Nova vest
Košarka

Utorak, 05.12.2017.

12:25

Crno-beli u Viljnusu traže samopouzdanje

Košarkaši Partizana gostuju Lijetuvos Ritasu u Viljnusu, u sedmom kolu Evrokupa, večeras od 18 časova.

Izvor: AK

Autor: AK

Crno-beli u Viljnusu traže samopouzdanje
Foto: StarSport

Dok su crno-beli praktično eliminisani iz takmičenja sa samo jednom pobedom do sada, Litvanci su i dalje u igri za narednu fazu sa 3-3.

Srpski velikan u duelu bivših evroligaša traži prvu pobedu nad Ritasom u Evrokupu, nakon tri poraza u dosadašnjim susretima.

Crno-beli su veliki autsajderi na gostovanju Lijetuvosu. Ako verujete da mogu do iznenađenja, kvota na dvojku je čak 5,50. Pogledajte sve MOZZART kvote za ovaj meč.

"Protivnik je jaka ekipa, igraju modernu, evropsku košarku i jako su opasni. Mi ćemo igrati bez kalkulacija, sa željom da pobedimo i sve ćemo učiniti da to ostvarimo. Videćemo koliko su naše želje realne, ali odustajati nećemo. Meni je važno da ostvarimo kontinuitet u igri, da igramo dobro i da se mladi igrači kroz ovakve utakmice razvijaju", rekao je trener Miroslav Nikolić.

U prethodnom susretu dva tima u Beogradu Ritas je lako pobedio 91:80, uz 26 poena Lukasa Mavrokefalidisa.

"Prva utakmica protiv Lijetuvos Ritasa nam je pokazala kako iskusne ekipe kažnjavaju padove u igri. Mi u Viljnus putujemo sa željom da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu, da odigramo dobro, angažovano i da iz te igre pokušamo da dođemo do pobede", rekao je 20-godišnji Aleksandar Aranitović.

Partizan će u Viljnusu biti oslabljen neigranjem kapitena Novice Veličkovića zbog povrede tetive, a neće igrati ni centar Obrad Tomić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu