Nova vest
Košarka

Nedelja, 29.05.2022.

22:30

Obradović: Najvažnije je da budeš čovek, nemam komentar VIDEO

Trener Partizana Željko Obradović zadovoljan je prikazanim na parketu uprkos novom porazu njegove ekipe u finalnoj seriji ABA lige.

Izvor:

Autor:

Obradović: Najvažnije je da budeš čovek, nemam komentar VIDEO
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Obradović je istakao nameru da se pitanje šampiona ne reši u narednom meču.

"Čestitam Crvenoj zvezdi na još jednoj pobedi i mojim igračima na izvanrednoj utakmici. Apsolutno sam zadovoljan kako smo igrali, veoma hrabro, borili se do zadnjeg atoma snage. Daćemo sve od sebe da se serija nastavi", rekao je Obradović.

Trener crno-belih je bio na meti uvreda navijača Zvezde, kao i sportski direktor Zoran Savić i Aleksa Avramović između ostalih.

"Ako vratite malo unazad na dan kada sam došao u Partizan, rekao sam da ću jedna od stvari koje ću pokušati da uradim jeste da se stvari relaksiraju. Ne želim nikakav komentar da pravim. Uvek sam se ponašao prema svima korektno i nastaviću tako. Mislim da je to važnije od svega i rezultata – da budeš čovek", jasan je Obradović.

Odmah zatim je upitan šta se desilo po okončanju meča kada je Matijas Lesor ušao u obračun sa navijačima bivšeg tima.

"Nemam komentar. Ja se bavim timom i onim što se dešava na parketu", kratak je bio Obradović.

Partizan je imao priliku za pobedu, ali je Matijas Lesor, nakon namerno promašenog slobodnog bacanja, nagazio liniju i poklonio loptu.

"To je bila odluka u dogovoru sa njim, ali ne način na koji je to uradio. Jasno je da igrač koji izvodi bacanje ne može na skok, sem ako mu se direktno odbije u ruke. Ja nikad u životu nisam analizirao zadnji napad ili zadnji šut ili odbranu. Zadnja lopta je uvek klackalica. Jednom ćeš da dobiješ, jednom da izgubiš. Lesoru čestitke na velikoj požrtvovanosti koju je pokazao", zaključio je Obradović.

Naredna utakmica igra se u sredu od 20 časova i 30 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu