Nova vest
Košarka

Utorak, 16.04.2019.

12:02

Željko čeka Šarasa: Poštovanje, ali mi imamo jasan cilj

Vreme je za rasplet i u Evroligi – plej of startuje u utorak uveče, a u fokusu će biti duel učitelja i učenika, Željka Obradovića i Šarunasa Jasikevičusa.

Izvor: SV

Autor: SV

Željko čeka Šarasa: Poštovanje, ali mi imamo jasan cilj
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Ekipe Fenerbahčea i Žalgirisa će prvi meč odigrati u prestonici Turske, a najtrofejniji trener u Evropi se nada da će publika napraviti dobar doček litvanskom timu.

“Radili smo cele sezone da budemo u poziciji da igramo u plej-ofu. Imamo prednost domaćeg terena, verujemo u naše ljude, da će doći i da će podržati tim. Želim i da pokažu dobrodošlicu prema Žalgirisu. Nadam se dobrim utakmicama. Imam veliko poštovanje za Žalgiris, naročito zbog načina na koji su igrali tokom finiša sezone. Zaslužuju da budu ovde, ali mi imao jasan cilj pred nama“, rekao je Obradović.

Prekoputa njega će se naći Jasikevičus, koji je istakao da Fenerbahče već godinama ima praktično isti tim.

“Igraju prelepo, razumeju sistem, imaju dobar osećaj jedni za druge. To je faktor koji svakoga brine. Oni su veoma disciplinovani, iskusni... Ne smemo ništa da im poklonimo, ni faulove, ni lake poene... Važno je da razumemo značaj svakog detalja“, istakao je Jasikevičus.

Početak utakmice je zakazan za 19.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu