Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 16.05.2022.

11:10

Micov: Koš koji mi je možda produžio karijeru VIDEO

Bek Budućnosti Vladimir Micov prokomentarisao je dramatičnu završnicu u "Morači" u kojoj je njegov tim izborio "majstoricu" protiv Partizana u polufinalu ABA.

Izvor: B92

Autor:B92

Micov: Koš koji mi je možda produžio karijeru VIDEO
Foto: ABA/Buduænost VOLI

Micov je četiri sekunde pre kraja, kada je izgledalo da je sve gotovo za Podgoričane, pogodio trojku za 72:71.

"Zezali su me saigrači posle meča da sam morao da pogodim kako bih sebi produžio karijeru. Možda bi ova utakmica protiv Partizana bila moja poslednja u karijeri, eto... Drago mi je što sam bio precizan i zbog toga", rekao je 37-godišnji Micov za "Mozzart Sport".

Micov nije pao u euforiju posle koša, svestan da Partizan ima dovoljno vremena da postigne koš za pobedu.

"Nisam neko ko se busa u grudi ili baca po terenu. Poznat sam kao neko ko ne pokazuje previše emocija na parketu. Svestan sam bio u tom momentu da Partizan ima dovoljno vremena da postigne koš. Igrao sam u toliko klubova i takmičenja, pogađao sam razne šuteve i za pobede i u poslednjim sekundama, ostao sam miran jer sam video da sam se dobro namestio i bez pritiska sam šutnuo i pogodio. Šut kao i svaki drugi"
.

Budućnost je izborila "majstoricu" koja će se igrati u Beogradu (sreda ili petak).

"Znamo svi da će dvorana biti prepuna. Strahovit pritisak će biti na Partizanu zbog ekipe koje imaju i zbog trenera. Znam da svi očekuju od njih da pobede, ali neće biti lako. Mi dolazimo sa našim ambicijama i imaćemo šansu da pobedimo",
istakao je Micov, "Sitni detalji, duža klupa, to će prelomiti utakmicu. Nema više tu nikakvog umora, mi smo iskusniji od njih, a oni možda imaju više energije jer su mlađi. Imamo šansu da pobedimo, očekujem da će biti teška utakmica".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu