Nova vest
Košarka

Petak, 30.06.2017.

21:30

Španci podgrevaju priču: Kuzmić oblači dres Reala

Španski mediji ponovo su pokrenuli priču da je prelazak srpskog centra u "Kraljevski klub" dogovoren i da se narednih dana očekuje potpisivanje ugovora.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Španci podgrevaju priču: Kuzmić oblači dres Reala
Getty images

Glasine o prelasku Ognjena Kuzmića u Real je preneo Diario Madridista uz navođenje razloga zbog kojih se Real odlučio na ovakav potez.

Kuzmić je izabran zbog svojih fizičkih predispozicija kako bi Real unutar linije za tri poena delovao dominantno i u odbrani i u napadu.

Španci navode da će Kuzmić morati da se prilagođava nešto bržem tempu "Kraljevića" u napadu, a za njegovo angažovanje je posebno bio zainteresovan sportski menadžment Real Madrida.

Mediji podsećaju da će Kuzmić za španski klub biti jeftin zbog finansijskih problema u kojima se trenutno nalazi tim Crvene zvezde.

Klub sa Malog Kalemegdana je pre nekoliko dana negirao sve glasine koje kruže u vezi sa igračima Crvene zvezde napominjući da se informacije o odlasku ili dolasku igrača traže putem kluba.

Zvezda je u saopštenju navela da želi da stane na put neistinama koje se tiču odlascima igrača poput Dženkinsa, Jovića ili Kuzmića za koje se interesuju evropski klubovi posle dobre sezone Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu