Nedelja, 24.08.2008.

08:13

Zlato za američke odbojkaše!

Odbojkaška reprezentacija SAD osvojila je zlatnu olimpijsku medalju u Pekingu.

Izvor: B92

Zlato za amerièke odbojkaše! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Prvo čovek pa onda Srbin

pre 15 godina

Mora da su se dopingovali čim su uzeli zlato a i nas pobedili. Sad, da li su koristili isti doping kao naši odbojkaši u Sidneju ili nešto modernije, ne znam, pitajte Čavića, i on koristi njihovu alternativnu medicinu ili mu je možda pomogao Dr David Dabić. E, prokleta je Amerika, kiselo je grožđe a i limun je presladak. Nekima je potrebna doping kontrola a nekima IQ test i lečenje od paranoje.
@Saki
Ako ne možeš da podneseš pobedu Amerikanaca a ti skoči sa Brankovog mosta, olakšaj si muke u ovom surovom svetu. I nemoj da ih podsećaš da postoji i rukomet, inače eto im novog zlata u Londonu i nove traume za tebe.
Šta vam je bre ljudi, pa nije ovo mesto za kolektivnu psihoterapiju gde jedni drugima iznose svoje traume kako bi ih lakše prevazišli. Kao da ste izašli iz američkih filmova a vi, jelte, mrzite Amerikance.
Bože svašta...

Trambulina

pre 15 godina

@greeneyes

Pa vidiš, da nije važno, što nemaju pojma o rezultatima, važno je samo pljuvati po Amerikancima.
A najviše volim, kada se čude, kako su Čaviću utvrdili 1 sekundu razlike, kada se ista stotinka već merila u Seulu pre 20 godina, a na ovim OI u kajakaštvu su već odlučile i hiljaditi delovi sekunde. Ukrajinka je za 4 "hiljadinki" pobedila Talijanku u kajaku jednosedu 500 m, i niti se Talijanka, niti njen savez se nije bunio. Vreme je merila ista Omega, ali ovaj puta se radilo o delegaciji, koja može da sportski podnese poraz.

MK

pre 15 godina

Zna se da Amerikanci jedino OI priznaju za takmicenje ,i da ih ostala prvenstva nesto posebno i ne zanimaju. Dace dosta toga da postignu najbolje rezultate, od uslova za treninge, opreme, drzvljanstva... A da li se bave i nekim drugim rabotama to samo oni znaju. A nama ostaje da nasim sportistima obezbedimo bolje uslove. Mi smo mala zemlja ali imamo potencijale. Samo ih treba maksimalno iskoristiti. Ne bi trebao da nas zanima sta se desava u tudjem dvoristu nego gledati samo svoja posla. Ako se sve odradi kako treba rezultati ce doci. (A sto se tice Amerikanaca nadam se da stvari dodci na svoje mesto i da ce i njima kao i svim drugim sportistima sledovati antidoping kontrola inace sport gubi smisao)

Saki

pre 15 godina

Bas mi je zao sto ih Brazilci nisu pobedili,mada su mi se vec i oni smucili.Ali,ne mogu da podnesem pobedu Amerikanaca kada su oni nas pobedili.Nema sta,doping je ucinio svoje.Stvarno je nemoguce da su u svakom sportu toliko dobri da su bili u finalu svih ekipnih disciplina sem rukometa!Uzas!

miske

pre 15 godina

"Какве везе има тај ваш "допинг" са одличним пријемом, и невероватном дистрибуцијом лопте."

evo ako nisi provalio reci cu ti ako igrac ne oseca umor u svakom trenutku moze 100% svog potencijala da da,tokom celog mecha. Moci ce vise da skoci,bice fokusiraniji na igru nece mu biti "teske" ruke i noge.Stvar je u tome kako covek gubi snagu gubi i koncentraciju i jednostavne stvari postaju teske tu dolazi doping koji omogucuje eksplozivnost tokom celog mecha.

Milutin

pre 15 godina

Ma da. Kad Amerikanci osvoje nesto onda su dopingovani (bez obzira sto su prikazali ubedljivo najbolju kolektivnu igru na Olimpijskom odbojkaskom turniru). Kad mi nesto osvojimo onda je to zato sto smo mi "sportska nacija", "junaci" i ostale gluposti.

Stvarno vise smarate.

Бојан

pre 15 godina

Какве везе има тај ваш "допинг" са одличним пријемом, и невероватном дистрибуцијом лопте. Немојте бити заједљиви него честитајте победнику.

Ако се Амери који побеђују допингују, шта је са другим њиховим спортистима?

Nikola

pre 15 godina

pa o tome se radi, da bi provalili amerikance za doping mora da postoji jednako jaka anidoping kontrola kao i americka doping labaratorija.Skoro uhvatili valjda neku ukrajinku za doping ali sta ona koristila "kineske" tablete,amerikanci ulazu milijarde u razne doping varijantekako bi njihovi sportisti bili najbolji jer amerika zna da moze biti najbolja samo uz najbolji marketing.Kljukaju ih raznim hormonima,njihova nacija odrasta na toj geneskoj modifikovanoj hrani,npr. kravama ubrsgavaju hormone rasta....sve su to gluposti koje su izmislili amerikanci...

S

pre 15 godina

E, pun mi je kufer ovih genijalaca koji stalno tupe kako su Amerikanci dopingovani, kako je nemoguće to što oni rade itd. Mogu se kladiti, da nas nisu pobedili u vaterpolou i odbojci i da je Čavić pobedio da niko od njih ne bi ni zucnuo!!!
Ljudi su umislili da smo neka sportska sila a nismo u stanju osvojiti više od 3 medalje?! I za sve su krivi Amerikanci?!

Dejan

pre 15 godina

Malo mi je neobično da Amerikanci dostignu svoj zenit na zalasku svojih karijera. Pa gotovo svi su preko 30 godina. Onog Balla se sećam još od pre više od deset godina kada su nam služili uglavnom za trening. Ali, dobro... Ako je sve čisto, onda svaka im čast jer su stvarno dobro igrali. Mislim da mi imamo lep potencijal za budućnost jer su naši igrači mnogo mlađi i imaju još prostora za napredak. Pa ako ako su Amerikanci pred penziju uspeli doći do zlata zašto ne bismo mi već u Londonu? Treba puno vresno raditi i biće lepih vesti i od naših odbojkaša.

Vujadin

pre 15 godina

Stvar je prosta. Ocigledno je da Americki odbojkasi rade u teretani i uzimaju doping.
Ako treniras odbojku, nema dovoljno vremena jos i za tegove i za odmor. Ako izaberes da nemas odmor onda ces da budes preumoran, osim ako ne uzimas hemiju.
E sad, neka hemija nije dozvoljena, a neka jos nije na listi nedozvoljenih.
I to je to.
U vecini sportova je tako, trenirati svaki dan po 6-7 sati nije moguce bez hemije, unositi 12000 kalorija dnevno kao Felps pa normalan covek bi imao 200kg a ne 93.

книнџа

pre 15 godina

ето, да смо побједили пољаке и били трећи у групи сигурно би освојили медаљу, а овако.....
штета :(

stimi

pre 15 godina

Ma super ste,nema sta velesila....kao i plivaci,kosarkasi,vaterpolisti ,atleticari,,,sve ce to jednoga dana da izadje na videlo,,,,sta drugo reci,samo,-DROGA PORTOROZ-za vas ali ne i za nas,,,

neko

pre 15 godina

I šta će biti kada jednog dana budu otkrili čime su se amerikanci dopingovali?! Ode Felpsov rekord i medalje u svim kolektivnim sportovima.

Cvetko

pre 15 godina

Igrački izgleda čisto ali energetski, biti u vrhunskoj formi dva meseca sa malim brojem igrača u rotaciji a pogotovu "ona" trojica, JE POTPUNO NEMOGUĆE, NE MO GU ĆE! To znaju svi koji su se iole bavili sportom! Forma je fizički vremenski ograničena, i loša i dobra a ona najbolja najviše!Narokani su do poslednje vlasi kose! Kinezi i Ameri su potpuno nekontrolisani u laboratorijskom smislu! Olimpizam više ne postoji!
Cvetko

Zmaj Strasni

pre 15 godina

Sve je to ok, ali pocelo je da me nervira malo. Zlato u odbojci(muski i zenski), zlato u kosarci(muski i zenski), finale u vaterpolu, gomila medalja u atletici...Pa cime ih kljukaju?

Nikola

pre 15 godina

Ma da i u odbojci i u vaterpolu iznenadili amerikanci,prosle godine pojma nisu imali sad lagano zlata osvajaju.Ovo dopingovanje mi stvarno vise ide na zivce.Ko su amerikanci da ceo svet veruje njihovoj doping kontroli na rec.Bruka za sport!!!

Brkajlo

pre 15 godina

svaka cast Amerikancima!
Jeste da im odbojka lici na akcione filmove tipa robo cop ili terminator, ali mislio sam da nemaju sanse sa rusima a pogotovo sa brazilcima jer su bili prvi u grupi u kojoj je jedina trenutno jaka ekipa - Bugarska, ali ovome se sada, rezultatski ne moze prigovoriti.
Ali najbitnije od svega je da su nasi momci, na zalasku karijera igraca iz sjajne generacije, od kojih su se mnogi vec, naravno opravdano povukli, pokazali da mogu muski da se bore protiv svakoga i da ce nam opet, verujem ubrzo, "krenuti". I onda nas eto opet, da slavimo zajedno!
Hej carevi, najvise volimo vas! :)

Ја

pre 15 godina

Е ово је комедија над комедијама, то би било као да ја који не знам да пливам одем на ОИ и победим у барем једној категорији. Ово је купљено и то не може више нико да ме убеди, исто као и ватерполо и ко зна колко спортова које нисам ни пратио...

ОВО СЕ НЕ ЗОВЕ С П О Р Т !

sanja

pre 15 godina

Eh,sad smo mogli mi da se radujemo.I mislim da su se protiv nasih najvise namucili.Ali dobro radovace se jos nasi odbojkasi...Napred SRBIJA

ah

pre 15 godina

Ko bi rekao da ce Ameri ove godine da osvoje SL i OI... odvratna su ekipa, mada su mi se i Brazilci smucili svih ovih godina... ako je neko vec morao da ih skine steta sto su to bas Ameri, doping je odradio svoje...

Filip

pre 15 godina

Dobiti na jednom turinu : Italiju, Bugarsku, Srbiju, Rusiju i Brazil i turnir zavrsiti bez poraza....pre toga osvojiti svetsku ligu...
Jos smo mi i poslednji koji su ih dobili :)
Odlicna generacija!

verni navijac

pre 15 godina

Evo i brazilski pljuvaci su dobili svoju sansu, ali ne verujem da mogu da nadmase ove nase. Nemaju oni to iskustvo i tradiciju...U stvari pre bih rekla da ni ne postoje

Grof

pre 15 godina

Sobediti Srbiju, Rusiju I Brazil osvojiti prvo mesto u grupi jednostavno nista im se ne moze zameriti.
Cestitam Amerikancima na najboljoj odbojci i na potpuno zasluzenoj pobedi.

Cvetko

pre 15 godina

Igrački izgleda čisto ali energetski, biti u vrhunskoj formi dva meseca sa malim brojem igrača u rotaciji a pogotovu "ona" trojica, JE POTPUNO NEMOGUĆE, NE MO GU ĆE! To znaju svi koji su se iole bavili sportom! Forma je fizički vremenski ograničena, i loša i dobra a ona najbolja najviše!Narokani su do poslednje vlasi kose! Kinezi i Ameri su potpuno nekontrolisani u laboratorijskom smislu! Olimpizam više ne postoji!
Cvetko

Grof

pre 15 godina

Sobediti Srbiju, Rusiju I Brazil osvojiti prvo mesto u grupi jednostavno nista im se ne moze zameriti.
Cestitam Amerikancima na najboljoj odbojci i na potpuno zasluzenoj pobedi.

ah

pre 15 godina

Ko bi rekao da ce Ameri ove godine da osvoje SL i OI... odvratna su ekipa, mada su mi se i Brazilci smucili svih ovih godina... ako je neko vec morao da ih skine steta sto su to bas Ameri, doping je odradio svoje...

Nikola

pre 15 godina

Ma da i u odbojci i u vaterpolu iznenadili amerikanci,prosle godine pojma nisu imali sad lagano zlata osvajaju.Ovo dopingovanje mi stvarno vise ide na zivce.Ko su amerikanci da ceo svet veruje njihovoj doping kontroli na rec.Bruka za sport!!!

Filip

pre 15 godina

Dobiti na jednom turinu : Italiju, Bugarsku, Srbiju, Rusiju i Brazil i turnir zavrsiti bez poraza....pre toga osvojiti svetsku ligu...
Jos smo mi i poslednji koji su ih dobili :)
Odlicna generacija!

S

pre 15 godina

E, pun mi je kufer ovih genijalaca koji stalno tupe kako su Amerikanci dopingovani, kako je nemoguće to što oni rade itd. Mogu se kladiti, da nas nisu pobedili u vaterpolou i odbojci i da je Čavić pobedio da niko od njih ne bi ni zucnuo!!!
Ljudi su umislili da smo neka sportska sila a nismo u stanju osvojiti više od 3 medalje?! I za sve su krivi Amerikanci?!

Milutin

pre 15 godina

Ma da. Kad Amerikanci osvoje nesto onda su dopingovani (bez obzira sto su prikazali ubedljivo najbolju kolektivnu igru na Olimpijskom odbojkaskom turniru). Kad mi nesto osvojimo onda je to zato sto smo mi "sportska nacija", "junaci" i ostale gluposti.

Stvarno vise smarate.

Brkajlo

pre 15 godina

svaka cast Amerikancima!
Jeste da im odbojka lici na akcione filmove tipa robo cop ili terminator, ali mislio sam da nemaju sanse sa rusima a pogotovo sa brazilcima jer su bili prvi u grupi u kojoj je jedina trenutno jaka ekipa - Bugarska, ali ovome se sada, rezultatski ne moze prigovoriti.
Ali najbitnije od svega je da su nasi momci, na zalasku karijera igraca iz sjajne generacije, od kojih su se mnogi vec, naravno opravdano povukli, pokazali da mogu muski da se bore protiv svakoga i da ce nam opet, verujem ubrzo, "krenuti". I onda nas eto opet, da slavimo zajedno!
Hej carevi, najvise volimo vas! :)

Бојан

pre 15 godina

Какве везе има тај ваш "допинг" са одличним пријемом, и невероватном дистрибуцијом лопте. Немојте бити заједљиви него честитајте победнику.

Ако се Амери који побеђују допингују, шта је са другим њиховим спортистима?

Ја

pre 15 godina

Е ово је комедија над комедијама, то би било као да ја који не знам да пливам одем на ОИ и победим у барем једној категорији. Ово је купљено и то не може више нико да ме убеди, исто као и ватерполо и ко зна колко спортова које нисам ни пратио...

ОВО СЕ НЕ ЗОВЕ С П О Р Т !

verni navijac

pre 15 godina

Evo i brazilski pljuvaci su dobili svoju sansu, ali ne verujem da mogu da nadmase ove nase. Nemaju oni to iskustvo i tradiciju...U stvari pre bih rekla da ni ne postoje

sanja

pre 15 godina

Eh,sad smo mogli mi da se radujemo.I mislim da su se protiv nasih najvise namucili.Ali dobro radovace se jos nasi odbojkasi...Napred SRBIJA

miske

pre 15 godina

"Какве везе има тај ваш "допинг" са одличним пријемом, и невероватном дистрибуцијом лопте."

evo ako nisi provalio reci cu ti ako igrac ne oseca umor u svakom trenutku moze 100% svog potencijala da da,tokom celog mecha. Moci ce vise da skoci,bice fokusiraniji na igru nece mu biti "teske" ruke i noge.Stvar je u tome kako covek gubi snagu gubi i koncentraciju i jednostavne stvari postaju teske tu dolazi doping koji omogucuje eksplozivnost tokom celog mecha.

Vujadin

pre 15 godina

Stvar je prosta. Ocigledno je da Americki odbojkasi rade u teretani i uzimaju doping.
Ako treniras odbojku, nema dovoljno vremena jos i za tegove i za odmor. Ako izaberes da nemas odmor onda ces da budes preumoran, osim ako ne uzimas hemiju.
E sad, neka hemija nije dozvoljena, a neka jos nije na listi nedozvoljenih.
I to je to.
U vecini sportova je tako, trenirati svaki dan po 6-7 sati nije moguce bez hemije, unositi 12000 kalorija dnevno kao Felps pa normalan covek bi imao 200kg a ne 93.

Nikola

pre 15 godina

pa o tome se radi, da bi provalili amerikance za doping mora da postoji jednako jaka anidoping kontrola kao i americka doping labaratorija.Skoro uhvatili valjda neku ukrajinku za doping ali sta ona koristila "kineske" tablete,amerikanci ulazu milijarde u razne doping varijantekako bi njihovi sportisti bili najbolji jer amerika zna da moze biti najbolja samo uz najbolji marketing.Kljukaju ih raznim hormonima,njihova nacija odrasta na toj geneskoj modifikovanoj hrani,npr. kravama ubrsgavaju hormone rasta....sve su to gluposti koje su izmislili amerikanci...

stimi

pre 15 godina

Ma super ste,nema sta velesila....kao i plivaci,kosarkasi,vaterpolisti ,atleticari,,,sve ce to jednoga dana da izadje na videlo,,,,sta drugo reci,samo,-DROGA PORTOROZ-za vas ali ne i za nas,,,

Trambulina

pre 15 godina

@greeneyes

Pa vidiš, da nije važno, što nemaju pojma o rezultatima, važno je samo pljuvati po Amerikancima.
A najviše volim, kada se čude, kako su Čaviću utvrdili 1 sekundu razlike, kada se ista stotinka već merila u Seulu pre 20 godina, a na ovim OI u kajakaštvu su već odlučile i hiljaditi delovi sekunde. Ukrajinka je za 4 "hiljadinki" pobedila Talijanku u kajaku jednosedu 500 m, i niti se Talijanka, niti njen savez se nije bunio. Vreme je merila ista Omega, ali ovaj puta se radilo o delegaciji, koja može da sportski podnese poraz.

Zmaj Strasni

pre 15 godina

Sve je to ok, ali pocelo je da me nervira malo. Zlato u odbojci(muski i zenski), zlato u kosarci(muski i zenski), finale u vaterpolu, gomila medalja u atletici...Pa cime ih kljukaju?

Saki

pre 15 godina

Bas mi je zao sto ih Brazilci nisu pobedili,mada su mi se vec i oni smucili.Ali,ne mogu da podnesem pobedu Amerikanaca kada su oni nas pobedili.Nema sta,doping je ucinio svoje.Stvarno je nemoguce da su u svakom sportu toliko dobri da su bili u finalu svih ekipnih disciplina sem rukometa!Uzas!

Dejan

pre 15 godina

Malo mi je neobično da Amerikanci dostignu svoj zenit na zalasku svojih karijera. Pa gotovo svi su preko 30 godina. Onog Balla se sećam još od pre više od deset godina kada su nam služili uglavnom za trening. Ali, dobro... Ako je sve čisto, onda svaka im čast jer su stvarno dobro igrali. Mislim da mi imamo lep potencijal za budućnost jer su naši igrači mnogo mlađi i imaju još prostora za napredak. Pa ako ako su Amerikanci pred penziju uspeli doći do zlata zašto ne bismo mi već u Londonu? Treba puno vresno raditi i biće lepih vesti i od naših odbojkaša.

MK

pre 15 godina

Zna se da Amerikanci jedino OI priznaju za takmicenje ,i da ih ostala prvenstva nesto posebno i ne zanimaju. Dace dosta toga da postignu najbolje rezultate, od uslova za treninge, opreme, drzvljanstva... A da li se bave i nekim drugim rabotama to samo oni znaju. A nama ostaje da nasim sportistima obezbedimo bolje uslove. Mi smo mala zemlja ali imamo potencijale. Samo ih treba maksimalno iskoristiti. Ne bi trebao da nas zanima sta se desava u tudjem dvoristu nego gledati samo svoja posla. Ako se sve odradi kako treba rezultati ce doci. (A sto se tice Amerikanaca nadam se da stvari dodci na svoje mesto i da ce i njima kao i svim drugim sportistima sledovati antidoping kontrola inace sport gubi smisao)

neko

pre 15 godina

I šta će biti kada jednog dana budu otkrili čime su se amerikanci dopingovali?! Ode Felpsov rekord i medalje u svim kolektivnim sportovima.

книнџа

pre 15 godina

ето, да смо побједили пољаке и били трећи у групи сигурно би освојили медаљу, а овако.....
штета :(

Prvo čovek pa onda Srbin

pre 15 godina

Mora da su se dopingovali čim su uzeli zlato a i nas pobedili. Sad, da li su koristili isti doping kao naši odbojkaši u Sidneju ili nešto modernije, ne znam, pitajte Čavića, i on koristi njihovu alternativnu medicinu ili mu je možda pomogao Dr David Dabić. E, prokleta je Amerika, kiselo je grožđe a i limun je presladak. Nekima je potrebna doping kontrola a nekima IQ test i lečenje od paranoje.
@Saki
Ako ne možeš da podneseš pobedu Amerikanaca a ti skoči sa Brankovog mosta, olakšaj si muke u ovom surovom svetu. I nemoj da ih podsećaš da postoji i rukomet, inače eto im novog zlata u Londonu i nove traume za tebe.
Šta vam je bre ljudi, pa nije ovo mesto za kolektivnu psihoterapiju gde jedni drugima iznose svoje traume kako bi ih lakše prevazišli. Kao da ste izašli iz američkih filmova a vi, jelte, mrzite Amerikance.
Bože svašta...

ah

pre 15 godina

Ko bi rekao da ce Ameri ove godine da osvoje SL i OI... odvratna su ekipa, mada su mi se i Brazilci smucili svih ovih godina... ako je neko vec morao da ih skine steta sto su to bas Ameri, doping je odradio svoje...

miske

pre 15 godina

"Какве везе има тај ваш "допинг" са одличним пријемом, и невероватном дистрибуцијом лопте."

evo ako nisi provalio reci cu ti ako igrac ne oseca umor u svakom trenutku moze 100% svog potencijala da da,tokom celog mecha. Moci ce vise da skoci,bice fokusiraniji na igru nece mu biti "teske" ruke i noge.Stvar je u tome kako covek gubi snagu gubi i koncentraciju i jednostavne stvari postaju teske tu dolazi doping koji omogucuje eksplozivnost tokom celog mecha.

Saki

pre 15 godina

Bas mi je zao sto ih Brazilci nisu pobedili,mada su mi se vec i oni smucili.Ali,ne mogu da podnesem pobedu Amerikanaca kada su oni nas pobedili.Nema sta,doping je ucinio svoje.Stvarno je nemoguce da su u svakom sportu toliko dobri da su bili u finalu svih ekipnih disciplina sem rukometa!Uzas!

Vujadin

pre 15 godina

Stvar je prosta. Ocigledno je da Americki odbojkasi rade u teretani i uzimaju doping.
Ako treniras odbojku, nema dovoljno vremena jos i za tegove i za odmor. Ako izaberes da nemas odmor onda ces da budes preumoran, osim ako ne uzimas hemiju.
E sad, neka hemija nije dozvoljena, a neka jos nije na listi nedozvoljenih.
I to je to.
U vecini sportova je tako, trenirati svaki dan po 6-7 sati nije moguce bez hemije, unositi 12000 kalorija dnevno kao Felps pa normalan covek bi imao 200kg a ne 93.

neko

pre 15 godina

I šta će biti kada jednog dana budu otkrili čime su se amerikanci dopingovali?! Ode Felpsov rekord i medalje u svim kolektivnim sportovima.

Dejan

pre 15 godina

Malo mi je neobično da Amerikanci dostignu svoj zenit na zalasku svojih karijera. Pa gotovo svi su preko 30 godina. Onog Balla se sećam još od pre više od deset godina kada su nam služili uglavnom za trening. Ali, dobro... Ako je sve čisto, onda svaka im čast jer su stvarno dobro igrali. Mislim da mi imamo lep potencijal za budućnost jer su naši igrači mnogo mlađi i imaju još prostora za napredak. Pa ako ako su Amerikanci pred penziju uspeli doći do zlata zašto ne bismo mi već u Londonu? Treba puno vresno raditi i biće lepih vesti i od naših odbojkaša.

Ја

pre 15 godina

Е ово је комедија над комедијама, то би било као да ја који не знам да пливам одем на ОИ и победим у барем једној категорији. Ово је купљено и то не може више нико да ме убеди, исто као и ватерполо и ко зна колко спортова које нисам ни пратио...

ОВО СЕ НЕ ЗОВЕ С П О Р Т !

Nikola

pre 15 godina

Ma da i u odbojci i u vaterpolu iznenadili amerikanci,prosle godine pojma nisu imali sad lagano zlata osvajaju.Ovo dopingovanje mi stvarno vise ide na zivce.Ko su amerikanci da ceo svet veruje njihovoj doping kontroli na rec.Bruka za sport!!!

stimi

pre 15 godina

Ma super ste,nema sta velesila....kao i plivaci,kosarkasi,vaterpolisti ,atleticari,,,sve ce to jednoga dana da izadje na videlo,,,,sta drugo reci,samo,-DROGA PORTOROZ-za vas ali ne i za nas,,,

Cvetko

pre 15 godina

Igrački izgleda čisto ali energetski, biti u vrhunskoj formi dva meseca sa malim brojem igrača u rotaciji a pogotovu "ona" trojica, JE POTPUNO NEMOGUĆE, NE MO GU ĆE! To znaju svi koji su se iole bavili sportom! Forma je fizički vremenski ograničena, i loša i dobra a ona najbolja najviše!Narokani su do poslednje vlasi kose! Kinezi i Ameri su potpuno nekontrolisani u laboratorijskom smislu! Olimpizam više ne postoji!
Cvetko

Grof

pre 15 godina

Sobediti Srbiju, Rusiju I Brazil osvojiti prvo mesto u grupi jednostavno nista im se ne moze zameriti.
Cestitam Amerikancima na najboljoj odbojci i na potpuno zasluzenoj pobedi.

S

pre 15 godina

E, pun mi je kufer ovih genijalaca koji stalno tupe kako su Amerikanci dopingovani, kako je nemoguće to što oni rade itd. Mogu se kladiti, da nas nisu pobedili u vaterpolou i odbojci i da je Čavić pobedio da niko od njih ne bi ni zucnuo!!!
Ljudi su umislili da smo neka sportska sila a nismo u stanju osvojiti više od 3 medalje?! I za sve su krivi Amerikanci?!

Бојан

pre 15 godina

Какве везе има тај ваш "допинг" са одличним пријемом, и невероватном дистрибуцијом лопте. Немојте бити заједљиви него честитајте победнику.

Ако се Амери који побеђују допингују, шта је са другим њиховим спортистима?

verni navijac

pre 15 godina

Evo i brazilski pljuvaci su dobili svoju sansu, ali ne verujem da mogu da nadmase ove nase. Nemaju oni to iskustvo i tradiciju...U stvari pre bih rekla da ni ne postoje

sanja

pre 15 godina

Eh,sad smo mogli mi da se radujemo.I mislim da su se protiv nasih najvise namucili.Ali dobro radovace se jos nasi odbojkasi...Napred SRBIJA

Zmaj Strasni

pre 15 godina

Sve je to ok, ali pocelo je da me nervira malo. Zlato u odbojci(muski i zenski), zlato u kosarci(muski i zenski), finale u vaterpolu, gomila medalja u atletici...Pa cime ih kljukaju?

Nikola

pre 15 godina

pa o tome se radi, da bi provalili amerikance za doping mora da postoji jednako jaka anidoping kontrola kao i americka doping labaratorija.Skoro uhvatili valjda neku ukrajinku za doping ali sta ona koristila "kineske" tablete,amerikanci ulazu milijarde u razne doping varijantekako bi njihovi sportisti bili najbolji jer amerika zna da moze biti najbolja samo uz najbolji marketing.Kljukaju ih raznim hormonima,njihova nacija odrasta na toj geneskoj modifikovanoj hrani,npr. kravama ubrsgavaju hormone rasta....sve su to gluposti koje su izmislili amerikanci...

Milutin

pre 15 godina

Ma da. Kad Amerikanci osvoje nesto onda su dopingovani (bez obzira sto su prikazali ubedljivo najbolju kolektivnu igru na Olimpijskom odbojkaskom turniru). Kad mi nesto osvojimo onda je to zato sto smo mi "sportska nacija", "junaci" i ostale gluposti.

Stvarno vise smarate.

Trambulina

pre 15 godina

@greeneyes

Pa vidiš, da nije važno, što nemaju pojma o rezultatima, važno je samo pljuvati po Amerikancima.
A najviše volim, kada se čude, kako su Čaviću utvrdili 1 sekundu razlike, kada se ista stotinka već merila u Seulu pre 20 godina, a na ovim OI u kajakaštvu su već odlučile i hiljaditi delovi sekunde. Ukrajinka je za 4 "hiljadinki" pobedila Talijanku u kajaku jednosedu 500 m, i niti se Talijanka, niti njen savez se nije bunio. Vreme je merila ista Omega, ali ovaj puta se radilo o delegaciji, koja može da sportski podnese poraz.

Filip

pre 15 godina

Dobiti na jednom turinu : Italiju, Bugarsku, Srbiju, Rusiju i Brazil i turnir zavrsiti bez poraza....pre toga osvojiti svetsku ligu...
Jos smo mi i poslednji koji su ih dobili :)
Odlicna generacija!

Brkajlo

pre 15 godina

svaka cast Amerikancima!
Jeste da im odbojka lici na akcione filmove tipa robo cop ili terminator, ali mislio sam da nemaju sanse sa rusima a pogotovo sa brazilcima jer su bili prvi u grupi u kojoj je jedina trenutno jaka ekipa - Bugarska, ali ovome se sada, rezultatski ne moze prigovoriti.
Ali najbitnije od svega je da su nasi momci, na zalasku karijera igraca iz sjajne generacije, od kojih su se mnogi vec, naravno opravdano povukli, pokazali da mogu muski da se bore protiv svakoga i da ce nam opet, verujem ubrzo, "krenuti". I onda nas eto opet, da slavimo zajedno!
Hej carevi, najvise volimo vas! :)

книнџа

pre 15 godina

ето, да смо побједили пољаке и били трећи у групи сигурно би освојили медаљу, а овако.....
штета :(

MK

pre 15 godina

Zna se da Amerikanci jedino OI priznaju za takmicenje ,i da ih ostala prvenstva nesto posebno i ne zanimaju. Dace dosta toga da postignu najbolje rezultate, od uslova za treninge, opreme, drzvljanstva... A da li se bave i nekim drugim rabotama to samo oni znaju. A nama ostaje da nasim sportistima obezbedimo bolje uslove. Mi smo mala zemlja ali imamo potencijale. Samo ih treba maksimalno iskoristiti. Ne bi trebao da nas zanima sta se desava u tudjem dvoristu nego gledati samo svoja posla. Ako se sve odradi kako treba rezultati ce doci. (A sto se tice Amerikanaca nadam se da stvari dodci na svoje mesto i da ce i njima kao i svim drugim sportistima sledovati antidoping kontrola inace sport gubi smisao)

Prvo čovek pa onda Srbin

pre 15 godina

Mora da su se dopingovali čim su uzeli zlato a i nas pobedili. Sad, da li su koristili isti doping kao naši odbojkaši u Sidneju ili nešto modernije, ne znam, pitajte Čavića, i on koristi njihovu alternativnu medicinu ili mu je možda pomogao Dr David Dabić. E, prokleta je Amerika, kiselo je grožđe a i limun je presladak. Nekima je potrebna doping kontrola a nekima IQ test i lečenje od paranoje.
@Saki
Ako ne možeš da podneseš pobedu Amerikanaca a ti skoči sa Brankovog mosta, olakšaj si muke u ovom surovom svetu. I nemoj da ih podsećaš da postoji i rukomet, inače eto im novog zlata u Londonu i nove traume za tebe.
Šta vam je bre ljudi, pa nije ovo mesto za kolektivnu psihoterapiju gde jedni drugima iznose svoje traume kako bi ih lakše prevazišli. Kao da ste izašli iz američkih filmova a vi, jelte, mrzite Amerikance.
Bože svašta...