Petak, 02.12.2022.

09:30

Koliko vas (ne)veruje u Srbiju?

Pred Srbijom je meč odluke s Švajcarskom, a javnost je podeljana u očekivanjima od "orlova".

Izvor: B92

Koliko vas (ne)veruje u Srbiju? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

nada22

pre 1 godinu

Ja verujem u SRBIJU, ali mi je teško i da zamislim da će OVI fudbaleri koje je Piksi doveo igati drugačije nego do sada. Daj Bože da grešim.

Rade Rokalica

pre 1 godinu

Ako pobedimo, bice to zato sto smo takvi.
Ako izgubimo, bice to zato sto smo takvi.
Sa nama se nikad ne zna, zasto sto smo takvi.

paradajzer iz inata

pre 1 godinu

@Kifla07
Ako ne pobedimo večeras neće biti katastrofa, zemlja će nastaviti da se okreće i sutra će jutro svanuti. Ovo je sport, takmičenje, većina nas (nadam se) ga ne shvata kao rat i borbu za život i smrt, već kao zanimaciju. Nek daju sve od sebe, nek se trude i nek se ne štede pa kako god da završi ja ću aplaudirati.

posmatrac

pre 1 godinu

Mnogo zavisi od sudije. Sećamo se Onog nemačkog ološa od sudije F.B.
Izbacili su ga iz struke kasnije ali stetočina je uradila posao.
Takođe, zavisi puno od Brazila. Ima puno mesta za kalkulacije.

Cinik

pre 1 godinu

Posle svega viđenog na SP, više verujem da će Kamerun pobediti Brazil, nego mi Švajcarsku!
Eto, toliko verujem u reprezentaciju sa Milenkovićem, Veljkovićem i Pavlovićem u odbrani!

Зума

pre 1 godinu

Толико разочарења, да нека споменем, 1998 Холандија, 2006 цјело првенство, 2010 Аустралија, 2018 Швајцарска, плус сви циклуси квалификација кад нисмо отишли, да ће се нешто променити, чисто сумњам играчи и селектор ми не одају утисак и да им је стало. Волио би да гријешимо...

Skebo

pre 1 godinu

…Bice tesko, ali vjerujem da prolazimo, uz jedan gol i iz penala (i ta nepravda treba da se ispravi). Srecno.
(mr, 02. decembar 2022 11:41)

Koja nepravda je u pitanju?

Grdoje

pre 1 godinu

Razočaran sam, kao i svi Srbi. Medjutim, otkad je Piksi selektor, koju god smo trebali da pobedimo - pobedili smo. E sad, da li će to biti dovoljno ili ćemo proći kao Nemci, videćemo.

Sima

pre 1 godinu

Šta su pokazali to naši kad verujete u pobedu?
Pokazali da mogu da prime dva gola u dva minuta, na istu foru, da nemaju snage za ceo meč, da Brazilu ne mogu da šutnu na gol 90 min, da uimaju trenera koji nema plan, strategiju, ideju, maštu i znanje...
Jel neko video tabelu naše grupe? ZADNJI smo.
O čemu pišete ljudi?

Vlad

pre 1 godinu

Šansa je propuštena i protiv Brazila, kukavički igra. i debaklom protiv Kameruna posle vođdtva 3:1.
Po meni nezrela, nedisciplinovana istumbana reprezentacija sa slabim fudbalerima rezervama u evropskim klubovima, osim par napadača i Sergejom, sa niskim moralom u bitnim utakmicama, i sa smušenim selektorom osuđena je na poraz. Verovatno taktički jako loša postavka svakog meča ne može doneti rezultat. Danas, verovatno, nerešeno i poraz Srbije, a to znači vraćanje kući. Na žalost, nekoliko odličnih fudbalera nije dovoljno za ovaj nivo takmičenja, a ko to ne vidi on ništa ne zna o fudbalu. Uvek nam je falilo mnogo toga za ozbiljan iskorak, a to je mnogo rada, znanja, struke, profesionalizma, discipline i talenta koji mora da se brusi. Mi uvek igramo, lako ćemo, ko na livadi, neki put prođe, al zato nas nigde nema kad treba da se dokažemo na najvećoj svetskoj sceni.

Dejan

pre 1 godinu

Toliko su me puta razočarali tako da što manje očekujem to više dobijem. Daleko smo mi od top 8 reprezentacija tako da se mučimo sa svima i tako će biti i večeras, i sutra i prekosutra

XXL

pre 1 godinu

JA ne verujem od '91.g. zadnji meč sam otpratio kad je Crvena Zvezda odigrala meč sa onim Kolo-Kolo u Japanu i od tada me fudbal ne zanima. Krenula su loša vremena, a fudbaleri njihovi roditelji i menadžeri su pokazivali samo želju za NOVCEM. Tu više nije bilo fudbala dobro je rekao jedan u Kataru "... vi srbi bi trebalo da igrate tenis ..." al' u tenisu nema brze i lake zarade kako god to nekome zvučalo ...

Eto tako

pre 1 godinu

@ ppz. Gde ovde nađe da se baviš sindikalnim radom.Evo ja sam jedan od onih koji će se mrznuti samo da Srbija prođe dalje.Ko se tako ne oseća,nije mu mesto na ovim vestima.

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Necemo mi tu nista da se pitamo.
Kamerun ce da nas izbaci.
A,posteno,i ne verujem nesto.
Povucen dosadasnjim dostignucima na SP,zaista nemam cemu da se nadam.
Pozdrav

Goran 14

pre 1 godinu

Realno gledano, kakve smo sreće i da pobedimo Švajcarce Kamerun će da pobedi Brazil, videli ste juče šta se dogodilo sa Japanom, ne bi me čudilo da se Brazilci zainate i puste Kamerun u inat nama pošto smo ih toliko prozivali, pretili, povredili ključnog njihovog igrača, radi čega da budu veći Srbi u očima naroda a pritom ugroziš nečiju karijeru..

Стари Вујадин

pre 1 godinu

Od Džaje pa do danas nikad ništa nismo uradili na SP, ni kao Jugoslavija ni kao Srbija... Prema tome, ne treba se uzalud nadati i zanositi.
(Bulidža, 2. decembar 2022 11:09)

Сасвим си у праву. Прво СП које сам гледао је било '74. у СР Немачкој, па све до данас. Некада прошли групу, чешће не. Генерални утисак - није ово спорт за нас. Наша најјача постава свих времена, са Пиксијем, Савичевићем, Мијатом, Југовићем, Михајловићем, Савом, није урадила ништа. Од тада дефинитивно не очекујем много, па ако се догоди - "пуна капа", а ја се одавно "не ложим". У сваком случају, срећно вечерас. Сва три резултата су могућа.

Analogija

pre 1 godinu

Onoliko koliko je osnovano verovati s obzirom na cinjenicu da protekle 24 godine na SP nismo prosli grupu. Jednom cemo proci ali pitanje da li ce to biti sada. Objektivne sanse su nam 50%.

Kifla07

pre 1 godinu

Svim srcem uz Svicarce samo zbog Srpske ljubomore na Hrvatsku repku, osobno ne vjerujem da Srbija moze dobiti Svicarce u ovako vaznoj tekmi mislim da nisu na tom nivou, Svicarci su srednja ekipa ne spadaju medu elitu kao Hrvati, al opet za Srbiju pretezak protivnik, ajde Srbi pokazite da sam u krivu i pobijedite bar jednu tako vaznu tekmu kao ova veceras i pokazite da ste sposobni odigrat dobru tekmu protiv kazem ne tako jakog suparnika, ak ovo izgubite bit ce katastrofa....

Ivar

pre 1 godinu

Realno 50-50, iskustvo je na strani Svi, bolji igraci na strani Srbije. Pitanje kako ce se odvijati utakmica, problem Srbije je to sto prima dosta golova.

Milos

pre 1 godinu

Pitanje je veruju li oni u sebe?Lako cemo za nas,pivo,psovke,izigravanje selektora...Uobicajeno sto se nas tice.Ne igramo mi.Pitanje je da li oni veruju u sebe?

Iskreno

pre 1 godinu

Nemam neki poseban osećaj za večeras.Jednostavno,ne znam za ostale,ali odavno se bednije nisam osećao posle neke utakmice kao posle Kameruna.Tu uključujem i sve Zvezdine poraze ove godine.Razlog je,igra reprezentacije od kad je došao Piksi,prirasli su mi srcu,jedva sam čekao svaku utakmicu čak i protiv Bahreina.Rekoh sebi Brazil je Brazil i čekao sam Kamerun.Kad je Pavlović dao gol,vrisnuh Srbija kreće,kad ga Sergej dade bilo je probijanje zvučnog zida a posle Mitrovog gola,valjanje po podu i neopisiva sreća,a onda...Od tad sam prosto otupeo.Srbijo,vrati mi veru.

dzoni

pre 1 godinu

Ako Ima neka konstanta od 1992 je da nikakvo pozudanje u domace politicare I fudbal ne dolazi u obzir... Uvek gubimo a oni zive ko bubreg u loju

ford

pre 1 godinu

Al najjače je na grafici ankete deo gde su glasali tj. prognozirali Srb i Svi i Srb i Kam. A Brazila nema nigde.
I nema veze što je on prošao, kakav crni Brazil, nemaju pojma..!?

Ipak

pre 1 godinu

Ajoj, ako procitam jos jedan komentar da Kamerunci imaju sve u svojim rukama skocicu sa terase. Pa dal ste bre normalni, mi smo jedina reprezentacija ne na prvenstvu, nego na svetu koja moze da primi 3 onakva gola. Nece preci pola vcrs protiv Brazila, pa makar ovi izveli omladince. Gledamo da dobijemo i to je to, a vi sto mislite da Kamerun ide dalje gledajte tu utakmicu onda.

ford

pre 1 godinu

@kifla07
U principu grešiš jer mnogo nas gleda samo fudbal i kada je on u pitanju sve što nije vezano za njega nije bitno.Ja sam juče ostavio ovde post za vreme vaše tekme u kom sam napisao SVOJE mišljenje u kom stoji da ste jaki, da igrate jak,brz moderan fudbal sa mnogo trčanja uz sav talenat koji vaši igrači poseduju i to je tako.Uz Brazil, Francusku i Španiju ste meni ostavili najjači utisak. Čak sam ubeđen da su Španci sinoć kalkulisali da bi vas izbegli u osmini i to govori kako vas i oni doživljavaju.
A ja jesam ljubomoran, ali ne na loš, ružan način već pozitivno ljubomoran jer bih voleo da i mi imamo takvo nešto..!!

mr

pre 1 godinu

Nismo mi slucajno opet dobili za protivnika Svajcarsku u grupi na SP (duzni su nam nesto), nije slucajno ni da su nam zadnji protivnik po rasporedu (da bas sa njima odlucujemo o prolazu dalje), a nismo slucajno ni sa Kamerunom odigrali remi (da nam veceras odgovara X ispali bi sigurno). Bice tesko, ali vjerujem da prolazimo, uz jedan gol i iz penala (i ta nepravda treba da se ispravi). Srecno.

Bulidža

pre 1 godinu

Od Džaje pa do danas nikad ništa nismo uradili na SP, ni kao Jugoslavija ni kao Srbija... Prema tome, ne treba se uzalud nadati i zanositi.

Moon

pre 1 godinu

Ako prodjemo Švajcarce, a verujem da imamo šanse,
uz malo sreće eto nas u finalu. Portugal smo vec dobili u kvalifikacijama kad je trebalo. Uz dobru atmosferu i samopouzdanje posle idemo na hrvate. Sreca prati hrabre i eto nas u finalu. Na SP mnogo bitan faktor je i sreca i trenutak inspiracije, povrede i koncetracija. Inamo atmosferu i talenat. Samo da odbrana izdrži u napad ne sumljam. A onda kao što samo mi znamo dizanje u nebesa svakog igrača i trenera.Srećno i puna podrška Pixiju i momcima.
U svakom slučaju zadržati selektora i onogućiti mu rad 5 godina. Realno učešće na SP je uspeh , a svaku utakmicu na prvenstvu treba posmatrati kao igru i zabavu. Idemooo Srbijaaaaa.

DC

pre 1 godinu

Svajcarska je ozbiljna drzava koja vise od 20 godina sistematski i planski ulaze u rad svoje reprezentacije. Kao rezultat toga imamo situaciju da Sviceri igraju peto svetsko prvenstvo u kontinuitetu gde samo jednom nisu prosli grupnu fazu. Gde smo u toj prici mi? Kako mi stojimo sa dugotrajnim sistematskim i planskim radom fudbalskog saveza?
Realnost je da vecerasnji rezultat bude odraz ovog gore navedenog. Nista drugo. Sto naravno ne znaci da ne treba i da necemo bodriti i zeleti pobedu nasih.

Deiz

pre 1 godinu

Podrzavam nase...ali realno, antitalenat smo za fudbal. Ne znam sta je nama jos potrebno da bi konacno krenuli da igramo dobro i da ne izgledamo pogubljeno na terenu. Ovo je navodno najbolja ekipa za SP koju je Srbija imala, a daj Boze da izguramo grupnu fazu. Niko im ne zamera Brazil, ali protiv Kameruna imas prednost 3:1, i na kraju i to ispustus?! To nije losa sreca, nego neznanje ili nedovoljna spremnost za ovo takmicenje.

Kralj mača

pre 1 godinu

Ја мислим да ће бити 1:1 или 2:1 за Швајцарце из контре након нашег срљања. А дај Боже да их покидамо, то су искрено и заслужили након оног што је виђено у Русији пре четири године.

Pecanac

pre 1 godinu

Sa Dusanom od pocetka, isto kao protiv Portugala. Volimo mi Mitra ali je Vlahovic top klasa spic. Mitra ubaciti u 60.minutu ako ne budemo vodili onda sa 2 spica.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Zbog podcenjivackog pristupa ostalim reprezentacijama a posebno Kameruna desice nam se karma.
Ko to kaže da Srbija i Svajcarska odlucuju?
A Kamerun se kao ništa ne pita?
Pa i da je Malta ovakav pristup je sraman.
Kamerun ce da izgine na terenu a Brazil bole uši.

Sajber Nindza

pre 1 godinu

Iskreno, pred utakmice u Lisabonu i Oslu imao sam veoma dobar osecaj, i pobedili smo.

Sad tesko. Nama su odgovarale duze pripreme, da se igraci druze barem mesec dana, da treniraju i podizu formu. Ovako su nespremni naleteli na Brazil, palo je samopouzdanje ekipi i to se videlo protiv Kameruna.

Mislim da je nereseno protiv Svajcarske veliki uspeh. Nas kapiten Tadic je tek pred kraj karijere osvojio holandsko prvenstvo i kup. Kostic LE.

ekonom

pre 1 godinu

Na svakom svetskom prvenstvu se dešavaju iznenađenja, bili smo svedoci i ovog.... Samo naša reprezentacija nikada ni na jednom ne može nikoga da iznenadi, pa ni slabije od sebe!

DEX

pre 1 godinu

Verujem u pobedu naše reprezentacije a ako Brazil pušti da prođe Kamerun to je onda bruka i sramota, ali ne naša. Ujedno je i dokaz da moćne kladionice upravljaju čak i ovim takmičenjem.

ivo

pre 1 godinu

Blizu 50% anketiranih već zna da će Srbija dobit Švicarsku,da će Kamerun izgubit od Brazila,da će Srbija dobit Portugal i Brazil Hrvatsku pa će Srbija igrati 1/4 finala sa Brazilom!?To su oni koju su prije šampionata glasali da će Srbija biti šampion.Ako je tako gospodo,fino u kladionicu,uplatite ono kako sam gore naveo a u šta vi vjerujete,to je 6-7 utakmica,uložite imovinu i uživajte do kraja života sa velikom lovom.

Abubakar busi haha busi haha

pre 1 godinu

Posve nebitna utakmica jer ce Brazil da odigra sa Kamerunom kao i Francuska sa Tunisom ili Spanija sa Japanom...
Utakmica sa Kamerunom oslikava nase ucesce na SP.

Kala Tozov

pre 1 godinu

(2/2)...ja nisam nidgje u našim medijima čuo ili pročitao objašnjenje o tome kako je formacija Brazila i pozicija koju je recimo igrao Paqueta uticala na igru Srbije, ili kako je trener Kameruna radikalno promijenio taktiku tokom utakmice, ili recimo o tome kako se naša igra razlikuje u zavisnosti od toga da li igra Gudelj ili Maksimović… Umjesto toga, naši mediji, baš kao i navijači na internetu, bave se spekulacijama o ‘atmosferi’ u timu, konspiracijama o sukobu među igračima, dvoglavim orlovima, pitaju se zašto nismo ‘napali Brazilce’, i sada pred meč sa Švajcarskom traže suludu formaciju sa dva isturena napadača, kao da se to ne bi negativno odrazilo na jačinu srednjeg reda, na kojoj se u potpunosti zasniva naša igra! Tako je onomad Petković popustio pod pritiskom domaće javnosti da se potpuno otvori protiv Argentine, pa smo doživjeli katastrofu i poniženje.
Takođe, koristi se svaka prilika da se napadnu žene fudbalera (čak i na RTS 1!), i okrive za loše rezultate naše reprezentacije, kao da su te žene bolje ili lošije od supruga i djevojaka fudbalera Brazila, Engleske, Portugalije ili drugih vrhunskih timova. Zato vas molim da se ostavite mizoginije, jer naše žene su po pravilu pametne, duhovite, lijepe i tolernantne. Umjesto toga, podržite ove momke i selektora, sa svim njihovim nedostacima, ne očekujte nemoguće, i ne zaboravite da su nam već donijeli puno sreće i zadovoljstva. Ja sam im zahvalan i za onih predivnih deset minuta dok smo vodili protiv Kameruna 3:1 :)

basketaš

pre 1 godinu

Ne znam da li verujem da mogu do pobede ali ih podržavam šta god da urade. To su verovatno najbolji igrači koje imamo. Neki od njih su bili omladinski prvaci sveta...

mladen

pre 1 godinu

Србија је испунила циљ доласком у Катар. Све преко тога је ВЕЛИКИ УСПЕХ. Сад, што људи желе више, то је друга ствар. Одбрана Србије спада међу слабије у Катару. Просто, ми немамо боље халфове , а бекова озбиљних немамо одавно. То није кривица селсктора. Да нам је одбрана бар 70 одсто оне какву рецимо имају Хрвати - прошли бисмо можда и до четвртфинала. Овако, дај шта даш.

Darko

pre 1 godinu

tih 11. koje Piksi izabere,to je to,moju drzavu predstavljaju.
napred Srbija,bre!
(Krstaja, 02. decembar 2022 10:19)

Da li si ti siguran da ih Piksi bira?

Obrad

pre 1 godinu

Voleo bih, ali mi ne ulivaju poverenje. Pixi pre svih, nažalost sa forsiranjem istrošenog Mitra. Takođe ne želim da Švajcarska ode, bilo bi dobro da to bude srčani Kamerun, ali slabe su vajde za to..

joca

pre 1 godinu

vera je bila prisutna pre katara,sada je ostala samo nada.krivo mi bude kad vidim koliko ostale reprezentacije trce i bore se nebitno koji je rezultat.ali volim srbiju i navijam svim srcem danas.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Ko ne veruje, aman... Ko je verovao u pobedu protiv Portugala u gostima? Dokazali su da mogu. A ovo nije ni Portugal, niti se igra u Švajcarskoj.

PatriJota

pre 1 godinu

tih 11. koje Piksi izabere,to je to,moju drzavu predstavljaju.
napred Srbija,bre!
(Krstaja, 2. decembar 2022 10:19)

U pravu si. Oni su slika i prilika danasnje nam Srbije.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Zbog podcenjivackog pristupa ostalim reprezentacijama a posebno Kameruna desice nam se karma.
Ko to kaže da Srbija i Svajcarska odlucuju?
A Kamerun se kao ništa ne pita?
Pa i da je Malta ovakav pristup je sraman.
Kamerun ce da izgine na terenu a Brazil bole uši.

Kala Tozov

pre 1 godinu

(2/2)...ja nisam nidgje u našim medijima čuo ili pročitao objašnjenje o tome kako je formacija Brazila i pozicija koju je recimo igrao Paqueta uticala na igru Srbije, ili kako je trener Kameruna radikalno promijenio taktiku tokom utakmice, ili recimo o tome kako se naša igra razlikuje u zavisnosti od toga da li igra Gudelj ili Maksimović… Umjesto toga, naši mediji, baš kao i navijači na internetu, bave se spekulacijama o ‘atmosferi’ u timu, konspiracijama o sukobu među igračima, dvoglavim orlovima, pitaju se zašto nismo ‘napali Brazilce’, i sada pred meč sa Švajcarskom traže suludu formaciju sa dva isturena napadača, kao da se to ne bi negativno odrazilo na jačinu srednjeg reda, na kojoj se u potpunosti zasniva naša igra! Tako je onomad Petković popustio pod pritiskom domaće javnosti da se potpuno otvori protiv Argentine, pa smo doživjeli katastrofu i poniženje.
Takođe, koristi se svaka prilika da se napadnu žene fudbalera (čak i na RTS 1!), i okrive za loše rezultate naše reprezentacije, kao da su te žene bolje ili lošije od supruga i djevojaka fudbalera Brazila, Engleske, Portugalije ili drugih vrhunskih timova. Zato vas molim da se ostavite mizoginije, jer naše žene su po pravilu pametne, duhovite, lijepe i tolernantne. Umjesto toga, podržite ove momke i selektora, sa svim njihovim nedostacima, ne očekujte nemoguće, i ne zaboravite da su nam već donijeli puno sreće i zadovoljstva. Ja sam im zahvalan i za onih predivnih deset minuta dok smo vodili protiv Kameruna 3:1 :)

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Ko ne veruje, aman... Ko je verovao u pobedu protiv Portugala u gostima? Dokazali su da mogu. A ovo nije ni Portugal, niti se igra u Švajcarskoj.

Bulidža

pre 1 godinu

Od Džaje pa do danas nikad ništa nismo uradili na SP, ni kao Jugoslavija ni kao Srbija... Prema tome, ne treba se uzalud nadati i zanositi.

basketaš

pre 1 godinu

Ne znam da li verujem da mogu do pobede ali ih podržavam šta god da urade. To su verovatno najbolji igrači koje imamo. Neki od njih su bili omladinski prvaci sveta...

DC

pre 1 godinu

Svajcarska je ozbiljna drzava koja vise od 20 godina sistematski i planski ulaze u rad svoje reprezentacije. Kao rezultat toga imamo situaciju da Sviceri igraju peto svetsko prvenstvo u kontinuitetu gde samo jednom nisu prosli grupnu fazu. Gde smo u toj prici mi? Kako mi stojimo sa dugotrajnim sistematskim i planskim radom fudbalskog saveza?
Realnost je da vecerasnji rezultat bude odraz ovog gore navedenog. Nista drugo. Sto naravno ne znaci da ne treba i da necemo bodriti i zeleti pobedu nasih.

Deiz

pre 1 godinu

Podrzavam nase...ali realno, antitalenat smo za fudbal. Ne znam sta je nama jos potrebno da bi konacno krenuli da igramo dobro i da ne izgledamo pogubljeno na terenu. Ovo je navodno najbolja ekipa za SP koju je Srbija imala, a daj Boze da izguramo grupnu fazu. Niko im ne zamera Brazil, ali protiv Kameruna imas prednost 3:1, i na kraju i to ispustus?! To nije losa sreca, nego neznanje ili nedovoljna spremnost za ovo takmicenje.

joca

pre 1 godinu

vera je bila prisutna pre katara,sada je ostala samo nada.krivo mi bude kad vidim koliko ostale reprezentacije trce i bore se nebitno koji je rezultat.ali volim srbiju i navijam svim srcem danas.

Analogija

pre 1 godinu

Onoliko koliko je osnovano verovati s obzirom na cinjenicu da protekle 24 godine na SP nismo prosli grupu. Jednom cemo proci ali pitanje da li ce to biti sada. Objektivne sanse su nam 50%.

mladen

pre 1 godinu

Србија је испунила циљ доласком у Катар. Све преко тога је ВЕЛИКИ УСПЕХ. Сад, што људи желе више, то је друга ствар. Одбрана Србије спада међу слабије у Катару. Просто, ми немамо боље халфове , а бекова озбиљних немамо одавно. То није кривица селсктора. Да нам је одбрана бар 70 одсто оне какву рецимо имају Хрвати - прошли бисмо можда и до четвртфинала. Овако, дај шта даш.

Kifla07

pre 1 godinu

Svim srcem uz Svicarce samo zbog Srpske ljubomore na Hrvatsku repku, osobno ne vjerujem da Srbija moze dobiti Svicarce u ovako vaznoj tekmi mislim da nisu na tom nivou, Svicarci su srednja ekipa ne spadaju medu elitu kao Hrvati, al opet za Srbiju pretezak protivnik, ajde Srbi pokazite da sam u krivu i pobijedite bar jednu tako vaznu tekmu kao ova veceras i pokazite da ste sposobni odigrat dobru tekmu protiv kazem ne tako jakog suparnika, ak ovo izgubite bit ce katastrofa....

Abubakar busi haha busi haha

pre 1 godinu

Posve nebitna utakmica jer ce Brazil da odigra sa Kamerunom kao i Francuska sa Tunisom ili Spanija sa Japanom...
Utakmica sa Kamerunom oslikava nase ucesce na SP.

ford

pre 1 godinu

@kifla07
U principu grešiš jer mnogo nas gleda samo fudbal i kada je on u pitanju sve što nije vezano za njega nije bitno.Ja sam juče ostavio ovde post za vreme vaše tekme u kom sam napisao SVOJE mišljenje u kom stoji da ste jaki, da igrate jak,brz moderan fudbal sa mnogo trčanja uz sav talenat koji vaši igrači poseduju i to je tako.Uz Brazil, Francusku i Španiju ste meni ostavili najjači utisak. Čak sam ubeđen da su Španci sinoć kalkulisali da bi vas izbegli u osmini i to govori kako vas i oni doživljavaju.
A ja jesam ljubomoran, ali ne na loš, ružan način već pozitivno ljubomoran jer bih voleo da i mi imamo takvo nešto..!!

Darko

pre 1 godinu

tih 11. koje Piksi izabere,to je to,moju drzavu predstavljaju.
napred Srbija,bre!
(Krstaja, 02. decembar 2022 10:19)

Da li si ti siguran da ih Piksi bira?

ekonom

pre 1 godinu

Na svakom svetskom prvenstvu se dešavaju iznenađenja, bili smo svedoci i ovog.... Samo naša reprezentacija nikada ni na jednom ne može nikoga da iznenadi, pa ni slabije od sebe!

Iskreno

pre 1 godinu

Nemam neki poseban osećaj za večeras.Jednostavno,ne znam za ostale,ali odavno se bednije nisam osećao posle neke utakmice kao posle Kameruna.Tu uključujem i sve Zvezdine poraze ove godine.Razlog je,igra reprezentacije od kad je došao Piksi,prirasli su mi srcu,jedva sam čekao svaku utakmicu čak i protiv Bahreina.Rekoh sebi Brazil je Brazil i čekao sam Kamerun.Kad je Pavlović dao gol,vrisnuh Srbija kreće,kad ga Sergej dade bilo je probijanje zvučnog zida a posle Mitrovog gola,valjanje po podu i neopisiva sreća,a onda...Od tad sam prosto otupeo.Srbijo,vrati mi veru.

PatriJota

pre 1 godinu

tih 11. koje Piksi izabere,to je to,moju drzavu predstavljaju.
napred Srbija,bre!
(Krstaja, 2. decembar 2022 10:19)

U pravu si. Oni su slika i prilika danasnje nam Srbije.

ivo

pre 1 godinu

Blizu 50% anketiranih već zna da će Srbija dobit Švicarsku,da će Kamerun izgubit od Brazila,da će Srbija dobit Portugal i Brazil Hrvatsku pa će Srbija igrati 1/4 finala sa Brazilom!?To su oni koju su prije šampionata glasali da će Srbija biti šampion.Ako je tako gospodo,fino u kladionicu,uplatite ono kako sam gore naveo a u šta vi vjerujete,to je 6-7 utakmica,uložite imovinu i uživajte do kraja života sa velikom lovom.

Milos

pre 1 godinu

Pitanje je veruju li oni u sebe?Lako cemo za nas,pivo,psovke,izigravanje selektora...Uobicajeno sto se nas tice.Ne igramo mi.Pitanje je da li oni veruju u sebe?

Sajber Nindza

pre 1 godinu

Iskreno, pred utakmice u Lisabonu i Oslu imao sam veoma dobar osecaj, i pobedili smo.

Sad tesko. Nama su odgovarale duze pripreme, da se igraci druze barem mesec dana, da treniraju i podizu formu. Ovako su nespremni naleteli na Brazil, palo je samopouzdanje ekipi i to se videlo protiv Kameruna.

Mislim da je nereseno protiv Svajcarske veliki uspeh. Nas kapiten Tadic je tek pred kraj karijere osvojio holandsko prvenstvo i kup. Kostic LE.

Pecanac

pre 1 godinu

Sa Dusanom od pocetka, isto kao protiv Portugala. Volimo mi Mitra ali je Vlahovic top klasa spic. Mitra ubaciti u 60.minutu ako ne budemo vodili onda sa 2 spica.

dzoni

pre 1 godinu

Ako Ima neka konstanta od 1992 je da nikakvo pozudanje u domace politicare I fudbal ne dolazi u obzir... Uvek gubimo a oni zive ko bubreg u loju

Sima

pre 1 godinu

Šta su pokazali to naši kad verujete u pobedu?
Pokazali da mogu da prime dva gola u dva minuta, na istu foru, da nemaju snage za ceo meč, da Brazilu ne mogu da šutnu na gol 90 min, da uimaju trenera koji nema plan, strategiju, ideju, maštu i znanje...
Jel neko video tabelu naše grupe? ZADNJI smo.
O čemu pišete ljudi?

Ipak

pre 1 godinu

Ajoj, ako procitam jos jedan komentar da Kamerunci imaju sve u svojim rukama skocicu sa terase. Pa dal ste bre normalni, mi smo jedina reprezentacija ne na prvenstvu, nego na svetu koja moze da primi 3 onakva gola. Nece preci pola vcrs protiv Brazila, pa makar ovi izveli omladince. Gledamo da dobijemo i to je to, a vi sto mislite da Kamerun ide dalje gledajte tu utakmicu onda.

Стари Вујадин

pre 1 godinu

Od Džaje pa do danas nikad ništa nismo uradili na SP, ni kao Jugoslavija ni kao Srbija... Prema tome, ne treba se uzalud nadati i zanositi.
(Bulidža, 2. decembar 2022 11:09)

Сасвим си у праву. Прво СП које сам гледао је било '74. у СР Немачкој, па све до данас. Некада прошли групу, чешће не. Генерални утисак - није ово спорт за нас. Наша најјача постава свих времена, са Пиксијем, Савичевићем, Мијатом, Југовићем, Михајловићем, Савом, није урадила ништа. Од тада дефинитивно не очекујем много, па ако се догоди - "пуна капа", а ја се одавно "не ложим". У сваком случају, срећно вечерас. Сва три резултата су могућа.

Vlad

pre 1 godinu

Šansa je propuštena i protiv Brazila, kukavički igra. i debaklom protiv Kameruna posle vođdtva 3:1.
Po meni nezrela, nedisciplinovana istumbana reprezentacija sa slabim fudbalerima rezervama u evropskim klubovima, osim par napadača i Sergejom, sa niskim moralom u bitnim utakmicama, i sa smušenim selektorom osuđena je na poraz. Verovatno taktički jako loša postavka svakog meča ne može doneti rezultat. Danas, verovatno, nerešeno i poraz Srbije, a to znači vraćanje kući. Na žalost, nekoliko odličnih fudbalera nije dovoljno za ovaj nivo takmičenja, a ko to ne vidi on ništa ne zna o fudbalu. Uvek nam je falilo mnogo toga za ozbiljan iskorak, a to je mnogo rada, znanja, struke, profesionalizma, discipline i talenta koji mora da se brusi. Mi uvek igramo, lako ćemo, ko na livadi, neki put prođe, al zato nas nigde nema kad treba da se dokažemo na najvećoj svetskoj sceni.

Dejan

pre 1 godinu

Toliko su me puta razočarali tako da što manje očekujem to više dobijem. Daleko smo mi od top 8 reprezentacija tako da se mučimo sa svima i tako će biti i večeras, i sutra i prekosutra

Ivar

pre 1 godinu

Realno 50-50, iskustvo je na strani Svi, bolji igraci na strani Srbije. Pitanje kako ce se odvijati utakmica, problem Srbije je to sto prima dosta golova.

Obrad

pre 1 godinu

Voleo bih, ali mi ne ulivaju poverenje. Pixi pre svih, nažalost sa forsiranjem istrošenog Mitra. Takođe ne želim da Švajcarska ode, bilo bi dobro da to bude srčani Kamerun, ali slabe su vajde za to..

Goran 14

pre 1 godinu

Realno gledano, kakve smo sreće i da pobedimo Švajcarce Kamerun će da pobedi Brazil, videli ste juče šta se dogodilo sa Japanom, ne bi me čudilo da se Brazilci zainate i puste Kamerun u inat nama pošto smo ih toliko prozivali, pretili, povredili ključnog njihovog igrača, radi čega da budu veći Srbi u očima naroda a pritom ugroziš nečiju karijeru..

Grdoje

pre 1 godinu

Razočaran sam, kao i svi Srbi. Medjutim, otkad je Piksi selektor, koju god smo trebali da pobedimo - pobedili smo. E sad, da li će to biti dovoljno ili ćemo proći kao Nemci, videćemo.

Зума

pre 1 godinu

Толико разочарења, да нека споменем, 1998 Холандија, 2006 цјело првенство, 2010 Аустралија, 2018 Швајцарска, плус сви циклуси квалификација кад нисмо отишли, да ће се нешто променити, чисто сумњам играчи и селектор ми не одају утисак и да им је стало. Волио би да гријешимо...

XXL

pre 1 godinu

JA ne verujem od '91.g. zadnji meč sam otpratio kad je Crvena Zvezda odigrala meč sa onim Kolo-Kolo u Japanu i od tada me fudbal ne zanima. Krenula su loša vremena, a fudbaleri njihovi roditelji i menadžeri su pokazivali samo želju za NOVCEM. Tu više nije bilo fudbala dobro je rekao jedan u Kataru "... vi srbi bi trebalo da igrate tenis ..." al' u tenisu nema brze i lake zarade kako god to nekome zvučalo ...

Rade Rokalica

pre 1 godinu

Ako pobedimo, bice to zato sto smo takvi.
Ako izgubimo, bice to zato sto smo takvi.
Sa nama se nikad ne zna, zasto sto smo takvi.

Moon

pre 1 godinu

Ako prodjemo Švajcarce, a verujem da imamo šanse,
uz malo sreće eto nas u finalu. Portugal smo vec dobili u kvalifikacijama kad je trebalo. Uz dobru atmosferu i samopouzdanje posle idemo na hrvate. Sreca prati hrabre i eto nas u finalu. Na SP mnogo bitan faktor je i sreca i trenutak inspiracije, povrede i koncetracija. Inamo atmosferu i talenat. Samo da odbrana izdrži u napad ne sumljam. A onda kao što samo mi znamo dizanje u nebesa svakog igrača i trenera.Srećno i puna podrška Pixiju i momcima.
U svakom slučaju zadržati selektora i onogućiti mu rad 5 godina. Realno učešće na SP je uspeh , a svaku utakmicu na prvenstvu treba posmatrati kao igru i zabavu. Idemooo Srbijaaaaa.

mr

pre 1 godinu

Nismo mi slucajno opet dobili za protivnika Svajcarsku u grupi na SP (duzni su nam nesto), nije slucajno ni da su nam zadnji protivnik po rasporedu (da bas sa njima odlucujemo o prolazu dalje), a nismo slucajno ni sa Kamerunom odigrali remi (da nam veceras odgovara X ispali bi sigurno). Bice tesko, ali vjerujem da prolazimo, uz jedan gol i iz penala (i ta nepravda treba da se ispravi). Srecno.

Cinik

pre 1 godinu

Posle svega viđenog na SP, više verujem da će Kamerun pobediti Brazil, nego mi Švajcarsku!
Eto, toliko verujem u reprezentaciju sa Milenkovićem, Veljkovićem i Pavlovićem u odbrani!

Kralj mača

pre 1 godinu

Ја мислим да ће бити 1:1 или 2:1 за Швајцарце из контре након нашег срљања. А дај Боже да их покидамо, то су искрено и заслужили након оног што је виђено у Русији пре четири године.

DEX

pre 1 godinu

Verujem u pobedu naše reprezentacije a ako Brazil pušti da prođe Kamerun to je onda bruka i sramota, ali ne naša. Ujedno je i dokaz da moćne kladionice upravljaju čak i ovim takmičenjem.

paradajzer iz inata

pre 1 godinu

@Kifla07
Ako ne pobedimo večeras neće biti katastrofa, zemlja će nastaviti da se okreće i sutra će jutro svanuti. Ovo je sport, takmičenje, većina nas (nadam se) ga ne shvata kao rat i borbu za život i smrt, već kao zanimaciju. Nek daju sve od sebe, nek se trude i nek se ne štede pa kako god da završi ja ću aplaudirati.

ford

pre 1 godinu

Al najjače je na grafici ankete deo gde su glasali tj. prognozirali Srb i Svi i Srb i Kam. A Brazila nema nigde.
I nema veze što je on prošao, kakav crni Brazil, nemaju pojma..!?

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Necemo mi tu nista da se pitamo.
Kamerun ce da nas izbaci.
A,posteno,i ne verujem nesto.
Povucen dosadasnjim dostignucima na SP,zaista nemam cemu da se nadam.
Pozdrav

Eto tako

pre 1 godinu

@ ppz. Gde ovde nađe da se baviš sindikalnim radom.Evo ja sam jedan od onih koji će se mrznuti samo da Srbija prođe dalje.Ko se tako ne oseća,nije mu mesto na ovim vestima.

Skebo

pre 1 godinu

…Bice tesko, ali vjerujem da prolazimo, uz jedan gol i iz penala (i ta nepravda treba da se ispravi). Srecno.
(mr, 02. decembar 2022 11:41)

Koja nepravda je u pitanju?

nada22

pre 1 godinu

Ja verujem u SRBIJU, ali mi je teško i da zamislim da će OVI fudbaleri koje je Piksi doveo igati drugačije nego do sada. Daj Bože da grešim.

posmatrac

pre 1 godinu

Mnogo zavisi od sudije. Sećamo se Onog nemačkog ološa od sudije F.B.
Izbacili su ga iz struke kasnije ali stetočina je uradila posao.
Takođe, zavisi puno od Brazila. Ima puno mesta za kalkulacije.

Kifla07

pre 1 godinu

Svim srcem uz Svicarce samo zbog Srpske ljubomore na Hrvatsku repku, osobno ne vjerujem da Srbija moze dobiti Svicarce u ovako vaznoj tekmi mislim da nisu na tom nivou, Svicarci su srednja ekipa ne spadaju medu elitu kao Hrvati, al opet za Srbiju pretezak protivnik, ajde Srbi pokazite da sam u krivu i pobijedite bar jednu tako vaznu tekmu kao ova veceras i pokazite da ste sposobni odigrat dobru tekmu protiv kazem ne tako jakog suparnika, ak ovo izgubite bit ce katastrofa....

Kala Tozov

pre 1 godinu

(2/2)...ja nisam nidgje u našim medijima čuo ili pročitao objašnjenje o tome kako je formacija Brazila i pozicija koju je recimo igrao Paqueta uticala na igru Srbije, ili kako je trener Kameruna radikalno promijenio taktiku tokom utakmice, ili recimo o tome kako se naša igra razlikuje u zavisnosti od toga da li igra Gudelj ili Maksimović… Umjesto toga, naši mediji, baš kao i navijači na internetu, bave se spekulacijama o ‘atmosferi’ u timu, konspiracijama o sukobu među igračima, dvoglavim orlovima, pitaju se zašto nismo ‘napali Brazilce’, i sada pred meč sa Švajcarskom traže suludu formaciju sa dva isturena napadača, kao da se to ne bi negativno odrazilo na jačinu srednjeg reda, na kojoj se u potpunosti zasniva naša igra! Tako je onomad Petković popustio pod pritiskom domaće javnosti da se potpuno otvori protiv Argentine, pa smo doživjeli katastrofu i poniženje.
Takođe, koristi se svaka prilika da se napadnu žene fudbalera (čak i na RTS 1!), i okrive za loše rezultate naše reprezentacije, kao da su te žene bolje ili lošije od supruga i djevojaka fudbalera Brazila, Engleske, Portugalije ili drugih vrhunskih timova. Zato vas molim da se ostavite mizoginije, jer naše žene su po pravilu pametne, duhovite, lijepe i tolernantne. Umjesto toga, podržite ove momke i selektora, sa svim njihovim nedostacima, ne očekujte nemoguće, i ne zaboravite da su nam već donijeli puno sreće i zadovoljstva. Ja sam im zahvalan i za onih predivnih deset minuta dok smo vodili protiv Kameruna 3:1 :)

Moon

pre 1 godinu

Ako prodjemo Švajcarce, a verujem da imamo šanse,
uz malo sreće eto nas u finalu. Portugal smo vec dobili u kvalifikacijama kad je trebalo. Uz dobru atmosferu i samopouzdanje posle idemo na hrvate. Sreca prati hrabre i eto nas u finalu. Na SP mnogo bitan faktor je i sreca i trenutak inspiracije, povrede i koncetracija. Inamo atmosferu i talenat. Samo da odbrana izdrži u napad ne sumljam. A onda kao što samo mi znamo dizanje u nebesa svakog igrača i trenera.Srećno i puna podrška Pixiju i momcima.
U svakom slučaju zadržati selektora i onogućiti mu rad 5 godina. Realno učešće na SP je uspeh , a svaku utakmicu na prvenstvu treba posmatrati kao igru i zabavu. Idemooo Srbijaaaaa.

Darko

pre 1 godinu

tih 11. koje Piksi izabere,to je to,moju drzavu predstavljaju.
napred Srbija,bre!
(Krstaja, 02. decembar 2022 10:19)

Da li si ti siguran da ih Piksi bira?

ivo

pre 1 godinu

Blizu 50% anketiranih već zna da će Srbija dobit Švicarsku,da će Kamerun izgubit od Brazila,da će Srbija dobit Portugal i Brazil Hrvatsku pa će Srbija igrati 1/4 finala sa Brazilom!?To su oni koju su prije šampionata glasali da će Srbija biti šampion.Ako je tako gospodo,fino u kladionicu,uplatite ono kako sam gore naveo a u šta vi vjerujete,to je 6-7 utakmica,uložite imovinu i uživajte do kraja života sa velikom lovom.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Ko ne veruje, aman... Ko je verovao u pobedu protiv Portugala u gostima? Dokazali su da mogu. A ovo nije ni Portugal, niti se igra u Švajcarskoj.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Zbog podcenjivackog pristupa ostalim reprezentacijama a posebno Kameruna desice nam se karma.
Ko to kaže da Srbija i Svajcarska odlucuju?
A Kamerun se kao ništa ne pita?
Pa i da je Malta ovakav pristup je sraman.
Kamerun ce da izgine na terenu a Brazil bole uši.

Goran 14

pre 1 godinu

Realno gledano, kakve smo sreće i da pobedimo Švajcarce Kamerun će da pobedi Brazil, videli ste juče šta se dogodilo sa Japanom, ne bi me čudilo da se Brazilci zainate i puste Kamerun u inat nama pošto smo ih toliko prozivali, pretili, povredili ključnog njihovog igrača, radi čega da budu veći Srbi u očima naroda a pritom ugroziš nečiju karijeru..

DEX

pre 1 godinu

Verujem u pobedu naše reprezentacije a ako Brazil pušti da prođe Kamerun to je onda bruka i sramota, ali ne naša. Ujedno je i dokaz da moćne kladionice upravljaju čak i ovim takmičenjem.

Sajber Nindza

pre 1 godinu

Iskreno, pred utakmice u Lisabonu i Oslu imao sam veoma dobar osecaj, i pobedili smo.

Sad tesko. Nama su odgovarale duze pripreme, da se igraci druze barem mesec dana, da treniraju i podizu formu. Ovako su nespremni naleteli na Brazil, palo je samopouzdanje ekipi i to se videlo protiv Kameruna.

Mislim da je nereseno protiv Svajcarske veliki uspeh. Nas kapiten Tadic je tek pred kraj karijere osvojio holandsko prvenstvo i kup. Kostic LE.

Bulidža

pre 1 godinu

Od Džaje pa do danas nikad ništa nismo uradili na SP, ni kao Jugoslavija ni kao Srbija... Prema tome, ne treba se uzalud nadati i zanositi.

Deiz

pre 1 godinu

Podrzavam nase...ali realno, antitalenat smo za fudbal. Ne znam sta je nama jos potrebno da bi konacno krenuli da igramo dobro i da ne izgledamo pogubljeno na terenu. Ovo je navodno najbolja ekipa za SP koju je Srbija imala, a daj Boze da izguramo grupnu fazu. Niko im ne zamera Brazil, ali protiv Kameruna imas prednost 3:1, i na kraju i to ispustus?! To nije losa sreca, nego neznanje ili nedovoljna spremnost za ovo takmicenje.

PatriJota

pre 1 godinu

tih 11. koje Piksi izabere,to je to,moju drzavu predstavljaju.
napred Srbija,bre!
(Krstaja, 2. decembar 2022 10:19)

U pravu si. Oni su slika i prilika danasnje nam Srbije.

Skebo

pre 1 godinu

…Bice tesko, ali vjerujem da prolazimo, uz jedan gol i iz penala (i ta nepravda treba da se ispravi). Srecno.
(mr, 02. decembar 2022 11:41)

Koja nepravda je u pitanju?

basketaš

pre 1 godinu

Ne znam da li verujem da mogu do pobede ali ih podržavam šta god da urade. To su verovatno najbolji igrači koje imamo. Neki od njih su bili omladinski prvaci sveta...

mladen

pre 1 godinu

Србија је испунила циљ доласком у Катар. Све преко тога је ВЕЛИКИ УСПЕХ. Сад, што људи желе више, то је друга ствар. Одбрана Србије спада међу слабије у Катару. Просто, ми немамо боље халфове , а бекова озбиљних немамо одавно. То није кривица селсктора. Да нам је одбрана бар 70 одсто оне какву рецимо имају Хрвати - прошли бисмо можда и до четвртфинала. Овако, дај шта даш.

Abubakar busi haha busi haha

pre 1 godinu

Posve nebitna utakmica jer ce Brazil da odigra sa Kamerunom kao i Francuska sa Tunisom ili Spanija sa Japanom...
Utakmica sa Kamerunom oslikava nase ucesce na SP.

mr

pre 1 godinu

Nismo mi slucajno opet dobili za protivnika Svajcarsku u grupi na SP (duzni su nam nesto), nije slucajno ni da su nam zadnji protivnik po rasporedu (da bas sa njima odlucujemo o prolazu dalje), a nismo slucajno ni sa Kamerunom odigrali remi (da nam veceras odgovara X ispali bi sigurno). Bice tesko, ali vjerujem da prolazimo, uz jedan gol i iz penala (i ta nepravda treba da se ispravi). Srecno.

Obrad

pre 1 godinu

Voleo bih, ali mi ne ulivaju poverenje. Pixi pre svih, nažalost sa forsiranjem istrošenog Mitra. Takođe ne želim da Švajcarska ode, bilo bi dobro da to bude srčani Kamerun, ali slabe su vajde za to..

Iskreno

pre 1 godinu

Nemam neki poseban osećaj za večeras.Jednostavno,ne znam za ostale,ali odavno se bednije nisam osećao posle neke utakmice kao posle Kameruna.Tu uključujem i sve Zvezdine poraze ove godine.Razlog je,igra reprezentacije od kad je došao Piksi,prirasli su mi srcu,jedva sam čekao svaku utakmicu čak i protiv Bahreina.Rekoh sebi Brazil je Brazil i čekao sam Kamerun.Kad je Pavlović dao gol,vrisnuh Srbija kreće,kad ga Sergej dade bilo je probijanje zvučnog zida a posle Mitrovog gola,valjanje po podu i neopisiva sreća,a onda...Od tad sam prosto otupeo.Srbijo,vrati mi veru.

Sima

pre 1 godinu

Šta su pokazali to naši kad verujete u pobedu?
Pokazali da mogu da prime dva gola u dva minuta, na istu foru, da nemaju snage za ceo meč, da Brazilu ne mogu da šutnu na gol 90 min, da uimaju trenera koji nema plan, strategiju, ideju, maštu i znanje...
Jel neko video tabelu naše grupe? ZADNJI smo.
O čemu pišete ljudi?

posmatrac

pre 1 godinu

Mnogo zavisi od sudije. Sećamo se Onog nemačkog ološa od sudije F.B.
Izbacili su ga iz struke kasnije ali stetočina je uradila posao.
Takođe, zavisi puno od Brazila. Ima puno mesta za kalkulacije.

Ipak

pre 1 godinu

Ajoj, ako procitam jos jedan komentar da Kamerunci imaju sve u svojim rukama skocicu sa terase. Pa dal ste bre normalni, mi smo jedina reprezentacija ne na prvenstvu, nego na svetu koja moze da primi 3 onakva gola. Nece preci pola vcrs protiv Brazila, pa makar ovi izveli omladince. Gledamo da dobijemo i to je to, a vi sto mislite da Kamerun ide dalje gledajte tu utakmicu onda.

ford

pre 1 godinu

@kifla07
U principu grešiš jer mnogo nas gleda samo fudbal i kada je on u pitanju sve što nije vezano za njega nije bitno.Ja sam juče ostavio ovde post za vreme vaše tekme u kom sam napisao SVOJE mišljenje u kom stoji da ste jaki, da igrate jak,brz moderan fudbal sa mnogo trčanja uz sav talenat koji vaši igrači poseduju i to je tako.Uz Brazil, Francusku i Španiju ste meni ostavili najjači utisak. Čak sam ubeđen da su Španci sinoć kalkulisali da bi vas izbegli u osmini i to govori kako vas i oni doživljavaju.
A ja jesam ljubomoran, ali ne na loš, ružan način već pozitivno ljubomoran jer bih voleo da i mi imamo takvo nešto..!!

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Necemo mi tu nista da se pitamo.
Kamerun ce da nas izbaci.
A,posteno,i ne verujem nesto.
Povucen dosadasnjim dostignucima na SP,zaista nemam cemu da se nadam.
Pozdrav

Pecanac

pre 1 godinu

Sa Dusanom od pocetka, isto kao protiv Portugala. Volimo mi Mitra ali je Vlahovic top klasa spic. Mitra ubaciti u 60.minutu ako ne budemo vodili onda sa 2 spica.

joca

pre 1 godinu

vera je bila prisutna pre katara,sada je ostala samo nada.krivo mi bude kad vidim koliko ostale reprezentacije trce i bore se nebitno koji je rezultat.ali volim srbiju i navijam svim srcem danas.

Analogija

pre 1 godinu

Onoliko koliko je osnovano verovati s obzirom na cinjenicu da protekle 24 godine na SP nismo prosli grupu. Jednom cemo proci ali pitanje da li ce to biti sada. Objektivne sanse su nam 50%.

Vlad

pre 1 godinu

Šansa je propuštena i protiv Brazila, kukavički igra. i debaklom protiv Kameruna posle vođdtva 3:1.
Po meni nezrela, nedisciplinovana istumbana reprezentacija sa slabim fudbalerima rezervama u evropskim klubovima, osim par napadača i Sergejom, sa niskim moralom u bitnim utakmicama, i sa smušenim selektorom osuđena je na poraz. Verovatno taktički jako loša postavka svakog meča ne može doneti rezultat. Danas, verovatno, nerešeno i poraz Srbije, a to znači vraćanje kući. Na žalost, nekoliko odličnih fudbalera nije dovoljno za ovaj nivo takmičenja, a ko to ne vidi on ništa ne zna o fudbalu. Uvek nam je falilo mnogo toga za ozbiljan iskorak, a to je mnogo rada, znanja, struke, profesionalizma, discipline i talenta koji mora da se brusi. Mi uvek igramo, lako ćemo, ko na livadi, neki put prođe, al zato nas nigde nema kad treba da se dokažemo na najvećoj svetskoj sceni.

Cinik

pre 1 godinu

Posle svega viđenog na SP, više verujem da će Kamerun pobediti Brazil, nego mi Švajcarsku!
Eto, toliko verujem u reprezentaciju sa Milenkovićem, Veljkovićem i Pavlovićem u odbrani!

ekonom

pre 1 godinu

Na svakom svetskom prvenstvu se dešavaju iznenađenja, bili smo svedoci i ovog.... Samo naša reprezentacija nikada ni na jednom ne može nikoga da iznenadi, pa ni slabije od sebe!

Ivar

pre 1 godinu

Realno 50-50, iskustvo je na strani Svi, bolji igraci na strani Srbije. Pitanje kako ce se odvijati utakmica, problem Srbije je to sto prima dosta golova.

DC

pre 1 godinu

Svajcarska je ozbiljna drzava koja vise od 20 godina sistematski i planski ulaze u rad svoje reprezentacije. Kao rezultat toga imamo situaciju da Sviceri igraju peto svetsko prvenstvo u kontinuitetu gde samo jednom nisu prosli grupnu fazu. Gde smo u toj prici mi? Kako mi stojimo sa dugotrajnim sistematskim i planskim radom fudbalskog saveza?
Realnost je da vecerasnji rezultat bude odraz ovog gore navedenog. Nista drugo. Sto naravno ne znaci da ne treba i da necemo bodriti i zeleti pobedu nasih.

dzoni

pre 1 godinu

Ako Ima neka konstanta od 1992 je da nikakvo pozudanje u domace politicare I fudbal ne dolazi u obzir... Uvek gubimo a oni zive ko bubreg u loju

Milos

pre 1 godinu

Pitanje je veruju li oni u sebe?Lako cemo za nas,pivo,psovke,izigravanje selektora...Uobicajeno sto se nas tice.Ne igramo mi.Pitanje je da li oni veruju u sebe?

Kralj mača

pre 1 godinu

Ја мислим да ће бити 1:1 или 2:1 за Швајцарце из контре након нашег срљања. А дај Боже да их покидамо, то су искрено и заслужили након оног што је виђено у Русији пре четири године.

Grdoje

pre 1 godinu

Razočaran sam, kao i svi Srbi. Medjutim, otkad je Piksi selektor, koju god smo trebali da pobedimo - pobedili smo. E sad, da li će to biti dovoljno ili ćemo proći kao Nemci, videćemo.

Зума

pre 1 godinu

Толико разочарења, да нека споменем, 1998 Холандија, 2006 цјело првенство, 2010 Аустралија, 2018 Швајцарска, плус сви циклуси квалификација кад нисмо отишли, да ће се нешто променити, чисто сумњам играчи и селектор ми не одају утисак и да им је стало. Волио би да гријешимо...

ford

pre 1 godinu

Al najjače je na grafici ankete deo gde su glasali tj. prognozirali Srb i Svi i Srb i Kam. A Brazila nema nigde.
I nema veze što je on prošao, kakav crni Brazil, nemaju pojma..!?

Eto tako

pre 1 godinu

@ ppz. Gde ovde nađe da se baviš sindikalnim radom.Evo ja sam jedan od onih koji će se mrznuti samo da Srbija prođe dalje.Ko se tako ne oseća,nije mu mesto na ovim vestima.

Стари Вујадин

pre 1 godinu

Od Džaje pa do danas nikad ništa nismo uradili na SP, ni kao Jugoslavija ni kao Srbija... Prema tome, ne treba se uzalud nadati i zanositi.
(Bulidža, 2. decembar 2022 11:09)

Сасвим си у праву. Прво СП које сам гледао је било '74. у СР Немачкој, па све до данас. Некада прошли групу, чешће не. Генерални утисак - није ово спорт за нас. Наша најјача постава свих времена, са Пиксијем, Савичевићем, Мијатом, Југовићем, Михајловићем, Савом, није урадила ништа. Од тада дефинитивно не очекујем много, па ако се догоди - "пуна капа", а ја се одавно "не ложим". У сваком случају, срећно вечерас. Сва три резултата су могућа.

XXL

pre 1 godinu

JA ne verujem od '91.g. zadnji meč sam otpratio kad je Crvena Zvezda odigrala meč sa onim Kolo-Kolo u Japanu i od tada me fudbal ne zanima. Krenula su loša vremena, a fudbaleri njihovi roditelji i menadžeri su pokazivali samo želju za NOVCEM. Tu više nije bilo fudbala dobro je rekao jedan u Kataru "... vi srbi bi trebalo da igrate tenis ..." al' u tenisu nema brze i lake zarade kako god to nekome zvučalo ...

Dejan

pre 1 godinu

Toliko su me puta razočarali tako da što manje očekujem to više dobijem. Daleko smo mi od top 8 reprezentacija tako da se mučimo sa svima i tako će biti i večeras, i sutra i prekosutra

paradajzer iz inata

pre 1 godinu

@Kifla07
Ako ne pobedimo večeras neće biti katastrofa, zemlja će nastaviti da se okreće i sutra će jutro svanuti. Ovo je sport, takmičenje, većina nas (nadam se) ga ne shvata kao rat i borbu za život i smrt, već kao zanimaciju. Nek daju sve od sebe, nek se trude i nek se ne štede pa kako god da završi ja ću aplaudirati.

Rade Rokalica

pre 1 godinu

Ako pobedimo, bice to zato sto smo takvi.
Ako izgubimo, bice to zato sto smo takvi.
Sa nama se nikad ne zna, zasto sto smo takvi.

nada22

pre 1 godinu

Ja verujem u SRBIJU, ali mi je teško i da zamislim da će OVI fudbaleri koje je Piksi doveo igati drugačije nego do sada. Daj Bože da grešim.