Nova vest
Košarka 1

28.3.2024.

15:58

Karijev očaj i suze – sve teže mu pada Grinovo ponašanje VIDEO

Lider Golden Stejta Stef Grin mokrih očiju je ispratio isključenje Drejmonda Grina već u trećem minutu utakmcie sa Orlandom Na Floridi.

Izvor: B92.net

Autor: B92

B92
B92
Profimedia

Voriorsi su na kraju slavili, ali mnogima je najupečatljiviji utisak sa meča reakcija Stefa Karija u momentu kada je shvatio da je Grin imao novo "pomračenje svesti".

Ovog puta nije nikog udario, niti davio, ali je sam sebe isključio zbog konstantnog pridikovanja sudiji zbog banalnog prekršaja nad Viginsom - u trećem minutu?!


Utakmica praktično nije ni krenulla, a Grin je već koračao ka svlačionici, i ono što je za Voriorse najvažnije - ostavio ih je "na cedilu" po ko zna koji put.

Kari je bio u neverici, toliko da mu je Stiv Ker u jednom momentu prišao i utešno potapšao po ramenima. Kari je dres navukao preko lica želeći da sakrije suze ali nije mogao da zamaskira oči iziritirane od trljanja.

Njegov težak momenat bio je toliko upadljiv da nije promakao nikome.

Apsolutno je jasno da je i Stefu dojadilo ovakvo ponašanje Grina, da je i njemu "preko glave" ispada ratobornog saigrača zbog kojeg ekipa sve više počinje da ispašta.

Grin je ove sezone propustio 16 utakmica zbog nasilja nad protivničkim igračima (Goberom i Nurkićem) i naneo veliku štetu svom timu.

Na kraju, Grin je sa osmehom dočekao Karija koji je rešio meč sa Orlandom - priglio ga pred svlačionicom gostiju kao da se ništa nije desilo. Laknulo mu je, jasno, zbog pobede, jer je tako njegov novi ispad koliko toliko pao u drugi plan.  .

Kamera Golden Stejta je zabeležila taj momenat i objavila kao svedočanstvo da je između ove dvojice igrača sve u redu.

Da li je tako - to znaju samo njih dvojica.

Istine radi, Kari možda danas ne bi imao četiri titule da nije bilo Grina, ali je isto tako činjenica da je svojim problematičnim ponašanjem ovaj, osim učestalih ispada kojim konstantno narušava harmoniju u ekipi, uticao i na to da neki dobri igrači upravo zbog njega napuste ekipu, poput Džordana Pula i Kevina Durenta pre toga.

Koliko je Grin težak za saradnju to možda više od svega govori Karijev izraz lica nakon novog ispada njegovog saigrača. 

I Karijevo strpljenje ima granice.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve