Nova vest
Košarka

Subota, 04.12.2021.

22:30

Jokić: Ako sam im potreban tu sam, ako ne – presedeću

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić pružio je još jednu partiju na MVP nivou u pobedi svoje ekipe nad Njujork Niksima.

Izvor:

Autor:

Jokić: Ako sam im potreban tu sam, ako ne – presedeću
Foto: Profimedia

Aktuelni MVP je na terenu proveo samo 27 minuta, ali ga to nije sprečilo da upiše 32 poena uz 11 skokova i pet asistencija.

Srpski as je presedeo čitavu četvrtu deonicu s obzirom na to da je prednost već nakon tri dela bila nedostižna za protivnika.

"Bio sam spreman da igram. Imali smo prednost i trener je odlučio da me ne ubacuje. Ako sam im potreban, tu sam. Ako ne, presedeću", rekao je Jokić.

Govorio je i o partiji Zika Nađija koji je ostvario rekord karijere sa 21 poenom.

"Ubacio je pet trojki, skakao je. Odbrambeni igrač je morao da mu priđe bliže što je otvaralo prostor za druge. Dobro je odigrao", rekao je srpski košarkaš.

Osvrnuo se i na igru protivnika.

"Igrali su brzo. Stalno su trčali. Pokušali smo da kontrolišemo igru, dobro smo igrali pikenrol. Oni su loše šutirali, a mi dobro. Jedina stvar koju moramo da popravimo jesu skokovi", zaključio je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d