugi, samo kmeče..

Joca

pre 1 godinu

za spas srpskog fudbala jedino resenje je strani selektor,ako piksi ostane mozemo polako spremiti eksere i zakucati u kovceg koji se zove "srpski fudbal"

a nama prva tema Dzaka???!!!
(dd, 3. decembar 2022 13:05)

Advokat i Klemente su nas preporodili, ali kada bi se zezali.

Nikola

pre 1 godinu

Albanci nas ponizavaju na redovnoj bazi. Sad je Jasari ortak s malog fudbala, prosli put je dvoglavi orao samo ptica. Zar bi udario coveka koji nosi naocare ili pokazuje pticu. Spustili su dron sa zastavom velike Albanije...
Mi samo umemo da se bijemo. Msm. ne umemo, nego hocemo.

Zelena trava

pre 1 godinu

Ne znam ko je gori, ovi iskompleksirani koji i 20 godina od rata provociraju svoje kolege na terenu jeftinim zezalicama, ili mi, koji se primamo na sve i svasta. Nikoga ne interesuje narod koji zivi tamo gde zivi u svojoj muci i drami. Pikaju loptu za milione sa sigurne udaljenosti. Kad ce Svajcarcima da dosadi da njihovi igraci masu simbolima druge zemlje dok igraju za nacionalni tim?
Hoce li neko konacno da odraste?

Murti

pre 1 godinu

Dzaka je već objasnio kome je dao podršku. Ako ga čak i kazne to neče promijeniti stvarnost da je Srbija sa Mundijala 2022. otišla kao 29. fudbalska sila od 32 plasirane momčadi, a najavljivali finale i trofej. Realnost i fantazija.

KRATKO I JASNO

pre 1 godinu

Znaci opet hocete da se krijete iz Dzake i Sacirija za svoj neuspeh prvo protiv Kameruna onda protiv Svajcarske, Sta ste cekali da oni daju golove u korist Srbije, Zasto Branite Stokovica koji je taj Koji poceo sa Pcovkama i Uvredama su ovoj Utakmici on je GLAVNI KRIVAC KOJI PALIO I IGRACE.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Mislim da za nas ovaj divljak sa idiličnim imenom Kaka, Žvaka ili Džaka, uopšte ne treba da bude važan. On siromah prazni svoje frutracije jer je u Švajcarkoj zabranjeno silovanje i zbog toga pati. Treba ga razumeti. Bez obzira na Švajcarsku on je samo deo svog čopora sa svim njihovim navikama i obicajima, i ništa drugo.

sele

pre 1 godinu

ma sta me briga sto pokrece istragu nece biti nista samo nasa bruka od svakoga mozes izgubiti ali od hrvata i siptara e moji fudbaleri ajde sad imate mesec dana splavova pa se izduvajte zato ste tu a ostavite majstore ove lepe igre da igraju fudbal ipak fudbal i rukomet nije za nas

Djokic

pre 1 godinu

@Zx
Jeste on bio sve to, ali nije mogao da žrtvuje porodicu bez naše "pomoći". Ispali smo glupi i uradili jedinu stvar koja im je mogla doneti samostalnost. I to smo ponovili više puta kasnije.

nsk

pre 1 godinu

Umesto da pogledamo nase greske i sramotnu odbranu,mi se bavimo ovim nevaspitanim provokatorom i ispada da je on jedini krivac za poraz.

Marko

pre 1 godinu

Ovaj je nas unistio...toliko da je bolno,tuzno i pateticno. Vec 15 naslova oko njega a bice ih vise...bojim mnogo vise nego 2018.Ovi siptari, siptarske majke postaju nam obsesija (cak i za tzv selektora). Mi trebamo samo da pobedimo, al bolji su, dobijaju nas redovno. I da ,upravo zbog nekih ljidi ovde obi vec slave svoju titulu. Umesto da trazimo igru, da bodrimo nase, mi 90 minuta "ubij siptara"

Zoran

pre 1 godinu

Imajte na umu da je na Kosmetu Jašari isto kao ovde Marković, da ne kažem Petrović.

"Opet me je žansko napravilo volom" (B. Đorđević)