Nova vest
Košarka 9

21.3.2024.

11:00

Drejmond Grin protiv svih

Napetost koja postoji između igrača Golden Stejta i Memfisa isplivala je i protekle noći u duelu ova dva tima - glavna rola, naravno, pripala je Drejmondu Grinu.

Izvor: B92.net

Autor: B92

B92
B92
Tanjug/Carlos Avila Gonzalez/San Francisco Chronicle via AP

Početkom treće četvrtine Grin je gotovo ušao u klinč sa Špancem Santijem Aldamom, pošto je ovaj poentirao i potom laktom "bocnuo" iskusnog igrača Voriorsa.

Grin mu taj potez nije oćutao, odmah je uzvratio, stao u gard, uhvatio Španca za dres i poručio mu "nemoj to da radiš".

Obojica su krenula da trče na drugu stranu terena kada je ponovo "zavarničilo" između njih dvojice. Meč je prekinut, pošto se njihov duel gledao na snimku ne bi li sudije bolje utvrdile krivicu i donele ispravnu odluku.

Upravo je tada došlo do masovnog koškanja gotovo svih aktera na meču, uključujući i klupe.

Dezmond Bejn je prvi prišao Grinu, stavio ruke na njega dok je ovaj nešto objašnjavao sudiji. Rvački su se potom njih dvojica dohvatili i tada je krenulo nagurivanje dve grupe i prilično haotične scene su usledile.

U pokušaju da sa obe ruke skloni Grina, njegov saigrač Pejton je izgubio ravnotežu i pao, a na parketu je završio i pomoćni trener Memfisa Vitali Potapenko.

Pogledajte kako je sve to izgledalo.
 

Trener Voriorsa Stiv Ker je sve podsetio da ovakve stvari nisu neobične imajući u vidu čitavu istoriju okršaja ova dva tima.  

"Imamo istoriju sa njima i utakmice sa njima su uvek ovakve, pune nabija, takmičarske. Čvrsti su. Uvek kada igramo sa njima obično bude tuče", rekao je Ker.



 

Podeli:

Komentari 9

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu