Ponedeljak, 28.11.2022.

13:00

Kolaps Srbije – tragičar Mitrović

Fudbaleri Srbije odigrali su nerešeno 3:3 sa Kamerunom u meču drugog kola grupe G Svetskog prvenstva.

Izvor:

Kolaps Srbije – tragièar Mitroviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

pARTizan

pre 1 godinu

Koliko lupetate za Blekija, covek je na drugom kraju terena (gde cuva svog igraca) zaostao mozda centimetar sto nije opravdanje da te Abubakar gazi kao da ne postojis...plus niko da da napomene gde Sergej gubi lopte i otvara kontre, ponekad stvarno ima opasan bol u usima sto se tice odnosa prema igri

drdr

pre 1 godinu

Niko nije kriv. To je jednostavno tako. Rezultat je nerešen. To je nas maksimum, dosli smo do SP, to znaci da smo bolji od ekipa koje nisu dosle do prvenstva, ali ne znaci da smo bolji od ekipa koje su na prvenstvu. Momci su sjajni, želim im sve najbolje, da igraju i dalje i napreduju.

zdravko

pre 1 godinu

Nebojsa markovic) Prvo neznas nista drugo niko nije reko da mitrovic nije zasluzan ali zasluzni su oni jos vise kad su ga uposjoavali. Ali pusti to on je sad covek nespreman pusti kravu koja da kofu mleka pa potegne nogom pa prospe tako i mitrovic

nebojsa markovic, Beograd

pre 1 godinu

Srbi, pljujete po Mitrovicu ciji su vas golovi odveli i u Rusiju i u Katar! I koji je dao 60 odsto golova u svim kvalifikacijama. Plus ocene da je Jovic bolji igrac od njega?! I da zbog Mitrovica imo samo jedan bod?! Kakav narod!

Nocni vuk

pre 1 godinu

Jeste Milenković kasnio kod oba gola da zatvori liniju, ali su oba gola primljena sa strane gde je bio Pavlović, odnosno sa mesta na kom je trebao da interveniše Mitrović koji ga je zamenio. A on nije ispratio igrača kod oba gola.
Ali džabe sve to sada, treba da sačekamo rezultat večeras pa da vidimo ima li ikakve šanse.
A onda izaći i odigrati mušku utakmicu, pa šta bude.. nema ništa od kukanja sada, to možemo i posle 😂

neko

pre 1 godinu

Bilo kako bilo ja sam uzivao Kamerun Srbija. Puno golova pa i lepih potoza. Sve sto fudbal treba imat. Evo to nastavili Gana i Juzna Koreja. Dan pravi za uzivanje i opusteno gledanje bez nervoze. Sto bi se ja nervirao za momke koji imaju milione na racunima.

Zaboga

pre 1 godinu

Nije Piksi ODLUČIO da zameni Pavlovića nego je Pavlović tražio da bude zamenjen zbog povrede. Uopšte Piksi ništa nije odlučio danas nego je na sve bio primoran. Ali nosi deo odgovornosti za kikseve odbrane, naravno.

Miro ZG

pre 1 godinu

ne razumijem zašto odmah pljujete po reprezentaciji... 20 minuta je izgledalo kao da Brazil igra protiv nekog drugoligaša... znači možete. širenje ruku i pokazivanje prstom na nekoga vam ne služi ničemu. ajmo malo podrške. iskreno sam navijao za Srbiju jer znam da igrate odličan nogomet. mali Pavlović je svjetska klasa... ali ako ga ostaviš na brisanom prostoru protiv brzog igrača onda je rezultat jasan. kostić i s 30 posto igra odlično. o napadačima neću niti pričati. mitro nije imao sreće - to je istina. gledao sam ga i ovakve zabija iz svlačionice. dajte malo pozitive. ako dobijete švicu, unutra ste. i da... Piksi mora sebi u glavi smanjiti doživljaj. razumijem zamjene koje je morao napraviti, ali da na poluvremenu ne kažeš ekipi da smiri , kruži loptom i valja se po podu, to mi nije jasno.

Milan

pre 1 godinu

Nije on tragičar nego prosečan napadač koji ovde nema šta da traži. I tim sastavljaju političari od svojih favorita od kojih treba da uzimaju procenat. Zato je atmosfera kao na sahrani.

Milos

pre 1 godinu

Ako Svajcarska izgubi danas dovoljna nam je bilo koja pobeda protiv njih. Ako Svajcarska odigra danas nereseno, moramo da pobedimo CH sa dva gola razlike.
Al sam pametan.

Bane

pre 1 godinu

Ne moze se sa tri štopera ići na dva brza centarfora, ubili nas po strani.
A opet, možda bi i igrao sa 2 beka da je umesto Erakovića smeo da povede nekog drugog koji moze tu poziciju da pokrije. Ovako ovaj samo zauzima mesto, ni ne ulazi u igru, ali mora se.

fenomen

pre 1 godinu

Ako Brazil odigra nereseno sa Svajcarskom po mom proracunu Srbija mora pobediti Svajcarsku sa dva gola razlike da bi prosla. Ako Brazil pobedi Svajcarsku onda je Srbiji dovoljna bilo kakva pibeda protiv Svajcarske i da Brazil ne izgubi od Kameruna. Ja i dalje verujem u prolaz. Brazil se neće igrati svojim ugledom a Srbija je sposobna da pobedi Svajcarsku.

Randy Marsh

pre 1 godinu

Meni je ključni problem bio prevelika nervoza kod naših igrača od samog starta. Najviše kod dvojice najboljih, Tadića i Mitra, koji su se čak i direktno par put konfrontirali..
Šta se to dogodilo, na sva zvona o pozitivnoj atmosferi i slično. A oni izlaze na najvažniji meč besni ko risevi.
Tu je meni prvi i najveći problem. Ostalo su posledice.

bob

pre 1 godinu

Atmosfera u reprezentaciji je ocajna.
Piksi iz nekog razloga forsira samo Mitrovica, dok su mu Vlahovic i Jovic na klupi.
Da nesto ne stima videlo se kada je Mitar izgubio loptu na sredini terena, a niko od saigraca nije hteo da mu kaze da ga napada igrac sa ledja.
A Matir da ga covek ne prepozna, sebican i samo na sebe misli.
Na sve to komentar Vlahovica smo govori da je nesto opasno trulo u timu.

SAF

pre 1 godinu

Nije Stefan Mitrovic zaspao nego Milenkovic ali svakako amaterski od strane odbrane ali i od strane selektora. Ovo kako je danas vodio utakmicu je za anale kako ne voditi ekipu... Nadam se da ce nivinari postaviti pitanje, Vlahovic? Jovic?

AjmoNaBasket

pre 1 godinu

Ako Mitrović nije bio spreman za ovu utakmicu zašto onda nije stavio Vlahovića od početka?

Ovo je Piksi izgubio i tačka!

Koliko samo mogu da razocaraju narod?!

Aca

pre 1 godinu

Brazil dobije Švajcarsku, pa i mi da dobijemo Švajcarsku, onda Brazil pusti Kamerun i pošalje nas kući. To nije nemoguće, zato je najbolje da Brazil i Švajcarska igraju nerešeno. Ma imali smo sve u svojim rukama, a sad više ne zavisimo od sebe.

lola

pre 1 godinu

Osvajači SP.
Gerona, nakon pobjede protiv FRA
Kari nagovorio Jokića da igra za SRB
Piksi  Mister
3 od 3 Bravo.
(?, 28. novembar 2022 13:09)

2 od 3 su istina. Ko je malo pratio desavanja, zna sta je korona uradila na tom prvenstvu u rukometu, covek je preporodio reprezentativni rukomet i ne sme da se poredi sa ovim rezultatima u kosarci i fudbalu.

nespremni

pre 1 godinu

Moj profesor fizičkog vaspitanja je davno imao misao da je svaki zdrav i spreman fudbaler bolji i od najveće nespremne zvezde. Očajna sprema, Kostić na 30%,Mitrović isto... Kad si nespreman i koncentracija je jako loša...

Slobodan

pre 1 godinu

Ja stvarno nemogu dokuciti fudbalski metalitet Srbije. Imas dobivenu utakmicu, a zamalo da ne izgubismo. Igraci nakon 3:1 setaju po terenu, umjesto da su se povukli na svoju polovinu i cekali kontru za cetvrti. Cak sto vise kod 3:1 nasi pokusavaju neki presing gdje jedan igrac pravi presing, a drugi se onako setaju na polovici Kameruna. Dva puta Kamerunci izneli loptu, dva gola nam dali. A trener prema kojem imam veliko postovanje kao igracu i kao treneru umesto da nakon 3 gola sto smo dali postavi igru tako da ni muha nemoze proci, ovi nam uvale golove iz kontre. U zivotu nisam to video da vodis i primas golove iz kontre.

Zveki

pre 1 godinu

Katastrofa od nasih najboljih igraca,Mitrovic ,Sergej Tadic koliko god su izneli evropsko sad su nula.Jos sebican Mitrovic u dve situacije nece da da loptu saigracu koji je sam vec bas on mora biti junak al malo sutra.Svajcarci nas hladno dobijaju sa ovakvim pristupom i umisljenosti nasih zvezda

kala tozov

pre 1 godinu

Ispravite gresku u ovom tekstu - nije Stefan Mitrovic pogresio kod drugog i treceg gola Kameruna, nego Milenkovic, koji je oba puta zakasnio da se poravna sa ostalim nasim igracima.

Markec

pre 1 godinu

Srbija u jednom trenutku izgleda strašno močno, ubojito...... doslovno kao top ekipa a u drugom trenutku totalni raspad sistema i potpuno obrnuto od onog prvog.
Srbija treba kontinuitet svih 80-90 minuta i onda će to biti vrlo jaka ekipa.
Ovisi kako će igrati ali naravno da takav tim može pobijediti Švicu ali isto tako može se desiti i debakl kao danas.....

Zlatiborac

pre 1 godinu

Strasno da je trener toliko neiskusan,coveku izgleda kdgovara 3:3.. Protiv Kameruna vadi nereseno.. Zamisli Svica dobije Brazil ili nereseno,cao Srbija,a i tekso sa ce i Svicu dobiti..

Kancelar

pre 1 godinu

Mitre, hvala za Portugal.
Nadam se da ces ovu loptu da poneses kuci i da se izigras sa njom pa da protiv Svajcarske mozes i da je dodas nekom drugom.

Ljubi te brat

Stefana necu ni komentarisati.

Aca

pre 1 godinu

Ako nekome nije jasno zasto se igrao presing to je zbog gol razlike sa svajcarskom isto nam je i 3 : 1 i 3 : 3, u svakom slucaju moramo pobediti..
Zato se igralo otvorenije i islo na jos 2 gola..
Opet kazem isto nam je i ovaj remi i pobeda od 3 : 1. Znaci moramo dobiti svajcarce s tim da oni izguve od brazila.

Slon

pre 1 godinu

Verovatno su se mnogi i pre prvenstva pitali kako to da Mitrović ne igra u nekom prvoligašu, makar ranga Fiorentina, Leverkuzen ili Leeds.
Ova utakmica objašnjava zašto, Mitro je ipak samo prvi u selu.

Miki ciganin

pre 1 godinu

Šta god neko mislio u ovom trenutku, reći ću samo jedno, ovako loše vodjenje ekipe od početka do kraja će se na Fakultetima proučavati kao primer samoubistva u fudbalu, a činjenica da pri vodjstvu od 3:1 na pola sata pre kraja kreneš u svojoj prepotentnosti da juriš još, pa primiš dva gola iz kontre, sa pogrešnim ofsajd zamkama na centru, će biti lekcija svim trenerima budućih generacija kako bez obzira na znanje i karijeru treba biti realan i taktičar, a ne prepotentni strateg koji će sada okriviti sve i svakoga, ali sebe neće sigurno. Totalno razočarenje, pri ovome ostajem čak i da pobedimo Švajcarsku, jer ova utakmica je izgubljena isključivo od trenera. Slušam Radeta Bogdanovića kako sve ovo što sam ja napisao pa puta tri obrazlaže, svaka čast brate, i treba neko javno da mu kaže, jer naša pisanija on neće čitati, ako uopšte budu objavljena.

Pogan

pre 1 godinu

Dovoljno da pogledas face nasih igraca bukvalno celu utakmicu negodovanje prema saigracima, sirenje ruku, besni pogledi... To vaspitanje besnih splavarcica nas kosta toga da ne igramo kao tim uopste i da je stalno neka tenzija prisutna.

Volim Srbiju

pre 1 godinu

Ovo je Svetsko prvenstvo. Svi igrači se bore za svoje nacije svim srcem.
Favoriti na papiru ne znače ništa. Kamerun može da pobedi Brazil i biće samo još jedno veliko iznenađenje kao Japan ili Saudi Arabia ili Maroko.
Kalkulacije su interesantne za klađenje, ali sve šta želim je da imamo šansu da se borimo za plasman u drugu rundu protiv Švicarske!
Pomozi Bože!

Vukk

pre 1 godinu

Piksi je jedini trener u istoriji svjetskih prvenstava koji je na 3-1 napadao sa 10 igraca i primio golove iz kontre. Umjesto da on ide na kontre i to prima golove na jedini nacin na koji kamerun moze da ugrozi gol

Filip

pre 1 godinu

U najbitnijoj Mitrovicevoj utakmici u karijeri za državni tim, on odigra svoju ubedljivo najlosiju utakmicu. Danas je morao dati najmanje 3, 4 gola.. znači sta je covek mašio.. to je da se čovek ozbiljno zapita da li je hteo da proda ovu utakmicu. Najozbiljnije to mislim.

Mohikanac

pre 1 godinu

Kako nepošteno izveštavate...zašto?

Nije Stefan Mitrović nego MILENKOVIĆ.

Čovek DVA PUTA ne može da bude u liniji...alo ispravka.

Daid

pre 1 godinu

Jeste nevezano za aktuelnosti i fudbal, al Novak Djokovic je jedina osoba za koju ima logike navijat...Vrhunski sportista, humanitarac, sam svoj gazda, covjek sa stavom i autoritetom, moze se nesto i pametno cut od njega(ne uvijek), uglavnom dobija pa nema mnogo nervoze

Ж

pre 1 godinu

Хвала аналитичару на РТСу што је имао храбрости да каже како јесте - НИСМО ИМАЛИ СЕЛЕКТОРА
све је кренуло низбрдо кад је цитирао Пријовићку

sacz

pre 1 godinu

Mitrović očigledno ne može da igra 90 minuta. Ne kreće se, van forme očigledno. Čovjek nas je zadužio za narednih 100 godina ali mislim da drugo poluvrijeme nije trebao početi.

Realno

pre 1 godinu

Glavni tragicar je selektor jer je odredio taj sastav a pogotovo na 3:1 kad smo pravili ofsajd na 40-45 metara od gola,sto je necuveno i amaterski.To se radi kad juris rezultat a ne kad imas dva gola prednosti.Zatim,ubacivanje Mitrovica a ne Babica ili najboljeg medju njima,Erakovica.Sledeci pogresan korak je zamena Zivkovica,koji je bio odlican,dok na drugoj strani Kostic ne moze da dise.Zasto nije zamenio spica Mitrovica koji je promasio 4 izgledne sanse a gol dao na prazan gol,kad mu je Zivkovic sazvakao sve.Gde je Vlahovic umesto njega ili ako je nespreman,onda Jovic.Obojica su bolji igraci od Mitrovica,pogotovo kad je ovaj nespreman.Zadnjih 20 minuta niko ne moze da se otvori,da mrdne...sto se ofsajda tice,oba puta je kasnio Milenkovic,jos jedan veliki kikser iz odbrane.

Tragikomedija

pre 1 godinu

Ja ne znam da li sam ja slep, ali ja sam poprilično siguran da je Milenković kasnio kod drugog i trećeg gola, a ne Mitrović, s obzirom da je Milenković desni bočni štoper i jedini ima crvene kopačke.

Djole

pre 1 godinu

Mitar me je bas razocarao... Sebican, jednostavno nespretan sa loptom u nogama i kod ovog gola sto je dao slavi ga kao da je on sam uzeo loptu predriblao sve i dao ga

Bla

pre 1 godinu

U zivotu nisam video da neka ekipa vodi 3:1 i da prima dva gola na kontre. Tadic kao da nije ni dosao na prvenstvo. Izlazak Pavlovica i ulazak Abubakara su kljucni detalji utakmice. Katastrofalno ispustena pobeda.

rajaram

pre 1 godinu

nevjerovatno da Piksi ne poznaje ekipu!!! vec drugi put maši sa izborom igrača i izmjenam, mali Babić ima kontinuitet igara u Španiji vec trecu sezonu kapiten je tima, igra svako kolo i vidjelo se kad je ušao, da je pun samopouzdanja..ne znam, ovo su piksijeva dva boda, izgubljena..
dalje, daj šansu Luki Jovicu, Mitrovicu fala do neba, ali vidi se da nije na svom nivou, evo 60 minuta, al daj pusti drugo...Kostic...A BIO JE PROSTORA ZA LAGANU POBJEDU,ČINI MI SE DA NIJESMO ZRELI ZA OVO, PRITISAK JE VELIKI...

Nikola

pre 1 godinu

Trener treba da je trener a ne sarlatan,ono "sef,mister",Lepo rece sad na rts-u,nikad covek nije video da tim igra bez trenera,alooo pameti,igras presing a vodis 3-1,juris crnce na njihovoj polovini.Smeje nam se svet.

Masinac

pre 1 godinu

Mene bi bilo sramota da igram za reprezentaciju a da ne mogu da istrcim 3 utakmice.Jel gledaju ovi nasi kako su igrali Spanija i Nemacka, pa kako oni mogu da trce od pocetka do kraja a mi ko da smo babe neke.

Ж

pre 1 godinu

Хвала аналитичару на РТСу што је имао храбрости да каже како јесте - НИСМО ИМАЛИ СЕЛЕКТОРА
све је кренуло низбрдо кад је цитирао Пријовићку

Bla

pre 1 godinu

U zivotu nisam video da neka ekipa vodi 3:1 i da prima dva gola na kontre. Tadic kao da nije ni dosao na prvenstvo. Izlazak Pavlovica i ulazak Abubakara su kljucni detalji utakmice. Katastrofalno ispustena pobeda.

Kancelar

pre 1 godinu

Mitre, hvala za Portugal.
Nadam se da ces ovu loptu da poneses kuci i da se izigras sa njom pa da protiv Svajcarske mozes i da je dodas nekom drugom.

Ljubi te brat

Stefana necu ni komentarisati.

Nikola

pre 1 godinu

Trener treba da je trener a ne sarlatan,ono "sef,mister",Lepo rece sad na rts-u,nikad covek nije video da tim igra bez trenera,alooo pameti,igras presing a vodis 3-1,juris crnce na njihovoj polovini.Smeje nam se svet.

Zveki

pre 1 godinu

Katastrofa od nasih najboljih igraca,Mitrovic ,Sergej Tadic koliko god su izneli evropsko sad su nula.Jos sebican Mitrovic u dve situacije nece da da loptu saigracu koji je sam vec bas on mora biti junak al malo sutra.Svajcarci nas hladno dobijaju sa ovakvim pristupom i umisljenosti nasih zvezda

Mohikanac

pre 1 godinu

Kako nepošteno izveštavate...zašto?

Nije Stefan Mitrović nego MILENKOVIĆ.

Čovek DVA PUTA ne može da bude u liniji...alo ispravka.

sacz

pre 1 godinu

Mitrović očigledno ne može da igra 90 minuta. Ne kreće se, van forme očigledno. Čovjek nas je zadužio za narednih 100 godina ali mislim da drugo poluvrijeme nije trebao početi.

nespremni

pre 1 godinu

Moj profesor fizičkog vaspitanja je davno imao misao da je svaki zdrav i spreman fudbaler bolji i od najveće nespremne zvezde. Očajna sprema, Kostić na 30%,Mitrović isto... Kad si nespreman i koncentracija je jako loša...

Daid

pre 1 godinu

Jeste nevezano za aktuelnosti i fudbal, al Novak Djokovic je jedina osoba za koju ima logike navijat...Vrhunski sportista, humanitarac, sam svoj gazda, covjek sa stavom i autoritetom, moze se nesto i pametno cut od njega(ne uvijek), uglavnom dobija pa nema mnogo nervoze

Tragikomedija

pre 1 godinu

Ja ne znam da li sam ja slep, ali ja sam poprilično siguran da je Milenković kasnio kod drugog i trećeg gola, a ne Mitrović, s obzirom da je Milenković desni bočni štoper i jedini ima crvene kopačke.

Slobodan

pre 1 godinu

Ja stvarno nemogu dokuciti fudbalski metalitet Srbije. Imas dobivenu utakmicu, a zamalo da ne izgubismo. Igraci nakon 3:1 setaju po terenu, umjesto da su se povukli na svoju polovinu i cekali kontru za cetvrti. Cak sto vise kod 3:1 nasi pokusavaju neki presing gdje jedan igrac pravi presing, a drugi se onako setaju na polovici Kameruna. Dva puta Kamerunci izneli loptu, dva gola nam dali. A trener prema kojem imam veliko postovanje kao igracu i kao treneru umesto da nakon 3 gola sto smo dali postavi igru tako da ni muha nemoze proci, ovi nam uvale golove iz kontre. U zivotu nisam to video da vodis i primas golove iz kontre.

Djole

pre 1 godinu

Mitar me je bas razocarao... Sebican, jednostavno nespretan sa loptom u nogama i kod ovog gola sto je dao slavi ga kao da je on sam uzeo loptu predriblao sve i dao ga

Zlatiborac

pre 1 godinu

Strasno da je trener toliko neiskusan,coveku izgleda kdgovara 3:3.. Protiv Kameruna vadi nereseno.. Zamisli Svica dobije Brazil ili nereseno,cao Srbija,a i tekso sa ce i Svicu dobiti..

Realno

pre 1 godinu

Glavni tragicar je selektor jer je odredio taj sastav a pogotovo na 3:1 kad smo pravili ofsajd na 40-45 metara od gola,sto je necuveno i amaterski.To se radi kad juris rezultat a ne kad imas dva gola prednosti.Zatim,ubacivanje Mitrovica a ne Babica ili najboljeg medju njima,Erakovica.Sledeci pogresan korak je zamena Zivkovica,koji je bio odlican,dok na drugoj strani Kostic ne moze da dise.Zasto nije zamenio spica Mitrovica koji je promasio 4 izgledne sanse a gol dao na prazan gol,kad mu je Zivkovic sazvakao sve.Gde je Vlahovic umesto njega ili ako je nespreman,onda Jovic.Obojica su bolji igraci od Mitrovica,pogotovo kad je ovaj nespreman.Zadnjih 20 minuta niko ne moze da se otvori,da mrdne...sto se ofsajda tice,oba puta je kasnio Milenkovic,jos jedan veliki kikser iz odbrane.

AjmoNaBasket

pre 1 godinu

Ako Mitrović nije bio spreman za ovu utakmicu zašto onda nije stavio Vlahovića od početka?

Ovo je Piksi izgubio i tačka!

Koliko samo mogu da razocaraju narod?!

kala tozov

pre 1 godinu

Ispravite gresku u ovom tekstu - nije Stefan Mitrovic pogresio kod drugog i treceg gola Kameruna, nego Milenkovic, koji je oba puta zakasnio da se poravna sa ostalim nasim igracima.

Randy Marsh

pre 1 godinu

Meni je ključni problem bio prevelika nervoza kod naših igrača od samog starta. Najviše kod dvojice najboljih, Tadića i Mitra, koji su se čak i direktno par put konfrontirali..
Šta se to dogodilo, na sva zvona o pozitivnoj atmosferi i slično. A oni izlaze na najvažniji meč besni ko risevi.
Tu je meni prvi i najveći problem. Ostalo su posledice.

bob

pre 1 godinu

Atmosfera u reprezentaciji je ocajna.
Piksi iz nekog razloga forsira samo Mitrovica, dok su mu Vlahovic i Jovic na klupi.
Da nesto ne stima videlo se kada je Mitar izgubio loptu na sredini terena, a niko od saigraca nije hteo da mu kaze da ga napada igrac sa ledja.
A Matir da ga covek ne prepozna, sebican i samo na sebe misli.
Na sve to komentar Vlahovica smo govori da je nesto opasno trulo u timu.

Milos

pre 1 godinu

Ako Svajcarska izgubi danas dovoljna nam je bilo koja pobeda protiv njih. Ako Svajcarska odigra danas nereseno, moramo da pobedimo CH sa dva gola razlike.
Al sam pametan.

Zaboga

pre 1 godinu

Nije Piksi ODLUČIO da zameni Pavlovića nego je Pavlović tražio da bude zamenjen zbog povrede. Uopšte Piksi ništa nije odlučio danas nego je na sve bio primoran. Ali nosi deo odgovornosti za kikseve odbrane, naravno.

Vukk

pre 1 godinu

Piksi je jedini trener u istoriji svjetskih prvenstava koji je na 3-1 napadao sa 10 igraca i primio golove iz kontre. Umjesto da on ide na kontre i to prima golove na jedini nacin na koji kamerun moze da ugrozi gol

fenomen

pre 1 godinu

Ako Brazil odigra nereseno sa Svajcarskom po mom proracunu Srbija mora pobediti Svajcarsku sa dva gola razlike da bi prosla. Ako Brazil pobedi Svajcarsku onda je Srbiji dovoljna bilo kakva pibeda protiv Svajcarske i da Brazil ne izgubi od Kameruna. Ja i dalje verujem u prolaz. Brazil se neće igrati svojim ugledom a Srbija je sposobna da pobedi Svajcarsku.

Markec

pre 1 godinu

Srbija u jednom trenutku izgleda strašno močno, ubojito...... doslovno kao top ekipa a u drugom trenutku totalni raspad sistema i potpuno obrnuto od onog prvog.
Srbija treba kontinuitet svih 80-90 minuta i onda će to biti vrlo jaka ekipa.
Ovisi kako će igrati ali naravno da takav tim može pobijediti Švicu ali isto tako može se desiti i debakl kao danas.....

Filip

pre 1 godinu

U najbitnijoj Mitrovicevoj utakmici u karijeri za državni tim, on odigra svoju ubedljivo najlosiju utakmicu. Danas je morao dati najmanje 3, 4 gola.. znači sta je covek mašio.. to je da se čovek ozbiljno zapita da li je hteo da proda ovu utakmicu. Najozbiljnije to mislim.

Masinac

pre 1 godinu

Mene bi bilo sramota da igram za reprezentaciju a da ne mogu da istrcim 3 utakmice.Jel gledaju ovi nasi kako su igrali Spanija i Nemacka, pa kako oni mogu da trce od pocetka do kraja a mi ko da smo babe neke.

neko

pre 1 godinu

Bilo kako bilo ja sam uzivao Kamerun Srbija. Puno golova pa i lepih potoza. Sve sto fudbal treba imat. Evo to nastavili Gana i Juzna Koreja. Dan pravi za uzivanje i opusteno gledanje bez nervoze. Sto bi se ja nervirao za momke koji imaju milione na racunima.

Slon

pre 1 godinu

Verovatno su se mnogi i pre prvenstva pitali kako to da Mitrović ne igra u nekom prvoligašu, makar ranga Fiorentina, Leverkuzen ili Leeds.
Ova utakmica objašnjava zašto, Mitro je ipak samo prvi u selu.

Miki ciganin

pre 1 godinu

Šta god neko mislio u ovom trenutku, reći ću samo jedno, ovako loše vodjenje ekipe od početka do kraja će se na Fakultetima proučavati kao primer samoubistva u fudbalu, a činjenica da pri vodjstvu od 3:1 na pola sata pre kraja kreneš u svojoj prepotentnosti da juriš još, pa primiš dva gola iz kontre, sa pogrešnim ofsajd zamkama na centru, će biti lekcija svim trenerima budućih generacija kako bez obzira na znanje i karijeru treba biti realan i taktičar, a ne prepotentni strateg koji će sada okriviti sve i svakoga, ali sebe neće sigurno. Totalno razočarenje, pri ovome ostajem čak i da pobedimo Švajcarsku, jer ova utakmica je izgubljena isključivo od trenera. Slušam Radeta Bogdanovića kako sve ovo što sam ja napisao pa puta tri obrazlaže, svaka čast brate, i treba neko javno da mu kaže, jer naša pisanija on neće čitati, ako uopšte budu objavljena.

Nocni vuk

pre 1 godinu

Jeste Milenković kasnio kod oba gola da zatvori liniju, ali su oba gola primljena sa strane gde je bio Pavlović, odnosno sa mesta na kom je trebao da interveniše Mitrović koji ga je zamenio. A on nije ispratio igrača kod oba gola.
Ali džabe sve to sada, treba da sačekamo rezultat večeras pa da vidimo ima li ikakve šanse.
A onda izaći i odigrati mušku utakmicu, pa šta bude.. nema ništa od kukanja sada, to možemo i posle 😂

Pogan

pre 1 godinu

Dovoljno da pogledas face nasih igraca bukvalno celu utakmicu negodovanje prema saigracima, sirenje ruku, besni pogledi... To vaspitanje besnih splavarcica nas kosta toga da ne igramo kao tim uopste i da je stalno neka tenzija prisutna.

SAF

pre 1 godinu

Nije Stefan Mitrovic zaspao nego Milenkovic ali svakako amaterski od strane odbrane ali i od strane selektora. Ovo kako je danas vodio utakmicu je za anale kako ne voditi ekipu... Nadam se da ce nivinari postaviti pitanje, Vlahovic? Jovic?

rajaram

pre 1 godinu

nevjerovatno da Piksi ne poznaje ekipu!!! vec drugi put maši sa izborom igrača i izmjenam, mali Babić ima kontinuitet igara u Španiji vec trecu sezonu kapiten je tima, igra svako kolo i vidjelo se kad je ušao, da je pun samopouzdanja..ne znam, ovo su piksijeva dva boda, izgubljena..
dalje, daj šansu Luki Jovicu, Mitrovicu fala do neba, ali vidi se da nije na svom nivou, evo 60 minuta, al daj pusti drugo...Kostic...A BIO JE PROSTORA ZA LAGANU POBJEDU,ČINI MI SE DA NIJESMO ZRELI ZA OVO, PRITISAK JE VELIKI...

Volim Srbiju

pre 1 godinu

Ovo je Svetsko prvenstvo. Svi igrači se bore za svoje nacije svim srcem.
Favoriti na papiru ne znače ništa. Kamerun može da pobedi Brazil i biće samo još jedno veliko iznenađenje kao Japan ili Saudi Arabia ili Maroko.
Kalkulacije su interesantne za klađenje, ali sve šta želim je da imamo šansu da se borimo za plasman u drugu rundu protiv Švicarske!
Pomozi Bože!

nebojsa markovic, Beograd

pre 1 godinu

Srbi, pljujete po Mitrovicu ciji su vas golovi odveli i u Rusiju i u Katar! I koji je dao 60 odsto golova u svim kvalifikacijama. Plus ocene da je Jovic bolji igrac od njega?! I da zbog Mitrovica imo samo jedan bod?! Kakav narod!

Miro ZG

pre 1 godinu

ne razumijem zašto odmah pljujete po reprezentaciji... 20 minuta je izgledalo kao da Brazil igra protiv nekog drugoligaša... znači možete. širenje ruku i pokazivanje prstom na nekoga vam ne služi ničemu. ajmo malo podrške. iskreno sam navijao za Srbiju jer znam da igrate odličan nogomet. mali Pavlović je svjetska klasa... ali ako ga ostaviš na brisanom prostoru protiv brzog igrača onda je rezultat jasan. kostić i s 30 posto igra odlično. o napadačima neću niti pričati. mitro nije imao sreće - to je istina. gledao sam ga i ovakve zabija iz svlačionice. dajte malo pozitive. ako dobijete švicu, unutra ste. i da... Piksi mora sebi u glavi smanjiti doživljaj. razumijem zamjene koje je morao napraviti, ali da na poluvremenu ne kažeš ekipi da smiri , kruži loptom i valja se po podu, to mi nije jasno.

drdr

pre 1 godinu

Niko nije kriv. To je jednostavno tako. Rezultat je nerešen. To je nas maksimum, dosli smo do SP, to znaci da smo bolji od ekipa koje nisu dosle do prvenstva, ali ne znaci da smo bolji od ekipa koje su na prvenstvu. Momci su sjajni, želim im sve najbolje, da igraju i dalje i napreduju.

Aca

pre 1 godinu

Brazil dobije Švajcarsku, pa i mi da dobijemo Švajcarsku, onda Brazil pusti Kamerun i pošalje nas kući. To nije nemoguće, zato je najbolje da Brazil i Švajcarska igraju nerešeno. Ma imali smo sve u svojim rukama, a sad više ne zavisimo od sebe.

Milan

pre 1 godinu

Nije on tragičar nego prosečan napadač koji ovde nema šta da traži. I tim sastavljaju političari od svojih favorita od kojih treba da uzimaju procenat. Zato je atmosfera kao na sahrani.

Bane

pre 1 godinu

Ne moze se sa tri štopera ići na dva brza centarfora, ubili nas po strani.
A opet, možda bi i igrao sa 2 beka da je umesto Erakovića smeo da povede nekog drugog koji moze tu poziciju da pokrije. Ovako ovaj samo zauzima mesto, ni ne ulazi u igru, ali mora se.

Aca

pre 1 godinu

Ako nekome nije jasno zasto se igrao presing to je zbog gol razlike sa svajcarskom isto nam je i 3 : 1 i 3 : 3, u svakom slucaju moramo pobediti..
Zato se igralo otvorenije i islo na jos 2 gola..
Opet kazem isto nam je i ovaj remi i pobeda od 3 : 1. Znaci moramo dobiti svajcarce s tim da oni izguve od brazila.

zdravko

pre 1 godinu

Nebojsa markovic) Prvo neznas nista drugo niko nije reko da mitrovic nije zasluzan ali zasluzni su oni jos vise kad su ga uposjoavali. Ali pusti to on je sad covek nespreman pusti kravu koja da kofu mleka pa potegne nogom pa prospe tako i mitrovic

pARTizan

pre 1 godinu

Koliko lupetate za Blekija, covek je na drugom kraju terena (gde cuva svog igraca) zaostao mozda centimetar sto nije opravdanje da te Abubakar gazi kao da ne postojis...plus niko da da napomene gde Sergej gubi lopte i otvara kontre, ponekad stvarno ima opasan bol u usima sto se tice odnosa prema igri

lola

pre 1 godinu

Osvajači SP.
Gerona, nakon pobjede protiv FRA
Kari nagovorio Jokića da igra za SRB
Piksi  Mister
3 od 3 Bravo.
(?, 28. novembar 2022 13:09)

2 od 3 su istina. Ko je malo pratio desavanja, zna sta je korona uradila na tom prvenstvu u rukometu, covek je preporodio reprezentativni rukomet i ne sme da se poredi sa ovim rezultatima u kosarci i fudbalu.

Aca

pre 1 godinu

Ako nekome nije jasno zasto se igrao presing to je zbog gol razlike sa svajcarskom isto nam je i 3 : 1 i 3 : 3, u svakom slucaju moramo pobediti..
Zato se igralo otvorenije i islo na jos 2 gola..
Opet kazem isto nam je i ovaj remi i pobeda od 3 : 1. Znaci moramo dobiti svajcarce s tim da oni izguve od brazila.

Daid

pre 1 godinu

Jeste nevezano za aktuelnosti i fudbal, al Novak Djokovic je jedina osoba za koju ima logike navijat...Vrhunski sportista, humanitarac, sam svoj gazda, covjek sa stavom i autoritetom, moze se nesto i pametno cut od njega(ne uvijek), uglavnom dobija pa nema mnogo nervoze

Filip

pre 1 godinu

U najbitnijoj Mitrovicevoj utakmici u karijeri za državni tim, on odigra svoju ubedljivo najlosiju utakmicu. Danas je morao dati najmanje 3, 4 gola.. znači sta je covek mašio.. to je da se čovek ozbiljno zapita da li je hteo da proda ovu utakmicu. Najozbiljnije to mislim.

Kancelar

pre 1 godinu

Mitre, hvala za Portugal.
Nadam se da ces ovu loptu da poneses kuci i da se izigras sa njom pa da protiv Svajcarske mozes i da je dodas nekom drugom.

Ljubi te brat

Stefana necu ni komentarisati.

fenomen

pre 1 godinu

Ako Brazil odigra nereseno sa Svajcarskom po mom proracunu Srbija mora pobediti Svajcarsku sa dva gola razlike da bi prosla. Ako Brazil pobedi Svajcarsku onda je Srbiji dovoljna bilo kakva pibeda protiv Svajcarske i da Brazil ne izgubi od Kameruna. Ja i dalje verujem u prolaz. Brazil se neće igrati svojim ugledom a Srbija je sposobna da pobedi Svajcarsku.

Realno

pre 1 godinu

Glavni tragicar je selektor jer je odredio taj sastav a pogotovo na 3:1 kad smo pravili ofsajd na 40-45 metara od gola,sto je necuveno i amaterski.To se radi kad juris rezultat a ne kad imas dva gola prednosti.Zatim,ubacivanje Mitrovica a ne Babica ili najboljeg medju njima,Erakovica.Sledeci pogresan korak je zamena Zivkovica,koji je bio odlican,dok na drugoj strani Kostic ne moze da dise.Zasto nije zamenio spica Mitrovica koji je promasio 4 izgledne sanse a gol dao na prazan gol,kad mu je Zivkovic sazvakao sve.Gde je Vlahovic umesto njega ili ako je nespreman,onda Jovic.Obojica su bolji igraci od Mitrovica,pogotovo kad je ovaj nespreman.Zadnjih 20 minuta niko ne moze da se otvori,da mrdne...sto se ofsajda tice,oba puta je kasnio Milenkovic,jos jedan veliki kikser iz odbrane.

Milan

pre 1 godinu

Nije on tragičar nego prosečan napadač koji ovde nema šta da traži. I tim sastavljaju političari od svojih favorita od kojih treba da uzimaju procenat. Zato je atmosfera kao na sahrani.

Bane

pre 1 godinu

Ne moze se sa tri štopera ići na dva brza centarfora, ubili nas po strani.
A opet, možda bi i igrao sa 2 beka da je umesto Erakovića smeo da povede nekog drugog koji moze tu poziciju da pokrije. Ovako ovaj samo zauzima mesto, ni ne ulazi u igru, ali mora se.

Miro ZG

pre 1 godinu

ne razumijem zašto odmah pljujete po reprezentaciji... 20 minuta je izgledalo kao da Brazil igra protiv nekog drugoligaša... znači možete. širenje ruku i pokazivanje prstom na nekoga vam ne služi ničemu. ajmo malo podrške. iskreno sam navijao za Srbiju jer znam da igrate odličan nogomet. mali Pavlović je svjetska klasa... ali ako ga ostaviš na brisanom prostoru protiv brzog igrača onda je rezultat jasan. kostić i s 30 posto igra odlično. o napadačima neću niti pričati. mitro nije imao sreće - to je istina. gledao sam ga i ovakve zabija iz svlačionice. dajte malo pozitive. ako dobijete švicu, unutra ste. i da... Piksi mora sebi u glavi smanjiti doživljaj. razumijem zamjene koje je morao napraviti, ali da na poluvremenu ne kažeš ekipi da smiri , kruži loptom i valja se po podu, to mi nije jasno.

Zveki

pre 1 godinu

Katastrofa od nasih najboljih igraca,Mitrovic ,Sergej Tadic koliko god su izneli evropsko sad su nula.Jos sebican Mitrovic u dve situacije nece da da loptu saigracu koji je sam vec bas on mora biti junak al malo sutra.Svajcarci nas hladno dobijaju sa ovakvim pristupom i umisljenosti nasih zvezda

Nikola

pre 1 godinu

Trener treba da je trener a ne sarlatan,ono "sef,mister",Lepo rece sad na rts-u,nikad covek nije video da tim igra bez trenera,alooo pameti,igras presing a vodis 3-1,juris crnce na njihovoj polovini.Smeje nam se svet.

Mohikanac

pre 1 godinu

Kako nepošteno izveštavate...zašto?

Nije Stefan Mitrović nego MILENKOVIĆ.

Čovek DVA PUTA ne može da bude u liniji...alo ispravka.

Djole

pre 1 godinu

Mitar me je bas razocarao... Sebican, jednostavno nespretan sa loptom u nogama i kod ovog gola sto je dao slavi ga kao da je on sam uzeo loptu predriblao sve i dao ga

Slon

pre 1 godinu

Verovatno su se mnogi i pre prvenstva pitali kako to da Mitrović ne igra u nekom prvoligašu, makar ranga Fiorentina, Leverkuzen ili Leeds.
Ova utakmica objašnjava zašto, Mitro je ipak samo prvi u selu.

Zlatiborac

pre 1 godinu

Strasno da je trener toliko neiskusan,coveku izgleda kdgovara 3:3.. Protiv Kameruna vadi nereseno.. Zamisli Svica dobije Brazil ili nereseno,cao Srbija,a i tekso sa ce i Svicu dobiti..

nebojsa markovic, Beograd

pre 1 godinu

Srbi, pljujete po Mitrovicu ciji su vas golovi odveli i u Rusiju i u Katar! I koji je dao 60 odsto golova u svim kvalifikacijama. Plus ocene da je Jovic bolji igrac od njega?! I da zbog Mitrovica imo samo jedan bod?! Kakav narod!

drdr

pre 1 godinu

Niko nije kriv. To je jednostavno tako. Rezultat je nerešen. To je nas maksimum, dosli smo do SP, to znaci da smo bolji od ekipa koje nisu dosle do prvenstva, ali ne znaci da smo bolji od ekipa koje su na prvenstvu. Momci su sjajni, želim im sve najbolje, da igraju i dalje i napreduju.

Bla

pre 1 godinu

U zivotu nisam video da neka ekipa vodi 3:1 i da prima dva gola na kontre. Tadic kao da nije ni dosao na prvenstvo. Izlazak Pavlovica i ulazak Abubakara su kljucni detalji utakmice. Katastrofalno ispustena pobeda.

Pogan

pre 1 godinu

Dovoljno da pogledas face nasih igraca bukvalno celu utakmicu negodovanje prema saigracima, sirenje ruku, besni pogledi... To vaspitanje besnih splavarcica nas kosta toga da ne igramo kao tim uopste i da je stalno neka tenzija prisutna.

Ж

pre 1 godinu

Хвала аналитичару на РТСу што је имао храбрости да каже како јесте - НИСМО ИМАЛИ СЕЛЕКТОРА
све је кренуло низбрдо кад је цитирао Пријовићку

nespremni

pre 1 godinu

Moj profesor fizičkog vaspitanja je davno imao misao da je svaki zdrav i spreman fudbaler bolji i od najveće nespremne zvezde. Očajna sprema, Kostić na 30%,Mitrović isto... Kad si nespreman i koncentracija je jako loša...

Aca

pre 1 godinu

Brazil dobije Švajcarsku, pa i mi da dobijemo Švajcarsku, onda Brazil pusti Kamerun i pošalje nas kući. To nije nemoguće, zato je najbolje da Brazil i Švajcarska igraju nerešeno. Ma imali smo sve u svojim rukama, a sad više ne zavisimo od sebe.

Slobodan

pre 1 godinu

Ja stvarno nemogu dokuciti fudbalski metalitet Srbije. Imas dobivenu utakmicu, a zamalo da ne izgubismo. Igraci nakon 3:1 setaju po terenu, umjesto da su se povukli na svoju polovinu i cekali kontru za cetvrti. Cak sto vise kod 3:1 nasi pokusavaju neki presing gdje jedan igrac pravi presing, a drugi se onako setaju na polovici Kameruna. Dva puta Kamerunci izneli loptu, dva gola nam dali. A trener prema kojem imam veliko postovanje kao igracu i kao treneru umesto da nakon 3 gola sto smo dali postavi igru tako da ni muha nemoze proci, ovi nam uvale golove iz kontre. U zivotu nisam to video da vodis i primas golove iz kontre.

AjmoNaBasket

pre 1 godinu

Ako Mitrović nije bio spreman za ovu utakmicu zašto onda nije stavio Vlahovića od početka?

Ovo je Piksi izgubio i tačka!

Koliko samo mogu da razocaraju narod?!

sacz

pre 1 godinu

Mitrović očigledno ne može da igra 90 minuta. Ne kreće se, van forme očigledno. Čovjek nas je zadužio za narednih 100 godina ali mislim da drugo poluvrijeme nije trebao početi.

Miki ciganin

pre 1 godinu

Šta god neko mislio u ovom trenutku, reći ću samo jedno, ovako loše vodjenje ekipe od početka do kraja će se na Fakultetima proučavati kao primer samoubistva u fudbalu, a činjenica da pri vodjstvu od 3:1 na pola sata pre kraja kreneš u svojoj prepotentnosti da juriš još, pa primiš dva gola iz kontre, sa pogrešnim ofsajd zamkama na centru, će biti lekcija svim trenerima budućih generacija kako bez obzira na znanje i karijeru treba biti realan i taktičar, a ne prepotentni strateg koji će sada okriviti sve i svakoga, ali sebe neće sigurno. Totalno razočarenje, pri ovome ostajem čak i da pobedimo Švajcarsku, jer ova utakmica je izgubljena isključivo od trenera. Slušam Radeta Bogdanovića kako sve ovo što sam ja napisao pa puta tri obrazlaže, svaka čast brate, i treba neko javno da mu kaže, jer naša pisanija on neće čitati, ako uopšte budu objavljena.

Vukk

pre 1 godinu

Piksi je jedini trener u istoriji svjetskih prvenstava koji je na 3-1 napadao sa 10 igraca i primio golove iz kontre. Umjesto da on ide na kontre i to prima golove na jedini nacin na koji kamerun moze da ugrozi gol

Volim Srbiju

pre 1 godinu

Ovo je Svetsko prvenstvo. Svi igrači se bore za svoje nacije svim srcem.
Favoriti na papiru ne znače ništa. Kamerun može da pobedi Brazil i biće samo još jedno veliko iznenađenje kao Japan ili Saudi Arabia ili Maroko.
Kalkulacije su interesantne za klađenje, ali sve šta želim je da imamo šansu da se borimo za plasman u drugu rundu protiv Švicarske!
Pomozi Bože!

Tragikomedija

pre 1 godinu

Ja ne znam da li sam ja slep, ali ja sam poprilično siguran da je Milenković kasnio kod drugog i trećeg gola, a ne Mitrović, s obzirom da je Milenković desni bočni štoper i jedini ima crvene kopačke.

Milos

pre 1 godinu

Ako Svajcarska izgubi danas dovoljna nam je bilo koja pobeda protiv njih. Ako Svajcarska odigra danas nereseno, moramo da pobedimo CH sa dva gola razlike.
Al sam pametan.

Zaboga

pre 1 godinu

Nije Piksi ODLUČIO da zameni Pavlovića nego je Pavlović tražio da bude zamenjen zbog povrede. Uopšte Piksi ništa nije odlučio danas nego je na sve bio primoran. Ali nosi deo odgovornosti za kikseve odbrane, naravno.

neko

pre 1 godinu

Bilo kako bilo ja sam uzivao Kamerun Srbija. Puno golova pa i lepih potoza. Sve sto fudbal treba imat. Evo to nastavili Gana i Juzna Koreja. Dan pravi za uzivanje i opusteno gledanje bez nervoze. Sto bi se ja nervirao za momke koji imaju milione na racunima.

Masinac

pre 1 godinu

Mene bi bilo sramota da igram za reprezentaciju a da ne mogu da istrcim 3 utakmice.Jel gledaju ovi nasi kako su igrali Spanija i Nemacka, pa kako oni mogu da trce od pocetka do kraja a mi ko da smo babe neke.

SAF

pre 1 godinu

Nije Stefan Mitrovic zaspao nego Milenkovic ali svakako amaterski od strane odbrane ali i od strane selektora. Ovo kako je danas vodio utakmicu je za anale kako ne voditi ekipu... Nadam se da ce nivinari postaviti pitanje, Vlahovic? Jovic?

lola

pre 1 godinu

Osvajači SP.
Gerona, nakon pobjede protiv FRA
Kari nagovorio Jokića da igra za SRB
Piksi  Mister
3 od 3 Bravo.
(?, 28. novembar 2022 13:09)

2 od 3 su istina. Ko je malo pratio desavanja, zna sta je korona uradila na tom prvenstvu u rukometu, covek je preporodio reprezentativni rukomet i ne sme da se poredi sa ovim rezultatima u kosarci i fudbalu.

kala tozov

pre 1 godinu

Ispravite gresku u ovom tekstu - nije Stefan Mitrovic pogresio kod drugog i treceg gola Kameruna, nego Milenkovic, koji je oba puta zakasnio da se poravna sa ostalim nasim igracima.

Markec

pre 1 godinu

Srbija u jednom trenutku izgleda strašno močno, ubojito...... doslovno kao top ekipa a u drugom trenutku totalni raspad sistema i potpuno obrnuto od onog prvog.
Srbija treba kontinuitet svih 80-90 minuta i onda će to biti vrlo jaka ekipa.
Ovisi kako će igrati ali naravno da takav tim može pobijediti Švicu ali isto tako može se desiti i debakl kao danas.....

bob

pre 1 godinu

Atmosfera u reprezentaciji je ocajna.
Piksi iz nekog razloga forsira samo Mitrovica, dok su mu Vlahovic i Jovic na klupi.
Da nesto ne stima videlo se kada je Mitar izgubio loptu na sredini terena, a niko od saigraca nije hteo da mu kaze da ga napada igrac sa ledja.
A Matir da ga covek ne prepozna, sebican i samo na sebe misli.
Na sve to komentar Vlahovica smo govori da je nesto opasno trulo u timu.

Nocni vuk

pre 1 godinu

Jeste Milenković kasnio kod oba gola da zatvori liniju, ali su oba gola primljena sa strane gde je bio Pavlović, odnosno sa mesta na kom je trebao da interveniše Mitrović koji ga je zamenio. A on nije ispratio igrača kod oba gola.
Ali džabe sve to sada, treba da sačekamo rezultat večeras pa da vidimo ima li ikakve šanse.
A onda izaći i odigrati mušku utakmicu, pa šta bude.. nema ništa od kukanja sada, to možemo i posle 😂

zdravko

pre 1 godinu

Nebojsa markovic) Prvo neznas nista drugo niko nije reko da mitrovic nije zasluzan ali zasluzni su oni jos vise kad su ga uposjoavali. Ali pusti to on je sad covek nespreman pusti kravu koja da kofu mleka pa potegne nogom pa prospe tako i mitrovic

rajaram

pre 1 godinu

nevjerovatno da Piksi ne poznaje ekipu!!! vec drugi put maši sa izborom igrača i izmjenam, mali Babić ima kontinuitet igara u Španiji vec trecu sezonu kapiten je tima, igra svako kolo i vidjelo se kad je ušao, da je pun samopouzdanja..ne znam, ovo su piksijeva dva boda, izgubljena..
dalje, daj šansu Luki Jovicu, Mitrovicu fala do neba, ali vidi se da nije na svom nivou, evo 60 minuta, al daj pusti drugo...Kostic...A BIO JE PROSTORA ZA LAGANU POBJEDU,ČINI MI SE DA NIJESMO ZRELI ZA OVO, PRITISAK JE VELIKI...

Randy Marsh

pre 1 godinu

Meni je ključni problem bio prevelika nervoza kod naših igrača od samog starta. Najviše kod dvojice najboljih, Tadića i Mitra, koji su se čak i direktno par put konfrontirali..
Šta se to dogodilo, na sva zvona o pozitivnoj atmosferi i slično. A oni izlaze na najvažniji meč besni ko risevi.
Tu je meni prvi i najveći problem. Ostalo su posledice.

pARTizan

pre 1 godinu

Koliko lupetate za Blekija, covek je na drugom kraju terena (gde cuva svog igraca) zaostao mozda centimetar sto nije opravdanje da te Abubakar gazi kao da ne postojis...plus niko da da napomene gde Sergej gubi lopte i otvara kontre, ponekad stvarno ima opasan bol u usima sto se tice odnosa prema igri