Nova vest
Košarka

Sreda, 06.10.2021.

19:00

Zvezdi prizivaju "pakao" u Tel Avivu

Košarkaši Crvene zvezde gostuju velikanu Makabiju u Tel Avivu u 2. kolu Evrolige.

Izvor: MS

Autor: MS

Zvezdi prizivaju
Foto: M.L./ATAImages/Profimedia

"Ponos Izraela" je slavio nad Bajernom, dok je Zvezde poražena u Istanbulu od Fenerbahčea, ali i pored toga ima veliki respekt od trenera Janisa Sferopulosa.

Sferopulos veruje da će uz 10.000 navijača, jednim od najboljih u Evroligi, stvoriti atmosferu koja će da vodi "Ponos Izraela" da trijumfa.

U trenutku kada tim Dejana Radonjića ima mnogo problema oko sastavljanja tima.

"Suočavamo se sa opasnim protivnikom. Crvena zvezda je do sada igrala jako dobru odbranu, neće biti lako. Ima iskusne i kvalitetne evroligaškog kalibra. Moramo da budemo koncentrisani i spremni protiv teškog rivala", rekao je Grk za klupski sajt.

Nekadašnji trener Olimpijakosa analizirao je igru Zvezde.

"Igra im počinje uglavnom iz odbrane, a to znači da bi naš napad trebalo da funkcioniše na pravi način. Pripremili smo njihove slabe tačke, u odbrani i napadu. Želimo da budemo pametni".

Sferopulos očekuje pune tribine hale u Tel Avivu.

"Nadam se i očekuje krcatu dvoranu. Jasno je da su nam potrebni naši navijači, svaki. I tako da dođemo do druge pobede u Evroligi", završio je.

Meč se igra u četvrtak sa početkom u 20.05.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu